God morgon fredag!

Det positiva med att jobba kväll är de näst intill stressfria mornarna. Jag och barnen kan sitta i lugn och ro och äta frukost och bara småprata om allt och inget. Så skönt med lugna mornar! Yoghurt, smörgås, vitaminer, aloe vera. Bra start helt enkelt! 

(null)

Sen efter lämning så får jag ju även ensamtid med hundarna vilket också känns guld! Promenera i lugn takt och bara njuta av frisk luft. Idag har vi dessutom passat på att promenera bort till mamma för lite kaffe innan jag ska till jobbet. En riktigt bra morgon idag trots att jag är väldigt trött som vanligt. Hoppas kaffet piggar upp lite. 

Vad gör ni för kul idag?

En trött torsdag idag.

Dagarna går i ett och jag hinner knappt med. Känner mig konstant trött och ganska andfådd. Magen börjar att bli stor nu och bebisen rör sig massor. Allt känns lite extra tungt att göra nu så nu börjar man räkna ner.   Är i v. 29+5 idag så endast drygt 10 veckor kvar. Jag undrar så vem som gömmer sig där inne. Är det en pojke eller flicka??? Spännande! Samtidigt kommer jag på mig själv med att tänka, hur fasiken ska jag klara av 3 barn? Det kommer ju självklart gå men blir nog lite tuffare. Både Elina och Evan kräver ju sin tid och uppmärksamhet.

(null)

Denna veckan har Christer fyllt år också! Just den dagen så jobbade vi så olika tider och gick om varandra men vi åt god födelsedagsmiddag på pizza hut dagen efter. Mysigt med middag ute tillsammans hela familjen. Lite extra lyx i den ganska stressiga vardagen. 

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

I kväll lyxade jag med ett varmt bad och ansiktsmask från Forever Living. Skön avslutning på denna trötta torsdag. I morgon väntar kvällsjobb och mer vardagsstress. Måste verkligen börja strukturera upp allt lite mer. Eller så gott det går i alla fall. 

God natt!!

Äntligen friska igen

Hej allihopa! Nu är vi back on track igen. Barnen är nu friska och jag har kunnat börja jobba igen. Full rulle som vanligt igen och alltid massor att göra.


Igår pajade vår varmvattenberedare så idag har vi fått en ny installerad. Skönt men väldigt dyrt. Det läckte ut vatten i princip hela dagen igår så jag fick bli sen till jobbet för att vänta på rörmokaren. Det bara rann och rann. Fick byta i bunkarna ca var 5 minut så jag satt som bänkad ute i hallen hela dagen. Och jag använde säkert 30 handdukar.😓 

Har även passat på att fixa lite julklappserbjudanden med fina produkter från Forever Living. Så det finns massa färdiga paket här som väntar på att få komma som fin julklapp till någon.☺️Och nu samtidigt som jag skriver till er så står jag och lagar middag. Evan leker med vatten och Elina leker på sitt rum. Idag är vi själva då Christer är på en utbildning med jobbet. Delikata korvar med pommes blir dagens middag. Enkelt, snabbt och gott!Sen blir det lite film med barnen innan läggdags.


RSS 2.0