Igår och idag

Dagen igår spenderades tillsammans med Jaya i bilen hela långa dagen. Vi åkte ända ner till Skåne för att hämta hem hennes nya hundvalp Primo. En sjukt söt mastiffblandning. Jag körde hela vägen då Jaya inte har körkort. Många mil blev det.

Och idag har vi varit hos Lone och Thomas och firat Julian på 5 årsdagen. Barnen har badat och busat massor och ätit korv med bröd. Vi vuxna åt smörgåstårta. Sen vart det en smarrig draktårta till efterrätt.
En bra dag även om jag känt mig en aning irriterad hela dagen av nån anledning som jag inte riktigt vet.

Hoppade lite med Rafflan när vi kom hem och sen har vi bara tagit det lugnt. Nu sover båda barnen och jag ska väl göra detsamma.


Vilken dag

Vilken bra dag detta blev! Älskar ju att vara ute på landet så idag har jag njutit. Och vet ni, jag badade i poolen jag med och tyckte till och med att det var riktigt behagligt och skönt i vattnet. Det enda som gjorde att jag klev upp relativt fort var för att Evan började gråta. 💕

Har inte tagit några bilder idag nästan. Bara när jag var med den söta lilla ponnyn. Tänkte inte på att fota när vi satt och snackade och hade trevligt. Och tjejerna har lekt HELA tiden precis! Dom har haft SÅ roligt! Älskade fina tjejer!

Och den lilla ponnyn, fy så söt!😍 och han var så duktig idag. Jag provade att tömköra lite och jag tycker att det gick över förväntan ändå. Han försökte vända några gånger och springa iväg en gång men lugnade sig snabbt ändå. Duktig kille. Emma tror att han fått göra lite som han vill tidigare så han försökte väl se lite smithål kan jag tänka. Var så kul att få göra nåt vettigt i hästväg igen.

Så sjukt söt!!😍


Idag, igår, i förrgår

Alltså hur sämst får man vara på att gå in här och uppdatera🙈 jaja....

Hade i alla fall en jätte trevlig dag med Nina i onsdags. Vi satt ute mesta tiden och snackade massor. Och pajen blev smaskens!😋

I torsdags började jag röja lite, eller typ i vardagsrummet i alla fall. Så nu är två sopsäckar påbörjade. Men är fortfarande sjukt rörigt här hemma. Orkar liksom inte vara inne och fixa när man kan vara ute i det sköna vädret.

Tomma hyllor nu och ska bara ställa in det absoluta nödvändigaste av Elinas saker. Resten ska upp på hennes rum. Hästarna är ju favoriter så några sådana får vara kvar nere.

Igår var vi ute i Sorunda hos Emmas föräldrar. Elina ville leka med Isa och Meja och dom tre hade superkul! Jag och Emma och bebbarna tog det mest lugnt. Var trötta och slappa i soffan. Fast vi hann i alla fall både klappa lite på fåren och gå och klappa hästarna i sommarhagen. Jag försökte flirta in mig lite hos ponnyn Mackan lite extra. En inackordering som ägaren inte riktigt har tid med, så jag ska ev börja pyssla lite med honom. Han är en 8 årig B-ponny från Irland. Förmodligen har han där blivit illa behandlad för han är väldigt skygg. Ett perfekt projekt för mig!! ☺️ han är såå söt! Och perfekt att han är ponny. Visst jag kan inte rida men Elina kan så småningom kanske om han börjar bli trygg med mig. Ska satsa lite på inkörning tror jag.

Fina, söta lille Bally Mac P vågade sig fram när jag mutade med lite gräs. En liten blivande⭐️

Käkade korv med bröd gjorde vi också.

Elina var lagom glad när vi gick ifrån hästarna och hon fick ha Evan i knät en stund.😂 Så går det om man inte vill gå och "måste" åka vagnen.

Och idag ska vi faktiskt också åka ut dit är planen. Kanske bada i poolen om den inte är för kall. Tjejerna hade så kul igår så dom ville leka idag igen. Jag och Emma tänkte ta in och pyssla lite med hästarna idag också.

Evan laddar med sin "hemmabio"😂 medan Elina fortfarande sover.


Lite lugnare

Nu har jag lugnat mig lite. Tur!! Blev så arg igår så jag inte visste vart jag skulle ta vägen. Ibland har jag liksom svårt att behärska mig. Men nu när jag sovit lite och så har fina Nina kommit över hit så känns det lite bättre i alla fall. Vi har precis ätit lunch och tänkte baka en rabarberpaj om en stund. Så min rensning med de 511 sopsäckarna får vänta lite. Har plockat lite men är ju massa kvar. Ska njuta lite i solen nu medan Evan sover.


Jä*** He****** Ski* Rö*

Alltså just nu går jag i taket... En viktig sak är spårlöst borta och jag befarar det värsta, att det hamnat i soporna av misstag. Jag hade lagt det i köket, och nu är det puts väck! Om detta stämmer så kommer jag typ slå sönder nåt! Varför, varför, varför ska allt jämt fucka upp ispisten stund!! Hatar att min hjärna är så senil för tillfället också så jag inte kommer ihåg ett skit heller av det jag behöver komma ihåg. Happ lär väl bli ännu en sömnlös natt då pga skiten! Trött på mig själv och på detta så kallade hem som aldrig blir klart! Jävla röra är vad det är och det gör mig tokig! I morgon åker fan 511 sopsäckar fram och nu ska skiten väck! Det som inte använts det senaste året, det ska slängas NU! Orkar inte mer kaos! Barnen får väl skrika imorgon och vara utråkade, jag behöver få ordning nu. Och eftersom barnen är hemma så får dom helt enkelt stå ut med en stökdag! Over and out!!!


Hem ljuva hem

Här ligger jag i sängen efter att ha betalat räkningar. Behöver bara en liten andningspaus innan jag går ner igen. Christer kom hem för en liten stund sen så vi ska strax börja med middagen. Får bli något lättlagat, typ spagetti och köttfärssås.

Vill hitta på något men har inte så mycket ork i kroppen. Tråkigt att bara vara hemma i flera dagar när inget händer. Vänjer man sig någonsin vid ett "hemma"-liv. Jag har ju tidigare i mitt liv flängt runt en hel del och varit ganska impulsiv.

Nåja, nu ska jag laga lite mat, sätta i alla papper i pärmen och sen fortsätta min hemmakväll med barnen.


Sjukstugan fortsätter här hemma

Nu har jag även lyckats smitta Evan, great...😩 Han är täppt i näsan när han ligger ner så jag har i princip bara sovit dryg 3 timmar i natt. Kommer bli en tuff dag känns det som. Hoppas att Elina är frisk när hon vaknar i alla fall. Jag är på bättringsväg även om jag inte är helt frisk, men Christer hade ont i halsen i morse han med. Så tråkigt när familjen är sjuk. Och man tycker ju särskilt synd om barnen. Stackars liten som inte kan sova ordentligt.

Just nu sitter han här min lilla skatt och tittar på Elinas iPad. Babblarna is the shit! Han är i alla fall glad trots lite sömn.❤️ Själv ska jag fixa lite frukost till mig själv. Hoppas Elina sover lääääänge idag så hon är utvilad och glad när hon vaknar. Hon somnade så sent igår så hon behöver också sömn. Känns som vi ligger back på den biten lite allihopa.

Hoppas på en lugn dag idag!
Vad gör alla ni andra? Hoppas ni är friska!


Sjuk

Tyst här på bloggen pga av sjukdom denna gången. Bläää för att vara sjuk!
Idag har Christer fått vara hemma från jobbet då jag legat däckad i soffan/sängen med snuva, hosta, huvudvärk och yrsel. Och det var samma visa igår fast då hade jag även feber. Den slapp jag idag så kanske är på bä bättringsväg hoppas jag. Har interna orkat gå ut med Harry så det har han också fått göra. Min lilla tjock-o-wavva😍😂 Han tog barnen och hunden och promenerade bort till mormor Jessie (hans mormor alltså) och så var dom där några timmar så jag kunde få vila ostört. Men nu är han däremot iväg för att kolla på fotboll. Men känner mig lite piggare i alla fall. Så typiskt att bli sjuk när det är värsta fina vädret ute. Ja ja bara gilla läget och försöka krya på sig. Känner mig i alla fall lite bättre än igårså detgårvägen åt rätt håll.

Idag gav Christer potatis och majspuré till Evan för första gången. Kul att kunna börja med smakportioner!


Hemmadag

Idag har Pia varit här hela dagen. Vi har pärlat med Elina vilket resulterade i att vi satt kvar och pärlade även när Elina tröttnat. Haha, så typiskt! 😂

Sen har vi mesta tiden suttit ute på baksidan. Druckit Cola Zero och svettats typ. Fyllde vatten i bassängen så Elina kunde bada och sen när Christer kommit hem så åt vi alla pizza tillsammans. Och då hade även Sofia och Julian kommit hit så dom åt också. Perfekt för Elina som blev glad att kunna leka och bada med Julian.

Jag och Pia drog ut med hundarna direkt efter middagen till skogen. Skönt med skogspromenad. Så fridfullt!

Och vet ni vad?! Min mal som jag haft sen jag var 18 år dog idag.😳 helt chockad när den låg upp och ner på botten på eftermiddagen. Den levde i morse, så konstigt. Slängde den faktiskt i soporna då jag tyckte den kändes för stor att spola ner i toan. Eller borde man begrava den? En fisk liksom??

Har påbörjat gräsklippningen också tills trimmerns batteri tog slut. Och nu ska jag sova, förs av alla. Min hals har ju gjort ont hela dagen och jag börjar känna mig lite tung i huvudet så det är nog någon dum förkylning på G. God natt!


God morgon taggtråd

Taggtråd, ja det är precis så det känns när jag sväljer. Som om jag svalt taggtråd. Fy för halsont. Varför har jag det nu? Vart kommer det ifrån?

Ska försöka få i mig lite frukost i alla fall och hoppas det onda försvinner.


Harrybarry

Ibland är det tur att man har en liten hjälpreda som kan vattna blommorna. Det är även Elin som satt dit små prydnadskaniner i rabatten. Sött!

Annars idag på kvällen så har jag som jag skrev tidigare, suttit ute på baksidan i lugn och ro. Och sen tog jag en kvällspromenad med Harry tillsammans med Pia och Björne som hon är hundvakt åt.

Dom sprang lösa båda två på ängen en stund och busade. Så härligt att se när dem rusar runt i full fart och jagar varandra.

Vi gick sen in och tog en snabbfika innan jag promenerade hem med Harry igen. Min lilla magnet!😍❤️ Sen Suki flyttat och han numer är ensamhund så har han börjat ha koll på mig. Han följer mig här hemma och är till och med med mig i badrummet när jag ska ducha eller gå på toa. Han lägger sig på golvet på mina kläder och väntar. Och går jag in i Elinas rum för att t ex natta henne så lägger han sig också i hennes säng under tiden. Sen går han med mig till min säng när det är dags att sova själv. Min lille guldgosse!💕 Han känns verkligen mer som "min" hund nu, och tar för sig betydligt mer. Min lille kompis!

Men nu måste jag sova. Klockan är på tok för mycket! God natt!

Oh just det, by the way så fanns det en jätte söt hamster i lägenheten vi var i ikväll.😍


Uppdatering Suki

Suki har ju som sagt blivit omplacerad till en utan barn. Passar henne som handen i handsken och hon stormtrivs redan. Känns så himla bra att hon börjar slappna av mer och verkar njuta av livet igen. Får så många fina bilder på henne och det gör bara att jag verkligen inte alls ångrar mitt beslut. Bättre kunde hon inge fått det. Älskade björn!


Hemma igen

Nu är vi hemma igen från Magda. Svängde även förbi mamma på vägen då hon sa att hon köpt lite kläder till oss. Så himla snällt.

Ett par träningsbyxor, träningslinne, vanligt linne, långärmad, tröja till Elina, byxor och body till Evan.❤️Supertack!

Ska bjuda på lite bilderfrån när Evan badade innan idag också.☺️

En bra dag som avslutas med grillat och mer mys på altanen här hemma medan Elina hoppar kaninhinder och leker. Älskar soliga dagar!


Sol och bad idag igen

Idag spenderar vi dagen hemma hos Magda och hennes barn, superhärligt!! Badar i hennes pool och bara myser!

Och ska även Evan få doppa sig lite i bebispoolen☺️


Strandhäng

Vi har precis klivit innanför dörren hemma igen efter en dag på stranden med Robin och hans barn. Christers mormor och hennes väninna var också där så Harry fick leka lite med Maya. Gäller att passa på när det är fint väder.

Så nu ska jag fortsätta att ta vara på solen lite här hemma medans Evan sover och innan det är dags att laga middag. Kanske borde ta tag i gräsmattan som mer ser ut som en djungel.😝


Lite bilder från igår

Tänkte visa lite från vår dag hos Robin och Linda igår.

Massa bus och sen god mat på det!


Lugnet

Nu är vi hemkomna från Robin och Linda. Har tagit in kaninerna från hagarna och nattat dom, dvs gjort rent kisslådor, fyllt på hö, vatten och gett lite pellets var. Nöjda efter en hel dag ute. Får jag en lucka i morgon ska jag klippa deras klor och test att hoppa lite med Rafflan igen tror jag, beroende på väder förståss.

Så nu ska jag njuta av lugnet i badet en stund med lite hudvård.

Säger god natt och hoppas på en bra natt!


Lite frånvaro igen

Här var det tyst igen och jag ska klaga lite. Anledningen till tystnaden är för att jag försökt blogga från telefonen vid flera tillfällen, och så när jag vill gå vidare så jag kan publicera så har "fortsätt" knappen varit borta från skärmen. Det är liksom någonting som hänger sig i appen och så kommer jag inte vidare. Suck suck suck! Och eftersom jag har dåligt tålamod så har jag bara stängt ner telefonen och skitit i det.

Vi har i alla fall tillbringat tid med Charlie en del och hängt hemma hos Anna. Barnen har hoppat studsmatta, badat, lekt och bara haft det bra. Vi vuxna har softat, grillat, ätit paj, byggt en paviljong och snackat massa skit.

Och Evan har börjat slänga sina bajsblöjor själv!😂 Han håller stenhårt i den gröna påsen ändå ut till soptunnan, så fokuserad. Lilla sötnöt!

Idag tisdag är Christer ledig så vi har spenderat dagen hemma hos Robin och alla barn, varit på Ica Maxi och handlat lite och sen tillbaka hem till Robin för gemensam taco-middag. Är vrålhungrig!

En sak som är jobbigt bara är att även om jag har trevligt och så på dagen så kommer mina dumma tankar och jobbiga känsla på kvällen, eller som idag typ under hela dagen. Hatar verkligen min hjärna och hur den fungerar. Ibland vill jag bara byta kropp med någon annan. Önskar att jag kunde njuta av livet och liksom stanna i den känslan. Men är alltid något negativt som jag känner. Hur jag än kämpar känns det som. En missnöjd känsla som gör mig nere, en känsla av otillräcklighet.

Kanske borde börja gå i terapi igen för att komma på andra tankar. Tur att jag har mina älskade barn i alla fall!


Vilken härlig dag vi fick

Igår åkte vi ut till Sorunda där Emmas föräldrar bor. En jätte mysig liten hästgård med pool och underbar natur runt omkring. Alltså behöver jag ens säga att jag vill bo så.❤️

Emma var husvakt så då passade vi på att vara där. Vi åt pizza vid poolen och och bara njöt. Meja och Elina badade i det kalla vattnet, hoppade studsmatta, lekte i stallet med en låtsashäst, sprang runt, kissade i gräset, plockade bär och körsbär och hade verkligen superkul! Vi gick även ner till sommarhagen och klappade hästarna och så hälsade vi på Emmas föräldrars två får Greta och Rita. Så himla snälla och söta!😍 Harry och Siri hade också kul och busade mellan varven och skällde om vartannat. Typiskt småhundar!😝

Senare på eftermiddagen kom även Christer och Andreas och satte igång att börja grilla. Så vi åt en supergod middag och Emma och jag slängde ihop en knäckig rabarberpaj med vispgrädde till efterrätt på gårdens rabarber. Så himla mysigt! Jag älskar verkligen landet!

Tack Emma och Andreas för en underbar dag!❤️ Detta behövde jag!


En dag ute på landet

Idag var Christer ledig från jobbet, men vi delade ändå upp oss. Men först gick vi gemensamt till BVC där Evan skulle få sin rotavaccinering, samt mätas och vägas. Nu hade han planat ut lite mer istället för att gå spikrakt uppåt i kurvan. Han är ju mycket mer aktiv så han gör av med mer energi och därav att kurvan sjunker. Men allt var bra ochhan var så duktig. Elina passade på att leka under tiden.

Sen när vi kom hem där ifrån så tog jag med mig båda barnen och Harry och åkte ut till Anna på vischan. Så mysigt att vara där, bort från all stress med åkrar som utsikt. Pia var också där en stund så vi åt pannkakslunch och så gick vi ut en stund på deras tomt och spelade ett spel med ringar man skulle kasta och barnen gungade. Annas bonusbarn Timmy var nämligen hos dom nu också och han är lika gammal som Elina nästan på dagen. Skiljer bara 2 dagar mellan dom.

Sen när vi kom hem där ifrån så har vi bara gjort det vanliga här hemma. Ätit middag, promenerat med Harry, plockat undan lite. Och så har jag även rensat lite grässtrån i min blomrabatt. Kaninerna har varit ute och jag har slängt ut gräsfrön på baksidan där det var kala fläckar. Så nu tänker jag faktiskt bara sitta framför tv:n en stund innan läggdags.

För första gången någonsin så ville Elina hålla i Evan när vi var på BVC! Wow vad stolt och glad jag kände mig. Hon ville att han skulle åka rutchkanan med henne, men det slutade med att hon tappade greppet lite så Christer fick ta honom istället. Så hon åkte ner själv men var glad ändå. Hon har ju inte visat minsta intresse för honom tidigare. Och sen vid middagen idag så visade hon även sina leksaker. Äntligen kanske det släpper lite.❤️ Han fick dessutom sitta i sin riktiga stol idag för första gången. Stora killen!❤️ Jag får gråa hår av er men jag älskar er ändå gränslöst mina fina barn!❤️


Nu har hon åkt...

Flera dagars frånvaro och jag kan erkänna att det varit behövligt. Min hjärna har gått på högvarv och många funderingar och tankar har gjort mig helt slut psykiskt. Nu har hon åkt, min älskade Suki-Tok.💔

Hon kommer att få det så bra i sitt nya hem men det känns ändå jobbigt för mig. Hon är omplacerad hos en uppfödare, men kommer bo hos hennes kompis där hon kommer bli bortskämd och där hon hinner tränas ordentligt. En person som precis förlorat sin tidigare akita och nu var redo för en ny utmaning. Hon kommer lägga massa fokus på Suki och göra henne säkrare. Den träningen som för mig är omöjlig vissa dagar när jag är själv med barnen. Hon kommer få det bra, kommer kännas tomt här hemma nu bara innan man vänjer sig. Känns i alla fall bra att vi hittat ett hem där dom kan rasen utan och innantill och dessutom hade vana av lite reserverade hundar också.

Så jag säger tack för den korta tiden ihop bästa Suki-Tok!❤️ Önskar att du slipper vara så stressad nu. Känns som ett stort misslyckande för mig men man måste samtidigt inse sin begränsning. En rädd hund tillsammans i en småbarnsfamilj är inte den bästa kombon. Kommer i alla fall sakna henne min finaste nallebjörn och följeslagare.❤️😔


Efter några dagars tystnad...

...här på bloggen så kommer här ett inlägg.
 
Som jag skrivit tidigare så mår jag lite så där halvbra just nu. Mitt humör pendlar nåt fruktansvärt och mina känslor för allt är precis upp och ner hela tiden. Motivationen till det mesta tryter och jag har bara känt mig mer död än levande i några dagar med ett fakeat smile på läpparna och bara försökt ta mig genom dagarna hyfsat smidigt. Nu har i alla fall en person hört av sig till mig angående omplacering. Så vi får se vart allt slutar. Känns jobbigt men antar att jag får bita i det sura äpplet och faktiskt hoppas på att jag kommer känna mig mindre stressad och orkeslös om mitt samvete mår bättre. Hatar verkligen att vara en grubblare som tänker på allt, och alldeles för mycket på jobbiga saker framförallt.
 
Men men.... idag har i alla fall dagen rullat på med gnäll och tjat som vanligt. Känns som det bara är just gnäll och tjat hela tiden nu. Trotsig gnällig treåring hemma och jag då som en tjatkärring till morsa. Fy alltså, längtar efter en sådan där bra period när vi kn skratta mer ihop igen än att tjafsa om precis allt. Men det är väl en fas som med allt när det kommer till barn. Evan har även han blivit lite mer gnällig mot innan. Man märker att han vill betydligt mer nu och inte nöjer sig lika lätt vid att t ex sitta i knät eller ligga i vagnen på promenaderna. Han vill gå runt och se saker och ha uppmärksamhet hela tiden, och har även hittat sin röst, så det blir höööööga skrik mellan varven. 
 
Men trots att varit gnälligt och tjatigt idag så har vi varit hos mormor en stund och hälsat på. Sen när Christer kommit hem och vi ätit middag så tog han och Evan ett bad tillsammans.
 

Och nu ska jag kolla på en film här i sängen på min dator medans Elina kollar på Masha och björnen på tv:n. Självklart somnade hon i soffan tidigare så hon lär inte somna än på ett tag så hon får varva ner med film.
 
Hoppas på att min nacke känns bättre i morgon också. Har haft halvt nackspärr idag och inte kunnat röra huvudet åt alla håll. Snodde lite voltarenkräm hemma hos mamma av min syrra.
 
God natt!

Fredag och sommarlov!

Sista dagen på dagis för Elina igår och idag startar hennes sommarlov, HÄRLIGT!
En grötfrukost för min del och sen hundpromenad och lek i lekpark. Bra start på dagen!

Sen en sväng till mormor Lena för lite fika och få nagelvård för Elinas del. Hon älskar att få nagellack på och få känna sig fin.

Och nu när vi är hemma igen så har Elina och Christer åkt för att köpa pizza och dom viktiga kinderäggen! Dessa får inte glömmas på fredagar! Det har blivit Elinas fredagsmys, att titta på film och äta kinderägg efter maten.

Evan sover just nu och jag tar en kopp kaffe och tittar på kaninerna som fått komma ut i hagarna. Och ja, jag vet att jag behöver klippa gräset. 😝 Kanske gör det i morgon. Men skulle ju vilja fixa något fint med blommor och så på baksidan också nu när framsidan är så fin. Så glad över min rabatt där, och Elina är duktig och hjälper till att vattna. Perfekt ju!

När man sitter så här ute på tomten så är jag tacksam över att få bo i ett hus. Även om jag hade önskat att vår renovering kunde gå snabbare än ungefär "en spik fixad i halvåret" om ni förstår. Vi är inte händiga för fem öre så allt går så långsamt med allt. Jag gillar mer att vara ute och fixa än inne.

Nu hoppas jag att pizzan kommer snart. Hungrig!!!!


Klockan 00.00

Nu klev jag ur duschen.. Hmm något sent idag. Har på kvällen varit iväg på en inspirerande hundclinik som Emma och Kickan höll i. Båda dessa tjejer är fantastiska hundtränare och med sån energi och passion för det dom gör. Dom lever verkligen för hund och hundträning. Och att dom kan få det att se så enkelt ut fast dom idag lånade in två hundar som dom aldrig tränat med innan, som dessutom var helt gröna valpar och lyckades få det gensvar dom ville ha på mindre än 2 minuter är ju helt fantastiskt. Önskar man var så duktig själv, men som dom båda säger så blir man bara bättre av träning, träning och mer träning. Och jag som har en svårmotiverad hundår ju såklart kämpa ännu mer med att få till det. Men förhoppningsvis så är det lärorikt för mig. Men måste ju erkänna att när man ser sånt här så säger mitt hjärta bara STOPP till omplacering. Jag älskar min Suki-Tok!❤️ kanske ska jag kämpa på ett tag till med henne och se om jag lyckas vända hennes dåliga sidor till något bra. Hon kanske vara behöver lite mer tid.??

Hur som så var hon duktig nu på vår otroligt sena kvällspromenad. Elina var också med så det vart "gå fint i koppel bredvid vagnen" träning. Haltin på och så pepprande med köttbullebitar när hon gick med slakt koppel. Hundträning är ju fantastiskt kul NÄR och OM jag bara får tiden till det utan för mycket störningsmoment som tar extra tid när man behöver fokusera på hunden (ex barnen, huset mm). Får jag bara lite mer "egentid" med Suki så blir det nog bra i slutändan även om jag inte riktigt bestämt än hur jag ska göra med henne. Inget beslut man tar över en natt direkt när man älskar henne.

Annars idag har jag sovit middag med Evan mitt på dagen i ca 2 timmar, nice!! Och så har jag lagat middag i vanlig ordning och efter det hjälpt mamma att köra massa grenar och skit till tippen. Ja just det, tvättat två maskiner tvätt har jag gjort också men får lägga in alla kläder i garderoberna i morgon för det har jag inte gjort än. Ligger fint i en nytvättad hög på bänken ovanför tvättmaskin- och torktumlare. :)

Nu ska jag sova, god natt!


RSS 2.0