God kväll

Denna dagen har vi hunnit med en del. Trotsade regnet och begav oss iväg och både handlade på Ica Maxi, Ö o B och sen även på Skopunkten i port 73. Barnen behövde nya stövlar och Elina även nya foppatofflor inför vår resa som vi bokat. Och jag köpte även nya foppatofflor till mig själv att ta med mig då min ena toffel hemma är spårlöst försvunnen här hemma sen 1 vecka tillbaka. Så typiskt att den bara kunnat försvinna och trots att vi städat och letat så måste jag glömt kolla någonstans. Men men, nu har jag ett par nya så hittar jag den andra så har jag ett par extra.  Köpte även inneskor. Skönt att ha sen när vintern kommer och det blir kallt på golven. 

(null)

(null)

(null)

(null)

Annars denna helgen har det mest blivit massa bus. Charlie och Elina har lekt konstant och Evan hakar ju på bäst han kan. 

Borde ta tag i den enorma tvätthögen som är tvättad och som bara ska vikas och läggas in, men har ingen lust. Bläää! Tar det nog i morgon. Nu vill jag faktiskt bara gå och lägga mig och slappa innan jag somnar. Men först ska ungarna somna. 

(null)

(null)

(null)


Minskat stressen lite

Hej hopp!
Blir ett sent inlägg så här på kvällen. Denna helgen passar vi Charlie, och hunden Snobben som vi haft i två veckor har idag åkt hem. En flyttar ut och en annan in. 

Har nu omplacerat, eller jag har lämnat in två kaniner till föreningen kaninhjälpen. Dom i sin tur omplacerar sen kaninerna i lämpliga hem. Rosetta och Snödroppe fick flytta först.😔 men det är i alla fall en väldigt seriös förening, typ som hundstallet fast för kaniner.  Tråkigt men nödvändigt just nu. Sen har även min finaste gosiga Prinsen fått flytta till sitt nya hem. Han bor numer hos en kvinna som även har tingat två kaninungar av mig. 

Så här hemma är nu bara finaste Blade och mamma Ester med alla bebisar. 5 bebisar är tingade av 7, så nu är det bara 2 söta hanar kvar som söker sitt egna hem. Den till höger på bilden nedan och sen en helsvart. 

(null)

Sen en annan riktigt tråkig grej som jag känner mig väldigt ledsen över även om jag inte visar det utåt är att även min fina, söta, busiga Hilda har fått flytta till nytt hem utan barn. Tyckte så synd om henne som jämnt blir jagad här hemma och hon är för snäll för att bita ifrån. Så svårt när barnen vägrar lyssna och man får skrika åt dom flera gånger varje dag. Nää jag orkar helt enkelt inte med alla bråk som blir och inget djur ska behöva bli lidande. Men det gör ont inuti mig!❤️  Var verkligen inte det här jag ville skulle hända. 

(null)

Harry är kvar i alla fall. Han biter ifrån så honom låter barnen vara för det mesta. Surgubben! Han är i alla fall respekterad av barnen. Och Hilda har fått en ny chihuahuakompis i nya hemmet som är lika liten som hon och ganska jämnårig. Sen bor hon nära så jag kommer kunna hälsa på. Även om det kommer kännas fel. Så nu har jag minskat på några stressfaktorer.

Denna veckan annars har bjudit på både bad, sol, regn, Kolmården, lekparkshäng, slappa hemma mm.. fotade med systemkameran på Kolmården så bilder därifrån visar jag när jag lagt över på datorn. Nu är det sovdags! God natt!

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)


RSS 2.0