God morgon

Så skönt att gå upp när klockan ringer och man vet att det är Jacson som kallar. :) Idag ska jag ta med mig Jenny och hennes barn och även Charlie till stallet. Jacson ska agera ponny så barnen får rida. Kul!! Han kommer tycka att det är en enkel match! :) sen kanske jag rider en liten stund också men vi får se. Barnen först! 

Igår vabbande jag här hemma med både Charlie och Elina. Fullt ös medvetslös och jag tror inte en enda leksak låg på sin plats. Allt var utspritt över hela vardagsrummet. :) Jenny kom förbi med sin son Albin en stund också så han och Charlie lekte och badade tillsammans. Dom fann varandra på en gång. Varför vara ensam när man kan samla alla "snorungar" på ett och samma ställe?? Alla är förkylda nu känns det som.

Jag, Elina, Charlie och alla hundar tog oss iaf en tur tillcentrum för att köpa fredagsfikat. Och självklart ville Charlie köra Elinas bil. 





Vi har så fina barn! <3 

Nu måste jag äta min gröt så vi alla kan åka till stallet sen! Mys!! Tar med både filmkamera och systemen! :)




Lunch på jobbet

Har precis ätit min matlåda och är så sjukt sötsugen!! Ska försöka hålla mig. Ska dricka lite kaffe och försöka tänka på annat. Saknar Elina och Jacson. 

Ikväll kommer Charlie sova hos oss då jag ska vabba med båda barnen i morgon. Mysigt! En riktig mysfredag med andra ord!




Morgonträning-check!

Trots lite förkylning så tog jag mig i kragen och släpade min trötta kropp till gymmet. Körde ett 20 min benpass så ett kort men intensivt pass. Inte supertungt men heller inte lätt. Benen skakade bra när jag gick ut med hundarna nyss. Så nu blir det en dusch och sen jobb. 

Även fast jag egentligen kanske hade velat köra längre så är 20 min bättre än inget. :) 





En barnfri natt

Visst är det skönt att få vara barnfri ibland men man kan ändå inte hjälpa att man saknar ihjäl sig efter Elina. Vår fina lilla pruttunge som är så full av bus. Hon sover över hos Jaya och Charlie eftersom Jaya vabbar i morgon med. Både Charlie och Elina har samma jobbiga hosta. 

Nu blir det Walking dead tillsammans med Christer och mat från Vega baren. 

Jaya har fotat barnen idag under dgen och jag blir så glad för all uppdatering jag får. Och så roligt med bilder från deras stunder tillsammans. 



Du betyder allt mitt lilla hjärta! <3




Sol och jobb

Efter en härlig morgon ute i solen med hundar och sjuka barn så ska jobbet snart börja. Känner mig förkyld och trött men det ska nog gå bra. Bara kämpa genom dagen/kvällen. 

Elina är med Jaya och Charlie nu och leker med jåttojna (råttorna) :)

Dags att sätta fart!!

Då var denna korta jobbkväll slut

Och jag är täppt i näsan..... Suck! Vill verkligen inte bli sjuk så jag tänker nu sova bort den här känslan av att en förkylning är på ingång. 

I morgon kommer Elina få vara hemma med Jaya och Charlie så att vi båda kan jobba. Så kan hon och Charlie hosta ikapp. :)

God natt!


Fniss!! :) 

Vabbandet fortsätter även denna vecka

Elinas hosta vill inte försvinna så vi kör Vab igen. Fast endast halvdag. Ska åka och jobba klockan 16 och jobbar sen till stängning så jag missar bara några timmar.Just nu har hon just somnat efter att vi varit och mockat till Jacson. Var tvungen att hinna göra det innan jobbet så då fick hon följa med. Klappat kaninerna har vi också gjort och så fick hon rida i typ 2 min på snällaste Jacson.
 
Käkade en fet pizza till lunch (fy skäms Jenny) och nu ska jag dricka lite varm choklad då jag fryser lite. Känner av lite förkylning jag med tyvärr.
 
Filmade kaninerna lite igår och även tidigare förra veckan.. Igår invigde jag nya kaninselen på Ralfelina ju. :)
 

Ingen ridning tyvärr

Vädret var ju piss och dessutom hade jag klantarslet själv lyckats somna när jag nattade Elina så var jätte seg när jag väl kom till stallet. Jacson var dyngsur hela han då han varit naken idag. Så han fick på sig sitt fleecetäcke på en gång och gå in och äta sin mat. Ibland ändras planen som man tänkt från början.


Gick ut till kaninerna och satte på Ralfelina nya selen som jag köpt och sen fick hon följa med in i stallet och skutta runt en stund. :) lilla sötis.




Måste ju socialträna båda två men får ta en liten bit i taget.:)

Pussade massa på Jacson och gav extra morötter i krubban innan jag åkte hem.

Och nu ÄNTLIGEN får jag sova på riktigt. Känner mig helt slut då jag även varit och tränat idag efter jobbet. Fullt ös som vanligt då. :)

God natt!

Elinas födelsedagspresent från oss

Igår var jag och hämtade Elinas födelsedagspresent som blivit lite sen. Så nu har Christer skruvat ihop den och satt den på laddning. Hon är så glad, och ännu gladare kommer hon vara när den laddat klart så hon kan köra den. Jag pratar så klart om en egen Elbil! :) och självklart en polisbil! Haha!! 


Så nu vet vi vad hon kommer vilja göra här hemma och sen även utomhus när det blir barmark. Kul!! :)




Kvällsfodring och insläpp ikväll

Idag blev det ingen ridning för vår del. Hade insläpp och fodring så då fick gullponken vila. Lever fortfarande på gårdagens ridning där han var såååå fin! <3

Har suttit och kollat på lite olika vagnar på hästnet, men vad för vagn behöver jag egentligen till honom? Vore ju kul att ha en vagn som hela familjen får plats i. Men hur vet jag att den passar honom? För jag vill och ska ju köra in honom så småningom så det är bäst att titta lite efter vagn även om det är långt kvar innan det kommer bli gjort. Vi tar det lugnt och just nu står utbildning inom ridningen främst på schemat. :)

Hundarna sover nu sött i alla fall efter en ganska lång promenad på åkern. Och det ska jag med göra nu! :) 

Har köpt en kaninsele idag så snart ska kaninerna få komma ut och skutta. :) blev en skiftnyckel till Jacsons broddar också och lite kaningodis. 


God natt!

Lite myspys

Nu har lugnet infunnit sig här hemma efter massa ärenden i Haninge och en kopp kaffe med mamma. Elina sover sen middag och jag sitter med min dator. Ska kolla runt efter ett nytt täcke till Jacson då båda hans täcken nu är så trasiga så det knappt är värt att laga igen. Men det får bli köp efter jag fått lön. Titta kan man ju alltid göra som tur är. :) Kör på lite mysstämning här hemma nu när det är nystädat och allt! 


Måste skärpa mig med städningen här hemma. Så svårt är det ju faktiskt inte att ha lite ordning. 

Elina fick Mc Donalds lunch idag sin födelsedag till ära. 



Elina 2år!!

Idag är ingen vanlig dag, idag är Elinas 2 års dag HURRA, HURRA, HURRA!!!


Älskade lilla unge! <3 
Fast vi kommer fira dig på riktigt nästa helg eftersom Christer jobbar idag. 


När alla andra tittade på Mello så var jag i stallet..

Härliga lördagskväll som spenderats ute i blasksnön på Jacsons rygg. Han var så duktig igår. :) Vi red inte så länge eftersom han blir trött väldigt fort och för att klockan var så mycket. Vädret verkade han inte bry sig speciellt mycket om utan han traskade på där i slasksnön som yrde omkring oss. Red på ridbanan och kändes som han verkligen gjorde sitt allra bästa, duktiga Lilleman. 


Sen pysslade jag bara och fixade allt i stallet som behövde fixas. Mockade, fyllde vatten i hagen, sopade, fixade höpåsar och havren, matade kaninerna och sen avslutade jag med att borsta av Jacson och ge honom extra morötter i krubban. Älskade stora häst!



Japp det ska nog kunna bli en dressyrhäst av honom också! ;)

Underbara lediga Lärdag!

En lugn frukost hemma innan morgonpromenad med finaste hundarna. Och nu är jag och Elina hemma hos mamma och fikar lite och myser. 


Tänk i morgon fyller denna lilla tjej 2år!! Galet ju! :) 

Ska lägga henne ner en stund nu så hon får sova lite middag. Sen ska jag nog hämta hundarna som fick stanna hemma en stund. En lugn lördag med stallet som avslut sen när Christer kommer hem från jobbet.
 



Halva dagen kvar

Efter min sombiekväll igår så är jag ungefär lika mycket sombie idag. Kul!! Eller inte... Suck! Elina har sovit så dåligt denna veckan och då sover jag lika dåligt. Har ingen energi verkligen utan har mest gjort det jag måste förutom en liten bakpaus igår. Jag och Elina bakade goda kakor! :)



Har tagit med dom till jobbet så idag har vi haft fredagsmys här. :)

Hoppas på att vara lite piggare ikväll så jag orkar rida. 

Sovdags

Nu är jag hemma från föreläsningen som var intressant men också väldigt logisk. Lite ny inspiration är alltid bra att få. :) 

Nu ska jag sova så jag orkar jobba i morgon. Kör ett 6-15 pass så måste upp jätte tidigt. 

God natt!!



Drygt 3 timmar kvar...

Nu är min lunch snart slut och då är det bara tre timmar kvar innan jag får åka hem till min lilla sjukling och älskade man. Måste göra ett stopp på vägen bara och köpa mineraler till Jacson. 

Längtar tills klockan är 19 också. För då ska jag på en föreläsning på Haninge hundhälsa som handlar om "promenera din hund lydig" så roligt och inspirerande! 




Jätte fina bilder på Jacson fotade av Therese

Igår hade snälla Therese skickat över massa fina bilder på Jacson och mig. :) Super tack!! Hon är så himla duktig på att fota så om ni någon gång behöver en fotograf så rekomenderar jag henne varmt!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Han är så vacker min stora Lilleman!!
Tack igen snälla Linda och Peppe för att jag fick äran att köpa honom! Han är perfekt!
 
Och Therese!! Super tack för fantastiska bilder!!!

Dumma huvudvärk!

Ingen ridning ikväll då mitt huvud fortfarande gör ont. Ska sova nu och hoppas att det gått över tills i morgon när jag ska jobba. Christer är ledig så han kommer vara hemma med Elina. Men ändå såååå typiskt, jag som ville rida.. Dumma dumma huvudvärk. Lite mys vart det i alla fall! :)



Min fina Lilleman! Som jag tycker om dig! <3


Vab och migrän

Idag är det vab igen och vad passar då bättre än att jag själv får migrän också. Suck! Har inte kunnat göra nånting idag typ. Har försökt få Elina att hålla sig lugn också med sina 39 grader i feber. 

Hoppas att huvudvärken försvinner sen när jag ska till stallet men det är nog önsketänkande. Hade ju velat fortsätta lite från gårdagens ridpass i ridhuset. Måste verkligen börja träna upp hans kondition. Men om jag mår som jag gör nu så blir det endast fix och ingen ridning. Helst vill jag bara ligga i sängen i mörker. 



En MUS!

Fick en luten chock när jag öppnade lådan där vi har våra sopor. En död mus!! Gaaahh! Christer hade tydligen satt upp mysfaktor igår kväll då vi har haft en gäst nu i flera nätter som äter från sophinken. Men jag kan inte hjälpa att jag tycker synd om den. Stackars lilla musen. Fick lite tårar i ögonen. :,(


Känns så brutalt och jag känner mig som en mördare även fast det inte ens var jag som satte ut fällan. Jag har ju haft möss som husdjur så jag känner verkligen mitt dåliga samvete nu. Usch! Lille stackare! <3

Aja jag kan inte göra något åt saken nu så får försöka släppa det. Ska åka ut till stallet och pyssla om Lilleman och ev rida en sväng också. Men frågan är om min pannlampa har nåt batteri kvar. Har glömt lägga den på laddning.

Elina har lite lägre feber nu på kvällen i alla fall så det är skönt. Min lilla pippilotta. :) <3



Biltokiga unge! :)


God morgon lediga måndag


Skönt att vara ledig efter 7 dagars jobb. Sitter nu och myser med en liten febrig och hostig tjej i soffan. Hade ju ändå tänkt ha henne hemma idag men hade hoppats på att hon var frisk. Får ställa in planen om att träffa de andra mammorna och barnen idag. :( synd då vi inte träffats på länge.

Vi har i alla fall roat oss med lite målning av händer och fötter, sparkat boll och läst lite i boken bockarna bruse. :)


Igår kväll var jag på bio och såg fifty shades of grey. Galet bra!!! Visst har dom tagit bort en del från boken men jag tycker ändå dom fått med det viktigaste. Längtar så efter nästa film! Denna jobbiga väntan alltså! Haha!

Nu ska vi mysa vidare.




Just nu i denna sekund...

... Saknar jag min fina familj extra mycket! Vill bara hem och gosa ner mig i soffan med Christers arm runt mig och Elina i knät med en bra barnbok, hundarna på varsin sida om oss, en kopp varm choklad och gelehjärtan. 


Drygt 5 timmar kvar på jobbet innan jag får gå hem.. Låt tiden gå fort!


Glad alla hjärtans dag!

Efter en jobbkväll igår med Walking dead som avslut så att det blev ganska sent så är jag nu lite trött efter att ha varit i stallet tidigt för att ta ut alla hästarna. Gav min fina Jacson två äpplen i hjärtpresent. :) mums tyckte han!

Nu blir det en dusch och sen jobb hela dagen lång. Elina har sovit över hos Jaya och Charlie då både Christer och jag jobbade sent igår. Alltså dom två är så söta ihop! Fina kusinerna! <3



Vad lyckligt lottade vi är som får ha så fina, underbara barn! 

Fast jag måste erkänna att jag sknar min lilla tjej otroligt mycket när hon inte är hemma. Tur att jag får träffa och krama på henne ikväll. Längtar! 


Lite hunträning så här på kvällskvisten

Mysfrukost med Elina fick starta denna jobbdag. Alltid skönt när man kan sitta länge och äta frukost utan stress. Sen åkte vi till dagis och äntligen hade jag en smidig lämning utan gråt. Sen åkte jag vidare till gymmet där jag körde massa utfall med vikter, lite biceps, bensparkar, vader, baksida lår och framsida lår. Skakade lite härligt när jag gick ner för trappan från gymmet och när jag tryckte ner kopplingspedalen i bilen. :)
 
Sen har jag jobbat 12-20.40, slitit med att få upp allt på min avdelning. Har lite kvar som jag inte hann med.
 
Har träånat lite trickträning med hundarna här hemma nu också. Lite svårt bara eftersom alla vill vara med samtidigt när man kör i vardagsrummet. :) Mili fick köra snurra, vacker tass, andra tassen, buga, tryck på target, touch (trycka nosen mot min hand i olika lägen) ligg, kryp och sen även att hon ska sitta och ta upp varannan tass på mina knän när jag tar fram dom zickzack. Som vanligt är hon hyperivrig och bara racear på. Glömmer av sig ibland och kör sitt race så man får dämpa henne. Men hon är rolig när hon väl koncentrerar sig. :)
 
Kira fick köra sina standardtrick som hon är bäst på som hon tycker är jätte roliga. (Är typ dom hon kör även om man ber om annat) Snurra, sitt, vacker tass, high five, tryck på target och hennes absolut bästa sitt vackert.
 
Harry fick köra basövning sitt, och sen tränade vi lite vacker tass och snurra. Han är inte så snabb på att snappa upp så han tar lite längre tid på sig innan polletten trillar ner. Kör fortfarande mycket med att man får visa tydligt vad man vill. Men det tar sig sakta men säkert.
 
Nu blir det lite Walking dead innan sovdags.
 
 
 
 

Fina lilla familjen

Måste ju berätta vad som hände igår eller snarare vad som stod och väntade på mig när jag kom hem från jobbet. Nämligen en jätte fin och jätte god tårta som Christer och Elina gjort till mig. Mums!!



Lite suddiga bilder men fick sno Christers bilderfrån när dom gjorde tårtan. :)





Alltså älskade ni!! <3 jag blev jätte glad när jag kom hem! Tack så mycket! 

Tänk att för två år sen så fanns inte Elina och nu är hon så viktig i vår familj. Det finaste vi har! Att jag gått från att bo i lägenhet med Christer själv med två hundar och en häst. Till att nu bo i radhus med tre hundar, barn, häst, jaaa det är ju fantastiskt!! Och en vacker dag kanske mitt eget stall finns också, man vet aldrig. :)

Jag kommer fortsätta kämpa för att komma vidare och försöka uppnå så mycket jag kan av det jag verkligen vill. 

Just keep swimming!!



Haha!! ;)

God morgon mysiga stallmorgon! :)

Åh vilken härlig morgon jag har haft nu!
Kom precis hem efter en solig och mysig morgon i stallet. Har haft alla hundar med mig och vi har varit ute på åkern och skrittat barbacka. Pia var där igår och galopperade lite så vi körde på en lugn tur idag då det är rätt så tungt där nu. Hur mysigt som helst i alla fall. Harry ville inte riktigt springa med idag utan stannade upp vid grusvägen så då gjorde vi det bästa av situationen, han fick sitta innanför min jacka och rida han med! :)
 
 
 
Tog fina soliga bilder på Jacson också innan jag hoppade upp på honom. Finaste!!!
 
 
 
Har matat kaninerna och även klappat lite. Det går sakta men säkert framåt med båda två. Dom är inte riktigt lika rädda längre så det är kul!
 
Fina Ralfelina
 
 
Och så fluffiga lilla Agda :)
 
 
Spelade även in en liten filmsnutt från morgonen om ni vill kika. :)
 
 
Tio minuter efter att jag släppt ut Jacson så kom bonden och fyllde på nytt hö i häcken också, nöjda hästar!!
 
mili envisades med att hon ville köra hem men hon fick snällt sitta bredvid. :)
(vet att jag borde skaffa en hundbur)
 
 
Ha en fin dag!!
 

Fikadags

Nu har jag lunch här på jobbet och har precis ätit min matlåda. Så nu blir det lite gofika! :) 


Har faktiskt lite huvudvärk. Hoppas på att den försvinner om ett tag. 


29 år idag

Ska man skratta eller gråta när man har ett år kvar till 30? :)

Har i alla fall haft en mysig morgon med Elina, bästa födelsedagssällskapet! <3 Vi har ätit frukost i lugn och ro och suttit och pratat. Sötaste unge!!! <3




Sen efter dagislämningen har jag tränat ett snabbt ryggpass och promenerat med hundarna i det fina vädret.



Nu ska jag äta lite goda rostmackor innan jobbet väntar. 

Ha en fin dag!

En dag med fullt schema hela dagen

Allt har verkligen varit tvunget till att klaffa idag för att allt ska ha kunnat gå ihop. Tidig dagislämning, hundarna jobb, hem på rasten och gå med hundarna, jobb, dagishämtning, handling, middag och sen kom min räddare i nöden, världens snällaste mamma och hjälpte mig att natta Elina så jag kunde kila iväg till Jacson. Christer skulle träffa några kompisar idag och boka nån resa så det blev ingen ridning idag utan bara pyssel och sen allt det där runt omkring. :)

Fixade även rent inne hos kaninerna som verkade ganska nöjda. 



Pussade självklar på finaste Lilleman också och gav morötter. 


Jacson har börjat odla mustasch! :) haha! Sötaste!!! 


Nä nu säger jag god natt innan jag somnar med mobilen i handen. 




Idag

Startade denna dagen med en kylig promenad med hundarna där dom fick springa lösa och busa en hel del. Hade med mig kameran och knäppte några kort. :)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Sen hämtade vi busfian hos farmor och fortsatte mot stallet för att fixa åt Jacson. Och efter det åkte vi hem till mamma/mormor för att fira henne då hon fyllt år. Det blev både tårta, fika och sen middag. :) Och självklart fick även födelsedagshunden smaka lite tårta. :)
 
 
 
 
 
 
Och nu sover Elina sött i sin säng och jag och Christer ska kolla på ett avsnitt av walking dead innan vi går och lägger oss.
Säger god natt redan nu, god natt god natt!
 
 

Äntligen hemma...

...men tyvärr utan Elina då vi fastnade i ett snöoväder så allt tog så mycket längre tid än det var tänkt med körningen så farmor sa att hon får sova kvar där tills i morgon. Annars skulle det ju bli jätte sent för henne. Då skulle vi inte varit hemma förens om tidigast två timmar från nu, alltså vid ca 23.30 tidigast. Men i morgon får vi äntligen hämta henne, vår lilla fialotta. 

Vi passade på att käka på vägen så nu ska jag bara pussa massa på vårt lilla "födelsedagsbarn" finaste Kira och sen sova!



God natt!


Nu har vi en ny bil!

Nu är gamla Bettan (volvon) lämnad hos bilfirman och vi kör hem vår nya bil. Bara ca 40 mil kvar hem. Sen ska vi vidare och hämta hem lilla snorisen också <3 

En riktig bilåkardag!



Idag fyller världens finaste gosegris hela 10 år också!! Ska fira henne tillsammans med mamma i morgon. :) Finaste Kira!! <3

Min bästa vän i vått och torrt!! Älskar dig massa gisekno!! <3 <3 <3


Ut på äventyr

Efter en tidig morgon i stallet så sitter jag och Christer nu i bilen på väg söderut för att åka och köpa en ny bil som Christer hittat. Spännande! En fyrhjulsdriven Skoda Octavia combi Elegance TDI. En bil som kommer passa perfekt till alla ändamål som både rymlig familjebil samt dragbil till Jacson. :) 


Lite tråkig färg enligt mig men det spelar ingen roll. :) Så mobilt det några timmar i bilen idag. 

Älskade Jacson var lika mysig i morse som alltid! 

Äntligen skor!!! :D




Nu är äntligen skorna på, fullbroddade och allt! Hovslagaren var jätte trevlig och Jacson skötte sig exemplariskt! Duktiga häst!!!

Så nu äntligen kommer vi kunna rida mer ordentligt utan att han ska halka! Wiiiieeee!! Så himla glad och stolt över min fina häst! <3 fick precis veta att hans pass kommit också! :) Dubbel glädje! Tänk vad han är bra för mig, min fina Jacson. <3 <3 <3

Nu ska jag sova för i morgon ska vi ut på äventyr jag och Christer. Elina är i tryggt förvar hos farmor. Men jsg saknar henne redan. 

God natt!

Nämen god morgon (förmiddag)

Idag skulle jag varit ledig från jobbet eftersom hovslagaren kommer sen. Det känns skönt att kunna vara hemma med snorigt barn utan att behöva vabba. Christers mormor kommer hit en stund och passar henne medans jag är i stallet sen. Smidigt!! Så får hundarna sällskap då också. 

Vi har precis ätit lite lunch efter en härlig promenad med hundarna. Skönt med frisk luft! 

Nu ska jag dricka lite kaffe så jag får energi till att ta tag i Elinas stök. :)



Alla saker framme på en gång. Haha!! Härliga unge!! 

Sen ikväll ska vi köra henne till farmor som ska passa henne hela dagen i morgon. Vi ska nämligen åka långt bort och provköra och förmodligen köpa en ny bil som Christer hittat! :) Spännande.
 


Natti natti

Efter en dusch och två avsnitt av walking dead så har vi nu krypit ner i sängen. Kira och Mili delar på Milis bädd och Harry har tagit beslag på Kiras själv, haha! 

Fast känner jag honom rätt kommer han snart komna upp och lägga sig under mitt täcke. :) Det är hans nya grej. Varför sova i sin egen bädd när man kan sova hos "morsan" där det är varmt och skönt. :) 

Vi får väl se om han kommer smygandes eller inte. God natt!



Sällskap i stallet

Jag har ju glömt att berätta att min kära mamma fyller år idag!! Hipp hipp hurra!!! Fast vi ska inte fira henne förens på söndag. Då blir det fika för hela slanten och presentöppning. :)
 
Idag tog jag med mig Elina till stallet. Lite frisk luft gör nog bara gott och hon kan lika gärna snora där som här hemma. :) Hon fick leda in Jacson från hagen och sen även rida en liten stund på honom. Sen har hon myst med katterna och hjälpt mig att mata kaninerna. Det kan nog bli en liten hästtjej av henne i alla fall. Eller en djurmänniska i största allmänhet. Hoppas!! :)
 
Filmade henne lite när hon och Jacson var på väg in i stallet. :)
 
Här myser hon även med kattungarna. :)
 
 
Nu ligger hon och sover sött i sin säng och jag ska passa på att duscha.

Dags att vila lite...

Nu har Elina somnat här i soffan och jag vill så gärna lägga mig jag med. Men borde fixa lite här hemma istället. Svårt att välja om jag ska göra nytta eller bara vila och ta det lugnt nu när man har chansen. Lutar nog åt det sistnämna ändå. :)
 
Känns inte som jag har så mycket att skriva om nu när man bara varit hemma hela veckan. Kan ju berätta att jag var ute och red en sväng igår på min fantastiska häst i och för sig. :) Han var duktig som vanligt och jag passade även på att klippa hans ben igen. Håret växer sjukt fort. Och i morgon kommer äntligen hovslagaren, WIIIEEEEE!!
 
Nää nu ska jag krypa ner bredvid Elina. <3
 
 

Torsdagsvab :)

Japp nu börjar jag vänja mig vid att vara hemma. Nästan som när man var mammaledig fast vi nu inte kan göra så mycket eftersom hon är sjuk. Men det är mysigt när hon vill sitta nära och mysa. <3 

Gjorde gofrukost i morse enligt mig, men tyvärr höll inte Elina med. 



Hon surplade bara i sig lite mjölk å sen var hon färdig sa hon. 

Nu längtar jag tills vi ska sova middag :) trött som man är.

Drömma kan man ju alltid


Medans Elina sover passar jag på att fylla i på försäkringskassans hemsida. 

Har blivit massa slarv nu den här vab-veckan med kosten så måste nog ta nya tag nästa vecka. Har stoppat i mig en hel del skräp. Men gott är det. :)

Nu ska jag titta på film och samtidigt drömma mig bort på fina hästgårdar på hemnet. 



Vab och veterinärbesök

Vabbandet fortsätter idag med, snoret rinner som bara den och hon hostar lite slem emellanåt. Och inte nog med att Elina är sjuk så har Kira slagit av en tand igen. Märkte det igår så idag fick hon åka till veterinären för en koll och även få sin årliga vaccinering. Och visst behöver hon opereras IGEN.... Suck! Så nu har hon fått en tid nästa onsdag för tandoperation. stackars min fina gosegris. :( Förstår inte vad hon gör för att lyckas ta sönder tänderna så. Har hon så dåliga tänder nu när hon är gammal??
 
 
Ska försöka få Elina att sova lite middag här nu om en stund. Hon börjar bli övertrött.

Inget filmtittande ikväll

 Nu är jag hemma från stallet och både jag och Christer är för trötta för att kolla på Walking dead så det får bli en annan dag. Jacson var lika gosig som vanligt men hade dock tagit sönder sitt täcke i hagen. Så nu måste jag försöka laga det på nåt sätt. Typ silvertejp så länge. Ska snabbduscha nu och sen krypa ner i varma gosiga sängen. Christer sover nog redan då han låg i sängen när jag kom hem. Har fixat och fyllt i min vab på försäkringskassans hemsida. Så drygt att man ska göra det varje dag. 
 
Har även passat på att tömma min mobil från filmer och bilder då den var full. Så tråkigt när man inte kan fota eller filma utan att behöva radera massa hela tiden. Hoppas på att Elina kanske börjar må lite bättre i morgon så jag i alla fall kanske kan jobba på torsdag, men det lär ju inte vara troligt så snorig som hon varit. Vi får se helt enkelt. i morgon är vi i alla fall fortfarande hemma och har sjukstuga.
 
Någon som vet recept på trolldeg?? Kanske vore kul att dega lite.
 
God natt!!
 
 

Min stallfria dag har idag förvandlas till en icke stallfri dag

Men vad gör det?? Då får jag ju pussa ännu mer på finaste Lillemannen. <3

Pia ligger hemma i hög feber så hon var inte kapabel till att åka till stallet vilket är fullt förståeligt. Krya på dig! <3 

Så ska jag åka ut efter att ha tryckt i mig en hamburgare från Vegabaren. Japp det blev hämtmat idag. Typiskt. :) 

Nu måste jag skynda iväg så det inte tar allt för lång tid i stallet. Christer och jag tänkte kolla lite walking dead sen. 

Såg en ny bild på min förra stjärna, finaste Beauty! Vissa dagar saknar jag henne massor! Hon var och är one of a kind! Älskade häst! <3

Eller det är Jacson också men dom är liksom som natt och dag. Går inte att jämföra emot varandra. Hur som helst så passar Jacson bättre i mitt liv nu och jag älskar honom så fruktansvärt mycket! 



Fortsätter med VAB

Startade morgonen halv sju då Elina kräktes upp massa slem. :( stackars liten. Men efter det har hon i alla fall varit ganska glad och vi har målat och byggt lite klossar. 


Hon tycker det är jätte kul att göra handavtryck. :) så nu ligger konstverken på tork. 

Jag är helt slut som vanligt. Min kropp har nog gått i ide denna vinter för jag är så trött hela tiden. Ingen energi alls. Så jag längtar tills Elina ska sova middag så jag också kan sova lite. 


VAB

Idag är det vabbande som gäller. Elina har haft feber i natt och är fortfarande hur snorig som helst. När ska det ge med sig?? Stackars lilla snutt. :( vi kommer vara hemma i morgon också och det förvånar mig inte om det blir ännu fler dagar. 

Just nu ligger hon och sover här bredvid mig i soffan. Själv är jag också trött och funderar på att vila lite jag me. Hundarna ligger också däckade efter promenaden och det ser bara så skönt ut att sova. 

Bjuder på en snorbild från i morse. Här ser hon ju ganska pigg ut i alla fall. 






Det blev kvällsridning idag också

Sen jag fick barn har mina stallbesök börjat bli väldigt sena. Vill ju inte missa tid med Elina bara för att jag har häst så därför åker jag nästan alltid ut när hon gått och lagt sig. Sen kan jag ibland åka ut tidigare om jag inte är ensam med henne. Denna helgen har Christer jobbat och eftersom Elina är lite sjuk fortfarande så vill jag inte släpa med henne till stallet. Får bli en VAB dag i morgon tror jag. 

Jag red i alla fall på åkern som vanligt. Red i mestadels skritt men även trav. Jobbade honom med lite tempoväxlingar och halter om vart annat så han ska bli ännu mer uppmärksam på mina signaler. Han var jätte duktig även fast han ibland tyckte att hundarna var lite konstiga som fick springa med. Fast idag fick Harry stanna hemma. 




Idag hade jag sadeln på för en gångs skull. :) Han är så fin! <3 


Och efter ridturen fick han stå och slicka i sig lite horse lyx som han tycker är smaskens! :)



Ny ska jag sova. Hoppas att Elina inte behöver vakna allt för många gånger i natt. Hon har fått lite feber nu på kvällen så hon behöver all sömn hon kan få. 

God natt! 

Hemmadag idag

Förutom en liten tripp till affären senare så blir detta en hemmadag för mig och Elina. Har plockat undan lite här och ska även städa mer sen tänkte jag. Nu har vi mysstund i soffan då "kusin" Zeerah är här en stund. :)


Varken jag eller Christer är speciellt ordningssamma så det känns alltid så himla jobbigt när man ska städa. Får ta allt i omgångar. Sen blir det ganska skitigt snabbt när man har tre hundar också nu när det är så blött och slaskigt ute. Måste bli bättre på att plocka lite hela tiden istället för allt på en gång så det blir så jobbigt. 

Lite kaffe nu å sen ska tvätten hängas. 



RSS 2.0