Go kväll!

Såå nu är jag hemma från gymmet och har promenerat med hundarna. Har även städat i akvariumet och hittade det här!!


Ser ni den svarta lilla fisken som gömmer sig i växten? Ett yngel!! Åh nu hoppas jag bara att den lilla lyckas överleva. Tänk vad kul, då har jag "fött upp" en fisk själv. :)

Har även gjort lite annat vardagsbestyr så som att diska hundmatskålarna och Elinas vällingflaskor. Sånt där tråkigt måste. 


Nu ska jag slänga mig i badkaret med economistaboken och läsa lite innan sängen väntar. 


Men jag är inte ensam i badrummet, lille Harry håller mig sällskap. <3
God natt!

 

Hem ljuva hem

Föräldragruppen är nu slut för idag och hundarna är promenerade och utfodrade. Elina sover i sin vagn och jag ska ta tag i den roliga matlagningen. Tänker göra nån form av köttgryta på fläskfilé. Det får duga! :)

Alla hundarna skötte sig faktiskt riktigt bra nu på promenaden. Vi hade tre hundmöten framför oss och en annan hund som gick vid en väg vid sidan om. Endast ett litet skäll från Mili på ena hundmötet å då skällde självklart Harry lite också men annars så satt alla tre fint vid min sida och väntade på att mötande hund gått förbi. Lite godismutor så var alla nöjda. Harry gick även bra på promenaden och åt rätt håll hela vägen också. Det börjar släppa lite nu, skönt! 



Mili vill såå gärna smaka av Harrys mat när hennes egen är slut. :)


Funderar på att åka och träna lite sen efter maten också. Försöka hålla igång så gott det går. 

Middagsplanering

Är det något såhär på vardagen som jag tycker är jobbigt så är det att planera och göra middag. Är alltid samma visa dag ut och dag in och man måste bestämma vad man ska laga. Jag som inte har någon fantasi och dessutom inte tycker att det är speciellt kul att laga mat känner mig väldigt omotiverad och oinspirerad till matlagning. Har tagit fram lite kokböcker som vi hade här hemma och sitter och bläddrar i för att se om man kanske kan gör nåt liknande av det som finns hemma.
 
Harry gillar att äta päron han :)
 
 
Nu ska vi röra oss mot föräldragruppen där det i alla fall bjuds på goda smörgåsar och kaffe! :)

Måndag innebär föräldragrupp och bus!

God morgon!
Känns som att jag bara väntar på att klockan ska bli så pass mycket att vi får gå iväg till föräldragruppen. Men innan dess ska hundarna rastas precis innan så att framförallt Harry klarar sig de 3 timmarna som vi blir borta. Känner mig även lite sugen på att baka nåt idag men det känns ju dumt om jag ändå inte får äta det jag bakar. Jag åt tillräckligt med onyttigheter i helgen så nu får jag pausa lite igen. Ett päron och en knäckemacka får det bli istället som mellis.
 
Här hemma är det alldeles tyst och lugnt just nu. Hundarna sover. Elina sover och det är endast yangenterna på datorn som hörs. Går jag ut i hallen så kan jag även höra tvättmaskinen som är igång och tvättar två nerkissade kuddar som Elina råkat kissa ner häromnatten.
 
 
 
 
 
Funderar på om jag ska läsa lite i min economistabok som jag köpte för någon vecka sen eller om jag bara ska sitta och njuta av tystnaden ett tag och inte göra nånting. Elinas väska är redan packad inför föräldragruppen och det enda som ska fixas när hon vaknar är nya torra strumpor (badade lite i hundarnas vatten innan hon somnade) och en vällingflaska som hon kan ha i vagnen på promenaden. Lunchen får hon äta där borta sen annars blir allt så stressigt.
 
Har gått med på lite sidor också så jag kommer eventuellt att börja med lite sponsrade inlägg också om det är nåt som jag känner passar mig.
 
 

Besök på kvällen

Efter shoppingen med mamma så åkte jag till gymmet och tränade lite rygg och mage. Blev ingen träning igår då tiden drog iväg lite för snabbt och gymmet stängde tidigt. Väl hemma därifrån så kom Taki och Marie förbi med pizza och har varit här tills nu ca 20.30. Elina sover i soffan och jag å Christer ska titta på film.
 
 
 
 
 
 
 
 

Lite hundträning åt "fel håll" haha

 
 
Testar för första gången att ladda upp ett klipp här. Tyvärr åt fel håll och vet inte hur man vrider på filmen.

Shopping med mamma

Sitter nu i mammas bil på väg för att köpa hundmat och även följa med henne och titta på lite andra grejer. I morse har Christer å jag städat lite och jag har även promenerat med hundarna i skogen en sväng i det fina vädret. Elina och Christer är nu på IKEA för att handla lite men jag orkade inte åka dit idag. Har sovit dåligt inatt så är väldigt trött. Så att hänga med mamma på hennes shoppingtur kändes mer lockande plus att Christer och Elina då får lite egentid som dom inte har så ofta. 

Nu är vi framme och ska börja vår shoppingtur. Får se om jag hittar nåt jag me. 



Som jag saknar dig!

Mitt hjärta gråter... 

Finaste hästen och hennes duktiga fodervärd!


Det finns bara en som du! <3 och jag saknar dig så det gör ont. Men jag tackar att du fått en så otroligt duktig fodervärd som behandlar dig så väl och är så kunnig. Och ni är så fina tillsammans!!

Varför blev allt så här? Känns verkligen skit måste jag säga.... :'(

Kalasförmiddag och nu lite chill hos mamma

Vaknade kl 6 och kunde inte somna om sen vaknade Elina vid halv 7 ungefär. Upp gick vi och åt frukost. Sen ut på promenad med alla hundarna. När promenaden var över gick jag och Elina till lekparken och gungade och sen vidare till vår baksida och lekte. Christer fick sovmorgon och vaknade när vi gick till lekpaken. Sen kl 11 var vi bjudna till Claes 1års-kalas. Många barn och vuxna, fruksallad och bus. Kul! 

Så nu efter lite sen lunch i magarna har vi gått hem till mamma och hälsat på medans Christer är och tränar. Ska fika lite, äta min första bulle på 2 veckor. :) Sen har jag tänkt att jag med ska ta mig till gymmet å träna lite. Men måste försöka hitta lite motivation. Tappar liksom den när det blir så här långa mellanrum mellan tillfällena. Men det är väl bara att köra antar jag. 

Nu är bullarna serverade så bäst att hugga in! :) 

 




Sista kvällsfodringen

Nu är det dags för mig att åka iväg till stallet för min sista kvällsfodring. Det känns lite jobbigt faktiskt att veta när man åker dit att Beauty inte står i sin box. Nu står en annan häst där som betyder massor för en annan person. Beauty har det i alla fall bra, frågade idag och dom jobbar på i ett lugnt tempo för att bygga upp hennes kondition och styrka. Hade blivit några skutt hit och dit också så hon är sig lik bushästen. Jag saknar henne, och ännu mer nu när jag ska till stallet. Vet inte varför men känner liksom inte för att rida någon annan nu heller. Ingen är ju som hon. Hästen med den fina färgen, hästen med de snälla, busiga ögonen, hästen med de dansade steget. Det finns bara en sån och det är hon. Hon är i mina tankar varje dag, varje minut. 

Men men.. De andra hästarna väntar så nu ska jag sätta fart. :) 




Utomhuslek

Idag är en sån där dag då vi spenderat mesta tiden utomhus i det fina vädret. Var iväg på en snabbfika på jobbet i morse för att tacka av en kollega som ska byta butik och efter det så hämtade vi upp Jaya pch Charlie som hade handlat på Willys. Annars har jag, Elina och hundarna varit ute ända tills nu då Elina blev trött. Nu sover hon.

Vi har varit både på promenad, i lekparken och gungat och åkt rutschkana och sen har vi bara varit hemma på vår baksida i solen och myst.   Vädret idag är ju kanon! Men nu medans Elina sover ska jag passa på att titta lite på tv och bara glra ingenting. Skönt!





Jag chansar på att våga lämna hundarna nu

Nu blir det bus och lek på öppna förskolan en stund. Hundarna är rastade och jag testar nu att lämna Harry ensam me dom andra utanför sin bur för första gången. Har ju lämnat dom tidigare men då var han som sagt inlåst eftersom han kaxar så mot Mili. Men nu har dom varit snälla mot varandra i tre dagar så nu tyckte jag det var dags att prova. Ska ju inte vara borta så länge så det går nog bra. Sista biten på promenaden vart Harry trött å fick åka med Elina i vagnen.




Nu är jag sååå tröttis

Oj vad trött jag blev nu på kvällen. Helt slut och min rygg värker. Hjälpte Henny idag då en veterinär skulle komma ut till hennes häst. Jag assisterade bara lite så det var inte direkt ansträngande. :) Det knackiga som Sammy visat vid ridning/tömkörning vid samling tros vara knäledsinflamation i bak. Så nu blev han behandlad med kortison och ska ta det lugnt i 2-3 veckor. Skönt för Jenny att äntligen få ett svar på vad det är för fel. 


Känner mig lite frusen då det var iskallt ute trots tjockare tröja under jackan och termobyxor. Jag är en riktig fryslort som fryser nästan jämt. 

Har myst med Harry i soffan en stund men känner att det är daga att spva för min del. Han kryper upp i knät så fort han får chansen när man sätter sig i soffan. Mysigt tycker jag men man kan ju inte röra sig. :) Kira och Mili har legat och gosat med varandra tätt intill och Mili har tvättat Kira. 


God natt!





god morgon

God morgon onsdag!
 
Har fortsatt städa här hemma och tvättat en del. Passar på medans Elina sover så jag kan göra allt i lugn och ro. Sen när hon vaknar ska vi ta oss ut på en promenad med alla hundarna. Vädret är tråkigt så vi lär inte gå så långt. Den enda som tycker att det är kul att gå ut i regn och när allt är blött är Mili som inte bryr sig så mycket om vad det är för väder. Kira och Harry däremot tycker att det är kallt.
 
Får se om jag åker förbi Christer på jobbet sen eller om vi bara är hemma. Känner både för att träffa folk men samtidigt för att bara vara själv också. Lite senare i eftermiddag ska jag hjälpa Jenny med en sak i hennes stall då en veterinär kommer ut. Sammy har varit lite knackig vissa dagar så det ska kollas upp.
 
Ska fixa lite kaffe tror jag och titta på ryttareliten på svtplay och även nu passa på av en lugn stund för mig själv.
Elina har fått sällskap av Harry. :)
 
 
 

Städdag

En morgon i lekparken och hundrastgården med alla mammor, barn och Mias hundar. Vi släppte ihop Harry och hennes Doris som är en liten papillonblandning. Dom hälsade lite och sen var det bra med det typ. Ingen av dem var väl sådär jätteintresserade av att leka idag i alla fall. Men det kommer fler gånger. Vill ju att Harry ska få en kompis i sin egen storlek. Han var mycket bättre på promenaden idag också så han gör framsteg. :)
 
 
Lite lunch på paus efter det och sen har snälla Linda kommit hit och hjälpt mig att städa på övervåningen. Guld värt! Stort tack till dig! Nu är det skinande rent och det luktar gott! :) Är så svårt tycker jag att hinna när man har en liten Elina som går och drar en i byxbenet hela tiden, lilla busrumpan.
 
 
Jaya och Charlie har varit här på eftermiddagen/kvällen och käkat och lekt. Självklart hade vi gjort våfflor till efterrätt. Känner mig helt slut nu och ska strax krypa ner i sängen. Imorgon väntar några tvättmaskiner och dammsugning av hallen. Hoppas på fint väder men det lär väl inte hända då det regnar just nu.
 
God natt!
 
 
 
 

Konsten att se ledsen ut

Om det är någon som är en fena på att se ledsen ut så är det gosegrisen Kira! :) Hon ser alltid så besvärad/ledsen ut och hennes "ögonbryn" och rynkor gör ju inte saken bättre. Är såå svårt att motstå att bjuda denna donnan på någonting gott lite då och då.
 
 
 
Snälla mamma, bara en liiiiiten skinka? :)
 
 
Idag kommer hon dessutom bli ledsen på riktigt också då vi ska klippa alla klorna. Hon tycker verkligen att det är det hemskaste som finns, efter att åka bil förstås för det vill hon INTE göra.
 
 

Nya kompisarna

Suddiga bilder men man ser ändå glädjen! <3
 
 
 
 
 

Mycket på schemat idag :)

Denna dagen har varit fullspäckad. Först gjorde jag nya naglar hos Petra som en bra start på dagen.
 
 
 Sen har dagen rullat på med hundpromenader (kommer typ 100 meter med Harry sen vill han hem igen), föräldragrupp och barnbus där det även bjöds på supergoda frasiga våfflor och sen träning. Nu på kvällen tog jag med hundarna på en längre promenad där jag bar Harry dom sträckorna han vägrade gå. Vi får nog ta en bit i taget då han är extremt osäker och rädd ute. Han går med svansen mellan benen och vill bara hem hela tiden så måste försöka få honom att känna sig trygg så då får det ta lite tid.
 
Träningen idag som skulle ha varit med en PT vart helt plötsligt ett vanligt träningspass själv då det blivit nå fel med min bokning. Så nu måste jag försöka få tag i den tjejen som bokade in mig och kolla med henne om hon råkat gör något fel i deras system för jag fanns inte ens med överhuvudtaget. Konstigt! åh jag som varit pirrigt för det här passet hela dagen. Så typiskt!
 
My svängde förbi här innan jag skulle träna och på en kopp kaffe. Alltid trevligt när man får lite spontanbesök. :)
Hon busade lite med Elina som var helt fascinerad när My lyckades klämma fast en kylskåpsmagnet i ögat. Coolt va!! :) Elina visade även henne sin fina mage och navel. Hahaha.
 
 
 
 
 Haha!! :) Ser ut som du just gjorde i brallan! <3
 
 
Måste ju berätta att Harry nu kan "sitt" om man håller en godis. :) det artar sig! Han var dessutom så himla söt idag när han fick tag i en av Elinas nappar.
 
 
 
 
 
Charmig kille det där! *blink* :)
 
 
Nu ska jag snart gå och lägga mig men först ska jag kasta mig in i en varm dusch.
Hoppas ni haft en bra dag ni med. God natt1
 

Sovpaus innan CRT

Idag är planen att jag ska åka iväg med Elina och Harry till Crt så vi kan köpa en sele till honom. ÖJust nu har han ju ett katthalsband men det känns inte tryggt att ha ett halsband på en sån liten hund ifall det råkar bli ett ryck av misstag någon gång, vill ju inte skada hans nacke. Så tänkte kolla efter en Hurta lifegard-sele tror jag så han matchar tjejerna med deras halsband. :) Idag har han endast fått vara ute på tomten då det är lite svårt att gå med honom, tjejerna och barnvagnen när han inte har ordentliga grejer.
 
Han är en kaxig liten hund som tycker att han äger stället redan. Så kommer behöva träna honom så han vet sin plats och att han inte mopsar upp sig mot Mili som faktiskt är både mycket större och äldre. Liten utmaning. Han kan ju inte heller några komandon än trots att han är 4 månader. Så det blir träning som gäller.
 
Elina sover just nu så jag väntar på att hon ska vakna så vi kan äta lunch och sen åka efter det.
 
 
 
Tjejerna är så knäppa, Kira ligger som en gris och Mili typ "diar" (slickar på hennes mage)
 
 
Denna bilden tog jag tidigare i morse men har lagt på ett filter för ändad färg och ljus.
Elina och sin lilla hund Harry.
 
 
 

Finaste Beauty innan avfärd

 
 
 
 
 
 
 
 
 
Hej då min finaste! <3 Lycka till på tävlingsbanorna med din nya kompis!

Gråter lite innombords

Just nu kan jag inte somna om. Har en klump i magen, det är sant. Nu har B åkt på riktigt. Ser bilderna på henne och hon har det bra och hon kommer bli älskad. Men inom mig gör det ont.... Ska ju försöka lägga mer fokus nu på hundarna och Elina men det tar ändå inte bort saknaden och det onda i mitt hjärta. En fantastisk häst! En one in a million.. Man får nog bara chans att ha en sån häst en gång i sitt liv. Hon är min drömhäst och det känns nu när hon åkt.  Jag kommer tillåta mig själv att vara ledsen. Min vän, min häst, min Betty Blupp. :(


Saknaden är redan stor och jag känner lite smått panikkänslor att det är som det är. Men jag får gilla läget och försöka vara glad för Beautys skull att hon i alla fall kommit till rätt människor. 

Ska pussa på Elinas gosiga kind nu och försöka somna om. Harry ligger fint i sin "koja" här bredvid min säng där han kan krypa undan från de "stora" hundarna och Elina om han vill vara ifred. Har skällt lite i natt när han hörde ljud men lugnade sig när jag pratade med honom. 

Lilla fladderöra! <3

Lång dag med blandade känslor

Nu har min finaste grå åkt till sitt nya hem där hon ska bo 1 år till att börja med, det känns bra för att jag vet att hon kommer få det toppen samtidigt som det känns sorgligt. Finare häst får man ju leta efter och det känns tufft att inte få ha henne kvar. Men hon har blivit installad hos dom nu och fått mat, blivit duschad, borstad och så har hon lyxat med att få stå i solariet som dom har så jag VET att hon har det bra. Hon kommer bli behandlad som den prinsessan hon är. Men jag kommer ändå sakna henne massor! <3

My följde med mig som stöd och sällskap och vi tog även lite bilder med min kamera i stallet innan hon åkte. Ska lägga in dom på datorn imorgon tänkte jag så jag får visa er finaste hästen! :)

På vägen hem gjorde jag sen något busigt och inte alls planerat men något som jag velat länge, jag köpte en HUND! Trots att jag sa för nån dag sen att jag inte skulle just nu. Men trillar man över en ensam liten valp som dessutom är 4 månader gammal och rumsren, ja då är det svårt att motstå. Allt var liksom så som jag ville. Det är en hane som kommer kastreras när tiden är inne och han är cremefärgad. Han har ett litet underbett som gör honom sådär lite extra speciell och han är hur kelig som helst. Han älskade Elina från stunden han såg henne och följde henne som en svans. Elina blev också väldigt förtjust i honom. Han är lite kaxig mot hundarna här hemma men han vet snart sin plats och behöver då inte mopsa upp sig. Han är liten, har långa öron är en chihuahua och heter HARRY! :)


Nu tycker säkert många att jag är helt knäpp men jag har alltid velat ha en chihuahua och Christer har alltid sagt nej för att det är "skit på ett snöre", men nu när jag var tvungen att ta steget och lämna ifrån mig min finaste grå så har han sagt att en liten chihuahua inte skulle skada ändå. En present till mig och Elina som tröst och som motivation att hitta lite mer glädje ändå. Ju fler i familjen desto mer kärlek! Och han tar ju inte direkt nån plats. 

Nu ligger jag i sängen med Mili och Elina och ska läsa lite, Harry och Kira ligger nere i soffan med Christer och myser. Han anpassade sig väldigt fort idag ändå tycker jag. Så i morgon måste jag åka och köpa en sele till honom. Idag fick han lite provisoriskt ha ett katthalsband och kattkoppel för det var det enda i lagom storlek. :)

Så nu har jag en till utmaning att träna, kul! Ska hitta ett bra godis som han gillar bara så han blir lika motiverad som jag. Är lite sugen att boka nån kurs var med alla hundar faktiskt. Ska kika lite vad som finns och vad som kan passa. 

Skulle vilja testa freestyle med Mili, valpkurs med Harry och så nån rolig typ rallylydnad med Kira som behöver lite mer lekinslag för att hon ska känna sig motiverad ett helt träningspass. 

Får jag inte ha min häst nu så hoppas jag på ett roligt liv med mina hundar. Så får vi se hur min hästfront ser ut om ett år. Men ingen häst är ju som Beauty. 







Idag är det dags

Idag ska finaste B åka iväg till sin fodervärd. Så får vi se hir allt slutar i slutändan. Har packat bilen med hennes saker och sitter nu pch ska äta min gröt.  Hundarna är promenerade och snart kommer mamma hit för att vara hund- och barnvakt. Och nu säger Christer att Elina kissat igenom sin blöja så det är kiss i hela vår säng. Jaha då får jag väl skynda mig då så jag hinner byta innan jag måste åka. Ska hämta upp My på vägen som ska följa med aom sällskap och stöd. 

Nä nu måste jag sätta fart..




Hemma hos mormor igen

Till Elinas stora glädje så är vi hemma hos hennes mormor idag igen. Hon har blivit serverad apelsin alldeles nyss som hon står och smaskar i sig.


Är mycket roligare för oss när bi kan få lite sällskap än när vi bara är hemma själv. Innan vi kom hit var vi i Haninge centrum och fikade med My. Hundarna är promenerade och är med här nu och har fått vars ett stort ben som dom smaskat i sig. Så dom är också nöjda nu och ligger tillsammans på golvet. Kira "håller om" Mili. :)


Nu ska vi bara ta det lugnt och försöka att inte tänka på morgondagen som kommer bli tuff. 

Lite mellis i nya soffan


Käkar lite knäckemacka med paprika och mjukost i nya soffan som för övrigt är jätte stor! Elina sover och jag funderar på vad det ska bli av denna dagen. Känner mig trots att jag var hurtig och duktig imorse lite nedstämd idag. Tror det beror på morgondagen då B ska åka iväg till fodervärden. Satt och tittade på ryttareliten på svtplay och kan ju inte direkt säga att det gjorde mig mindre sugen på att ha kvar B. 

Får försöka att fokusera på Elina och träning så hoppas jag att min glädje kan komma tillbaka snart. Var ju nära på att köpa en hundvalp som substitut för B men har hejdat mig själv. Jag har tiden för det men samtidigt så har jag två hundar redan som är bra dom med. Även om en dröm för mig är att nån dag ha en hel flock med härliga hundar. Det känns ju lite lättare när man inte har en häst som tar massa tid. Och än så länge känner jag verkligen inte för att rida nån annans häst heller för ingen kommer ge mig samma känsla som B. Det kansle är roligt för stunden en liten stund men efteråt gör det bara ont och känns jobbigt. 

Idag är det storm ute så man vill inte direkt vara ute i onödan. Annars hade jag velat gå till lekparken och gungat med Elina. Har ingen lust att blåsa bort.



Hurtig start på dagen

Började morgonen med lite squats, utfall och situps. Sen tog jag med båda hundarna på en jogging/promenadtur. Växlade mellan att jogga och gå då både jag och Kira har dålig kondis. Man måste ju börja nånstans. Och egentligen tycker jag att jogga är riktigt tråkigt. Känns som det inte händer nånting. Men vill jag nå mitt mål måste jag bita ihop. 5:e dagen idag utan sötsaker med sockdr i. Igår åt jag lite choklad och glass som var sötat med stevia bara för att lindra sötsuget lite, men jag höll mig till att bara ta lite. 

Nu blir det en proteinshake (snodde Christers) och en dusch, sen frukost och mys med Elina hela dagen. Christer jobbar sent idag. 




Kastar in handduken redan nu

Nu tänker jag lägga mig i sängen och jag struntar om jag råkar somna fast klockan bara är halv 8. Lägger mig och kollar lite på tv tror jag. För det är väl sånt man gör när man inte har en häst antar jag... Glor på tv och bara är hemma och tråkar. Elina sover redan, hon hade bara sovit ca 30 min på dagen idag så hon var jätte trött. Christer är på bandyträning och jag hittar inte vart han lagt de dår jäkla möbeltassarna så jag kan inte fixa nya soffan heller så i vardagsrummet går det inte att vara. Näää usch nu känner jag mig sådär bitter igen.. Mitt humör är verkligen som en berg- och dalbana. Nu blev jag off på allt för idag. Kryper ner under täcket och skiter i allt. För många känslor inom mig just nu som jag har svårt att hantera. 

Falukorven var god i alla fall och det var trevligt hos mamma. Bara här hemma som jag känner mig bitter och totalt off.

God natt!

  


Middag hos mamma

Ska äta en av mina favoritmaträtter, damdadaaaamm!!! FALUKORV! :) Elina röjer runt och har roligt här som vanligt. Hon har en kaka i magen och ska snart också äta korv. Även hennes favvo av mat som vi lagar, annars föredrar hon faktiskt burkar. 

Idag kommer vår nya soffa, Christer är och tar emot den nu så det ska bli spännande att se den sen när vi ska hem. 

Nu ska vi äta! Mums!! :)

Lite nödvändigheter

Idag följde jag och Elina med Emelie till Nynäshamn där hon skulle på arbetsintervju. Vi var moraliskt stöd i bilen och sen efteråt passade vi på att svänga in på Dollar store och varför har ingen berättat om den butiken tidigare?? Typ som en jätte stor Rustabutik fast till och med billigare ändå. Fick med en del nödvändigheter hem i alla fall. :)


Vet inte om dessa är bra men testar för att dom luktade gott. :) 

På Lördag åker min finaste grå till sin fodervärd. Oj vad det känns jobbigt! Bita ihop och tänka på annat är vad jag får försöka göra. 

Nu ska vi hem till mamma en sväng. Fick med mig lite grejer till henne också från butiken. :) Plus att Elina vill hälsa på sin mormor. 



En saknad som inte går över...




Jag önskar att allt var annorlunda och du och jag fick utvecklas tillsammans och ha roligt resten av ditt liv. Att få galoppera i full fart ena dagen för att andra dagen sitta i samlad trav och göra öppnor och slutor. Att få känna din mule mot min kind och höra dig tugga hö.. Att veta att du alltid står där och väntar i hagen och att du förevigt är min. Att få pyssla och rå om dig efter alla dina behov och i gengäld få härliga långa ridpass med många skratt. Att du kom till mig var som en dröm som jag aldrig trodde skulle hända, nu är du inte här och drömmen var för bra för att vara sann.. 

Just i detta nu känns det tungt! Väldigt tungt..... 

Dubbelbad för Elina idag!

Go kväll!
 
Idag har det varit en lekdag för barnen och för oss mammor. :) Det var jag, Elina och Linda och sen alla barnen. Sen kom även Lindas kusin och hennes son också. Linda och Elina höll på att baka brownies när vi kom men jag var duktig och stod emot att äta den och gjorde min egen dessert av en banan och lite smält 70% choklad samt lite vispgrädde. Nyttigare allternativ och det var faktiskt gott. Särskilt bananen och grädden tillsammans. Chokladen hade jag kunnat klara mig utan. :)
 
Innan vi åkte till Linda så var vi ute på en ganska lång promenad med hundarna. Och innan promenaden fick Elina även bada lite i diskhon då hon kladdat så med sin gröt. Rooooligt tyckte hon och det var allra roligast när vattnet fick stå och rinna från kranen. Sötunge!!
 
 
 
Jag var iväg och tränade efter barnträffen. Körde ett snabbt pass bara och kände mig faktiskt lite vilsen idag på vilka övningar jag skulle köra så det blev lite blandat. Lite biceps, bröst, ben och mage. :) Var ute med hundarna i SNÖKAOSET! (herre gud vad det snöade) Vart helt dyngsur och mina glasögon vart helt igensnöade så jag knappt såg nåt. Väl hemma igen så käkade vi middag och efter det tog jag och Elina ett bad tillsammans med massa skum i vattnet. Lekte med hennes badfiskar och plaskade. Christer tog sen upp henne och jag fyllde på nytt varmare vatten och lade mig i ett eget skumbad. Härligt!! Skrubbade mig och smorde in mig så nu är man ren och len. :)
 
Nu ska jag bara maila lite bilder och sen blir det sovdags för min del. Vaknade ju ändå vid kl 5 i morse när Christers klocka ringde.
 
God natt!

God morgon!

Då är jag inne på dag 3 utan onyttigheter. Ingen träning igår men ska försöka få till lite idag. När de andra åt godis igår åt jag ett äpple. Inte alls lika gott. 

Jag känner mig ändå ganska motiverad redan när jag vaknar än så länge att jag fasiken ska nå mitt mål. Så jag hoppas den motivationen stannar kvar. Tittar på bilder varje dag på fina vältränade kroppar för att hitta inspiration. Tittar på träningsövningar så jag vågar testa något nytt. Känns som att träningen faktisk är det enda som får mig att tänka lite mindre på Beauty och gör så jag måste fokusera på annat. Jag kommer bli besviken på mig själv om jag inte lyckas och står där sen med en ful kropp och ingen häst.. Ytligt kanske jag vet, men det är så jag känner. Har jag min häst kan jag liksom vara lycklig av den utan att ha en så vältränad kropp men om jag inte får ha min häst så måste jag ändra mig själv för att kunna känna mig nöjd och glad ändå. Jag trivs inte av att se mig själv i spegeln här hemma varje dag när kroppen inte är där jag vill att den ska vara. Att vara här hemma varje dag å känna att man bara är mer å mer sugen på saker och äter för att man har tråkigt. Är man i stallet tänker man liksom inte på sånt och känner inte det där suget. 

Nu kör vi dag 3!


Mina hjärtan som försöker hjälpa mig att bli nöjd. Här busar dom och bjuder på skratt! :)

Ändrade planer

Idag hade vi tänkt att gå över till min mamma på eftermiddagen men eftersom hon var sjuk så kom Jaya och Charlie hit och lekte och åt mat istället.
 
 
 
 
 
Dom lekte självklart med Elinas tågbana!! Bilderna är från ett tidigare tillfälle när Elina satt hemma själv och lekte med en liten bana som jag byggt till henne. Banan idag var mycket längre. :)
 
Elina passade även på att bada lite i hundarnas vatten så vi tog av kläderna och lät henne ha kul en stund så jag kunde laga mat. :) ibland får man busa lite! Hon hittade även potatisarna i kylskåpet när jag vände bort blicken en sekund som hon ville dela med sig av till Zeerah.
 
 
 
 
 
Nu är hon nattad och jag ska gå in i badrummet och tvätta bort lite smink och sen ska jag nog också krypa ner i sängen fast klockan inte är så mycket. Har ju varit trött hela dagen så sängen är efterlängtad. Christer ska ta ut hundarna när han kommer hem från jobbet så då får jag sova tidigt. :)
 
God natt!
 
 

Playdate med polarna

Vart innelek istället för lek i parken då det var så kallt ute. Barnen hade kul ändå och dansade till musik och lekte. Dem bjöd på många skratt och vi mammor skrattade också åt våra små pajasar. :)
 
 
 
 
 
 
 
Idag blev det många bilder på söta Theo som inte ville vara med på bild förra gången jag hade kameran med mig. Han visar så stolt upp sina fina tänder! :)
 
Älskade barn!!!

Tröttisdag idag

Dagens frukost....
 
 
Sen efter det blev det en promenad ute i kylan som resulterade i ett litet sovande barn i vagnen och två trötta hundar, som nu ligger på varsin sida om mig i soffan. Jag måste ju erkänna att jag också känner mig väldigt trött idag. Vaknade för tidigt och kunde inte somna om. Så typiskt när Elina väl sover. Känner mig trött i kroppen efter gårdagens träning som blev ett pass som hette ABSolution som var ett magpass med lite rygg också, bålstyrka. Sen efter det körde jag även lite benövningar och rumpövningar inne på gymmet tills jag var skakis i benen. Så idag är jag tröttis.
 
 
 
 
 
Ska fixa en vällingflaska till Elina och sen gå bort mot lekparken där Linda och Theo och Elina och Ture väntar. Så får barnen busa en stund tillsammans sen när lilla Elina vaknar.
 
Måste ju bara visa vad jag och Elina gjorde klart på öppna förskolan igår, ett litet kuddfodral med hennes avtryck! :)
 
 
Söt va!!?? :)
 

Bananpannkaka

God morgon!

Startade dagen med en ny frukost som jag läst om på en annan blogg. Bananpannkaka med one bake proteinpulver och ägg. Det vart gott men inte överdrivet. Åt med blåbär till. 
Tycker att många nyttiga recept på saker ser och låter så himla gott men oftast tycker JAG att det inte är så gott tråkigt nog och det gör att man ger upp lite på dessa recept som ska vara så bra om man vill nå sina mål med träningen. Synd!


Nu ska jag snart iväg på lönesamtal. Spännande!

Dålig uppdatering då jag jobbat

Denna helg har det inte funnita någon tid till bloggen och så är det ibland. Jag jobbat hela helgen och haft fullt upp. Idag fick jag även träna efter jag slutat. :) woop woop!! Fast måste erkänna att jag inte kunde prestera som jag brukar, var alldeles föe trött i kroppen efter jobbet men jag körde så gott jag kunde. Har även bokat tid med en PT om några veckor tror jag det va.. Haha har redan glömt datumet. Kommer få ett sms om tiden sen. Jag har nämligen 3 tillfällen med en PT som ingick i mitt medlemsskap så nu ska jag utnyttja det.  Han kommer säkert skratta åt mig när jag berättar vad jag har för mål med min kropp. :)

I morgon är det lönesamtal på jobbet och sen måste jag förbi banken och få en ny dosa. Ska försöka klämma in träning och en lång promenad med mina fina vovvar. Sen är det ju förldragruppen också som vi ska gå på om Elina mår lika bra som hon gjort idag. Hon saknar sina vänner, och jag saknar alla mammor. :) 

Nu ska jag sova och fundera på vilket slags proteinpulver jag vill köpa. För det kommer behövas om jag ska nå dit jag vill. Musklerna kommer behöva lite hjälp på traven om man säger så med återhämtning och uppbyggnad. Luktar gott om mig nu då jag köpt en ny hudlotion som luktar typ godis. Mmmm. 

God natt!

Jobbdags

Då var min jobbhelg igång. Två långa dagar framför mig och halsen känns som taggtråd. Känns inte så jätte kul att åka ifrån Elina när hon gråter när man går men jag vet ju att hon blir glad när jag väl kommit iväg och Christer och hon hittar på bus. Hon är fortfarande hostig men har idag ingen feber i alla fall. 

Dags att kila iväg. Ska hämta upp Jessie på vägen också. 
Jobba, jobba, jobba! 

God natt

Inte mycket hsr hänt sen i förmiddags då vi var ute. Både jsg å Elina har sovit i soffan och sen även lent med tågbanan och med hennes lilla buss som man stoppar i små gubbar i som är formade i olika former för att passa. Det är typ det aom hänt idag.. Hundpromenad såklart och sen har vi ätit middag. Känner mig slutkörd trots att vi bara slappat idag. Känner mig imte direkt peppad på att jobba i helgen. Men bara bita ihop antar jag. 

Nu säger jag god natt och kryper ner under täcket. 

Fina vädret

Blrjade dagen med lite frukost och jag lyckades till och med få i Elina lite välling! :) hon har fortfarande lite feber och hostar men kanske är det på bättringsvägen. 


Sen gick vi ut med hundarna tills hon somnade i vagnen och då har jag mött upp mammagänget för lite korvgrillning i parken. Mysigt! Fast vi gick hem när Elina lyckats få i sig några små tuggor så hon skulle få fortsätta vila i lugn och ro hemma. Och nu sover hon i min famn. <3


Alla våra barn har åkt på samma hosta så dom kan inte smitta varandra i alla fall. 

Ska passa på att ta det lignt jag ned nu. Är trött idag och känner av efter träningen igår. Börjar även få lite ont i halsen, INTE bra! Vill inte bli sjuk jag me.



Det blev ett träningspass idag

Yes! Jag tog mig iväg och körde ett bokat pass idag. Bokade in mig 10 min innan det skulle börja och det var ett sånt där mördarpass igen, crosstraining. Fast jag tycker nog ändå att detta var lättare än det förra jag var på för detta innehöll mindre burpies och mer ben istället. Tur det för jag hade aldrig orkat en enda burpie till efter dom jag gjort idag. Fyyyy faaaan vad dessa pass är jobbiga. Sist hade jag träningsvärk i över en vecka. Vi får se vad detta pass ger. ;)

(Bild från ett tidigare träningstillfälle) 

 Kändes skönt att få komma iväg en stund efter 4 dagars "ta hand om sjukt barn." Man kan ju inte göra så mycket då ju så nu passade jag på innan Christer skulle på bandyträning.

Nu ska jag äntligen få sova! Hundarna är kissade, Elina nattat och mat och en banan i magen. God natt! 

Tecknad film

Det vart ingen träning för min del igår då vi åkte och handlade. det drog ut på tiden så inget mer hanns med. Köpte även lite nya nappar till Elina så i morse var hon i napphimlen när jag ställt fram en skål med några av alla hennes nappar i. Hon älskar sina nappar och vill smaka på alla innan hon bestämmer sig för vilken hon vill ha. :)
 
 
 
Köpte även två nya böcker till henne varav den ena hade en liten fingerfigur som man tryckte igenom i sidorna. Kul!
 

 Vi har läst i båda och hon pekar och bläddrar. :)
 
Nu sover Elina och innan hon somnade här bredvid mig så satt vi och tittade på teckand film precis så som jag gjorde när jag var liten. Mysigt att man får vara lite barnslig ibland och bara sitta och kramas och titta på nåt som man inte behöver hänga med.
 
 
 
Hundarna vilar dom med.
 
 
 
Nu ska jag titta på Prison break innan Elina vaknar och bara njuta av lite tid för mig själv.
 
 

Finbesök idag igen

På morgonpromenaden idag så gick vi hem till Mys nya lägenhet och tittade hur den såg ut. Elina sov i vagnen och fick lite frisk luft. Hon är fortfarande sjuk men har ingen feber idag än så länge i alla fall. Efter att vi varit hos My så promenerade vi hem igen och sen kom hon hit för lite kaffe innan hon skulle iväg och jobba. Så trevligt när man kan få sällskap trots att Elina är en liten sjukis.
 
Hon knäppte även lite bilder idag igen. :) Hon gillar min kamera.
 
 
 
 
 
 
 

Promenaden i solen och lite plugg efter det

Det var jätteskönt väder ute innan när vi var ute med hundarna jag och Elina. Hon invigde även sina solglasögon som hon fått av sin kompis Claes i födelsedagspresent. Snygging!
 
 
 
 
Blev en del bus med hundarna samt lite "sitta på bänk"-träning :)
Mili är gladare än gladast när hon får jaga bollen!
 
 
 
 
 
 
 
 
Vi stötte även på lite blommor. :)
 
 
 Och nu sitter jag här inne medans Elina sover och pluggar lite. DUKTIGT tycker jag.
 
 
Snart kommer Christer hem och då ska jag ut med hundarna utan Elina och sen måste jag iväg och köpa hundmat. Får se om jag hinner med ett träningspass idag eller om Elina är aldeles för mammig för att vara med Christer. Min rygg gör väldigt ont nu efter dessa dagar med en liten sjuklig i famnen mesta tiden så ett ryggpass skulle sitta fint. Handla skulle vi också behöva göra. Det mesta är slut här hemma.
 
Nu börjar min lillfia vakna så bäst att lägga undan plugg och blogg och ta hand om henne. :)
 
 
 

Fina gris!

Inga ord i världen beskriver hur mycket jag älskar denna hunden!
 
 
 
 
 
Finaste gosegrisen!
<3 pitbull <3

Finbesök på morgonen

God middag kanske man ska säga nu när klockan passerat 12. :) Elina är fortfarande sjuk och ligger just nu och sover här bredvid mig i soffan. Idag fick vi finbesök här på morgonen av My som var brun som en bajskorv efter att ha varit i Thailand. Hon har varit saknad av både mig och Elina och vi uppskattar verkligen att att hon kom förbi. Drack lite kaffe och åt några bragokex och bara snacka massa. Hon testade även att fota lite med min kamera så nu är det hon som bjuder på lite bilder. :)
 
 
 
 
 
 
 
Välkommen hem MY!! Nu måste vi ses ofta igen.
 
Dagen kommer fortsätta att vara lugn med tanke på lilla sjuklingen. Ska ut på en promenad i solen så fort hon vaknar så hundarna får springa av sig. Ska försöka gå där jag kan ha dom lösa större delen av promenaden. Mili börjar ju bli lite rastlös nu när det bara blivit kortisar nu i några dagar så hon behöver få springa. Kanske tar med en boll och busar lite eller så klämmer jag in lite vardagslydnad.
 
Mitt sug efter ett eget hunddagis börjar komma igen och jag önskar att jag kunde hitta en lösning så att jag skulle kunna starta ett också utan att gå under ekonomiskt. För det är ju där skon klämmer, att man knappt tjänar några pengar. Visst pengar är inte allt men man måste ju kunna leva också. Sen tänker jag fortfarande på valpen också.. Typiskt...
 
Ibland är det inte lätt när det är svårt. :)
 
 

Läkarbesök avklarat

Nu sitter jag och Elina på bussen på väg hem efter att ha varit hos läkaren med henne. Som tur var så har hon bara en kraftig virusinfektion men ska få utskrivet slemlösande så hon får lättare att andas och äta och dricka. 

Idag har hon bara druckit än så länge. Ska ta fram en falukorv från frysen och steka och se om hon nappar då. Korv är ju hennes favorit. Vi ska fortsätta att krya på "oss" så vi snart kan leka igen. 



Fortfarande sjuk

Lillhjärtat är fortfarande febrig och hostar. :( Hon och Christer ligger i soffan juat nu efter blöjbyte, alvedon och lite saft. Inte ens vällingen vill hon ha. 


Jag själv ska åka iväg till stallet och fixa det sista i boxen samt tömma mitt skåp.  Även det är ju tråkigt och jobbigt. Usch!

Kommer bli en lugn, lång dag idag. Ska försöka kurera Elina så gott det går. Ska köpa lite nyponsoppa eller blåbärssoppa på vägen från stallet till henne så hon får i sig nånting i alla fall. Blir nog endast kortispromenader idag med. Så Elina får vila här hemma. 



"Kusin" Zeerah är här

Elina sover igen och har nu börjat få lite mer feber igen. Ska ge henne lite mer febernedsättande när hon vaknar. 

Hundarna är knäppa och håller på att jucka på varandra hela tiden så man måste säga till dom. Kira och Mili alltså! Zeerah håller sig lugn och tittar mest på.  Stora hunden.


Nu ska jag laga lite mat. 


När inte maten går ner...

Så går det i alla fall bra med lite frukt och saft. Vällingen går ju också men är ju bra att hon äter nånting mer än det trots att hon är sjuk. Febern har sjunkit lite nu också så det är bra. Och hon leker lite. Så nu får vi bara hoppas att hon blir frisk fortare än kvickt! 






Hon är ju glad trots att hon är sjuk min lilla pajas! Å foten på bordet! Haha!


bilder från simkalaset

Äntligen har jag en liten stund framför datorn och kan då passa på att lägga upp lite bilder från simkalaset som Charlie hade. Riktigt kul och Elina älskade det!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Roligt med ett lite annorlunda kalas. :)

Hemma med liten sjukling

Åh stackars mitt lilla hjärta, hostar och har feber. Just nu sover hon här bredvid mig i soffan och jag hoppas på att det febernedsättande jag gav henne börjar verka så febern kan gå bort. Lilla skruttfian. :(

Så idag blir det en lugn dag för oss utan besök med föräldragruppen på öppna förskolan. Ska ta en lite kortare promenad sen bara så hon får lite frisk luft. Hundarna får klara sig på lite kortisar idag. Ikväll ska jag passa Zeerah en stund också så då får hon också stå ut med en kortispromenad. 

Nu ska jag titta lite på Prison break medans Elina sover och passa på att äta lite. 




Fika och byråbygge

Denna morgon startade med lite havregrynsgröt och en promenad med hundar å barnvagn. Sen åkte jag å Elina med mamma och köpte en byrå till hennes lägenhet som jag nu håller på att försöka bygga ihop. Har egentligen alldeles för dåligt tålamod för att bygga ihop saker men nu har jag börjat och måste avsluta det också. 


Vi har även firat Charlie idag igen med fika hemna hos honom och Jaya. Tårta, chokladrutor och bullar. Så ikväll ska jag till gymmet och köra ett snabbpass. 

Hundarna ligger här bredvid i soffan och  har äntligen börjat slappna av lite. Katterna här är ju sååå spännande så dom måste hålla koll ju. Elina sover och jag tar en paus från bygget. Men snart ska jag på't igen. 

Funderar fortfarande på den där hunden.. Kan inte riktigt släppa den. 

Och ni som väntar på bilder från simkalaset igår, dom kommer så fort jag får chans att sätta mig vid datorn. :) 


Kira bjuder på denna underbara bild! Haha!! 


Natti natti

Är på tok för trött nu för att orka lägga upp bilderna som Christer fotat ikväll på simkalaset så det får vänta tills imorgon. Vi hade i alla fall trevligt och Elina hade skitkul! :) hon var fortfarande vaken när vi kom fram så då var det ju självklart att hon skulle bada. Badblöja och nya baddräkten på och sen var det bara att bada bada bada!!! Elina älskar att bada! Vi fikade efter ett litet tag när vi badat en stund och så fort Elinas bullbit var slut så ville hon bort till basängen igen. :) sen fick hon duscha och basta lite med mig (nedersta raden) så hon skulle få upp värmen. Vällingen drack hon i bilen och slocknade strax innan vi var hemma och vaknade inte ens när jag drog av hennes overall. Trött, nöjd liten tjej! Och nu ska jag också sova. Är sjukt trött!

God natt!

Men hur var gårdagen då?

Uppdaterade ju aldrig igår så har ju inte berättat att Elina röjde som bara den hemma hos sin mormor. Hahaha!! Ett litet krutpaket är vad jag har! Vi spenderade hela eftermiddagen och kvällen där hos mamma/mormor och bara va. Fikade lite och tittade på tv:n. Hundarna var såklart också med och Mili var som vanligt helt spänd på katterna. Hon vill verkligen jaga dom och smaka lite på dom. Ajabaja!
 
Tigertavla som mamma fått av mig i present.
 
 
 
 
Plastblommor :)
 
 
 
Får jag smaka?
 
 
 
Min lillasyster Jessie var också hemma en stund.
 
 
Kakmonstret Elina tittade stöddigt på mig när jag skulle fota. :) haha
 
 
Goda kanelbullar! Mums..
 
 
 Jessies katt Moa
 
 
Jessies andra katt Vilde
 
 
Och till slut så somnade min lilla tokfia och vi kunde äta vår beställda pizza i lugn och ro innan vi promenerade hem i regnet.
 
 
 

kalasdag idag

Morgonen startade med fågelkvitter och en hundpromenad i solen som så snällt tittade fram. Blåste gjorde det men solen vägde upp så det gjorde inget. Två glada hundar som fick vara lösa större delen av promenaden och busa av sig. Promenaden följdes sedan av barnkalas! Elinas kompis Felicia har fyllt 1 år så vi var och firade henne och åt smörgåsbord med massa frukt och bröd.
 
 
 
Födelsedagsbarnet!
 
 
Fullt ös medvetslös och massa glada barn som busade överallt.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Efter kalaset så har jag faktiskt varit iväg och tittat på en hundvalp. Det är Lindas brors hund och han och hans sambo har insett att dom inte längre kan ha den kvar. Man är ju bra sugen alltså. Men den kräver en hel del träning.
 
Gick en härlig skogspromenad med mina fina hundar när valptittandet var klart och njöt av solen. Och när jag sen kom hem igen så var Elinas kusin Julian här och farbror Don. Dom ska stanna och äta middag här med oss och så kommer även Christers och Dons mormor hit också.
 
 
 
När middagen är över så ska jag packa ner badgrejer och sen beger vi oss av till Ösmo simhall för att fira bästa Charlie som fyllt 4 år. Simkalas är det som han bestämt och så får det bli! :) Kommer bli en sen kväll och Elina kommer förmodligen sova hela det kalaset men så får det vara ibland. Vi tar med hennes vagn och kommer ha hennes pyjamas på henne så vi enkelt kan lägga över henne i hennes säng när vi väl kommer hem ikväll.
 
Detta var vår dag idag!
Nu ska jag fundera och tänka över det jag just sett idag. :)
 

Lunch med Christer

Eftersom jag råkade bryta av en av min naglar igår när jag skulle öppna en slags förpackning så fick jag ändra planen lite idag. Istället för att åka till utis ned Elina så åkte vi istället till Petra för att laga nageln. Vi gick även en promenad tillsammans med Christer i morse. 


Och nu har jag precis ätit lunch med honom på jobbet. Ska ta en kopp kaffe så jag kanske vaknar lite. Känner mig väldigt trött idag och har lite huvudvärk. 

Medans jag tar en kopp kaffe och slappnar av en stund så har Christer satt sig ner på golvet och läser en bok för Elina. <3 


De där ögonblicken som man verkligen vill ha på bild! 

Nää vet ni va...

Jag har inte lyckats somna än och vet ni varför?? Jo för att jag slås av en klump i magen när jag kommer på mig själv att tänka på att jag snart inte har min vackra grå. Hon ska flytta långt bort till någon jätteduktig tjej som kommer ta hand om henne som en riktig prinsessa, men det gör ändå ont i mitt hjärta och jag erkänner att det kommer några tårar.

Ser ridbilder och hästbilder vart jag än tittar, hör hur ridpassen varit för folk jag känner och jag känner bara att det faktiskt känns lite orättvisst ändå på nåt sätt. Å nej jag vill inte rida på nån annans häst kontinuerligt utan ska jag rida vill jag rida på MIN häst. Min häst som jag valt. Hästen med stort H och med allt det där som jag vill ha hos min häst. 

Det är inte, och kommer inte kännas lika bra att sitta upp på någon annan så det är ingen idé att folk försöker övertala mig att jag ska rida så att det ska kännas bättre, för det gör det inte. Utan snarare bara tvärtom just nu i alla fall. Jag blir bara mer och mer påmind då om hur underbart det skulle vara att få rida på min häst. 

Nää nu säger jag god natt igen, torkar tårarna och ler åt hur fin Beauty är och hur fint Sammy gick idag och glädjer mig åt min fina vän som faktiskt får ha sin fina häst som hon älskar. :) <3 






sovdags

Nu säger jag natti natti för idag och bjuder på en solig bild från Rhodos.
 
 
Visst önskar man att man låg där vid en sån strand och bara glassade i solen!

Fotograf och filmare på Jennys och Sammys tömkörningskurs

Nu är jag hemkommen och Elina sover så nu kan jag äntligen sätta mig och ladda upp lite bilder från dagens tömkörning som Jenny och Sammy gjorde. Intressant att stå och lyssna och se skillnader på vad som händer när man fäster tömmen på olika ställen i gjorden. Jenny verkade nöjd efter träningen i alla fall och det är ju alltid kul! :)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Duktiga var dom och det var roligt att få testa min nya kamera i ett ridhus. :) tack tack!
 

Glömde ju....

Att visa bild från när vi var på lekoarken i morse. :) 

Mitt lilla hjärta!


Kira ville också vara med och leka. :)




Fullt ös hela dagen

Började ju morgonen med bus i parken och en promenad med hundarna. Sen efter det så gick allihopa till café pause och åt lite lunch samt snackade. Vidare hem hit för ännu mer bus och lek och lite fika på det. Efter fikat tog jag en till lång promenad med hundarna och de andra gick hem. Så det har varit bus från morgonen till nu när Elina sover i sin vagn. Ska snart väcka henne så hon kommer kunna somna ikväll. Har passat på att hänga upp lite tvätt när hon ändå sover också så det känns skönt nu när det är klart. Så nu är det bara alla leksaker ÖVERALLT som ska plockas i ordning i sina lådor.
 
Christer är iväg på IKEA och ska köpa den där bokhyllan som vi ville ha, sen byter han av mig här hemma och jag kan åka iväg och fota och filma min vän Jenny och hennes häst. För att sedan byta av Christer igen som ska på bandyträning. Sa jag full rulle eller??
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Små små blommor

Ute på vår framsida växer det nu små små blommor, tror det är krokusar eller vad de heter?? Då borde ju våren vara på ingång eller?? Hoppas kan man ju alltid göra men eftersom det bara är mars än så länge så kanske det är att hoppas på för mycket. Jag håller i alla fall mina tummar på att solen tittar fram snart igen.
 
 
(orkidé)
 

God morgon Torsdag!

Med frukosgröten i magen ska vi snart ge oss ut på promenad med hundarna och de andra mammorna och barnen. Leta upp nån bra lekpark och låta barnen busa av sig lite innan vi sen tillsammans går till café pause och fikar för att fira att lilla Felicia fyller 1 år idag. 

En tvättmaskin är igång här hemma också så den ska hängas sen när vi kommer hem igen. Äntligen är jag ikapp med tvättandet. :) 

Kontraktet som jag skrev om igår gjorde jag klart igår så nu ska det bara skrivas ut och även skickas till fodervärden. Men det får Christer hjälpa mig med. Så idag behöver jag bara koncentrera mig på att åka och filma Jenny när hon ska gå en tömkörningskurs med sin ridtravare Sammy.

Nu måste vi ge oss ut å möta de andra! 



Hjärtat sover

Nu har jag nattat mitt lilla hjärta som sover så sött i sin säng. Snart blir det en sen middag med Christer så fort han kommer hem från jobbet och sen ut en snabbis med hundarna. Tänkte sätta mig och fixa lite saker på datorn sen men får se om jag orkar för jag börjar känna mig väldigt trött. Måste ju fixa ett bra kontrakt vad det gäller Beauty som blir bra åt båda håll och som är lätt att tyda. Har köpt såna där färdiga men tänkte skriva om egna som stämmer mer med vad vi kommit fram till muntligt.
 
Kanske går jag bara och lägger mig och fixar det där imorgon när jag förhoppningsvis får en stund på eftermiddagen och inte så sent på kvällen. Kanske bara kryper ner i sängen och gosar in mig under täcket och ligger och tittar en stund på det finaste jag har som ligger i spjälsängen precis bredvid min säng. <3
 
 
 
Tänk att denna lilla människa kan ge mig så mycket! Älskade lilla Elina!! Jag kommer alltid hålla din hand och stötta dig genom livet så länge jag lever!
 
 

Finaste barnen

Så kommer nu lite bilder på barnen från igår! :)
 
 
 
 
 
Det enda barnet som inte lyckades fångas på bild igår var söta Theo. Får fota honom en annan dag.
 
Vi åt ju goda hembakade semlor som Linda bakat också, mums!!
 
 
 
 
Blev fina bilder på två av mammorna också. :)
 
 
 
Är som sagt tacksam för att få ha lärt känna så fina människor!! 

God morgon

Idag gav Elina oss sovmorgon till halv 9. :) och nu har hon somnat i sin vagn igen. Är ute med hundarna.

Får se vad denna dagen bjuder på. Har inget direkt planerat. Ska försöka lägga upp lite bilder från gårdagen tänkte jag. Men det får jag ju göra när jag sitter vid datorn. Ska skjutsa Christer till jobbet om en stund så får se när jag hinner. 

Min sötaste lilla tjej i pappas knä vid frukosten imorse. 



Ikeabesök

Det vart ett litet IKEA-besök efter min hundpromenad. Vi köpte lite småkrafs och sen ska vi eventuellt få köpa en slags bokhylla som var på visning.(utgående modell) Vi kommer få besked i morgon om vi får köpa eller inte så vi får hålla tummarna.

Var tvungen att rengöra lite i akvariet direkt när vi kom hem så jag har inte hunnit ladda upp bilderna från idag på datorn än. Och nu har Christer min dator en stund så det får nog vänta tills i morgon. Börjar bli alldeles för trött nu så jag tänker faktiskt krypa ner i sängen och sova. 

God natt! 

Bus hos kompisen

Nu är vi nyss hemkomna efter att ha varit och busat hos Theo. Så nu ska Christer och Elina ha lite kvalitetstid tillsammans medans jag går ut med hundarna. Vi har ätit godaste hembakade semlorna som duktiga Linda bakat och busat massa med barnen. Ture och Viola var ockaå där och självklart deras fina mammor. Tänk vilken tur jag har som fått lära känna så trevliga mammor och barn. :)

Har haft med mig systemen och fotat lite idag också men bjuder på mobilbild på Elina så länge. Har inte laddat över bilderna på datorn än. :)


Innan vi gick in här hemma nu så passade vi på att gunga lite på lekparken som är utanför också! :) 


Ny blir det en lång promenad och bus med vovarna! <3


Mina älskade hundar!

Nu när jag inte har någon häst hemma längre så har jag sagt till mig själv att jag ska försöka lägga mer tid på att träna och ha kul med hundarna. Det förtjänar dom och det skulle dessutom vara toppen för Milis del eftersom hon lätt går upp i varv och blir lite hyper. Då kanske hon lättare kan slappna av dom stunderna som vi måste lämna hundarna ensamma hemma.
 
Igår under vår förmiddagspromenad så passade jag faktiskt på att träna lite med dom. Det blev en del trickträning och sen även lite dog-parqour. Kul! Efter det tog jag fram kameran och passade på att testfota lite nu när vi var utomhus också för att se hur bilderna blir då.
 
 
 
 
 
 
 
Älskade hundar!

Nya naglarna

Visade ju aldrig mina nya naglar igår eftersom jag tog bilden med nya kameran (eller Petra tog den) och sen hann jag ladda över bilderna men inte blogga från datorn då vi åkte iväg och tränade. Här är dom I alla fall! :)
Och tänk nu på att jag fortfarande är nagelbitare så att dom inte blir perfekta än på länge.. Och jag har gjort dom extremt korta med flit.
 
 
 
Glittrigt lila-rosa!!!

No words needed


Ingen vanlig dag, för det är Charlies födelsedag HURRA HURRA HURRA!!!

 
Grattis Charlie på din födelsedag!! Hela 4 år har du nu blivit, stora killen!

God morgon Tisdag!

Blir nog inte samma frukost idag som det blev igår när man hade Christer hemma och kunde stå vid spisen och göra ägg och baconröra samt en lite lättare fruktsallad.
 
 
Nä idag blir det den vanliga havregrynsgröten! :)Tråkigt men nyttigt. Men Elina äter ju också gröt så då får väl jag vara lika duktig som henne.
 
God morgon!!

Snart får jag sova

Ute på kvällspromenad med hundarna nu innan jag ska duscha och sen få kypa ner i sängen. 




Gick med hundarna direkt när jag kom hem från kvällsfodringen i stallet så jag syns ju bra i min reflexjacka i alla fall. :)

Känner mig väldigt tung i benen efter gympasset tidigare och jag kan bara tänka mig hur det kommer kännas imorgon. Fy! :) 

Säger god natt nu så jag kan hoppa direkt i sängen efter duschen. 
Kram kram







Snabbträning avklarad!

Då Elina inte vill vara inne på minisats så har Christer nu varit med henne där en stund så jag fick träna och nu ska vi byta. Så nu har jag i alla fall fått köra ett snabbt benpass. Kanske går förbi ÖoB nu när vi ändå måste vänta in Christer. Tanken var ju att han och jag skulle träna samtidigt men nu gick ju inte det så då får vi byta av varandra. 

Sen blir det middag och sen ska jag åka iväg och fodra lite hungriga hästar i stallet. Sista månaden nu med mina stallpass. :( 

Ja det känns forfarande tufft när jag tänker på att jag inte ska få ha min fina häst. Livet ändras och så är det bara.. Acceptera, träna bort dumma tankar och tänk positivt. 

Nu är jag HUNGRIG!!! 



Lite fler bilder men med olika fokus

Modellen är en väldigt trött Mili :)
 
 
 
 
 
 
 
Och med dessa bilder säger jag god morgon!
 
Nu kommer jag ju bli tvungen att blogga mer ifrån datorn om jag vill visa bilderna som är i bättre kvalitet. Jag som oftast annars bloggar från iPaden eller iphonen. Men det kommer självklart inlägg från telefonen också då det är såå mycket smidigare när man är iväg nånstans eller inte har datorn tillgänglig. Men det ska bli kul att få bjuda på lite bättre bilder ibland också. :)
 
Idag ska jag fixa mina naglar hos Petra så Christer kommer få ta med Elina till föräldragruppen på öppna förskolan under tiden. Jag hade ju velat vara där med henne också men nu måste jag verkligen få nya naglar då mina börjat gå av och har spruckit på vissa ställen. Ska fundera lite på vilken färg jag vill ha på glittret. :)
 
Hoppas på lite träning idag också då det helt har uteblivit i helgen vilket känns ganska dåligt faktiskt. Jag har inte ens tagit tag i hemmaträning fast jag har redskap och träningsappen, FY SKÄMS på mig! Ny vecka nya tag!! Jag ger inte upp i alla fall.
 
Nu ska jag äta frukost, Christer och Elina har redan ätit.

Lite bilder så här på kvällskvisten :)

God kväll!
 
Som ni säkert förstår så har jag idag lekt lite med min nya kamera som jag köpt. Det blev en Canon eos 700D! Så nu håller jag på och ska försöka lära mig att ta fina bilder. Och många bilder har jag tagit idag men bara ett fåtal blev hyffsade. Svårt det där med de olika inställningarna och jag vill ju lära mig att hantera de manuella lägena.
 
Annars idag har jag varit iväg och skurat rent Beautys box och sen efter det varit en stund i Haninge C med mamma. Köpte en present till Charlie som fyller år i övermorgon. Sen har han och Jaya varit här en stund för att Charlie ville leka med Elinas tågbana och Jaya ville prova min kamera samt att hon skulle hjälpa mig lite med några inställningar.
 
Så nu tänker jag bjuda på lite bilder som jag fotat idag och tänk på att jag är helt nybörjare och dessutom inte har redigerat nånting.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Dessa bilder på hundarna blev ju inte så bra men jag lägger upp ändå för att se skillnad sen när jag lärt mig. :)
 

Ny kamera

Kvällen igår blev lugn efter att jag och Elina varit iväg och köpt en ny kamera. Ja jag tog den på avbetalning vilket inte är det bästa men det löser sig. Fast jag har inte öppnat den än för jag vill fundera ett tag hemma innan jag verkligen bestämmer mig. Har ju 30 dagars öppet köp och vill ta reda på så mycket info som möjligt om kameran innan jag verkligen köper den på riktigt så att säga. 

Christer ville mer att vi skulle köpa en kompakt kamera så får se hur det blir i slutändan. Ska kolla upp lite såna också för visst är det smidigare egentligen. Men blir ju oftast inte lika bra bilder med en sån. Vi ska diskutera lite. 

Elina sitter i sin legolåda och skramlar och är fin i sina kläder hon fått i present. :) (bild fotad med iPaden)


Snart ska hundarna få komma ut på promenad så dom blir nöjda. Men känner mig trött idag så det blir en promenad i lugnt tempo. 

Om ni har något tips på bra systemkameror eller kompaktkamera så säg till. :)

RSS 2.0