Lugn stund hemma

Nu har vi kommit hem igen efter utis, fika på paus och hundpromenad nummer 2. Jag sitter i soffan med hundarna och Elina leker. 


Ska nog sätta på ett avsnitt avv Prison break och hoppas på att jag hinner titta lite. Just nu roar ju Elina sig själv. :) Ska även passa på att surfa runt lite på iPaden. Gäller ju att passa på när man kan. 

En lugn stund helt enkelt!



Utis-morgon med korvgrillning väntar

Ska strax åka iväg till Tungelsta för att gå på utis med Elina och grilla lite korv. Christer kommer träna på gymmet där precis bredvid under tiden som som jag och Elina busar. 

Hundarna är rastade och idag mötte vi en annan liten "flock" på tre hundar varav både Mili och den ena av dom hundarna gjorde ett utfall mot varandra! Suck!! Men det hände inget då dom inte kom i närheten av varandra. Båda hundarna lyssnade på inkallningen som både den ägaren och jag gjorde och sen lät vi dom hälsa på varandra igen. Vi tror att dom gjorde så av osäkerhet och att dom blev lite chockade att mötas precis runt ett hörn. Två glada hundar i slutändan som hälsade ännu en gång när vi stötte på dom igen lite senare på promenaden. Kul när man kan kommunicera med andra ägare och som också är villiga att "ta om mötet" för träningens skull. Och inte bara tänker att hundarna är arga och så låter man osäkerheten hos dom sitta kvar. Kira viftade också på svansen och var glad. Hon fick till och med nosa lite på den ena hunden som han hade och hon var bara glad!! :) framsteg!! Hon som inte ens gillar andra hundar egentligen. Men denna visade sig nog från sin bästa sida och då såg inte Kira nåt hot och hon kunde hälsa utan att känna sig osäker. Dessutom var det en liten hund så inte så hotfull för henne. 

Nu ska vi iväg och busa och framförallt ska jag grilla korv! :) haha

Nu är den uppsagd

Och jag pratar såklart om Beautys box. Beauty kommer när hon har varit på tillridningen att åka iväg till en satsande ryttare. Fodervärd till att börja med. Hon kommer med denna ryttare att få träna och tävla och få fullt fokus, precis som hon förtjänar. Och jag tror det kommer bli bra. 

Känns konstigt men det är det bästa för tillfället. Betalade sista kallhyran idag och sen har jag även varit och ridit en liten stund på Corinas häst Ida. Hon var tungriden idag och inte alls med på det jag ville. Och jag var lite trött så orkade liksom inte rida ihop henne riktigt. Hon är ju stor som ett hus. 

Nu blir det en dusch. Skönt efter både stall och en hundpromenad. Känner mig lite frusen. 

Säger god natt redan nu! 
God natt!! 

Träning som blev mer lek inne på minisats

Ja det gick som vanligt att träna med Elina idag. Hann köra i hela 20 min innan hon ledsnade på minisats och var jätteledsen. Men jag gick dit och var där inne med henne i ytterligare 30 min innan vi sen blev hämtade av Christer som hade lunch. När jag är inne på minisats så leker hon som bara den. Till och med med personalen men så fort jag går så gråter hon jätte mycket. 

Nu är vi i alla fall på rusta och jag har ätit en räksallad. Gott!! Kände att jag åtminstone inte ska äta nått flottigt nu när man precis försökt träna. Så nu ska vi vänta tills Christer slutar, orkar inte ta bussen hem.

Elina sover i sin vagn så jag ska passa på att njuta av lite lugn och ro. 

Middagstime

Idag blir det två olika rätter. En fiskröra på torsk och sen pankakor. :) Så hoppas vi att Elina äter nåt av det. Idag har det varit välling annars som gäller. 


Och självklart blev det sylt och grädde till pannkakorna och Elina fick slicka rent vispen. :)




Paus för mig med Prison break och Te

Elina somnade på hundpromenaden så jag låter henne sova. Hon kanske inte är helt kry så då är det nog bäst hon får sova. Själv ska jag nu titta på Prison Break och lära mig tycka om te. :) 


Allt som var nerkräkt är nu tvättat i alla fall så det är skönt. Det hänger överallt här på nedervåningen. Över stolar och på dörrar. 

Bjuder på en bild från tidigare idag också när Elina satte sig i legolådan. 




God morgon

En pigg liten tjej har vaknat och sprang in till badrummet när jag sa att vi skulle ta ett morgonbad. Hon måste alltså ätit nåt hon inte tål igår. För hon är hur pigg som helst idag och inga tecken på magsjuka. Hon är glad och leker. Tur!!

Nu ska vi som sagt ta ett morgonbad för att verkligen tvätta rent hennes lilla kropp som fick spya på sig igår. Gick inte så bra att tvätta henne ordentligt i natt. Hon står nu redo vid badkaret och tittar när vattnet fylls och väntar på att få "hoppa i" :) 


Sen väntar en hel del tvätt för mig. Undrar vart jag ska hänga allt?? 



Helspänn inatt

Efter vi lämnat Christer på jobbet så åkte vi och mötte upp Linda och Jennifer och självklart grabbarna Theo och Claes i Port 73. Vi käkade lite lunch tillsammans och gick runt lite. Ingen shopping för vår del. Sen fikade vi en jättesnabbis hemma hos Linda innan vi åkte hem och tog en långpromenad med hundarna. Elina sov i vagnen hela promenaden. 

Bytte kläder lite snabbt när vi kom hem igen och sen lämnade jag av hundarna hos mamma och Jessie för att kunna åka vidare ut till Corina för ett ridpass på hennes sto Ida. Mest fokus på att Ida verkligen skulle lyssna på mig och inte bara ånga på och bli lång. 

Väl hemma igen och Elina är nattad i vår säng då hennes bäddmadrass inte hunnit torka från tvätten efter gårdagens  "kiss utanför blöjan-incident" så hör jag efter en stund innifrån badrummet hur hon sväljer konstigt å sen kommer gråten. Springer in i sovrummet å möts av att hon spytt ner hela sängen i ett nafs. :( upp med barnet, bort med alla sängkläder och kuddar å in i badkar och  tvättmaskin. Och medans jag håller på å bökar och Christer har Elina i sin famn så spyr hon helt plötsligt igen äver hela sovrumsgolvet. :( stackars min lilla tös. Hon har varit pigg idag å ingen feber och hon har lekt som vanligt så detta var verkligen oväntat och lite chockerande. Så nu kan man ju undra om hon åkt på nån form av magsjuka?? Eller om hon ätit nåt hon inte tål eller om det är tänder som gör att hon kräks?? 

Efter golvskurande och avtorkning av henne ligger hon nu i alla fall nerbäddad i vår säng igen, fast denna gång på en dubbelvikt handduk ifall det råkar hända att hon spyr igen. Lilla skruttfian. <3 


Och jag vet inte om jag vågar somna... Känns som man vill ha koll på henne. Men hon är inte varm nu heller så ingen feber.. Vad kan detta vara??

Ska ner och plocka ur tvättmaskinen nu och så tvättar jag resten imorgon vilket är två täcken, ett överkast, en filt, ett lakan ja hon lyckades pricka in allt. :( 



"Kan Elinas mamma komma till Minisats"

Börjar vänja mig vid mina korta 20-30 min gympass när Elina är med. Måste nog ta mig dit oftare med henne så hon verkligen vänjer sig och klarar att vara där långre utan att bli ledsen. Men men... Får försöka träna hemma senare istället. Nu sitter vi i bilen på väg till Rusta för att lämna Christer på jobbet. 


Innan gymmet har hon och jag lekt med tågbanan som jag byggde upp till henne och Charlie igår. Är riktigt stolt äver mig 
själv  som lyckades få ihop en lång bana av alla spår utan att någon blev över. Charlie och Elina lekte länge med den igår och åt lite tårta mellan varven. Blev ju så mycket gottis över från hennes kalas. 





Trött mamma och trotsigt barn

Efter en förmiddag tillsammans med barn och mammor så har jag nu även vilat en stund i sängen. Är sååå trött idag. Varför är jag den enda som blir så trött när jag tränat?? Känns som alla andra jämt säger att man blir pigg av att träna. Men nej jag blir jätte trött och min kropp blir som spagetti. 

Elina sover och är också trött efter allt bus. Hon har verkligen kommit in i en trotsperiod nu och blir sur för minsta lilla som inte går hennes väg. Om en atund kommer Charlie och Jaya hit. Så får vi se om Elina delar med sig av sin nya tågbana. Lilla egofian. :) 

Nää dags för mig att kravla mig upp från sängen, sätta på lite kaffe och vakna till liv. 

Ingen tid över till bloggen idag

God kväll!

Idag har det verkligen inte funnits någon tid över till att blogga. Jag och Elina har varit med min mamma hela dagen nästan. Först lekte jag och Elina i lekparken på förmiddagen i kombination med hundpromenaden och sen var vi hemma hos mamma en stund. Och efter det åkte vi alla iväg till Haninge C, Port 73 och till Länna handelsplats. Jag köpte present till Theo och Felicia som har fyllt och ska fylla år snart och en fin tröja till Elina. Mamma köpte en stor tavla och lite småsaker. En mysig dag och jag önskar bara att jag haft mer pengar så jag kunde köpa två saker som jag skulle vilja ha. En systemkamera och en locktång till mitt hår. Men det får vänta tills jag sparat ihop till det om nu det lyckas. En systenkamera kostar ju ändå en hel del, men det vore så kul att kunna ta fina bilder på Elina och mina djur. Mobilbilderna blir liksom suddiga nu när "motivet" har börjat röra sig mer. :) hehe! 

Den här kvällen har jag spenderat på damdadaaaam!!! GYMMET!! :) Äntligen har min kropp börjat återhämta sig från tisdagens mördarpass så att jag idag vågade mig på att köra lite igen. Men det blev inte ett tungt pass utan mer ett effektivt konditionspass för benmusklerna. Körde med lite lättare vikter och gjorde så många repetitioner jag hann på en viss tid, vila 10 sek å sen körde jag på igen i tre set på varje övning. Sen blev det även lite mage och några upphopp samt 10 min jogging på bandet. 

En kvällspromenad med hundarna har jag även tagit så benen fick gå bort lite mjölksyra och nu väntar badkaret och en bok som jag fick av Marie.






Kalas för fina lilla tjejen

Oj vad mycket fina saker Elina fått idag och vad mycket fika man själv tryckt i sig. En mysig dag idag och det är kul när alla kan ses på en gång. Blev inga bilder på allt folk men på fikat och presenterna. :)
















En väldigt nöjd liten tjej för sina fina presenter och leken med alla saker har gjort henne helt svettig. :) Hon fick även en askungen "docka" som inte kom med på bild och två nya hårspännen och pengar insatta på hennes konto. 

Nu blir det tacos till middag och sen en slapp kväll framför tv:n.








1 år idag!

Idag är ingen vanlig dag, för det är Elinas 1.årsdag HURRA HURRA HURRA!! 

Tänk vad tiden går! Hon kom ju nyss och nu är hon redan ett helt år min fina lilla tjej. Så idag blir det mer kalas och släkten kommer hit. Så nu är det bara för mig att börja sätta igång med mer bakning och tårtorna. 









1 år med massa kärlek! Älskade lilla Elina! 

Sorgligt :(

Åååhh fick nu reda på att Corinas fina häst Donna som jag satt och red på förra veckan och gjorde allt möjligt kul med under ridpasset fick tas bort idag. Ett kolikanfall som slutade i tarmvred, ilfart till veterinären som fick ta bort henne på en gång. Såå sorgligt!! :( Tänker på Corina! Hennes fina häst som hon nu har fått säga hej då till. Som Corina sa, man har dom bara till låns. :( Tur i oturen är ändå att hon har kvar hennes fina avkomma och unghäst Not 4 U. Så hon lever vidare i henne. Tänk vad snabbt allt kan vända. 

Styrkekram till bästa Corina! 

Kalset lyckat och lite häng i port 73

Så här fin var min lilla födelsedagstjej idag på sitt barnkalas! :)


Hon hade 4 av sina vänner här idag med deras mammor och busnivån var på topp. Glada barn, arga barn, ledana barn... Ja allt på en gång. Dom börjar ju få så bestämda åsikter nu när dom börjar bli så stora så det blir en del konflikter om vem som ska ha vilken leksak. :) 

Efter kalaset åkte jag, Linda och Jennifer till port 73 för lite lunch samt att Jennifer skulle köpa ny vagn till Claes. Elina ville mest gå själv så hon vart lite sur när hon var tvungen att sitta i vagnen vissa stunder.

Pratade även med Beridaren där Beauty står när vi var på bussen och allt var bra med henne. Det enda som dom tycker hon varit knepig med än så länge är lite vid hästmöten (precis som hemma att hon blir "rädd") samt att hon inte vill slappna av riktigt i ridningen utan hon är på helspänn hela tiden. Jag har i alla fall bett dom boka dit en tandläkare som ska kolla hennes mun så är hela hon kollad. Så får dom sen jobba vidare med henne och försöka få henne avspänd och jobba mer med lösgörande övningar. Måste säga att jag saknar henne nåt fruktansvärt. Och att prata om henne gör inte saken bättre snarare tvärtom. Jag vill ha tillbaka min häst men vet ju att omständigheterna gör så att det inte är bästa allternativet om jag inte får ut mer tid till henne. Men saknaden finns där varje dag. :( älskade grå!
















Moorning

Har haft en jobbig natt då Elina inte ville sova som hon brukar nuförtiden. Känner mig som en dålig mamma som blev irriterad och så pga av att jag själv var så trött och hade ont i min kropp fortfarande. Ville ju inget hellre än sova. Men nu är jag vaken och Elina sover. Ska ge mig ut med hundarna i snön så dom får springa av sig innan det kommer hit massa barn. 

Fotade mina sovande hjärtan.


Det är för övrigt typ omöjligt att få Elina att sova i sin säng för tillfället. Hon blir jätte ledsen och arg och vaknar var 5:e minut. Hon är extremt mammig på dagarna nu och följer mig som ett litet plåster. 






Go natt

Puuuh.. Nu är det i alla fall nästan klart här hemma inför barnkalas imorgon förmiddag. Lite till som ska fixas precis innan alla kommer bara. 

Har även hunnit plugga lite idag och skriva klart ett arbete. Satte mig på Espresso house i haninge C med en hallonpaj och en stor latte. Sen kom helt plötsligt Linda och Theo dit också så vi fikade lite och snacka. 

Min kropp är fortfarande helt mör efter tisdagens träningspass så har vilat idag med. Och nu ska jag äntligen sova. Har längtat! :) Att sova måste ju vara det bästa som finns efter att kramas med Elina såklart. :)

Inga bilder är tagna idag. Måste tömma min telefon som är proppfull. Sånt där som jag jämt glömmer att göra. 

God natt!

Fixardag

God morgon! Idag är det massor som måste fixas här hemma inför kalas och bebisbus. Tar emot lite att börja röja när man har det så här mysigt med Elina.


Hon sover så sött i min famn. 
 

Fina familjen



Möttes av detta när jag gick ner efter att ha varit på övervåningen en stund. 

Slapp dag

Idag har jag svårt att röra mig utan att det känns som att kroppen typ ska ramla ihop. Mina muskler är helt slut. Så visst tog gympasset bra igår. Elina har feber och är hängig så vi passar på att bara mysa hon och jag. Hon är mest i min famn hela tiden och är väldigt ynklig. Min stackars lilla tjej. Blir en dag till återhämtning för mig tror jag. Kommer nog inte träna nåt idag om jag nu inte råkar få ett ryck och kör ändå senare ikväll bara för att. Jag vill ju nå mitt mål nu. Är trött på att jag inte har den kroppen jag vet att jag kan få med lite träning så därför vill jag pusha mig själv. Fast å ndea sidan är jag ju ganska "ny" med att ha kommit igång igen så dåkanske  man får ta de lite lugnt i början. Kanske satsa på att träna imorgon istället. 

Åt en nyttig frukost idag i alla fall. Fiberhavregrynsgröt med päron och kanel. Inte direkt så gott men som sagt nyttigt. Vill man kunna bli fin så får smaken lida pin. 





Helt slut

Blev en lång promenad med hundarna på över en timme. Gick ganska fort så det blev en ganska lång sträcka. Innan dess hade jag ju tänkt vila som jag skrev innan men vafasiken... Kikade in på sats-appen och upp kom ett pass på telefonen som inte var fullbokat. Skulle börja en halvtimme senare så jag tog mig i kragen, sket i att jag var trött åkte mot gymmet. Ååå fyyy faaaan vad jobbigt detta pass var!! Efter 10 minuter var jag redan helt slut. Min så otränade kropp höll på att typ ramla ihop av trötthet i musklerna. Men jag kämpade på och gjorde mitt bästa. Men nu kan jag knappt röra mig så trött jag är. Orkade inte ens lyfta armarna efter för att sätta upp håret. Hahahahaha!!! Då har man tagit i!! :) 

Passet hette crosstraining och var ett slags cirkelpass med olika stationer. Och sen avslutades det med en burpies-staffett. KILL ME!!!! Alltså jag skojar inte när jag säger att detta passet nog var det jobbigaste jag någonsin gjort i träningsväg. Men man kan ju inte vara stark och uthållig när man inte tränat på länge så det kan ju bara bli bättre i alla fall. Bara kämpa vidare och göra mitt bästa som bara jag kan och inte jämföra mig med någon annan som orkar mer. 

Elina ligger nu och sover och jag kan äntligen få hoppa in i en välbehövlig dusch. Hon har fått feber lilla stackarn. Vi var på BVC i morse och hon fick sin 1:års vaccinspruta så det är den som gör sin verkan nu. Men hon har fått lite febernedsättande nu innan hon somnade så får vi hoppas att den går ner. Hon har inte velat äta annat än välling idag heller. Och nu på kvällen ville hon inte ens ha det. :( Min stackars lilla fina tjej. 

Säger god natt nu innan jag också somnar. 

Nya små fiskar

Idag har jag äntligen fått köpa lite fiskar. :) blev 8 stycken nya små liv till akvariumet och två växter till. Så nu är dom precis ihopsläppta med de andra. 



Elina och Christer var med och valde. Dom tog de tre genomskinliga/blåa fiskarna och jag tog de andra. Det är såna som jag redan har så det blev bara lite nya kompisar till de som redan var hemma. 

Innan vi köpte fiskar så har vi varit och handlat på Ica Maxi och fy vad dyrt det blev! Nu ska jag vila lite och sen ut med hundarna. 



En liten tröttis som nu somnat tillsammans med Christer. 

Go kväll!

Massa bus och gofika på föräldragruppen idag och det är alltid så kul att komma dit och se Elina när hon röjer runt och busar. Hon gillar verkligen att vara på öppna förskolan. Så himla bra att den finns!! Tummen upp! 

Nu har jag även fått åka iväg på kvällen och köpt lite till mitt akvarium i alla fall. Fast det blev ingen fisk än utan bara tre stycken växter så det blir lite grönare och mer levande. 


Vattnet är än så länge lite grumligt. Blir så när man städar i akvariumet och gör rent bland stenarna. Men det kommer klarna om en stund. Fiskarna verkar glada åt dom nya växterna och simmar runt dom som bara den. :) fast nu så här i efterhand önskar jag att jag köpt två växter till, men får ta det nästa gång jag ska iväg. 

Svängde även förbi coop och köpte nappar till Elina och barnyoghurt. Sen slank även en tidning ner i korgen som var ny, Shape up. Hoppas den ger mig motivation och inspiration så jag blir mer peppad till att träna lite mer och lite hårdare.


Så nu ska jag bläddra lite i den innan jag ska krypa ner i sängen och sova. 

Älskade lilla Elina och älskade Kira var jätte söta ikväll när Christer var hemma själv medans jag var iväg. Elina somnade nämligen på Kira när hon satt och tittade lite på tv. Sååå söta!!!! <3


God natt!
 

Idag känns det..

Oj vad jag är trött i min kropp idag efter gympasset igår. Det tog nog rätt bra. Känner mig som spagetti här när jag promenerar med hundarna. Det går långsamt idag. 


Bjuder på en bild från igår också. En väldigt slutkörd morsa! :)


Gympasset gick bra men det var tungt! Var rätt trött efter jobbet men jag gjorde mitt bästa. Körde som planerat rygg och lite ben/rumpa. 

Idag är det föräldragrupp och sen blir det nog en lugn kväll så min kropp får vila. Det är så det känns nu i alla fall. Men energin kanske kommer med koppen kaffe som väntar på öppna förskolan. Man kan ju hoppas. Skulle ju vilja köpa lite fiskar till akvariumet men samtidigt känns det som att jag ska vänta tills nya akvariumet är köpt och renoveringen av vardagsrummet är klart.  Men det är ju så tomt nu när stora malen är borta. 

Idag önskar jag att jag låg på en solstol i ett varmt land. Kanske beror det på att jag vet att My åker till Thailand idag och Robin och Linda är i Miami. Lite avundsjuk... :)








Shoppat lite på jobbet och nu väntar gymmet


Nu är det snart dags för mig att åka mot gymmet. Blir nog lite ryggövningar för att komplettera morgonträningen och sen även lite ben/rumpa. Fast det beror på vad jag hinner. Sen blir det en tur till hemköp för att köpa en sås som Christer behöver till maten och SEN får jag äntligen krama min lilla söta tjej där hemma innan hon ska sova.

Nu laddar jag för gym, gym, gym!!! 

Woohoo :) god morgon

Vaknade såå tidigt idag och kunde verkligen inte somna om. Så jag bestämde mig för att gå upp och sätta igång med lite hemmaträning med NTC-appen. Woohooo!! Två 15 minuters pass  och nu känner jag mig mycket piggare än innan konstigt nog. Måste vara endorfinerna som gör sitt. Ska hoppa in i en snabb dusch och sen äta lite gröt innan jobbet väntar. 


Ska även packa gymväskan och ta ett till pass på gymmet efter jobbet. Så idag kör vi dubbelpass! Woohooo igen liksom!! :) Nu jäklar kör vi!!!





God morgon Lördag och jobbhelg

Idag ska jag jobba! Har huvudvärk och knner mig inte alls så peppad direkt men ska ta en tablett och se om det går över.

Igår så var vi på barnkalas hos Theodor som fyllt 1 år på förmiddagen och sen spenderades eftermiddagen ute hos Corina i stallet. Elina lekte i geggamojan och uppe i Corinas hus med henne och jag red två av Corinas hästar. :) den första hästen red jag endast med fokus på framåtbjudningen och att hon skulle bli lite kvickare då hon var seg sist jag red. Och den andra hästen red jag öppnor, slutor och skänkelvikningar i både trav och galopp och det var sååå kul!!! Var faktiskt väldigt roligt att rida en häst som faktiskt kan allt och är så välriden så man bara kan sitta och njuta en stund. Men den ridturen resulterade också i att jag saknar min fina grå. :( Jobbigt!

Kvällen avrundades sen med en god middag där jag fick fina rosor. 

Idag blir det som sagt jobb, jobb och jobb! Ska slänga i mig lite gröt och sen åka. 

Bio ikväll

Denna dag har varit en usel dag förutom en grej å det var mitt biobesök med min fina vän Jenny. Det behövdes verkligen och jag hade verkligen räknat ner minuterna tills jag fick åka iväg. Är så trött på att vara hemma i detta renoveringskaos. Sen är jag nog i en allmän svacka just nu som vanligt på vintern. Inget känns speciellt kul när jag är själv för då snurrar tankarna. Tur är ändå att Elina håller mig sysselsatt. Hon är min lilla solstråle som sprider glädje omkring sig och man ler så fort man ser henne och hör hennes gulliga lilla röst. Hon är verkligen mitt ljus ljust nu. Min älskade lilla guldklimp. 

Men tråkigt att lyssna på mitt babbel om mitt mörker så jag ska berätta nåt trevligt och det var ju detta biobesök idag. Mysig middag ihop med massa snack och sen såg vi i och för sig en hemsk film som hette 12 years a skave som är baserad på en sann historia. Att vi människor kan vara så ruttna mot varandra, fy!!! 

Satt även ett pucko på bion som klagade på att folk tuggade popcorn för högt.. Haha!!! Se en film hemma om du inte tål popcorntugg! Det hör liksom till. 


I morgon hoppas jag på en bättre dag än denna. Ska försöka att inte vakna på morgonen och se svart. Lättare sagt än gjort. Stora förändringar i livet = stora förändringar i mitt sinne... 

God natt!

Trött i både kropp och knopp :)

Har hållt igång hela dagen då Elina inte sov mer än max 30 min på dagen. Och det var efter vi varit på babycafét. Så hon borde ha kunnat sova lite längre tycker jag, men men... Och så fort Christer kom hem från jobbet så drog jag till gymmet och gick på ett pass. Herre alltså vad jobbigt det var! Trodde jag skulle dö efter halva passet. Det var ett konditionspass med lite benstyrka typ. Och jag kan ju säga att jag kände mig väldigt ur form haha!! Men nu är jag sådär lagom slut i både kropp och knopp. Ska duscha och sen sova. 

Åt en jättegod middag som Christer lagat för en stund sen. Baconlindad lyckling fylld med fetaost och spenat med kvargsås och sallad. Riktigt gott efter ett hårt träningspass. 

Min lilla älskling och jag tidigare idag.




Mitt fina lilla hjärta! 



Mooorning

Jag är vaken men barnet och hundarna sover fortfarande. Tröttmössor! Har tänkt knalla iväg till babycafét om vi hinner. Elina har ju varit en riktig sjusovare de senaste dagarna så allt blir förskjutet. Synd att man själv inte lyckas somna om. 

God morgon i alla fall!! 

Hopp och skutt

Har tyvärr inte hunnit med någon träning idag som jag ville då jag valde att rida istället. Corina erbjöd mig att rida hennes andra sto som passade mig betydligt bättre. Pigg, alert och känslig. Fick även hoppa några skutt och fy vad roligt det var. Jag är verkligen ingen hoppryttare men det var kul att få skutta lite ändå. :)

Lagade en hyfsat nyttig middag idag också eftersom tränigen uteblev. Köttfärsröra med massa olika grönsaker. Christer åt med pasta till och jag utan. 


Ska satsa mer på träning i morgon då jag bokat in mig på ett pass på gymmet.  Ska försöka få till ett hemmapass också men det hänger lite på Elina. 

Nu ska jag sova. God natt!

Lunch nummer två

Nu sitter jag med nästa gäng som har lunch. Har köpt mig en påse nötter här på Rusta som jag tänkte knapra lite på. Är inte jätteförtjust i det men det är nyttigare än godis även om det är lite salt på. 


Har tänkt att jag ska försöka hinna träna senare idag. Kanske ett hemmapass men det är bättre än inget. Sen vill jag eventuellt åka ut till Corina och titta när hon håller lite lektioner. Men planerna kan ändras så inget är helt spikat.




I bussen på väg mot jobbet

Elina somnade precis i sin vagn här på bussen och det är en liten bit kvar innan vi är framme. Idag är vi båda trötta trots att vi sov ända till kl 9 i morse. Ska nog ta lite kaffe när jag kommer fram. Tänkte även äta lunch med Christer. 


Får se hur länge vi stannar kvar på jobbet men skulle behöva handla lite där också. 

Ville mest titta in här och säga god morgon! 

God natt

Nu släcker vi lampan och säger god natt! 



Oj vilken dag

Idag har jag fått "ta hand om mig själv". Har fått gå och klippa mig och förga mitt hår. Sen har jag även fått gå och fixa mina naglar. Är ju (usch och fy) nagelbitare och har obefintliga naglar och förstörda nagelband egentligen så detta kändes lyxigt nu att äntligen få kunna klia sig ordentligt. Haha!





Håret blev som ni ser brunt men med en liten nyans av rött. Och jag fixk även lite fina lockar dagen till ära!

Och nu ska jag visa naglarna.... Och nu ni som tycker dom inte är så snygga som dom kan vara, tänk på att jag inte hade några naglar innan ÖVERHUVUDTAGET! Så jag är i alla fall nöjd! Men tyvärr hade min kära vän Petra inga tider i hennes salong idag så jag fick göra dom på ett annat ställe, så får jag gå till henne och fylla på nästa gång. :)


Tack Christer för min present och att jag fick bli lite fin och fräsch för en gångs skull. :)



Just nu..




28 år gammal! Man blir bara äldre å äldre

Och min födelsedagsförmiddag börjar med bus på lekparken! 



Sen ska vi iväg och jag ska få göra lite saker säger Christer. Spännande! :)

Natti natti

Nu ska jag SOOOVA!!!
Känner mig mör i hela kroppen och träningsvärken från igår kommer mer och mer. Får se om jag kommer kunna röra mig i morgon haha! :)

God natt!

Woop woop

Nu har jag kört två träningsprogram från NTC-appen! Ett på 15 min och ett på 30 min. Känns kanon!


Fast bytte ut vissa övningar mot andra då jag inte hade rätt utrustning. Lånade Jessies curlstång och körde med istället för hantlar bland annat. Så det vart ett egengjort program med väldigt lätta vikter och fokus på att göra rätt.




Nu blir det lite påfyllning av energi.




Slapparsöndag

Nu är allt färdigt som skulle göras idag och jag, Elina och hundarna är hemma hos mamma nu och bara tar det lugnt. Eller Elina springer omkring som bara den och tittar och visar oss saker. Vi ska äta lite glass och bara ha en lugn eftermiddag.

Fick ett tillgodokvitto på malen så jag kan åka dit och köpa en annan fisk eller mal en annan dag. Bättre att vänta tills jag byter akvarium. Ynka 60 spänn fick jag! Vad nu det räcker till. Men men... Den får det ju bättre nu i ett större akvarium så får tänka på att det är för dens bästa som den fick flytta. Och nu kanske inte mitt akvarium blir lika skitigt lika snabbt heller. 


Får se om jag kör ett hemmaträningspass lite senare för att bryta lugnet. Men får se... Har en del träningsvärk från träningen igår och vill inte gå för hårt på såhär i början när man ska komma igång. Men kanske ett kort lite lättare pass. 

Nu väntar min glass! 

I väntan på lunchfodring

Sitter här i vår lilla fikabod och väntar in tiden så jag kan gå och lunchfodra i regnet. Har tagit lite varm choklad från dryckesmaskinen och försöker bli lite varm igen.


 Vädret är verkligen trist idag och jag ser inte fram emot hundpromenaden som väntar när jag kommer hem härifrån. MEN det är bara gilla läget, på med regnkläder å gå ut ändå. Tur är väl att båda mina hundar mycket hellre är inne dom med när det spöregnar så vi går bara en snabbis tror jag. Sen blir det pusskalas med Elina innan vi ska åka vidare och byta min mal. 


Jag kommer få en som är mindre och som inte kan bli så stor. Tydligen kan ju denna bli upp till en halvmeter lång!!! 

Ska byta till en sån här: 


Nu ska jag dricka upp min varma choklad! 


Frukostdags

Sitter här i stallet framför min tomma box och äter min frukost.



Hästarna ska strax få komma ut och sen väntar lite stallarbete i form av höpackning och lite mockning. Boxen framför mig ekar tom och inget grått huvud tittar fram. Hmmm... Kommer jag vänja mig vid detta?? 

Hoppas denna förmiddag går fort så jag får hem å pussa på min busfia där hemma. 


Min lilla knubbkind! Mitt allt!




Gårdagen och nu stalldag...

Gårdagen spenderades med min mamma och Elina i Haninge centrum, Länna köpcenter, Ö o B och CRT zoologiska. Mamma sa att jag fick välja lite saker till min födelsedagspresent så det blev två par jeans, två linnen och två tröjor från Haninge C. Sen fick jag även hantlar och en kettlebell från Rusta. Så nu kan jag träna lite hemma dom dagarna jag inte kommer iväg till gymmet. Och jag började med att köra två 15 min pass ur NTC-Nike trainingappen som jag har på min telefon. Svettigt värre!!




Körde dom hemma hos mamma medans hon höll koll på hundarna och Elina. Dom är riktigt jobbiga pass måste jag säga. Man blir rejält trött så jag kan rekomendera denna app. 

Mina hantlar och min kettlebell. :)



Har inte fotat kläderna men får väl försöka ta nån outfitbild sen när jag har dom på mig. Inge speciellt egentligen, bara vanliga jeans och tröjor som sagt.

Nu ska jag iväg till stallet och ha morgonfodring, utsläpp och sen även lunchfodring. Och sen tillkommer ju lite fix i stallet också som känns jättetomt utan min fina grå. :(

Sen ska jag åka tillbaka till CRT där vi var igår och lämna in min stora mal som vuxit ur mitt akvarium. Ska få byta den mot en mindre som passar bättre. Så får den stora ett bättre liv den också. Lite sorgligt... Har ju ändå haft den i drygt 8 år. 

Nu måste jag dra.. Ha en fin dag!





Nu somnar jag

Herrejösses vad jag är trött.. Satt och nickade till flera gånger nu när jag nattase Elina så ska nog sova jag med. Varför är hag jämt så himla slutkörd på kvällarna? Klockan är ju inte ens 21. 

Ridningen idag gick inte så bra.. Jag kan verkligen inte rida längre, min balans och sits är totalt ur funktion efter min graviditet. Känns mest som jag flaxar runt. Suck! Kanske lika bra att bara skita i å rida.. Får ju ändå så satans ont i min rygg av ridningen ändå. Fick god mat av Corina så det vägde upp ridpasset.

Nu ska jag i alla fall soooova.. Snark! 



Massa bus och nu blir det förmodligen lite ridning

Dagen startade med att jag gick med hundarna och Christer tog Elina och gjorde i ordning frukost. Sen åkte han och tränade medans jag och Elina var utanför hans gym och lekte. Dom har ju "utis" där på fredagar. Alltså öppna förskolan fast utomhus. Så vi passade på att gunga lite och äta ett kex. 




Hon fick sitta på stora bänken alldeles själv. :)



Det var lite kallt men ändå helt okej. 

Sen har vi varit hemma hos Linda och Theodor en sväng också. Stora Elina, Dalle och Ture var också där så det var full fart på alla barnen när dom väl vaknat från sin sovstund. 

Och nu är vi precis hemma igen efter en väldigt blöt hundpromenad i regnet. Fy för regn alltså. Men det ska inte stoppa mig från att rida idag. Corina frågade om jag ville komma förbi idag och rida hennes ena sto så då tackade jag ja. Så Elina och hundarna ska strax bli passade av min mamma en stund. 

Egentligen känner jag väl kanske inte sån jättestor lust att rida nu när B precis åkt men å andra sidan vill jag försöka att inte deppa ihop helt och tänka att jag i alla fall får rida lite ibland även om det inte är på min häst. För jag känner mig faktiskt ganska nere av att hon åkt. Det är ju aldrig samma känsla på någon annans häst som på sin egen. 


Vaken som vanligt

Innan alla andra... Typiskt! Fast jag är sjukt trött går det inte att somna om. Just nu tänker jag bara på min fina häst.  Har  även passat på att skicka ansökan om dagisplats till Elina. Bättre sent än aldrig. Man vill ju liksom inte riktigt inse att hon blivit så stor. Men hon kommer i alla fall inte börja förrens i slutet av sommaren så Christer får vara hemma med henne under de "varma" månaderna. 

Ligger här i mörkret å lyssnar på alla sovandes andetag. Ska försöka somna om jag med igen. Sen får vi se vad dagen bjuder på förutom de eviga hundpromenaderna. 

Nu vill jag bara sova....

Men självklart vill inte Elina det... Jag har nu gett upp nattningen och hon får leka en stund till tills Christer kommer hem. Då får han ta henne så jag får sova. Jag somnar snart ståendes alltså.. Är helt slut!

Är superhungrig också så mitt humör känns skit. Åt en stor portion mat innan men iofs mest grönsaker. Hur kan man leva på sån nyttig mat bara. Jag är ju hur hungrig som helst nu och ändå åt jag för typ 2 timmar sen.


Inget gott finns hemma eftersom jag ska avvänja mig vid sån skit men just nu skulle jag nästan göra vad som för en jäkla kexchoklad eller nåt. Nyttig livsstil är bra för kroppen men inte för min hjärna och för min hunger. Suck!! 

Nää nu får Christer ta å komma hem så jag kan lägga mig och bara få den här dagen överstökad. 

Knäppte lite bilder från vår promenad innan.



Kira råkade visst blunda. 




Trött dag idag

Elina sover och jag önskar jag kunde göra detsamma. Hade tänkt gå på öppna förskolan nu på eftermiddagen också men Elina var för trött så har försökt få henne att somna istället för att hon ska gå runt och vara övertrött och gnällig. Vi är på jobbet för tillfället men jag ska snart försöka packa ner henne i overallen och bege mig hemmåt där två kissnödiga hundar väntar. Ibland måste jag erkänna att det känns tufft med hundar nu när man har ett litet barn. Det blir bara en massa klä på och klä av hela tiden och det känns som det är det enda man gör på dagarna förutom att mata. Men jag älskar mina hundar och det är säkert bara nu jag känner mig lite less för att det är vinter också. En promenad utan vagnen är ju så mycket enklare liksom än en med.

Är sjukt trött idag. Har så svårt att sova på nätterna. Vaknar och kan inte somna om och ligger då och glor bara. Irriterande när Elina äntligen börjat sova bättre på nätterna. Jag hoppas i alla fall att jag snart kan börja sova som vanligt igen dom nätterna jag får chansen. 





God morgon

Gårdagen började med babycafé och sen en hundpromenad efter det så Elina fick sova i vagnen ute i friska luften. Hon börjar verkligen bli så stor nu. Man märker det då alla nya små bebisarna som bara är några veckor gamla börjar dyka upp där. Men men... Hon kommer alltid vara min lilla tjej. 

Vi åkte en sväng till Haninge Centrum efter promenaden och tittade runt lite och åt lunch. Zooaffären var riktigt populär och Elina blev jätte arg när vi skulle gå därifrån. Hon ville så gärna stå kvar och titta på de små gerbilerna som sprang omkring i sina burar.

Vi hade även lite filmmys i sängen med lite kex och popcorn. Ja ibland får man äta lite gottigott tillsammans och lyxa lite. Elina gillar kex! 



Och eftersom min kära mamma fyllde år så va vi även där en sväng och fikade lite, fast denna gång åt Elina clementin istället för fikabröd. Någon mat ville hon inte ha efter att ha fått syn på mormors alla clementiner.  Suck!! Haha. 

Sen drog jag iväg till stallet för att kvällsfodra hästarna. Har ju fortfarande mina pass även fast B inte är där. Usch vad tomt det kändes i stallet. :( Att ingen grå häst tittar fram när man kommer in. Måste försöka tänka nu att detta är bäst för henne femhundra gånger för att inte börja gråta. 

Hämtade hem lillfian och sen var det läggdags för henne. Hon ville hålla sin flaska själv. <3


Idag får vi se vad som händer. Funderar på att gå en sväng till öppna förskolan idag igen. Elina älskar ju verkligen att vara där och leka. Känns så himla tråkigt att vara hemma nu när vi renoverar för allt är verkligen kaos. Så jag försöker hålla mig hemifrån så mycket det går fast med en extra tanke på hundarna då också förståss så inte dom är själv för mycket. 

Alla här hemma sover utom jag. Jag är klarvaken! Känner mig fortfarande så tankspridd och kommer nog göra det ett tag. Det är svårt att sova då. Får hoppas att denna dagen får mig på bättre tankar så jag känner mig lite gladare. 





Nu är hon på plats

Lastningen och allt annat har gått bra idag. Beauty har varit så duktig och varit väldigt lugn ändå. Började äta på en gång i sin box där borta och allt verkade bra där. Nu är det med en tomhetskänsla som jag lägger mig i badkaret och ska försöka smälta det här lite.




Klappade Emmas pappas två får som går fritt på deras lilla gård också innan jag åkte hem. Så söta!






Blandade känslor

Idag händer det.. Min fina häst åker idag ifrån mig. :( Hon åker på tillridning i Norrköping och därefter eventuellt ut till en fodervörd som ska ta tillvara på hennes kapacitet eftersom jag inte hinner och ska då tävla och träna henne. Sen får vi se vart det bär av. Mitt ego ska i alla fall inte få göra så att Beauty får det sämre än vad hon förtjänar och kan få bättre. 
 
Jag har så blandade känslor över detta. En del av mig känner sig lättad över att jag nu kommer slippa ha dåligt samvete för att jag inte hinner med. Men en annan del av mig är väldigt ledsen. Det var inte så här det skulle bli och ibland känns verkligen livet surt för det. Jag ska strax åka och möta upp Emma som så snällt hjälper mig med att köra samt som moraliskt stöd. Min fina häst flyttar ifrån mig och jag kan inget annat göra än att gilla läget för tillfället. 
 
En tung dag och jag vet inte egentligen varför jag skriver här just nu när jag sagt att jag skulle ta en paus men antar att jag bara behöver ventilera och göra det i min tysnad genom några klick på tangenterna. Jag gillar ju att blogga men just nu vet jag bara inte riktigt vad jag ska skriva om när allt känns lite tungt. Sen måste min header ändras efter att Beauty åkt om jag ska fortsätta. Jag vill inte bli ledsen när jag ser den varje gång över att jag inte har henne vid min sida längre. 
 
Har ni ens saknat mina inlägg? Eller bloggar jag bara för mig själv? 
Nu måste jag gå....
 
 
 
 
 

RSS 2.0