En trea

Kom precis upp från ett varmt bad och går för att kolla till Elina och hittar detta. Väckte honom så han inte ska sova där hela natten. Men sött var det. 😍 Min kropp känns trött efter denna otroligt jobbiga dag. Massor att göra och så har jag mått illa till och från hela tiden. Japp jag kan ju lika gärna avslöja här nu. Det kommer komma en bebis till i Januari. 3 gången gilt!😃 En liten oplanerad rackare men kommer vara lika älskad ändå. Lite tungt bara för min redan trasiga kropp med en till graviditet så tätt inpå. Men bara försöka vila så mycket jag kan. Är ju olidligt trött hela tiden också så man känner sig inte så kaxig. 


Vet egentligen inte exakt vilken vecka jag är i men det är på ett ungefär. Ska på KUB den 6:e juli och se om vi kan få fram lite mer exakt då. 


Så så är det här! Hänger knappt med själv! 😂 
Ska knapra lite saltgurka nu innan jag går och lägger mig. Konstigt gott just nu. 

Denna veckan är det långa dagar för barnen på förskolan och det blir en del gnäll på kvällarna. Hoppas på att ta igen lite i helgen. Kanske åka ut och hälsa på Anna och Jacson och bara mysa. Ja sen behöver ju gräset klippas också å häcken klippas. 

God natt!


Jobbhelg

Skriv inläggstext 

Skriv inläggstext 

En välförtjänt massage i massagestolen på jobbet. Men lunchrasten går för fort tycker jag. Snart dags att köra på ute i butiken igen. Massa pall kvar som jag vill hinna med men som jag kommer behöva avstå pga allt folk. Sjukt mycket kunder både igår och idag, men det är positivt att vi säljer för mycket då i alla fall. 


Barnen är hos farmor och vi var även där igår. Eller dom var där hela dagen och jag kom på kvällen efter jobbet. Dom hade badat i spabadet och varit och firat midsommar runt stången nere vid vattnet. Så mysigt. 


Även om jag inte hinner riktigt det jag vill hinna idag så känns dagen ändå rätt ok. Med mat i magen ännu bättre. :)


I kväll ska jag med Pia ut till Confect och tömköra. Jag ska försöka hjälpa henne lite då han blivit lite bråkig med medryttarna. Hittar på hyss och försöker bestämma lite väl mycket. Måste försöka åka ut å hälsa på Jacson snart igen också. Fick en sån fin midsommarbild från Anna igår!😍
 Med krans i manen å allt! De två passar verkligen varandra som handen i handsken.

Nä nu måste jag fortsätta jobba. Hoppas barnen njuter hos farmor i lugnet och äter jordgubbar och glass!❤️ 
God morgon!

Idag åkte shortsen på och de bleka benen fram. En promenad till förskolan för att lämna barnen i det fina vädret. Finns det något härligare än fint väder? Ignorera mina trasiga skor. 😂🙈 Tar emot att slänga då dom är så sköna. Just ny sitter jag en stund i mammas soffa och ska ta mig en kopp kaffe. Svettig efter promenaden borde jag kanske låna duschen också en snabbis innan jobbet kallar. Idag hade man ju helst placerat sig i en solstol på baksidan där hemma. 


God morgon i alla fall! Hoppas alla får en fin dag! 


Snart ny vecka igen

Denna jobbveckan gick segt och det kändes inge kul alls på jobbet faktiskt. Men sen fick jag lite hästmys med Confect på fredagen och sen Jacsonmys på lördagen. Idag har jag sovit bort hela dagen. Sen på kvällen har vi varit hos Marie tillsammans med Donnie och Sofia och Julian. Vi köpte med oss mat från värdshuset och åt middag ute i det fina vädret. Barnen fick åka nercabbat! Lyx!! 


Älskar såna här spontana middagar. 

Nu är det dags att sova. I morgon väntar jobb igen. 


Känns som jag inte gör annat än jobbar

Tuffa dagar och veckor. Känns som jag bor på jobbet. Slit dag ut och dag in, tunga pall som ska plockas och massor som ska hinnas med. Dagarna går sakta och det är bara jobb, hem, gnälliga trötta barn, matlagning, nattning och sen börjar karusellen om igen. Inte mycket tid över till annat för tillfället. Men i morgon ska jag i alla fall ta mig tid att åka ut oh hjälpa Pia att tömköra Confect. Andas lite häst och försöka få tillbaka lite energi. Lördag blir det också häst, fast då med bästa Jacson som ska gå som kalashäst på ett barnkalas. Spännande uppdrag och kommer passa honom som handen i handsken. 


Nu ska jag sova. Och försöka tvinga Hilda att sova i sin säng istället för vår. Hon kissar ju bara varje jäkla natt i sängen. Pallar inte mer nu alltså. Orkar inte byta sängkläder varje dag och skura madrass. När ska hon bli rumsren?? Börjar gå lite på nerverna. Elina vill säga både god morgon och god natt till lilla Plutten varje dag.
God morgon!

Laddar upp dagen med en somrig yoghurt fylld med hallon och vattenmelon! Barnen har fått smörgås och fruktsallad med melon, blåbär och hallon. Idag var blåbären mest populära. Idag börjar jag jobba kl 12. Så det är bara nu en kort stund på morgonen som jag hinner vara med barnen idag. Dom kommer ju sova när jag slutar jobbet sen. Undrar hur dagen ska gå med min trötthet. Får ladda med frukt tror jag så jag håller blodsockret uppe. Jag vet ju i alla fall vad tröttheten beror på nu. 


Bara kämpa på idag och hoppas dagen går smidigt. Ska nog hem till mamma en sväng innan jag börjar och ta en kopp kaffe med henne också. Då kan det bara bli bra sen eller hur!!? 😃 

Nu måste jag äta så vi hinner i tid till förskolan. 


hej igen

Nästan så det känns konstigt att logga in här efter så lång tid ifrån. Jag vill mer än vad jag hinner just nu känns det som. Allt går i ett och jag är så fruktansvärt trött hela tiden. Vet inte vart jag ska få energi ifrån riktigt. Dagarna rullar på i vanlig ordning och jag hänger bara med. Igår var en bra dag, en dag ute hos Anna och bästa Jacson. Elina fick rida och travade själv på honom för första gången. Jag fick ta en härlig galopp och påminnas om hur hästlivet var förr. Så härlig känsla att susa fram!
 
Idag däremot tar jag en lugn dag hemma tror jag. eller får se om jag orkar ta tag i nåt sen. Känner mig trött. Barnen har sovit lite oroligt i natt så jag har fått bli väckt ca 5 ggr. En liten middagslur skulle sitta fint.
 
Jag ska verkligen försöka bättra mig att ta mig tid till bloggen igen. 
 
 
 

RSS 2.0