Försov oss!!

Ja det var ju tur att Elina vaknade vid 20 över 7 för annars hade jag sovit vidare. Klockan ringde inte kl 7 som den ska göra. Men men... Vi blev lite sena till dagis och kom lagom till fruktstunden. 


Knäppa lilla Harry hade i morse fastnat i påslakanet som dom har på sitt täcke i hundbädden. Haha såg så kul ut. Jag undrade varför han aldrig kom ner å så ropade jag men då hördes bara små pip. Gick upp och tittade och då hittade jag honom så här.


Fastklämd i den lilla öppningen i ena hörnet. :) sen gick han raka vägen ner och kröp under filten, och där satt han ett tag, upprätt som ett litet spöke.


Han är rolig den där Harry!

Har varit iväg och handlat ny hundmat och tränat ett väldigt snabbt pass på gymmet också.


Känner mig lite trött idag. Och hoppas jag piggnar till efter en leverpastejsmörgås och en varm dusch. 
Sen blir det jobb resten av dagen och även hela helgen. Ska pussa lite extra på finaste Kira idag innan jag åker bara för att hon är så fin. :)


Nu ska jag skynda mig. 
Ha en fin dag!

Soooooooooova

Nu är jag så trött så klockorna stannar. Bäst att krypa ner under täcket så hörs vi i morgon istället. :)

God natt! 

Frosten har hittat hit

Japp nu börjar vintern och kylan närma sig. Var ett frostlager på gräset i morse och ett tunt istäcke på rutorna på bilen. Kanske dags att byta till vinterdäck nu. 



Elina var lite tjurig i morse faktiskt. Väldigt bestämd med vad hon ville och inte och sen fick hon ett utbrott för att hon inte fick äta choklad till frukost. Dumma mamma Jenny.. :) Till slut slank i alla fall lite yoghurt ner blandat med äppelmos och sen en banan i vagnen på hundpromenaden. 

Har dammsugit hemma också efter dagislämning och hunnit med ett läkarbesök.

Här på jobbet har det varit lite kaos nu ned nya systemet. Får hoppas att det går smidigare efter min lunch. Känner att jag inte hinner med någonting nästan. 

Längtar tills Jackson flyttar så vi har honom nära. Tror att Elina håller med. :)



Lång arbetsdag

Äntligen ligger jag nu i sängen och ska sova. Är trött i huvudet efter en lång dag på jobbet Som dessutom blev längre än den skulle också då vi har bytt kassasystem som gör att allt tar tio gånger längre tid nu i början. Känner mig helt förvirrad när det gäller det systemet, men jag lär mig väl. 

Så tråkigt att Elina sover när jag kommer hem. Hade helst av allt suttit med henne i knät och läst en bok och bara fått mysa för att varva ner. Har i alla fall pussat henne god natt även om hon inte märker det. Ska passa på att mysa i morgon innan dagis. 

Nää nu måste jag sova, 
God natt!




Lite hästmys

Hej!
Efter en längre promenad med hundarna i blåsten och en lite jobbig dagislämning med en gråtande liten tjej, så har jag och My nu varit ute och hälsat på Jackson. Klappat i hagen och bara myst en stund. My blev kär i honom! 

Så nu ska vi dricka lite kaffe, äta smörgås och värma oss innan jag ska åka och jobba. 

My och Jackson myser.


Han har "ganska" stora hovar :) hihi!


 Och så vill jag bjuda på en på mig och Elina också! Sötaste ungen nånsin! 




God förmiddag!

En riktigt bra morgon idag med en väldigt samarbetsvillig Elina. Har legat i fas tidsmässigt hela morgonen så att jag har hunnit massa. Hundpromenad, dagislämning, träning på gymmet, hundpromenad igen fast denna gången i skogen så hundarna kunde springa fritt och så har jag gjort rent båda toaletterna här hemma. Sånt där tråkigt måste. Nu blir det en dusch och sen rengöring av badkar innan jobbet. En effektiv morgon! 






Bläääää... :) 


Juste, har även ring till försäkringsbolaget och hört mig för om lite prisuppgifter. 

Hoppas på en lika bra jobbdag som morgon. Känner mig ganska pigg idag! 



Full rulle idag..

Idag har vi haft städdag här i området där vi bor. Vi har krattat massa löv och sopat rent gatorna. Klippt vår häck och kapat grenar. Sen har alla samlats och ätit varmkorv och mariekex. Två timmar höll vi på och Elina hade nog ganska kul tror jag i alla fall. Hon fick även köra runt med sin vagn medans jag och Christer röjde.
 
 
 
 
 
 
 
 
 Vi har även varit iväg och hälsat på christers farmor och ätit lunch/middag där. Så nu blir det en lugn kväll innan sovdags. Och jag kommer i i alla fall gå och lägga mig tidigt då jag sovit jätte dåligt i natt. Tror att Christer kommer haka på då han höll på att somna hemma hos farmor. HIHI!
 
En bra dag och jag hoppas på en bra dag i morgon med. God natt!

Jackson

Jag lovade ju bilder på Jackson, den stora hästen igår men tiden på dagen rusade iväg och jag hann inte med att blogga mer. Så nu tänkte jag visa er! :)
 
Stor, stark och gudasnäll!
Möt JACKSON! The gentle giant!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

God morgon lördag

Ska äta lite snabb frukost och sedan bege mig iväg för att titta lite när Emma rider. Hon ska tävla i morgon igen och ska finslipa lite idag. 

Sen ska jag även få hälsa på en viss bjässe <3 visar bilder sen. 

Smålägenheter får ni en på duktiga Elina som är i affären och handlar.




Lyxlunch så här på en fredag



Våfflor med sylt och grädde! Mums vad gott!!

Och snart kommer Linda hit till sjukstugan en stund. 





God morgon

Febern borta, nu är det bara halsen och huvudet som bråkar. Hoppas det går över snart. Börjar i alla fall känna mig som en människa igen med lite mer ork. 

Ska börja duka fram lite frukost strax och försöka få ännu mer energi. Mitt första riktiga mål mat var ju igår kväll. 

Sen blir det en liten promenad med hundarna i det gråa vädret innan lite mer soffhäng.

Kvällsträning

Alltså inte för min del men för Christers.. :) jag fick bara titta på med en söt liten Elina i knät. 




Kul att även han har lite glädje av mina vikter som jag köpt hem och även fått i present. Även om dom är i lättaste laget för honom. Men bättre än inget.

Jag fortsätter med soffhäng och att krama kudden. Snart sovdags!




Rastlös av att vara sjuk samtidigt som det är skönt att bara vara

Det här med att vara sjuk är inte min grej. Jag känner mig lite rastlös och har 5 miljarder tankar i huvudet om vad jag vill göra och vad jag borde göra. Men kroppen säger nej och halsen gör ont. Känns som jag sväljer taggtråd och halstabletterna hjälper inte. Blir en hemmadag i morgon också. Febern har ju i alla fall gått ner så det är positivt. 

Sitter och tittar på massa Youtubeklipp på såna där STOORA hästar som blir ridna i dressyr. Maffigt som bara den! Inte den optimala hästen kanske med dom ser ju så snälla ut. Och jag tänker fortfarande på den ensamma jätten. 

Har varit ute en kortis med hundarna och den friska luften gör nog susen. Känner mig i alla fall lite piggare efter att ha fått andas in den kalla luften och fått känna lite vind i ansiktet. 


Elina tycker också om hästar. <3


Nu blir det soffläge igen i väntan på Christer som strax kommer hem. Ska övertala honom om att vi ska köpa pizza. Har ju inte ätit ordentligt nu på två dagar och för första gången nu så känner jag ett sug på nåt och det råkar vara pizza. Hoppas han också vill ha det. :)

Sjukstugan fortsätter...

Här hemma är vi fortfarande sjuka. Så tråkigt! Orkar inte nånting och vill helst bara ligga i soffan och glo på tv. Fast riktigt så går det ju inte att göra nu så vi får vila så gott det går och sen där emellan underhålla oss lite lugnt med att pussla, läsa bok och titta på iPaden. 


När man är sjuk får man fuska lite med kosten så just nu fikar vi lite. Äter lite av vår sockerkaka som vi bakade igår. 

Ska nog sätta igång en lättsam film och slökolla lite samtidigt som jag och Elina läser ytterligare en bok och leker lite med hennes leksaker. 

Kramkalas.





Feber var det här

Japp nu har jag åkt på skiten. Så både jag och Elina är hemma idag. Gick hem tidigare från jobbet igår med en temp på 39,8. Idag har jag dock endast 38.. 

Tur jag har en snäll dotter som bakar sockerkaka till sin sjuka mor. :)



För det här med att kunna ligga och vila hela dagen när man har barn kan man ju glömma. Haha! Bara göra så gott man kan och försöka hålla sig på fötter. Men förhoppningsvis så vill Elina sova middag snart å då ska jag också vila. 

Hundarna får klara sig på små kisspauser tills Christer kommer hem. Tur att dom gillar att mysa i soffan. 

När alla sover så är jag vaken

Lite typiskt att jag känner att jag inte hinner vila lite nu när både Elina och alla hundarna sover i soffan. Är rädd att jag kommer känna mig ännu mer seg än vad jag är nu om jag bara får slumra till lite innan vi måste åka mot jobbet. Blir till att fylla i VAB på försäkringskassans hemsida och lite annat fix istället. 

Har tagit alvedon och hoppas på att min huvudvärk ska ge med sig innan det är dags att kliva på arbetspasset som nu är på 5 och en halv timme istället för 8. Skönt med en lite kortare dag faktiskt, 




Tänker jätte mycket på den där ensamma stora hästen.. Han vill att jag ska ta hand om honom, jag vet det! Jag vill, jag vill, jag vill!!! 

Halv vabbdag

Sjukstugan fortsätter här hemma. Elina är fortfarande dålig så det blir VAB idag. Fast bara halvdag då jag byter av Christer sen kl 15. Skönt när man inte behöver förlora så många jobbtimmar. 

Startade morgonen med att tända massa ljus i vardagsrummet så jag och Elina kunde ha en mysmorgon. Det varade i hela två minuter, sen hade hon blåst ut alla ljusen. :) så det fick bli frukost i köket som vanligt istället. 

Vi har tagit en lång hundpromenad på ca 1 timme med kaffet i högsta hugg och hängt upp en maskin tvätt nu när vi kom in igen. 


Ska slänga ihop lite lunch och sen försöka få lilla donnan att sova lite middag innan jag ska åka och byta med Christer. 

Börjar känna mig lite krasslig. Lite ont i halsen. Lite snorig och lite ont i huvudet. Hmm... Som vanligt dåra när jag kommit igång med träningen. Känns ibland som att min kropp inte vill klara av att ha träningsvärk. För varje gång nu sista tiden som jag har mycket träningsvärk så har jag känt mig dålig efter någon dag. Hoppas i alla fall på att kanske kunna träna lite lätt idag om jag lyckas pricka in det tidsmässigt.

Nu lunch och soffhäng..




Hästar, hästar, hästar

Ja det är typ det jag tänker på hela tiden nu varje dag. Har väl abstinens antar jag. Jag önskar så att jag kunde få ha en häst. Är liksom en bit av mig som fattas utan det. 

Visst är det kul att träna på gym också ibland men det gör jag ju mest för att hålla mig i form och inte för att det är min "roliga hobby" så som hästarna alltid varit. 

Har ingenting som driver mig framåt på jobbet längre. Innan har hästen alltid varit motivationen till att slita hårt eftersom pengarna var viktiga då. Har inte samma motivation nu även om jag vet att vi behöver pengar till annat nu istället, så som renovering och sånt. 

Nää nu får jag försöka tänka så som jag blivit tillsagd att tänka även fast det är väldigt svårt. 

Dagen har rullat på idag i alla fall med jobb, träning, hundpromenad, bad med Elina och nu ska hon snart nattas. Jag själv är också väldigt trött.











#trainlikeagirl

Ikväll efter  att Christer slutat jobbet så mötte jag upp Jessie för lite träning. Vi körde ett superset mage med fem övningar i ett gånger fem set. = helt slut i magen. :)
 
Sen körde vi även en rolig övning som innehöll burpies, upphopp på en låda och direkt efter det en chins. Detta gjorde vi i fem varv gånger fem. Fast jag orkade inte riktigt fullt ut tyvärr. Jessie är lite starkare än mig. Men vi hade väldigt kul och det är så mycket lättare när man har sällskap.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Lite småkär

Kan man bli lite småkär i en häst man endast sett på håll i en hage, som dessutom är helt fel hästras för det jag egentligen vill hålla på med? En total motsats till det jag haft innan.. Hmmm.. Han är i alla fall sjukt vacker och just nu även lite ledsen av att ha blivit själv i sin hage. Tror han är ca 5 år, ganska nykastrerad, oinriden, oinkörd men tydligen världens nallebjörn.

Japp jag är lite småkär.. <3 SHIRE<3


Kan vi snälla köpa honom Christer? Då kan du också rida. :) 

Lite film från tävlingen

 

Bloggning när den är som bäst


Tända ljus, kaffe och sockerfri delicatoboll i ett alldeles tyst hem med en sovandes Elina bredvid. 

Dressyävlingen igår

Här kommer lite bilder på Emma och hennes häst Furillo från tävlingen igår:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

En fastklistrad liten sjukling

Igår vart det en bloggfri dag. Elina var som fastklistrad på mig hela dagen nästan och vi har myst massor i soffan, målat, pusslat och tittat på film. Hon var verkligen ynklig igår och jag fick inte gå längre än två meter ifrån henne. 



Mamma kom hit så jag kunde gå med hundarna och sen även en sväng på eftermiddagen så jag kunde åka iväg och fota Emma som skulle tävla dressyrdebut på sin nya häst. Vart en medelsvår klass som gick sådär enligt henne. Hästen var spänd och tittig men lyssnade ändå bra. Kommer visa bilder därifrån senare. 

Hundarna tyckte att det var lite kallt igår så Harry och Kira hade sina täcken på. 


På kvällen kom My hit och tittade på film med oss. Hon och Elina fick mumsa på varsin isglass och lite chips.


Sen tog Elinas batterier slut och hon somnade i min famn. Söta lilla unge!


Nu får vi hoppas att denna feber går ner under denna dagen. Hon ligger lägre idag i alla fall än igår så det är positivt. :)

Ha en fin dag!

Å nej..

Inte nog med att jag har varit hur trött som helst idag och varje kartong jag lyft har känts 50 ggr tyngre än vad dom egentligen varit, så gick träningen trögt idag också. Hade velat haft mer ork och mer tempo. 


Har endast ätit yoghurt med bär till lunch idag också vilket inte är optimalt men ibland blir det så. 


Sen åkte jag, mamma och Elina till CRT för att köpa en ny sug till akvariet och ett täcke och halsband till Harry. Tanken var att vi sen skulle hem till mamma och äta med henne men då jag märkte på Elina att hon var hängig och kändes varm när jag hämtade henne på dagis så åkte vi hem istället hon och jag. Och visst har hon feber! 39 står tempen på och endast välling har hon fått i sig. 


Så blir en lugn fredag nu istället. Elina får ligga här och titta på stora innan jag ska natta henne ordentligt. Hon verkar väldigt trött så får nog bli en tidig kväll. 

Funderar på vad jag ska äta. Hmmm.. Tråkigt att laga mat till sig själv. 

God morgon igen :)

Alltså jag fattar inte hur jag jämt kan vara så trött. Orken fanns liksom inte ens till att skriva ett inlägg igår. Och det tar ju inte ens lång tid. Somnade bums så fort jag lade huvudet på kudden. 

Tränade igår efter jobbet. 30 min rygg och mage. Det gäller att vara effektiv dom där minuterna, ingen rast pch ingen ro. Känns tråkigt bara att jag måste typ "börja om" varje pass jag kör för att det blivit ett glapp mellan träningarna pga tidsbrist. Tråkigt! Tappar lite motivationen då. 



Men men. Ska träna idag med då jag slutar tidigt. Fast idag blir det att köra ben/rumpa. 

Nu ska jag svischa till jobbet. Ha en fin dag! 

God morgon regniga torsdag


Lite frukost på jobbet äntligen. Känns som det ända man gör är att jobba. Men så är det väl antar jag. 

God morgon i alla fall! 





God natt från mig och Elina

Nu lider dagen mot sitt slut. En lång arbetsdag för min del och en lång dagisdag för Elina. Vi har haft utvecklingssamtal där dagisfröken sa att hon aldrig träffat ett sånt ungt omtänksamt och snällt litet barn med sån förståelse som Elina. Hon är ju bara 1,8 år. Hon berättade att Elina är så fin me de andra barnen jämt, hjälper, håller handen och tar med de in i leken. Hon kramas när någon är ledsen och har inte gjort någonting dumt mot något annat barn än utan är bara snäll och hjälpsam. Dom var imponerade över hennes inlärningsförmåga, att hon är otroligt lättlärd som redan rabblar färger och siffror och klurar med allt som kommer hennes väg, hon vill lära. Att hon är klok och gör sig väldigt lätt förstådd. 

Behöver jag säga att vi är superstolta över henne!!? :)

Vi har lagat middag och lekt med vatten i köket efter hundpromenaden vilket var kul tyckte Elina. Hon älskar att plaska och skvätta. Och nu är golvet upptorkat på allt vatten som var överallt och maten i magen. 



Vi har läst böcker och myst. Kliat både ryggen och armen innan hon till slut somnade. Och jag ska nu göra lika dant.


Tidig jobbdag i morgon och jag vill få så många timmars sömn som det bara går. 

Vill även säga grattis till Therese och Kristoffer som idag fick sin lilla dotter. Stort grattis!

God natt!
 

Hålla mig vaken.... Behöver nog kaffe!

Efter ännu en orolig natt med flera vakna tillfällen med Elina så är jag nu uppe och ska snart åka till jobbet. Elina har verkligen sovit dåligt i tre nätter nu. Vrider och vänder sig, gråter, skriker, pratar ja allt annat förutom att sova. Så jag är väldigt trött nu. Undrar om man någonsin känner sig pigg och utvilad sålänge man har småbarn. Tur att hon är så söt i alla fall och mysig och vill hålla handen. 

Idag har vi utvecklingssamtal på dagis också så ska smita ifrån jobbet en stund sen så jag kan vara med, spännande. 

Blir för övrigt galen på Harry som nu har kissat och bajsat inne tre nätter i rad trots att han får gå ut precis innan vi går och lägger oss. Suck! Känns som att man inte gör annat än att plocka upp skit efter honom. Nackdelen med en liten frusen chihuahua som helst vill springa in igen när det är kallt. 

Nä idag måste jag koncentrera mig på att inte somna ståendes så bäst att hålla igång hela tiden. 

Ha en fin dag!


Min nya jacka som tyvärr inte var så varm som jag trodde och sen en söt bild på Elina som går hem från dagis. :) <3


Alltså ryggsäcken är ju nästan större än henne. Hihi!






Äntligen är den där timmen här som man kan sitta i soffan och göra ingenting tills man ska sova.

Dagen har varit fullspäckad idag. Först promenad och dagislämning. Sen KBT samtal och städning. Sen har jag och Christer haft "lunchmöte" här hemma om hur vi ska lägga upp planen för renoveringssparande och alla utgifter. Väldigt skönt att vi nu är överens där och har kommit på en plan tillsammans.


Dagishämtning och veterinärbesök efter det följt av att hämta hem vinterdäcken till Dacian och storhandlat på ICA Maxi. 
Många påsar blev det..


Vi köpte med oss färdig pizzadeg så vi gjorde hemmagjorda pizzor till middag. Snabbt, enkelt och verkligen supergott! Tyvärr inte världens nyttigaste.




Mätta och belåtna så har jag promenerat kvällspromissen med hundarna och Christer och Elina slängt ihop en sockerkakssmet under tiden av några ägg som annars skulle bli gamla. Nu står den i ugnen och Elina är nattad. Alltså är den här "lediga" timmen här nu innan jag somnar. Timmen där jag kan blogga, titta på tv och bara vara en liten stund. Men mina ögon är väldigt trötta så kommer nog bli en tidig kväll för mig. 

Hur har er måndag varit? 

Nystädat hem

Åh vilken känsla det är att komma hem från mitt samtal jag hade idag till ett alldeles nystädat hem som luktar rengöringsmedel. Christer hade gjort typ allt under tiden jag var borta så det enda jag fick göra var att mobba golvet i sovrummet typ, och sen dammtorka några hyllor. Att det ska vara så svårt att hålla det så här rent. Tiden till att städa finns liksom inte där känns det som men antar att det handlar om att prioritera om den där kvällstimmen i soffan när Elina somnat. 

Nu ska vi hämta på dagis och sen åka med Kira till veterinären för ännu en återkontroll på hennes nyopererade mun. 

Sen svischa vidare och hämta ut mina vinterdäck hos bilfirman och efter det så måste vi storhandla. 

Här är vårt nya vardagsrumsbord som Christer köpt. Vet inte riktigt om jag gillar det riktigt men jag vänjer mig kanske. 







Söndag morgon!

God morgon!

Ny dag på denna helg och sista dagen för veckan. Idag står mer jobb på schemat och idag ska jag verkligen tänka positivt hela dagen! Söndag = dubbelt betalt så det känns bra. Mer pengar till mitt sparande förhoppningsvis. Har mina sparmål som jag vill nå så det får jag ha som motivation när det känns tungt på jobbet. Ett mål tar ju typ aldrig slut i och för sig då detta målet är att ha tillräckligt med pengar så vi kan renovera klart huset utan att behöva ta onödiga lån. Ett annat lite långsiktigt mål är ju att jag skulle vilja köpa en häst i framtiden eller till och med en liten hästgård kanske. Känner mig fortfarande lite besviken att vi inte kunde köpa den vi var och tittade på då huset var för litet. 

Ha en bra söndag!


Trötta Harry!







Filmmys i soffan

Nu är denna jobbdagen slut och middagen i magen som bestod av pizza. Vi behöver verkligen åka och handla, har typ ingenting hemma. Elina är nattad och innan det fick hon lite lördagsgodis till hennes stora glädje. Som jag saknat henne idag. Har busat nu på kvällen och kramats massa! 

Men nu blir det film och lite godis för min del också. 


Harry tycker att han placerat sig bra. 




Dags att jobba igen dååå

Nu är min lunch strax slut här på jobbet och det är daga att stressa vidare med det som ska fixas. Idag saknar jag verkligen min lilla tjej. Känns faktiskt väldigt jobbig nu när jag jobbat två veckor med bara stängningar nästan och så denna helg på det. Har liksom haft lite mer än en timme med henne max om dagarna. Hon sover ju när jag kommer hem sent. Och idag kommer jag också bara träffa henne ca 1-2 timmar när jag kommer hem, surt. 

Bara gilla läget än så länge antar jag. 4 timmar kvar här nu så bara köra på.

Bild som Christer fota igår när dom åt middag. Elina fick sitta på stora stolen och vara en stor tjej. Hon var så stolt! :)




Bildbomb på min absoluta favorit

 
 
 
 
Den absoluta favoritbilden i detta inlägg!
Hur söt får man vara??
 
 
 
 
Morgonfrillan idag :) *fniss*
 
 
Morgonlek med massa ost i munnen.
 
 
 
 

Idag är det fredagsmys!

Fredag idag vilket betyder att jag får äta av mina goda chokladbollar på min lunch efter maten såklart. Fredagsmys är en bra grej tycker jag! :) Undrar vad Yvonne har med sig för smaskigt. Hon brukar vara mer påhittig än mig. En riktig bakmamma är vad hon är! :) 

Sitter nu och knaprar lite chilinötter innan jag ska iväg till jobbet. Har tagit en lång promenad med hundarna så nu ligger allihopa här bredvid mig i soffan. Mys! 

Elina blev lite ledsen idag när jag lämnade :( inge kul. Men hon har det bra och har idag både nya stövlarna och nya mössan på sig. 


Fotade en bild som dom satt upp på väggen på dagis där hon sitter och målar. Att kladda är kul!





En räddare i nöden och kvällsbak

Ja tror ni inte att man fick lite halvt panik igår när jag insåg att Elinas gummistövlar (som hon inte använt på ett tag) har gått och blivit trånga i tårna. Men eftersom hon inte hade några andra så fick jag skicka henne till dagis med dom i alla fall och hoppas att hon överlever en timme ute på gården med dom. 

Vi bestämmer att Christer skulle fixa nya stövlar idag men då har räddaren i nöden Linda varit iväg och köpt ett par ordentliga varmfodrade stövlar med sin personalrabatt åt Elina som hon dessutom varit på dagis och lämnat på hennes hylla. Hur gulligt och omtänksamt är inte det! Hon visste att stövlarna Elina hade började bli trånga då hon mätt hennes fötter förra gången vi sågs. Och eftersom hon jobbar i skoaffären så visste hon ju även hur stora dom stövlarna var som Elina hade. Så nu har Elina fått varma sköna allväderatövlar i svart. Nöjd lite tjej!


Sen hade Linda även fixat ullstrumpor och en fin ny mössa till henne (måste prova den så den passar) också och inpregneringsspray till Vikingkängorna. Guld värt! Tack!

Känns lyxigt att få saker fixade åt oss medans man jobbar. Väl hemma från jobbet så har jag kvällsbakat lite chokladbollar till Yvonnes och mitt fredagsmys som vi brukar ha när vi prickar in att jobba tillsammans och samma tid då självklart. 


Nu ska jag krypa ner i sängen och sova. Pussa Elina god natt och viska att jag älskar henne. <3

Åhh vad stor du är!

Man tänker inte så mycket på att Elina växer så det knakar men så snubblar jag in på Lindas blogg och ser massa bilder från när hon var helt nykläckt. Det är först då man inser hur stor hon verkligen har blivit. Sen att dagisfröknarna idag gav henne så mycket beröm för att hon är så otroligt duktig på alla färger och att dom var imponerade över att hon redan kan räkna lite gjorde mig så stolt över vår fina tjej! Hon är verkligen så stor och duktig nu! Snodde lite bilder från Lindas blogg.




Regnig promenad med mina fyrbenta

Lite mer regn.. Men det är i alla fall ganska varm i luften, så jag klagar inte. Harry och Kira däremot är inte så jätte nöjda med vädret. Tur att det finns täcken som värmer lite. 



Mili älskar att vara ute i nästan alla väder.




Full rulle idag

Frukost - check
Hundpromenad - check
Dagislämning utan gråt - check

Och nu väntar jag och Kira på veterinären för ett återbesök efter hennes operation.


Sen ska vi fortsätta iväg till Petra för att laga en nagel som jag råkat slå av på jobbet. Och efter det blir det en snabb hundpromenad innan jag börjar jobba kl 12. 

Full rulle som sagt med pressat tidsschema. 


God natt

Nu väntar sängen och den härliga kudden, som jag längtat! 

God natt!


I morgon är en fullspäckat dag..

KAFFE!!!

Herre Gud vad är det med min kropp! All energi är som bortblåst! Är så trött verkligen. Så nu blir det en kopp kaffe så jag orkar mig genom resten av dagen här på jobbet. 


Ska tänka pigga tankar så kanske det smittar av sig.. Kan ju alltid pröva. 

Ibland måste man bara ta sig i kragen och pallra sig iväg fast kroppen bara vill sova...

Allt känns tungt i min kropp. Mina armar, mina ben, ja hela jag känner mig så tung. Får verkligen tvinga mig upp ur sängen och säga högt till mig själv KOM IGEN! Sen får jag ju vara med världens finaste tjej på morgonen och då känner jag mig piggare. :) hon är min glädjespridare och mitt allt! 

Tog mig även ännu hårdare i kragen idag och pallrade mig iväg till gymmet efter dagislämningen som faktiskt gick väldigt bra. Duktiga Elina! Du är klok du!

Körde ett ben/rump pass på lite lättare vikter än vad jag brukar ta. Men när kroppen inte riktigt vill så måste man nog lyssna lite även om jag vet att jag inte ska lyssna helt för då skulle jag inte ens åka iväg. Passet blev väl sådär men tror ändå det tog lite då jag är helt slut i benen nu. Kändes ännu tyngre att promenera med hundarna än tidigare i morse. Men jag knatade på ändå i mina nya gummistövlar.



Nu ska jag hoppa in i en dusch och sen iväg och jobba. Ja dagarna består mest av jobb känns det som. Tråkigt men sant! Och vi behöver ju pengarna nu också till husets renovering så är bara att bita ihop, göra sitt bästa och försöka ha så kul man kan under tiden. :)

Lite bilder från helgen

Nu är det snart sovdags för min del. Hundarna ska bara ha sina mediciner och sen så ska jag krypa ner i sängen. Ska ge Elina en god natt puss trots att hon redan sover. Så tråkigt på ett sätt att man alltid kommer hem efter att hon somnat när man jobbar kväll. Känns som att man inte får någon tid alls med henne nästan de dagarna, och nu har det dessutom varit två sådana veckor i rad med bara stängningar, tungt!
 
Tänkte i alla fall bjuda på lite maskeradbilder från i lördags. Jag föreställer en demon och Christer en romare. :)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Med dessa festliga bilder säger jag nu god natt! :)

Ingen matlust och allmänt trött

I morse gick jag upp med tunga ben. Min kropp är trött och jag känner mig nästan lite illamående ibland. Kira var dålig i magen i morse och även Harry. Jippi!! Han spydde och bajsade inne. Elina var väldigt pigg och glad i morse i alla fall min lilla sötrumpa! 


Tror min nya medicin gör så att jag har tappat matlusten lite. Hoppas den kommer tillbaka snart för skulle behöva energin.

Men nu ska jag göra så gott jag kan här på jobbet. Fick förresten köra iväg chefen till akuten då han råkat köra över sin fot med trucken. Aj!! 

Nu börjar vi bli trötta

Nu är kvällen här och middagen i magen bestående av tacos. Hundarnas kvällsmat är förberedd tills dom kommer in från promenaden med Christer. 


Kira går just nu på kyckling/makaron-diet tills hon är hel i munnen igen. Inte henne emot! :) hon glufsar i sig som bara den. 

Elina sitter bredvid och dricker välling och börjar bli väldigt trött. Vi har varit hos Linda, Elin och Ella innan då vi skulle få hjälp att mäta nya skorna. Strl 23 får det bli! :) så får vi plats med både ullstrumpa och ullsula så värmen hålls även de kallaste dagarna utan att det blir svettigt. 


Min lilla solstråle! Du kan verkligen få mig att skratta! Mammas pussgurka! 

Nu ska jag mysa det sista med Elina innan hon ska sova. 
God natt.

Måndagsledig denna veckan

Äntligen får jag sitta i soffan i 20 min innan Elina ska hämtas på dagis. Är ledig idag så Elina får gå kort dag då jag ändå har haft lite och fixa. Bland annat har jag gjort nya fina glittriga gröna naglar och städat ut kaninburarna. (äntligen) 


En maskin tvätt är tvättad så nu återstår bara typ tre till. Haha!! Blir så när man latat sig med tvätten hela veckan innan. Får se vad jag får gjort, är sjukt trött.

Ska dricka lite kaffe nu innan lilla rumpis ska hem. 



Jag kapade luggen på henne i morse. Hihi!! Svårt när hon inte ville sitta still bara. Men nu slipper hon få den i ögonen i alla fall. 

Ha en fin dag!


En seg söndag

Idag har jag varit sååå trött hela dagen. Vart ju väldigt sent i natt och så skulle jag upp tidigt för att köra Kira till tandoperationen. Åkte iväg med mamma en sväng till lite olika affärer för att fördriva tiden medans Christer som var lite trött och bakis skulle få vila lite under dagen. Sen efter att jag hämtat Kira vid halv 4 så åkte jag hem och då bytte vi så att han fick ta hand om Elina och jag kunde lägga mig och vila en stund. Men blev inte så mycket sömn då Kira låg med mig i sängen och bara pep och gnällde, hon har så ont i sin mun stackarn. Ska få leva på kyckling och makaroner nu i en vecka istället för torrfoder så inget kan fastna i "hålet"
 
 
 
Festen igår var rolig i alla fall men har verkligen inte orkat ladda upp några bilder idag så ni får dom en annan dag. Nu ska jag krypa ner i sängen och sova. Zzzz!!
 
God natt

Det är kul med djur nästan jämt

En hektisk morgon igår minst sagt. Mili hade lyckats bryta en klo i förgårr kväll så det var bara ringa veterinären direkt när dom öppnade igår. Fick tid halv 10 för en titt och innan skulle jag då både hinna promenera med alla hundar, äta frukost och lämna Elina på dagis. Det vart lite stressigt kan jag säga men vi hann precis i tid. Och då Mili inte ville samarbeta så bra när vi skulle försöka avlägsna den trasiga delen (Som tur var så hade den inte spruckit upp hela vägen ner till klokapseln.) så ryckte hon alldeles för mycket trots lokalbedövningen så vi bestämde att dom skulle ge henne lite sömnmedel så dom kunde göra klart allt snyggt. Så jag lämnade Mili till veterinären och åkte hem för att hinna promenera lite mer med Kira och Harry som bara fick gå en kortis innan. Sen ringde dom kl 11 och sa att Mili var klar för att hämtas. Shit! Hur skulle jag hinna? Hade själv en läkartid kl 11.15 så precis när jag var klar med den 11.50(!!) så skulle jag alltså hinna hämta Mili, köra hem henne och sen hinna till jobbet till kl 12. Tur att man har en så snäll mamma som ställer upp jämt! Hon åkte från sitt jobb på sin lunch och mötte upp mig hos veterinären och så körde hon hem Mili åt mig så jag "bara" blev en halvtimme sen till jobbet. Suck! Får jobba in den halvtimmen nästa vecka. Hatar när jag kommer sent till saker. 

Mili har ett fint bandage på tassen nu i alla fall och Elina klappar henne och säger aj aj.. :)


Så nu vart man 1770 kr fattigare och i morgon är det Kiras tur att träffa tanddoktorn. Hon ska operera ut sin trasiga tand och jag kommer då bli ytterliggare några tusenlappar fattigare. Men skönt ändå att dom flyttat fram hennes tid så hon slipper vänta ända tills november. 

Det är kul nästan jämt att ha djur. Tur att dom är så himla söta!

Nu äter jag i alla fall min lördagsfrukost efter att ha färgat håret här på morgonen. 


Blir till att lyxa med två rostade mackor också med jordgubbssylt på. Så himla gott! Är det lördag så är det!

Vi har en del att fixa idag för sen kommer farmor Lone hit och ska passa Elina så jag och Christer kan åka till Tobbe och Hanna för maskeradparty. Kul! Ska bli spännande att se hur alla ser ut i sina förklädnader. Måste ta med kameran! 

Nu ska jag skynda mig här så vi kan komma ut på en promenad. 



God natt

Nu kryper jag till kojs. Sov gott allihopa! 




Yes, mitt nya objektiv har kommit!

Woho!! Nu längtar jag bara efter att gå ut och testa det. Är ju betydligt bättre zoom på detta.


Detta är ett Sigma 70-300 F4-5,6 APO DG Macro.

Blev tipsad av Robin att köpa detta då det är ett hyffsat "billigt" men bra bjektiv om man ändå bara är hobbyfotograf. Ett bra objektiv att börja med. Jag ville ju egentligen beställa ett annat men det kostade 3 ggr så mycket. Så detta var mer i rätt prisklass just nu. Så får jag spara pengar till ett värsting-objektiv om nåt år eller så om jag fortfarande vill ha ett då. Nu hoppas jag att det här som kommit hem är så bra som jag förväntat mig. Vi går väl se!



Äntligen hemma!

Efter en hemsk dagislämning i morse med en jätte jätte ledsen Elina så är jag nu äntligen hemma och får sitta och krama och pussa på henne när hon sitter i min famn. Så mysigt!! Har ju knappt haft någon tid med henne denna veckan då jag bara har jobbat kvällar nästan. Så ikväll ska jag njuta av att få ha henne nära mig. Jag började nästan själv gråta i morse när jag lämnat henne. Idag vart det ju lämning till personal som hon aldrig träffat dessutom, jobbigt! Men dagen hade gått bra idag i alla fall och hon hade slutat gråta efter fem minuter, jag ringde och kollade. 

En ledsen liten tjej. 



Min dag har också gått ganska bra. Hann med både att plocka upp en ny pall med varor på min avdelning och gå igenom de tre på lagret, så nu är det bara två pallar där och den ena är inte ens full. Skönt när man lyckas hinna med allt man planerat.

Nu ska vi snart äta middag. Väntar bara på Christer som fick ta hundpromenaden nu på em. Sen ska vi hämta ut paket och bara mysa hela kvällen efter det. 

Äntligen hemma hos min finaste tjej!




Hej tidiga torsdagsmorgon

Klockan är nu 5.26 och jag har redan varit ute på promenad med hundarna. Kira var så där lagom pigg att behöva gå upp så här tidigt. Men börjar man jobba kl 7 och Christer klockan 6 och Elina måste lämnas på dagis halv 7-6.45, ja dååste man gå upp medans Christer fortfarande är hemma så jag hinner allt. Fast det var rätt skönt med lite frisk luft på en gång. 

Idag är det personalmöte på jobbet direkt när jag börjar. Undrar hur svårt det kommer vara att hålla ögonen öppna när man ska sitta i typ två timmar. I vanliga fall håller man ju sig vaken tack vare att vi rör oss så mycket i jobbet vi gör. 

Nu ska jag äta min gröt innan jag måste väcka Elina. 




Det gäller att hålla tiderna på morgonen som man planerat för att allt ska hinnas med

Idag gick det bättre att lämna på dagis. Hon var inte lila ledsen och det kändes så mycket skönare att gå där ifrån när hon inte var superledsen. 

Körde cardio och lite mage på gymmet i 45 min. 30 minpå crosstrainern och sen 15 minuter mage med olika övningar. Sen har jag gått en rask promenad med hundarna på 40 min när jag kom hem. Så nu räder bara att äta nåt lite snabbt, duscha och sen iväg och jobba. 




RSS 2.0