Ännu en tidig morgon...

Idag vaknade jag inte lika mycket av Christers alarm men däremot när han sen ringde mig för att berätta att han satt fast ute på parkeringen. Har snöat nåt fruktansvärt i natt så han kom ingenstans med bilen. Men han ringde till Chefen på jobbet så han skulle komma hit och hjälpa honom med sin 4-hjulsdrivna bil eller allternativt bara hämta upp honom. Undrar hur det ska gå för mig sen när jag ska iväg.
Idag har jag bestämt att ha en stallfri dag. Första gången det händer tror jag, men ska passa på nu när jag vet att Beauty ändå får tillsyn och omvårdnad. Ska hjälpa mamma att köra henne till hennes jobb idag istället.
Kommer säkert få dåligt samvete för Beauty sen men det får jag ta. Känns inte så kul att åka i detta väder heller.
Måste lära mig att hon kan ha det bra utan mig ibland också. Även fast det är svårt.
Kommer vara jätte trött sen idag eftersom det är ännu en dag av alldeles för tidigt uppvaknande när man sen ska jobba ett kvällspass. Men bara att kämpa på ändå antar jag. En sak som är lite jobbig nu när det kommit så mycket snö är att jag inte har några bra vinterskor. Jobbigt läge.
Nä nu måste jag pallra mig upp ur sängen bara så jag kommer igång lite i kroppen också. Man är ju inte direkt världens smidigaste på morgonen nu. Jag tyckte jag var stel förrut men ojoj om man jämför med nu. Kylskåpet själv ungefär.
 
Ut och skotta lite snö och sen hoppas jag väl att jag kanske ska hinna uppdatera dagen lite mer idag än vad jag gjorde igår. Men jobbet avgör ju hur mycket tid som finns så vi får se..
 
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0