En sån dag...

Idag är en sån där dag när allt bara har känts tungt och jobbigt. Min kropp har varit helt slut idag så jag valde att ta en extra vilodag idag från gymmet. Benen liksom viker sig så känns meningslöst att försöka sig på ett benpass då. 

Åkte direkt hem från jobbet och har nu kraschat ner i sängen. Christer får ha Elina hela kvällen nu också för jag behöver verkligen vila. När kroppen säger totalstopp så är det nog dags att lyssna och ta det lite lugnt även fast jag egentligen inte har tid för massa extra vilodagar. Mindre än två veckor kvar nu och min kropp strejkar, kul!!

Jaja får hoppas att jag känner mig piggare i morgon och kan ta nya tag. Hade ju varit lättare om man inte hade ett tungt jobb också. Känns som det blir lite kaka på kaka när man bär hela dagarna och sen bär ännu tyngre på gymmet. 

Anna skickade i alla fall en fin bild på Jacso som jag nu kan titta på och drömma mig bort till för en stund. Dom hade precis kommit hem från en mysig skogstur där dom klättrat och sen även ridit ett varv runt åkern. 


Är så kär i denna hästen! Mitt STORA hjärta!! 

Efter tävlingen blir det mer Jacsontid och det ser jag verkligen fram emot. 

Nu ska jag kika på en film innan jag somnar. God natt! 

Det är lite mycket nu...

Känner att mitt huvud ständigt går på högvarv nu med så kort tid kvar till min tävling så jag börjar bli riktigt virrig.. Jag gjorde något som absolut inte får hända, jag blandade ihop dagarna och missade mitt insläpp i stallet i torsdags då jag tänkte att det var på fredagen jag skulle ha. :( Sååååå jäkla klantigt och super dumt! Som tur är så har de flesta hästarna hö i hagen hela tiden å de andra som inte har det, så finns lite gräs att äta. Ute kan dom ju vara men att inte ge dom sitt kvällshö.. Fan vad jag skäms och har dåligt samvete.. :( Jag är virrig just nu.. Min diet och all träning gör mig helt slut då jag har 70 andra grejer att tänka på samtidigt. Det är mycket nu och jag är sliten och väldigt trött. Är fortfarande orolig för Mili också som fortfarande går konstigt med bakbenet. Men jag vill klara detta så jag ska kämpa nu in i det sista. 

Hur kunde jag missa?? Har ALDRIG hänt förrut på alla mina 14 år med häst. 
Det måste betyda att det faktiskt är lite för mycket just nu..... Måste vila upp mig ordentligt efter tävlingen tror jag. 


Har i alla fall fått hjälp av Anna nu när jag förklarat läget för henne, så hon kommer ha Jacson alla dagar nästa vecka utom tis, ons, tors så jag får lite avlastning nu när träningen kräver det trippla av mig nu i slutspurten. Super snällt av henne att ställa upp så mycket!  Då behöver jag bara åka och pussa på honom när jag får abstinens (vilket iofs är varje dag typ!) haha!! Så får hon och Pia rida honom! Perfekt att ha så bra, snälla, hjälpsamma medryttare och vänner! Kärlek till er fina ni!! <3

Det allra bästa är ju ändå att jag vet att Jacson finns kvar även om han får vara lite mer "utlånad" nu än i vanliga fall. Sen har vi ju hela hans liv på oss att busa och ha kul! :) <3 älskade häst!

Annars sitter jag här på cykeln och gör min morgoncardio innan frukost och jobb. Bläddrar lite i en träningstidning för motivation och inspiration. :) har även kört lite magträbing innan då jag har lite panik att mina rutor typ försvunnit känns det som.


Tramp, tramp, tramp..

Även fast det är sjukt jobbigt och tufft just nu så är det samtidigt så kul att se mina snabba resultat på så kort tid. Stolt över mig själv! 



Lite nattkyckling på det här då...

Hade bara med en matlåda till jobbet idag då jag inte hunnit fixa den andra så Christer fick vara min kock idag och slänga ihop 10 matlådor med kyckling för kommande dagar. Så i morgon behöver jag bara tillsätta mängden ris/potatis och grönsaker till alla så är dom klara sen. Så nu på kvällen efter träningen så snodde jag åt mig en portion så jag skulle få i mig rätt mängd för idag.

Blev ett baksida benpass idag, samt lite lite mage. Fy, jag är såååå dålig på att träna mage. Det är ju så tråkigt men jag måste skärpa mig. Är ju bara göra't!

Avslutade med 20 min på crosstrainern och 10 min powerwalk i högsta lutningen på bandet. Och så tränade jag lite posering barfota. Öva, öva, öva!! 




Sååå taggad nu så jag redan nu längtar efter att få sätta mig och trampa på min lilla gröna cykel det första jag gör när jag vaknar! Heja mig!! 

God natt!! 

Och för er som inte uppskattar bilder på min rumpa kan ju titta på världens finaste häst istället. ;)


Liten ridlektion

Idag fick jag lite hjälp av snälla Emma med ridningen. Jacson orkade i hela 15 min typ. :) haha!! Han är så söt! <3

Kändes lite trött och lat idag så vi fick vara på och peppa honom lite, men å andra sidan så är vår ridbana jätte tung så det blir jätte jobbigt för honom. 

Skulle vara så roligt att komma igång med fler ridektioner, och börja träningen  ordentligt. Nu har jag ju en dressyrsadel. :)



Längtar redan efter att rida igen! :) 

Men nu är jag på jobbet och måste jobba. Och hungrig är jag fast jag precis ätit. Livet är hårt ibland. :) 


Tramp, tramp, tramp


Då sitter man här på cykeln igen och trampar innan det är dags att väcka Elina. Idag ska hon till dagis då jag jobbar. Tänkte försöka hinna med stallet innan idag så jag bara har gymmet efter jobbet att tänka på. Slutar ju 20 i 9 ikväll så känns skönt att bara ha en grej kvar då. :)

Nu börjar upptrappningen av träningen och nedtrappningen av matintag. Kommer vara huuuuuuungrig! 

Ha en fin dag!



Tappsko, lösa skor och sadelprovning

Det var gårdagen i stallet det. Jacson hade tre lösa skor varav en ramlade av precis utanför stallet typ. Tur att Henrik kommer ut så snabbt jämnt när man ringer. Ringde liksom igår och idag kom han, det är snabba puckar det! 

Efter bankande på alla hovar så kom sadelprovaren ut för att kolla sadeln jag köpt. Och konstigt nog var den för vid. Hon tyckte att den åkte ner lite väl mycket framtill som gjorde att det började glappa lite bak. Så hon sa att jag antingen får rida med en padd endast under framdelen på sadeln eller hitta en annan sadel som ligger mer optimalt på en gång. Så jag frågade om hon hade någon som ev kunde passa. Hon tig fram en Bates new dressage, bytte ut den bommen som var i, satte i en bredare bom, stoppade in insläpp i bak och vips så var där en sadel som att som en smäck! En hel vetenskap är det men jag såg även skillnaden när hon jämförde med min jag köpt och den här andra. Så jaaa vad säger man då... Helt plötsligt vart det en ny sadel igen.. Så nu ska jag försöka sälja den andra. Jag hade ju räknat med att den kunde vara fel så jag var beredd på det här att det kunde hända. Så här ser nya sadeln ut i alla fall!


Pia fick äran att rida första riktiga ridturen i den idag och hon sa att Jacson helt plötsligt började röra sig mycket friare än med den bomlösa. Han snubblade inte lika mycket och kändes nöjd. Plus att hon själv fick mycket bättre sits och balans. Så av henne fick sadeln en guldstjärna. :) Får se om jag hinner ta en snabb ridtur i morgonbitti så jag också får känna lite mer hur den känns. Jag satt ju bara upp en kortis när vi provade den.

Hoppas att detta är en bra investering!! 
Nu ska jag sova! God natt!

Mätning, träning och formcheck gjord

Måtten visar både samma och ner så något har ju hänt i alla fall men mer måste hända snarast. En till växel kommer nu läggas in och mindre mat. Tufft som bara den men det är så det får bli. Måste klämma in mer cardio och förbränning. Vikterna kommer nu minskas och fler repititioner prioriteras. Slutspurten är här! 2,5 vecka kvar!! Nu kör vi!!!


 Bästa barnet var också med idag och lekte på minisats under tiden mamma byggde muskler. :)





Morningcardio

God morgon alla fina! 

Eftersom ena hunden är skadad och inte får gå powerwalks med mig längre så har det fått bli en kort hundpromenad först i det fina vädret, och nu sitter jag å trampar på cykeln och tittar på Vampire diaries. Hade ju faktiskt föredragit powerwalken i solen, men men.. 



Får försöka njuta av solen senare idag efter min PT timme och mätning. 

Ska komma ihåg att ta med sockerkaksbiten som blev kvar igår efter Elinas och mormors fika. Elina vill bjuda de snälla fröknarna på mini sats. :) 

Har bokat ut sadelprovaren idag till Jacson också så nu hoppas jag att nya dressyrsadeln ligger som en smäck! Har inte hittat en tillräckligt lång sadelgjord än dock, får nog beställa. Vill ju ha en sån där fransk som fördelar trycket jämt. 


Nää nu måste jag koncentrera mig på att trampa här på cykeln. :) börjar bli flåsig! 


Lite halv vilodag idag känner jag

Var på gymmet innan idag och körde ett ganska lätt benpass, men som kändes sååååå tungt. Min kropp är såå trött idag så blir nog lite vila från det mesta idag tror jag, eller???.. Får se hur jag känner mig senare. Kanske kommer energin tillbaka och jag kan köra ett pass till då. Panik inför mätningen i morgon då jag inte tror att det blivit någon förändring från förra veckan. Det känns inte så i alla fall. Känner att jag är trött i kroppen och att varje träningspass blir lite halvdant även fast jag verkligen kämpar mig igenom alla övningar. Christer sa till mig i morse att jag varit så frånvarande sista dagarna. Har bara en sak i tankarna och det är mat och träning. Fokus fokus fokus nu sista veckorna men erkänner att jag känner mig väldigt sliten. Är väl inne i min egna bubbla nu antar jag. Men varför känns det som jag går upp istället för ner. Vill få fram mer konturer nu!! 

Jaja kanske är det kroppens sätt att säga att jag ska vila lite innan jag kör på hårt igen. Återhämta mig lite och sen vara starkare och mer målmedveten än någonsin. 

Jag och Elina har i alla fall bakat en sockerkaka nu hemma hos mormor (som jag för övrigt inte får äta) men baka är ju kul tycker både jag och Elina. Kan ju alltid bjuda de snälla fröknarna på mini sats i morgon när dom ska passa Elina igen medans jag tränar med Richard. :)



Dessa två lediga dagar spenderar jag med den bästa lilla människan jag vet! Inget dagis här inte när jag ändå är hemma. Vill ha min fina tjej med mig då! :)

Godisskålen som står här hos mamma är sååååå jäkla lockande men tänkt framåt och FOKUSERA på målet!!



Från det ena hästäventyret till det andra

Tävlingen idag gick bra tycker jag. Dom var mindre än 1% ifrån sin målprocent för året så det är kul att det går framåt för varje tävling. Sammy var snäll som vanligt att köra och denna gången vart det ju lite längre också, = bra släpträning för mig! :)


Medans Jenny red fram inne i ridhuset passade jag på att få i Elina en korv med bröd samtidigt som hon lekte och röjde gärnet med både andra barn, stallkaninerna och på lilla lekplatsen som fanns. Efter korven försökte jag även titta lite på de som var inne på banan lite på håll. 


Väl hemma igen så vart det matlåda och sen vidare till stallet för lite ponnymys. Vi fick låna Camillas lilla ponny Pysen som Elina både fick pyssla med och rida på. Han är ju lite mer lagon storlek för Elina. :)




Så himla sött! <3

Anna har ridit Jacson idag så han stod glatt och mumsade hö när jag kom. Finaste!! <3 Han är så vacker!

Nu ska jag för en gångs skull lägga mig i tid. Ingen kvällsträning idag. 
God natt! 



Måns vann!!

Japp som alla andra skriver överallt så vann Måns igår. Själv kollade jag inte ens. Jag var på gymmet och hejade på mig själv. :) brände av ett axel/biceps/triceps/lite rygg pass plus att jag körde 15 min på crosstrainern för att svettas ut det sista. 


Känner mig svullen som bara den och hoppas att den känslan ska försvinna snarast. Ska gå till gymmet nu på morgonen och träna med Jenny och hoppas att lite mer cardio ska göra susen för all vätska i kroppen. 

Sen bär det av till hästtävling med andra Jenny. Fullspäckad dag som vanligt! :)

Igår hade mitt efterlängtade körtillstånd kommit också, woohoooo!! :)




Veterinären

Jahapp då är man hos veterinären igen med stackars Mili. Har varit här så länge nu så Elina har somnat. 



Mili fick precis åka in på röntgen så nu väntar vi på att det ska bli klart. Dom trodde att det kanske kan vara nåt med höften. Men vi får hoppas att det inte är allvarligt. Hon ville i alla fall inte stödja benet i morse och jag fick bära henne upp ur hundbädden. 

Hoppas veterinären kommer snart...

En annorlunda dag

Efter att ha försovit mig i morse så blev min dag helt konstig vad gäller min mat. Måltiderna kastades om om gröten fick bli mellis. Men men, huvudsaken är väl att jag äter allt. :)

Fick idag bli utlånad till butiken i Västberga då dom hade ont om personal. Så min dag blev längre än vad den skulle varit om jag stannat kvar i Länna. Men det var rätt så okej ändå. Lite extra betalt skadar ju inte. Köpte även dragremmar i gymbutiken som låg granne med Rusta. Klistret till bikinin var tyvärr slut så det får jag köpa en annan dag. 

När jag kom hem har jag mest myst med Elina tills det var läggdags för henne, då åkte jag till gymmet och körde ett benpass.

2x10 utfallssteg/ben med 12kg i varje hand.

5x10 utfallssteg/ben med 15 kg i varje hand.

4x15 i bensparken på ca 35 kg med streching i 10 sek mellan varannan gång, och att " hålla upp 5 kg med benen i 10 sek varannan gång. (Asjobbigt efter en stund och benen bara skakar)

3x10 lååååångsamma repetitioner i benpressen på 60kg

5x10 knäböj med 30kg 

Sen körde jag 5 set med magövningar där varje set bestod av vanliga sit ups med viktplatta, vanliga situps utan viktplatta, 15 sido sit ups åt varje håll, 15 benlyft, och sen cyklade jag med benen. 

Och så avslutade jag träningspasset med 20 min på crosstrainern och 25 min powerwalk på löpbandet med högsta lutningen i. Svettigt värre!!

Sen har jag varit på Bagarmossen med Mili då hon haltade med ena bakbenet när jag kom hem från gymmet. Hon har typ sträckt sig eller nåt. Ska i alla fall avvakta över helgen och åka in igen på måndag om hon inte är bättre då. Stackarn!! Vår lilla oturshund. <3


Men bästa idag var myset med min lilla älsklingstjej! <3 finaste ungen i världen!

Nu ska jag snabbduscha och sen sova.. Klockan är ju ändå 01.11... Zzzzz.
God natt! 


Idag vart det lite extra kaninmys

Kvällen har spenderats i stallet idag. Kaninerna fick komma ut och skutta och Jacson fick nöja sig med klappar och gos. Kände mig så trött idag när jag kom fram så ska lyssna på coachens hemläxa och prioritera mer sömn, så därför vart det ett snabbt stallbesök idag. 





I morgon är en ny dag med nya tag. Jobb och ett benpass väntar. Känns som har konstant träningsvärk i benen nuförtiden. Kör ju ben varannan dag så det blir rätt intensivt. 

Nu ska jag sova!
God natt!

Whaaa den har kommit!!! :D




Sååå galet snygg! Snyggare i verkligheten än på bild! :) <3 nu måste bara lite mer fett på rumpan och låren försvinna.. Måste köra stenhårt nu!! Motivation!! 

Så stolt över min duktiga, snälla häst!

Igår fick jag samtal av ena medryttaren som varit ute på en lite längre tur. Hon var helt lyrisk över hur fantastiskt snäll och modig Jacson är. Han går fram överallt, över stock och sten och på ställen han aldrig varit på utan problem. Han är nog världens tryggaste häst. Han ser liksom inga bekymmer i någonting och är bara sådär fantastiskt fantastisk som bara han kan vara! Och jag kan inte vara annat än stolt över min underbara häst och så lycklig över att han faktiskt är min. *nyper mig i armen* Världens bästa dunderklump!
 
Shirehästar är helt fantastiska!!
 
 

Foodprep

Mina ben är typ fortfarande helt möra.. Satan i gatan vad benövningarna idag var jobbiga och tog bra på baksidan av låren. Och ändå körde vi bara ganska lätta vikter. Jag är nog lite svag helt enkelt. Hahaha!! :)
 
Efter träningen hoppade jag in i solariet och sen hämtade jag pruttfian på dagis. Har lagat 9 nya matlådor med hör och häpna, RIS istället för potatis! :) Vilken lycka att få lite variation. Så nu står dom och svalnar lite och jag ska kasta mig in i duschen. Hälften med vitlökskyckling och hälften med curry.
 
 
 
Tyvärr var sparrisen slut här hemma så jag får lägga till det sen när jag handlat.
 
Elina har suttit och plaskat i hundarnas vattenskål under tiden så nu är det swimmingpool i köket. Smällar man får ta när man är tråkig och lagar mat! :)
 
 
Sen bär det av mot jobbet!
 

Minus på mätningen!! Tack gode Gud!!

Jaaaaaa mätningen visade minus!! Sååå skönt att det går åt rätt håll även om min kropp tydligen samlat på sig massa vätska, därav att jag känner mig svullen. Förmodligen pga av för mycket stress och för lite sömn. Så hemläxan av coachen var att SOVA mer! :) haha hur nu det ska gå!?!? Plus att jag ska släppa lite på min prestationsångest då den ger  en inre stress.. Lätt att säga, supersvårt att göra när man vill vara bäst! VILL ju bli såååå jäkla bra i kroppen inför det här. 


Nu ska jag sola lite solarium å sen hämta världens bästa Elina! <3 mammas hjärta! 


Sen väntar lite matlådefix och sen jobb i Kungens kurva-butiken. Spännande värre! Är utlånad dit idag och jag ska minsan göra mitt bästa trots en trött, sliten kropp, och nu även med superskakiga ben efter träningspasset. 

Pirrigt!




Mätning idag samt ett benpass med coachen

Min kropp har verkligen slagit bakut. Är så trött och matt. Mitt huvud är såååå taggat men kroppen känns tung och svullen. Nervös för vad mätningen visar. Är rädd att det inte blivit någon förändring. Jag vill såååååå gärna att allt ska vara perfekt. Vågen har stått stilla och känns som kroppen stannat av. Kanske en ändrad kostplan gör susen. Vem vet.. Det enda jag vet är att min kropp har behövt två dagars vila denna gång. Men idag kör vi!! Jag ska fortsätta kämpa! Jag ska ta mig i mål. Blod, svett å tårar!! 



Har laddat med en celsius och powerwalk med hundarna. Så nu beger jag mig mot gymmet för ett nervöst möte med min coach. 

En liten pepp är att min underbart vackra bikini är på väg nu!! :)


Jag älskar träningen, jag älskar min kropp när den är vältränad och att jag ser resultat, men däremot är dieten ren tortyr för mig.. Fy vad jag vill äta vad jag vill.. Haha!! 

Uteblivet gymbesök

Japp ibland räcker inte tiden riktigt som jag tänkt, och när jag ändå kände att jag inte skulle hinna till gymmet längre än typ 20 min så valde jag att rida ut i skogen med min bästaste vän Jacson istället tillsammans med Jenny och Tudor. Mysigt och otroligt bra för själen. :) Krippen kan ändå behöva en extra vilodag från allt tungt. Ibland behöver kroppen vila lite mer och ibland mindre så hag tänker inte få dåligt samvete över detta missade gympasset. 

Nu ska jag krypa ner i sängen där Christer och lilla Harry redan ligger. Är så sjukt trött. 





Älskar min fina stora häst!! <3 
God natt!

Kontrollera mig själv



Efter min powerwalk med hundarna så fick jag lite ny energi. Skönt! Och nu har jag precis ätit lunch här på jobbet och kan börja räkna ner timmarna tills jag slutar. 

Mina kollegor sitter här bredvid mig och äter godis och jag känner idag att det verkligen inte gör mig ett dugg! :) Idag känner jag att jag har kontroll och kan styra bort mitt sötsug. Tänk framåt, tänk posering, tänk muskelökning och fettminskning, tänk som en vinnare!! Heja mig!!




God morgon måndag

Grått och trist väder ute men egentligen spelar etingen roll. Ska ju ändå jobba idag. Långt pass mellan 11-20.40 så stallet får bli efter jobbet. Nu på förmiddagen är det lite foodprep som gäller, dagislämning och powerwalk med hundarna. Träna får jag göra sent efter stallet.. Puhh hur ska jag orka?? Haha eller om jag är snabb kanske jag hinner innan jobbet, vi får se. 


Blir så konstiga mornar sen vi börjar kl 11 istället för 12. Den timmen är värd ganska mycket när man har mycket som ska hinnas göra innan jobbet. Men bara gilla läget och göra allt så gott det går. Hundarna kommer i alla fall först. Dom måste få komma ut och röra sig. 

Skynda, skynda!

Nattat hästarna <3

Efter denna mysiga dag med både hästtävling, familjemys, träning, handling och sist stall så känns det ganska välförtjänt nu att få gå och sova. :) 

Kommer visa någon bild från tävlingen senare och även lite bilder från helgens andra äventyr. Måste få tid att sätta mig vid datorn bara. :) Inte lätt alla gånger när man jämt har fullt upp. 

Dagens träning bjöd på ett bra axelpass  samt lite triceps- och ryggövningar. Kände att axlarna var med på noterna och levererade en bra känsla! 




Är fortfarande lite ojämn i muskulaturen tyvärr. Högern har alltid varit lite bitigare.  Tror mycket att det beror på allt stallgöra som jag gör med högern. Skulle behöva lära mig att göra allt från "fel håll" :)

Då jag hade insläppet idag och Jacson var helt dyngsur så fick han en vilodag idag. Gav lite extra morötter i krubban och smorde in benen med olja. 


Är verkligen ett sånt lugn som infinner sig i mig när jag går innanför stalldörrarna och andas in all hästdoft. Ro för själen är det och jag älskar stallet! Sen har jag ju bästa hästen också så det gör ju bara saken ännu bättre! :) Han är perfekt och alltid lika snäll. <3

Men nu ska jag sova så jag säger god natt med en bild på mina busvovvar Mili och Harry! <3 Näää dom tigger inte alls. :) hahaha



God morgon tidiga söndag

Idag vankas hästtävling. Ska skjutsa Jenny och hennes häst till Södertälje och heja när dom tävlar dressyr. Lite tråkigt väder måste jag säga bara. Regn!!

Men men.. Får ta med extra kläder om jag blir blöt. :) 

Nu ska jag skynda mig. Ha en fin dag!

Den bästa lilla människan jag vet! <3




Benpass och postering avklarat

Lunch i solen med mitt lilla hjärtegull efter träningen, härligt!! Lyx att få ha en baksida med sol! :)



Nu blir det en blixtsnabb dusch och sen TIVOLI!! Woohooo!! :) 

Bjuder på lite bilder från poseringen. 






Heja mig!!! Måste verkligen peppa mig själv nu och lägga in en växel till!! 

Ny dag, nya tag å en massa sol!!

God morgon!

Startade dagen med en powerwalk i solen med alla hundar. Härligt!! Peppande musik i öronen och sen var det bara traska på. Har fortfarande dåligt samvete för mitt fusk igår så nu blir det min obligatoriska morgongröt på framsidan i solen och sen gymmet som ligger 1 min här ifrån. 



Elina sover fortfarande och när hon sen vaknat och ätit frukost ska vi gå bort till tivolit som är här i området just nu. Charlie ska också följa med och så ska vi möta upp lite fina vänner och deras barn. Kul!! En mysig familjedag helt enkelt innan jag åker ut till Lillemannen och pysslar med honom. Kanske vågar jag mig på att rida idag också. Ryggen känns bättre men inte helt bra. Lite lugnt borde gå i alla fall! 

Någon mer än jag som njuter i solen! <3 älskade Mili!



God natt

En jobbdag som kändes som en evighet och sen en myskväll med Elina och som pricken över i:et en kvällsrykt av Jacson. Nu är jag helt slut!! Mår illa gör jsg också! Jag erkänner!, jag fuskade idag... :( smakade några godisar av Elinas fredagsmys och även några chips och nu är min mage arg på mig! Mår illa och är helt svullen. Tänk att kroppen sätter sig i sånt försvar på en gång när man inte ätit "skit" på ett tag. Det är ju verkligen ett tecken på hur dåligt det är egentligen. Men varför måste det vara så gott?? Dumt!

Har dåligt samvete nu också över mitt slarv så i morgon blir det extra träning som gäller och STRIKT kost igen! Ska banne mig få ner mätningen på kroppen ännu mer så nu får jag ta i hårdare. Nu blir det lite sömn som gäller i alla fall så illamåendet förhoppningsvis går över. Morgoncardion väntar.... God natt!



Tycker mig ändå se lite förändring på mig själv. Konturerna börjar kika fram lite mer.

Min finaste prinsessa

Här om dagen så ville Elina ha klänning på sig när hon skulle till dagis. Visst tänkte jag och skulle låta henne välja själv, och självklart valde hon en riktig prinsessklänning. Finast av alla var hon!! :) <3
 
 
 
 
Min vackra lilla tjej! Hon var så stolt att hon fick ha på sig sin fina klänning hela dagen! Och den kan ju till och med spela musik. :)

God morgon!!

 
 
Samma mat och samma frukost..... Men det är nyttigt och kalorisnålt!
Ska strax sticka iväg till jobbet med tunga ben. Skulle helst ha velat och behövt sova några timmar till. Blev lite sent igår med allt matlådefix men det var ju sånt som var tvunget att göras. Annars skiter sig min diet och det får den INTE göra!
 
Bara börja ladda upp batterierna och sätta på leendet! Tjohoooo nu kör vi!
 

Träning, träning, träning

Känns som mitt liv just nu mest betår av träningstankar då det är så kort tid kvar tills tävlingen. Just nu är jag precis hemkommen från ett sent pass på gymmet och står och förbereder massa matlådor. Alla kommer inte bli helt klara då jag saknar vissa råvaror men hälften blir i alla fall kompletta så det är bra.
 
 
Ska äta mina äggvitor innan jag går upp och duschar sen också och sen blir det bums i sängen på en gång.
 
Många inlägg om träning och så nu men det får vara så. Jacson mår bra och rids han med men kanske inte fullt lika länge varje ridpass eller fullt så mycket. Måste focusera på att förbättra min kropp så mycket det går nu. Jag vill såååååå gärna klara detta och åka därifrån med fina resultat, det skulle vara så kul!!
 
Mitt sötsug heter duga och jag vill typ mest av allt just nu ha en daimstrut! Såååå jäkla gott! Varför är allt som man inte får äta så himla gott så man blir suktad hela tiden. Att vara på jobbet är rena tortyren då man är omringad av godis överallt.
 
Hundarna har fått klorna klippta idag och sitter nu och suktar efter den goda kycklingen. :) Inte lätt att vara hund heller när allt som lagas doftar så gott.
 
Så här ser min dagliga mat ut varje dag och har gjord det den senaste en och en halv veckan.. Varför variera liksom??!! :)
 
 
 I morgon är det jobb som gäller på dagen och efter det blir det mys med Elina, stall och gym. Tror att ett tungt benpass väntar enligt schemat.
 
God natt!

Lite dåligt med uppdateringar nu känner jag

Och det är helt enkelt pga tidsbrist just nu. Har massor just nu som tar tid och energi så bloggen får vila lite emellanåt även fast jag helst skulle vilja titta in oftare. Jobb, hundar, man och barn, häst, kaniner och en kommande fitnesstävling tar sin tid. Framförallt har träningen tagit och tar fortfarande stor plats nu när det är så kort tid kvar. 

Lite panik då jag idag haft problem med ryggen och fått lägga en en ofrivillig vilodag. Behöver ju alla gymtimmar jag kan få just nu. Vill verkligen visa mig i toppform på tävlingen. Ska kämpa så svetten rinner å musklerna skriker!!! Jag SKA klara det här! 4,5 vecka kvar, sen står jag på scenen och gör min allra första bikini fitnessdebut!! Blod, svett och tårar säger jag bara och allt på endast sex veckors förberedelser. Envis som synden och skam den som ger sig! 


Elina sover hos Jaya idag då vi båda jobbar i morgon så nu ska jag försöka få lite välbehövlig sömn!

Elina har haft det toppen med kusin Charlie hela eftermiddagen/kvällen! Våra älskade fina barn! <3




Saknar henne redan, lilla pruttungen!

God natt!

Nämen god natt då

Haha! Jag har inte ens hunnit skriva god morgon här idag och nu är det redan dags för att säga god natt. Har varit en lång dag känns det som. Är väldigt matt i kroppen nu och det ska bli skönt med en till dag ledigt. 

Träningen tar hårt nu. Är ju inte riktigt van att köra så hårt och intensivt som jag måste föra nu för att hinna ta mig i toppform. Men dieten går bra iaf och mätningen idag visade på lägre siffror så det är kanon! Det går alltså åt rätt håll. Så nu ska jag bara kämpa lite mer, lite hårdare och lägga in ännu mer cardio så förbränningen fortsätter att få lilla fettlagret att gråta. Underhudsfettet ska bort!! Heja mig!!! :)

Var en kvällstur i stallet idag hos gullehästen. Min finaste dunderklump som jag älskar så! Blev en barbackatur på åkern, mockning, halmning, vattenpåfyll, kaninerna fick mat och vatten, samt en rykt och inoljning av hans ben. Kvällsterapi och nedvarvning med andra ord! <3




Det bästa Jacson vet är att bli borstad i ansiktet.. Han står verkligen och njuter!


Trött, sliten, superruffsigt hår, japp! Det är så jag ser ut på kvällarna. Haha!!! Ingen kalaspingla här inte! :) 


Så nu kan jag med gott samvete gå och sova. I morgon blir det powerwalk på morgonen/förmiddagen och träningen sen kommer vara ett jobbigt ben/magpass, så nu gäller det att ladda batterierna. 

God natt!

I made it! Jag tränade och trotsade tröttheten och träningsvärken

Nämen hej du trötta kväll! Idag har jag i och för sig varit mer död än levande hela dagen. Men faktiskt så kom jag igång lite när jag tränade. Fick till ett ganska bra axelpass följt av triceps och lite bröst. Så nu har jag spagettiarmar, helt slappa och trötta.

Det var jag å två killar till på gymmet i Tungelsta. Alltid så få människor där och oftast ingen alls när jag tränar.



Nu ska jag duscha och sen sova. Är så tacksam att farmor Lone är här den här helgen och kan hjälpa mig med Elina och hundarna så jag kan få träna mina viktiga pass nu inför tävlingen. Behöver alla gymtimmar jag kan få. Idag tränade jag även lite posering men kändes inge bra om jag ska vara ärlig. Skitsvårt det där ju! Bara öva vidare antar jag. 

Just det, Anna skickade en fin bild på mitt största hjärta idag som gjorde mig så glad. Älskade Jacson! Dom hade varit ute och ridit precis innan. :) Finns ingen bättre dunderklump! Längtar tills jag ska rida igen. Och tills sadeln är utprovad ordentligt, måste boka tid. Rider ju mest barbacka nu annars. 


Säger god natt med en spännisbild från idag efter passet. Woop woop!!




Äntligen lunch!

Idag är jag trött kan jag säga! Kroppen värker och är öm överallt och jag känner mig faktiskt ganska matt. Men nu blir det min otroligt smarriga (INTE) matlåda! Torr kyckling å potatis å de vanliga gröna. Är redan trött på denna mat. Haha!! Men eftersom det är lördag idag så lyxar jag till det med en cola zero till, för den får jag tydligen dricka. :) woohooo! 

Tyvärr suddig bild då telefonen fortfarande är paj. 


Hoppas att energin kommer tillbaka lagom när jag slutar idag i alla fall så jag kan ta i för kung å fosterland på träningen då. 5 veckor kvar!

Idag är det faktiskt ganska skönt att inte behöva tänka på någon ridning då jag har sån sjuk träningsvärk i rumpan från gårdagens ben/rumppass. Anna har Jacson hela denna helgen så han har det finfint ändå! 

Pratade precis med Lone också och hon och Elina hade gått hem till Giri och Janes nya hus och satt där nu och åt nybakade kanelbullar och kakor. Näää jag är inte alls avis!! :-/ haha! 

Nu ska jag kämpa i mig det sista av maten så jag hinner ta det lite lugnt också innan jag måste jobba igen. 


5 veckor kvar

Med ynka 5 veckor kvar till tävlingen börjar lite nerver dyka upp. Jag vill inte längre bara tävla, utan jag vill komma till final! Helst vinna!!! (Vilket inte kommer hända) men jag vet att motståndet blir jäkligt tufft. Alla andra har varit förberedda i flera månader, jag startade för en vecka sen. Men jag ska absolut göra mitt allra bästa! 

Måste få tid till solning och mer poseringstränande bara. Hmm får klura på den tror jag. Längtar tills jag får hem min bikini. :)

Morgonformen i dagsläget.


Jag vill ha fram mer rutor, mer konturer på ben och biffigare armar! 

Hann med all träning idag i alla fall även om jag fick dela upp passet på två pass för att få med allt. Ett innan jobbet å ett efter. Som sagt jag försöker göra mitt bästa! 

Har gått bra på jobbet idag också trots att lagret är proppat. 



I morgon och på söndag väntar ännu mer jobb. Jacson har medryttare hela helgen då jag jobbar. Skönt att kunna lösa det så ibland faktisk och framförallt nu när Christer inte är hemma heller. 

God natt! 
Nu ska jag sova gott så jag är laddad för en powerwalk innan jobbet i morgon med hundarna! 


Idag blev det min vilodag.

Har tränat nu flera dagar i rad aå idag fick det bli en vilodag. Men egentligen mest för att jag är själv med Elina. I morgon har jag i alla fall barnvakt så då blir det till att bygga mer muskler och få underhudsfettet att gråta. Motiverad till tusen nu på att träna och verkligen få synliga resultat! Fast kommer förmodligen få bli träning på gymmet i v-h eller Tungelsta tror jag. Jag får se hur jag gör. 

Annars idag har jag bara jobbat och tagit det lugnt för en gångs skull! Köpt det sista som jag behövde för min kostplan så nu ska det nog hända grejer hoppas jag. Men jag erkänner att jag redan längtar efter typ choklad och lakrits! 6 veckor, sen så! :) får nog bli en godispåse på vägen hem från tävlingen. 

Elina fick i alla fall mumsa pannkakor idag. Lyckost henne!


God natt!! 

Lite foodprep så här på kvällskvisten då! :) Typ kl 23.45

Ja vad gör man inte när man bestämt sig för nåt. Efter stallet idag och min glada blomöveraskning har jag nu stått här och förberett i alla fall tre matlådor, 4 mellanmål, frukost för i morgon och dagen därpå (måttat upp allt i små burkar så det bara är att blanda och göra det sista så det ska gå så smidigt som möjligt när man är trött.) samt att jag har ätit mina första tre ägg utan två gulor :) nu på kvällen som kvällsmellis.
 
Japp när jag bestämmer mig för nåt då får inget stoppa mig!..
Och hade jag haft mer ork nu på kvällen så hade jag lagat mer mat på en gång men det skulle ta sån tid att måtta upp allt så jag börjar så här. 1,5 dag framåt är klar i alla fall! Köpte denna söta lilla matvåg på jobbet så alla mått ska bli rätt nu. Rosa såklart!!!
 
 
 
Nu ska jag kasta mig bums i sängen och sova!!
God natt!

Alltså hur fin vän är inte du då!!

Kommer hem från jobb och stall och är så där lagom trött, (Ni vet så där så man nästan somnar ståendes) och så möts jag av en jätte stor fin blombukett som Jennysen skickat till mig. <3 Åh vad glad jag blev!!! Åh tack så jätte mycket!
 
Stod en jätte fin lapp med buketten också! <3
 
 
Ursäkta röran på bilden.. Det är lite så det är nu när vi renoverar igen.. Suck! haha!
 
 
 
Verkligen så himla gulligt!!
 
 

Hej på dig du sköna säng! :)

Med en proteinshake och lite kvarg i magen är jag äntligen klar för att krypa ner bredvid båda mina älsklingar som redan sover. Bara för att jag är i stallet sent så betyder det inte att jag inte rider, för det gör jag. :) En av de bästa grejerna på en hel dag ju. 




Blev lite dressyr på grusvägen fram och tillbaka i ca 30 min. Alldeles lagom för Jacson. Och då är det max kanske 10 min hårt jobb. Resten bara för att han ska komma igång lite och mycket jobb i skritt. Blev två korta galopper också, bästa! <3

Var ju bara tvungen att lägga på nya sadeln också även om jag inte kan se om den är helt bra själv.





Tror nog att den kommer bli ganska bra, hoppas det i alla fall. Ska självklart ta ut en sadelprovare innan jag rider i den och kolla den ordentligt och justera den om det behövs. Samt köpa en fransk sadelgjord, de bästa tycker jag. 

Var ju även och tränade innan stallet. Ca 1 timme biceps, bröst och mage och så avslutade jag med att köra tre varv cirkelträning, mjölksyra deluxe!! :)


I morgon är det jobb som gäller men börjar först kl 11. Så jag ska nog hinna med ett pass på förmiddagen då också. 
Anna har Jacson i morgon så han kommer vara helt klar när jag sen har kvällsfodringen på kvällen. Då behöver jag bara pussa på honom, mitt stora hjärta! Älskar honom så!! <3 Bästa för själen! 

Juste var ju hos kaninerna också som vanligt. :) så söta men fortfarande ganska skygga. 




Dom blir så glada när jag kommer med maten. :) måste köpa nya morötter till dom bara. Idag blev det bara pellets och hö. 

Nu ska jag sova som en stock förhoppningsvis. God natt!

Idag har jag och Elina varit på äventyr


Först har vi varit hemma med hundarna halva dagen och gått två stycken powerwalks! Sen åkte vi och hämtade ut ett stort paket på bussgods i Västberga. Var ganska knepigt att hitta dit för mig med sämsta lokalsinnet. Men till slut hittade vi och nu har jag alltså äntligen fått hem den efterlängtade sadeln till Jacson. :) wiieee längtar tills jag får ut en sadelprocare nu som kan testa den ordentligt. Bilder kommer då. :)

Vi var även inte en sväng på coop och rusta när vi ändå var där, samt på bud och fitness för att prova träningshotpants. 


Sen var det bara hem å parkera bilen och gå mot tåget. Åkte hela vägen in till centralen och sen vidare på tunnelbanan till gamla stan.



Väldigt spännande!!!

Sen har jag besökt en läkare där för att få mitt intyg så jag kan ta mitt BE körkort. Så nu ska de papperna skickas in och sen är jag förhoppningsvis klar för att få börja övningsköra och komma igång. 

Fick ett mail också att jag nu står med på anmälningslistan och har en given plats på bikini fitness-tävlingen, PIRRIGT!! 

Sen har vi mött upp Christer och ätit inne i stan. Jag åt kyckling.. Haha det är ju typ det jag får äta nu. Kommer få mitt kostscgema snart och då är det bara hålla sig till det. 

När Elina och jag var inne på Åhléns en snabbis medans vi väntade in Christer så hittade vi en liten Jacson, så självklart fick den följa med Elina hem! :)



Suddiga bilder tyvärr då min telefon börjar gå sönder men det får ni stå ut med.

Så nu sitter vi alltså i bilen på väg hem. Elina börjar bli trött så det är läggdags på en gång när vi kommer hem och sen blir det träning och stall för mig. 

Hoppas er tisdag varit lika bra som min!



Full rulle kanelbullemåndag!

Fast utan kanelbullar då förståss. :)

Har idag haft ett snabbt möte med min coach inför tävlingen. Har mätt mina fettnivåer på olika områden på kroppen och konstaterat att det är mycket som ska bort. Men jag ska kämpa!! 





Bjuder här på den opumpade, ofiltrerade, helt avslappnade sanningen!! Men kommer återkomma med liknande bilder efter dessa 6 veckor så ska vi se om det hänt nåt. Som ni ser så ser jag ut som precis vem som helst när jag är avslappnad. Det sätter lite spår efter barnafödande och 29 år på jorden! 

Är ju så lätt att ta en bild där ljuset ligger rätt och precis efter träning, klart man blir bättre då och ser mer fit ut.



Ska bli spännande att göra denna förvandling! 

För övrigt idag har jag kört ett ryggpass med mage och konditionsmaskinen som avslut. 

Sen har veterinären varit ute hos Jacson och kollat tänderna som såg helt perfekta ut! Skönt!!! Hon kollade även benen och det är tydligen bara fortsätta så som jag gjort. Hålla rent, torrt och så mjukt som möjligt. 



Älskar denna hästen mer och mer för varje dag som går! Min stora, klumpiga bebis! <3

Han fick vila idag så jag hann hämta Elina i lagom tid. 

Nu ska jag sova! Unnar mig en kväll där jag för en gångs skull lägger mig i hyfsad tid! God natt!



Oj oj här händer det grejer.:)

Jag är lite galen som många vet och därför fick jag den briljanta idén om att jag om ynka 6 veckor kommer att delta i en bikini fitnesstävling! Say whaaaaat!! :):):) 

Haha! Japp jag har anmält mig och börjar nu steppa upp tempot och vikterna. Lägga in mer cardio och ändra kosten helt! Nu jäklar ska jag bli grym! Jag har viljan! Jag kan klara det här!!

Beställde nyss en tävlingsbikini, har skaffat licens och nu är det bara skorna som fattas. Sen är det bara tuta och köra och göra mitt bästa! Hejja mig liksom!! 



Morgoncardio när den är som bäst.. 



Så nu när Elina sover blir det till att cykla lite på min gröna rustacykel och glo på poseringar på youtube. Måste lära mig allt! Jag är knäpp, jag vet!! :) 




Lite agilityträning hemma

I måndags kände jag för att trän lite agility. Så sagt och gjort så åkte lite hinder fram ute på gräset och alla hundarna fick sig lite träning var. Skitkul tyckte Kira som en gång i tiden tävlat i nybörjaragility. Mili och Harry behövde lite mer stöd. :) Men kul var det!
 
 
 
 
 
Ser ni att Elina kryper in i tunneln i bakgrunden. :)
Hahaha
 
 
Harry åt ena hållet och Elina åt andra!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Oj vart ganska många bilder. :)

Nattning i stallet idag

Japp det sista jag gjort denna långa jobbdagen är att natta alla hästar, och självklart pussat lite extra på min guldklimp Jacson. Tur att Anna haft honom idag då min rygg verkligen strejkat hela dagen. Måste ha lyft någonting fel igår på jobbet. Har fått så här några gånger innan när det hänt. Känner mig helt sned och har jätte ont i hela högersidan. Plus att jag måste stå ut med träningsvärk i hela ryggen från träningen i förrgår. Suck! 

Men nu ska jag sova, är mega trött!! 


Flera älsklingar på samma bild <3

Tänk att en sån liten människa och en så stor häst kan ge så mycket kärlek och glädje!! Och framförallt när dom två är på samma ställe och är tillsammans. <3 Helt galet vad jag älskar er! och hundarna med såklart som så snällt springer med i alla vändor! :)
 
 
 
 
 
 
 
Mammas duktiga lilla tjej!!
 
Fotograf denna gången var mormor Lena som för första gången träffade Jacson också. Tack för fina bilder!
 

Man får se mycket när man går i skogen med hundarna

I måndags var jag i skogen med hundarna på en mysig promenad. Vi körde lite parkour på stenar och över välta grenar. Sen fick dom även springa runt och busa bäst dom ville. Var ett tag sen som vi var uppe i skogen så det var roligt och väldigt avslappnande på samma gång. Jag gillar skogen!
 
Vi stötte även på tre kompisar. :)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Ska verkligen försöka ta mig upp i skogen oftare! Hundarna älskar att vara där!

RSS 2.0