fiskar

Som ni förstått så har jag ju numer två stycken akvarium här hemma med lite olika typer av fiskar. Tänkte visa några här och berätta vad det är för sort. :)
 
Vi börjar i mitt stora 112 liters akvarium med en stimfisk som jag har 10 st av. Nämligen guldbarb. En enligt mig väldigt fin liten fisk som är rolig att titta på då den är väldigt aktiv.
 

Sen har jag även 5 st kopparbarber. Same but different. :)
 

3 st fina silver Molly som skimrar fint när dom simmar.
 

Sen har jag 5 små neontetror som lyser upp akvariet med sin lysande rand.
 
 
1 svärdbärare (hona) som följde med i lilla akvariet som jag köpte nyligen, men som jag har flyttat in i stora.
 

En fin palettciklid som jag fick ifrån Mia som hon i sin tur fått från Elina. (Mammorna jag umgicks mycket med när Elina var liten bebis) En vacker fisk men med lite humör som gärna skyddar sitt revir i sin stock. :)
 

I detta stora akvarium har jag just nu även en albino anticistrus (mal) och två mörka, Men dessa har inte velat vara med på bild. Så fort jag kommer med kameran så simmar dom iväg. Sen har jag ju mitt lilla 20 liters akvarium också där min otroligt fina röda kamfiskhane bor. Har har till och med fått ett namn, Clifford.
 

Eventuellt tänkte jag köpa några små räkor eller snäckor till lilla karet för att hjälpa till med alger som blir på botten. Måste bara ta reda på lite mer först så det är sorter som kan gå med kampfisken utan att bli attackerade eller uppätna.
 
Det här med akvarium har börjat bli lite av min nya hobby. Det är ju så fint, även om jag ett tag var nära på att sälja mitt då jag kände att jag inte hann. Men nu försöker jag ta mig mer tid då jag tycker det är så vackert och jag faktiskt gillar mina fina fiskar. Perfekt avkoppling att sitta och titta när de simmar runt med sina fina färger.

4 års kalas

Idag har det varit full rulle här hemma. Vi har nämligen firat Elina med släkten eftersom hon fyllt år. Bakade hela morgonen/förmidagen och Christer fick städa det sista som jag inte hann med igår. Busiga barn och trevliga vuxna, en bra dag helt enkelt!
 
Elina fick massor av fina presenter. Både kläder, leksaker, pyssel och en ny cykel som hon cyklat runt med här inne.
 

När gästerna hade gått så passade jag på att göra vattenbyte åt fiskarna. Sen var det bara att städa och betala räkningar kvar på denna dagen. Och nu ska jag sova, god natt!

En sån där ofrivillig hemmadag

Fredag idag vilket betyder att Elina är ledig. Vilket sen i sin tur betyder en hel del motstånd för min del. Jag vill åka iväg en sväng men hon vill bara vara hemma med Plutten. Så antar att vi tar en heldag hemma då. Jag är sämst på att vara hemma en hel dag. Klättrar på väggarna inombords och försöker bara andas och behålla lugnet när tålamodet tryter.

Jaja han är ju väldigt omtyckt i alla fall den lille hamstern, både av mig och Elina.❤️

Igår var också en lugn dag, men då åkte jag och Evan till Anna och hälsade på. Vi pratade om Jacson och hur vi eventuellt kommer att göra längre fram. Igår fick jag äntligen träffa honomigen också efter dlera dagar ifrån. Vi tvättade benen och bara myste.

 

Han är ju så vacker!😍

Hoppas på att kanske komma hemifrån en stund senare idag när Christer kommer hem. Eller så får jag ta tag i städningen kanske. Så tråkigt!😝


Mycket har hänt! Och idag är det bästa Elinas födelsedag!!!😍

I helgen som var så jobbade jaghela långa dagarna. Lördagkvällen sen spenderades på maskerad hos Tobbe och Hanna ute på Ekerö där vi fick åka "russebuss" och dansa och ha roligt! Deras fester är helt fantastiska och jämt så roliga och påhittiga. Jag var inte så roligt utklädd eftersom jag åkte direkt från jobbet och inte hann fixa mig så mycket så jag var "bara" Melania Trump, Donalds fru.. Christer var ju självklart Donald. Hahaha är det tema Idioter och hjältar så är det. Och ni kan ju gissa vilken av kategorierna vi syftade på med att vara detta par. 😝

Alldeles för tight klänning men vad gör det om hundra år 😂😂😂

Måndag och tisdag har varit lugna. Elina har varit på dagis och jag och Evan har fixat lite inför idag onsdag. Elina fyller ju nämligen hela 4 år idag!!😱 Stora tjejen!

Hade gjort en "paketbana" där hon fick följa ett snöre genom hela huset för att hitta alla paket i morse. Och sista paketet var en riktigt stor överraskning. Nämligen en dvärghamster!!! 😃 En jätte lycklig Elina åkte till dagis idag för att kunna berätta för kompisarna om sin nya lille vän som hon döpte till Plutten!

Och eftersom jag själv har svårt att låta bli att köpa djur så har jag även köpt ett litet djur till som jag ville ha, en jätte fin röd kampfiskhane som heter Clifford!

Djur skänker så mycket glädje och denna veckan när Christer jobbar sent och jag inte hinner vara något med Jacson så är det tur att dessa små finns. Har inte träffat Jacson sen i fredags. Anna och Amanda har tagit hand om honom. Tråkigt för min del egentlige än på ett sätt då det mer och mer börjar kännas som han inte är min häst längre. Jag har ju 3 dagar i veckan men oftast får jag bara tid att rida kanske 1 eller 2. Kostar mer än det smakar just nu och är om jag ska vara ärlig rätt nere just nu. Men försöker fokusera på barnen och mina små andra djur för att hålla mig på fötter.

Evan och jag hämtade ju hem hamstern redan igår och han tyckte det var jätte spännande. 💕 Känns bra att vi lyckades gömma den utan att hon märkte.

Det blev ett långt inlägg idag! 😃 men framförallt vill jag självklart säga GRATTIS till min stora 4 åring idag!! Mamma älskar dig!!


Slarvig

Alltså jag vet inte hur många gånger per dag som jag lyckas tappa bort saker, och särskilt min telefon. Idag hade jag lagt den i tv-bänken. Suck! Överlag har denna dagen bara varit kaos för mig hör hemma. Så vi promenerade hem till mamma en liten stund bara så jag fick lugna mig och tänka på annat. Sen plockade vi med oss Charlie på vägen tillbaka hem så nu leker han och Elina. Jag har dammsugit och nu sitter jag bänkad framför Homeland.

Evan leker på golvet och jag kan andas en stund. Ibland behöver jag verkligen det. Bara få sitta en stund själv.

En riktigt seg dag måste jag säga. Igår var bättre. Igår hängde jag och Evan med Eva till Tyresö centrum för att leta en klänning till henne. Där gick vi även i på djurmagasinet där dom precis fått in ett så himla snyggt akvarium. Ett sånt där "vill ha" akvarium. Led belysning som gick att ändra sken, gick att dimma och kunde även blinka som om det vore oväder.

Tänk er att ha en kampfisk där. Så snyggt!

Sen hängde vi lite med mamma/mormor och lämnade en present till henne som jag hittade. Sen kom Christer och hämtade barnen så jag kunde åka på ett annat ärende för att fixa inför Elinas födelsedag som är nästa vecka. Längtar tills jag får ge henne presenten.😍

God mat åt vi också. Christer hade fixat fish and chips som stod på menyn. Linas levererade igen!👍🏻

Men idag kör vi vår vanliga pizzatradition så dagens mat får lagas i helgen istället.

Ikväll ska jag ut till Jacson också. Får se om jag orkar rida idag. Är rätt slut idag ju så kanske bara blir fix och mys. Får se sen hur jag känner.


Ledig onsdag

Kickade igång dagen med äggröra, gurka ostknäcke och blodapelsin. Sen lämning på dagis och babycafé med Evan. Idag var Christer ledig med oss också. Perfekt då jag kunde uträtta lite ärenden utan bebis med mig då samt fixa min ena nagel som jag råkade slå av i morse när jag fixade med bilbarnstolen.

Med nya nageln på plats så åkte jag och hämtade Elina och hade även tre nyköpta fiskar med mig. Spännande tyckte alla barnen som ville titta. Vi skyndade hem och satte ner påsen med fiskarna i akvariet. Tre fina Silver Mollys. När vi släppt ut dom helt från påsen började jag med middagen. Gott blev det!

Så nu med mätt mage ska jag åka ut till Jacson. Har även insläpp av hästarna ikväll och fodring. Hoppas jag hinner rida också.


Finaste sessa

Med så många gosedjur som det går, sussar min sessa sött!❤️ jag ska göra detsamma nu fast utan gosedjur.
God natt!


stallkväll

Christer hann komma hem lagom till middagslagningen så vi fixade allt tillsammans. Det är ju trots allt alla hjärtans dag idag och fick dessutom en jättefin kruka med små rosor i. Maten vart god igen och det är faktiskt väldigt mycket roligare att laga mat efter recept. Kyckling med tagliatelle, broccoli, sås och toppat med morotsblommor. Gillar redan detta koncept med matkasse.
 

Efter middagen åkte jag ut till min fina häst. Som jag saknat honom nu när hela helgen gått och måndagen utan att få pyssla någonting knappt. Men eftersom han gick hårt igår på en 2 timmarstur med Anna så körde jag enbart skritt barbacka idag. Men vi tränade ändå. Tempoväxlingar, halter, bakdelsvändningar och mycket fokus på lång och låg i formen. Att han ska fram med nosen mer då han gärna vill gå bakom lod. Vill få honom mer fram på bettet med lite mer stöd.
 
Fixade även ordning så han så småningom kan börja få kraftfoder också nu när han ändå rids så pass mycket. Foderlådor på plats och hinkar fixade. Gult är vår färg! Sen fixade jag även en punktlista med vad som gäller när man tar hand om Jacson. Eftersom vi nu är tre stycken som ska pyssla och rida så måste jag ha ordning så att alla ska förstå och göra lika. Och såklart för att inget ska glömmas bort.
 

Tur Christer äter så mycket yoghurt hahaha..
 
Dags att duscha och sen sova. Ny dag imorgon och förhoppningsvis känner jag mig inte lite tankspridd då.

Mina svackor

Det jobbiga med mig är ju just att jag är allt eller inget, svart eller vit. Detta gör att så fort jag stöter på minsta problem pengamässigt så kommer tanken på att "göra mig av med" hästen in även fast jag verkligen inte vill det. Men jag måste hitta en lösning, och lösningen i detta fallet är ju just att jag måste jobba igen och jobba mer med att hitta inkomster från olika håll, stora som små.

Så nu har jag ansökt om plats till Evan. Får se om han får plats någon gång i sommar iaf. Är ju kommunens regel att man ska bli erbjuden plats inom 4 månader från det datumet man satt. Och nej Christer tror inte heller att jag klarar mig utan min dunderklump. ❤️

Nu ska jag hämta min stora tjej. Sen blir det middagslagning av ännu en rätt från Linas matkasse.


Tankarna snurrar

Lite lunch i magen och och lillplurr börjar bli trött. Idag fick jag iväg Elina till dagis igen efter en dag hemma igår. Hon är så svår på mornarna. Dåligt humör och väldigt bestämd liten dam. Hon gör mig vansinnig och gråhårig, men jag älskar henne gränslöst ändå. Jag och lillkorv är hos mamma och hälsar på igen. Märks det att jag ogillar att vara själv??😬 Jag går hit och har sällskap, även om vi inte gör något så är det skönt att bara veta att man har nån att prata lite med. Christer och jag diskuterade lite angående Evans start på dagis igår. Vi kommer nog försöka få honom att börja innan sommaren i alla fall om han får plats. Känner inte att vi har råd att jag fortsätter vara hemma. Och jag känner mig ledsen över detta. Jag vill ju vara hemma med min plutt. Han är ju så liten.

Har ju ett val annars att sälja Jacson och börja om på ruta 1 igen. Eller låta Anna ta över honom helt på foder så jag kan börja komma ikapp. För rent krasst har jag egentligen inte råd just nu när jag är ledig. Jag brukar lyckas pussla och lösa saker men ibland är det tuffare än andra gånger.

Ibland känns det som att det inte är meningen att jag ska få ha häst. Inte efter att barnen kom. Tiden är knapp och pengar fattas. Har sån otroligt tur bara att jag har hjälp. Men samtidigt är det ju lite tråkigt att aldrig ha pengar över till någonting annat eller till ett större sparande. Vill jag för mycket?
Vill ju även kunna utbilda mig mer och kanske så småningom byta jobb. Men som det ser ut nu så har jag inte råd med varken det ena eller andra och är fast.

En sömnlös natt i natt i alla fall och min hjärna går på högvarv igen och det gör ont i hjärtat att tänka på allt.


Det blev gott! Mmmm

Då var första rätten lagad och i magen. Supergott vart det och det kändes till och med roligare att laga maten när man hade ett recept att följa. Slippa tänka själv.

Egentligen skulle det i och för sig varit köttfärsröra till hamburgerbröden men jag valde att göra hamburgare istället men med samma ingredienser. En lyckad måltid!

Nu ska jag bara lyckas få barnen i säng så jag sen kan få slappa lite hoppas jag. Lite väl mycket bråk idag och jag vill bara ha en paus.


Hey monday

Vi hälsar på mamma/mormor idag men ska snart åka hem och förbereda inför middagen. Blir Linas matkassemat idag. Spännande att testa detta koncept. Hittade Jessies röda läppstift nyss och var tvungen att testa. Ganska fint tycker jag. Lite färg på tillvaron lyser alltid upp och det gör det även när man får meddelande om att hästen varit fantastisk idag också med Anna. Hon hade ridit tillsammans med Hanna och Confect på en tvåtimmarstur. Så härligt verkligen! Lite avis blir man men är glad att han sprider så mycket kärlek till så många. Jacson är verkligen en guldklimp!❤️ Han får mig att le om och om igen.


En väldigt rolig helg!

Vi börjar ju alltid vår helg på fredag eftersom Elina är ledig då. Det var en lugn dag som spenderades hos mamma. Förutom en avstickare till Jacson för att fixa i stallet och pussa lite på honom. Mamma skulle hjälpa mig senare på eftermiddagen då jag skulle iväg på ryttarkryssning. Jag fyllde ju år i fredags så det var min födelsedagspresent till mig själv. En kryssning och mina fina ögonbryn såklart.☺️

Vi var fyra hästgalna vänner, Pia, Hanna, Anna och jag! Så himla roligt och lärorikt. På kvällen så var det ju lite dans och sen massor med bra föreläsningar på lördagen. Kan det bli bättre? Vi åt god mat och pratade häst hela kryssningen lång.

Och att dessutom få åka ut direkt efter kryssningens slut och kvällsfodra och träffa Jacson igen var ju ett pluss i kanten. Amanda hade passat honom och fixat och donat massor. Hon hade smort utrustningen, tvättat benskydd och boots och hör och häpna städat och sorterat i mitt skåp som var kaos innan. Hur glad blir man inte då? Vilken tjej!!⭐️ Trots sin ringa ålder på 12, snart 13 år.

Idag söndag har också varit fantastisk förutom lite gnabb mellan mig och Elina som vanligt. Vi har varit iväg på akvarieloppis och sen efter det fått besök av en nyfunnen vän Eva och hennes fina dotter Julia. Fikat goda semlor och barnen har lekt. Sen kom även Albin förbi och ville leka. Han är nästan som en bonus-son som kommer och går som han vill och tar för sig. Härlig grabb! 💕Ibland kommer han hit och leker även om Elina inte är hemma.☺️

Amanda fick rida idag igen. Hon hade med sig en vän som tog massa fina kort och jag blev verkligen så himla varm i hjärtat när jag såg bilderna. Helt underbara!❤️ Alltså jag får typ nypamig i armen så fin häst jag har. Så maffig och ståtlig! Ett riktigt muskelpaket!😍 Och Amanda hade gjort honom så fin och så hade hon matchat schabrak med sin tröja. Så stilrent! Wowkänsla!!

En bild på Evas dotter också som blev kär i lilla Harry❤️

Finns det något bättre än dessa djur? Älskar verkligen mina djur. Är glad att mina barn får växa upp med djur och få känna den kärlek och glädjen som dessa ger.

Snart dags att sova. I morgon startar en ny vecka. Vår första vecka då vi ska testa på Linas matkasse, barnkassen. Spännande!


En vanlig dag

Kaos på morgonen som vanligt med en trött liten tjej som inte alls vill varken gå upp eller gå till dagis. Men iväg kom vi även om det blev lite sent. Sen har vi varit iväg på babycafé jag och Evan.

Fixade även till Jacson under dagen då min ena nagel släppte i färgen. Verkar ha varit något fel på just den gelén. Så jag fick en tid idag kl 19 för att fixa. Slutade med att vi fick ta bort på alla de röda naglarna då den färgen var dålig. Monica skulle reklamera den då hon köpte den för någon dag sen bara så det måste ha blivit nåt fel med tillverkningen av lacket. Hur som blev jag nöjd med mina nya fina naglar ändå. Lite mer stenar och fortfarande i svart och rött.

Nu ska jag sova. Är så trött alltså. Och så hoppas jag på en pigg liten loppa i morgon så vi kommer iväg smidigare till dagis. Lilla älskade busrumpa! Så mycket humör i en sån liten kropp.❤️


Besök hos morfar

En morgon med lång sovmorgon idag uppskattade jag verkligen. Flera nätter med väldigt lite sömn sätter sina spår så jag behövde verkligen denna lugna morgon. Elina valde också att ligga kvar i sin säng, fast hon kollade på film. Fick sitta en stund i hennes stökiga rum för att övertala henne att slita sig sen när vi skulle åka hem till pappa/morfar.

Hemma hos pappa bjöds det på god mat och Elina lekte massor. Hon och Evan fick även sina försenade julklappar. Elina fick figurer och ett träningscenter för paw patrol som hon önskat sig så hon vart jätte glad. Evan fick fina kläder i en storlek större än han har nu så dom får han växa i. En trevlig dag!! Träffas för sällan tycker jag.

Nu på kvällen har jag fått lyxtid för mig själv igen. Fixat naglarna hos Monica och känner mig nu ännu finare. 😍 Tänk vad lite omvårdnad av sig själv kan göra för humör och känsla.

Ingen Jacson idag då Anna haft hand om honom, men i morgon får jag träffa honom igen.💕 Man saknar honom direkt när man är ifrån honom.

Funderar på om jag ska ta mig iväg till babycafét i morgon kanske. Får se vad vi känner efter lämning. Finns lite annat fix hemma som väntar också, överfull tvättkorg och dammsugning.

God natt!


En alldeles fantastisk måndag!

Jag börjar med att säga OJ vilken häst jag har. Idag var han dyr kan jag lova!!⭐️💕😍❤️⭐️ Själva i ridhuset och han gick som en klocka. Nu äntligen känner jag igen MIN Jacson så som han var innan jag lämna bort honom. Känslig, lyhörd, framåt och bara va bäst helt enkelt.

Har ju varit en period nu som han är okoncentrerad och ganska loj. Går lite som en banan och inte lyssnar ordentligt. Men då har det alltid varit andra hästar i ridhuset också. Idag var vi själva och vilken skillnad på honom. Men det är ju bara träna på när andra hästar är där så han vänjer sig.

Idag kunde han gå både rakt och på böjt spår. Innan har han vinglat som bara den och knappt haft styrsel på sig själv. Så kul att jag äntligen fick den riktiga "Jacson" känslan igen.

Nu är det bara kämpa på så kommer han nog hitta hit även när andra hästar är i ridhuset. Han behöver bara lite mer tid. Älskade stora häst! Det får vara lite vingligt och okoncentrerat ett tag till helt enkelt. Vi har inte bråttom någonstans och hur som helst så tycker jag ändå han är finast, bananaktig eller inte, snubblig eller inte... Min stora charmiga bumling! ❤️

Annars idag har vi haft en familjedag på söder. Jag hade bokat in en skönhetsbehandling för att färga ögonbryn och fransar, så vi åkte in hela familjen. Christer togmed barnen på Mc Donalds under tiden jag skulle få behandling. Och impulsiv som jag är så slutade det med att jag istället för att färga ögonbryn och fransar, så tatuerade jag 3D ögonbryn istället. Och jag känner mig så nöjd! Blev verkligen så bra! Så nu ska detta läka och sen är det återbesök om 6 veckor för lite ifyllning samt formcheck för bästa resultat. Kan verkligen rekommendera salong Sweet Ambrosia center. Dom gör både bryn, fransar och naglar. Så det finns nåt för alla.

Elina tycker det är kul att åka tåg så detta var perfekt för henne. Åka tåg, äta hamburgare, leka och sen åka tåg igen. Helt slut var hon så hon somnade på en gång hemma hos mamma/mormor när vi skulle hämta hem Harry. Och Evan somnade på tåget på väg in till stan.☺️

En perfekt dag! Nu ska jag bara värma mig i duschen en stund innan sovdags. Var ju iskallt i stallet så jag känner mig helt genomfrusen. God natt!!


En helg med roligheter

Denna helgen startade bra redan i fredags. Först nyskoning av Jacson, ÄNTLIGEN och sen gick jag ut och bowlade och åt god middag med fina vänner och min storesyrra. Jag vann första omgången i bowlingen i vår serie och kom tvåa i andra.

Lördagen fortsatte med stallmys och att Amanda red Jacson. Fast han var lite pigg och busig och gjorde nåt konstigt hopp upp i luften när hon inte var beredd så hon ramlade av. Som tur var gjorde hon inte illa sig. Blev lite chockad att han kunde göra så, han som är så snäll. Han vart lika förvånad som både mig och Amanda tror jag för han stannade direkt och undrade själv vad som hände. Sötis!💕

Och idag söndag så har jag ridit på morgonen på en rätt seg Jacson. Inte mycket krut i honom idag och väldigt vingligt och inte alls som jag tänkt men men.. Amanda var med idag med och tittade på. Men Jacson försökte i alla fall. Han gör ju sitt bästa även om han tycker det är jobbigt så man får vara glad när de små framstegen kommer. Han behöver bli MYCKET starkare och stabilare. Det är i dessa lägen man verkligen märker av att han bara är unghäst i huvudet och kropp fortfarande. Man känner verkligen av att han är väldigt lite riden överlag. Allt känns lite extra svårt. Men det kommer. Jag tror på min stjärna även om det kommer ta tid att nå våra mål. Vi har inte bråttom.

Sen blev jag erbjuden en till häst idag. Åh vad jag önskar att jag kunde ta den med. En kompis till Jacson, en varmblodsvalack på 10 år som vill pensioneras från travet. Vart är mitt stall när jag behöver det.

Nu på eftermiddagen/kvällen har vi varit hos hemma som fyller år idag. Ätit både pizza och tårta. Så nu är man lagom svullen när man ska sova. Men gott var det!

Måste verkligen ta tag i mig själv igen...
God natt!


Vad har vi gjort idag då?

Nämen hallå i stugan!
Idag startade vi dagen med dagislämning och sen direkt BVC besök för Evan. Vägning och mätning, samt liten 10 månaders kontroll där han fick visa lite vad han kunde. Min duktiga lilla kille! 😍

Efter läkarbesöket blev vi upphämtade av Emma ochhennes häst bak i släpet. Följde med henne mot stallet hon ska stå i nu när hon ska ridas in ordentligt. Emma ville inte åka själv så vi följde med.☺️

Sen hämtade vi Elina och åkte hem och väntade in Christer. Han började med middagen och jag och Elina börja städa akvariet. Vi åkte även och köpte nya växter och så fick Harry en ny sele. En "tre ponti" storlek 2,5. Han var för tjock för 2 och för liten för 3 så det fick bli en mellanstorlek. ☺️

Har hört mycket bra om dessa selar då man kan trä dom utanpå täcket. Så jag tänkte testa nu. En röd/svart fick det bli. Sötaste lille Harry. Ville köpa ett pinkskydd till honom också men fanns inte i hans storlek. Han harju börjat skvätta igen när vi är hemma hos andra. Jätte jobbigt. Lilla pissråttan.😝❤️

En fullspäckad dag, och i morgon kommer Henrik ut till Jacson och skor om honom. Äntligen! Så svårt att få tag på hovslagare till honom och Henrik är den enda jag vet som jämt kan. Synd bara att han jobbar för evidensia så det blir mycket dyrare. Men han är duktig så det får vara värt det.

Nu ska jag passa på att sova tidigt när barnen äntligen somnat. God natt!!


Dagens agenda

Idag har varit en sån dag när man känner sig så trött hela dagen. Orkade knappt komma upp ur sängen i morse när klockan ringde. Och det känns i kroppen efter två dagars ridning när man inte är van än. Men upp tog vi oss även om det var en hel del gnäll från Elina.

Sen möts man av en lusskylt på dagis. Fy för dessa små kryp. Hoppas vi slipper de små kräken.😝😝😝

Efter lämning så åkte vi vidare ut till stallet för att visa Robin Jacsons vägg. Och sen vidare igen till Emma och lille Aston för en playdate. Fullt ös på grabbarna grus!😍Harry måttligt glad och ville helst ligga i mitt knä hela tiden.

Blev även en sväng om hem till mamma och fikade lite. Två koppar kaffe satt fint innan hämtning av Elina.

Blev önskemiddag idag som Elina bestämt, korv och spagetti. Enkelt, smidigt, snabbt och gott!! Jag älskar ju korv så jag klagar inte.

Sen på kvällen så har faktiskt Emma kommit hit en sväng för att gå hundpromenad tillsammans och så vi kunde byta bil inför imorgon då vi ska köra iväg hennes häst på fortsatt inridning.

Ska bli riktigt skönt att sova nu. Tittade på mina fiskar en stund innan jag gick upp. Så fina så, men jag måste ta tag i akvariet. Börjar bli så skitigt. Sen skulle jag vilja ha fler växter också.

God natt!!


RSS 2.0