Dags att sova

Nu är klockan alldeles för mycket och jag borde gått och lagt mig för länge sen. Men jag ville ta ett kort bad och enda gången det funkade idag var nu sent på kvällen även om Elina fortfarande var vaken. (hon somnade sent på em i soffan och vaknade och var pigg, suck) Men som vanligt när jag ska duscha eller bada så kommer hon tassandes och sen vips så satt hon i badkaret med mig. 

Var idag och köpte en bröstpump från en tjej på blocket för en billig peng och tur var väl det nu när Evan somnat som en stock medans jag var i badet och tuttarna blivit varma och då börjat läcka. Perfekt att kunna pumpa lite innan sovdags då. Så mycket skönare när man fått ur en del så det inte är så spänt och ömt. 


Nu får vi hoppas att lillkorven sover bra i natt. Eller så hittar han på knasigheter som att vakna och vilja bli guppad. Han är ju lite envis den här lille killen med bus i blicken.💙



Lugna fredagen


Idag är denna lille skiten som ett plåster. :) Får ingenting gjort då han vill vara i famnen hela tiden. Enda gången han velat ligga själv idag har varit ute i vagnen på promenad. 

Nu väntar vi på att Christer ska komma hem med fredagspizzan. 


Annars har dagen varit lugn idag som ni säkert förstår. Hoppas på att kunna träna idag men får se hur pigg jag känner mig efter maten. 

Nu är det läggdags

Och jag kan krypa ner i sängen bredvid Evan. Äntligen! 

Känner mig så trött nu och hungrig. Känner mig hungrig hela tiden och äter är något som jag gör typ hela tiden här hemma känns det som. Småätarnas mästare typ. INTE bra! Så kommer man inte i form direkt. Ingen självdisciplin alls just nu och tror det lite beror på att jag än så länge inte kan träna ordentligt. Det ena ger liksom lite det andra och man blir mer motiverad om man kan köra allt i hela konceptet. 

Nåja får väl vara nöjd med att ha fått promenera i regnet idag som motion och träning.



Tripp, trapp, trull.. 

Hoppas på bra sömn i natt. Känner att jag ligger väldigt efter med sömnen. Men det är ju inte direkt konstigt. 

God natt!

Taki och Marie kom på besök

I tisdags så kom Christers plastpappa med fru hit för att hälsa på lille Evan. Drack kaffe och gosade bebis helt enkelt. Trevligt att få besök tycker jag och som tur var så hade jag dammsugit innan så lite av hundhåren var borta i alla fall. :) haha!!
 
Evan var lite knorrig och gnällig men det gick bra ändå. Förmodligen lite magknip.
Och han tackar så mycket för fina presenten och även Elina som hade sin fina kofta på sig på dagis igår och tyckte att hon var så fin. <3
 
 
Elina som äter banan och provar sin fina kofta hon fick.
 
 
Evan provligger på sin fina filt som han fick i present och som gick att dra ihop med en dragkedja som gör att den omfamnar honom.
 
 
Kul att ni tittade förbi!

Dressyrtävling med Jenny och Sammy

I söndags skulle jag skjutsa och följa med Jenny och hennes häst Sammy på dressyrtävling där dom skulle starta i två klasser. Men dagen började md kaos då vi saknade en adapter. Vi har kört samma bil och släp flera gånger och ingen av oss kom ihåg att vi behövt ha en tidigare, så dagen började med att åka till fyra olika ställen för att få tag på en. Suck! Jenny fick stryka sig i förta klassen och så kom vi iväg så hon han starta klass två. Men då hon kände sig stressad i kroppen så vart inte ritten helt som hon tänkt så det slutade med 54,8 %.
 
Här kommer lite bilder från dagen:
 

Long time no see

Heeeeeej igen!
Äntligen en liten lucka för att hinna skriva lite här. Kommer nog tyvärr vara lite så här nu på bloggen när jag har en liten småtting här hemma igen som helst av allt ligger i min famn 24/7. Men det är mysigt så då får bloggen bli lite lugn vissa dagar så får jag skriva ikapp andra om vad vi haft för oss helt enkelt.
 
Regnig dag idag så vi har en innedag. Elina fick vara hemma idag då jag var för trött i morse för att ta mig upp ur sängen är jag äntligen lyckats få Evan att somna om. Elina klagade inte och tog sovmorgon hon med. Ska försöka ta oss iväg sen och köpa nytt hö till ninsarna. Börjar ta slut igen, dom har ju fri tillgång så det går en hel del. Dom små sötnosarna. Önsar att Mili inte var så jobbig när det gäller dom bara så man kunde göra lite mer med dom när hundarna är i närheten. Måste hitta den nya selen som jag köpte förut som är spårlöst försvunnen här hemma någonstans. Fattar inte vart jag kan ha lagt den.
 
Kommer komma ett inlägg senare med bilder från när jag var med Jenny och tävlade dressyr i söndags, men nu får ni lite söta bilder på ninsarna så länge.
 
 

En helg med hästtävlingar

Först igår på Högsta gård där ridtravarföreningen ordnade pay and jump och pay and ride. Och idag på Värmdö ridklubb där Jenny startade dressyr. Igår var jag domarsekreterare och idag chaufför. Så denna helgen har varit full av häst men ändå inte så pass att jag gjort nåt med någon häst. Men tittat har jag ju gjort. 

Igår flöt allt på bra och jag kom hem så pass tidigt så vi kunde åka hem till Lone/farmor och äta middag där så Elina fick leka med Julian som också var där. Dom badade och busade som bara den. Dammsög upp massa salt som Thomas spillde i köket och tittade på film med popcorn. Sötaste!❤️



Evan fick också bada lite.☺️


Dagen idag däremot startade med kaos då vi glömt bort att vi behövt ha en adapter mellan bilen och släpet så innan vi fick tag i en sån så hann klockan ticka på så mycket så att Jenny var tvungen att stryka sig ur första klassen. Typiskt! Så med lite stress och irritation när vi väl kom på plats så gick det väl så där för dom. 54,8% blev poängen. Har fotat lite från dagen men har inte gått igenom bilderna så lägger upp i ett annat inlägg.

Och nu har vi precis varit och handlat lite och ska in och laga middag. Känner mig helt slut.

Dagens bebis

Idag när mamma var här så passade jag på att fota Evan lite med systemen när hon höll i honom. Min söta lilla bebispojke!
 
 
Alltså bebisfötter är nog något av det sötaste som finns!!
 
 
Min fina lilla gos!

Fredag idag, tjohooo!

Inte för att det har varit någon skillnad för mig dom anda dagarna mot idag men det är ändå något som känns lite bättre med fredagar. Även om Elina fortfarande är lite sjuk så har hon idag varit väldigt mycket piggare och inte alls lika hostig, skönt!
 
Har idag bytt däcken på bilen äntligen. Mamma kom hit och passade barnen under tiden medans jag åkte iväg. Sen fikade vi lite när jag kom hem. Så idag har det också blivit några kakor och sockerkaka. Vi har fått säga hej då till en liten fisk idag också som blivit sjuk och tyvärr dött. Elina gav fiskarna mat och så fick hon fiska upp den som tyvärr inte finns mer.
 
 
Annars idag så har dagen varit lugn. Vi väntar nu på att Christer som ska komma hem med middagen, pizza. Har blivit lite av en tradition här hemma nu att äta pizza på fredagar. Pizza och så får Elina kinderägg till efterrätt/fredagsmys.
 
Sen måste jag baka någonting inför i morgon då vi ska ordna en pay and ride och pay and jump med ridtravarföreningen. Blir nog vanliga ckokladbollar tror jag.

Powerwalk

När Christer äntligen kom hem från jobbet tog jag med alla hundarna på en powerwalk. Så glada över att få gå på i ett bra tempo. Blir ju lätt lite långsamt tempo när Elina går med annars men nu kunde jag gå själv med dom. Suki var nog gladast tror jag för hon typ studsade fram. Skönt för mig också att komma ut och dessutom få lite tid ensam och bara kunna pusta ut lite. 


Evan har varit väldigt "klängig" idag. Han vill bara ligga supernära hela tiden. Så fort jag försökt lägga ner honom så har han blivit jätte ledsen lille snutten. 

Men nu har Christer precis kommit hem från sin bandy så han ska väl duscha lite snabbt och sen får jag se om jag duschar eller om jag går bort till gymmet och kör en snabbis. (Borde verkligen det men frågan är om jag orkar idag) Det hänger lite på om Jenny hänger med. Ska ringa henne nu. Dom har ju öppet ända till kl 23 på det här gymmet så det är perfekt. Men det lutar nog åt en dusch på en gång. Har blivit nerkräkt 3 ggr idag av lille "kräkarn"☺️

Annars har vi bara fortsatt myst i soffan från det att jag kom in från promenaden tills nu. Eller jag drog en vända med dammsugarn också och satte på en maskin tvätt också, Suki hårar ju fortfarande som en tok. Elina ser fortfarande väldigt hängig ut och hostar som en tok emellanåt. Hoppas hon kommer få lite mer sömn i natt. Ska lägga henne lite i högläge tror jag. Hon sov länge här på eftermiddagen så hon får vara vaken en stund till innan vi lägger henne i sängen. Blir lite tokigt med tiderna när hon är sjuk. Får hoppas hon blir frisk snart.❤️ 

Säger god natt redan nu, God natt!






Hemmadag igen

Ännu en hemmadag med min sjukling och min lilla minsting. Elina fortsätter att hosta och snora och ser alldeles matt ut. Min stackars flicka!❤️

Har suttit på mitt arsle hela dagen och typ ätit... Inte bra direkt. Men det är tyvärr det jag gör om jag inte kan göra annat tyvärr. Måste skärpa mig och fokusera på vad jag vill med min kropp, och det är ju faktiskt inte att gå upp i vikt igen. Vill gå ner det sista och sen bygga muskler, och muskler får man ju inte av kakor. Haha!


Och tänk, igår blev den här lilla fisen 4 veckor😍 

Och inte nog med det så födde min vän Emma sin son igår också. En liiiiiten kille på 49 cm och en vikt på 2930g, alltså typ 1kg mindre än Evan.😃😍 åh vad vi längtar efter att få träffa honom, Evans nya bästis. Och eftersom Emma också är hästtjej så kan man ju hoppas på två små miniryttare. Behövs ju fler killar i ridsporten hihi.😜 

Nu ska jag bara lyckas hålla igen på allt när jag är mammaledig och komma ikapp lite ekonomiskt så kanske vi någon gång i framtiden kan ha en häst i familjen igen. 

Sjuklingen är hemma idag igen och resten av veckan

Sjukstugan fortsätter här hemma så går inte i många knop. Däremot åkte vi med Jenny och köpte hästmat innan och lämnade den i stallet. Tänkte att det inte är så ansträngande plus att Elina får se nåt annat än här hemma en liten stund och klappa Jennys häst som lite tröst för att hon är sjuk. Vi blev även bjudna på lunch så det tackar vi för!☺️

Elina ville köpa äpplen till Sammy så det gjorde vi också. 



Elina älskar verkligen hästar och det är så kul att se hur glad hon blir när hon får vara med dom och klappa och borsta. Hon fick även sitta lite på Sammy idag så det var ju toppen. Lyckan var total för Elina som satt med ett stort leende. Min fina, envisa lilla tjej som nu sover här hemma i soffan. Slocknade direkt när vi kom hem. 


Måste erkänna att jag saknar min stora bjässe enormt när jag träffar andras hästar. Men min tid kommer väl... Någon gång hoppas jag.😕 


Nu ska jag dricka lite kaffe medans båda barnen sover. Försökte ta en kopp för en stund sen men då ville lillemannen ha uppmärksamhet och "prata" men mig så kaffet hann bli kallt. Lille sötisen!





Dinosarietåget

Vakna barn här hemma fortfarande så vi passar på att titta på serien Dinosarietåget på Netflix. 




Får väl se hur länge Elina håller sig vaken. Ska gå och borsta tänderna strax i alla fall. Hon har nu lite feber igen så blir hemma i morgon med. Hur kan barn vara så pigga trots feber?? Ge mig den energin tack!

The naked truth

Som många vet så tävlade jag i bikinifitness precis innan min graviditet med Evan, och kom på en 5:e placering i debuten. Under 6 veckor körde jag så stenhårt jag kunde för att hinna i formen jag ville ha i tid till den tävlingen, och tävlade mot dom som dietat i ca 6-10 månader. En stor jäkla utmaning! Och nu efter denna graviditeten så är utmaningen nu att ta mig i form igen sakta men säkert så kroppen hinner läka ordentligt samtidigt. Svårt att inte gå för fort fram men jag ska skynda långsamt och jag hoppas att jag kommer i hyfsat bra form inom 1 år. 

Första träningspasset var som sagt igår, 4 veckor efter förlossningen. Allt är lite instabilt och kroppen är "sladdrig" men jag ska lyckas igen. Min vilja kommer vinna över allt i slutändan och jag vill bli "tight" igen, lyfta rumpan, få definierade muskler och konturer och få en awsome kropp trots alla bristningar, celluliter och åderbråck jag dragit på mig. Jag vet att jag kan och jag kommer ta mig i mål igen med mina tigerränder! Grrrr! 😘



Ska försöka dokumentera bilder vart efter min kropp utvecklas. 


Idag känner jag mig seg

Måste erkänna att det kan vara ganska tråkigt att vara hemma ibland. Alltså hemma själv utan vuxet sällskap. Idag har jag båda barnen hemma då Elina hade feber igår kväll och lär väl eventuellt få vara hemma i morgon med. Inget kul när barnen är sjuka. Man är ganska fast här hemma då ju. Men tur så har jag en snäll mamma som kom hit så jag kunde gå ut med hundarna förut i alla fall. Blir endast korta rundor idag då Christer inte är hemma på hela dagen. Han kom hem från jobbet och vände igen för att gå på fotbollsmatch. Lite klurigt att få ihop allt när man är ensam med alla hundar och barn. Framförallt eftersom det inte blir några ensampromenader med hundarna en och en vilket både Mili och Suki behöver. Eller jag kan ju gå ut i omgångar men det är svårare när man måste ta med barnen. Är ju enklare om man kan lämna barnen inne nån av promenaderna i alla fall. Hundträningen går verkligen piss just nu. Och Suki är lite trotsig just nu och testar gränserna ganska mycket hela tiden. Och så skällMili på det också. Blir snart gråhårig tror jag.. Men men... 

Igår fick jag i alla fall till ett kort träningspass för mig själv på gymmet. Så himla skönt faktiskt. Måste komma igång lite smått igen.



Och på dagen igår när vi var hemma hos mamma så lyckades jag få min syster Jessie att sitta med alla barnen på en gång!! Det ni! Haha och hon som typ har svårt för barn då hon är så osäker. Hihi...


Och Charlie fick hålla i Evan också.❤️


Men från det ena till det andra så är jag solo idag som sagt med allt här hemma. Och jag känner mig sååååå seg. Känner inte för någonting direkt. Blir en lugn kväll så Elina förhoppningsvis mår bättre i morgon. Just nu sover hon så tänker låta henne göra det även om klockan är lite mycket. 

Funderar på vad vi ska äta för middag.. Orkar inte laga nåt även om jag typ måste. Kanske rotar fram nån matlåda. 


En dag hos mormor

Ja alltså Elina och Evans mormor. En riktigt lugn dag då Elina sa att hon hade ont i halsen i morse och hostade så hon fick sjukanmälas. Dock så tror jag inte att hon mådde så dåligt som hon sa för hon har ändå verkat ganska pigg så vem vet, hon kanske lurade mig i morse. 😏

Har fikat med mamma i alla fall och druckit tre koppar kaffe. Blev ju väckt halv 6 i morse så det har behövts idag. Vart en riktigt lugn stund ändå när båda barnen sov middag. Då njöt vi lite extra av kaffet. Dom är ju så söta när dom sover.💕



Ikväll ska jag nog försöka ta mig till gymmet tror jag. 30 min träning borde jag ju kunna få till tycker jag men får väl se hur kvällen slutar. Kanske somnar jätte tidigt med barnen.

Eller så fastnar jag så här:



En relativt lugn söndag

I morse började jag och lille Evan morgonen tidigare än de andra som fortfarande sov. 



Lille piggelinen ville inte alls sova längre så det var bara att gå upp. Vi satte oss och tittade på tv och så åt jag gröt till frukost. Måste ju börja skärpa mig lite igen med maten om jag någon gång ska kunna komma i form igen. 

Men lagom när de andra kom ner så somnade lillemannen som en liten köttbulle, då han rullade ner från kudden.😍


På dagen sen var vi på en husvisning, men planlösningen var inge bra alls. Så vi åkte vidare till Ica Maxi för att handla blöjor och lite annat smått och gott. 

Åkte hem, Christer lagade middag och efter den så har jag och Elina gått powerwalk (så gott det gick så länge hon satt i vagnen) med hundarna.



Blev några åk i rutschkanan också.


Och nu ska vi alla gå och lägga oss.




Utedag idag igen

Go kväll! 

Igår var en riktigt lugn dag där det inte hände mycket alls, och idag har det hänt massor!! 

Idag har vi först varit på Utis i Tungelsta (öppna förskolan, utomhus), sen åkte vi hem med Jenny och Albin som också var med och köpte med pizza hem till lunch. Så var det en till mamma med sina tre barn med. Första gången jag träffade henne idag. Så barnen har lekt massor!! Efter lunchen gick vi ut igen och barnen turades om att åka Elinas Elbil. Och sen så gick vi alla hem till Jenny och hoppade på deras studsmatta. Så idag har vi alla verkligen fått massa frisk luft! Och så skönt när hundarna kan vara med då också.








Harry låg under vagnen på filten.☺️

Och nu ska jag precis gå hem till Jenny igen och hämta Elina som blev kvar där förut. Hon ville inte alls gå hem. Hon ville fortsätta leka med Albin och med Natalie som då kommit hem från skolan. Så jag och Evan och hundarna gick hem själva och åt middag. Får se om hon ville äta hos Jenny eller om hon är vrålhungrig nu. Kul har hon i alla fall haft idag och känns ju superkul att hon tycker så mycket om Jennys barn och att hon vågade stanna kvar själv utan mig. Vår stora tjej!❤️ vart tog lilla Elina vägen liksom. Tiden springer iväg. Tror hon kommer sova gott i natt! 

Snart framme hos Jenny nu så får se om hon vill hem. Snart sovdags ju. 

En utedag

Hej onsdag! Vilken dag med fint väder vi haft. Började med att försova oss i morse så Elina fick vara hemma idag. Så vi åt frukost i lugn och ro och sen gick vi ut med hundarna. Och när vi var ute så mötte vi Jenny, Nina, Albin och David som frågade om vi ville luncha med dom. Så det gjorde vi. Jenny gick hem och hämtade lite grejer som behövdes och sen var vi hemma hos oss och lagade lunch här. Albin och Elina lekte här och så gick vi även ut så dom fick åka bilen. Roligt tyckte dom!



Efter lunchen så gick vi ut med hundarna igen och bort till en lekpark där dom lekte ganska länge innan vi sen gick vidare till Jennys mamma för att hämta en syskonvagn som jag ska köpa  av henne för en liten slant. Känner att jag måste ha en när jag går längre sträckor med hundarna och Elina blir trött i benen. 



Ska åka och hämta liggdelen till den sen också. 

Men nu är vi hemma igen i alla fall och Elina slocknade på en gång efter denna fullspäckade dag med massa lek. 


En trött och nöjd prinsessa och en liten vaken prins. Och själv känner jag mig rätt mör jag med. Ska ta en kopp kaffe och bara sitta i soffan och göra ingenting en stund.

Äntligen läggdags

Nu ligger jag äntligen i sängen och ska sova. Evan ligger i Christers famn så nu kan jag ligga hur jag vill en stund, skönt!! Sen blir det ju att ligga tätt ihop med honom eftersom han sover med mig. 

Gick en extra runda med Suki nu på kvällen och körde lite fys med henne. Energiknippe som hon är så kan detbehövas ibland. Hon fick först träna på att gå fint i kopplet (hon drar ju en del) och sen dra mig på vägen hem. Och nu tänker ni säkert att jag sa emot mig själv men vill att hon ska lära sig skilja på selen och halsbandet. Sitter kopplet i halsbandet = gå fint, och i selen = varsågod att dra. 


Men nu ska jag sova, god natt!

En kväll hos mormor

Sitter just nu i soffan hemma hos mamma med en sovande Evan i famnen och två busiga barn som för tillfället tittar på en film för att varva ner innan middagen. 


Och Elina har knyckt en bit sockerkaka. 

Idag har jag hundarna och Evan varit ute nästan hela dagen i det fina vädret. 


Måste ju börja promenera bort de sista typ 10 kg från graviditeten så bara att sätta fart. Så man kan börja slipa på den riktiga formen sen när mitt bäcken är redo för det. Vill ju få tillbaka min tävlingskropp. Fast denna gången kommer den komma med en del bristningar och påminnelser från lille Evan i magen. Kärleksränder kan man ju kalla dom.💕



Vår lille prutt!❤️

Slappar i soffan en stund




Vegetariskt till middag idag och Elina har fått plaska med sina hästar i diskhon under tiden jag lagade mat. Ibland måste man liksom kompromissa med henne.

Och nu när middagen är i magen så sitter jag och kollar på tv:n och samlar lite kraft. Känner mig trött, och lär nog bli en vaken natt senare också eftersom Evan är så täppt. 

Finlunch


Nudlar till lunch idag. Lyxigt va?😊

Sitter här med min lilla sjukling som inte kommer till ro att vila. Vill bara ligga i min famn. Snart ska vi hämta Elina och sen blir det fortsatt lugn här hemma. Så hoppas jag på att Evan kryar på sig fort.

Hundarna får gå längre promenad senare. Den jag gick innan vart ganska kort då det är så svårt att veta vad jag ska klä på Evan så han inte blir sämre. Men Suki fick jobba lite i alla fall och dra mig fram på promenaden. Lite motstånd så hon skulle bli lite trött.





Förkyld liten skrutt

Åh nej nu har jag smittat Evan med min dumma förkylning. Han är täppt i näsan lille stackaren. Jobbigt att äta då ju när han inte kan andas normalt. Har försökt göra rent i näsan med koksalt så snoret ska släppa. Får bli en lugn dag idag helt enkelt. 

 
Får klä på honom ordentligt när vi går ut sen. Just nu är hundarna på baksidan i solen medans jag ska äta frukost. Hann inte göra det innan lämningen av Elina. 

Igår kväll ville hon minsann inte sova så hon fick följa med mig på kvällsrundan med hundarna. Envisa unge! Så idag var hon så trött. Så kan det gå!




En utedag

Idag har vi passat på att vara ute mycket i det fina vädret. Tog med hundarna på promenad kombinerat med lekparkshäng. 

Efter hundpromenaden hämtade vi Elinas cykel och cyklade till centrum för att köpa glass. Men hon är inte den lättaste att ha att göra med just nu. Trots, gnäll, skrik, gnäll och lite mer gnäll.. För det mesta ser hon ut så här:


Vad man än gör så tycker hon det är fel just nu. Men lyckades få henne att skratta lite när jag bad om det i alla fall. Tänk om hon kunde ha det leendet hela tiden istället, vad man skulle smälta hela tiden då.❤️




Kan inte vara lätt att vara tre år och ha så mycket åsikter om precis allt och en vilja av stål. Som hon prövar mitt tålamod precis hela tiden nu denna lilla tjej. Blir typ gråhårig och får huvudvärk. Helt klart är hon påverkad av att Evan kommit och hon nu måste dela mig med honom. 

Men hon blev i alla fall lycklig när hon och jag köpte glass. Älskade Elina.❤️

När vi kom in somnade hon i soffan. Man blir trött av mycket frisk luft. Jag själv kände mig också rätt slut men gick ut och kollade till kaninerna som skuttade i sina hagar. Båda pigga och glada. Ikväll får Rafflan sin sista dos medicin och hon är sig själv igen!💕😃 lite smalare än innan men det är bara positivt då hon var lite överviktig innan. 


Sen har jag badat Evan idag också och jag tror han tyckte att det var skönt när jag hällde vatten på honom.☺️ Lille stackarn har lyckats riva sig själv i ansiktet nu på eftermiddagen också. Jag som trodde jag lyckats kapa de vassa små naglarna, men tydligen måste jag missat nån. 



Så nu är det snart dags för en promenad med hundarna igen. Ska bara se till så Evan äter ordentligt så jag kan vara borta en stund om inte Christer vill gå denna runda. 

Sen blir det lite chips och dipp framför tv:n. Nyttigt och bra.👎🏻😁

God morgon

God morgon Söndag!

Igår var vi på dop på dagen för lille Albin. Elinas och Evans syssling. 




Och efter dopet bjöds det på fika och bus för alla barn. 

Väl hemma igen så kom Lone, Thomas och Jessie hit för att äta middag. Fast jag gick upp och vilade en stund innan maten då jag kände mig dålig. Min förkylning gjorde så jag hade huvudvärk och kände mig allmänt seg och tung. 

Idag mår jag lite bättre men ändå inte helt bra. Just nu är bara jag vaken och sitter i soffan med lilleman.


Får se vad vi hittar på idag. Är ju fint väder ute så kanske går till nån lekpark. Svårt att lämna soffan bara när man är så trött. 

Besök hemma hos Anna

Idag har jag, Elina och Evan hälsat på hemma hos Anna och kollat på deras nya hus. Mitt ute på landet, supermysigt med hästar utanför fönstret. Vi åt pannkakor tilk lunch och fikade lite innan vi sen gick ut och bort till grannen gör att kolla på ankor. Elins ville klappa men dom var för rädda. Men katten var inte rädd i alla fall.☺️








Så söta små ankungar alltså!!😍 ville typ sno med mig en hem. Vi passade även på att köpa med oss ekologiska färska ägg från äggboden som fanns där.

En mysig dag helt enkelt och kul att få träffa Anna igen. Det var alldeles för länge sen. Och nu är vi hemma och väntar på att Christer ska komma hem med pizza.


Känner oss alla lite trötta. Och min himla förkylning jag dragit på mig vill ju inte ge sig heller så den gör det ju inte bättre direkt. 

Nu väntar en lugn kväll hemma. Hoppas även på att kunna ta en varm dusch ifred sen, men det brukar ju oftast sluta med att Elina håller mig sällskap. Mammas tjej!

Hem ljuva hem

Eller ljuva och ljuva... Är såå stökigt överallt som vanligt. Jag är sämst på att städa!😁😝 

Men nu är vi i alla fall här, hemma igen från mormor. Elina började att leka med sina små djur direkt och vi är nu uppe i hennes rum. Hon leker för fullt och jag tittar på. Evan tittade också men somnade efter en stund.

Jobbigt att hänga med i storasysters tempo.😜


Snart läggdags för Elina. Idag får hon i och för sig vara uppe lite längre eftersom hon är ledig med mig i morgon. Kanske bänkar oss framför tv:n en stund så hon får varva ner. Lite välling så brukar hon bli lite tröttare. Jag börjar ju bli förkyld så känner mig inte alls pigg. Snorig, nyser konstant, tung i huvudet och halsont. Hoppas det går över i natt. 

En till som är tröttis är Harry.



Första heldagen solo

I morse åkte Christer till jobbet i vanlig tid, svintidigt! Så idag var min första riktiga heldag med båda barnen ensam från tidig morgon. Men det gick faktiskt väldigt bra. Vi kom iväg till dagis i tid och lämningen gick hyfsat, sen hem igen för en promenad i regnet med hundarna, innan jag och Evan for vidare till Petra för att fixa mina naglar. Vart 5 min sen dit men annars lyckades jag ganska bra tycker jag. 



Harry vägrade gå i regnet så han parkerade sig under vagnen😂


Mina nya naglar med starka färger denna gången och rejält kapade.


Och nu när jag hämtat Elina så har vi åkt hem till mamma/mormor. Christer ska på match så då passar vi på att hänga lite här. 

Evan har fått sitta lite själv i soffan. Vingligt men det gick!👍🏻 lilla sötkorven!
Spännande!!





Onsdag idag

Idag har jag ätit lunch med Jenny och Emma! Lika trevligt varje gång och det har blivit lite av en veckotradition att äta lunch tillsammans en gång i veckan. Ibland ute och ibland hemlagat hemma hos någon. Idag blev det en pizza på pizzerian 2 minuter hemifrån mig. 

Efter lunchen gick jag med hundarna på en längre promenad utan barn. Så skönt att gå med dom utan vagnen. Så mycket enklare då även om vi stötte på lite små problem. 


Han bara mata Evan innan jag sen åkte och hämtade min finaste prinsessa. Var jätte roligt när jag kom till dagis då alla barnen på hennes avdelning stod och dansade och skrattade till musik. Lite discokänsla!😃

I bilen sa Elina att hon ville till lekparken men eftersom jag kände att det var svinkallt ute idag så sa jag att vi kunde vara inne och baka istället, så det gjorde vi. En hallon/blåbärspaj fick det bli med hemmagjord vaniljsås som vi åt till efterrätt efter middagen. Så mumsigt!😋








MUMS!!

Nu blir det bus med Elina och gos med Evan innan läggdags.



 

Tandläkarbesök

Idag var Elina så modig och så stor! Vart tog min lilla tjej vägen? Hennes första tandläkarbesök och hon låg där och var så himla duktig!😍💕 stolt mamma!!

Dom frågade om hon ville ha solglasögon på sig då lampan var lite stark. Och helt plötsligt låg hon där som en cooling med sjyssta brillor!




Hon höll pappas hand hela tiden och lyssnade jätte bra på vad tandläkaren sa. Och efteråt fick hon en presentpåse med sig hem där det låg en tandborste, ett litet leksakslejon, en lejontatuering och ett kort. Hon var så stolt över sig själv efteråt och sa flera gånger att det inte var läskigt hos tandläkaren. Innan vi gick dit storgrät hon för att hon inte ville gå. 

Inga hål denna gången och vi blev visade lite mer noggrant hur vi ska borsta för att komma åt längst bak där det lätt samlas bakterier.

Efter besöket gick hon och jag ut med hundarna tillsammans innan det var dags att äta middag. Sen råkade hon somna i soffan.. Typiskt! Jaja nu är hon i alla fall i sin säng och sover sött och jag ska göra detsamma innan Evan vill ha mat igen. Just nu är han nere med Christer och sover i hans famn. Detta är den enda lilla tiden jag får ostörd sömn i nån timme innan Christer kommer och lägger honom bredvid mig. För då när jag gör det sen så ligger jag så stilla så jag får ont lite här och var av stelhet. Så passar på att sova en stund för mig själv nu innan. 

God natt!


Soffpotatis

Känner mig verkligen som en soffpotatis. Sitter här i flera timmar varje dag med bebis i famnen och bara är. Är väl det som är den här bebisbubblan. Kommer nog komma igång och göra lite mer när han är lite äldre. Just nu vill han bara vara så nära hela tiden, och jag passar på att njuta av den tiden med honom. Dom växer ju så fort.❤️ 




Christer hade lite saker vi skulle göra idag så kanske kommer upp från soffan sen ändå. 

Sista dagen för vissa av medicinerna

Äntligen börjar medicineringen av Rafflan trappa ner. Idag är sista dagen för vissa mediciner så det bara är någon enstaka kvar i några dagar till. Hon mår bättre men är fortfarande inte jätte hungrig. Men hon äter lite i alla fall och hon har bajsat. 



Hoppas hon blir frisk snart.

Nattning

Så nu har jag äntligen lyckats få envisa Elina i sin säng. Nu hoppas jag bara på att hon ska somna hyfsat snabbt också. Hon somnade ju direkt efter dagis i soffan så får väl se hur lång tid det tar nu att natta.


Har huvudvärk och skulle behöva duscha. Får se om jag orkar ikväll eller om jag tar det i morgon förmiddag när Christer är hemma. Är ju inte så glammig direkt när man är mammaledig. 

Hoppas på lite sömn i natt.
God natt


BVC besök

Idag fick jag och lillen lite sovmorgon efter en väldigt vaken natt. Christer väckte Elina och lämnade henne på dagis. Och nu under dagen jobbar han. Så jag, Evan och hundarna är själva idag. Vi har precis haft besök av BVC som vägt och mätt Evan. 


Så nu ska jag bara ta in kaninen och ge den medicin innan vi hämtar Elina. 


En lugn lördag

Idag vaknade vi allihopa runt kl 10 efter en sen kväll igår. Christer var ute halva natten med sina vänner och jag och Elina och Evan kollade film till alldeles för sent. Oooops.☺️ 

Tog en promenad till centrum för att handla lite och sen kom Robin, Linda och alla barnen hit för lite fika. 





Sen har jag tagit en ganska lång dusch, så himla skönt! Satte Elina för att rita under tiden även om det bara varade i 5 min tills hon kom upp och skulle hålla mig sällskap.


 Och nu är det slappa hela kvällen som gäller. Lite lördagsgodis för Elina och bara vara hela familjen. 




Idag är Elina hemma med oss

Denna dagen startade med en förmiddag ute på lekparken. Elina puttade vagnen på vägen dit och sen var det full rulle på henne. Hon gungade lääänge och åkte rutschkana. Gick balansgång och gungade på hästen som finns där.





Även Christer lekte lite och fick en spidermanpuss.😃


Hundarna sprang runt och lekte dom med. Mili bet på pinnar och Suki var ett yrväder. Evan sov i vagnen och hade det mysigt. 

När vi kom hem igen hade Christers pappa, farmor och systrar kommit. Så då vart det fika och så fick dom alla hålla och mysa med Evan. Christers syster Sara fick även äran att leka med Elina och hennes hästar. 

Och tänk att man kan bli så kladdig av en liten chokladkaka.



Och nu när alla gästerna har åkt så sitter jag här i badrummet och kollar Elina som badar. 



Sen ska vi mysa i soffan framför en film tror jag innan kaninen ska ha medicin igen. 

RSS 2.0