Nämen då börjar vi om då

Hej igen feber. 39 grader igen hos Elina och nu börjar snoret komma också. Hon som var feberfri hela dagen igår och pigg. Nu ligger hon här utslagen igen.😔 


Min planerade träning med Suki innan helgen, under helgen och idag blir förståss lidande när Elina mår dåligt. Så får ta igen det när hon mår bättre. Desto mer bus hundarna emellan. Vet inte hur många gånger jag får säga till dom att lugna ner sig. Haha!

En till lugn dag framför oss. Tur det kanske med tanke på hur dåligt jag sov i natt.  

Nattliga tankar

Ligger vaken som vanligt och grubblar. Tänker mycket häst tyvärr. Lösningar som jag inte lyckas hitta och bara besvikelse över det. Men min tid kanske kommer när jag är gammal och grå. Försöker se det positivt men ibland är det sååå svårt. Kanske blir det bättre när jag kan börja träna igen och fokusera mer på att förändra min kropp igen. Men först måste allt det onda släppa. 

Nåja vi får väl se. 
Satt ute hos kaninerna en stund på kvällen i alla fall och gosade för mig själv och klippte deras klor. En liten andningspaus i alla fall. 





Nu ska jag försöka somna om. 

Här sitter jag och jäser



Är inte mycket annat jag kan göra tyvärr. Sitter där jag sitter och väntar på att bebis vill komma ut nu dag in och dag ut. Snälla lilla söta bebis kom snart! Vet att det är ca 4 veckor kvar men låt dom åtminstone gå ganska fort. :)

När Christer kommer hem sen ska jag nog låsa in mig i badrummet ett tag i ett varmt bad. Bara få vara själv en stund. Ibland behövs det. 

På bättringsvägen

Startade denna morgon med lite feber på Elina som sen försvann. Skönt! Idag har hon varit pigg så vi åkte faktiskt till Christer på jobbet och åt lunch med honom efter vi varit ute med hundarna. 

Väl hemma igen har vi bara tagit det lugnt. Ska upp snart och tömma tvättmaskinen och vika in kläderna som är i torktumlaren och lägga i garderoberna. 

Dörren till baksidan har varit öppen ett tag så hundarna kan gå ut och in som dom vill. Jag och Elina var också ute en stund och blåste såpbubblor. Skönt när solen lyser och fick några fina bilder på Suki.




Snyggingen!

Känner mig för övrigt väldigt seg idag. Har egentligen ingen större lust med någonting. Saknar att kunna röra mig obehindrat.

Trött preggo

Mötet idag gick bra och efter det så har jag och Elina bara varit hemma och badat och tittat på film. Och nu går mina ögon i kors så dags att sova.

Bjuder på preggoformen just nu, 27 dagar kvar idag, 26 i morgon. 





Har dragit på mig lite bristningar på magen denna graviditet. Och väldigt mycket "fluff" jaja sånt som händer. Går ju att träna bort fluffet sen men bristningarna kommer ju sitta där dom sitter. Ett bevis på att jag fött två barn. :) 

God natt! 

En stund ute på baksidan

Efter en morgon med lite lek och mys med Elina som är lite piggare idag trots lite feber, så gick vi alla ut på baksidan en stund i solen. Lite kaffe, festis och såpbubblor! Kaninerna i sina hagar och hundarna som glor på dom som om de vore mat. Haha!! I alla fall Mili som är helt besatt av kaninerna. Harry jagade såpbubblor och så kom mormor hit och fick en kopp kaffe hon med. 






Men nu ska jag kila iväg på ett möte med ridtravarföreningen. Försöka spika lite roliga aktiviteter och träffa fina vänner. 

Så skönt med sol ute! Vårkänslor deluxe! Men kan inte hjälpa att solen även gör så jag saknar Jacson galet mycket. En barbackatur i solskenet sitter ju aldrig fel. 



Föreläsning

Nu ligger jag i sängen bredvid min lilla sjukling. Stackars liten som mår så dåligt fortfarande.❤️

Smet hemifrån en stund på kvällen när Christer kommit hem för att gå på en föreläsning "gör din hund snabb(are)" En väldigt intressant föreläsning som gav nya idéer till träning och flera aha moment. Väldigt lärorikt! Så nu har jag lite nya verktyg att ta till både vad gäller galningen Mili och vår lilla fegis Suki. 😊 

Men fört ska jag sova med min lilla tjej och hoppas hon mår bättre i morgon innan jag provar något av det jag lärt mig idag. 

God natt! 


Bli frisk nu mitt allra finaste hjärta! 


sjukling

Här hemma fortsätter sjukstugan. Elina har över 39 graders feber och är helt sänkt. Har legat i soffan hela dagen och är helt glansig i sina fina ögon. :( Min stackars lilla tjej. Är ju så jobbigt när man ser att hon mår dåligt. Får hoppas att hon får bli frisk fort.
 
Jag själv har varit sjukt seg idag och inte gjort ett skit. Varit lite sympatisjuk med Elina tror jag och bara legat bredvid henne. Snart kommer Christer hem så då får jag se om jag kanske kan göra lite nytta här hemma.. Lite ångest nu att jag inte gjort någonting. Skulle ju städa där uppe och byta sängkläder. Jaja en dag hit eller dit kanske inte spelar någon roll.

Då kryper jag ner under täcket

Efter ett bad med Elina som blev lite piggare efter en flaska välling så kryper jag nu ner i sängen för att sova. Mår lite illa så känner att jag måste ta det lugnt nu. 


Elina har gått ner till Christer då hon inte ville sova än och det gör faktiskt inget eftersom hon ska vara hemma i morgon med pga febern innan. 

Hoppas på en bra natt nu med massa sömn. God natt!

Då var febern här

Nu vaknade Elina efter att ha sovit i soffan helt utslagen. Japp nu har febern kommit som jag misstänkte redan i morse. Får bli en hemmadag i morgon med. Lilla skruttan.


Harry håller henne sällskap och ligger nära. 

Dags att börja med middagen nu och sen får lugnet här hemma fortsätta. 

Besök hos mormor och lite städning

När vi var ute med hundarna förut i det fina vädret så ville Elina gå förbi hemma hos mormor så då fick det bli så. Verkligen jätte skönt ute idag!


Stannade hos mormor i några timmar innan vi promenerade hemåt igen. Hem för att dammsuga och torka golv. Tur man fick lite hjälp :)


I morgon tar jag övervåningen också om jag inte får ett ryck lite senare idag. Men nu är det fint här nere i alla fall. Ska tvätta de nya handdukarna sen också så då måste jag ändå upp på övervåningen och då kan jag ju kanske lika gärna göra klart där uppe idag också så slipper jag tänka på det i morgon. Så skönt när det är gjort. Men först ska jag ta det lugn en stund i soffan. Det tar på krafterna när man är så tung och otymplig nu. Allt blir liksom lite jobbigare. 

Har varit ute och släppt kaninerna i hagarna också så dom får njuta av vädret dom med. Små sötnosarna.❤️ Älskar alla mina djur! 

då har man gjort månadens tråkigaste


Betalat räkningar och konstaterat att jaa inte så mycket pengar över denna månad heller. Kul att vara sjukskriven för plånboken, NOT!!
 
Men det ska nog bli bra ändå. Har det mesta vi behöver så ska inte vara några problem. Skönt att ha detta gjort i alla fall så man får en snabb översikt vad som finns kvar. Ingen lyxmånad i alla fall med massa överflödigt. Haha!

God morgon torsdag

Ny dag och en liten tjej här hemma som hostar. Något förhöjd temp och jag är lite rädd att en förkylning kanske är på ingång så jag tar det säkra före det osäkra och har henne hemma med mig idag. Så kanske det inte bryter ut. 

Har ätit lite frukost och strax ska vi klä oss varmt och gå på promenad med hundarna. 

Blir en lugn dag idag. 





Idag har alla här hemma varit lediga


Började morgonen med lite sovmorgon, sköööönt! Sen hoppade Elina i sängen i sitt rum medans jag slängde in lite tvätt och fixade. Gick ner och åt frukost i lugn och ro och sen ut för att ge kaninerna morot och släppa ut dom i sina hagar i det fina vädret. Christer tog ut hundarna och jag och Elina gick ut en stund på lekparken och blåste såpbubblor. 

Sen har vi varit på bygg Max och köpt lite skruv och plugg och på Jysk och köpt små handdukar. Lunchen käkade vi på pizza hut. :)



Sociala Christer...

Klockan 15 idag så åkta jag sen och hämtade upp Jaya. Vi körde ända till Rimbo för att skriva köpekontrakt med tjejen som köpte Zaambo av henne. Och så fortsatte denna "nyttiga" dag med mc Donalds till middag för min del. Haha!!

Väl hemma möts jag av den vanliga synen, Christer framför sitt tv spel med en kompis i lurarna. Och ingen tendens till att ha börjat natta Elina. Ibland blir jag så trött. Suck! Så nu ska jag få henne att somna och sen måste jag ut med hundarna, för det har tydligen inte heller blivit gjort. Japp idag gnäller jag. Men fan att det ska vara så svårt ibland att släppa det där jävla spelet. Frågade Elina om hon fått leka själv hela kvällen och hon sa ja.. 

Känner bara en stor jävla suck just nu.... 

Hemma igen

Nu är vi hemma från valpkursen igen och möttes av detta hemma:


Mammas lilla söta hjärta som sover så sött i soffan. Nu måste vi bara lyckas bära upp henne i sängen utan att hon vaknar.


Kursen idag gick bättre än förra gången så det går sakta men säkert framåt med hennes osäkerhet. Skönt! Vi fick göra lite specialuppgifter eftersom hon är den valpen som är mest tillbakadragen. Först måste vi bygga upp henne som individ så hon får självförtroende innan vi går på moment. Jag litar helt på att Emmas metoder kommer fungera, hon är verkligen superduktig! 

Tror nog Suki kommer sova riktigt gott i natt. Vår duktiga lilla tjej. 


Nu ska jag bara duscha lite snabbt innan jag själv ska sova. Luktar både köttbulle och tonfisk. Haha!! Gäller ju att muta hunden med riktigt gott godis. :)

God natt! 

Nya skor och valpkurs


Dessa svarta gympadojorna fick följa med mig hem idag efter att jag hämtat Elina på dagis. Mina andra hade börjat gå sönder och idag började jag känna av en vass kant bak i hälen så vart lite akutshopping efter hämtningen. Så nu kan jag ha dessa istället och kasta de gamla.
 
Christer lagar middag och Elina är trött och ligger och kollar på Youtube. Det var inte det lättaste att handla med henne när hennes trötthet slog till, värsta gnällisen. Så nu får hon ta det lugnt en stund och förhoppningsvis få lite energi så hon inte somnar för tidigt.
 
Klockan 18 kommer mamma hit och ska passa henne, Mili och Harry medans jag och Christer och Suki åker iväg på valpkursen. Ska bli spännande att se vad vi får göra idag. Hon drog precis ut en tand på sig själv när hon kampade om en leksak med Mili. Mjölktänderna ryker en efter en nu = blodig leksak.
 
Hoppas hon känner sig lite mer säker idag än vad hon gjorde sist.

God morgon

Hej hej!

Nu ska jag strax åka till mödravården i Haninge och kolla så allt står rätt till med bebis i magen. 31 dagar kvar av denna graviditet. :) 

Elina är lämnad på dagis så hon får leka av sig lite. Och efter mitt möte på MVC ska jag skjutsa mamma till Huddinge innan jag hämtar henne igen. 

Ikväll vankas valpkurs igen. Hoppas på en lite mer engagerad hund denna gången som kanske inte är riktigt lika rädd. Ska testa ta med köttbullar och tonfisk istället för korv och se om det blir skillnad. Här hemma har hon ju fått upp mer tempo i alla fall men är fortfarande lite knepig ute. Men det kommer väl.

Dags att bege sig..




Då har stjärnan slocknat i sin säng så sött



Fick hem detta fina collage från dagis idag och två ballonger. Kul att även dagis visar engagemang när något barn fyller år. Elina vart jätte glad i morse när hon såg detta på sin hylla. 

Nu sover hon sött i sin säng efter att ha borstat tänderna med alldeles för mycket tandkräm och tvättat ansiktet precis som mamma gör. :)



Somnade på 2 minuter, härligt! Så nu ska jag också lägga mig i sängen. Tidigt  men väldigt efterlängtat när man känner sig så trött hela tiden. 

God natt!

New nails

Idag har jag varit hos bästa Petra och fixat naglarna igen och är supernöjd med resultatet! :) denna gången behöll jag längden utan att kapa någonting och formade om naglarna lite. Tycker det blev jätte fint! körde på helfärgat denna gången också så blev en fin förändring för mina egentliga ickebefintliga avbitna naglar. 



Så nu har jag precis hämtat min 3 ÅRING! från dagis och vi har anlänt hemma hos mamma/mormor för lite mer födelsedagsfirande med pizza till middag som Elina önskat, och sen semla till efterrätt. 

Hon fick även två nya hästar till sin samling och inväntar nu att Christer ska komma hit med ett till paket. :)


Dessa hästar från schleich är verkligen så fina! 


Fin present av Lone från Rituals

Igår fick inte bara Elina paket utan jag också. Lone hade nämligen köpt en 30 års present till mig eftersom jag fyllde år för ett tag sen. Har ju inte firat min födelsedag så jag blev glatt överraskad. Fina produkter från rituals i en fin låda. :)



Ska bli spännande att testa dessa. :) tack tack!! :)

Elina 3 år

Hipp hipp hurra för världens bästa tjej idag!! 3 år!! Vad tiden går!

Bjuder på bilder från hennes kalas igår! 







Så stor redan och en vilja av stål! Mamma och pappa älskar dig! 

Städat och klart på nedervåningen

Då var det städat igen här nere och det känns så skönt att för en gångs skull ha det så rent och utan massa saker överallt. De flesta av Elinas leksaker åkte idag upp på hennes rum som Christer fixade klart i morse. (lister i taket saknas visserligen) Så nu har hon ett eget lekrum och så fort vi kommit iväg och köpt ny säng till henne och ny garderob så kan hon flytta in där på riktigt. I storflickerummet. :) 
 
Var uppe nyss och kollade och det ser it som la bomba där nu efter att barnen lekt med exakt allt! Haha!! Men ikväll stänger jag dörren där så städar vi i morgon. 
 
 
 
Juste hade en bild på Elinas jordgubbstårta också som hon utsmyckat själv. :)
 
 
Och i morgon blir hon 3 år på riktigt! :) mammas stora tjej!

I give up!

Efter en lyckad kalasdag för Elina så har jag nu suttit och försökt ändra i designen igen men resultatet är blääää, jag fattar verkligen inte vad jag gör för fel eller vad det är jag missar. Tycker jag gjort precis så som jag fått beskrivet för mig men det blir ändå fel så nu ger jag upp. Jag behöver proffshjälp!
De gamla inläggen ser fortfarande ut som innan ju. De ändrar inte till nya designen och sen så har jag fortfarande inte lyckats byta teckensnitt på kommentarerna heller eller lyckats göra mellanrum mellan kommentar och svar. Hmmm, SUCK!! Hatar när jag inte lyckas med saker själv. Blir rent av förbannad och har lust att slänga datorn åt H*vete..
 
Andas..... Ett, två, tre.........
 
Kalaset för Elina var i alla fall bra och hon vart jätteglad över alla fina presenter. Nu är hon en trött tjej som snart ska sova för natten. Ligger utslagen i soffan nu med Harry.
Jag ger nu upp försöken med att ändra i bloggen mer tills jag kan få hjälp med hur jag ska göra. Jag vill lära mig själv så jag SKA göra det själv men behöver ha bättre förklaringar som jag förstår.
 
 
Nu hade jag behövt ha denna stora herren att bara andas ut med. Och släppa all prestationsångest som jag får när jag misslyckas med saker. Bläääääää!
 
 
 

Just nu...

Helt slut efter kalaset så har inte fått mycket gjort. Men Linda och Robin är här och dom jobbar och sliter. Linda lagar middag och Robin snickrar. Christer har tapetserat klart i Elinas rum och jag har bara torkat av bord och lite andra smutsiga ytor samt varit med Elina. Känner mig sprängfärdig i magen. Tungt att andas och känner att jag måste vila. Får dammsuga i morgonbitti när snickeriet är klart. 



34 dagar kvar och jag längtar tills bebis kommer så jag kan få känna mig lite lätt igen. Även om sparkarna i magen är väldigt mysiga. 

Nu ska vi käka. Om det nu får plats någon mat efter allt fika innan.


Ninen fick komma in en stund

God dagens!

Förutom lek hela morgonen med Elina och hennes leksaksdjur så satte jag mig nyss och försökte knåpa lite mer på designen. Lyckades med Lindas hjälp över sms få bort understrykningar och lite reklam. Sen ändrade jag lite på texten igen men lyckades inte ändra kommentartexten, så den får jag klura mer på. Måste ha missat någon kod. Hmm, tycker detta är jätte svårt men vill så gärna bli duktig. Inte lätt när man blandar ihop allt och får allt till en enda gröt. :)

Adrian var här en stund förut också då Robin är här och hjälper Christer med en dörrkarm samt några lister mm.. Tog in ena kaninen medans hundarna var ute men Adrian var inte så intresserad. Däremot var Elina väldigt glad att få ha "sin" kanin inne en stund. :)




Rafflan är den som är tamast så det fick bli hon som fick skutta lite inomhus. Fast mest ville hon sitta på handduken som inte var så hal som golvet. Önskar vi kunde ha kaninerna eller åtminstone en kanin inne. Men Mili är för jobbig då tyvärr. Hon klarar inte riktigt av det då hon helst vill smaka på dom.

Nu måste jag kasta mig in i en dusch, sen vankas kalas för Theo som fyllt 2 år och sen blir det städning av huset och lite mer "ändra bloggdesign försök" på kvällen. 

Ny design

Efter läkarbesök och presentshopping idag så har det varit en lugn dag och kväll. Snälla Linda kom förbi och hjälpte mig att göra om lite på min design. Hon försöker lära mig hur jag ska göra och hur jag förstår koderna. Klurigt värre och nu har jag försökt och försökt så ögonen går i kors. Får fortsätta försöka förbättra i morgon igen men hittills är jag ganska nöjd med det lilla jag lyckades göra. Hon visade olika sidor man kan ta hjälp av också så nu måste jag bara ha tålamodet att försöka mig fram tills jag prickar rätt i alla koder. 

Kanske gör om headern i morgon. Denna slängde vi ihop på 2 sekunder men är ändå rätt nöjd. Kan kanske ha den ett tag. Ska försöka byta och fixa med designen lite oftare så jag både lär mig och för att det ska bli lite roligare att kika in här. 

Läkarbesöket idag resulterade i heltidssjukskrivning så nu har jag ju faktiskt lite mer tid över till att pula och försöka lära mig. Jag vill ju verkligen kunna sånt här själv. Synd man har teflonhjärna bara när det kommer till tekniska prylar. Haha!!

Nu ska jag sova på all ny info och försöka mig på ett nytt försök i morgon. 
God natt! 

Elina och Adrian kollade på Nicke Nyfiken, eller "Nickefiken" som Elina säger. :)




Saknaden som gör ont


Är inne i en "saknar Jacson" period nu. Känner så starkt för honom just nu och saknar lite extra. Varför har jag inte mer pengar?? :( 

Mår lite illa idag också så dagen känns jobbig. Började morgonen med att spy upp hela frukosten. Suck! 

Jobba lite på det och sen är det snart kväll igen. Lite dåligt samvete för hundarna som inte fick vara ute så länge idag pga mitt mående. Hoppas Christer tar ut dom längre när han kommer hem. 

Känner mig rätt så låst i min egen kropp just nu. Längtar tills bebis behagar titta ut. Men först ska Elina fylla hela 3 år. Tänk vad tiden går, redan så stor och med en vilja av stål. <3 


Kväll igen

Oj hela dagen har gått utan ett enda inlägg. Är som en somvie nuförtiden och håller mig knappt vaken. 

Valpkursen igår gick väl ungefär som jag misstänkte. Suki var rädd för allt. Osäker och lite ängslig så det vart mest som miljöträning vilket också är nyttigt. Men vi fick bra information och övningar att göra hemma tills nästa vecka. :) väl hemma på kvällen däckade hon på en gång av alla intryck. 

Idag har jag jobbat och sen bara tagit det lugnt fram tills Elina somnat. Tagit ett långt bad och lyssnat på Emmas och Kockans videblogg om "rädsla hos hund" som gav massa bra tips för hur man kan hantera och träna bort/rehabilitera en rädd och osäker hund med hjälp av olika verktyg. Blir så impad av såna duktiga människor som har så mycket kunskap och erfarenhet med i bagaget. Önskar att jag en vacker dag också ska bli så duktig. :) 


Här hemma är i alla fall Suki trygg känns det som. Är bara ute och överallt annars  som hon blir orolig. Körde lite korvrace i köket nu på kvällen och då var det minsann fart i henne så krutet finns där under osäkerheten någonstans. 

Nu måste jag krypa ner i sängen. Antar att alla hundar kommer hänga på. Brukar vara så när Christer fortfarande är vaken att jag och hundarna delar på sängen tills han kommer och lägger sig. Mina bebisar!

God natt!

Från ena kaffekoppen till den andra

Är man så trött som jag är nuförtiden så går det åt en hel del kaffe. Inbillar mig i alla fall att jag ska bli piggare då. 


Om drygt två timmar ska jag och Christer iväg på valpkurs med Suki för fantastiskt duktiga Emma Willblad. Min idol när det gäller hund. Så grymt duktig på det hon gör och är en förebild för mig. Önskar man var minst hälften så duktig. 

Taggad valp, njaaee.. ;)


Hehe.. Vi ska nog få henne motiverad på nåt sätt. Lilla osäkra damen. 

Känns som slappa ligan här hemma just nu. 


Finaste, snällaste och även jobbigaste Mili. <3 



En liten trött tjej som inte fått sova på dagis idag. Nu gäller det att hålla henne vaken åtminstone till kl 19. Älskade lilla! <3

Dags att fylla på kaffekoppen. ;) 


At work


Laddar upp med lite kaffe innan dagens arbetspass börjar. Så trött idag. Zzzzzz!

Lämnade en arg Elina på dagis som inte alls ville gå dit. Idag ska vi testa att ta bort middagsluren. Så får vi se om hon somnar lättare sen på kvällen. 

4 timmars jobb nu då, kämpa på!

Lite negativt och lite positivt. God natt!

5 timmarsjobb är över och jag har precis krypit ner i sängen efter en varm dusch. Ischiasnerven spökade lite på kvällspromenaden idag så ska bli skönt att vila nu. Elina är fortfarande vaken i sin säng. Ska säga till i morgon om att dom kan sluta med att hon ska sova middag på dagis. Hon är för pigg på kvällarna. Skulle sagt till i morse men glömde såklart. 

Idag har jag saknat Jacson väldigt mycket. Kanske för att jag gjorde exakt samma behandling på Confekt igår som jag gjort på Jacson tidigare som triggar igång känslorna lite extra. 


Försöker fortfarande lista ut hur jag ska stå ut utan häst. Svårt det där när man är en riktig hästnörd. Skitpengar....

Men bara lägga på ett fakesmile när man känner sig nere och bita ihop och trycka bort känslorna. 

Fyndade nya påslakan till vår säng på jobbet idag så det är ju bra i alla fall. 50:- spänn för dessa orangea med rådjur på. Dom duger till oss, haha!


Gäller ju att passa på när det är billigt, så kan jag slänga några gamla som börjar gå sönder. Skönt! 

God natt! Nu måste jag försöka sova.

God morgon måndag

Hundpromenad i slowmotion, morgongröt, dagislämning, dammsugning, en maskin tvätt och nu är jag värd en lugn stund i soffan. 






Ska krypa ner under filten och glo på tv. Kommer förmodligen somna men det gör inget. Är så trött. 

Senare blir det jobb och slit så bäst att vila upp sig innan det. 

God natt!

Nu säger denna trötta ömma kropp god natt och hoppas på lite sömn. 

Gick jätte bra med Confekt idag som skötte sig exemplariskt. Jag och Pia åkte sen efter stallet och åt lunch tillsammans. Trevligt! 

Kvällen här hemma har spenderats i soffan framför Walking dead efter att Elina somnat och nu är det dags att sova. 

Nedräkningen har även börjat lite mer på riktigt nu. 40 dagar kvar till BF.. Spännande!




Natti natti! 

Hej igen

Lite dåligt med uppdatering nu men här kommer en liten hälsning från mig i alla fall. :)
Har precis kommit in från baksidan där jag gjort rent i kaninburarna och släppt ut dom i sina hagar. Ska klippa deras klor senare idag också tänkte jag. Fotade dem lite när jag ändå var där ute, sötnosarna.
 
Suki var väldigt nyfiken på kaninerna. :)
 

Har även varit lite effektiv här inne denna förmiddag och kört tre maskiner tvätt, samt lagt nytvättade filtar i soffan. Nu väntar jag på att torktumlaren ska göra sitt så det går att lägga in allt i garderoberna sen.
 
Ska åka med Pia ut till hennes häst Conny (Confekt) om en liten stund också och hjälpa henne att behandla hans ben. Han har troligtvis hovskabb som många hästar med mycket hår på benen får lite då och då. Han stampar och kliar sig på bakbenen och jag har ju kvar sånt medel som jag behandlade Jacson med så då tänkte vi använda det. Kommer även bli lite kel såklart. :) Mysigt att få lukta på lite häst igen. Saknar det som bara den.
 
 

Nu släcker vi lampan

Sovdags och hoppas på en natt utan massa sömnavbrott. 
God natt

Liten stund ensam medan resten av familjen är på promenad

Nu tog Christer ut Mili och Suki och Elina följde med och tog sin lilla Harry på promenad. Jag gav henne även en bajspåse som hon fick lägga i sin jackficka då hon ville prova at plocka upp hans bajs själv. Får väl se om hon kommer våga eller om Christer kommer få ta över om han nu bajsar. Hon är glad i sin lilla hund och dom är så söta ihop. Roligt när hon vill gå med honom själv. :)
 

Chillidill

Landat hemma i soffan efter några timmars jobb och ska hinka i mig lite kaffe och försöka piggna till. Känner mig helt slut idag. Tittar på lyxfällan och gosar med Elina som ligger intill och tittar på sin iPad. Christer ska köpa med kinamat hem och sen blir det chill för hela slanten för min och Elinas del i alla fall. Christer har bandy ikväll så han kommer inte vara hemma. 


Kanske slänger in en tvätt i tvättmaskin om jag orkar annars tar jag det i morgon. Blir mycket sitta i soffan för min del sen hästen åkte. Har liksom ingen direkt lust med någonting längre. Allt känns bara jobbigt eller inte roligt. 

Tv:n har börjat bli min vän tragiskt nog. 

Fina nära och kära!

Nu är jag hemma från jobbet igen. Sitter och äter lite rostmackor innan läggdags. Fick blommor och en upplevelsepresenter från mina fina kollegor idag. <3 tusen tack! Och så bjöds det på tårta när jag kom dit. Smarrigt värre!


Mamma kom hit innan också och lämnade en stor plastblomma som jag sagt förut att jag var sugen på att köpa. Kommer blir fin här hemma. Tack tack snälla mamma! 


Sen har jag fått pengar från mina nära och kära släktingar. Tusen tack allihopa! 
Nu ska denna 30 åringen strax sova. God natt!

Hurra för mig

God morgon/förmiddag!
 
Idag fyller jag 30 år, fatta 30!!! Helt sjukt ju. Nu börjar man bli lite gammal haha.. Nä men det känns konstigt. Har lämnat Elina på dagis och sen varit och handlat lite hundmat och kaninpellets. Nu tänkte jag sätta mig och glo på en film tror jag och bara ta det lugnt. Ska jobba senare så tänker spara på krafterna. Hundarna har fått vars ett ben att tugga på så dom är nöjda.
 

Ska åka in till jobbet lite tidigare idag och fika. :) Blir inget direkt firande även om detta klassas som en "stor" födelsedag. Orkar inte med för mycket ståhej nu känner jag när jag är så tung.
 
Nä nu ska jag inta slapparmode, innan en dusch och jobb.

Nu slocknade hon.

Efter lek med lego, hästar och efter att ha gått med mig på en promenad med hundarna så har nu stjärnan slocknat. Hon fick titta lite på lejonkungen i sin säng och somnade på en gång, skönt. Så nu kan jag äntligen sätta mig framför tv:n som var planen innan. Men den planen sket sig ganska rejält, haha!! Vad tänkte jag när jag vet att Elina vill leka. Bara haka på.
 

Sen blir det natti natti för min del så säger god natt nu. Hoppas på lite bättre sömn i natt.

Full rulle fram tills nu..

Puuh äntligen kan jag sätta mig en stund i soffan och fika med Elina. Köpte med mig semlor hem efter jobbet eftersom det är semeldagen. det har vi förtjänat efter att hon varit på dagis hela dagen och jag har först jobbat, sen dammsugit hela huset, dammat av ytor och släppt ut kaninerna.
 

Funderar på vad jag ska göra för middag. Har glömt lägga fram något från frysen så får ta fram nåt nu och hoppas det tinar lite i alla fall. Ska tömma tvättmaskinen också och slänga in tvätten i tumlaren. Har inte hunnit vila någonting idag som jag skrev i morse att jag hade velat. Alla måsten har liksom fått gå före. Får hoppas på att Elina vill somna i tid idag sen så det inte blir som igår att hon vägrar. Då kan jag i alla fall lägga mig hyfsat tidigt om hon väl somnar. Ska nog bänka mig framför tv:n om jag lyckas det vill säga. Är både lyxfällan, hollywoodfruar och sen ikväll ung och bortskämd som verkar kul. Men få se när Christer kommer bara om han vill gå med hundarna eller om jag ska göra det först. Han kan ju gå längre än mig så vore ju bra om han kan ta ut dom nu så tar jag dom ikväll sen. Både Suki och Mili skulle behöva busa av sig lite. :)
 
Mina fyrbenta monster.
 
 

Wakey pakey

Uppe innan tuppen idag för att hinna gå med hundarna innan jobbet väntar. Idag kör jag ett förmiddagspass 8-12.30. 


Känner mig sådär lagom trött då Elina väckte mig innan 5 i morse och då var det liksom ingen mening att somna om. Nu sover hon dock så jag ska väcka henne om en stund. Tänker redan nu på att jag vill vila när jag kommer hem från jobbet. Låt timmarna gå fort. 

Mår lite illa också. Tabletten har väl inte gjort sitt än så känns som jag skulle kunna spy. Fy för illamående. 

Dags att äta lite gröt. God morgon!

Seg

Inte många knop här hemma idag. Är nog i en svacka som gäller det mesta. Ska vila nu efter ha tittat på en film. Sen hämta Elina. Bloggen blir lite lidande när energin är låg men det hoppas jag ni överlever. 




Ett monster

Det är jag! Ett tjockt monster med noll tålamod just nu och noll energi. Min kropp gör ont och jag är tung. Tungt att andas mellan varven och ryggen ska vi inte tala om. Orkar typ inte med mig själv ens just nu och känner mig konstant grinig och irriterad. 



48 dagar kvar med denna tunga kropp...  Hoppas mitt humör ger med sig snart. 

Idag fyller mamma år

Hipp hurra för mamma idag!! 

Sitter just nu i hennes soffa och har ätit lite lunch. Ska fika lite om en stund och bara ta det lugnt innan jobbet. Jag och Elina har varit och köpt hö till kaninerna och en sele till Suki. 

Fjantade oss lite i morse. :)








Behöll henne hemma idag som ni förstår. Orkade inte riktigt gå upp i tid i morse. Så skönt att sova och skulle kunna sova nu också. Trött hela tiden. 

Hinka i mig kaffe och hoppas på att piggna till.

En lugn torsdag med mina djur

Jahapp få var det snart dags att hämta Elina på dagis för att sen åka och jobba själv. Mamma kommer hit och passar henne och hundarna tills jag och Christer kommer hem igen. Var precis ute i det soliga vädret med hundarna och himlar och pannkaka vad det var halt på vissa ställen. Fick verkligen gå försiktigt. 




Egentligen borde jag vika in tvätt och typ dammsuga innan jobbet men jag orkar verkligen inte idag. Skjuter på det igen. Jag vet jag är sämst! Haha!

Måste snart köpa mer hö till ninisarna igen. Dom hade ju slut på stora säckar när jag var där sist så fick köpa en liten. Och den räcker ju inte länge alls.



Dags att hämta lillfjomp! :)

Hästar överallt


Så här ser det ut vart man än går där Elina varit i farten. Hästar, hästar, hästar... Hon älskar sina hästar och leker med dom varje dag. Även på dagis leker hon med hästar och hon säger ofta att hon saknar Jacson. När vi satt och ritade hemma hos mamma/mormor så skulle jag självklart rita en häst och sen en till, och en till.. Min hästtokiga lilla tjej. Mamma upp i dagen! Och jag tycker det är synd att jag inte kan erbjuda henne det "hästliv" jag hade önskat. Men man kan inte få allt tyvärr. 


Nu blir det film i sängen, somnade ju igår när jag nattade Elina så blev varken min varma dusch eller ett avsnitt av the 100. Suck för mig alltså. 

En seg onsdag..

Efter att ha typ sovit mer eller mindre hela dagen bortsett från hundpromenader så känner jag mig måttligt seg fortfarande. Är just nu hemma hos mamma med alla hundar och Elina, Christer jobbar över idag. Funderar på vad vi ska äta för middag. Orkar typ inte laga mat idag å hoppas lite på att vi kan äta nåt här. Känns som detta blivit en ganska tråkig dag. Känner inte för någonting. Skönt med lite vuxet sällskap i alla fall. Så tråkigt att vara själv. 



Ska nog titta klart på lyxfällan på tv:n innan vi äter nåt. Elina verkar inte hungrig än ändå, hon har ätit massa vindruvor. 


Älskade Suki

Kisspölar inne, bajs inne, hoppande och studsande men ändå så go. <3 Vår "lilla" björn.
 
Idag har hon och jag varit hemma hos Emma och träffat lilla mopsen Siri som mest skällde på Suki. :) Suki brydde sig inte nämnvärt och höll sig mest i närheten av mig hela tiden. Miljöträning och socialisering på samma gång. Mili och Harry fick stanna hemma då Suki måste få en chans att vänja sig vid saker utan att vara beroende av dom.
 
 
Och så söta lilla Siri.
Tänk så söta valpar är!
Väl hemma igen så har jag hämtat Elina på dagis, lagat vegetarisk middag och nu skriver jag med er. Snart dags för alla hundar att gå ut igen. Blev bara en snabbkiss direkt när jag kom hem då det inte skulle bli för sent med dagishämtningen. Men ska nog be Christer gå med dom nu på kvällen. Är ju för det mesta jag som går med hundarna men ibland får han faktiskt också ge sig ut.
 
Mili fick en guldstjärna av mig på promenaden i morse i alla fall. Två hundmöten och endast ett skall! Sen att hon skällde på lite allt möjligt annat det låtsas jag inte om just nu. Skönt at hon lyssnade på träningen mot hundmöten i alla fall. Bara kämpa på med resten också.
 

Fotade faktiskt middagen idag också bara för att jag gjort vegetariskt. :) Lite mörk bild men strunt samma.
 

Känner nästan för att knata iväg till gymmet men frågan är om min kropp kommer klara det. Tråkigt när man är begränsad. Kanske får nöja mig med att sätta mig i soffan och gotta mig med Elina tills hon ska sova och sen efter det ta en varm dusch och titta på ett avsnitt av The 100. 
 

Ledigheten slut

Ja för Elinas del i alla fall. Idag fick hon minsann gå till dagis igen, men tror hon saknat sina kompisar lite. En bra morgon då allt har gått super smidigt. Har även varit på mödravården och checkat så allt är väl med lillknodd i magen. Huvudet var neråt idag så får väl se om han/hon väljer att stanna så eller om han/hon vill göra några fler kullerbyttor innan det är dags att lägga sig tillrätta.

Nu tänker jag slappa i soffan en stund innan jag går ut på promenad nr 2 med hundarna. Passa på att njuta av lugnet. För ikväll blir det jobb igen.

Älskade pruttunge!




RSS 2.0