Trotsa tröttheten

I förgår var jag ju så himla trött och orkeslös. Mitt tålamod på noll och allt kändes blä. Men så trotsade jag tröttheten och gick till gymmet tillsammans med Jenny, och vips så kände jag mig som en ny människa. 5 min uppvärmning på crosstrainern, 30 min skivstångspass för hela kroppen och 30 min mage/ryggpass var det som behövdes. Skönt att köra igenom hela kroppen även om den kändes lite mör igår. 

Igår åkte vi till Ikea en sväng för att kolla på nya köksstolar. Men eftersom vi inte får plats med någonting typ i bilen när vi åker hela familjen så ska vi beställa istället. Men nu vet vi vilka vi ska ha i alla fall. 

Blev lite annat smått och gott också. Bland annat en ny madrass till Evan. Han har kissat ner sin så många gånger nu och det är svårt att få rent helt och hållet tycker jag. Han envisas ju med att pilla upp snoppen från blöjan så då kommer ju självklart lite kiss fel när han sen kissar. Suck! Nu ska jag börja lägga såna där engångs kisskydd dry nights under lakanet så madrassen klarar sig. 

Blev även lite nya tallrikar och skålar, samt nån blomma till fönstret och dynor till nya stolarna som ska beställas. Kul med lite nytt fräscht!

(null)

(null)

(null)

Hundarna var hos mamma under tiden  och gosade.  Sen käkade vi middag där och jag tog en promenad med hundarna innan vi åkte hem. Harry och Snobben kissa i kors!😂

(null)

(null)

(null)

(null)

Tappade tålamodet på barnen precis innan vi skulle hem också få dom inte lyssnade någonting så jag gick med hundarna så fick Christer ta alla barnen i bilen så jag fick andas en stund. Tycker det är så jobbigt när man måste bråka med dom hela tiden. Så trotsiga just nu både Evan och Elina. 

Idag är en ny dag och idag ska jag verkligen försöka att behålla lugnet och tålamodet. Lättare sagt än gjort. Jag känner ju av min utmattning som jag haft en längre tid mer och mer så ibland känner jag bara att jag inte riktigt orkar. Men lyckades få sova lite längre idag så det var skönt! Barnen hemma och idag blir det en tur till affären för att köpa mjölk, hundpromenader och lek hemma bara. Kanske försöker få en liten lucka till att sy lite också. Har ju en del beställningar att ta tag i. 

Men först en kopp kaffe!

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)



Kommentarer
Postat av: Marie

Tips! Använd sån där frotteskydd där inte kisset går igenom till madrassen. Kram!

Svar: Ja vi får köpa ett sånt eller två.
Jenny Säfström

2018-06-10 @ 12:59:01
URL: http://www.marieangel.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0