Elina-mys

Idag efter min lite stressiga dag på jobbet så fick jag äntligen mysa med finaste Elina. Tog vilodag från all träning och har bara umgåtts med Elina. Vi tog en promenad med hundarna, och sen efter det så lekte vi ute på lekparken. 

Hon har gungat..
Klättrat upp på rutchkanan..
Åkt rutchkanan om och om igen, både framåt...
Och bakåt..
:) Sen har vi varit inne och dansat lite till Christers städmusik som han hade medan han dammsög. Vi har larvat oss och visat tänderna.. :)
Och sen har vi efter den grillade middagen varit ute och gått ett varv runt radhuset. Elina ville så gärna gå med sin vagn och bebis. <3
Och nu sover hon sött i sin säng och jag ska passa på att göra detsamma i min säng. Äntligen kommer jag i säng i lagom tid för en gångs skull när man ska upp svin tidigt i morgon. 

Min rygg tackar för denna vilodag. Men i morgon blir det träning igen. Hoppas att ryggen känns bättre då. 

God natt!

God morgon

Shit alltså.. Det är nu man känner att min rygg börjar ge upp det här med ridning. :'( Har så ont i ryggen idag så jag knappt kunde resa mig från sängen. Är väl ännu värre nu eftersom jag inte rider regelbundet också. I vanliga fall får jag ju ont av ridning men inte så här ont. Eller så har min rygg börjat bli ännu sämre.

Det var i alla fall jätte mysigt att rida igår. Jag har saknat det massor! Red först ut på Ida som var som en pansarvagn. :) plöjde fram i skogen och helst skulle det gå fort tyckte hon. Söthästen! Sen avslutade vi hemma i ridhuset så jag kunde galoppera lite mer. I skogen gick det nästan bara att skritta och trava lite.

Fina stora Ida!



När jag ridit färdigt henne och duschat och fixat och ställt tillbaka henne i hagen sa Corina att jag skulle ta med mig hennes unghäst Fyran (Not 4 U) in. Och helt ålötsligt skulle jag få prova att rida henne också. :) Hon var jätte annorlunda mot min Betty Blupp och väldigt väldigt grön än så länge. Hon förstod inte riktigt vad jag ville och vi kämpade på med komunikationen så gott det gick. :) Hon tog några bocksprång som knappt var värda att nämna om ma. Jämför med när B kunde bocka. Hahaha! Det här var ju bara gulliga små språng. :) Nää henne måste jag nog få rida typ 3 ggr till så blir det nog jätte bra sen. Hon och jag måste få lära känna varandra lite bättre. Men hon kämpade på bra och jag gjorde vad jag kunde för att försöka vara tydlig med alla signaler. 

Lilla Fyran.




Sen var hag bara tvungen att fota fina Zarina också. Så himla maffig häst! 


Tack för att jag fick låna dina fina hästar Corina!! <3

Nu ska jag åka till jobbet och se hur mycket min rygg klarar av idag. Varför ska jag få så ont av att göra det jag tycker allra mest om?? Så jäkla typiskt! En dag kanske min rygg inte klarar av att rida alls, vad gör jag då?? Gråter innombords redan nu. 




Lite mer axlar och god middag

Shit pommes vad det känns i bicepsfästet som är uppe vid axlarna nu. Bara för att jag körde ett axelpass igår, tror ni inte att det var MASSOR med axlar idag på crosstrainingen. Så jäkla typiskt. Idag var passet ganska enformigt måste jag säga men pulsen vart hög i alla fall. I morgon blir det vila från gym och en ännu roligare typ av träning, nämligen ridning! :) Jag ska få låna fina Ida i morgon. Om vädret är fint blir det nog först en tur ut i skogen och så kanske jag avslutar med lite trim inne på ridbanan. Vi får se. Ska bli mysigt att få vara några timmar i stallet i alla fall. Det är helt sjukt vad jag saknar den delen i mitt liv. Tänker på det varje dag, varje minut, varje sekund! 

Nu på kvällen har vi i alla fall varit hemma hos Robin, Linda och tjejerna och ätit goda hemmagjorde hamburgare. Fuskade med ett glas cola men det tar jag på mig. Det var i alla fall bara ett litet glas. :)

Lite bilder från kvällen.










Nu ska jag skynda mig i säng så jag somnar hyffsat i tid kanske. 
God natt!

Laddar upp inför ett tufft crosstrainingpass

Nu är jobbdagen över och jag är hemma. Har gjort i ordning lite mellis för att ladda batterierna inför ett tufft pass på gymmet kl 17.30. Ska köra crosstraining tillsammans med Christer medans Elina röjer runt på minisats Enligt mig ett av de jobbigaste passen som finns på sats. Men jag ska kämpa och köra på viljan om jag så ska spy på kuppen. 


Men innan passet blir det en uppvärmningspromenad med mina finaste hundar. Dom tycker det är varmt nu så vi går längre senare på kvällarna. 


Lunch på jobbet

Började dagen tidigt i morse. Så varmt ute att jag kunde ha shorts på mig redan klockan 5 på morgonen. 


Jobbade sen i dom också för att inte dö svettdöden på jobbet. Så skönt att plocka varor när man känner sig hyffsat lagom varm genom morgonen. 



Det var dimmigt ute när jag körde till jobbet men klarnade snabbt upp igen. Åt lite gröt och två rostade mackor för att ladda upp energin inför varuplocket. Det är bra att vi har frukostrast på jobbet. Är så svårt att äta sig mätt så tidigt annars.


Men nu har jag luch. Mmmm min matlåda var mums idag!! Falukorv med potatismos. :) haha jag är verkligen inte avancerad när det gäller mat. Ge mig korv så blir jag glad! Nu lite kaffe innan jag ska jobba igen.


Bygger upp inredningen till en ny avdelning idag så har massor att göra.

En helt vanlig dag

Go kväll och go natt! 

Inget särskillt har hänt idag. Först jobb, sen ett rygg/axelpass på gymmet innan de vanliga sysslorna satte igång hemma. Matlagning, satte på en tvättmaskin, plockat och haft mig. Och ändå ser det fördjävligt ut här hemma. Fy alltså! Måste verkligen storstäda snart. Men denna värmen gör mig så seg. 

My har varit här en stund idag också och vi badade Elina i diskhon efter maten då hon var helt kladdig hela hon, och vad tror ni händer då?? Jo det där förbaskade röret som lossnade en gång förut lossnade nu igen. Vatten i hela skåpet under och på hela köksgolvet. Måste ringa en rörmokare som får fixa det där ordentligt.

Nu har jag precis duschat och ska försöka somna så firt som möjligt.(lättare sagt än gjort) I morgon ringer min klocka 4.45 omänskligt tidigt! 

God natt!

Gårdagens träning

Åkte till gymmet och var verkligen inte alls taggad. Men så fick jag syn på Jessie där och då körde hon och jag ihop = så mycket roligare! 

Hon hade redan kört massa squats och jag började med lite bröstövningar. Sen körde vi upphopp på en låda och burpes emellan. Sjukt jobbigt!

Sen avslutade vi passet med att köra massa mage! :)



Det börjar ta sig lite med magmusklerna äntligen! Bara kämpa lite till där så är jag nog snart i mål om jag inte börjar äta massa skit igen.

Och nu kanske ni tänker att min träning var slut för dagen, men det var den inte! Åkte nämligen hem och gick ut och körde springintervaller med hundarna på en gång. Sprang säkert en 15-18 intervaller blandat med att gå och springa i ganska högt tempo. Sen fick hundarna svalka sig i en liten bäck som vi går förbi när vi går till raksträckan där jag springer. Skönt tyckte framförallt Mili, men även Kira simmade runt lite. :)





Springa är kuuuul! :) heja Kira!!


Träna lite mot stolpen. (Ursäkta suddigheten) här går det undan vet ni! ;)



Och så powerwalk sista biten hem!



Lite ridning för Elinas del

Gårdagen bjöd på lite ridning för Elinas del till hennes stora glädje. Jag själv tänkte åka ut någon dag nu i veckan och rida jag med. Vi hjälptes åt att borsta och fixa Monzan fin inför den korta ridturen och hon skötte sig som vanligt lilla guldponnyn. <3
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Och så var det äntligen dags att "iidaa"
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Efter ridturen så hittade QElina några roliga vattenpölar att hoppa och springa i. Tur hon hade sina gummistövlar på. :)
 
 
 
 
 
Tror nog minsann att det kanske blir en liten ryttarinna av henne ändå. Hon gillar att vara i stallet.
Lilla älsklingstjejen! <3
 
Innan stallet så var vi en stund på Andys lekland också så hon fick åka massa rutchkanor. Wiiieee vad kul! 
En rolig dag för Elina, men även för oss som fick se henne ha så kul! 




Vill bara säga god natt

Klockan är på tok för mycket nu när man ska upp 4.45 i morgon men så kan det gå när man suttit och fixat med bilder på datorn och kvällstränat. Men men... Inlägg om dagens träning samt vad Elina fått göra idag kommer upp i morgon. :)

Så har ni något att se fram emot! 
God natt!



Lite bilder från när vi var på skansen

Ni får en bildbomb!!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Bättre sent än aldrig!! Var ju några veckor sen vi var på Skansen men jag ville ändå visa lite bilder. :) Elina tyckte att Skansen var toppen i alla fall!

Julians kalas

Igår firade vi Elinas kusin Julian som fyllde 3 år! Värsta stora killen nu ju! :) Han fick många fina presenter och det bjöds på grillad korv och tårta. Barnen fiskade fiskdamm och fick bada i poolen. Temat var pirat och Vi var faktiskt utklädda när vi kom dit, men kläderna åkte av ganska snabbt då det var helt galet varmt ute. Robin var flitig med vår kamera så lite fina bilder blev det allt.
 
Grattis fina Julian på din 3 års dag!!
 
 
 
 
 
 
Lite presentöppning. :)
 
 
 
Blåsa ut ljuset på tårtan.
 
 
 
 
Och självklart fick han första tårtbiten!
 
 
Och så lite bilder på lillfis. <3
 
 
 
 
 
 
Självklart busade hundarna en hel del också. Men tyvärr blev det ingen bild på Kira denna gången.
 
 
 
 
 
En väldigt trevlig och varm dag med trevligt sällskap. Sen åkte vi hem med en liten suris som inte alls ville åka bilen. :)
 
 

Harry och Bosse

Ja igår var vi ju iväg på playdate med Harry och för vår egen del middagsbjudning med trevligt sällskap. Som hundarna röjde alltså!! Non stop hela kvällen. Harry är bra snabb han! Bosse fick kämpa för att hänga med, och det var så roligt att se när Harry fick leka med någon i sin egen storlek. Han hade kul, vi hade kul, alla nöjda!

På kvällen gick vi ner till vattnet så barnen och Harry fick ta ett kvällsdopp. Elina badade bara benen. :) Sen avslutades kvällen med Christers hemmagjorda efterrätt som såg helt förstörd ut men var supergod ändå. Man ska inte döma kakan innan man smakat. :)







Fina grabbar!

Elina "hoppade" även studsmatta som bara den under kvällen. KUL tyckte hon! <3



Idag har vi varit och firat Julian som fyllt 3 år. Så idag vart det piratkalas för hela slanten. Men mer om det och bilder i morgon. Är för sent att börja fixa och trixa med det nu då dom är på systemkameran. Robin är den som fotat i alla fall då jag själv för det mesta var fast med en väldigt mammig och ynklig liten Elina i famnen. <3 Så tack Robin för att du tog kamerainitiativet så vi fångat några fina minnen från dagen på bild. Guld värt!


Playdate för Harry

Nu har jag jobbat färdigt för idag och nästan hela familjen är nu på väg till våra vänner Tobbe och Hanna för lite middagsmys och för att Harry ska få träffa sin nya förhoppningsvis bästa kompis. Dom har ju nämligen också en liten chihuahuakille som heter Bosse. :) Vi hoppas att dom ska gilla varandra så dom båda får ha en kompis i sin egen storlek att leka med på lika vilkor. De andra hundarna är hemma och blir passade av min mamma.

Elina har somnat i bilen och tippat fram med huvudet. Stackarn.


Som tur var så gick det att lösa genom att tippa stolen lite grann.
Bättre! 


Vi är snart framme och Harry är taggad!



Älskade stallet

Förr var det mitt andra hem. Nästan mer mitt första då jag var där mer än jag var hemma, men nu är jag typ aldrig i stallet. Är inte lika kul när min häst inte står där och väntar på mig. 

Men men.. Hur som helst så har jag och Elina haft en jätte mysig eftermiddag/kväll ute hos Corina vid stallet. Vi har båda två fått rida, jag på Fire och hon på lilla russet Monzan. Även om min ridtur blev väldigt kort så var det så efterlängtat. Att få ta en galopp och bara njuta är det härligaste som finns. Jag saknar livet i stallet. Allt pyssel, "höet" som fastnar i håret, pussarna på mulen och ridningen. Det är liksom jag..

Fodervärden som har min fina B vill köpa och jag vet ju att jag just nu inte kan ha häst då min vardag inte går ihop. Släppa taget är det svåraste och här måste jag tänka på hästen. Vi får se vad som sker. :( men allt tänkande och känslan det ger mig gör mig ledsen. 

Har i alla fall lite bilder att visa från min och Elinas hästiga kväll! :)



Chill vid poolen och mumsa på glass. 




Fina Fire som jag fick rida idag. Svart-vita gamla gubben. 


Tack snälla Corina för att vi fick komma ut och låna dina fina hästar. Elina sover nu jätte nöjd i sin säng efter att hon fått "iiida" :) guld värt! Min lilla hästtjej! 

Nu ska jag sova. God natt!

Gårdagens träning i bilder

Hej! :)
 
Som jag skrev i morse så fotade Christer lite medan jag kämpade på med träningen igår, vilket är väldigt roligt eftersom jag då kan jämföra mina resultat sen i slutändan. Jag körde alltså löpintervaller här utanför vårt hus i 30 min fram och tillbaka. Backintervaller i 20 min i en skogsbacke som vi bor nära. (Här blev det inga bilder tyvärr) Och sen avslutade jag passet med några få armhävningar, squats, stod på händer och några triceps push ups eller vad det heter.
 
Jag bjuder på dessa.. :) haha.
 
 
 
 
Jag har ju helt klart den bästa hejarklacken!
 
 
 
 
 
 
Sen avslutade jag ju självklart med några sit-ups inne. Och det gick ju lite som det gick med barn och hundar som vill vara med. :) <3
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Det gäller att försöka ha kul under tiden trots störningsmoment :)
 
 
Längtar nu efter att jag ska börja se resultat, men det dröjer nog någon månad eller fler. Haha! Jag får fortsätta kämpa. Hur går det med er träning?
 

God morgon

Måste erkänna att jag sket i zumban igår. Jenny bangade så då kändes det tråkigt att gå dit själv. MEN(!!) jag körde istället backintervaller och vanliga löpintervaller här hemma istället, samt lite andra övningar styrka efter det. Tränade i ca 1 timme med mest fokus på intervallerna och att tempot skulle vara högt. :) Så jag skippade inte att träna i alla fall även om jag skippade det passet jag tänkt. Christer knäppte även några bilder när jag sprang då jag var precis utanför vårt hus. Elina hejade på mig! :) Men dom bilderna får jag visa senare. Hann inte lägga in dom i datorn då klockan blev så mycket igår. 

Nu ska jag åka och jobba. 5.30-14.30. 








Because I'm worth it!


Yes nu blir det en glass innan hemgång från jobbet och ladda upp inför ett zumba pass ute i det fina vädret. Jag och Jenny ska shakea loss så gott det går (om hon nu följer med) och svetten ska rinna! Härligt!! 

Kan ju alltid hoppas att det hjälper lite mot min träningsvärk från helvetet som jag har i ben och rumpa från passet igår. :)


Lång dag som äntligen lider mot sitt slut.

Är trött i både kropp och knopp, men ändå skulle jag velat hinna göra lite fler saker idag än vad jag hunnit. Ville bland annat hinna träna med Mili. Ajaa en annan dag.

Vi har i alla fall hunnit handla så att kylen är full. Så det är ju bra! Sen har jag även tränat ett benpass på gymmet. 


Vi har ätit god tacos till middag och Elinas tallrik fick bli fotad.:)


Hon åt mest ost och majs. 

Christer skickade en jätte söt bild på henne och Harry från tidigare idag närdom sov middag. Såå söta! <3


Så kul att Harry lagt sig på henne. Som att det inte är tillräckligt varmt här inne. :) Mina gullfisar!

Nu ska jag sova. Elina har druckit välling och försökt kissa på pottan utan resultat och sover nu i sin säng hon med. Vem vet, snart kanske hon lyckas klämma ut några droppar när hon sitter där. Hoppas! 


God natt! 

Snart hemgång

Från mamma då alltså. Klockan börjar bli mycket och om inte Elina sovit alldeles för länge innan idag så skulle hon redan sovit nu. Vi ska strax börja promenera hem så vi båda kan gå och lägga oss. Jag börjar jobba kl 6 i morgon så det blir ingen sovmorgon. Harry är redan trött här och har intagit skönaste platsen. :)


Elina har spanat ut genom fönstret på fåglar "pippi" och på bilarna. "Biiilll"


Jag har totalfailat idag med vad jag ätit. Fy för mig alltså! Jag är så dålig när det gäller att hålla min kost. Alldeles för mycket skit slinker ner hela tiden. Inte konstigt att jag aldrig når mitt mål och känner mig motiverad när jag aldrig kan se resultat.

Attans!! 

God natt!



Lite fler bilder från stranden idag.

Självklart gick vi till lekparken som finns där efter allt plaskande.




Efter stranden har jag träffat Petra gör lite ögonfransfix och nu är jag och Elina hos mamma/mormor. Hon tjatar ju varje dag om moomoo... :)

En ledig dag på stranden


Här sitter jag nu på en filt i solen och tittarnär Christer, Elina, Don och Julian plaskar framme vid vattnet. Jag har också plaskat lite men kände att jag vill ta det lite lugnt också efter sex dagars jobb. 

I helgen har vi även grillat och umgåtts med vänner och spelat kubb. 





Så nu får vi se vad denna vecka erbjuder.




Gör mig pigg!!


Låt dagen gå snabbt! 

God morgon jobbhelgen

Lite tyst här och jag har ingen annan alnedning än att jag har haft några dåliga dagar. Känner mig inte på topp nu heller då en diskussion pågår om min häst. Och jag vet ungefär hur det kommer sluta. Det är inga problem eller så men för min del är det en väldigt jobbig diskussion ändå. Jag känner väl lite att jag kommer förlora på ett eller annat sätt eller kanske till och med båda sätten. 

Idag är det i alla fall jobb som gäller och jag kan inte vara mer otaggad än vad jag är.. Suck!!


Natti

Oj vilken dag! Jag har verkligen slitit som ett djur på jobbet idag och vart helt genomsvettig. Och sen fortsatte jag att svettas lite till på gymmet efteråt. Busat med Elina och varit och tagit bort Harrys stygn och klippt allas klor har jag också hunnit med. Sen var vi allihopa ute hos Corina fast hon inte ens är hemma nu då vi skulle lämna ett spabad som hon köpt på Rusta som jag har hjälpt henne med. Elina klappade lite hästar och så tittade vi lite när några red på utebanan. Elina gillar verkligen hästar! Hon är som mig. <3 

Fast måste ju säga att jag fortfarande tycker det är lite jobbigt att träffa hästar även om det samtidigt är hur mysigt som helst. 

Nu ska jag i alla fall sova så jag kanske hinner sova lite mer än tre timmar som det blev föregående natt. 
God natt!!



Min lilla loppa idag när hon fått en skål med "auussin" (russin) 

Bra avslut på dagen.

Jobbat hela dagen och haft finesök på lunchen av Elina och Christer. En mycket bättre lunch då helt plötsligt även om tiden gick alldeles för fort. Sen efter jobbet så åkte jag direkt till Anna som bor i Nynäs och har spenderat hela kvällen hos henne och ätit middag nere vid hamnen i solen. Vi har snackat ikapp och bara haft det bra. Tagit en skön promenad och tagit igen massa missad tid tillsammans. Så skönt med vänner som verkligen förstår en och vet det mesta om en utan och innantill. Är bara saknad av Elina som varit jobbig idag, men får ta igen den tiden med henne i morgon. 

Tack för en toppenkväll!! 

På vägen hem kl 23.10 alldeles för sent när man börjar jobba 5.30 i morgon.... Oooouups.. 


En liten totohäst också :)


God natt!


Mördarpass

Alltså jäkla skit alltså! Fan vad sämst jag kände mig idag på gymmet på det där passet vi var med på. Orkade ju ingenting! Var helt död efter bara uppvärmningen. Min kondis är sämst! Och när det då är konditionsövningar blandat med styrka och så typ i varandra då blir jag helt slut på 2 sekunder. Nää idag var jag missnöjd med min prestation. Fy!! Bättre lycka nästa gång. Men man får väl hoppas att det tog lite i alla fall. Kände mig trött i kroppen redan innan passet efter jobbdagen.

Nu har jag precis nattat världens finaste Elina så att jag kan gå och duscha.

Christer är så seriös när han är med på bild. :) Elina borstar tänderna flitigt i alla fall. <3 





Älskade fisunge! Tänk att jag fick äran att få just dig! Du är så perfekt man kan bli! 

Hahaha måsteju bara visa Christer fula skäggstubb som han testade att spara nu när han rakade sig. 


Haha!!! Ser ju inte klokt ut!! Och som tur är tyckte inte han heller det så han rakade av allt. Phjiuuuu!! :) 

Säger god natt och hoppas ni sover gott! 


Hej tisdag och en ny vecka!

Eller ja, egentligen började veckan igår men då var jag faktiskt ledig och vi var på Skansen hela dagen nästan. Mysigt!! Har tagit massa bilder både jag och Christer som jag ska gå igenom så småningom och visa på massa olika djur! 

Idag händer väl inte så mycket mer än att jag ska jobba klart denna dagen och sen ikväll blir det ett träningspass. Både jag och Christer ha bokat in oss på ett Crosstrainingpass. Fyy alltså! Känner redan nu att det kommer bli sjukt jobbigt.

Sen ska jag mysa med Elina. Kanske läsa lite böcker för henne som hon gillar så mycket eller kanske rita lite med hennes tuschpennor. Hon vill så mycket hela tiden nu och är inte stilla en sekund om man inte sätter sig ner själv med henne och pysslar ihop. Min lilla virvelvind! Hon är så som jag var när jag var liten. :)

Fast nu fick jag en bild skickad till mig när hon faktiskt är stilla. Och det är när hon sover tillsammans med sin Flipper som hon fiskade upp i fiskedammen på Skansen igår. 


Finaste hjärtat! <3


Lugn hemmadag

Så blir det när pengarna är typ slut.
 Idag har vi roat oss hemma på vår baksida och badat i Elinas pool. En varm dag som gjorde både mig och Elina väldigt trötta så vi båda har sovit middag idag. Känns som jag skulle kunnat sova längre men det går ju inte. 
 
Joggingturen i morse gick väl sådär. Var trött och inte jätte motiverad och sen sprack planen att jogga hela vägen då Kira visade lite hälta efter en lång joggingsträcka. Måste nog börja inse att min gris börjar bli gammal och behöver trappa ner på tempot. Hon är ju ändå 9 år gammal. :( Känns ju som det var nyss som jag hämtade hem min finaste gris.
 
Lite bilder från dagen.
 
 
 
 
Lite välling innan middagsluren och sen sov vi i nästan 2 timmar.
 
 
 
 
 
 
När vi vaknade och gick ut på tomten igen såg vi att Harry smygbadade. Haha!! Synd bara att vi tror att han lyckats ta sönder poolen med en klo någonstans då luften började pysa ut lite. (den gröna delen)
 
 
 
 
Nu har vi ätit lite tidig middag och jag ska väl åka iväg till gymmet och träna lite. Dubbelpass idag med andra ord. Det behövs!

My man <3

Min älskling blir inte alltid så bra på kort då han oftast gör någon ful min, men denna gången lyckades jag fota lite i smyg. :)
 
 
 
Sen märkte han att jag fotade å då blev det så här. :)
 
 
 
Min för tillfället skäggiga man! :) Love you!
 

Jag ska inte låta mina dumma tankar knäcka mig

Så därför går jag ut på gårdagens joggingrunda idag istället. Nu på morgonen innan frukost. Jag måste ju ta mig förbi mina hinder och mina tankar är just de största hinderna som är i vägen just nu. 

Idag är en ny dag och den ska bli bra! Sol eller inte sol. Vi ska nog se till att göra något kul.

Klara, färdiga, SPRING! 




flower power

 
 
 
 
 
 
 
 
Älskar att ta kort på blommor med min kamera.! Varje gång jag ser en fin blomma eller fint löv så måste jag testa att fota om jag har kameran med mig. Favoriterna denna gången blev de gula blommorna. :)

Vill bara tillägga...

Att jag absolut INTE vill sälja mina hundar överhuvudtaget!! Det är bara en dum tanke som ploppar upp när jag är allmänt less.. Hundarna ger mig så mycket som jag behöver och jag skulle INTE vilja leva utan mina fyrbenta bebisar. <3 Och självklart älskar jag Elina till månen och tillbaka och ännu mer och jag skulle inte vilja leva ett liv utan henne heller! Hon är mitt absoluta allt! 

Nu kommer den där känslan igen

Den som oftast kommer på kvällen. Känslan av att jag är irreterad och känner mig missnöjd. Att allt känns fel och att det går emot mig. Fast egentligen har jag väl inte så mycket att vara irreterad över, och ändå så känns det så. Varför?? Jag borde känna mig glad och tacksam att jag har min fina familj och mina hundar och vännerna såklart. Varför snurrar jämt 5000 dumma tankar i mitt huvud. Framförallt innan jag ska sova. Varför känner jag mig avundsjuk, ledsen, arg, irriterad, missnöjd, misslyckad, knäpp och bara allmänt dålig... Försöker hitta lösningar för att jag inte ska tänka så mycket men det går inte.
 
Jag har börjat prata med en kurrator som förhoppningsvis ska kunna hjälpa mig med mina dessa tankar. En person som kanske kan hjälpa mig att komma mer till ro med mig själv och mitt liv som jag lever idag. Att kunna hitta glädjen i de små sakerna och sen lära mig att vara nöjd med det. Att inte hela tiden sträva efter så mycket mer.
 
Många vet inte detta om mig men jag har verkligen mina ups and downs. Och det är inte bara att skaka av sig känslan och trolla fram ett äkta leende när jag är nere.. Jag kan lätt lägga på ett leende och se glad ut men det är inte äkta alla gånger. Många gånger så är jag ledsen innerst inne utan att jag riktigt vet varför. Och det är först på kvällen som jag kan slappna av och då kommer det tårar.
 
Ja nu vet ni detta, jag har en lättare depression och mina dagar är verkligen upp och ner. Ibland känns det nästan som att jag ljuger när jag skriver att en dag varit underbar.. Men nej det gör jag inte alls för den dagen har säkert varit underbar. Och jag har säkert varit glad på dagen. Men sen på kvällen så är det som om någon trycker på en knapp och så gråter jag eller är arg som ett åskmoln utan någon som helst anledning. Och tankarna börjar snurra. Jag vill ge upp träning, göra mig av med hundarna, säga upp mig som mamma (för jag är ändå säkert värdelös och gör fel) och dra täcket över huvudet och bara försvinna. Jag vill inte gå till jobbet, får tårar i ögonen när klockan sen ringer på morgonen för att jag bara vill försvinna. Sen "slår" jag till mig själv och ber mig själv att skärpa mig... Fan bit ihop för i H*vete. Prestationsångesten att inte jag duger och är tillräckligt duktig kommer in här och drar igång mig. Måste ju visa mig som en bra och väldigt ambitiös människa. Jag vill vara duktig och göra mitt bästa.
 
Rörigt inlägg men så blir det när mina tankar snurrar och jag har fallit ner i min jä*la grop.
Förrut hade jag hästen som fick mig att känna ett lugn från stressen på mig själv. Ja jag är trött på mig själv och stressad av att jag alltid är så stressad och tänker dumma saker. Visst har jag bra dagar när jag är glad på riktigt men jag har också många dagar när jag endast är glad "på låtsas". Men oftast är dagarna en salig blandning av känslor och tankar som gör att dagarna svänger väldigt mycket. De bättre dagarna är t ex de dagarna när jag bloggar lite mer och orkar skriva om roliga saker och sen de sämre dagarna orkar jag inte ens öppna upp bloggsidan. Det är liksom ingen mening att jag bloggar så mycket när jag har mina svackor eftersom inläggen då skulle bli som typ detta, väldigt mörkt och tråkigt. Jag vill ju försöka vara positiv i bloggen så att jag själv tänker mer positivt. Jag måste träna på det. Det värsta är just att jag kan vara hur glad som helst för att i nästa sekund känna mig som väldens mest ledsna människa.
 
Hoppas att den där kuratorn kan trolla med mina tankar så jag kan ändra mina känslor. Jag behöver komma bort från mig själv... Har tydligen en dålig självkänsla enligt kuratorn och värdesätter inte mig själv så mycket.
 
 
 
En saknad som också gör att tankarna vissa dagar är värre än andra.... <3
 

En lördag hos Christers farmor

Startade denna lördagen med att färga mitt hår och leka lite med mina gamla barbiedockor och my little ponies med Elina. Sen blev det pannkaksfrukost och mer fix med mitt hår. Idag har vi nämligen varit iväg hos Christers farmor och ätit lite sen lunch och fikat. Christers pappa och hans fru samt Christers två systrar var också där. En trevlig dag ute i solen. Perfekt väder verkligen.
 
 
 
 
Vi har plockat hallon i deras hallonland och ätit direkt, så himla gott!! Mycket godare än frysta hallon som man jämt äter annars.
 
Här är jag och Elina på väg dit. :)
 
 
 
Christers fina systrar.
 
 
Busar med Karin.
 
 
Och självklart har det blivit en hel del bilder på vår lilla charmflicka. <3
 
 
 
 
 
 
 
 
Nu blir det pizza till middag och sen en lugn kväll. Eller så går jag ut och springer lite senare. Vi får se. :)
 
 

Mamma upp i dagen

Tänk att min lilla tjej gillar djur så mycket precis som jag. <3 
Hundtjusaren Elina!
 
 
Dessa fina bilder har Linda tagit på midsommarafton. Hennes blogg hittar ni HÄR. Hundarna är Ozzy (fläckig) som tillhör Christers kusin och Zigge som tillhör hans moster. Båda två är franska bulldoggar. 
 
Visst blir man varm i hjärtat när man ser bilderna?! Så mycket kärlek! 

Svetten rinner!

Joggingen gick bra! Endast något litet stopp för att plocka upp hundbajs samt en liten gåpaus för att hämta andan. Har ju verkligen ingen kondis. Men joggade ca 4km i alla fall. :) väl hemma igen så tog jag ut Harry på en kort kort promenad ute på ängen så han fick nosa av sig lite. Och sen har jag kört hemmaträning. Squats, utfall, upphopp, sit ups, rygglyft, benspark, höftlyft, armhävningar och lite streching på det. Svettigt värre! 
 
 
Kolla i pannan!! Fy alltså!!
 
 
Och nu medan jag skriver detta så dricker jag en proteinshake med chokladsmak. Ska äta lite kvarg med nötter också och dricka ett till stort glas vatten. Är hungrig igen nu när jag tränat.
 
 

Pannkaksmiddag och till efterrätt blir det en löprunda för mig.


Självklart hade vi proffshjälp med att få ihop pannkakssmeten.


Uppskattad middag av Elina som åt mycket för att vara henne. Och grädden var också väldigt god. :)



Nu blir det en löprunda med Kira och Mili. Harry får vara hemma under tiden eftersom han inte får gå så lång och inte springa så mycket för den delen heller. 

Måste ju bara visa dagens bild från jobbet också.


Våra kunder är bäst på att välta ut färg. På två veckor har golvet sett ut så här tre gånger!!


Trött morgon.

Idag känner jag mig sådär trött igen. Svårt att bara ta mig upp ur sängen. Igår var bättre, då var jag hyffsat pigg i alla fall. Men eftermiddagen igår blev ganska tråkig måste jag säga.. Jag gillar verkligen inte ett vanligt svenssonliv där man kommer hem från jobbet, lagar mat, nattar barn och sen händer inget mer än det.. När jag inte hinner mer än det och det känns som jag bara är. Visst har jag lekt med Elina och så men jag är fortfarande inte van vid dessa dagar när jag bara gör mina mammaplikter där den Jenny jag var innan är som bortblåst. Inte undra på att man lägger på sig lite extra kg här och där när man bara är "stilla" hela eftermiddagen/kvällen. Jag förstår varför mammor ofta har svårt att få till formen igen efter graviditeten.

Nu ska jag börja jobba och jag hoppas att denna dagen går fort. För idag vill jag sova.

God natt


Älskade Elina! Du ger mig så mycket utan att du ens vet om det!
Älskar dig! 

Energin kom tillbaka och denna eftermiddag/kväll har varit toppen.. Bara Betty Blupp som saknas.

Efter jobbet slirade jag om till träningkläder och genast kom lite energi till min kropp. En peppande känsla av att jag skulle få träna med Yvonne. :) Och vilket pass vi körde! Om hon inte har träningsvärk efter detta då vet jag inte vad vi ska hitta på för jag körde totalt slut på henne. Hehe.. :)

Visade henne övningar som hon inte brukade köra och smackade även på lite mer vikt än hon var van vid. Jag passade och hjälpte hela tiden så inget slulle bli fel. Ett grymt träningspass där vi båda var taggade och kämpade som bara den. 

Två trötta kollegor och vänner efter mördarpasset! 

Väl hemma från gymmet så har jag och Elina badat skumbad och ätit "Babba" (jordgubbar) och äppelbitar. Mums!


Mötte sen upp Jenny för att hämta hennes nyckel då jag ska passa hennes kanin i två dagar. Och efter det så gick vi hela familjen ut på en långpromenad. Harry fick åka vagnen största delen av tiden eftersom han är skadad. 



Hålla handen <3




Trötta små ben... Tur att man kan sitta på pappas axlar. :) <3



Nu är hundarna som äter medicin medicinerade och även jag har tagit min tablett så nu kan jag äntligen krypa ner i sängen och sova. Hoppas på en piggare dag i morgon. Idag var det hemskt! Kändes ju som att jag skulle somna ståendes i vissa lägen på jobbet.

Åh måste bara visa min lilla skatt från stranden idag. Christer och hon var där tillsammans med Magda och hennes barn. Mysigt men "kall" (kallt) i vattnet tyckte Elina. :)






Matt i kroppen men tänker fan träna ändå!

Sitter här med min kaffekopp på lunchen och försöker samla energi. Min trötthet stör mig så mycket. Jag vill bara sova men jag vet att det inte hjälper heller. Bara bita ihop som vanligt och köra på med tunga ben. 

Körde lite hemmaträning igår kväll för att försöka ta tag i det här med att få den perfekta kroppen i mina ögon. Men det är tungt. Blev peppad av PT:n i måndags men nu är motivationen låg igen, säkert pga av min trötthet. Men hur som helst ska jag träna idag med, tillsammans med Yvonne på hennes gym. Kanske är lättare att känna sig peppad om man har en vän vid sidan. 

Måste kämpa och ta mig genom mina svackor och min matthet och försöka tänka positivt. Jag jobbar på det och försöker hålla mig sysselsatt.

Två timmar kvar här nu, det är inte länge.

Vår färgansvarige fick ett roligt jobb i morse. :)






Harry är nu hemma

En lite groggy Harry är nu hemma och ligger ute och njuter i solen. Han älskar verkligen sol. Bredvid honom har Kira lagt sig. Det är som om ingenting hänt mellan dom. Vi får ju hoppas att Harry lärde sig en liten läxa nu och kanske inte är så kaxig och "jobbig" mot Kira i fortsättningen. Annars får vi ta ut dom utan att dom får leka. För det var ju det dom gjorde när det hände. Ibland undrar man hur dom tänker..,


Såret där dom sytt ser fint ut och han behövde inga drän och inget var brutet som tur är.


Elina vill ta hand om sin Harry. <3


Hans kostnad gick på strax över 9000 men jag behövde som tur var bara betala 2700:- :) Tack if! 

Träning med PT

Idag hade jag min sista gratisträning med min PT Fredrik. Och jäklar vilket bra pass! :) Han pressade verkligen ur all muskelkraft i varje övning idag som avslutning på denna gratisperiod. Och visst känner man och inser man att man är bra lat när man tränar själv om man jämför med när man har en som "piskar" en. Nu vill jag spara ihop lite extra pengar så jag kan köpa fler PT-timmar med Fredrik. Han kan verkligen sin sak, är snäll men ändå hård om ni förstår. Sporrar till tusen och man kämpar verkligen det där lilla extra när han står bredvid och räknar ner och pushar. Nyttigt för mig som har dålig motivation och ork just nu. När jag får hjälp på detta sättet så orkar jag såå mycket mer än vad jag visste att jag orkade. 

Att han ens fick mig att göra 15 chins i rad (med lite hjälp) och efter det 10 till och sen ytterligare 7 det säger ju en hel del. Jag brukar orka typ 6 st när jag kör själv. Med gummiband förstås. 

30 kg bänkpress 3x10 
Sumosquats med stången 20kg och sen direkt upp i en militärpress över huvudet. 3x10

Smalt grepp marklyft med drag upp mot hakan för att koppla på axlarna, 3x10 (25kg) 

Magövning och en annan övning som jag inte vet vad den heter.

Jag skakade, kände mig yr och fick spykänsla, då har man tagit i! :) 



En proteinshake direkt när jag kom hem och sen hoppade jag in i duschen.


Ooo just det.. Svängde förbi biltema och köpte en spontanpresent till min älsklingstjej också. :) Gissa om hon blev glad! Nu har Elinas lilla babish ett vrålåk! 




Frukost ute i det fina vädret

Här hemma är det bara jag och hundarna som är vakna än så länge. Har hunnit lämna blodprov, tagit en power walk med hundarna och nu sitter jag på vår baksida med frukosten framdukad på altanen. Sen kl 11 ska jag möta min PT och antagligen få lite arga blickar att jag inte skött träningen. Men men... Får ta nya tag helt enkelt. 


Tänker på min stackars guldgosse som är alldeles ensam hos veterinären. Hoppas att allt går bra med honom och att försäkringbolaget är lite snällare än vad dom var sist med Kira. Tack gode gud för kreditkortet i dessa lägen. 

Nu ska jag njuta av lugnet en stund. 
God morgon!






Helvetes skit

Denna kväll blev minst sagt oväntad och jäkligt jobbig. På kvällspromenaden gick Christer själv med hundarna medans jag nattade Elina. Och vad händer då.. Joo Christer leker som vanligt med hundarna och en boll/leksak, och Harry kaxar som vanligt. Kira säger ifrån och Harry slutar men börjar sen kaxa igen och igen varpå Kira efter ett tag säger åt på skarpen genom att bita Harry, ruska honom i luften och sen släppa honom som om inget hänt. Christer hängde inte alls med och tänkte väl inte på att ta bort Harry efter första och andra "kaxet" eftersom inget hänt förrut mellan dom. Men denna gången fick Kira nog. Gammelkärringen! :(

Så jag och min mamma har nu tillbringat tre timmar i väntrummet på bagarmossen innan vi blev inkallade och dom fick lägga in Harry för en eventuell operation. Han har 5 små jack som eventuellt måste dräneras och ett stort "slitsår" från hans sele som oturligt nog skavde in när han blev "ruskad" Stackars min lilla dumma kaxiga Harry boy. :( Dom sa även att dom kommer röntga honom för att se om nån skelettdel i bogen är av. Ett bett gjort på 2 sekunder av en pittbull på en Chihuahua tar ganska mycket. Men det kunde varit värre och jag är ändå glad att det inte är värre än vad det är. 

Otur och nu vet jag att jag inte ska låta hundarna leka med leksaker eller med varandra när jag inte är med. För det är alltid när jag inte är på plats som det händer nåt.. Ingen känner dom som jag gör, och framförallt inte Kira (inte ens Christer) Jag ser på Kira när hon inte vill och det ska inte behöva vara hennes uppgift att säga ifrån. Hon ska kunna lite på att hon inte ska behöva känna sig trängd så hon måste bita ifrån. Tyvärr är ju hon starkare än hon vet om och det resulterar ju i stora skador fast hon egentligen bara "sa ifrån" Hon är knepig med andra hundar, och därför får hon heller aldrig hälsa på andra hundar. Detta var bara så otippat då Harry är en i "flocken" som hon ändå accepterat, men en liten jäkligt kaxig flockmedlem som ikväll blev för mycket för en röd lite trött surkärring som Kira. Det är bara hundar som hon inte gillar.. Hon tror nog innerst inne att hon är en människa. Dumma fast ändå underbara gosegris. Så fel det kan bli ibland.. Suck! Arg på mig själv att jag inte gick kvällsrundan själv. 

Jaja nu är han i vård i alla fall även om han under natten bara kommer ligga på smärtstillande. 

Här är såret från selen som kommer behöva sys lite. Ser värre ut än vad det är. Det är bara ett ytligt sår ändå enligt veterinär. 


Här har vi äntligen fått träffa en veterinär. Trötta båda två.


Kira är absolut ingen dum hund eller agressiv hund utan hon råkar bara vara en hund som är lite för stark för sitt eget bästa och som sa ifrån när en annan jobbig hund vart för mycket, precis som vilken annan "terroriserd/retad" hund också skulle gjort. Det är vårt ansvar som ägare att se till att en hund inte behöver säga ifrån och denna gången var vi tyvärr inte tillräckligt snabba eller medvetna tyvärr. 

Hundarna så som det brukar se ut hemma.


Och som grädde på moset för denna kvällen så backade jag in i en stolpjävel när jag skulle köra hem från veterinären trött som jag var så stötfångaren på sidan bak lossnade lite. 

Jäkla skit!! :(

Biokväll igår och nu jobb

Träffade Jenny ogår och gick på bio. Trevligt, avslappnande och en god middag på tacobar. Behöver göra lite uppmuntrande saker lite då och då. Vi såg filmen Maleficient. En bra film tycker jag som gillar såna filmer som kan vara lite overkliga.

Elina min stackare är ju sjuk så hon får ju bara vara inne eller maximalt åka vagnen när vi går med hundarna. Hon ska ju inte träffa folk nu i alla fall. Blåsorna är jobbiga för henne men det verkar ha hjälpt lite när vi lyckades smörja på den där salvan från apoteket. Hon dricker fortfarande bara välling och vill inte ha något annat alls. Inte ens frukt. Hoppas hon blir bättre snart min lilla finaste tjej. <3

Idag blir det extrajobb för mig. Ska hoppa in och jobba 9-14 så en ganska kort dag men med dubbelt betalt. Vi behöver komma ikapp ute på lagret så det enda jag ska göra idag är att packa upp varor. Och hjälpa lite kunder såklart.

Är väldigt trött just nu och det som lockar är sängen. Men får se om jag kanske tar en snabbis förbi gymmet efter jobbet. 

Middagen som vi skulle ha gått på idag hos min pappa fick vi ställa in eftersom Elina är sjuk. Så kan det gå.

Elinas dumma blåsor.. :(




Höstblåsor och hundträning

Igår var jag trött, riktigt trött! Hade världens största påsar under ögonen och kände mig så sliten. En anledning var ju för att Elina inte lät mig sova någonting nästan under natten. Hon har ju haft hög feber och nu vet vi att det inte är pga tanden. Hon har åkt på höstblåsor i hela munnen. :( Blåsorna kom flera stycken på en gång. Så hon har haft väldigt ont och vill inte äta nåt. 

I natt var det också oroligt men då lyckades hon sova lite bättre i alla fall. Har varit iväg nu och köpt en salva som man kan ha i munnen som ska lindra det onda lite. Nu ska vi bara lyckas få dit den.

På morgonen har jag och Mili varit iväg till skogen och lagt spår med Sanna och hennes hund Alice. Det var min och Milis första gång och det gick över förväntan. Jag hade en boll indränkt i blodpudding som jag drog spåret med och sen blodpuddingbitar i slutet. Hon fattade vinken på en gång och började söka riktigt fint. Det här verkar vara hennes grej. 




Nu ska jag försöka vila lite och få lite efterlängtad sömn. Fast får se hur det går. Elina är extremt mammig nu så hon vill helst att jag ska vara med henne varje sekund. Men jag måste verkligen få vila. Är slutkörd. 

Snark!!! Kan man vara så här trött?

Detta behövs kan jag lova!


Inte många timmars sömn när man haft en liten sjukling som helst vill sova på en. 

Hemma från jobbet nu med min lilla sjukling

Äntligen slutat jobbet för dagen och sitter med min lilla sjukling i knät och tittar på Tom & Jerry.



Har en väldigt lugn kväll framför mig med andra ord. Men jag är super trött så det är nog bara bra. Ska försöka lägga mig så fort Elina somnat ikväll.

Morsning tuppen

Uppe tidigt idag igen för jobb 6-15. Sotter och ska äta frukost vid vårt nya fina matbord som Christer köpt.


Bara nya stolar som matchar som saknas. Men det tar vi när vi hittar några som vi vill ha.

My var här igår och hjälpte till att montera. Skulle ha varit en vardagsrumsbord också men det låg lite fel delar i kartongen så vi måste ringa dit och få hem rätt delar.


Elina har haft hög feber i natt och fått ligga i vår säng. Hon har sovit så oroligt och legat och vridit och vänt sig hela natten. Vi gav lite febernedsättande men febern kom tillbaka efter ett tag igen. Hon har ropat "mamma" flera gånger så jag har fått svara henne flera gånger under natten. Precis som att hon trott att jag var borta. För så fort jag svarat så har hon liksom somnat lite djupare en stund. 

Febern är även kvar nu när jag ska åka så jag hoppas att det vänder under dagen. Massa vätska och vila så blir det nog bra. Lilla skruttan. :( Tror att det är de nya tänderna som spökar lite. 

Nu måste jag sätta fart. Men god morgon på er!


Äntligen är jobbdagen slut

Yes, nu har jag slutat för dagen och ska bege mig till gymmet för ett ryggpass. Två veckors frånvaro där ifrån nu så jag måste skärpa mig. Men motivationen är noll kan jag säga. Hur ska jag få tillbaka motivationen? Tänker i alla fall inte ta ut mig helt idag utan mest känna lite på vikterna. På måndag är det dags att träffa PT:n igen så då lär jag väl få skämmas för att jag slarvat. 

Lite av dagens jobb..


Och medans jag har jobbat och slitit så har Elina och Christer varit hos farmor.






God natt god natt

Nu är det dags att sova så jag orkar gå upp kl 5 i morgon. Vi har ätit middag hemma hos mamma/mormor till Elinas stora glädje. Hon har tjatat om moomooo i flera dagar. Hon har fått busa av sig och skrattat som en tokunge. :)

I morgon väntar jobb igen och kan ju inte säga att jag är sådär hemskt taggad. Hade gärna varit ledig. 

Men bara bita ihop och köra på så timmarna går. 

Säger god natt och bjuder på lite Betty bluppan. 





En regnig tisdag

Först möte på vårdcentralen för min del och sen en hundpromenad. Nöjda hundar som fick springa i skogen en stund idag med och sen bli kliade. 

När frukosten var i magen på sjusovaren Elina så åkte vi alla in till stora staden Stockholm. Christer gick på ett möte och jag och Elina strosade vidare längs gatan och in på stället där dom reparerar iphone-glas på ca en timme. Lämnade in min alldeles för trasiga telefon och sen vidare till Espresso house där vi delade på en blåbärspaj hon och jag med massa vaniljsås. När Elina sen började tröttna så gick vi vidare och sen tillbaka för att hämta ut min nu hela telefon och blev lite pengar fattigare. Men nu ser man i alla fall allt på skärmen och blir inte störd av alla 
sprickor. Skönt!


Mötte upp Christer och käkade lunch på en china restaurant och gick sedan till Nespresso och köpte lite nya kapslar. 

Och NU sitter jag hemma i soffan och hör regnet smattra på fönstrena och altanen.


Bredvid mig ligger Elina och sover. Hon var helt utslagen då hon vägrade sova middag inne stan. Fanns ju så mycket roligt att titta på. Christer är ute med hundarna som kommer se mer ut som blötdjur när dom kommer in igen. :)


Ska äta lite nyköpta jordgubbar med grädde tillsammans med en kaffe latte gjord på de nyköpta kaffekapslarna och bara njuta av lugnet en stund och vila benen som gått hela dagen.







RSS 2.0