God morgon!

Nu är det morgon men jag har redan varit vaken flera gånger under natten. Nu måste man helt klart vänja sig vid att gå runt å vara trött konstant.
Men med bättre rutiner sen så kanske det inte är så tufft. Men innan man vant sig och fått kläm på allt.

Strax kommer det hem en barndoktor från BVC som ska göra hembesök och kolla på Elina. Ska kolla amningen mm.. En rutin dom gör när man får sitt första barn.

Christer är ute med hundarna just nu och jag bara väntar med en sovande liten i min famn. Gullunge!

Bild på Mili som håller koll på Elina så hon inte smiter :)


Första hela dagen hemma

Nu har det snart gått en hel dag hemma från sjukhuset och vi har fått besök av både Taki å Marie och Jessie å Patrik.
Lillskruttan har sovit väldigt mycket idag, nästan hela tiden faktiskt. Det tog väl på krafterna att vara vaken så mycket på natten.:)
Får se hur den kommande natten blir. Börjar redan längta efter att få åka ut till stallet å pussa lite på Beauty också och visa henne lilla Elina. Får se när det blir men hoppas på om någon dag. Måste sluta bli snurrig när jag är uppe och går innan bara.

Idag har vi köpt napp till henne också då hon hela tiden vill ha fingrarna eller hela händerna i munnen. Och den tog hon på en gång och med den i munnen har hon även velat/kunnat sova själv vid sidan av oss i soffan. Så vi kan ju hoppas att det går lika bra när hon ska sova i sin säng också. :) Hon är en riktig liten snuttis.

Hundarna är jätte försiktiga och vill hålla koll på vart hon är. Stannar ofta upp och tittar på henne å puffar lite.

Amningen går ganska bra tror jag i alla fall. Lite öm på ena sidan bara då det blivit lite sårigt. Men hon börjar sakta ta "mer" i munnen på rätt sätt. Ska kolla med läkaren i morgon när vi ska på återbesök om man ska göra nåt speciellt eller bara försöka låta det läka av sig själv om nu det går när hon fortfarande äter därifrån. Frågan är ju om man ska härda att det gör ont eller om jag kan göra på nåt annat sätt så det blir bättre.
Andra sidan är allt bättre. Där känns det inte alls lika mycket. Man vet ju inte riktigt om man gör helt rätt. :-/
Har hört att man ska försöka få dom att ta en stor del i munnen men hon har lite en förmåga att bara vilja ta in bröstvårtan och det är ju då det gör ont å därför som det blivit ett litet sår.
Bättre att fråga i morgon än att chansa och då kanske göra fel. Vill ju kunna amma så måste få det att bli bättre helt enkelt. En annan sak jag måste få veta är ju om man bör väcka henne för att amma henne efter ett visst antal timmar eller ska man låta henne sova även om det blir långt mellan matningarna då ibland. Känns ju dumt att väcka henne när hon sover. Som idag när hon sovit i stort sett hela tiden..??

Nu ska jag återgå till mysandet med den sovande lillan. Och sen se om jag får i henne lite mer mat snart.

Många frågor och funderingar... :)




Elina <3

Nu är ärtan här!! :) ärtan blev en liten söt underbar Elina, en dotter! Tänk att nu är vi en familj. Väntan är över och jag får äntligen hålla henne i min famn. Äntligen ska jag få vara med dig, hålla dig nära och älska dig så mycket som det bara går!

Förlossningen var bland det absolut häftigaste jag varit med om. Hatten av för vår otroliga kropp!
Även fast jag aldrig haft så ont som jag hade det under löpande gång och även fast det brände och var hur jobbigt och utmattande som helst så var det samtidigt en underbar upplevelse. Helt klart värt det!

Förlossningen tog väldigt många timmar och jag förlorade lite för mycket blod så blodtrycket gick ner och blev lågt och jag blev groggy och har varit det till och från ända tills igår kväll. Blev tvungen att sy några stygn i underlivet också då jag gick sönder lite grann.
Vi blev inlagda på sjukhuset på torsdagen strax innan 19 och på morgonen därpå föddes hon. Alltså fredagen den 22 februari klockan 8.57. Då har jag haft värkar LÅNGT innan vi åkte in.
Elina vägde 3705g och var 51 cm när hon föddes <3 Helt perfekt! :)

Vilken resa säger jag bara! Nu ska den nya resan börja och vi ska lära känna varandra. Men att så starka känslor kan komma så fort, helt otroligt. Jag kommer göra allt för att försöka bli så bra mamma jag bara kan. All kärlek till lilltösen! En kärlek som inte går att beskriva. Välkommen mitt älskade lilla barn! <3 För mig betyder du allt!


Kom nu!!

Fy denna väntan gör mig galen. :) haha.. 
 Tänk om man kunde styra mer själv och bestämma. Fast då försvinner ju lite av tjusningen kanske. Mina inlägg blir nog lite enformiga och tjatiga men det får ni tåla nu några dagar framöver. 
 
Ska nog vila lite i soffan en stund så kanske jag kommer ifrån tankarna lite. 
 
 
 
 
 
 
 
 

God morgon

I natt har jag vaknat massa gånger som vanligt. Min nya nattrutin. 
Tror att jag tänker väldigt mycket omedvetet också på lill*n. Är ju lite tråkigt att gå här och vänta nu. Men snart 
får vi träffa h*n. :) Max två veckor kvar, helt sjukt! Christer ska jobba idag men han hoppas på att jag ska ringa honom och säga att det är dags. Han är nog också lite trött på att vänta. 
I förrgår köpte Christer denna söta mysdress till h*n som ligger här å väntar den med. 
 
Små bebiskläder är så himla söta!
 

Ska bli så spännande och se vad det blir får nåt, flicka eller pojke? 
Det återstår att se när ärtan kommer. :) Hoppas bara på en frisk, kry bebis utan besvär . Det andra spelar ingen roll. Vi håller tummarna idag också att den ska komma...
 
 

Snart dags att sova

Dagen har varit lång men ändå helt okej. Har jobbat idag så har hållit mig sysselsatt. Ingen ärta än men snart kommer den nog. Vi får hoppas! :)
Har haft lite förvärkar idag i alla fall så det är ju alltid nåt. Så nu börjar vi räkna dagar över tiden istället.

För övrigt så gör ryggen väldigt ont så ska nog ta ett litet bad innan jag går och lägger mig för att lindra lite.
Men först ska jag kolla klart på Mannen som talar med hundar som går på tv. Och visst ser det häftigt ut i programmet men om man vet lite vad som händer bakom kulisserna så är det inte lika häftigt längre. Inte direkt milda metoder. Men men... Alla gör ju som dom vill. :)
Vill också ha en hel flock någon gång. Tänk vad mysigt!

God natt!




Filmtajm

Nu ska jag passa på att kolla på en film medans Christer är och tränar.
Sen åker jag nog ut till stallet lite senare och pussar på finaste grå.


Lek ute i snön

På promenaden idag fick hundarna springa efter massor med snöbollar som Christer kastade :)


1dag kvar

God morgon! Idag är det den 18:e februari vilket betyder att det bara är 1 dag kvar tills BF!
Men ingen bebis har kommit. Och frågan är om den vill komma till "sin" dag. Känns nästan som att den vill vara kvar inne i värmen. Idag är både Christer och jag lediga så vi håller våra tummar på att nåt kanske ska dra igång snart.

Nu ska jag göra lite varm oboy och vänta tills hundarna och Christer behagar att vakna. Jag är alltid uppe först.


Slapparkväll

Hundarna är rastade och har brottats i snön, middagen är lagad och uppäten och nu blir det slapparkväll. Ska guppa lite på bollen också. 
 
 
Hundarna ville gärna smaka några köttbullar! :) 

Hemma igen

Nu har jag fått min dos av "läktarridning" så jag klarar mig ett tag till. Många hästar vart lite spända när dom skulle in på banan men de flesta ryttare verkade glada ändå. Nu längtar man ännu mer efter kunna börja rida igen. 
Men vi tar ett steg i taget, ingen brådska. Var sak har sin tid även fast det ibland är svårt att acceptera.
 
Till lunch har jag ätit lite köttfärssås med spagetti och tänker vila en stund på det. Men först ska jag ta en varm dusch. Hundarna får en ganska lugn dag idag utan långpromenad. Dom överlever nog ändå. Känner att min kropp inte riktigt vill som jag vill och jag tänker inte pina mig själv mer än vad jag måste. 
 
 
Bild på min fina stjärna som väntar på nya äventyr!
 
 

söndag morgon

 
God morgon söndag!
Nu är frukosten i magen och jag tänkte alldeles strax börja röra mig mot stallet och programridningen. Har inte tänkt vara där så länge då jag har rätt ont idag med. Kanske att min kropp börjar förbereda sig lite mer. (Hoppas!!)
 
Igår när Christer kom hem från jobbet hade han min försenade födelsedagspresent med sig hem :D wiieee!! och jag kan meddela att det är den jag bloggar från just nu för att testa. Jag har nämligen fått en iPad från honom, mamma, mormor, moster och pappa. BIG SMILE!! 
Så detta är mitt första inlägg här ifrån. Han sa även att "nu kan du spela "kospelet" (hay day) på den istället för på telefonen" Haha!! :)
 
Nu ska jag röra mig så jag hinner dit i tid. Ha en fin dag!
 

Dagen fortsätter

Klockan tickar på och jag har knappt gjort något vettigt idag överhuvudtaget. Har renskrivit recensionen som var kvar så nu är den klar samt diskat upp disken som fanns. Vi måste verkligen skaffa en diskmaskin sen. Inte för att det är så jobbigt att diska om man bara håller efter hela tiden men ändå. Det underlättar och spar tid med en diskmaskin.
Nu ska jag och min sjuka mamma vänta på att Christer ska komma hem så vi kan äta lite middag. Tänkte bara värma lite rester idag då det blev så mycket över i förrgår när Christer gjorde mat. Känner att det får duga en dag som denna.
 
Sen hoppas jag att han så snällt vill åka med mig till stallet. Är så mycket roligare med lite sällskap plus att kvällsfodringen går snabbare om man är två. Ska ju mocka och pussa på Beauty också så klart. Tvätta rent ett litet nytt sår som hon fått på sitt bakben. Hon är lite klumpig min fina grå.
 
Har hört att det ska vara programridning i ridhuset i morgon under dagen någon gång och funderar på om man kanske ska åka och titta lite då om det inte är för kallt. Vore ju kul att se några hästar från gården och kanske hälsa på lite mer folk. :) Perfekt grej för att hålla sig sysselsatt tills lilla bebisen kommer ju.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

blää

Nu har jag och hundarna varit ute på en promenad på ca 1 timme. Vi gick i väldigt långsamt tempo då jag har lite ont idag. Varje steg tar emot och jag vill helst av allt bara sitta still. Men eftersom barnmorskan sa att jag ska försöka röra på mig nu lite extra så gör jag det. Vill ju verkligen att bebis ska komma snart. Kanske inte idag då jag har kvällsfodring ikväll men typ i morgon vore bra. :)
 
Känns som att vi har väntat i en evighet nu. Jag liksom känner efter hela tiden och hoppas på att någonting ska sätta igång. Ett litet tecken på att snart så.... Men ingenting händer. Ärtan trivs helt enkelt bra inne i värmen och i trängseln. För trångt kan jag lova att det är. Känns som att magen skulle kunna spricka vilken sekund som helst.
 
En annan sak jag gick och tänkte på när vi var på promenad var allt bajs! Man blir lite irriterad när man går där med hundarna när man ser hur mycket hundbajs som folk inte tar upp efter sina hundar. Förstår inte hur man kan tycka att det är så jobbigt att plocka upp. Är inte direkt trevligt när det ligger överallt! Och om dom tror att det ska gömmas under snön i all evighet så tror dom fel. Har man inte råd att köpa bajspåsar så borde man inte heller ha råd att ha en hund överhuvudtaget. Är kanske mest lathet och för att en del tycker att det är äckligt att plocka upp men om så är fallet så borde man inte heller skaffat en hund från första början. Dåligt ansvar av hundägaren att bara lämna det sådär. Det är precis sådant som gör att vissa människor inte gillar hundar eller vill att man ska gå på vissa ställen med dom. Så till alla hundägare, TA ERT ANSVAR OCH PLOCKA UPP BAJSET!! 
 
 
Kanske skulle man försöka ta sig iväg någonstans bara för att hålla sig lite mer sysselsatt. Eller så kan jag ju bara sitta här. Idag känns valet svårt då kroppen vill va stilla men huvudet vill annat.

Ledig helg

God morgon Lördag!

Har klivit upp ur sängen och förflyttat mig till soffan. :) funderar på att äta lite frukost kanske. Är trött men kunde inte somna om efter att hundarna kommit upp och velat gosa.
Kanske ska man dra igång en film och ligga och slökolla lite. Så kanske jag somnar om en stund till. Hundarna verkar inte vilja gå ut än i alla fall då båda lagt sig tillrätta i soffan dom med nu. Skönt med morgontrötta hundar!

Frågan är vad jag ska äta till frukost. Känner mig inte så sugen på något.

Igår var jag med Jenny och tittade när hon red sin häst Sammy. Och jag gjorde även något busigt... Jag skrittade hela två varv runt i ridhuset på honom. :) han är ju så himla snäll. Men jag kände mig verkligen som en nybörjare. Ingen styrsel i min kropp för fem öre. Balansen var nån helt annanstans och jag riktigt kände hur man har tappat en hel del på detta halvår utan ridning.
Kul va det i alla fall. :) hade ju aldrig hoppat upp om jag inte visste att Sammy är en klippa. Sen är det bra för att han är så liten också så att jag kunde ta mig upp. Han är ju endast 154 nånting.

Idag blir nog en lugn dag med lite guppande på bollen :) ärtan vill ju inte komma ut. Men jag håller tummarna på att snart så....






Kärlekens dag

Glad alla hjärtans dag!
Morgonen här hemma spenderas med hundarna. :) Vi ska snart ut på en promenad. Christer är på jobbet och jag ska jobba sent så vi går om varandra idag. Inte så mycket att fira idag då med andra ord. Fast kan till en viss del hålla med dom som säger att den här dagen är lite överdriven. Varför bara visa kärlek extra idag. Är väl roligare om det sker spontant då man verkligen visar att man tänkt igenom handlingen själv. En dag som denna så blir det ju bara för att man "måste"

Hur som så får alla ha en bra dag!


Stalldags

Nu blir det en tur till stallet och fina grå för lite pyssel innan det är dags att hämta Christer på jobbet. Tar med mig Mili då hon så gärna vill följa med.


Feb. 13, 2013

God morgon!
Bra start på denna dag då jag skrivit klart en recension. Nu måste den bara renskrivas på datorn. Det gäller bara att man börjar för sen flyter det på ganska bra. Har varit ute me hundarna oxå nu innan jag tar en paus och ska skjutsa Christer till jobbet. Stannar nog och fikar lite med dom som har lunch vid 12 :)
Sen måste jag göra lite fler ärenden åt mig själv innan jag kan åka hem och förhoppningsvis känna lite mer motivation till att fortsätta med nästa uppgift i pluggandet. Det har dragit ut på tiden alldeles för mycket nu och jag har bara mig själv att skylla. Så skärpning!!

Dags att röra sig.. Ha en bra dag!


god natt

Hemma från jobbet och middagen är i magen och äntligen så ligger jag i sängen och ska snart låta mig själv sova. Dagen har varit väldigt lugn på jobbet och tiden har gått ganska långsamt, Sista timmen började mina ögon nästan gå i kors av trötthet, Konstigt med tanke på att jag tagit det lugnt hela förmiddagen innan jobbet. Men antar att kroppen börjar bli trött på att vara tung nu. 
Christer ligger här bredvid och kollar på matchen som går nu mellan Paris saint germain och Valencia. Sann fotbollsfantast som han är. :) I morgon är det tydligen också en match på kvällen som han måste se när han kommer hem från jobbet. Själv är jag ledig i morgon och skulle behöva försöka ta mig iväg och köpa ny olja till magen då den tagit slut nu. Men jag har ingen motivation till att göra någonting som det känns just nu men man får väl se hur det känns imorgon. Skulle behöva plugga lite också men vet inte vart den motivationen tagit vägen den heller. Morgondagen får avgöra hur allt blir. :)
 
Nu säger jag god natt för idag! sov gott!
 
 

Kom ut nu!!

Nu vill jag att bebis ska komma! Tycker det har gått tillräckligt lång tid nu. Att man kan längta efter en förlossning trodde jag aldrig men det gör jag nu. Vill bara att allt ska dra igång. Kommer förmodligen känna mig glad när det börjar göra ont och värkarna kommer. För då vet jag att det inte är långt kvar.
Jag vill kunna börja göra mina vanliga saker igen, vill kunna röra mig fritt, kunna rida... Vill träffa bebisen och få säga hej. Jag vill börja vårt nya liv. Även fast det samtidigt känns så skrämmande och nytt. Är trött på att vara som en ballong nu. Så snälla lilla bebis kom nu.... :)


Zeerah

Här kommer lite bilder som jag snott av Jaya :)
 
 
 
 
'

Tillbaka igen

Så... Nu är jag tillbaka igen efter några dagars uppehåll. Har inte haft varken tid eller motivation till att skriva.

I helgen så jobbade jag ju båda dagarna. Jag fyllde även år i söndags och börjar bli gammal. :) hela 27 år! Till min glädje så valde ärtan att stanna kvar i magen så vi slipper dela födelsedag. Men nu har jag sagt att det är fritt fram att komma. Är exakt en vecka kvar nu till BF så den lille borde komma snart tycker jag.

Igår kväll kom syskonen och även fina My hit för att fira min födelsedag lite med pizza och fika. Vi hann ju inte i söndags eftersom jag jobbade. Det var gott och trevligt och Jaya hade även tagit med sig hundarnas nya "kusin" Zeerah som hon köpt för två veckor sen! :) en sån söt liten valp alltså. Massa skrynklor i hela pannan och hur go som helst. Den röjde runt här en stund me Mili innan den tokdäckade i soffan. Sen bajsade den på golvet en gång oxå :) Kira va inte så intresserad av valpen och gick mest undan.
Zeerah är av rasen Pero de presa Canario (Doggo Canario) som inte är så vanlig i Sverige. Hon kommer som vuxen att väga runt 50kg ungefär så det är ingen liten hund. Ska se om jag kan sno en bild av Jaya sen så ska ni få se nåt sött!
Självklart va ju Charlie här igår också och tjatade om GODIS! Han vill jämt ha det när han kommer hit. Han va nog stolt över att få visa "sin" hund också.

Idag är det jobb som gäller så ska äta lite frukost nu innan hundpromenaden.




Äntligen fredag

Ja så säger många som ska gå på helg efter jobbet. Själv ska man jobba hela helgen så min helg får bli på måndag. :)
Men denna helgen kommer min kollega Magda tillbaka från sin mammaledighet. Så det ska bli kul att ha henne där igen. Vi har ju jobbat samma helger i alla år så det har varit lite konstigt utan henne. Men har ju fått haft duktiga Yvonne som hennes ersättare så det har gått bra. Nu är det ju jag som ska vara ledig snart och då får dom två styra upp på helgen istället. Jag och Magda går lite om varandra. Men denna helgen har jag båda två där! Vilket kommer bli super!

Det här blir förmodligen min sista helg som jag jobbar nu på LÄNGE! Så jag ska göra mitt bästa och inget ska få mig på dåligt humör. Inte en enda kund. :)

Morgonen med hundarna har inte varit den roligaste då jag har fått bli arg på dom några gånger för att dom bara håller på och juckar och inte lyssnar. På promenaden höll jag dom kopplade hela tiden nästan då jag inte orkade tjata på dom hela tiden. Dom är verkligen helt knäppa för tillfället. Nu har dom äntligen lagt sig till ro här i soffan. Så ska bli intressant när jag ska släppa ut dom för en sista rastning innan jag åker iväg och dom får vara själva ett tag.

Nu ska jag slappa lite innan det är dags att åka.


Lite piggare

Det är konstigt men när man kommer ut till stallet blir man alltid lite piggare. Det är som en väckarklocka.
Började med att mocka ut bajshögen som hon lagt så fint i ena hörnet och sen hämtade jag in en ny torvbal. Hennes box är ju redan mockad när man kommer ut på vardagskvällarna så det är värsta lyxen. Men ville få bort den högen hon lagt nu när hon kommit in från hagen innan jag la dit ny torv. För torvningen sköter vi själva då det blir alldeles för tungt för Linda som snällt fixar åt alla på dagarna. Sen gjorde jag rent såret som knappt är ett sår överhuvudtaget men tydligen tillräckligt för att hon ska ha ont. :( stackars fina grå. Fast det är klart, det sitter ju precis nere vid hoven så varje gång hon sätter ner hoven så blir det ju ett tryck och då spelar det nog ingen roll hur litet det är. Har klippt bort den lilla fliken som var lös och gnuggade rent i sprickan. Då reagerar hon ingenting minsann. Så jag håller tummarna att det blir bra.
Ryktade henne och skrapade bort lite lös päls med en ryktsten. Fy så hon fäller nu. :) man är lika hårig som hon när man är klar. Men det är så mysigt att bara stå å mysa en stund så här på kvällen.

Nu blir det en dusch och sen väntar sköna sängen! För nu när jag kommit hem känner jag att tröttheten kommer tillbaka och orken tar slut.

God natt!


En sån dag idag

Idag är en sån där slapp, orkar ingenting dag. Har legat i soffan hela dagen förutom när jag varit ute med hundarna. Ingenting har blivit gjort och jag har känt mig allmänt dåsig.

Nu har jag precis ställt mig vid spisen och ska göra lite enkel mat. Hundarna har jag precis varit ute med och dom juckar nu för fullt på varandra. Att dom orkar!?


Trampet gör ont :(

Fick sms av stallskötaren att Beauty fortfarande haltar lite när hon springer ner till hagen. :( dumma trampsår. Hon verkar ju inte ha ett dugg ont när man håller på å tvättar. Sen är det ju så ytligt så man tycker att det inte borde göra så ont men det är ju ibland dom små såren som är värst. Hur som är det ju tur att hon har lite vintervila nu så hon får läka i lugn och ro. Fast hon får gå kvar med flocken även fast hon haltar lite grann. Hon kommer inte bli bättre av att stå uppe i liten hage tror jag. Tror att det ändå läker bättre om hon rör sig lite så att blodcirkulationen är igång eftersom hon har så lätt för att svullna upp. Hon är nog mest öm när hon sätter ner hoven. Får hoppas på att det onda försvinner snart. Är ju som tur är bara ett sår. Och inget annat som gått sönder förutom huden. Avvaktar i några dagar och om det inte blir bättre då kanske jag får tänka om angående hagen ett tag. Men jag har inte sett någon direkt hälta när jag går med henne i stallgången. Fast å andra sidan går vi ju bara in och ut ur boxen då. Håller mina tummar att det inta försvinner från min fina. <3


Kiras födelsedag

Idag är ingen vanlig dag för det är Kiras födelsedag hurra, hurra, hurra!! :)

Hon blir hela 8 år idag! Tänk vad tiden går. Att hon redan är så "gammal" min lilla gris.


Jobbdag idag

Idag är det dags att jobba lite igen. Va många dagar sen sist nu så känns lite konstigt. Hoppas på en smidig dag med inte allt för mycket folk.

Ska gå ut med snuskhundarna nu innan det är dags att åka iväg. Två löptikar på samma gång är en ganska komisk syn. :)


God natt

Turen till stallet idag var mysig. Stod å borstade och kliade henne länge. Gjorde rent såret och satte på lite salva. Hon var lite svullen i benet men ingen värme och hon reagerade inte när jag höll på så är nog ingen fara och det kommer läka fint. Drog åt broddarna lite till så dom inte ska lossna och gav morötter i krubban. :)

Åkte sen och hämtade Christer och sen vart det middag med mamma. Tog en bulle till efterrätt och nu är jag så trött så ögonen nästan går i kors.

Har tagit en varm dusch och ska nu äntligen sova. Som jag längtat. :)


Bullbak

Min plan om att springa runt i affärer idag sket sig lite då ärtan inte verkar gilla när jag går omkring för mycket inomhus där det är varmt då han/hon stångas neråt hela tiden + att jag får femtielva sammandragningar så det blir jobbigt att gå. På hundpromenaderna ute i kylan är det inte alls lika hårdhänt. Så jag tröttnade och åkte hem och började baka bullar istället. :) min mamma fyller ju faktiskt år idag så jag tänkte att hon skulle få lite extra gott fika när hon kom hem från jobbet ihop med min lilla present.
Ingen avancerad dyr sak men något som jag vet att hon behöver.

Nu ska jag byta om och åka iväg till Beauty och tvätta rent hennes trampsår som inte alls var så farligt som tur var. Och sen efter det är klart ska jag hämta Christer från jobbet. Full rulle kanelbulle! :)


Inställd bebiskoll

Ställde klockan tidigt idag för att hinna äta lite frukost innan jag skulle iväg till barnmorskan. Hade tid kvart i 8 så jag åkte så jag va där vid halv. Kände mig ganska trött när klockan ringde och tänkte att jag kanske borde ha gått och lagt mig lite tidigare igår.
Sätter mig i alla fall i väntrummet och efter en stund kommer det ut en tjej som säger att hon precis fått samtal om att min barnmorska är sjuk idag. Och det fanns ingen ny tid förens den 18:e.
Va ju där i torsdags så borde inte vara någon fara att jag missar en tid denna veckan men däremot borde jag kanske kolla nästa vecka igen eftersom jag sen har gått mina 40 veckor. Vi bestämde i alla fall att som ska ringa om det är nåt återbud så jag får komma på en kontroll till innan det är dags. Men vi får se.
Gick alltså upp tidigt i onödan nu ju. Typiskt! :)

Ligger i soffan och slappar lite med Mili innan jag startar dagen ordentligt. Tänkte eventuellt åka iväg en sväng sen och kika i lite affärer för att göra nåt annat än att glo på tv.

Idag går jag in i v. 38 och det är alltså endast 2 veckor till BF! :)




God morgon igen :)

Nu har jag sovit en stund och det behövdes kan jag lova. Så nu blir det till att klä på sig alla varma kläder och sen ut på promenad med hundarna som också sovit med mig.
Dom är lite otåliga nu så bäst att sätta fart. :)


Lunchdags skulle det stå!

Haha läste nu att det blev fel med rubriken men ni kanske fattade ändå. :) så går det när man bloggar från telefonen.

Nu ska jag sova! :)


Lunchades

Är nu hemkommen från stallet och ska äntligen äta lunch. Idag är en hungrig dag. Känner mig sugen på nåt hela tiden. Sen blir det en lite tupplur tror jag då jag sovit dåligt i natt.

Skoningen gick bra i alla fall. Var precis som att Beauty kände på sig att hovslagaren skulle komma då hon nu på morgonen dragit av sig en sko alldeles själv. Har gått två vändor genom hela hagen utan napp. Skon är borta. Jag som hade tänkt använda den igen. Men men.., shit happens!
Den dyker nog upp en dag när man inte letar. Så är det jämt.
Sen hann jag inte mer än åka ifrån stallet så ringde stallskötaren Linda och sa att Beauty förmodligen trampat sig. Suck! Så länge hann hon ha sina bakskor innan hon sätter fötterna fel. Jag va ju i hagen en kvart tidigare och letade sko och då hade hon inte trampat sig. Så går hon ner med lunch till hästarna och ser då att Beauty haltar lite på fram och ser sen att det rinner lite blod från baksidan av benet.
Så nu ska jag åka upp till stallet senare idag igen och kolla hur det ser ut. Ingen mening att göra något nu då det är bättre att hon får va ute istället för att stå inne om det ändå bara är ett litet sår. Hon hade i alla fall inte trampat av sig en till sko.

Så håll tummarna för att såret ser okej ut sen och att alla skorna sitter kvar och även att den gamla skon dyker upp. :)


15 dagar kvar

Kvällen igår avslutades med Betty boopmys, tacos och cola. Och idag ska jag starta dagen med Betty Boopmys då hon ska få besök av hovslagaren idag.
Får se hur hon sköter sig denna gången men sist va hon ju så snäll så.
Har precis ätit lite fil och flingor så jag klarar mig ett tag.

Idag är det bara 15 dagar kvar till BF! :) Fast Christer säger att han tror att den kommer komma den 15:e istället för 19:e. Vi får väl se om han har rätt. :)


1,5 timme ute i solen

Har precis kommit in nästan och ska snart åka iväg på ett möte. Hundarna var glada ute i solen idag och det var riktigt härligt ute.
Ärtan gjorde sig väl påmind några gånger så man fick stanna upp några sekunder. Aj aj säger jag bara. :)


God morgon

Somnade visst i soffan igår när jag kommit hem från stallet. Va nog lite trött. :)
Börjar känna ett sånt ridsug varje gång jag är där nu så det nästan är jobbigt att åka dit ibland. Jag vet ju att fina hästen bara står och väntar. Fast är nog bra att hon får lite vintervila nu från allt som har med mig att göra och bara får vara häst i några veckor. Vågar ju inte riktigt hålla på å tömköra och så nu heller eftersom jag har börjat få sammandragningar. Tänk om bebis vill komma när jag står i i ridhuset? Haha.. Är samma när jag är ute på promenad med hundarna, då håller jag mig nu ute längs vägarna så jag kan bli hämtad om nått skulle sätta igång. Vet ju inte hur det ska kännas men är väl lite nervös för att inte kunna ta mig iväg ifall det skulle sätta igång när man går där själv.

Idag blir det en lugn dag igen som många andra nu för tiden. Christer ska jobba så jag får roa mig bäst jag vill.

Bjuder på en bild på Beautys färgskiftning. :)


solig promenad

Nästan så man fick lite vårkänslor när vi var ute med hundarna för an liten stund sen. Även fast det var ganska kyligt så lyste solen upp så man kände sig piggare och gladare. Vi var ute i ganska exakt en timme och om jag inte hade fått ont i höfterna så skulle jag lätt velat vara ute i en timme till och gått nu när det var sånt fint väder. Men får sitta här och vila lite nu innan jag gör något mer.
Ska sortera ut lite sängkläder som är udda och slänga lite som Mili bitit sönder. Har tänkt gör det länge men blir aldrig av. Sen efter det får jag se vad jag hittar på.
 
 
Det var ju inte riktigt så här mycket snö på vägen nu men det var den bilden jag hade från en promenad. :)
 

Kvällen hos fina grå

Min dagliga dos av Beautymys är nu över och jag har precis ätit lite middag här hemma. Satte mig i öppningen på hennes box efter att jag ryktat henne och gett henne morötter. Är ju så avkopplande att lyssna på när hon tuggar sitt hösilage. Hon är ju så social också så hon ställer sig gärna precis ovanför så hon dräller ner hela mig. Så kan man passa på att pussa lite på henne när hon står så nära. Hon gillar att ha sällskap och när man reser sig och ska gå så vill hon följa efter. Söta häst! Tog även in en ny torvbal som jag hackade i lite mindre delar som får ligga i kanten och tina tills i morgon. Dom är ju som isklumpar nu. Längtar så efter att få börja rida igen. Tycker att bebisen kan komma ut nu. Är ju ändå bara 2,5 veckor kvar nu tills den är beräknad så borde inte spela någon roll om den kommer lite tidigare tycker jag. Hoppas den väljer att komma snart.

Nu ska jag ta en dusch och sen är det bara slappa och sova som gäller. Tidigt jag vet men det struntar jag i. Är man trött så är man. :)



Mitt <3

Ibland är han bara så gullig!
Igår fick jag hålla tillbaka tårarna på jobbet när jag läste detta.
Vill bara dela med mig av hur fin han är.


God morgon

Mina ögon har öppnats och här ligger jag nu med en svart liten hund bredvid mig i sängen och drar mig lite grann.
På andra sidan finns en tom plats. En plats för en liten liten sötsak.
Kom nu!! Vi vill träffa dig! <3