Sista dagen på året

Detta året har minst sagt varit både roligt och jobbigt. Jag har hunnit uppleva hur starkt band man kan få mellan en stor bjässehäst på kort tid och samtidigt sorgen som det lämnade efter sig när jag insåg att han var alldeles för dyr för mig att hålla. 

Jag har gjort min debut i bikinifitness som resulterade i en 5:e plats och en väldigt tränad kropp. Som dock försvann rätt fort efter att fått reda på att jag var gravid med Elinas kommande syskon. 

Detta året var också året då jag jag förlorade min älskade gosegris. :( den tyngsta dagen av alla. Saknaden är enorm. Tre hundar blev nu plötsligt två. Och en tomhet lämnades kvar. 

Och nu i slutet av året så är jag halvtidssjukskriven och bara försöker kämpa mig genom dom få timmar jag jobbar pga diverse gravidkrämpor. 

Så nu blickar vi fram mot 2016 då lille bebisen ska titta ut och ett år av mammaledighet väntar. 



Glöm INTE att ta tabletten mot illamående!!

Den läxan har jag verkligen lärt mig idag.. Suck! Två gånger var jag tvungen att spy på jobbet, och då jobbar jag bara 4 timmar! Och sen i stallet på insläppet så hände det igen. Fy fan vad jag hatar att spy! Usch!! Mår puss rent ut sagt nu så har lagt mig i sängen på en gång när jag kom hem. Klunkat lite filmjölk och vatten som jag märkt innan att det brukar lindra lite. Sen tog jag en tablett nu också. Hoppas på att slippa behöva spy i natt. Fattar inte varför denna graviditet måste ha detta illamående. Varför kan det inte släppa som det gjorde när jag väntade Elina. Jobbigt att vara beroende av tabletter för att klara av dagarna. 

Jaja bara ligga här och hoppas på en bättre dag i morgon. 

God natt!

Sovmorgon deluxe

Idag hade halva dagen gått när Elina vaknade. Hon sov ända till halv 12 idag! Tröttmössa! :)

Och nu är vi hemma hos mamma en stund innan jag börjar jobba. Mamma ska passa Elina tills Christer kommer sen.

Harry ligger under en filt efter kalla promenaden och Mili ligger och spanar mot dörren som leder in till rummet där katterna är. Suck! Haha att hon aldrig ger sig.



Ska äta lite fiskgratäng nu så kanske kan klaramig resten av kvällen sen på jobbet och i stallet. Men känner jag mig själv rätt så lär jag bli hungrig sen ändå.


Natti natti

Hundarna promenerade, kaninerna nattade, barnet i sängen (sover inte än), och jag själv nerbäddad under täcket. Då var denna dagen slut. 

I morgon blir det jobb några timmar på kvällen och mitt sista insläpp i stallet efter det. 

God natt! 



Lite kaffe på det här då


Elina somnade i soffan så jag passade på att fixa rent till fiskarna. Har konstaterat att jag behöver handla lite saker även till dom. Ny glasskrapa bland annat. Fick inte bort alla alger som bildats på glaset nu så får ta bort det när jag köpt ny sån. 


Borde även köpa lite fler fiskar då det mest är malar nu. Lite mer färg skulle ju inte skada. :)

Men nu ska jag bara njuta av lugnet en stund med lite kaffe och after eight innan Elina vaknar. 




Har lilla mysHarry bredvid inlindad i en filt. :)

Ny almanacka beställd

Äntligen har jag beställt ny almanacka för 2016. Kan inte leva utan min almanacka. Beställer jämnt från personligalmanacka.se så man får designa den själv. 


Så nu får jag bara vänta tills den dimper ner i brevlådan inom 2 veckor. 

En uteförmiddag i det fina vädret

För en gångs skull tycker jag att det är mysigt att det kommit snö. Jag är annars inte så förtjust i när det är kallt men nu när man har barn så känns det som att man vill att hon ska få uppleva alla årstider. Så nu när det kommit massa snö så har vi självklart passat på att vara ute denna förmiddagen. Gått med hundarna och åkt pulka för första gången i år. Tjoohoo så roligt att åka i backen tycker Elina! :) Sen blev det även lite rutschkaneåk i den isiga snabba rutschkanan.







Så nu har vi precis kommit in och ska ta det lite lugnt en stund. Koka lite varmkorv till lunch tänkte jag och bara mysa under filten. 

Senare måste jag åka iväg och köpa lite halm, pellets och spån till kaninerna, men får se om vi tar det när Christer kommit hem. 

Idag önskar man att man fick gå ut och galoppera i snön... Önsketänkande.. 

Nu ger jag upp denna dag

Kryper ner i sängen i brist på annat att göra. Hoppas på att Elina sover hela natten nu utan avbrott. Så får vi se om snön som kommit ligger kvar i morgon. Kanske kan man ut och åka lite pulka. 

God natt

Right now

Julklappsutdelningen klar och barnen kör med sina bilar dom fått. :)



Koncentrationen är på topp! Haha!! 
Själv väntar vi vuxna på lite risalamalta. 

Hej söndag!

Nu har jag nyss kommit in från kylan efter en promenad med hundarna, burr!! Idag är det kallt ute. Och innan promenaden var jag också ute fast på baksidan. Har gjort rent till kaninerna med Elinas hjälp. Hon fick även promenera lite med ena kaninen på tomten. :)
 
 
Så nu har dom fått rent i sina burar och grönsaker att tugga på. har även klippt deras och hundarnas klor. Så nu tänkte jag faktiskt ta hand lite om mig själv och gå upp och duscha och tvätta håret. Kan behövas en varm dusch nu efter att ha varit ute länge i kylan.
Kl. 17 ska vi vara hemma hos mamma och fira jul för tredje gången. Fast nu utan julmat. :) Tror det blir någon form av hämtmat istället. Och så lite julklappsutdelning till barnen igen.

Typiskt

När man väl går och lägger sig själv så vaknar barnet och säger att hon inte är trött i sina ögon... Tur att Christer fortfarande är där nere, så hon fick gå ner och vara med honom en stund. Själv ska jag försöka sova. 

God natt!

Från den ena soffan till den andra

Nu har vi kommit hem från pappa och Elina sussar sött i sin säng, i tid för en gångs skull. Så nu byter jag ut pappas soffa mot vår egen framför en film tror jag. 


Känns som dom flesta dagarna nuförtiden. Mina aktiva kvällar har mer förvandlats till soffhäng med alldeles för mycket gottis. Inte undra på att man lägger på sig massa extra vikt.

Life changes...

Mot morfar och Marita

Efter en snabbstädning här hemma är det nu dags att åka mot julfirande hos pappa/morfar och Marita. :) 

I brist på annat medans vi väntar på systrarna. 






Älskar dig min älskade unge!

En sångstund så här på kvällen

Idag har varit en trött dag för min del efter en dålig nattsömn. Sen jobbade jag några timmar och blev lite piggare.  Behövde nog röra på mig för att komma igång lite så nu på kvällen har jag faktiskt varit och skrålat lite kareoke med Jenny sådär spontant. Haha!! Kul var det men fasiken alltså, jag kan ju inte sjunga. :) men ikväll så bjöd vi på lite sång och oss själva. 

Har precis krypit ner i sängen och ska sova. Hoppas på en bättre natt nu. 
Hade fått ett litet paket i brevlådan nu på kvällen också. Var med i en utlottning för ett tag sen i en grupp på Facebook där vinnaren skulle få ett hemligt paket, och jag vann!! 

Två pennor, en sån där bricka man har till kundvagnen, ett reflexband till armen, ridstrumpor, ett hårnät, en isskrapa till bilen och ett pannband från Star rider. :) kul!! Synd bara att jag inte har någon häst att använda det till. 


Och nu har klockan slagit över till ny dag också så nu går jag in i v. 28, eller 27+0. Magen bara växer och växer och det rör sig mer och mer där inne. 





Time to sleep! 
I morgon väntar mer julfirande. Och snart kommer jag även kunna avslöja en liten hemlighet. :) hihi...

Julafton

Då är denna julafton över och vi ska nu krypa ner i sängen och sova. Vi har ätit massa mat och godis då man typ rullade hem. Tomten kom i vanlig ordning och ingen var gladare än Elina. Hon har fått massa bilar, pysselsaker, kläder, sängkläder, ett jätte fint dockhus och tillbehör till det. En supernöjd liten speedad tjej som inte varit stilla en sekund idag. Kommer garanterat sova gott i natt! 






En fin julafton!

God natt och god jul!

Vad snabbt denna dagen gått

Klockan är redan 21.15 och dagen har svischat förbi. Idag har jag ätit lunch med en annan vän och sen efter det så har vi varit iväg till Christers jobb och handlat så vi skulle höja deras snittköp, så deras butik kanske har chans att vinna en säljtävling. Vi handlade MASSOR!!! Fick nog helgens längsta kvitto! Så nu har vi bunkrat med tvättmedel, sköljmedel, tandkräm, deodoranter, soppåsar, hundbajspåsar, mm.. Sen fick Elina köpa en orange handduk som hon ville ha. Hon älskar orange! <3 köpte golv till övervåningen och tapet till sovrummet. Herre vad dyrt allt blev.. Men men... Nu behöver förhoppningsvis inte handla sånt på ett bra tag. Blev kinamat till middag och sen har jag varit ute på kvällsrundan med hundarna. Så nu ska jag bara sitta här i soffan en stund efter att ha packat upp alla typ 7 stora påsar. Ska smaska på min lilla nötpåse som vi också köpte. 


Känner mig rätt trött så blir nog bara en liten stund i soffan innan jag går och lägger mig. Annars lär jag somna där jag sitter. 


Pannkaka

Hemma igen efter både lunch och en liten fika med Jenny. Så nu blir det pannkaksfix till barnen. Charlie är ju här nu och dom har önskat pannkakor till middag med jordgubbssylt. Så bara börja steka då. :)



Sen ska vi nog mysa framför en barnfilm med lite lördagsgott. 


Lördag är igång

Idag sov vi ända till halv 10, så jäkla skönt även fast jag fortfarande känner mig sjukt trött. Har promenerat med hundarna och släppt ut kaninerna. Vi har haft kojbygge i soffan och lekt med Elinas små hästar. Och nu ska jag möta Jenny för lite lunch. 







Ännu en dag är nu slut...

Oj här var det dåligt uppdaterat. :) så det kan gå... 

Har jobbat idag på kvällen och på dagen var jag och Elina även på jullunch på jobbet. Så gott!! Mums!! 

Vi var även förbi dagis en snabbis och lämnade julklappar till hennes fröknar. Elina har ju långt jullov nu så hon kommer vara hemma, hos farmor, hos mormor och jaa hon får vara lite här och där dom tiderna jag jobbar. Men är ju oftast ledig hela dagarna nu och jobbar bara några timmar på kvällarna så det blir nog bra. 

Har hittat en ny app på telefonen som kan göra om bilder till målningar. Ganska kul ju! Några exempel:





Häftigt tycker jag!!

Fick hjälp av Elina att mata kaninerna idag nu på kvällen och duktig som hon är skulle hon "städa bajset" också! :) 



Gör ju rent i kisslådorna ca var/varannan dag och hela buren ca 1 gång i veckan ungefär. Ibland någon dag mer eller mindre. Vill att dom ska ha fräscht hela tiden. :) Mina små lurvisar. <3


Nu ska vi alla sova. Blev en sen kväll för  oss idag. Elina har hållit sig vaken länge och var till och med med mig ut med hundarna på kvällsrundan. Kanske får vi njuta av lite sovmorgon i morgon då förhoppningsvis. :)

God natt! 


Natti natti

Idag försov vi oss i morse så Elina fick vara hemma från dagis. :) Så det kan gå.

Mormor fick passa henne en stund sen på dagen medans jag fixade naglar hos Petra. Och sen passade hon även henne en stund medans jag och Christer gjorde jobbskifte. Han slutade och jag började. Tur att mormor är så snäll! 

På jobbet kändes det stressigt idag. Mycket folk och massa saker som låg huller om buller i butiken. Känns som jag mest flängde fram och tillbaka när jag inte satt i kassan. Men men, tiden gick ganska fort då i alla fall. 

Och nu har jag varit på kvällspromiss med hundarna, ätit en alldeles för sen middag och nu blir det sova som gäller. 

God natt! 

Bjuder på bilder på Elina från hundmässan i helgen. :)





Uppdatering Mili

Då börjar denna dagen ta slut och jag ska krypa ner i sängen snart. Har precis kommit in från promenaden med hundarna och från matning av kaninerna, söta små pluttar. <3 


Har ju inte berättat hur det gick för Mili igår. Hon var ju hos veterinären med sina höfter som har börjat krångla lite. Och veterinären gav henne ingen bra diagnos. :( kraftig artros i båda höftlederna med pålagringar. Värre i vänster än i höger och det bakbenet kan hon inte sträcka ut lika långt heller utan att det låser sig. Och i och med att hon redan äter medicin mot sin allergi så kan vi inte ge henne medicin som dämpar detta då medicinerna ej får kombineras. Så veterinären sa att hon trodde att Mili kanske skulle hålla i ca 1-2 år till innan hon får såna problem så att man får ta bort henne pga smärta. :( Hon sa även att Mili är ett solklart fall där dom egentligen vill operera in en eller eventuellt två nya höftleder och höftkulor i metall men då kostar det 40000 per höftled och vet inte om hennes försäkring täcker det så det ska vi kolla upp. För då kan hon leva längre och med mindre besvär. Men sen är det ju jobbig och lång rehabilitering då också så man får ju tänka på vad hon mår bäst av. Svårt det där... Tråkigt eftersom hon bara är ynka 5 år än så länge. Stackars busevovve. Men enligt veterinären så ska vi hålla koll på henne lite extra och observera om hon får värre besvär. Hon ska gå ner i vikt, och inte gå några långpromenader. Inga tvära vändningar eller tvärstopp. Ja massa att tänka på om hon ska hålla men vi kan samtidigt inte ta bort allt hon tycker är roligt. Då är det bättre att hon får göra det hon tycker om också och sen får man väl tänka på det värsta sen om hon får mer ont helt enkelt. Hon ska inte behöva ha tråkigt jämt. Än är hon sprallig och glad även om hon går stelt och ibland haltar lite. Får hålla tummarna att hon trotsar oddsen mot mer smärta de närmsta 2 åren. 


Dags att försöka sova. 
God natt!

God förmiddag

Nu ska jag kasta mig ner i ett varmt bad!

Har lämnat Elina på dagis, gått promenad med hundarna och även slipat alla väggar nu i Elinas blivande rum = dammigt som bara den!



Och till min stora besvikelse nu så hade vi inga dammsugarpåsar kvar så får dammsuga rummet senare. Typiskt! 

Efter badet blir det lite lunch och sen vila en stund innan nästa hundpromenad och jobb. 

En dag på hundmässan

Idag har vi spenderat dagen på hundmässan tillsammans med Anna och hennes son Pontus. Elina har klappat så många hundar. Och hon gillade dom små mest. :) Jag har fått hälsa på min favvo bullterriern och Christer på sin favvo American Akita. Anna gillar den Engelska Springer spanieln mest. Smaken är ju som baken och alla gillar vi olika.
 
En mysig dag som nu har avrundats framför två filmer i soffan som gått på tv:n. Tänkte ta ett varmt bad sen men får nog allt vänta tills lillstumpan somnat. Annars har jag garanterat en liten tjej som också vill plaska och då blir det inte riktigt det där lugnet som jag är ute efter.
 
Just idag önskar jag lite extra att jag hade min häst så jag kunde få åka ut och bara pyssla en stund nu på kvällen. Vissa dagar saknar jag mer än andra.
 
 

God natt

Efter en trött dag idag igen där jag sovit bort det mesta sv dagen så har jag även varit hos läkaren och fått nytt sjukintyg, samt jobbat lite på kvällen. Känns tråkigt att vara så här trött hela tiden även om det kanske är lika bra. Då tänker jag mindre om jag sover. 

I helgen är det hundmässa i planeringen bland annat så det sk bli skoj. 

Och magen den bara växer å växer. I morgon går jag in i v. 26 eller 25+0, beror på hur man räknar.





Kroppen känns väldigt pluffsig och uppsvälld nu. Saknar mitt tränade jag lite grann. 

God natt! 

God kväll

Idag har jag mått mycket bättre än igår men har varit så sjukt trött. Energinivån är verkligen på noll. Elina har haft feber och i morse sa hon att hon hade ont i halsen. Så hon får vara hemma i morgon med. 


Jobbade några timmar nu på kvällen och nu har jag precis krypit ner i sängen efter att ha matat kaninerna och mockat lite i kisslådorna med Elinas hjälp. 


Hon är med nästan jämt. Hon vill så gärna mata och hjälpa mig att fixa. Idag tog vi med några äppelbitar till dom också. 



Nu ska jag försöka sova. Får väl se hur bra det går denna natt. Har varit flera orolig nätter nu så är inte konstigt att man känner sig helt slut. 

God natt!

Idag har jag inte mått bra

Startade min morgon idag med att spy som en gris. Denna graviditet alltså! Klarar mig verkligen inte utan mina tabletter mot detta illamående. Sen fick jag huvudvärk så jag ringde mamma och frågade om vi kunde komma dit så hon kunde hålla koll på Elina så jag fick vila innan jobbet. Elina är ju sjuk så hon är ju hemma. Snälla mamma ställer upp som vanligt och vi for dit. Sen har jag sovit tills klockan var typ 14.15 och då väckte mamma mig så jag skulle hinna äta lite innan jobbet. Lämnade en ledsen Elina som inte ville att jag skulle gå och sen när jag väl kom fram till jobbet så hann jag väl jobba en timme ca innan jag mådde illa igen, men denna gång klarade jag mig från att spy. Däremot svartnade det för ögonen och jag vart alldeles kallsvettig så jag fick sätta mig på huk en stund. Lite svimmfärdig kändes det som. En kollega sa till mig att dricka lite Cola så jag fick en lite sockerkick och det hjälpte faktiskt lite grann. Men sen efter det så bytte jag till mig kassapass istället så jag fick sitta. Och när jag kom hem efter bilturen mådde jag illa igen så var bara att kasta i sig mat då det blir värre på tom mage. Och nu har jag ändå lyckats ta mig i kragen och städat rent till kaninerna. Elina skulle så hjälpsamt hjälpa till men det blev ju bara värre då hon öppnade hagen till den räddaste kaninen så den sprang fritt på tomten när jag var klar. Jahapp, bara jaga kanin då.. Suck! Som tur är lyckades jag stänga in den i en hörna så jag kunde få tag på den. Tycker det är så synd att dom ska vara så rädda. Men så blir det väl när dom varit ohanterade i typ 4-5 år innan. Gör i alla fall mitt bästa för att försöka få dom att lita lite mer på mig. Lite bättre har det ju blivit i alla fall. 
Och på tal om rymmande kanin så satt den andra kaninen utanför sin bur, uppe på buren nu när jag kom ut också. Frågade Elina om hon inte stängde den i morse och hon svarade glatt, "nä mamma, jag stängde inte den" haha.. Bråttom som vi hade det då jag ville hinna vila så dubbelkollade jag inte som jag brukar utan litade på att hon stängt buren efter hon gett den mat som hon brukar när hon hjälper till. Jaja var ju inte värre än att fånga in den igen men ändå.  Den såg rätt nöjd ut att sitta där uppe på. 


Ska lägga mig nu och hoppas att jag mår bättre i morgon. God natt!



Lite julklappsverkstad

Efter bullbaket somnade Elina i soffan och har sovit lääääänge. Vi har låtit henne sova eftersom hon är sjuk. Vill ju inte störa då så jag passade på att åka mina ärenden och sen har jag slagit in massa klappar till Elina och hundarna. 


Satt på badrumsgolvet så inte Elina skulle märka vad jag gjorde. Lär inte bli nåt pepparkaksbak idag tyvärr. Får spara det till en annan dag när Elina är piggare. Degen har vi ju kvar då vi köpt färdig deg. 

Christer är och tränar nu och när han kommer sen ska jag nog ta tag i hundarna och kaninerna. Hoppas på att det ska sluta regna bara annars avvaktar jag nog med burstädningen till i morgon faktiskt. En dag till klarar dom sig utan städning men ska nog sätta mig en stund med dom och kela lite extra sen i alla fall och muta med lite nyinköpt kaningodis. Måste ta tag i att hämta hem deras andra burar från stallet någon dag också men då måste jag hyra ett släp och få bärhjälp. 

Jag är verkligen en sann djurnörd! Skulle inte kunna leva utan mina djur. <3  
Skulle kunna ha många fler än vad jag har nu om jag fick bestämma. 


Dags att smacka i sig en lussebulle! :) mmmm!! 

Lussebullar var det här

Nu efter att vi promenerat med hundarna (läs att jag promenerat med hundar i koppel, vagn att putta på och en gnällig Elina i famnen) så vart jag helt slut så vi tog ett snabbstopp hos mamma för lite återhämtning. Ja Elina höll sig glad och var jättenöjd att få promenera sin Harry själv i hela 30 meter. Sen kom gnällandes och hon vägrade annat än att bli buren. Suck!



Men är man lite sjuk så blir man ju automatiskt lite ynklig och vi försökte få henne att vilja vara hemma istället men hon skulle promt gå med sin hund själv. Envisa lilla unge!

Sen har vi bakat lussebullar, eller vi håller fortfarande på. Degen ska nu jäsa för andra gången. Elina och Christer gjorde degen och sen har jag hjälpt till att rulla bullarna. 






Ska nog försöka få i oss lite sen lunch nu innan bullarna ska in i ugnen. Och sen efter det ska vi även baka lite pepparkakor så julen är räddad. :)

Vore bra om vi lyckades få Elina att vila en stund också så hon kan bli frisk. Sen har jag några ärenden att göra. Måste bland annat åka och köpa halm så jag kan fixa åt kaninerna. 

Feber

Som ett brev på posten kom den nu, febern Inte på mig men på lilla stackars Elina. Jahapp, där fick jag förklaringen till denna oroliga natt. 38.0 i temp och hon är helt täppt i näsan. Bara ta det lugnt idag då. Tur att vi bara planerat att baka idag då. :)
 
Sen ska jag i och för sig göra rent hos kaninerna idag också men då kan Elina vara inne med Christer som också är ledig idag. Skönt att båda är hemma samtidigt ibland.

orolig natt

God morgon!
Här hemma är det än så länge bara jag och hundarna som är vakna. Har varit en orolig natt och jag tappade räkningen för hur många gånger jag blivit väckt av Elina då hon gnäller i sömnen. Och ändå lyckas jag inte sova mer just nu. Bebisen i magen rör sig massor och vill förmodligen att jag ska äta. Får ingen ro i kroppen men lär väl somna på soffan under dagen. Jag känner mig helt slut.
 
Ska ringa till veterinären idag och boka tid för Mili också. Hennes höfter är inte ok. Hon börjar få svårt att gå upp för trappan på kvällarna vissa dagar. Hon liksom stapplar sig upp med bakdelen och det känns inte alls bra. Stackars min busevovve. :(
 
Ska nog göra nån macka nu så kanske bebis i magen lugnar sig. Gosa ner mig under e filt och bara ta det lugnt tills Elina vaknar.
 
Lekte lite med kameran nu på morgonen..
 
 

Två dagars jobb är nu klart

Så nu väntar två dagar ledigt igen. :) kom nyss hem till det här:


En väldigt trött liten tjej som både fått åka ångtåg idag och varit på kalas med Charlie. Så får väl se om hon kommer vakna mitt i natten sen eller om jag kan lyckas få lite liv i henne nu en stund. 

När Christer kommer hem sen så ska jag smita ut med hundarna i blåsten. Kändes nästan som man skulle blåsa av motorvägen på vägen hem. Han har också jobbat idag, därav barn- och hundvakt under dagen. :) 

Men tills Christer kommer ska jag softa i soffan en stund med Harry i knät. :)

Alltid lika kelig. 

Dags för lite jobb

Snart dags för lite jobb efter tre dagars ledighet. Känns faktiskt helt ok måste jag säga. Idag kör jag bara 16-20.40 så det är ett kort pass. Får se om jag springer ner på City gross sen innan dom stänger och handlar den första julklappen till Elina. Hon har spanat in en sak där som hon "älskar sig av tomten" :) Är hög tid att börja med julklappshandeln. 

Annars idag har jag typ bara sovit och varit ute med hundarna. Så trött så trött. Helt galet alltså. Längtar efter att få tillbaka lite energi. 

Nu måste jag sticka. 

Ps. Jag har en väldigt klok dotter! :)



Solokväll med Elina och mina fyrbenta

Efter en dag fylld av bus på leklandet, lunch ute och sen leverans av sadel så har jag nu landat hemma i soffan. Christer ska på bandyträning så jag och Elina blir solo. En myskväll hoppas jag på men får se vad Elina vill. Just nu tittar hon på en film som hon hittat på via play om någon liten katt. Får hoppas hon kan somna innan kl 21 bara så jag lyckas väcka henne lite lagom tid i morgon när hon ska på dagis igen. 


Hon är så söt när hon promenerar med Harry. Längtar tills jag kan gå riktiga promenader med hundarna igen och inte bara kortare i snigelfart. Mili blir ju liksom sympatitjock med mig nu när hon inte får sina vanliga rundor. Stackarn.. Får ta igen det när bebis är ute antar jag när det onda förhoppningsvis släpper. Längtar efter att kunna göra mer än att bara vara så stillsam. 

Värma lite varm oboy och slå mig ner närmre Elina som just nu lägger några höga pruttar, haha!! Härliga barn! 

Lite pedikyr så här på kvällskvisten

Elina hade tjuvöppnade ett paket ifrån hennes paketkalender när jag kom hem så nu har vi haft manikyr och pedikyrkväll här hemma. Elina har målat både mig och Christer. Haha!!

Så jäkla snyggt!


Hon målade även sina egna tånaglar. :)


Så nu kan jag äntligen hoppa in i en dusch så får Christer börja natta. En sen kväll idag men det gör inget då vi är lediga i morgon och kan ta sovmorgon. 

Hemma igen

Jag hann nästan bara hem och vända igen efter vi varit iväg och handlat innan. Skulle möta Therese i hennes stall och fika lite samt prova en sadel som jag har till salu på ena hennes häst. Den låg väldigt bra enligt våra ögon men vi bestämde ändå att hon ska boka en sadelprovare som får kolla en gång extra innan hon bestämmer sig. Handlar ju ändå om några tusenlappar så då vill man helst vara säker. Men hästen verkade nöjd i sadeln och enligt schabraket så var all tryckfördelning jämn och fin. Hoppas på att hon köper den. 

Här är hon tillsammans med sin andra häst Fiona.



Promenerade med dom bort till ridbanan och kollade när dom red och nu är jag hemma igen. Måste erkänna att jag blev lite full i skratt när jag närmade mig hemma och fick syn på detta i fönstret,


Elina "flyger flygplan" på Christers fötter. :)

Nu blir det en dusch och sen bara slappande i soffan. Christer får ta ut hundarna för nu har jag ont. 

En morgon med mina djur och underbara dotter

Idag är jag ledig igen och även Christer. Elina får vara hemma från dagis och umgås med oss istället. Passar på att vara med henne så mycket det går. Sen blir det ju två barn som ska ha uppmärksamhet så gäller att ta vara på tiden med Elina som ensambarn nu innan.
 
Vi började denna morgon med lite mysfrukost i soffan och sen gick vi faktiskt ut på promenad med kaninerna en och en. Och nu sitter dom ute i sina hagar på tomten. Har ju regnat så mycket senaste dagarna så dom bara fått vara inne i sina burar eftersom vi inte har något regnskydd till dom i hagarna. Så idag var dom nog glada över att få röra lite mer på sig.
 

Efter vi promenerat men ninerna så ville Elina leka i lekparken och gunga gungbräda så då gjorde vi det tills hon sa att hon frös. Då gick vi in så hon kunde vara en stund med Christer medans jag tog hundarna på en promenad.
 

Mili fick bära sin klövjeväska så hon skulle bli lite tröttare kanske. Hon blev så uppspelt när hon såg oss gå iväg med kaninerna så hon bara stod och gnällde och typ var okontaktbar.
 
 
De varma skorna/kängorna åkte på och raggsockar. Burr vad kallt det är ute idag.
 

Om en liten stund ska vi alla åka iväg och handla mat och fylla på här hemma, och eventuellt kolla lite i andra butiker också. Att göra något tillsammans.
 
Sen vill jag nog sova middag, haha.. Är så där himla trött hela tiden. Suck!
 

Nu säger jag god natt

Och jag hoppas att denna natten är bättre än förra. Så jobbigt när jag ligger vaken och grubblar. Är så förbaskat trött på dagarna då. 

Vi har tittat på film och ätit lite godis och popcorn så nu känner man sig lagom svullen. Och ändå är det jag tänker på mest i denna sekund att jag är sååååå sugen på coca cola. Illa!!

Min lilla badfia sover sött här bredvid i alla fall så ska ligga och lyssna på hennes andetag så jag kan somna jag med. Så mycket tankar och känslor i mitt huvud just nu. Ibland orkar jag inte med mig själv känns det som. 

Tur att jag har min lilla solstråle! <3

Så mycket kärlek i en sån liten kropp! 

God natt!


När egentiden snabbt byts ut mot en plaskande Elina som OCKSÅ vill bada med mamma!



Jaja det är ju mysigt det med. :)

En sån där trött dag igen

Min energi på dagarna är verkligen på noll. Känner mig ständigt trött och hängig. Hade Elina hemma idag från dagis eftersom jag var ledig så vi har sen varit hos mamma/mormor en bra stund. Jag somnade i hennes soffa som vanligt nuförtiden och jag känner ändå att jag inte är utvilad. Önskar att man kunde gå och träna eller nåt sånt så man får igång pulsen lite mer och kickar igång lite endorfiner men det är ju väldigt svårt när man har ont konstant. Kanske borde prova att köra lite överkropp med lätta vikter bara och se hur det känns. 

Nu sitter jag i badet i alla fall med en ansiktsmask och har lite egentid en liten stund. Christer och Elina bygger pussel där nere. 


Idag vart det typ dietmiddag kändes det som. Kyckling, ris och grönsaker. Och jag valde bort såsen då vi bara hade lite sås kvar. Tänkte att äsch jag är ju ändå rätt van att käka torr kyckling från tävlingsdieten. Inte för att det är speciellt gott men det är mat i alla fall. 


Ska bli intressant sen och se hur pass snabbt jag kommer komma igen sen efter födseln. Känns just nu som jag lagt på mig en hel del. Men det ska nog gå bra. Får styra upp mina matvanor lite bättre sen bara. Tror att gymmet kommer bli lite som mitt andra hem sen när jag inte har hästen. Fick dessutom ett mail idag om att mitt gym här hemma där jag bor kommer ha längre öppettider från och med nu också så det är kanon ju. Då kan man träna både supertidigt innan jobb eller sent efter om man behöver det. 

Måste ta tag i tvätthögen som ska vikas och läggas in i garderoberna som ni såg bakom mig på bilden efter mitt bad också. Den tråkiga biten med att tvätta. Men skönt sen när man har rena kläder att sätta på sig. :)

När Elina somnat sen är det tänkt att vi ska kolla på nån film. Båda är lediga i morgon så då gör det inget att kvällen blir lite senare än vanligt. Hoppas bara vi hittar någon som verkar bra på via play eller Netflix. 

Nä nu ska jag njuta en stund till innan det är dags att kliva upp från varma badet. 

RSS 2.0