Vår helg

Heeeeej! 
Fikat hemma hos Lisa i torsdags var supermysigt. Söta små bebbar och massa snack. Dessutom bestämde vi att vi i morgon måndag, ska gå på babycafét tillsammans och se de nya lokalerna. 

Helgen har varit bra förutom en del tjafs med Elina som är världens trotsigaste och nonchalanta för tillfället. Lördagen spenderades hos farmor Lone och idag har vi varit iväg till port 73 så Christer kunde gå och klippa sig. Sen har Charlie varit här och lekt en stund och jag har lyckats sy tre par baggy pants i strl 50/56. Ett par som Elton ska ha och två som jag ska sälja. Japp ni läste rätt! Jag har nämligen fått erbjudande om att stå på en liten marknad i maj. Så nu måste jag försöka hinna sy ihop lite plagg som jag kan ta med mig dit. Så spännande när man är helt nybörjare. Men nån kanske vill köpa ett hemsytt plagg till sin lille. Är ju ingen annan som har likadan så det kan ju vara lite extra kul. 

Eltons byxa som han fick! 

(null)

Vår tid i port 73 med lite gofika medans vi väntade på att Christer skulle bli färdig i håret. 

(null)

(null)

(null)

(null)

Nu ska jag sova. 
God natt!

Äntligen lite tid

Hej alla och god kväll! Äntligen fick jag lite tid till bloggen och till symaskinen. Färdigställde en body till Elton nu på kvällen som jag blev ganska nöjd med faktiskt trots lite missar. Men det var första gången jag använde en bandkantare och tvillingnål, så då r det helt klart godkänt!

(null)

Ett sött tyg tycker jag!

Innan idag har Jenny varit här och lånat vår tvättmaskin samt att hennes barn har lekt här en stund. Det fick bli pizza till middag enligt alla barnens önskemål. Hjälpte även Eva på förmiddagen och skjutsade henne till doktorn. Hon har haft feber länge till och från så hon behövde ett sjukintyg. 

Hennes dotter fick faktiskt följa med och rida på Jacson i söndags. Alltså den hästen är bara för go!❤️ Vätldens bästa, snällaste Jacson! Så älskad av alla som går träffa honom. Saknar att ha honom jämt, men får nöja mig med så som jag har det nu.  Blev i alla fall två långsidor i ridhuset i galopp för min del också tillsammans med Julia. Hon fick inte fram honom själv så jag satte mig upp bakom sadeln på rumpan och red med henne. Finns någon snällare häst?? Näää jag tror faktiskt inte det.

(null)

(null)

Elina red också en stund, och efter alla var färdiga så fikade vi hos Anna. 

De andra dagarna som varit har rullat på som vanligt. Man tänker att man ska hinna mycket på dagarna när man är hemma men det gör man inte. Bebis vill ha uppmärksamhet nästintill hela tiden så det blir mest mys i soffan faktiskt med en kopp kaffe.  Träffade en gammal kompis här hemma igår också vilken var väldigt trevligt. Lisa som jag ridit tillsammans med när jag var typ 15-16 år. Hon har också en liten bebis som är född ca 2 veckor innan Elton. Roligt att ta upp kontakten igen!😃 Så i morgon ska jag hem till henne och fika lite och se hur hon bor och har det nuförtiden. 

Men nu är det dags att sova. Bjuder på en bild på finaste grabbarna!❤️
God natt!

(null)


Tidig morgon

Jag kan inte riktigt säga att jag gillar Evans nya morgonrutin att vakna vid halv 6. För innan det så är dessutom Elton vaken för mat vid typ halv 5 så jag hinner typ inte sova nåt där emellan heller. Så mina dagar börjar tidigt! Inte så konstigt att man känner sig helt slut på kvällen. 

Sitter med Evan och Elton i soffan och äter lite smörgås. Idag är barnen lediga så vi tar helg nu. Elina sover fortfarande, lyckosten.😂  får se vad vi ska hitta på idag. Men först av allt behöver jag en kopp kaffe innan jag ens gör någonting.

(null)

(null)

Tidigare i veckan har barnen varit på förskolan och jag har varit en del hos min mamma. Hello

Hej igen!😃 
Sitter i min mammas soffa med sovande bebis i famnen. Snart dags att hämta de andra barnen på förskolan. Kan inte hjälpa att jag jämt får lite dåligt samvete att dom är på förskolan när dom egentligen kan vara hemma med mig. Men det är inte hållbart alla dagar att dom är hemma då det blir mycket bråk när de blir understimulerade. Och jag kan inte vara på tre ställen samtidigt. Elina tycker dessutom det är roligt att leka med sina kompisar som finns där.

Elton har idag varit på BVC och fått rotavaccin.  Han var så duktig så och han börjar äntligen må bättre efter den hemska förkylningen han haft i flera veckor. 

Många hemmadagar har det blivit och vi har fått besök av mina snälla vänner som kommit och fikat trots med risk att bli förkylda. 

Jag har nu när jag varit hemma så mycket även lyckats sy både en klänning och en kjol till Elina. Och Elton har fått prova flaskan för första gången efter att jag pumpat. Kan ju vara bra att det fungerar om jag behöver vara borta en lite längre stund någon gång.

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)


RSS 2.0