Veckorna går för snabbt

Tiden springer verkligen när man har tre barn tycker jag. Man hinner liksom knappt med alls. I helgen stod jag, Elton och Elina på marknad på lördagen. Inget sålt men gjorde bra reklam för mig själv och dessutom vet jag nu mer vad som efterfrågas. Jag hade lite för små storlekar med mig. Ska bog satsa mer på ålder 2-7 kanske.. fick mycket beröm för mina "verk" i alla fall så det är ju alltid kul. Vi hade en väldigt bra dag helt enkel. Elina lekte med Monicas son Matteus hela dagen också så hon hade hur kul som helst och ville inte åka hem ens. Christer och Evan kom också förbi en stund och höll oss sällskap. Eller ja, Evan somnade så han låg på min jacka.😂 Pia kom också förbi och sade hej. Det var inte så mycket folk som kom. Vi hade vädret emot oss då det var strålande sol ute men trevligt hade vi i alla fall.

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Söndagen började med en förmiddag i stallet hos bästa Jacson.  Jaya, Jessica, Leo och Charlie var med och barnen red. Elina var också med och visade de andra när hon vågade galoppera. Stolt som en tupp och lite småkaxig.😂 När vi släppt ut honom i hagen igen så fikade vi i gräset innan hemfärd. Älskar stallivet!! Så mysigt att vara ute på landet. Synd bara att min jäkla rygg ska krångla så och att det ska vara så dyrt med egen häst.

(Bild lånad från Anna, ägaren)
(null)

På eftermiddagen sen så åkte jag och Elton på teamträff hos Malin. Alltid lika trevligt och jag får mer motivation att jobba lite mer igen med Forever. Det går ju verkligen upp och ner för mig där eftersom jag bara gör det när jag känner att jag har tid över. Men kul är det när man kommer igång. 

Måndagen bjöd på babycafé och lunch i solen här hemma på baksidan tillsammans med Lisa och Adrian. Så mysigt! Älskar bär solen skiner. Man blir gladare, får mer energi och bara njuter av dagarna. Grabbarna fick ligga under markisen i skuggan.❤️

(null)

Efter hämtning av de andra barnen så hade vi bara en lugn kväll hemma. 

Tisdag igår och full rulle hela dagen. Lämning, besiktning av bil, promenad med Lisa, skjutsa Jenny med kanin till veterinär, hämtning, Elton till BVC, hem till mamma/mormor och sen lugn!😅 Helt slut på kvällen gick jag och lade mig samtidigt som barnen. 

Och idag då, GOD MORGON!!
Eva var här en snabbis nu på morgonen och åt frukost med oss innan hon började sitt jobb. Trevligt med sällskap!❤️  Elina vaknade nyss så nu ska jag få i henne lite frukost så får vi se vad vi hittar på idag. Bestämde mig för att ha alla barnen hemma idag. Elina har en tandläkartid vid halv 2 så blir så flängit hit och dit idag igen annars och idag vill jag bara ha en lugn dag känner jag. 
Ute ska vi vara i alla fall! Kanske ta fram plaskpoolen så barnen kan bada lite. 

(null)

(null)

(null)

Vad gör ni idag? 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0