Bildproblem

Har nu försökt i två dagar att ladda upp bilder från telefonen till datorn utan att lyckas..
Antingen är det datorn, telefonen eller sladden det är fel på. Står bara att enheten inte känns igen när jag kopplar in sladden. Och eftersom jag inte har något tålamod så har jag nu gett upp!! Eftersom bilden inte ville vara med igår så sket jag helt enkelt i å blogga överhuvudtaget då jag blir så irriterad nör saker inte fungerar som de ska Jag tappar lusten totalt!!
Men men.....
 
Idag e en ny dag å jag har återigen gett upp med mitt försök till att få upp bilderna. Det vill inte fungera.
 
Hur som så har jag å tejerna gått på en skön promenad i solen nu på morgonen. Mili badade i alla diken som vanligt å Kira tittade på. För hon vill minsann inte bli blöt om tassarna om inte en pinne eller boll är inblandad.
Börjar jobba klockan 12 idag å det kommer bli en lång dag. Typiskt att det blev så fint väder idag bara för att jag ska tillbaka på jobbet. Kunde det inte varit så här soligt igår eller i tisdags.
Bara gilla läget antar jag.
 
Fina Linda kom över med en present till mig i förrgår som jag blev jätteglad över. Men vad det är tänker jag inte säga än. :) hemligt hemligt.. hihi...
 
Kvällen igår spenderades hemma hos Jenny som fyllde år. Riktigt trevligt, roligt med god mat å fina människor. Blev så mätt så jag höll på att spricka tror jag. Hahah. Att man inte lär sig sluta äta när man är mätt??: :)
 
Nu kallar jobbet på mig å det är dags att bege sig mot bilen.
Ha en fin å solig dag!
 
Fina Mili njuter i solen

äntligen ledig

Nu har jag avslutat mitt 15 dagars maraton på jobbet och ska få sova ut i morgon. Sååå efterlängtat!
Egentligen skulle jag jobbat imorgon också men lyckades ge bort det passet så jag åtminstone får två dagar ledigt innan jag ska jobba igen. Så i morgon blir det feting sovmorgon, god frukost, mys med tjejerna å plugg. Ska försöka hinna med en del tänkte jag. Hoppas på att läsa ut boken jag håller på med. Ska även beställa de sista böckerna som jag behöver.
 
Hälsade på Betty Boop idag efter jobbet som stod där i regnet å såg lite halvledsen ut. :( min finaste tycker inte så mycket om regnet tror jag. Men hon frös iaf inte så det var tur. Annars hade jag fått åka hem å hämta ett täcke.
 
 
Har inte så mycket mer att säga idag. Vet att uppdateringen varit dålig men som ni läste här ovan så har den mesta tiden bestått av jobb.
 
Nu ska jag däcka i sängen!
 

Midsommarhelg på jobbet

Japp det är här jag spenderar min helg. På jobbet me alla kunderna. Fast igår va faktiskt jag å Christer på god middag oxå hemma hos hans mamma å Thomas. Riktigt trevligt å gott grillat! :-) Har egentligen inte så mycket mer att berätta just nu. Håller nog på vissa saker ett tag till. Ska ut till fina grå sen å kramas. MYS! Längtar.. Vi hörs lite senare kanske. Ha en fin dag.

Kommentarer

Snacka om att jag e seg. Ser nu när dom ändrat sidan en del att jag har flera kommentarer på mina inlägg som jag totalt missat. :-( jag ber om ursäkt för att jag inte svarat å så. Har verkligen inte sett dom förrens nu. Så kan det gå om man heter Jenny å e totalt handikappad när det gäller att förstå datorer å funktioner. Men jag lär mig kanske så småningom. Är Inge illa menat iaf så känn er inte dissade. Det är helt å hållet jag som missat. Förlåt! Är fortfarande datalös å bloggappen fungerar inte så det blir som det blir. Men på torsdag återgår jag nog till "hemma hos mig" boende igen för då är Christer hemma. Förövrigt så har jag sovit bort hela eftermiddagen idag. Slutade jobbet kl 15 å när jag kom hem så slocknade jag å sov till 19. :-) skönt! Å nej det är lugnt! Kommer inte ha några som helst problem att sova hela natten. Jag är sömnens mästare! :-) God natt alla fina läsare! Å förlåt igen. Nu ska jag bli bättre på att kolla kommentarer. Dom uppskattas jättemycket! Då vet jag att att det är några som iaf läser. Så tack till alla som visar intresse! :-) Mer sånt så blir jag gladast av alla! <3 puss på er!

Kvällspromenad

Vädret höll sig fint så jag och tjejerna kunde gå på en lång kvällspromenad. Vi gick i kanske 1,5 timmar ca. Är så skönt att promenera vissa dagar. Eller egentligen alla dagar, men vissa är bättre än andra och idag va en sån dag. Att bara gå å rensa lite tankar. Att få gå i sin egen värld å bara ta det lugnt. Det är avkopplande. När vi kom hem va hundarna ganska nöjda. Dom högg in på maten å vattnet på en gång så lite energi måste ha gått åt. Nu ligger jag i sängen efter att ha tagit en varm å skön dusch. Måste verkligen somna snabbt. Börjar ju jobbet redan 05.30 i morgon för att ta emot varorna. Kommer vara så trött! Eftersom min blogg app fortfarande inte fungerar som den ska då den bara vill att jag ska logga in senare så blir det tyvärr inte så många bilder då jag får gå in via safari. Men ni kanske överlever ändå. :) Vet inte varför den inte vill. Har ju hört av andra att deras fungerar. Jag har testat att ladda om den å starta om telefonen men inget hjälper. Får hoppas att det fixar sig snart. Det där är ju en typisk grej som jag får psykbryt på med mitt dåliga tålamod. Natti natti så hörs vi kanske i morgon. :)

hälften kvar

Nu har jag precis kommit hem från jobbet. Min 7:e jobbdag. Och i morgon börjar jag på nästa 7 dagars jobb. Så när den veckan är slut kommer jag ha jobbat 14 dagar i rad. Kommer nog vara ganska trött till den helgen kan jag tänka. Men men.. Ger ju bra pengar iaf. :)

Nu ska jag ut till Betty Boop en sväng å se så hon mår bra å inte fryser. Sen blir det äta middag å sen en prommis med hundarna om det inte spöregnar. För då vill inte ens dom gå ut nå längre sträcka. Men måste erkänna att en promenad skulle sitta fint.

Ha en fortsatt bra kväll


Splittrad

En känsla jag känner just nu. Vet inte om man ska skratta eller gråta riktigt. Vädret gör en ju inte piggare men för en gångs skull känns det ganska skönt att vara på jobbet. Hade förmodligen ändå inte gjort något kul me tanke på allt regn.
Känslan av en viss oro finns inom mig. Är konstigt att vara hemma själv. Tur det finns massor att göra på jobbet så man kan tänka på lite annat. :) störa sig på lite jobbiga kunder å bara garva åt vissa. Tror jag ska unna mig en coca cola idag. Känner att jag förtjänar det!

Ha en fin dag i regnet!

Trust

när tilliten bryts är den svår att reparera.
Varför folk säger saker, lovar saker för att i nästa sekund skita i dom. Jag förstår inte?? Att det ska vara så svårt att hålla det man sagt. Varför förstöra å ödsla någon annans tid om man ändå har för avsikt att bara förstöra. Eller är många så korkade att dom bara gör samma misstag om å om igen..
Varför ska jag lita på personen? Varför ska jag ödsla min tid på att försöka bygga upp förtroendet om å om igen?
Varför ska jag ens bry mig egentligen, kanske man bara borde ge upp. Är det lönt att fortsätta hoppas å svika sig själv med sina egna tankar å förhoppningar?
Jag börjar rent ärligt tvivla på min egen förmåga att kunna lita på personen i fråga å ställer mig frågan varför ska jag? Vad finns det som bevisar att jag kan det?
Är så less på att bli sviken, bortglömd...

Antar att det är där mina djur kommer in. De finns alltid vid min sida. Dom är alltid min tröst, min "axel" att luta mig mot.
Dom får tankarna att skingra sig lite och tar fram ett leende genom bara sin existens, sin närhet och kärlek.

Tar med mig mina tjejer å sover å laddar för en ny dag i morgon med mer jobb och förhoppningsvis mindre besvikelse.

inläggstorka

Som det ser ut just nu så kommer jag nog inte skriva så många inlägg nu under den kommande veckan då jag bor hos min mamma som precis sagt upp internetabonnemanget. Om inte min app på telefonen vill börja fungera förståss. :)
Ser ju nu att hela denna sida är omkonstruerad så kanske är det något sånt som håller på att hända med appen också. Hoppas dom gör den bättre i sånt fall.
Vet inte riktigt om jag gillar hur det ser ut på sidan just nu, verkar som en del grejer är borttagna eller så är det jag som missat dom.
Man brukar ju t ex kunna bryta inlägget med ett streck, byta stil, välja vart man placerar text osv, å nu kommer det ytterliggare ett steg man måste klicka innan man kommer dit.. ?? .. Men ser inte någon sådan funktion på en gång nu. Tråkigt om det går till det sämre istället för bättre. Men ska inte måla fan på väggen. Kanske är sidan fortfarande under uppbyggnad. Hoppas hoppas!

Dagen idag har än så länge bara bestått av jobb. Och nu är jag bara hemma en snabbis för att hämta lite grejer så då passade jag på att sätta mig här en liten stund.
Ska försöka att läsa i min bok idag. Gå ut me hundarna å bara ta det lugnt. Ta en sväng till hagen å pussa på min fina JÄTTE brunstiga grå närmare kvällen. :)
Hoppas ni läsare, dom få jag nu har :) inte blir allt för besvikna för dåligt uppdaterande. Jag ska göra mitt bästa för att skriva lite iaf.

Ha en fin kväll allesammans!


En dag kvar

Imorgon kommer jag bli själv i en vecka. Christer åker iväg till fotbolls EM me några kompisar. Kul för dom!
Själv ska jag nog flytta hem till min kära mamma under tiden då hon kommer hjälpa mig mycket med hundarna när jag jobbar. Tur att min mamma e så snäll jämt! Ställer alltid upp! <3
Kommer kännas lite konstigt då vi ses så ofta. Jag menar vi bor ihop, jobbar på samma jobb. Nu kommer det bli helt tomt. Fast kan ju vara bra med lite egen tid oxå. :) tycker iaf att det blir roligt för hans skull. Dom kommer ha det skitkul!
Jag kommer kämpa på här på jobbet. Då båda cheferna är borta oxå så blir det jag som kommer ha koll. Jag har ansvar för att allt blir gjort, kassaschema, inkvittens av varor, kundordrar ska kollas å kvitteras ut, kassaskåp ska räknas varje dag, dagsplaneringen ska skrivas, vem som ska göra vad, kampanjer, mailen ska kollas å grejer som strular ska fixas... Ja en hel del att hålla koll på som jag inte behöver göra i vanliga fall. Men det ska nog gå bra. Vi får hjälpas åt allihop så lyckas vi nog.

Nu ska jag återgå till jobbet. :) hörs kanske senare igen.


Dagens händelser

Idag har det varit en lång dag känns det som och jag känner mig ganska slut.
Har jobbat 6-15. Började förbereda inför reklambladet å göra massa nya skyltar. Segt men nödvändigt.
När jag sen kom hem till min mamma för att hämta tjejerna så möttes jag av ett mindre kaos.......


           

Hmm... Undrar vem den skyldige är?? :) Haha.. Mili har bitit sönder en kudde över hela golvet å undrar va hon gjort för fel. Till och med Kira tittar på Mili som att hon tänker "suck"
Det här är sånt som kan hända när man lämnar lilla busevovven själv ett litet tag.


Då det va så stökigt bestämde jag mig för att ta promenaden i mammas område istället så jag sen kunde gå hem å städa upp efter Mili. På promenaden blev jag lite orolig då Mili helt plötsligt började bajsa blod!!??
Ringde veterinären å dom sa att jag skulle avvakta till i morgon å se eftersom hon va så pigg å så som vanligt.
Så i morgon på morgonen blir det bajskoll igen å ere nå blod då så blir det till att få en akuttid hos veterinären.
Stackars lilla svarta, alltid är det nåt.


Efter promenaden å veterinärsnacket hämtade vi upp Christer för en tur till Betty Boop.
Borstade å kliade å sen fick även Christer borsta lite. :)
Hästarna är så keliga i hagen. Riktigt mysigt!



Efter att vi kliat å borstat tyckte hästarna att det va så skönt så de bestämde sig för att fortsätta själva :)



MYS!

Nu ere natti natti som gäller. Sov gott!


Gårdagens inlägg

Vet inte vad som hände. Såg nu att inlägget inte kom me??
Händer så ibland när jag bloggar från telefonen. Den lever sitt eget liv å tycker att den får göra som den vill.
Inlägget igår handlade egentligen mest om att jag redan e trött på EM. Å det har precis börjat. Bara härda ut antar jag.

Vill även idag ägna en tanke åt bästa Corina då båda hennes föl blivit rejält skadade. Den ena är sydd på två ställen å den andra har slitit av allt utom skelettet i ett av benen då den försökte hoppa över tråden i hagen å fastnade. Den är kvar på Strömsholm efter en tre timmar lång operation och domen om den kommer kunna bli bra igen kommer på fredag.
Jag håller tummar å tår för att hon ska bli bra så Corina kan få hem båda sina bebisar. Maximal otur å jag håller verkligen me henne om när hon säger "man har dom bara till låns.. Man vet aldrig för hur länge. Njut varje sekund man har dom nära"

Ibland är det bara orättvist. :(

Tänker på dig min fina vän, och dina små!


Lite bitter kanske


Charliemåndag

Idag ere dags igen att passa godingen Charlie. Fast lite annorlunda den här gången då Christer ska få hämta honom själv då jag ska till naprapaten direkt efter jobbet. Får se hur lilleman reagerar på det. :-)
Vet inte riktigt va vi ska hitta på sen han å jag. Christer ska till en kompis å kolla matchen. Kanske går vi hem till mamma eller tar en tur till hagen. Han blir ju så glad när han får klappa hästarna.

Nu ska jag återgå till jobbet.
Ha en fin dag i solen! :)


Bio

Nyss hemkommen  från ett biobesök med fina Jennysen. Ett väldigt spontant å oplanerat sådant vilket alltid är roligt. :) Roligt att träffas igen. Jag är ju så himla dålig på att träffa mina vänner. Man jobbar ju hela tiden så man hinner ju aldrig. Måste bättra mig å unna mig mer kvalitetstid me alla. Lättare sagt än gjort men man kan ju försöka. Filmen vi såg va Dark Shadows. En film jag inte hört talas om innan, kollar ju aldrig på tv så har ju ingen koll vad som kommer på bio eller inte. Har inte sett någon reklam eller nånting. Men det var en bra film med en väldigt annorlunda stil. Lite konstig på nåt sätt.

Innan filmen åt vi på tacobar. MUMS! :) å även fast jag va proppmätt så lyckades jag ändå klämma i mig en mellanstor popcorn och en påse med djungelvrål. Jag e störd!

Nu blir det kvällsmys med älskling, eller rättare sagt fotbollsmys framför tv:n eftersom det är där han sitter bänkad.

Wherever you are baby, I'll be there ;)


Städdag

Japp det är så tråkigt som det låter. Idag har jag haft en städdag här hemma. Jag har dammat, dammsugit, dammsugit soffa å säng ORDENTLIGT!, skurat golv, gjort rent i badrummet, torkat borden i kök å vardagsrum, torkat rent speglar å hallgarderobsdörrarna, lagt in ren tvätt i garderober å lådor, bytt sängkläder ja massa saker iaf å ändå så är jag inte nöjd. Det känns fortfarande så tråkigt här hemma. Tråkigt å rörigt. Känns som det aldrig kan bli fint hurh mycket man än städar. 



Bjuder på denna bild från städkaoset :)



Eftersom städningen tog så lång tid fick jag ta en promenadpaus med tjejerna emellan.
Vi gick samma runda som igår men den här gången stannade vi vid ängen å lekte lite. Tjejerna blev så glada!



Mycket att nosa på...






Tjejerna har varsin boll så dom får springa lika mycket.



Mili är snabbast tillbaka



Nöjda å trötta



Kira visar upp favoritleksaken lilla runda gröna



Busevovven i egen hög "person" :)



Nu blir det en dusch för att sen möta upp Jennysen för middagssällskap å biomys!

Vi hörs..

polishäst??

Hittade lite bilder från en polishästträning jag å Cissi hade.
Tyvärr några suddiga bilder.

















vill även bara säga att Beauty hoppade hindret helt ensam å utan att vi gjorde något. Hon sprang dit självmant å hoppa. :D så kul tycker hon att det är med hoppning. :)


Härliga lördag

Hej alla fina.

Idag började min dag kl 9.00. Jag gick upp och åt gröt å sen tog jag å tjejerna en promenad på ca 40 min.  Vädret va inte på topp men det struntade vi i. Det va skönt att komma ut. Man vaknar till så mycket bättre av en promenad.
Efter promenaden tog jag en dusch och gjorde mig i ordning så jag å Älskling kunde åka och handla en present till Magdas och Dennis lille son Vincent som hade namngivningsdag idag kl 14. När vi sen kom hem till dom möttes vi av massor med folk. Riktigt trevligt! Vi åt god kycklingsallad och tårta.


Jag har även gjort klart ett rasarbete idag på morgonen som endast ska renskrivas. Wiieeee. :) Sen blev jag glad för att jag fått svar angående min praktikplats oxå. Jag är varmt välkommen till Guldhundens hunddagis. Wiieee igen!! :) Nu ska jag bara checka det sista med jobbet oxå innan så det verkligen är klart. Så i augusti/september kommer mina dagar att bestå av HUND, HUND, HUND och lite mera HUND! Ska bli så kul!


Va ute hos Betty Boop för en stund sen oxå å kliade å bara hade det mys. Hon är verkligen så kelig. Min fina sessa. Önskar så att jag kunde ha henne hemma på tomten, men för det är det ju bra om man har en tomt först. 


Trötta tjejer



nyvaken älskling <3



Massa mys :)



Beauty och Jack



Fina grå



<3



Meee :)


Nu får vi se vad kvällen bjuder på..


Denna dag

Dagen började med jobb 6-15. Därefter blev det en fredagsglass innan hemfärd. Tog hundarna först å gick på promenad hem till mamma där även Jaya och Charlie var. Vi fikade och hade det mysigt i solen, hundarna busade som bara den och det var perfekt! När vi kände oss färdiga och lite rastlösa åkte vi ut till hagen hos Beauty. Vi matade alla hästarna med äppelbitar å dom tyckte det va mums! Borstade, kliade, kratsa hovarna OCH tog bort en fästing från hennes bakre del av magen. blä! som Charlie alltid säger. :)
Jag skjutsade sen hem Jaya och Challeballe och hämtade upp mamma. Sen hämtade vi Christer från jobbet å nu har vi precis ätit en god pizza. :) mums!

Eftersom fotbolls EM har börjat så är det typ det enda som är på här hemma på tv:n. Typiskt att man själv inte är så intresserad av fotboll. Tänk va perfekt det hade varit annars om båda hade kunnat tycka att det va lika kul. Nu blir det oftast att jag går in i sovrummet när fotbollen är på.
Men men jag dör inte av lite ensamhet. finns mycket annat kul jag kan kolla på datan istället eller varför inte sätta mig med min bok å läsa lite kanske. 

Jag känner verkligen att mitt pluggande går trögt. Har dålig självdisiplin för tillfället och ingen riktigt motivation när solen skiner. Då vill jag ju vara ute. Visst man kan läsa ute oxå men jag har svårt att fokusera.
Måste nog sätta upp lite delmål å tidsgräns på de olika målen så jag tvingar mig själv. Jag vill ju inget hellre än bli klar egentligen. Och jag vill helst ha gjort all teori innan praktiken så jag har massa "kött på benen" om man nu blir utfrågad va man läst.
Praktiken är nåt jag längtar efter och det kommer bli så kul.

Ge mig en spark i arslet så kör vi!! :)



Beauty i solskenet




Å ni.. Kolla in Charlies nya ridbyxor! sååå söta!


Min prick

Nu när solen lyser och Christer solar kommer hans prickar fram. :-) min fräkniga fina! :)


Sol :-)

Tänk va vädret kan göra mycket för humöret. Solen är verkligen en glädjekälla. Sitter ute på kajen å har det skönt å äter min matlåda. Vill ha rast hela dagen :) måste dricka mycket vatten nu när det är så varmt.
Efter jobbet ska jag åka ut å mysa med Betty Boop å sen efter det med hundarna. Såg förresten en jätte söt liten valp som hade samma färg som Kira. Fast det va inte en pitbull/amstaff utan en liten liten plutt. VILL HA! :)

Sockersöt!!


Bläää

Jag orkar inte!!!!!!!!!!!!!!! Vill sova mer!
Jag har blivit så fruktansvärt morgontrött å vill bara skrika när klockan ringer. Förr kunde kan gå upp hur lätt som helst. Nemas problemas, men nu... Oj oj oj.. Jag blir så arg när klockan ringer. Som ett litet barn. Å jag vet, e bara att gilla läget å gå upp. För jobba måste man. Men jag vill INTE!
Har verkligen ingen motivation alls till att gå till mitt jobb. Är så tråkigt..
Det enda positiva me idag än så länge är att det är fredag iaf.
Suck!


Rörigt värre

Först ville jag inte ens se skiten, men nu är allt genomgått å i ordning. Skönt! Förstår inte varför dom skickar så mycket varor som inte får plats i hyllorna.
Nu är det lite mindre än två timmar kvar bara på denna arbetsdag å sen blir det till att hålla lektion för Jenny å Hannah i deras stall. Det roligaste på dagen idag. Sen efter det blir det en tur till fina grå å klappa å mysa innan hundar å Christer får uppmärksamhet. Blir nog en slapparkväll framför tv:n för en gångs skull eller kanske lite läsning om jag inte blir allt för trött. Är ju redan trött så får väl se hur mycket jag orkar. Kanske blir sängläge på en gång när jag kommer hem.

Mina fina kaos-pallar


Varannan dag..

Mitt humör går verkligen som i en berg och dalbana. Igår va kände jag mig som ljuset själv å idag ser jag bara mörker. Varför är det så?? Kanske mina tankar jag fick innan jag skulle somna gjorde sitt. Förstörde min sömn å gjorde så jag vaknade trött å irriterad. Känns som att de är typ varannan dag som jag dalar. Tycker verkligen det är jätte jobbigt! Jobbigt att vara så trött. Kroppen vill bara ligga ner å vila.
Min trötthet påverkar verkligen mig negativt å jag blir negativ. Försöker att tänka positivt å vara glad. Men lyckas dåligt. :(
Hoppas iaf på en smidig jobbdag me mina härliga kollegor. Dom brukar få en på bättre tankar. Bit ihop å le.. Kanske lyckas jag vända på mig själv till rätt sida.


tankar

Tänk att några få ord i en mening kan orsaka så mycket tankar och funderingar..
Funderingar som får det att knyta sig i magen.
Funderingar som får en att tänka på om det är värt det?...
Jag är en grubblare å tänker oftast alldeles för mycket på saker jag inte borde tänka på.
Är antingen av eller på, svart eller vit. Finns inget mellanläge.
Några ord kan göra så mycket....
Ibland önskar man att man inte hade nån hjärna eller att det åtminstone fanns en off-knapp.
Ingenting idag skulle ju få mig på dåligt humör å nej jag är inte på dåligt humör. Bara lite tankspridd som vanligt när det börjar närma sig läggdags. I morgon är det jobb igen som gäller. Hoppas mina tankar försvunnit då eller kanske bytt ämne.
Jobbiga saker är jobbiga att tänka på... helt klart..
Några ord.... hmmm....
Ska sova på saken å hoppas att jag kommer på en lösning i mit huvud. Jag vill inte vara jobbig... 
Dumma tankar!
  

min morgon







Ni är mitt liv. Utan er kan jag inte andas.


Skogspromenad å jobb

Efter mysstunden i hagen i morse åkte jag ut till stallet me hundarna å gick på långpromenad i skogen. Finns ju så bra stigar där ute så hundarna får springa fritt. Dom älskar det! Dom springer fram å tillbaka, hit å dit å brottas med varandra. Mili hittar ju alltid alla vattenpölar å diken oxå så hon passar på att bada. Dom är så söta. :)

Nu är jag på jobbet å har precis ätit lunch. Sitter på lastkajen i solen å njuter av lugnet innan det är dags att möta alla kunder igen. Har en hel del kvar på min avdelning som måste göras. Varor ska packas upp å vissa omflyttningar ska göras. Fullt upp.
Men idag ska inget få mig på dåligt humör. Min morgon med mina underbara djur har gjort min dag! Vad skulle jag göra utan dom?
Bara älskling som fattas. Men han jobbar också å vi går om varandra idag så blir inte mycket som vi träffas. Han ska in på fotbollsmatch i kväll också å heja på Sverige. Vi får ses å säga god natt sen bara. Vissa dagar blir bara så.

Nu ska jag njuta sista minuterna på lunchen å sen är det fullt ös medvetslös.




Morgon hos Betty Boop

Bra start på dagen att njuta av solen i hästhagen. Mysfaktor på hög nivå. Hade med mig äpplen som hästarna mumsade i sig. Dom har de verkligen bra på betet å njuter för fullt.


Sjuk

Ledsen för dålig uppdatering. Har inte haft ork eller nå vettigt att berätta.
Idag är jag hemma från jobbet då jag varit dålig hela natten. Har inte så mycket vettigt att skriva nu heller egentligen. Har inte gjort annat än jobbat i helgen typ. Eller va på personalfest på lördag oxå men drog hem när alla skulle ut på krogen då min kropp är väldigt trött just nu. Kanske det är därför som jag blev dålig.
Hur som så kämpar jag nu me att få tillbaka energin. Ska jobba i morgon iaf. Blir väl en tur till Fina grå sen å tar av regntäcket. De andra hästägarna tycker att Beauty är VÄLDIGT stoig! :-) haha ja va kan man säga mer än att det är så sant så sant. Envis, vet va hon vill, å allmänt bestämmande. :-) that's my girl!


RSS 2.0