Veckorna går

ja dagarna och veckorna går och jag hinner inte med. Halvvägs i graviditeten och idag skolades Evan in på nytt på nya förskolan. Denna veckan som var har gått i ett, jag har varit själv mycket med barnen och hundarna då Christer jobbat mycket. Och idag och i morgon är han också iväg på övernattning med jobbet då det är någon utbildning. 


I morgon måste jag försöka fixa en ny lampknapp till akvariet. Evan har dragit sönder den som är så måste koppla dit en ny. Ska få hjälp av en vän som kan sånt. Stackars fiskarna har haft mörkt i två dagar nu. 




I helgen var vi iväg hos barnens farmor hela lördagen och sen på söndagen så var jag och Elina hos mamma/mormor en stund. Sen köpte vi nya skor till alla. Stadium hade bra erbjudande nu så då passade vi på. Samt ett par stövlar från Inter sport åt Evan. 



Annars har det inte hänt så mycket veckan som varit. Jag försöker jobba lite hemifrån på kvällarna när barnen somnat och fixa det som behöver fixas. Harry har sträckt sig så det måste jag ta tag i i morgon också, ringa å boka en veterinärkoll av gans bakben. Och Hilda som för övrigt blivit stor tjej i helgen då hon börjat löpa behöver dra ut en valptand som inte vill lossna av sig själv. Så jag vet vad jag har och göra i morgon. Full rulle som vanligt. 


Men nu måste jag jobba lite. Gäller att vara lite effektiv när barnen somnat. 😃

God natt!







Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0