Bra dag idag men kvällen är alltid lite jobbig

Som jag nämnt tidigare så kommer oftast mina dumma tankar som mest på kvällen. Och det blir ju inte bättre av att man ser på Facebook att folk lägger ut travhästar som är fullt friska, unga och genomsnälla till försäljning inom typ två veckor annars så slaktas dom. Jag blir så ledsen när jag läser sånt och blir verkligen påmind om varför jag alltid haft trav- och galopphästar innan jag köpte fina Beauty. Mitt hjärta slår hårt för dessa fina individer som är något av de mest godhjärtade. Samtidigt som jag vet att man inte kan komma lika långt med en sådan häst. Tycker det är sorgligt bara att det är så många som skickas på slakt helt i onödan egentligen. Man skulle ha ett eget stall så man kunde ta hand om och skola om dom så att man lättare sen skulle kunna hitta ett passande hem. 

Men men... Dagen idag har gått smärtfritt i alla fall. Och timmarna har gått ganska fort ändå. Så nu ska jag titta lite på tv innan jag kryper ner i sängen.

Bjuder på en bild på busungen från i morse. 




Lite bilder från helgen

Ville bara visa lite bilder från i helgen när vi var och firade Micke som fyllde 50. Det är Linda och Robin som fotat. :) 

Jag har också fotat lite men har inte hunnit lägga in i datorn än så ni får se deras fina bilder nu istället. :)

Christers mamma Lone räcker fram blommor till sin bror Micke! "Födelsedagbarnet"


Och så en bild på fina Linda som snart kommer ploppa ut en liten syssling till Elina, en liten pojke. <3 Längtar!




Träningsmorgon

God morgon!
Vaknade av mig själv vid halv 7 i morse men låg kvar och drog mig en stund till. Väckte Elina vid kl 7 så vi skulle hinna äta frukost i lugn och ro innan hundarna behövde gå ut. Frukostgröt för både mig och Elina men nu vill hon oftast ha sin gröt så som pappa brukar ha den, nämligen med massa frysta bär i som har fått tina upp i micron.



Fast det är nog mer bär än gröt som slinker ner i magen. :) hon åt även nästan en hel bana. Vår lilla frukt- och bärtjej.

Filten på sen när vi promenerade med hundarna, var lite småkyligt trots att solen var framme.


Lämningen på dagis var som vanligt väldigt jobbig. Hon bara gråter och gråter.. Börjar redan när hon känner att vi svänger in mot dagis. :( Det knyter sig i magen när hon blir så ledsen, men samtidigt vet jag ju att det går över så fort jag bara gått därifrån. Men det känns ändå jobbigt, vill bara kramas med henne när hon kravlar sig fast.

Efter lämningen har jag kört ett rygg/axelpass på gymmet och avslutade med 5 min på crosstrainern, mer orkade jag inte! Kändes allvarligt som jag skulle svimma. Min kondis är verkligen helt värdelös. Det får jag nog ha som ett mål, att förbättra den. 

En proteinshake är mu i magen tillsammans med en banan. Standard efter träningen direkt när man kört klart. Men borde nog äta nån macka också så jag orkar hålla mig tills lunchen på jobbet som är vid två.


Sen ska jag duscha, promenera hundarna på en snabbare kissrunda och sen jobba kväll. 12-20.20. Jobbigt när man redan nu saknar Elina. 

Ha en fin dag!

God natt och sov gott efter en väldigt trött dag!

Efter jobb, hundpromenad, bad med Elina, middag och sen lite KBT på det så känner jag mig mer än redo för att nanna kudden. Har varit aå sjukt trött idag. Höll på att somna på lunchen så jag nästan kom för sent till mitt kassapass. 

Christer hade städat hela huset idag när jag kom hem, väldigt uppskattat! Sen hade han även hämtat ut Elinas nya skor som vi beställt. Självklart lila som är hennes favoritfärg för tillfället. Alla saker är lila enligt henne! :) 


Ska snart natta henne. Hon sitter nu i soffan med Christer och Daniel med sin välling medans dom kollar på fotboll. Vi ska borsta dom små tänderna så att inte "tandtoollen" kommer också. 


Ska försöka orka läsa lite mer i min bok jag fått också men tror helt ärligt att jag kommer somna när jag nattar Elina. Finaste unge! <3




God natt! 

God morgon

Måste erkänna en sak och det är att jag lyckats ta slut på mitt internet på telefonen. Därför är det väldigt dött här på bloggen då jag oftast bloggar via den. Kommer liksom inte in på bloggsidan nu ju. Haha! Fattar inte hur jag lyckats men aja, nu är det bara stå ut i någon enstaka dag till sen kommer mitt kära internet igen. Och då förhoppningsvis lite fler inlägg.

Ska slänga i mig min morgongröt nu och åka till jobbet. Trött som bara den med lite huvudvärk på det. Härligt! 

Bjuder på en söt bild när Elina äter "päjon" i vagnen. 




Hästtävling och barnpassning

Denna söndag har varit en riktigt hästig dag då jag varit chaufför och hästskötare åt Jenny när hon varit iväg och tävlat med Sammy. Och dessutom så blev hon placerad som nummer 3 i ena klassen så det var riktigt kul!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Så nu har jag suttit och gått igenom massa bilder och ska snart ta tag i matlagning och sen filmerna som jag filmat.
 
 
Charlie har även varit här hemma under dagen så min mamma har passat både honom och Elina. Sen hann jag även träffa honom en stund så det var kul.
 

Efter lite bloggledigt kommer här en liten hälsning

Hej helgen! 
Är ledig och det är så jäkla underbart! Man har hela dagen till att göra vad man vill. :) idag har den spenderats med min mamma och vi har strosat runt i lite affärer. Men blev inte några inköp nästan då jag sagt till mig själv att jag ska hålla i pengarna denna månad. Men det är skönt att bara komma lite hemifrån och titta runt lite.

Kolla på blinkande lampor är ju bara så WOW! :)


Och nu ska vi på kalas för Micki som fyller 50! 


Hälsning från Betty Blupp

Åh som jag saknar henne! <3 gör liksom ont i hela mig när jag tänker på att hon inte är min längre. :( Men hon mår toppen hos sin nya ägare och ryttarinna så hon kunde inte ha hamnat bättre. Fick en liten hälsning idag vilket känns väldigt bra och roligt i alla fall. 


Vackraste häst! <3 

Nu ska jag sova. Har betalat alla tråkiga räkningar och har nu insett att denna månad kommer bli lite tuff. Bara hålla i pengarna så gott det går och typ äta havregrynsgröt till middag på kvällarna. Huvudsaken är väl ändå att Elina får "riktig" mat. Suck för ekonomi ibland. 
Betalade i alla fall in hela kreditskulden nu så det är skönt. 

God natt! 

Slut för idag, tack för idag

Äntligen har klockan slagit tre och jag får åka och hämta min lilla prinsessa från dagis. Saknar henne så på dagarna.

Har plockat upp massa varor idag som vanligt innan öppning, och efter det så har jag byggt om lite olika avdelningar. Bland annat denna:


Var massa levergodisar som ramlade ner på golvet efter att tre förpackningar gått sönder och då tänkte jag på mina hundar. Tänk vad glada dom skulle varit om dom fick alla dom godisarna. Men nej, så fungerar det inte! Dom skrivs av i kassan som svinn och slängs sedan i soporna. 

Nu ska jag skynda mig iväg. 

God morgon lönedagen!

Idag är det en tidig morgon på jobbet och sitter just nu hemma och ska ladda med lite gröt. Harry håller mig sällskap, lilla guldgossen. <3 


Senare idag ska jag lämna av lite hästgrejer hos Annica som ev ville köpa lite. Bra med lite extra pengar in då Christer får lite pengar denna gången eftersom han varit pappaledig. 

Ska försöka hålla hårt i pengarna den här månaden och bara köpa det allra nödvändigaste. Jag behöver en vinterjacka och Elina behöver underställ och raggsockor bland annat. Får se om jag får några pengar över men allt som lyckas sparas är bra. En spardröm är ju att någon gång i framtiden kunna köpa mitt hus med stall eller en ny häst. Det gäller ju bara att hitta en som matchar med Beauty. Lättare sagt än gjort men det är ju ett tag kvar innan jag kan ta upp hästeriet. Och dessutom behöver jag ju då köpa all utrustning ny eftersom jag säljer av saker nu. Men ska inte tänka på det nu för just NU lever jag utan häst och jag intalar mig varje dag att det går så bra så, även om jag ljuger lite för mig själv.

Nu ska jag åka och jobba! 

Kallt i huset så man går runt och fryser.

God morgon!
Har lämnat Elina på dagis och även gått en väldigt blöt och regnig hundpromenad. Hade tänkt träna på gymmet idag innan jobbet men tiden sprang iväg lite då Elina inte ville vakna i morse. Så får ta träningen en annan dag. Är jätte kallt i vårt hus nu. Har satt igång flera element som under sommaren varit avstängda och hoppas på att det värms upp lite under dagen så det är varmt och skönt när jag kommer hem från jobbet ikväll.
 
Har tänt doftljus och ätit frukost i lugn och ro. Och ska nu sätta mig under en filt en stund och lyssna på en economistas podcast. Gillar verkligen blondinbella alltså. Hon är väldigt smart, driftig och otroligt viljestark och det är precis en sån människa som jag behöver hjälp av just nu för att hitta ny motivation till livet och vardagen.
 
En annan person som jag verkligen också tycker är så bra är Linn Olsson, som är mycket yngre än mig men som redan nu är hur driftig som helst och bara kör pang på med allt hon vill. Dom två personerna klarar liksom allt känns det som.
 
Min frukost med tända ljus gjorde det i alla fall lite "varmare" här hemma.
 
 
 
 
 
Ha en fin dag i regnet!

Lite för sen kväll egentligen

Phiiuuu! Vilken dag!
Först jobb från tidig morgon, halv 6-14.30, 


sen ett megasnabbt gymbesök för ett kort ryggpass innan dagishämtning. Tror jag körde igenom mina 5 övningar som jag planerat på 20 min å då i tre set på varje övning. Bra jobbat!! :)


Dagishämtningen var mysig som vanligt. Man möts av en glad liten Elina som kramas och ska visa vad hon håller på och leker med. <3 Fröknarna hade även satt upp massa roliga bilder på väggen med lite aktiviteter som barnen haft för sig på dagarna, bl a äppelmålning! Kul att se sånt tycker jag. Gillar skarpt att dom dokumenterar så man får vara med på ett hörn om vad som sker. 


Hej då dagis! :)


Tog en lite längre hundpromenad när vi kom hem. Sen har vi varit iväg på lite ärenden så vi till sist fick beställa hämtmat då jag inte skulle hinna laga någon middag i lagom tid till Elina. Och ändå ligger vi lite efter i vårt tidsschema. Elina dricker sin kvällsvälling NU 20.28! Gaahh! Ibland blir det lite galet. 

Hon satt i alla fall snällt och tittade på "stora" medans jag lagade middag så det finns mat när Christer kommer hem om en stund. 


Nää nu ska Elina borsta tänderna och sedan bums i säng! 



Nu ska en del av hästgrejerna bort

Japp ni läste rätt.. Har funderat fram och tillbaka i flera dagar nu och kommit fram till att det bästa för mig just nu är att jag inte ser alla himla hästgrejer hemma. Det gör mig bara mer ledsen när jag verkligen måste inse att min tid med häst är slut för tillfället. Min tid kanske kommer igen men inte nu och inte på länge verkar det som. 

Jag måste försöka acceptera och framförallt lära mig att uppskatta mitt nya liv jag lever idag som mest består av att ta hand om Elina och hemmet, lugna soffkvällar framför tv:n där det oftast inte finns nåt att titta på och självklart hundpromenader och jobbet. 

Denna omställningen för mig är väldigt jobbig och för många kan det tyckas vara fjantigt att jag känner mig så ledsen så ofta men för mig är detta en STOR uppoffring av mitt liv. 

Och om jag nu inte kan  ha en häst, nä då vill jag heller inte ha alla saker som suktar mig till att köpa häst. Så nu ska jag försöka sälja av en del grejer och sen slänga det som blir över. 

Och NEJ! Jag är inte redo att bli nån himla medryttare på någon häst som jag inte känner något speciellt band med. Då klarar jag mig hellre utan. Vill inte bara smaka på kakan. Och med mitt jobb funkar det inte direkt att rida på ridskola heller då jag jobbar mycket kvällar numer. 

Fick en bok idag av min KBT-terapeut idag som jag ska läsa. Hoppas att den kan hjälpa mig att hitta nya tankebanor. 


Kvällen hos mamma idag var iaf bra! Vi åt falukorv i ugn med potatismos! Mums!

God natt!

Snart blir det middag tillsammans med mamma/mormor

Efter två maskiner tvätt, mys och bus med Elina och sen lite arga samtal till de som gjort våra fönster så ska vi snart tillbringa kvällen med min mamma. Blir enkel middag och bara slappa i soffan hemma hos henne. 

Våra fönster i vardagsrummet läcker in vatten!!! Katastrof!! Nu har vi handdukar på golvet och hoppas på att golvet ska klara sig. Har ringt och sagt att dom får fixa det här och om dom inte är snabba nog så får dom faktiskt stå för golvbyte också. Vilket slarvjobb alltså. Vi som ändå varit hyfsat nöjda tills nu. Suck!



Nu hoppas vi på en bra kväll!

Ledig måndag

Ledighet betyder att man då hinner ta tag i städning av hemmet och akvariet. Så det är det vi sysslat med nu. Jag har dammtorkat och dammsugit övervåningen och torkat alla ytor nere med denna:


Christer moppade golvet medans jag fixade åt fiskarna. Så nu är det lite rent här hemma i alla fall. Har även bytt sängkläder och kokat alla Elinas nappar. 


Morgonen har även bjudit på en regnig, blöt morgonpromenad. Vi får säga välkommen hösten!! 


Kira och jag har varit hos veterinären för att kolla upp henne knöl hon fått och även en allmänkoll av tänder, hull och leder. Och tur var väl det för hon har tydligen brutit av en kindtand!! Inte undra på att hon luktat pyton i munnen. Det var alltså inte bara den vanliga tandstenen utan även en rutten trasig tand! Stackars Kira! Så nu blir det tandoperation i november och fram tills dess smärtstillande tabletter. Och knölen ska dom ta prov på i samband med operationen så får vi se om den också måste opereras bort vid ett senare tillfälle eller om det bara är en fettknöl. Hoppas på det sista! 


Nu ska jag slänga i mig lite mat och sen iväg på KBT. 

Jobbhelg

Efter att ha svettats (fast egentligen frusit) hela natten så var det extra skönt med en dusch nu på morgonen. Har även smort in hela mig med denna:


Den luktar så himla gott! Älskar doften! 
Ibland brukar jag köpa duschcreme i samma men vi har inte den hemma just nu. 

Har fixat frukost till kaninerna och snart åka mot jobbet. Elina och Christer ska till Sats nu på morgonen och vi får hoppas att det är där som vi glömt Elinas skötväska som vi letat efter nu i två dagar. Den är spårlöst försvunnen. 


Idag ska de även mäta Elinas fötter så att jag kan beställa vinterskor till henne. Blir nog någon av dessa eller liknande.


Nä nu måste jag åka.. 





Feber!!

Började känna att det kröp i kroppen vid 18-tiden idag på jobbet, men tänkte att det berodde på att jag var trött. Sen när jag kom hem och hade ätit lite mat och nattat Elina så började jag frysa som bara den. Tänkte att jag skulle ta tempen och jo visst, feber! Har tagit en alvedon nu och ska sova. Täcke och filt så hoppas jag att febern är borta till i morgon. Ska ju jobba. 

God natt! 


En omotiverad fredag

Idag är verkligen en sån dag.. En dag när allt känns omotiverat. Beror nog på min otroliga trötthet så tänkte att jag skulle spä på tröttheten lite till med en pizza till lunch.


Gott var det i alla fall!
Men vet ju innerst inne att jag egentligen borde ha ätit min matlåda med kyckling som jag hade med mig. Men men.. Kan ju alltid äta den till luch i morgon här på jobbet. Jobbhelg jajemen! Hur ska jag orka?

Äntligen kan jag läsa ikapp

Japp, soffläge vare här med latte, sockerfri delicatoboll och Bloglovin! Stället där alla bloggarna som jag följer kommer upp när de uppdateras.



Äntligen har jag lite egentid till att läsa ikapp. Ligger efter om jag säger så.. Haha.. 574 olästa inlägg! 

Jag följer ju flera bloggar som jag tycker är intressanta på olika sätt. Tyras blogg, Linn Olssons blogg, Blondinbellas, mina vänners bloggar, och sen nån rolig kaninblogg som jag hittade för ett tag sen. Ganska varierad läsning men jag gillar det! 

Hej från frukostbordet

God morgon fredag! 
Sitter nu vid frukostbordet och väntar in Elina att hon ska äta upp sin smörgås. Sen blir det en hundpromenad och dagislämning. Börjar känna av lite i halsen så ska nog inte träna idag. Blir nog soffläge en stund sen innan jobbet kallar. Energin i kroppen är noll och jag har sån träningsvärk i rumpan. Haha! Kan knappt sitta. Körde ju fem olika övningar igår som typ bara tar på rumpan.

Måste verkligen krama Elina extra idag innan jag lämnar henne. Saknar henne som bara den när dagarna utan henne är så långa som när jag jobbar kväll. 





Right now


Packa upp, packa upp och packa upp lite till! 

Jobbig för mammahjärtat

Längtar redan tills i morgon då jag får mysa med Elina på morgonen igen. Även om det blir som idag, alldeles för tidigt. Känns som jag inte hunnit träffa henne ordentligt denna veckan. Och så kommer det vara hela veckan ut tyvärr. Det gör lite ont i mammahjärtat och framförallt eftersom hon blir så himla ledsen när jag lämnar på dagis. Och så kan jag inte ens krama henne innan hon ska sova och säga att jag finns där då. För då är jag fortfarande på jobbet. 


Blev i alla fall ett snabbt benpass på gymmet innan jobbet. Hundarna fick en till promenad och lite mys. Har nu bokat tid för Kira hos veterinären på måndag också då jag upptäckt en liten knöl bak vid flanken. Hoppas på att det bara är en fettknöl. 

Nu ska jag kämpa vidare här och försöka få timmarna att gå. 

Burrig morgon

Fy idag fryser jag. Vi har varit uppe sen kvart i 6 då Elina inte ville sova mer. Så trött och frusen är bara förnamnet. Har precis varit ute med hundarna och är nu på väg till dagis. Elina har somnat i vagnen under sin filt och jag undrar hur detta ska gå nu när hon kommer vara nyvaken när jag lämnar henne. Klump i magen deluxe! 


Går här och funderar på om jag ska till gymmet en sväng och trotsa tröttheten eller om jag ska hem och sova i 2 timmar till innan jobbet. Det ena lockar mer än det andra, men å andra sidan är träningen bättre. Hmmm...

God morgon i alla fall :)



Kaninerna är här

Nu har jag och My varit och hämtat våra gäster Danza och Melvin som ska bo här i en vecka. Trevligt med lite fler djur hemma även om Mili just nu går omkring och piper för att hon vill in till kaninrummet. Hon kommer nu stå fastklistrad vid dörren dit varje gång vi är på övervåningen i hopp om att få gå in och titta på kaninerna, hon är besatt!

Välkomna hit Danza och Melvin



Melvin (madagaskarfärgade, bruna) är dessutom en kanin som kommer från djurens chans som tar han om övergivna djur. Han blev upphittad i Örebro där han strosade runt och blev infångad och håller nu på att socialiseras. Så han är fortfarande lite stressad och skygg, men det går sakta framåt säger Jenny som nu är jourhem åt honom tills han får sitt eget hem att bo i. Så jag kommer vara lite försiktig med honom när jag hanterar honom så han inte blir skrämd. Elina kommer mest få klappa på gamle Danza som är 9 år och livserfaren. 

Ha en trevlig semester nu Jenny så tar jag hand om dina små ninisar! :)

Passar även på att säga god natt till alla andra nu efter en väldigt trött arbetsdag som inte riktigt blev som tänkt. Så kan det gå ibland :) 

Natti natti!

Äntligen lunch!



Snabbshoppingens resultat! 
Inte något jätte speciellt men bra kläder att ha på dagis. Nu har jag precis ätit lunch på jobbet och ska försöka piggna till, är jätte trött. 

Sen är det bara 5,5 timmar kvar innan jag slutar och kan åka och hämta några gäster som ska bo hos oss i en vecka. Och dessa gäster är två stycken söta kaniner. :) Elina kommer bli så glad när hon får se dom i morgon. Och Mili kommer bli galen haha!! :)

Nu ska jag njuta av ledigheten på lunchen en stund innan jag ska börja igen.







Min kamera <3

Har nyss varit uppe i skogen med hundarna där dom fått springa fritt. Dom tycker det är så kul och racear med varandra och hoppar runt bland blåbärsrisen. Tog med mig min älskade kamera idag med men fotade endast lite svampar som vi sprang på. 

Jag fotar för att lära mig. Jag testar mig fram och det är inte alltid det blir bra, men någon gång borde det ju bli en kanonbild. :)



Hinner inte lägga in bilderna på datorn nu så ni får se fina kameran istället. :)

Nu ska jag panikshoppa byxor till Elina innan jobbet. Vart har alla tagit vägen?? Haha.. Antingen för smått eller för stort i garderoben så nu ska jag köpa i rätt storlek. :)


Onsdag och vilodag

Efter att ha tränat två dagar i rad från att inte tränat alls på ca 1,5 vecka innan så behöver kroppen lite vila känner jag. Känner mig trött och sliten. Har sovit dåligt i natt också så jag och Elina kör en mysmorgon och fuskar och äter frukost i vardagsrummet. 


Snart blir det en snabbispromenad med hundarna innan jag ska lämna på dagis. Känner mig verkligen seg idag!

Äntligen läggdags

Så trött så att klockorna stannar. Har gjort nåt konstigt med min vänster sida så har jätte ont när jag andas in ett djupt andetag. Det hugger till och gör liksom ont i hela skulderbladet och upp i axeln och fram i bröstet. Måste ha gjort nåt konstigt igår på passet. Kände av det lite i morse när jag tränade också men nu gör det jätte ont när jag bara andas. Blir tungt på nåt sätt.

Så det ska bli jätte skönt att få sova nu. Huvudvärken börjar komma smygandes också så min kropp är slutkörd.

God natt!




Workie workie


Har 8,5 timmar framför mig så bara att gilla läget och göra mitt bästa. 

Powerwalk i solen

Frukost i magen, slängt in en maskin tvätt, bytt Elinas sängkläder efter en liten olycka med kiss genom blöjan, hundpromenad, lämnat på dagis, gymmat i 30 minuter, köpt hundmat och nu har jag precis kommit in efter en powerwalk i solen med hundarna. Ska äta lite mellis och mitt protein, sen en dusch och hänga tvätten innan jobbet kallar. Effektiv morgon idag! :)





Lite bilder från vår promenad efter dagishämtningen igår

God morgon tisdag!!
 
Igår var vädret strålande och Elina knatade på en lång bit själv på promenaden efter dagishämtningen, både genom skogsstigen och på asfalten. och självklart ville hon stanna en stund på lekparken som vi gick förbi och leka och gunga. :)
 
'
Vår starka lilla tjej ville hänga precis som pappa, och hon gjorde det helt själv också! :) Det ska börjas i tid!
 
 
 
 
Gunga lite på "motorcykeln"
 
 
 
 
Mamman hade minsann också kul i lekparken ;)
 
 
 
 
Ibland får man bli barn på nytt och passa på att leka medans man kan.
 
Efter lek i lekparken gick vi hemåt för att sen åka vidare mot gymmet en sväng där Jessica körde skiten ur oss på ett Grit Strength-pass, phuu!!
 
 
 
Idag blir det däremot jobb för min del (var ju ledig igår). Börjar 12 och slutar kl 20.20. Ska lämna Elina på dagis om en stund och hundarna ska ut. Lite meckigt att få allt att klaffa nu tidsmässigt men man vänjer sig säkert. Funderar på om jag ska träna ett snabbt pass nu på förmiddagen eller om jag bara ska åka och köpa hundmaten som inte hanns med igår då vi blev spontanbjudna på middag hem till Petra efter att vi tränat. Skulle ju samtidigt behöva köpa lite fler blöjor. Eller så slänger jag över det på Christer, jag får se. Ska fundera på vägen till dagis tror jag. :)
 
Ha en fin dag!!
 

Det tänkta ryggpasset blev utbytt

Mötte Jessica (PT på Sats) på gymmet som för övrigt är Petras storasyster. Hon "tvingade" med mig in på hennes klass hon skulle hålla. Fy *** säger jag bara! 30 minuter och svetten bara rann! Shit pommes! 

Men hann i alla fall med lite gummibands-chins innan.




Nu hoppar jag i säng och säger god natt! 



SATS Here I come

Så I'm back at the gym! 


Otaggad, omotiverad, trött och jävlig.. Men nu kör vi!

Önskar fortfarande att vi kunde köpa detta...



Med ett bygglov och sen en liten utbyggnad så skulle detta vara perfekt. 
Synd bara att det bara är jag som tycker så. :( Nu har dom ju dessutom sänkt priset med 200 000 också.

Nu ska jag i alla fall hämta lillfia från dagis och promenera med hundarna. Naglarna blev ganska höstiga i alla fall.




God morgon måndag

Sitter nu och väntar på att få komma in på mitt KBT möte. Elina är lämnad på dagis och det kändes lite jobbigt då hon var väldigt klängig och inte alls ville att jag skulle gå. Men vi sa hej då och jag får tänka att hon blev glad så fort jag gick runt hörnet. Så brukar det ju vara.



Funderar på vad jag ska göra för färg på mina naglar den här gången. Lila kanske, eller någon höstig orange. Vi får se. Ska handla hundmat idag också och sen skulle Elina faktiskt behöva lite nya byxor men får se vad jag hinner med. Finns ju fler dagar denna vecka. Häcken hemma är inte klippt än heller för Christer har slarvat bort häcksaxen efter att han klippte den förra gången. Får se hur jag ska lösa det. 



Trevligt kalas idag

Nu börjar denna dagen lida mot sitt slut och Elina sover sen 45 min tillbaka. Ska bli riktigt skönt att krypa ner under täcket för min del också och det känns ännu skönare att jag är ledig i morgon också.
Men då ska jag både på ett KBT möte och sen efter det ska naglarna fixas igen.
 
Det var väldigt trevligt på Albins kalas tidigare och jag är fortfarande mätt efter all mat som jag tryckte i mig. Nää nu är det verkligen skärpning med kosten.. Jag är alldeles för slarvig och det blir extra slarvigt när jag inte hinner träna heller. Tappar liksom motivationen för allt när jag kommer ur rutinerna.
 
 
 
 
 
 
 
Ska dricka ett stort glas vatten nu och sen säger jag god natt.
 

Mot vallokalen


Dags att rösta!

Christer och Harry larvar sig

 
 
 
Ni får tänka bort att fönsterna i bakrunden är skitiga :) Ännu en grej som måste åtgärdas.

God morgon från skogen

Startade dagen med gröt i magen och en skogspromenad i det fina vädret med hundarna. Dom fick springa fritt hela tiden och verkade väldigt nöjda och glada över det. Tog med mig kameran ut så jag passade på att knäppa lite bilder. :)
 
 
 
 
 
 
Också självklart några på hundarna :)
 
 
 
 
 
Nu blir det en efterlängtad latte innan en dusch. För sen ska vi åka iväg och handla present, rösta, hänga tvätten och gå på kalas. Christer har varit duktig och åkt iväg till tippen nu igen med massa grejer som han rensat ut från övervåningen. Skönt att bli av med skiten! :) Nu är det bara  häcken och gräsmattan på framsidan kvar för denna helgens to do-lista.
 
 MMMM Älskar vår kaffemaskin!
 
 
 

En promenad bort till lilla mamsen

Efter att jag sovit lite middag (så himla skönt) så bestämde jag mig för att jag och Elina skulle gå med hundarna bort till mamma/mormor och hälsa på. Tog med mig kameran då jag ville prova mitt ena nya objektiv som jag köpt. Är svårt att fota inne men tycker ändå att det är kul att testa sig fram. Jag är ju inte så duktig när det gäller kameror men när jag väl får till någon bra bild av typ flera hundra så blir jag glad. :)
 
Jessies ena katt fick ställa upp som modell bland annat.
 
 
 
 
 
Även min älskade Kira fastnade på bild medans hon spana in en kaka som Elina åt. Lite oskarp men tycker ändå att bilden är himla fin.
 
 
Och självklart kom ju Elina med på bild också :)
 
 
Nu blir det en film och lite chips innan läggdags. Så vi laddar upp ordentligt inför morgondagens fortsatta rensning här hemma.

Fel dag på kalaset

Ja virrig som man är så har jag tänkt fel dag på kalaset som inte är förens i morgon. :)
Mer tid till annat idag med andra ord och vi har faktiskt fått en hel del gjort även om det finns massa mer som behöver göras. Skrev en lista som vi prickat av från och nu är det inte mycket kvar på dagens göromål. Sen blir det en ny lista i morgon.
 
 
Tvätten är snart klar den med, ska bara hängas upp nu. Sen laddar jag en ny maskin i morgon också.
Köket är halvklart och presenten tänker jag faktiskt skjuta upp till i morgon eftersom kalaset inte är förens då.
 
 
Hoppas nu på att gräsmattan kommer bli lite mer lättklippt när den vuxit upp igen. Har lagt ut säkert 12-14 jordpåsar och krattat som bara den innan jag spred ut gräsfröna.
 
Nu tänker jag faktiskt ta det lite lugnt en stund innan jag fortsätter med köket. Kanske sova lite middag eller ta ett lite längre bad. Elina sover som en stock, jätte trött efter gårdagens läkarbesök.
 
 
 

Hemmafix och barnkalas

God morgon! 
Efter en väldigt lång och tråkig fredagskväll som spenderades på SÖS med Elina för massa provtagningar och kontroller så ska jag idag i alla fall passa på att fixa tomten här hemma, nu när både Christer och jag är hemma samtidigt för en gångs skull. 

Är bara slutspurten kvar nu. En liten bit mark som ska vändas och ny jord läggas ut.. Sen är det bara gräsfrön som ska spridas. Och sopsäckar som ska iväg till tippen. Skönt när det blir klart!


Denna helgen ska jag hinna med att klippa gräset på framsidan också och klippa häcken. Hoppas att vädret är med mig och det håller sig ifrån regn även om det ser lite mörkt ut nu. 

Senare idag ska jag även gå bort till min vän Jenny som jag skulle ha tränat med igår (fick ju ställa in :( ) och säga grattis till hennes son som fyller år. Elina får inte vara med eftersom hon är sjuk men jag går dit en snabbis ändå och hälsar på. Vi bor ju bara 100 meter ifrån varandra så det är så smidigt. Måste en sväng förbi Haninge C också innan och handla en snabb present.

Nu ska jag äta min morgongröt så jag kommer igång och vaknar till. Ibland är det så skönt med morgontrötta hundar och när Christer och Elina fortfarande sover dom med. Då kan jag sitta här i köket för mig själv och bara ta det lugnt en stund. 




God morgon jobbet!

Idag känner jag mig trött. Somnade för sent och blev väckt kl 4 av Elina som ville ha välling. Började jobba klockan 6 och har precis ätit två knäckemackor till frukost nummer två här på jobbet. Tänk om man kunde få ligga kvar i sängen så här skönt som Harry. <3




Lite nytt från jobbet

God kväll!
Hemma från jobbet nu och ska hoppa in i en snabb dusch innan läggdags. Idag fick en ny matta till vardagsrummet följa med hem.


Vi har ganska fina saker på jobbet nuförtiden. Sakerna är finare och kvalitén bättre än när jag började jobba där för 7 år sen. Känns som inköparna börjat tänka till när dom beställer hem varor. Kanske är därför det går så bra för Rusta nu som dessutom kommer öppna butiker i Norge. 

Nu känns vardagsrummet genast mycket varmare och det känns roligare när man kommer in och ser lite färg. 

God natt! 

Kan inte riktigt släppa tanken..

Det där huset... Kan inte släppa tanken på att vi faktiskt kunde ha blivit gårdsägare om vi bara sagt ja till det där huset. Jag skulle ha kunnat ha häst igen inom en snar framtid hemma på vår egen tomt och en dröm skulle ha gått i uppfyllelse. Känns som vi snubblat på mållinjen och det känns surt.. Men ska försöka släppa det.. Jag försöker verkligen.

Dags att göra mig klar för att snart åka mot jobbet. 







Startar morgonen med det här....



Min lilla sjukling.. :( Bli frisk nu! 39 graders feber och nu börjar hon bli lite orolig i magen. Tycker synd om min lilla tjej.

Kommer göra samma idag och ta ut en halv VAB-dag bara. Börjar jobba kl 15 istället för 12, så byter jag av Christer då. Skönt med en kort arbetsdag faktiskt. Tänk om man hade såna dagar jämt, då hade det kanske känts lättare att åka till jobbet. 




Natti natti onsdag!

Nu har jag jobbat färdigt för idag och ska bara plocka undan lite här hemma innan jag ska krypa ner i sängen. Är trött som bara den idag och har varit det hela dagen. Känner mig väldigt omotiverad och vet inte vad jag ska göra för att blir mer pigg känna mer vilja.

My var här innan jobbet idag och hälsade på och drack kaffe. Vi passade även på att baka en smarrig sockerkaka. Elina fick första biten eftersom hon hjälpte till så duktigt. :)


Nä nu ska jag sätta fart här hemma. Måste verkligen sova men vill ju hinna mysa lite med hundarna också.




Kalas för Marie

I lördags var vi på kalas för att fira Christers kusin Marie som fyllt år. Vi åt god mat och hade det trevligt ute på deras altan. Mili och Harry var också med och busade med de andra hundarna Alice, Wilma, Sigge, Ozzy och Ailu.
 
 
 
Harry och Ailu.
 
 
Ailu.
 
 
Marie och Sigge
 
 
 
Ozzy
 
 
Födelsedags"barnet" Marie
 
 
 
Ett fint kort på Elin och så förstör pappa Robin! :)
 
 
 
 
 
En väldigt mysig kväll!

Gymmet har flyttat hem till mig

Nu är morgongröten i magen och snart får vi besök av My på en kaffe. 


Idag kan vi ta det lugnt. Min jobbtid blev flyttad från att börja kl 12 till att börja 15 istället. Då byter jag av Christer som får vara hemma med Elina som är febrig fortfarande. Igår gick han hem vid tolv när jag började så då fick han köra en halvdag. Idag är det min tur. Smidigt att det går att lösa VAB på det sättet att bara ta ut en halv dag

Igår köpte jag hem lite fler träningsredskap så passade på att köra igenom hela kroppen lite lätt. Köpte en 8kg kettlebell, en skivstång och viktplattor. Så nu kan jag träna mer ordentligt hemma dom dagarna när gymmet inte hinns med. För om inte jag kan åka till gymmet så får gymmet komma hem till mig. :)






Dags att jobba

Idag vaknade jag av samma känsla som jag somnade med igår, besvikelse och känner mig låg. 

Är i alla fall på jobbet nu och ska börja jobba så fort Christer byter av mig med Elina. Hon är sjuk och får vara hemma från dagis så Christer kör en halv vab-dag. 


Liten snoris. 






Dop för lille David (OBS bildbomb) :)

Så då kommer jag visa lite bilder ifrån dopet som jag och Elina var på i lördags.
Det var ju Jennys lille son David som skulle döpas och det var väldigt trevligt att få vara med och fira denna dag.
 
 
 
Pappa Omar läser en bön.
 
 
 
Natalie hjälper till att hälla upp vatten.
 
 
David ville inte bli blöt.
 
 
Lite bus.. :) (ser ni att Elina och David matchade varandra i sina sjömanskostymer?)
 
 
Fina familjen!
 
 
Jag hade på mig min nya röda klänning som jag fyndade med Emelie på rean för 89:- Som hittat!! Och Elina ville att jag skulle ha hennes hårspänne med blomman eftersom hon också hade hårspänne. (som hon sen tog av)
 
 
 
Lille söta David! <3
 
 
Fina Danielle och hennes pojkvän Felix var också på dopet.
 
 
plockmat
 
 
 
Elina ligger mitt på golvet...
 
 
 
 
 

En aning besviken säger jag nu god natt

Idag var vi på en visning... En visning på ett hus med ett stall på tomten. Min dröm!
Men tyvärr skulle inte detta hus passa vår familj då det var lite för litet då det inte går att göra ett eget rum till Elina. Attans!! Stallet var annars jätte fint. Behövde endast lite ny färg på ena delen och boxarna var stora. Två hade mått så man skulle lunna ha fölston i och den tredje och sista boxen var fullstor för en stor häst. Så J**** typiskt!! F**, F**, F**!! Säger jag bara..
 
Jag ville ju så gärna. Priset var rätt också för en gångs skull. Kan man bli mer besviken och ledsen?
Allt går verkligen emot mig vad det gäller mina drömmar och mitt så kallade liv.
Näää nu ger jag F** upp på riktigt!!
 
Hej då hästar och hej då hästgårdsdröm!!
 
 
Nää nu ska jag inte vara mer bitter men ibland känns det verkligen som "life sucks"
 
Och ingen bra träning vart det idag heller. Endast typ en kvarts jogging med hundarna. Det går verkligen dåligt med den biten också just nu. Ingenting går som jag vill nu. Gah!!
 
Ska gå och sova nu och försöka släppa tankarna på allt som är dåligt och inte tänka alls istället. (lycka till)
Ny jobbdag i morgon fast då börjar jag kl 12. Vad är det jag kämpar och sliter så hårt för på jobbet egentligen? Min kropp kommer paja i förtid med tanke på hur tungt jobb jag jobbar på, och till vilken nytta egentligen. Så känns det just nu..
 
God natt..

Jenny och Sam Fortune

Igår var jag som sagt iväg på hästtävling med Jeny. Roligt att få titta på lite fina hästar och vädret var kanon hela dagen. De tävlade LB:2 och det gick väl sådär. Tycker allt att domaren var lite snål i vissa punktter och allmänt negativ i sina kommentarer på protokollet.
 
Bjuder på lite fina bilder i alla fall:
 
 
 
Har man ingen pall så får man ta till transporten :)
Snälla Sammy! <3
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ny vecka, nya tag

Efter att ha gottat mig väldigt rejält i helgen så ska det faktiskt kännas ganska skönt att börja med den lite nyttigare vardagen igen. Hoppas på att hinna träna mer den här veckan också och kanske fixa lite mer ute på tomten. 

I morse medan jag åt min morgongröt så skrev jag ett inlägg med bilder från tävlingen som kommer upp lite senare idag.


Fick köra min bil i morse till jobbet. Nytt fräscht och en jäkla skillnad mot Volvon som jag kört hela helgen. Gillar min lilla bil. :)



En timme har gått här på jobbet och nu blir det lite kesella till frukost nr 2. Sen ska jag lägga på ett kol så vi förhoppningsvis blir klara med varorna innan öppning.




Fullspäckad helg

Heeej!
 
Nu har jag slarvat med bloggningen igen men har verkligen inte hunnit titta in här på hela helgen. Dagarna har varit fullspäckade med inplanerade saker. Bl a. dop och födelsedagsfirande. Har även varit ute på stan i fredags kväll med fina vänner och ätit god mat. Tänkte att jag ska skulle visa bilder och berätta lite mer om de olika sakerna jag har gjort i separata inlägg sen. Blir lite sent nu då jag inte hunnit gå igenom och rensat bland alla typ 500 bilder. :) Det är kul att fota, hahaha!
 
Men här kommer en liten film från dagens äventyr som bestod av att vara chaufför och hästskötare åt Jenny som tävlade sin ridtravare Sammy i dressyr på förmiddagen. Så har ni något att titta på medan jag fixar med bilder och fler inlägg. :)
 
 
<center</>

Full rulle idag igen!

Blev inte riktigt som jag tänkt å denna eftermiddag. Elina ville inte sammarbeta ute på tomten så vi fick avbryta projekt gräsmatta och gå in istället. Så då passade vi på att baka. Elina hjälpte till att knåda degen lite och smaka av. :)



Och nu efter middagen har mamma/mormor kommit hit för lite fika. :) 


Man kan ju inte baka utan att smaka på kakorna. 

Så nu blir det en lugn kväll och sen 205 squats, gårdagens och dagens innan läggdags. Får fortsätta med gräsmattan när Elina inte blir så gnällig.




Frukosttime på jobbet


Smörgås, sockerfri kvarg och en kopp kaffe. Känner mig inte lika trött idag. Däckade när jag nattade Elina igår vid kl 8. Så har sovit lite fler timmar. Men ryggen är inte och leka med idag. Fortsatte gräva upp gräsmattan igår och höll på hela eftermiddagen. Ska fortsätta idag också. Vill bli klar nu! Ska köpa mer jord också, 9 säckar räckte inte. Träningen blir lite lidande nu när jag har massa att fixa hemma men den får vänta. Kör i alla fall mina squats. Idag ska jag köra både gårdagens och dagens. Somnade ju ifrån dom igår, oouups! :)

Nu ska jag äta upp frukosten och sen fortsätta jobba. 





Christers korvatroganoff


Kommer aldrig orka äta upp denna megastora matlådan som Christer gjort till mig. Hur mycket mat som helst! 

Jaja då behöver jag inte känna mig hungrig när lunchen är slut i alla fall. :)

Är hur trött som helst idag så ska ta en kopp kaffe och ladda upp mig själv lite. Fortsätter där jag slutade igår med ombyggnaden av min avdelning och har nu bara slutspurten kvar innan jag kan börja plocka varor från de nya pallarna som kommit. 

Längtar efter min lilla pruttis som är på dagis en lång dag idag. Ska skynda mig dit sen. Christer var tvungen att lämna henne redan vid halv 7. Ska pussa massa på hennes gulliga små kinder när jag ser henne! <3



Snälla försvinn!

Alltid samma visa på kvällen. Mitt humör och mina känslor slår bakut och jag känner mig jämt arg och ledsen på samma gång utan att riktigt veta varför. Hatar kvällar! Kan jag inte bara få slippa kvällarna och gå direkt från eftermiddag till nästa dag. Hatar att min hjärna jämt ska gå på högvarv och röra till allt. Försvinn äckeltankar!!! 

Har i alla fall gjort mina 100 squats nu och tagit två sömntabletter. Annars lär jag inte sova någonting i natt. 

God natt! 

Att komma in i vardagen

Ja nu när Elina går på dagis och vi båda jobbar heltid gäller det att försöka hitta en balans i vardagen och lyckas hinna med allt som ska göras. 

Jobbdagen gick fort för mig idag. Var helt inne i det jag höll på med och hann faktiskt ganska långt med projekt bygga om min avdelning. :)

Hämtningen av Elina gick bra fast hon ville helst stanna kvar en stund till och leka. Vi promenerade med hundarna på en gång när vi kom hem och gick förbi två olika lekparker. 





Hundarna fick vänta vid sidan så länge medan vi lekte.


Sen har vi inte gjort så mycket mer än. Jag håller på att laga middag och Elina kollar på iPaden.


Sen blir det nog lite soffmys och nedvarvning innan Elina måste sova. 

Köpte en ny softahelljacka igår när vi var på Ica Maxi, perfekt "gå ut och gå med hundarna" jacka.




Tidiga mornar

Tröttis som bara den men bara gilla läget och kliva upp, klä på mig och åka till jobbet. Kör flera tidiga morgonpass denna veckan, börjar halv 6. Längtar redan tills jag får hämta Elina från dagis i eftermiddag. :)

Gårdagens träningspass var jätte kul! Sh'bam är verkligen ett roligt pass och passar även oss som inte har så bra kordination. Till och med jag hänger liksom med i detta danspass. :) haha!

Nu ska jag sätta fart. Packa ner matlåda, mellis och sen dra.

Bjuder på lite bilder från hundpromenaden igår. :)





Mina fina hundar! 

Hej lediga måndag!

Medans Elina har varit på dagis i några få timmar så har jag passat på att träffa Emelie för lite shopping i Haninge C. Så nu har jag lite nytt i garderoben inför hösten. :)


Köpte även en ny träningsväska för ett presentkort jag hade på Claes Olsson då min gamla är lite trasig. 

Vi har även fikat och snackat massa skit. Så mycket att prata om när man inte träffats på ett tag så vi egentligen skulle behöva mer tid. Men hon har en hund hemma som väntar så vi sa precis hej då och nu väntar jag på att bli upphämtad av Christer och Elina för lite vanlig handling. 


Ska försöka tagga tillför träning i Sickla med Jenny senare också. Vi ska köra ett Sh'bam pass. Oj vad jag inte kommer hänga med! :) men nu kör vi! Blåbärspajen jag åt ska väck på en gång och då är det bara att kämpa. Sen har jag mina squats som jag ska göra idag också. Inte glömma!!

Nåt tråkigare idag är ju att min fina häst inte är min längre. Idag skrevs hon över på de nya fantastiska ägarna som kommer ge henne massa kärlek och träning. Bättre kan hon inte få det, men jag känner mig ändå lite ledsen för min egen skull. Kommer få kämpa med mig själv för att inte tänka på att jag är hästlös och kämpa vissa dagar med att hålla tillbaka tårarna. Någon dag i framtiden kanske jag får ha häst igen, även om det då inte blir min fina grå. :( men just nu känns allt faktist lite tungt.

Ska försöka att inte tänka så mycket på det helt enkelt. 




Nu säger jag god natt efter en lång dag med ett bra avslut.

Jobbet gick smidigt idag. Har fått pyssla på min avdelning och hållt ordning där så det har känts ganska bra. 




Det är frontat och allt skräp är bortplockat.

Efter jobbet har jag myst med Elina. Vi har ätit glass, tittad på iPaden tillsammans på "olika färger" sången och tagit en promenad med hundarna. 

"Däähj" säger Elina och pekar mot himlen. Ett flygplan! Stooora flygplanet! :) Hon kommer ihåg att hon också åkt stora flygplanet. 


Sen ser hon ett till flygplan i luften och säger "adda" (andra). Sötaste Elina! 
Mamma älskar dig! <3


När vi kom in blev det välling och sen började jag natta henne. Men Christer fick ta över då My undrade om jag ville följa med på en spontan bio. Sagt och gjort!


Och nu ligger jag i sängen och ska sova. Senare än planerat. :)

God natt!

RSS 2.0