Nu tänker jag berätta...

God kväll!

Nu är det sista kvällen här hos mormor för vår del för imorgon åker vi hem igen. Ska bli skönt samtidigt som det är lite tråkigt. Hoppas på en smidig tågresa utan förseningar och problem. 

Nu kom precis hundarna in från en promenad med min moster. Hon gillar att promenera så hon gick så gärna med dom. Lite tidigare idag tränade jag lite trix med dom här inne och båda var helt knäppa. Överexalterade och kör igenom hela trixregistret på en gång innan jag ens bett om nåt. Sen så krockar dom med varandra och tränger sig för att få godis. :)

Min mage är såååå svullen just nu. Har nog ätit för en hel månad framåt nu under dessa dagar här. Vi äter hela tiden känns det som. Måste försöka ändra på det när jag kommer hem igen. 

Nu ska jag berätta något jobbigt.... Ni vet ju att jag skrev tidigare att jag ska ha kvar Beauty hemma... Men nu har jag kommit fram till att det absolut bästa för henne just nu är om hon får vara hos någon som kan ge henne mer tid än vad jag kan för tillfället. Hur mycket jag än vill och försöker pussla ihop tid till henne för ridning och pyssel så blir det liksom aldrig som tänkt i slutändan tack vare att vi har ett sånt jobb som vi har med knepiga arbetstider. Det innebär att jag de flesta dagarna är hemma från morgon till kväll med Elina och hinner då inte ge den kärleken jag vill till min finaste grå. Senaste veckorna har jag haft ont i magen och känt mig så ledsen varje gång jag åker ifrån stallet för att jag inte hunnit rida eller borsta så länge som jag egentligen vill. Att känna sig otillräcklig och inte bra för sin egen häst som man vill så väl är rent utsagt skitjobbigt. Nu när jag äntligen fixat så jag har pengarna ja då skiter det sig med tiden jämt så jag får såååå dåligt samvete.. 
Beauty är ingen häst som ska stå och glo i en box och en hage, hon är på tok för fin och på tok för bra för det. Hon ska ridas, tränas och bli behandlad som den prinsessn hon är. Och därför kommer jag nu ta ut några duktiga tjejer som ska provrida henne i helgen nu när jag kommer hem. (ÅNGEST!!) Det är två olika och dom ska om nån av de passar ihop med henne få låna henne på långtidsfoder som tränings/tävlingshäst och få utbilda henne vidare. Känns surt men det känns ännu värre mot B att hon bara ska stå där när jag inte hinner mer än typ 2-3 ggr per vecka. Därför har jag lite ångest äver att åka hem. Men jag vill B det absolut bästa och om hon får det bättre hos någon annan under en period så får jag tänka bort mitt ego. Så får vi se i framtiden hur allt blir. Dom som ska provrida nu är två duktiga tjejer med bra referenser som rider regelbundet för duktiga tränare. 

Att livet blev så mycket mer annorlunda än vad jag tänkt nu när jag har en dotter  det kunde jag aldrig tro. Visst att man var inställd på förändring och så men att förändringen skulle innebära att behöva ge upp det mn brinner för mest det är faktiskt jäkligt jobbigt. Så jag ber om ursäkt om bloggen blir lidande, att jag inte orkar blogga och att jag är allmänt bitter för tillfället. 

Bjuder på lite bilder på Elina med tuppkam för att lätta upp stämningen lite..





Krypa lite :)


Jäkla förkylning

Varför tar snoret aldrig slut? Nu är jag trött på att snyta mig stup i kvarten och hosta titt som tätt. Att behöva gå böjd med lilla Elina som övar på att gå är rent utsagt hemskt just nu då man blir helt snurrig i bollen. Börjar tro jag har nån form av bihåleinflamation eller liknande då jag har ont i huvudet och runt ögonen hela tiden. 

Elina kryper i alla fall runt och skrattar trots sin lilla rinniga näsa. Hon vill så mycket nu hela tiden och är så nyfiken. 

Igårkväll var mammas bror Ingemar här med sin fru Gunilla. Och när dom gått passade Elina på att busa med Mili. 




Mili är så snäll med Elina. 

Nu ska vi gotta i oss massa chokladpudding med vispgrädde, MUMS! :)



Lugn dag

hallå!

Idag är det en väldigt lugn dag här. Elina har sovit ganska mycket. Hon är ju inte helt frisk, snorar och har sig fortfarande så hon behöver få vila. Jag själv har huvudvärk idag så det är rätt skönt att hon sover faktIskt. Hundarna sover också, alla är trötta. 
 
 
Senare ska jag ta en promenad med hundarna ut i blåsten. Är riktigt ruggigt ute och jag är lite arg på mig själv att jag glömt min mössa hemma. Fast får låna en av mormor, inte världens finaste haha! :)
 
 
Nu ska jag fortsätta att göra ingenting ett tag till. Läsa lite bloggar kanske med en kopp kaffe. 
 
 
 

Besök hos mormor i Ystad

Blev välkomnade av en riktig storm när vi väl kom fram här 12 timmar senare. Resan skulle tagit ca 6,5 timmar egentligen. Men men.. Shit happens.. Mamma höll på att blåsa bort när hon skulle dra barnvagnen, så mycket blåste det! 

Bjuder på lite bilder från resan ner samt från igår. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Tar lite paus med bloggen här nere. Har ganska fullt upp ändå med att springa efter en väldigt nyfiken liten Elina som ska dra i allt hon kommer åt. 
 

Städdag

Fortfarande snorig och hostig här hemma men har i alla fall deltagit på städdagen som vi har haft här i orådet idag. Vi har krattat massa och sopat, rensat i rabatter och snackat massa med lite olika grannar. Sen så vart det självklart korv, kakor och kaffe efteråt också. :)
 
Elina "krattade" också! :)
 
 
Har slagit in en liten present till min mormor som vi ska åka till i morgon, en fin tavla på Elina.
 
Innan städningen var jag ute på en långis med hundarna. Dom fick springa lösa ganska mycket idag vilket behövdes. Mili är ju som lugnast inne när hon fått springa ordentligt. Är ganska jobbigt med henne nuförtiden då hon har börjat göra utfall mot mötande hundar, skäller på allt och alla och är allmänt bångstyrig och skiter i att lyssna ordentligt. Hon har ju alltid varit lite så svår att få kontakt med när man får hundmöte men sen Elina kom så är hon värre än innan. Och det är mest när man går med vagnen. Nästan aldrig annars. Hon skyddar väl Elina men det är ändå så jobbigt att man måste bli irreterad på henne varje promenad typ. 
 
 Men vi får fortsätta och nöta och försöka träna bort detta beteende. Synd bara för Kira som är så snäll jämnt som gärna tar åt sig när man säger till Mili. 
 
Nu ska jag försöka krya på mig ordentligt med alvedon, ipren, strepsils och mycket vatten. Är trött på denna megaförkylning nu. 
 

Sjukstugan fortsätter fast med lite fler måsten idag

Är fortfarande snoriga här hemma och jag är även lite småhostig. Fast idag har vi ändå varit och tagit emot en höleverans och lunchat och tagit insläppet i stallet. Så är det när man har djur. Då är det bara att göra även om man mår dåligt. 
 
Så i morgon blir en krya på- dag innan vi sen åker ner till Ystad på måndag å hälsar på Elinas gammelmormor å alltså min mormor. Hon har inte träffat Elina så det blir lite kul ju. 
 
Har nte så mycket att säga egentligen så jag bjuder på lite bilder istället. 
 
En god morgon bild :)
 
 
Sen sötaste vovarna 
 
 
 
Och sen även en liten snorig Elina som leker med sin häst
 
 
Med de bilderna säger jag nu god natt! 
Sov gott!
 

Äntligen

Nu har den äntligen kommit! Min nya telefon! :) 
 
 
Äntligen slipper jag samsungs skittelefon. 
 
Är fortfarande sjuk och har ont i huvudet så det heter duga. Usch för att må så här! 
Känner mig allmänt deppig på mitt liv just nu också. Skit är vad det är!
 
Men hoppas på att mina dagar ska ljusna snart och att jag börjar känna mig gladare igen. 
Ska fortsätta ta det så lugnt som det går resten av dagen nu förutom när jag åker ut och borstar på Beauty sen. Det är typ det jag orkar nu. 
 
 

lugn dag

god kväll!

Idag har det inte gått i många knop här hemma. Jag är sjuk och Elina är fortfarande snorig hon med. Så den mesta tiden idag har spenderats i soffan med olika filmer. Elina har varit lite trött idag så hon har sovit och myst på mig väldigt mycket. Vi har även busat lite fast i ett lugnare tempo. Hon tittade på teletubbies theme song på youtube 3 ggr i rad, satt som fastklistrad. :)

Har haft en tryckande huvudvärk hela dagen och ska strax sova. Hoppas på att må bättre imorgon. Inge kul när man inte har ork till nånting.

Säger god natt och försöker krya på mig själv.

Vilodax

Igår va jag ch Elina och hälsade på lite på jobbet för att få annat att titta på. Att sitta och leka med lego i en timme, gunga gunghäst i 30-40 minuter, gå runt runt här i vardagsrummet, klättra på soffan ja det var tydligen för tråkigt för Elina då hon var väldigt gnällig. Så då åkte vi iväg trots vår förkylning för att titta på annat. 
 
Hon blev 8 månader STOR igår också och vi hade ett besök på BVC. Nu börjar hon bli tung, 7260 gram. Stora tjejen!! Och ändå är hon minst i kompisgänget storleksmässigt. :)
 
Idag har vi och vår förkylning umgåtts lite med Elina och Ture hemma hos dom. Dom har nämligen samma förkylning så då är det ju ingen fara. Elina och Ture har lekt och haft så roligt. Ture visade även Elina hur man ska stå och luta sig mot vardagsrumsbordet så det har dom gjort jätte mycket. 
 
Innan vi gick hem till dom så hade Christer morgonmys med Elina och tog igen lite tid medans jag gick ut på promenad med hundarna tillsammans med Jenny och hennes son Albin. Han fick "hålla den bluna hynden" och jag den "svatta hynden" :) 
 
Just i denna sekund sitter jag helt solo hemma och ska lägga mig och vila en stund för att försöka bli frisk. Elina har åkt med Jaya och Charlie till simhallen i Ösmo och ska bada! :) Elina är ju endast lite snorig och är jätte pigg. Det är typ jag som är den som mår sämst så det känns skönt att få lite lugn och ro i nån timme nu. 
 
 
Ni ser ju hur pigg jag ser ut.. NOT! 
 
Kommer förmodligen bli en del förändrig för min del snart men berättar allt sen när jag vet mer. 
 

Fina presenter från Las Vegas

Igår kväll kom äntligen Christer hem igen från sin grabbresa till Las Vegas. Och med sig hem hade han lite fina presenter till oss tjejer här hemma. 
 
En fin handväska till mig :)
 
 
En T-shirt till Elina att växa i.
 
 
Och sen det sötaste av allt.... :) 
 
 
 Men inte till mig utan till Elina!!! :D och dom är självklart rosa!
 
 
Tack fina du!! 
 
 
 

Endast en gång!! :)

Idag känner jag mig mer utvilad än på länge faktiskt trots förkylning och ont i halsen. Elina vaknade bara en endaste gång inatt och var då vaken i ca en timme. Men annars har hon sovit. Tack tack!! 
Så skönt när man själv får lite sömn och det var så välkommet efter två nätter i rad utan sömn helt och hållet nästan. 
 
Nu ska jag äta frukost medans Elina leker på golvet. Hon har redan fått sin frukost så nu är det full rulle. Hon snarkade lite inatt av sin täppta lilla näsa men verkar piggare idag i alla fall hon med. 
 
 Innan hann vi även med lite morgonmys med hundarna. :)
 
 
 

Go kväll och go natt

Ska äntligen få krypa ner i sängen efter en lång dag med mycket gråt. Elina har varit så ängslig hela dagen idag så det har varit riktigt jobbigt. Hon ville vara nära hela tiden och helst ville hon bli buren när jag gick omkring Så hon kunde kramas med mig. <3
 
Vi har tagit det lugnt idag. Var en snabbis bara och hämtade ut paket som kommit till Ica samt mina linser i Haninge C. Var väl borta i max en timme. Annars har vi bara varit hemma idag. Elinas förkylning är fortfarande kvar och hon gillar inte när hon måste torka näsan hela tiden. 
 
Köpte med mig en latte från espresso house när jag ändå var i Haninge. Tyckte att jag förtjänade den idag när jag mått så dåligt och varit så trött hela dagen.
 
 
Hämtade Charlie på dagis strax innan kl 16. Sen har han tittat på flera filmer, bland annat bärgaren bilen 2 ggr!! Haha! :) Han har lekt och röjt runt här hemma samt med Elina som helst av allt vill göra precis som honom hela tiden. Hon är helt fascinerad av honom när han leker. 
 
Gungat på gunghästen har de gjort båda två! :)
 
 
Sen åt vi middag, väldigt enkel och snabb middag..
Elina somnade direkt efter att hon ätit klart å Charlie kollade på film. 
 
 
Och nu när Charlie blivit hämtad så har jag nattat Elina som med vilda protester inte alls tyckte att hon skulle sova.  Hon klättrar, klättrar å klättrar lite till. Sen blir hon så övertrött så hon bara ligger och skriker tills hon somnar med tårar. <3 Älskade lilla hjärtat. Tänk vad mycket enklare och roligare det skulle vara om hon förstod att jag nattar henne för hennes eget bästa. 
 
 
Så nu ska jag sova och hoppas att jag FÅR sova lite i natt i alla fall. Med ca 3-4 timmars sömn totalt på två dygn känner jag att det vore tacksamt. :) håll tummarna.
 
god natt!
 

Förkyld

Elina är förkyld och jag känner mig hängig. Öm i kroppen, ont i huvudet och lite i halsen. Har varit ute en lugn promenad med hundarna nyss och fått lite frisk luft och hoppas att det hjälper. Har ju inte fått sova nåt på 2 nätter heller så kan ju bero lite på det också som min kropp ger upp nu. Är helt slut verkligen. 

Kommer bli en lugn dag idag utan besök på öppna förskolan där jag egentligen skulle vara kl 13-15.30. Känner att vi måste krya på oss och få vila när vi får chansen. 

Charlie ska komma hit en stund senare också så ska försöka få honom att vilja kolla på en film eller nåt som är stillsamt. Inge kul när man mår såhär, framförallt inte när man inte bara kan lägga sig och vila heller. Man ska leka och vara med hela tiden även fast kroppen skriker. 

 



Snart middag hemma hos Taki och Marie

Blev ingen ridtur för min del idag då tiden sprang iväg. Farligt det där när man somnar när Elina sover. Helt plötsligt försvann då massa tid som jag hade behövt idag. Men men... Blev en sen frukost/lunch, ägg och blomkålsröra med avokado och en liten skål yoghurt med hallon innan jag tog en lång promenad med Elina och hundarna. 
 
 
 
Efter det åkte jag hurtigt iväg och tränade ett ryggpass på gymmet. Sen direkt till stallet och fixade åt Beauty och klappade och gav godis. :)  Så nu väntar en dusch, en snabbtur med hundarna och sen bär det iväg på middag för Marie som fyller år i morgon. 
 
I morgon är det stalldag hela dagen då jag har utsläpp, insläpp plus alla fodringar utom kvällen. Ska leverera den sista torven också. Så får se om min kropp kommer orka ta den uteblivna uteritten från idag då istället. Annars blir det tömkörning/ridning på måndag igen. Tur att Elina har en sån snäll mormor som har passat och kommer passa henne imorgon med. 
 
Nu ska jag skynda här hemma. 

Att somna hur som helst

Något som jag gjorde när jag var liten var att jag kunde somna hur som helst, var som helst. Igår såg jag lite samma tendenser hos Elina.. *fniss*
 
 
 
Sötaste lilla pruttungen!
Älskar dig fast att du håller mig vaken om nätterna och vaknar svintidigt på en lördag! <3 ;)

Dagen då Jaya fotade

Som jag skrev i ett tidigare inlägg så blev inte bilderna så jättebra. Lite suddiga och kameran krånglade med batteriet. Men tänker ändå visa några av bilderna. :)
 
Beauty och jag kör samma min! sådan matte sådan häst! ;) haha
 
 
Haha ser ut som jag ska mörda nån med blicken. :)
 
 
 
Hästen är ju fin i alla fall.. Så ni kan ju behålla blicken på den :)
 
 
 
Jag kan faktiskt se glad ut också. :)
 
 
 
Synd att jag red lätt här på dessa två nedanför..
 
 
 
Suddig men fin ändå.
 
 
Sen har vi ju åskådarna också. :)
 
 
 
Charlie fick skritta av Beauty lite grann när vi var klara också. Nöjd kille!
 
 
 

My var på besök innan jobbet

I torsdags skulle jag träffat Magda men eftersom Vincent var sjuk så bestämde vi att ses en annan dag istället. Så då kom My förbi på en fika innan jobbet och myste lite med Elina.
 
 
 
 
 
Elina gillar henne jättemycket! Blir alltid lika glad när hon kommer på besök. Och jag med för den delen! :)
 
Vet att inläggen som kommer nu är i lite omvänd ordning kanske men så blir det ibland.
Sen på kvällen skrev jag ju faktiskt ett eget inlägg hur det gick med Beauty. Nämligen att vi hoppade för första gången. :) Ville bara säga det igen! Lever fortfarande lite på den turen. hihi...

Hej igen å god morgon Lördag!

Vet att bloggningen varit dålig å det är helt enkelt så att det kommer bli lite svajigt när det gäller inlägg numer då Elina börjat krypa och reser sig mot saker så man måste ha 100% koll hela tiden eftersom hon ramlar lite titt som tätt. Hon är även inne i en jag-vill-bara-äta-välling period. Vägrar äta annat. Har tur om jag får i henne tre små skedar av nåt annat.

Men leka med maten går bra! :)
 
 
 
Sen så är det även roligare ätt äta om man får ha picknick på golvet själv. :) (fick i sig lite ost på sin höjd)
 
 
Igår var vi i alla fall hemma hos Mia och Viola samt med flera andra mammor och barn. Trevligt och hon hade bakat kladdkaka och lagat god lunch till oss och barnen. (Elina vägrade att äta) Barnen lekte massor och kröp omkring. Så kul att se när alla kompisar är samlade. :)
 
Var även på gymmet och körde ett benpass igår. Ska verkligen försöka (FÖRSÖKA!!) komma igång igen. Måste bli bättre på att prioritera. Man vill ju att man ska känna sig lite fin i kroppen igen och inte känna sig obekväm. Har i alla fall lyckats gå ner lite i måtten så det är bra.
 
Idag ska jag försöka hinna ta mig till gymmet igen om mamma vill och kan passa Elina en snabbis då, åka till stallet och eventuellt rida ut (får se om jag kommer längre än stallplanen) och sen ikväll ska jag och Elina på middag hos Taki och Marie. Hela lördagen uppstyrd, perfekt!
 
 

Markarbete

Hemkommen från stallet efter ett roligt ridpass. Hon var spänd som bara den i början men gav sig efter att vi travat lite över bommar. Då vart hon mjuk och fin och lyssnade bra. Hon behöver verkligen hjärngympa hela tiden, går inte att tro att man kan rida som jag gjorde igår och att allt bara ska flyta på. För det gör det verkligen inte! Hon behöver stimuleras hela tiden och få uppgifter hela tiden annars blir det som igår (när jag "bara" tänkt rid lite snabbt för att ta några bilder) att jag håller på att bli avkastad för att hon spänner sig, trippar på tårna och ser sin chans att tvärvända åt motsatt håll än vad som var tänkt. 

Bommarna isag var riktigt kul tyckte hon! :) Och jag med för den delen. Och efetrsom allt gick så bra så rullade vi även över ett ynk pynka kryss på ca 30-40 cm. Duktiga Beauty! Så nu är hon officiellt inhoppad under ryttare! :D Hon blev så fin efter att fått hoppa ca 3 ggr. Lugn, sansad, nöjd, avlappnad och lite stolt över sig själv tror jag. Detta var riktigt roligt idag! Dagens höjdpunkt! 

Hade med Therese på marken som hjälp med tips och påminnelser om saker man lätt missar själv. Och sen hoppade Jennie med Baturra också fast betydligt mer och högre än mig å Beauty. 
Är stolt över Beauty idag för trots att det var typ 7-8 hästar till i rihuset så hoppade hon för allra första gången under ryttare, lungt och sansat och var bara så rolig och fin att rida! 

Det här kommer jag sova gott på! Rudturen igår är redan glömd nu ;) 

God natt!

bara säga hej

har inte haft nåt kul att berätta idag å inte orkat berätta om ridturen igår heller. Kan ju säga att det höll på att bli en tårta i alla fall. Beauty är lite ombytlig i sitt humör som sagt å igår va hon spänd å rädd för allt på ridbanan. Men snygg va hon ju i alla fall i matchande schabrak å lindor.
Bilderna blev inte så superbra direkt eftersom jag inte riktigt kom åt att rida henne så bra som man kan göra. Sen att kameran hade nå fel på batteriet så vi fick ladda om det hela tiden å stänga av å sätta på kameran. Inget vi visste innan. Kameran har några år på nacken. Men ska visa lite bilder sen nån gång i alla fall. Vi tränar på och försöker bli bättre. Så ser man kanske skillnaderna mer sen när mab fotar nästa gång. Beauty ville inte riktigt va modell igår. Kan ju vara så att jag råkade spänna mig minsta lilla också för att jag så gärna ville få de här perfekta bilderna och därför sabbade allt i min ridning. Typiskt! Men men.. Trava lite bommar idag så får hon vila 2-3 dagar sen.

Myspys

 
Myser med finaste lilla tjejen innan det är dags att åka till stallet. Tänkte låta B vila idag men kommer bli lite ridning i alla fall då Jaya ska med till stallet och fota lite. :) Men tänker mest rida för att ta lite bilder snabbt och sen sitta av. Inget hårt arbete för B och inte för länge. En snabbtur framför kameran helt enkelt. Känns ju tråkigt att bara få bilder från marken när man väl får med sig någon som kan fota och har en bra kamera. 
 
Ska strax byta om och försöka få på sovande lilla skruttfian sin overall. 
Håll tummarna för fina bilder Så jag kan visa här sen. 
 
Fast förvänta er inte en knoppad, glansig, nytvättat häst för det är hon inte. Hon får vara sitt vanliga söta jag. :) 
 

Lyckad dag

En jättebra dag har nu passerat och jag ska krypa ner i sängen. Har varit med fina vänner och deras fina små bebisar. Vi har fikat, snackat, busat, fikat lite till ;), och bara haft det bra idag! Sen att jag fick rida efter det också! :)
 
I morgon ska jag till läkaren och kolla upp varför det gör ont i högra sidan av min mage vid vissa tillfällen. Känns liksom som en konstig ärrbildning eller nåt under huden vid mitt ena ärr från operationen. En förhårdnad av nåt slag. Det gör ont när man kommer åt och det går då genom hela högra sidan av magen. Hmmm.. Konstigt i alla fall. Så det ska kollas upp och sen är det babycafé efter det. 
 
Säger god natt nu så hörs vi i morgon igen. :)
 
 
Snyggot själv.. Haha! Bjuder på den ;)

Ridtur igår VS idag

Kan ju börja med att säga att Beauty verkligen inte är skapt för att vila å stå för mycket. Hon är en riktig workaholic som är som bäst när hon går regelbundet. Synd bara att jag inte alltid kan vara så regelbunden för tillfället. Fick hjälp av Jeanette igår som passade Elina medans jag red. Tog väl en sådär 30 min minst innan Beauty började slappna av. Innan gick hon mest och slog med huvudet för att komma undan, tog tag i bettet och försökte springa ifrån, vinglade som bara den och var allmänt jobbig. Kände mig som en nybörjare som satt där och fladdra typ. :) Fick väl kanske 5 min totalt att rida på som hon var fantastiskt fin. Ett stort plus för den sista galoppen som hon släppte ner mig i ordentligt. Jag fick sitta djupt i sadeln utan att hon skjöt upp mig i luften, HÄRLIGT! :)
 
När jag ridit klart fick Jeanette sitta upp och känna på henne. Och hon sa (även det som jag nämnt tidigare) att det kändes som att man måste jobba mycket på att hitta ett jämnt flyt. Att hitta rytmen och få till en jämn bjudning. Kul att vi tänkt lika, då är jag inte ute och cyklar i alla fall. :) Hon tyckte Beauty var jättefin med tanke på hur lite riden hon är sista året. Synd bara att hon fick sitta upp på en trött häst som började bli lite småseg och gick emot lite. Men så är det ibland. :)
 
Sen har vi dagens ridtur.
Verkade ha varit en bra uppvärmning för Beauty att gå lite extra igår för idag var hon klockren från start till stopp! :) wiieee!! fast idag red jag endast skritt och trav då jag ville fortsätta lite där jag slutade igår. Nämligen att få till bjudningen och rytmen bättre och i längre etapper. Hon kändes lite trött men gick ändå på bra framåt. Nosen kom fram och det kändes förjäkligt BRA idag! Hon krullar ju lätt ihop sig så det var verkligen kul det gav resultat från gårdagens envishet av mig och Jeanette. Fina fina häst! 
Idag kunde jag även sitta ner i traven lite längre än vad hon tillåtit innan. Ett bra tecken eftersom det betyder att hon börjar känna sig mer avslappnad även fast det "skumpar" på hennes känsliga rygg. :) 
En ridlärare frågade mig idag som hade tittat lite nu när jag red, "den där hästen har en hel del temperament och nerver va?" Och jag svarade bara JAAA lite föör mycket ibland nästan. Haha!! Min tokiga häst. Och då va hon ändå trött idag som sagt. Då kan ni ju tänka er hur hon är när hon va som igår, pigg som ett as i början och på tårna hela tiden och rädd för precis allt! :) <3 älskade häst! 
 
Jag älskar henne sååååå mycket min fina grå! 
 
<3 
 
Tack snälla mamma för att du passade Elina så jag fick rida en sån fantastisk häst idag! :)
 
 
 
 
 

Nu blir det bus!

Visning- check
Hundpromenad- check
 
Nu blir det lek och bus hemma hos Elina och Ture. :) Samt en smarrig lunch och lite gofika efter. 
 
Fotade köket lite snabbt nu också för att visa hur fint det blir. :) Sen ska det upp ljusramper eller liknande under skåpen så det lyser upp kaklet lite så det blir ljusare. Och självklart kommer det en fläkt också. 
 
 

God morgon

Nu har Christer åkt till Las Vegas med sina vänner och vi är kvar här hemma. Elina sover och jag tittar på tv. Ska följa med Elina (stora) på en lägenhetsvisning vid halv 11 och se om det kan vara något för deras lilla familj. 
 
 
Sen blir det en hundpromenad och efter det lek och fika hemma hos Elina. Ska bli trevligt med sällskap idag. 
 
 
 
 

Hemma hos min plutt

 Nu är tävlingen över och jag är hemma hos min lilla plutt igen. <3 Hon leker på golvet och är nöjd. 
 
 
 
Jenny blev tyvärr inte placerad men va lika nöjd och glad för det. Vi åkte hem med ett leende efter en lyckad men något kall tävlingsdag. :)
 
Sitter i soffan med världens sötaste gris (hund) bredvid mig och tittar på Elina när hon leker och tänker för mig själv att jag verkligen fått en fantastisk liten dotter. 
 
 
Kommer ta det lugnt ett tag nu innan jag åker ut till Beauty. Hon får vila idag med då Christer kaklar här hemma och jag då måste ta med Elina till stallet alternativt att mamma kan passa henne en snabbis. Ikväll kommer My hit när hon slutat jobbet och umgås så det ska bli kul! 
 
Ska passa på att mysa massa med Elina nu. Hon får leka sen helt enkelt. :)

uppdatering från tävlingen

Just nu är det en liten paus då det var några strukna. Jenny och Sammy är för tillfället placerade som nr 5. Nu får vi hoppas att det håller i sig. :) Tänk vad kul att bli placerad som enda travhäst bland alla halvbloden. Så nu håller vi tummarna lite hårdare, tar en kaffe och strax även en hamburgare. :)

rättelse :)

Virrpanna som man är så skrev jag ju fel i tidigare inlägg. Jenny ska tävla på Blåkulla! inte Tyresö. haha! hon tävlar för Tyresö och inte på alltså. Snacka om att vara virrig.

En häst innan nu sen är det dom. Håll tummarna!

tävlingsdags

Fast inte för mig utan för Jenny å Sammy. Jag ska vara chaufför och lite hästskötare. Så nu är vi uppe innan tuppen, Jenny fixar hästen och jag ska snart möta upp dom i deras stall. Hon ska tävla en LB:3 på Tyresö ridklubb. Ska bli kul att se dom och de andra hästarna.

Ha en fin dag!

Stalldag

 
Idag har jag varit stallskötare på förmiddagen. Matat, släppt ut hästar, mockat, sopat, moppat golvet i fikaboden, hjälpt till att lasta torvbalar till en köpare, pussat på Betty Boop ja en hel del har jag gjort. Så nu är jag sådär lagom trött i kroppen. Beauty får vila idag.
 
Igår blev det en uteritt med Camilla och Krizze bort till Stav. Mest skritt men även galopp. :) Jag passade på att trava lite på den hårda grusvägen också så Beauty får vänja sig vi lite stötar så skelettet ska bli starkt. Försöker att variera underlaget så mycket det går men inte så lätt när hon för tillfället vägrar gå någonstans utan sällskap. man får passa på när man kan helt enkelt.
 
 
 
 
Gick även mysiga promenader med hundarna igår i det fina vädret bland alla löven. Hösten är verkligen här med sina fina färger.
 
 
 
 
Mili är en väldigt stilig hund tycker jag! Sen att hon kräver enormt mycket det är en annan femma. ;)
 
Igår var vi även och hälsade på Christer på jobbet en sväng och fikade lite med alla kollegor. Elina visade att hon snart kryper och att hon blivit duktig på att sitta stadigt. Hon gick även runt massa. :) (höll i mina händer)
 
Nu ska jag hoppa in i en dusch och sen ska vi hem till Christers moster. Ikväll ska jag tillbaka till stallet och kvällsfodra alla hästarna och pussa lite mer på Beauty. :) Full rulle hela dagen, ingen rast och ingen ro här inte.
 
Bjuder på en bild på söta Elina också från iförrgår när vi var ute och gick i regnet. :)
 
 
Tittut!! :)
 

Puuh...

Vilken pers denna dagen har varit. Elina har varit såå envis och inte alls sådär lugn och stillsam som hon brukade vara. Nu är det full rulle som gäller! Hon ska krypa (stå på alla fyra och om hon har tur lyckas ta sig pyttelite framåt), ha alla leksaker på en gång, gå runt när hon håller i mina händer, klättra upp vid vardagsrumsbordet, rulla runt, ja allt möjligt! Och så fort det blir minsta lilla fel som hon inte vill så blir det gnäll och skrik. Bestämd liten dam! :) Men hon är såå duktig!! Snart tar hon sig fram själv. Som ni ser och kanske förstår så har inte jag hunnit göra så mycket annat än att hålla koll på henne idag. :) Inga blogginlägg, ingen lugn matro, knappt toabesök haha men jag har ju en sån charmig dotter så då gör det inte så mycket. 
 
 
 
 
Massa lek och bus idag helt enkelt och vi har även varit en sväng på öppna förskolan och busat med Theo och Ture samt de andra barnen som vi inte känner. Där blev nya favoleksaken gåvagnen. Hon önskar sig en sån har hon sagt. :) haha!! Får se om jag hittar nån för en billig peng för den var riktigt rolig tyckte hon. Sen somnade hon pang bom så fort jag la ner henne i vagnen när vi skulle därifrån. 
 
 
 
Har blivit några promenader med hundarna i regnet också. Istället för en långis och en kortis på dagen så blev det istället 3 kortisar med tanke på vilket väder det var. Orkade inte bli dyngsur, och Kira gillar inte regn. 
 
Har försökt att mysa/busa med Elina i soffan en stund idag också så min rygg skulle få vila lite men det gick bra i ca tre minuter sen blev det skrik och hon tyckte det var tråkigt.... -"morsan, fattaru inte att jag vill gå!!" Haha :)
 
Lyckades dock få tre fina bilder innan hon blev sur. <3
 
 
 
 
När Christer kom hem från jobbet idag hade han med fina blommor till mig! <3 Sånt uppskattas och betyder så mycket! 
 
 
Kvällen har bjudit på något av det roligaste som finns, nämligen ridning på finaste grå. Vi red i ridhuset och det gick jättebra! Mycket trav och fokus på ett jämnt AVSLAPPNAT tempo. Hon blir rätt så spänd när fler hästar rider hullerombuller och korsåtvärs i olika gångarter. Blev även lite galoppfattningar och jädrar va roligt det är! :) 
Min häst är verkligen så perfekt för mig! :) Ryktade och gav morötter i krubban innan hemgång och kände mig alldeles glad i själen. Har även bestämt med Therese och Jennie i stallet att vi ska försöka styra upp och köra bomövningar och i framtiden även lite småskutt över kryss tillsammans. Dom rider ju också en 4 åring (PRE) och en 9 åring (tror jag hon är) (PRE) som endast är riden i två år. Så dom behöver också träna grunder. Perfekt ju om vi kan hjälpas åt. :) Dom red samtidigt som oss idag. 
 
Imorgon blir det ridning med Milla å Krizze igen och lördag får hon vila upp sig på. 
 
 
<3 <3 <3 
 
Nu ska jag hoppa in i duschen och sen sova och längta tills imorgon. 
God natt! 

Dax för en liten människa att sova

Nu har vi ätit en sen middag eftersom vi väntade in Christer som jobbat kväll. Elina som tog en lite för lång powernap innan har också suttit med oss och smaskat på en bit falukorv samt lite pasta. Nu ska hon sova för natten och Christer är uppe och nattar. Själv ska jag sitta hör en liten stund och njuta av min ensamhet. Har haft Elina heeela dagen och hon börjar ju bli mer och mer "krävande" så nu är jag ganska trött. Samtidigt är det ju hur mysigt som helst att få ha henne å pussa på  å kramas med. Idag tog hon några till krypsteg!! Eller snarare en blandning av kryp/ålande. :) duktigt va!!! :) <3
 
 
Trött liten tjej efter att ha busat i sin stol..
 
 
 
Efter babycafét idag blev vi medbjudna hem till Linda och Theodor för lek. Vi hade jättetrevligt och vi åt en jättegod kycklingsallad som hon slängde ihop lite snabbt, mums!! :) Elina och Ture var också med. 
 
Eftersom det snart är haloween så hade Christer med sig en liten present till Elina från jobbet. :)
 
Så nu har vi en liten häxa här hemma! :D Hoppas bara hon inte trollar bort mig. 
Sötaste häxan jag sett!! <3
 
I morgon SKA jag till stallet har jag bestämt. Känner mig jättedum som inte kom dit idag heller. Men ibland blir saker inte riktigt som man tänkt. Det är ju tur att vi har så bra hästskötare i stallet som tar så väl hand om hästarna när vi inte kan åka ut själva. Hästarna får allt dom behöver och har det hur bra som helst. :) Men nu saknar jag min fina grå! 
 
Nu ska jag itta lite på tv innan sängen väntar. God natt!

God morgon

Jag är vaken men inte Elina, va hände liksom?? Men hon vaknar nog snart. Ingen mening att somna om för min del då vi ska till babycafét idag. Igår tog Elina ETT krypsteg framåt! Snart bär det av och min lilla tjej börjar bli stor.
Gick även runt nakenfis här hemma hela kvällen med oss som stöd. Självklart hittade Christer på nåt knasigt när han gick med henne. :) 
 
 
Haha hon såg så rolig ut!! 
 
Min rygg gör fortfarande sjukt ont, fick massage av Christer igår men det gör ändå ont. Stel som ett kylskåp och kan inte röra mig ordentligt. Men brukar bli lite bättre under dagen när man blir lite varn i ryggen. Hoppas!!
 
Nu ska jag fixa mig så ser vi hur denna dagen blir! 

Unnar mig lite gott

Elina leker så fint på golvet och det är så roligt att hon börjat kunna göra så mycket själv. Vad hände med min lilla bebis liksom? Tänker därför nu medans hon har roligt för sig själv unna mig lite gott. Tycker att jag förtjänar det nu när ryggen gör så ont. Ska försöka att bära så lite som möjligt idag så det är perfekt att Elina vill leka själv.
 
 
En papperstallrik i byggkaoset. :)
 
Det var skönt att vila lite innan och jag tänker fortsätta ta det lugnt idag. Måste tvinga mig själv att låta kroppen vila när den behöver det. Jobbigt när man vill mycket.
 

Detta roade sig Elina och Christer med medans jag var i stallet i söndags

 
 
 
 
 
Att kartonger kan vara så roliga. :) Eller så kanske Christer lurade mig och använde denna kartong som barnpassning?? hahaha Näää!! :)
 
Ser ju roligt ut i alla fall!
 

Tröttare än tröttast och kroppen skriker

Idag är en jobbig dag. Har verkligen ont i min rygg och känner mig allmänt trött och orkeslös. Känner mig lättretlig och är smått irriterad. Tur att Elina och hundarna är här och kan liva upp min dystra dag.
 
 
Slängde ihop lite omelett (snarare äggröra) för att få energi men det hjälpte ju inte alls. Men god blev den i alla fall. :)
 
 
Vi har nu varit ute på en liten långsam promenad och nu ska jag vila en stund. Passa på när Elina fortfarande sover i sin vagn. Kommer nog inte orka så mycket idag med tanke på min rygg. Idag önskar jag nästan att det fanns nån tablett med smärtstillande som jag kunde ta som bet på mitt besvär. Min rygg förstör ju mina dagar.
Lär inte kunna rida idag och får se om jag orkar ta mig ut till stallet idag överhuvudtaget.
 
Usch vilket tråkigt inlägg detta blev men ibland är dagarna inte så roliga. Fast det finns ju alldit dom som har det värre och då kan man ju skatta sig lycklig som enbart har en skada i ryggen.
 
Nu ska jag sooova! (om inte Elina hinner vakna)

Händelserik måndag

Vår måndag startade tidigt med lite gröt i Elinas mage och sen en lång morgonpromenad med hundarna.
Försökte att gå där jag kunde ha dom lösa så mycket som möjligt.
 
 
 
Sen fick även jag äta frukost lite snabbt innan vi skulle vidare till stallet för att lämna ut en pall med torvbalar till en köpare. Mycket slit och kånkande men det gick. :)
Elina höll på att klättra på soffkanten medans jag åt, och när hon inte kommer längre som ger hon upp och lägger ner huvudet lilla sötungen. :) <3
 
 
 
 
Hem fort och duscha och sen vidare mot öppna förskolan för att gå på vår föräldragrupp med bus, fika och pyssel. På vägen därifrån somna Elina så när vi kom hem fick hon stanna inne med Christer och sova vidare och jag tog ut hundarna igen fast denna gången vart det mer lek än en promenad. Hade med mig deras nya favvo som är en röd ganska hård boll på ett snöre (så inte Kira biter sönder den) och så kastade jag den flera gånger, pausa och sen kasta igen tills jag till sist råkade kasta upp den i ett jättehögt träd!! DÅLIGT med tanke på att jag spelat handboll tidigare. haha..
 
Ser ni pricken uppe i trädet??
 
Men trot eller ej så KLÄTTRADE jag upp och tog ner den! HA!! :) Hundarna blev glada och jag med för den delen. Lite barnasinne har man kvar och jag var ju en hejare på att klättra i träd som liten.
 
Nöjda hundar.
 
 
 
 
Kira blev lite trött. <3
 
Mili blir helt besatt av bollen.. :)
 
Medans jag klättrade upp i trädet så fick Christer och Elina komma ut och hålla koll på hundarna och då vaknade även lilla donnan :)
 
 
 
 Alltså dessa underbara kinder!!!
Kan man någonsin få nog av att pussa på dom? hur goa som helst!
 
Efter min lilla klätterupplevelse och lite mer bus med hundarna så badade vi Elina och sen åkte Christer och tränade. Jag fixa ihop en middag på vår nya braiga spishäll. Och när Christer sen kom hem så åkte jag till stallet och red en "nattur" med Milla och Krizze runt slingan. Vi såg INGENTING! Vi fick helt enkelt lita på att hästarna höll sig på stigen och gick åt rätt håll och hem kom vi så det gick jätte bra! :)
Beauty är verkligen hur lugn som helst när hon har sällskap. Lite tråkigt bara att hon blir så HIMLA sällskaplig så man inte ens kan gå mer än tre meter ifrån den andra hästen typ. Men det släpper nog när denna ensamhets/vill inte vara själv överhuvudtaget/kan inte gå framåt -fasen är över.
 
 
Nu blir det en snabbdusch och sen sängen. Min kropp är helt slut och för att inte tala om min rygg. Den gör ONT! (skitrygg!)
 
God natt!
 

myssöndag

Underbar start på dagen med en härlig ridtur med Camilla och Krizze som sällskap. Beauty hittade inte på en enda dumhet nu när hon fick sällskap ute. Hon har verkligen fått för sig att hon inte vill gå själv. Innan har det ju aldrig varit ett problem att rida henne själv oavsett vart jag rider men nu så stannar hon och dummar sig så fort vi blir själva. Flockbunden, svar JA! Hoppas på att det bara är en fas som kommer gå över med lite envishet från min sida. Får planera mina uteritter noga så jag vet att jag har gott om tid på mig när jag ger mig iväg så att jag vet att jag kan stå på samma plätt i 3 timmar om det så ska behövas för ger mig det gör jag INTE! Har jag bestämt att vi ska gå en väg så är det den vägen som gäller och ingen annan. Blev endast skritt ute idag då Krizze stått som konvalecens ett tag och är under igångsättning men sen när vi skrittat i typ 45 min så gick jag in på ridbanan och tog en galopp åt båda hållen och lite trav. Fattningarna är inte så bra än då hon vill köra upp huvudet och kasta sig iväg och bli stark, men vi tränar å tränar och så småningom kommer hon fatta att hon faktiskt FÅR galoppera även om hon inte slänger sig allt vad hon kan framåt. :)
 
 
 
 
 
 Såå mysigt att rida!! just love it!!! <3
 
Väl hemma från stallet så har jag packat ihop alla kaninsaker samt kaninerna i sina transportburar och kört hem dom till sitt rätta hem igen. En ledsen Mili som helst såg att hon skulle få "leka" lite med dom och få dom för sig själv, men hon kommer nog över det om någon vecka eller så. Har haft mys i soffan med mamma, Elina, Elin och Ella medans Robin och Christer har byggt ute i köket som blir skitsnyggt! Lite handtag saknas samt fläkt, ny kyl och frys och kakel. men det börjar ta sig nu. :) Vi tjejer har kollat på film och ätit fikabröd.
 
 
 
 
Funderar nu på om jag ska åka förbi Bauhouse och lämna tillbaka toasitsen som jag köpte till Elina igår då den inte passade vår toalett. :( Skulle även behöva köpa med mig lite lysrör till stallet. Orkar jag eller inte, det är frågan? Samtidigt är det lite skönt att komma hemifrån också. Elina vill säkert se nåt annat än huset hon också.
 
Ska fundera lite så ser jag vad jag gör om en liten stund.
 
 

Min kropp är trött så bäst att hålla igång :)

Trots att jag fått flera sovmornar nu i rad så är jag ändå trött hela tiden. Håller mig sysselsatt så jag inte somnar. Igårkväll hade jag å mammamaffian och deras män en riktigt trevlig biokväll. Vi såg filmen familjetrippen som bjöd på en hel del skratt. :)
 
 
Idag har jag varit på stallmöte i stallet samt tagit emot en havreleverans. Ska även sätta ut lite torvbalar på annons  åt stallet. Vi har varit iväg och handlat lite nödvändigheter på ÖoB och Bauhouse och ska nu sätta oss och fika lite. Tänkte mysa med Elina och lyssna på "en economistas pod" som jag tycker är riktigt bra. Man blir motiverad att tänka mer på hur man spenderar sina pengar vilket är superbra för mig. 
 
 
 
 

Busspremiär

Hallå allihopa! 
Idag har Elina åkt buss ör första gången i Sverige. Efter min sovmorgon som Christer gav mig så började vi morgonen med att gå till lekparken och gunga samtidigt som hundarna fick en promenad. Sen efter det åkte mammamaffian buss till port 73 för att kolla i butiken Lager 157. Linda och Elina hade inte varit där innan så dom ville kolla ifall dom hittade några fynd. Käkade lite lunch tillsammans (även Dalle) innan vi åkte bussen hem igen. Jag som typ aldrig åker kollektivt! Haha.. Men det gick faktiskt bra. 
 
Nu ska jag betala räkningen till målaren och sen ta en kopp välbehövlig kaffe. Ikväll blir det en bio med mammamaffian och deras män. Christer jobbar :( Egentligen har jag inte råd men som tur är så har jag fått en gratisbiljett av mamma som hon i sin tur fått från sitt jobb så då kan jag njuta av filmen ikväll utan dåligt samvete över pengar. Även fast jag har lite dåligt samvete ändå för att jag ätit ute två ggr denna vecka. Fy på mig!!!! Måste bättra mig!! Att det ska vara så svårt.. Är verkligen dålig på att hålla i pengar när det gäller mat. Suck! Är nog för att det är tråkigt att laga mat. Hoppas jag får lite mer inspiration sen när nya köket är klart. 
 
 
Ska passa på att njuta av lite ensamtid nu när lillsessan sover. 
 

Suck

Ibland undrar man ju hur Beauty tänker.. Idag var en sån dag då hon va sådär jätterädd för precis allt och trippde på tårna hela tiden. Bara slappna av själv och låtsas som att det regnar och försöka få henne att tänka framåt, framåt, framåt!! Blev en hel del trav idag i alla fall just för att få henne mer fokuserad på mig. 
 
Men även om hon är så här vissa dagar så vet jag ju hur fin hon är andra dagar. Idag var inte hennes dag helt enkelt. Bättre tur nästa gång. :)
 
Min rygg gör fruktansvärt ont och det känns lite jobbigt att det typ blir värre efter en ridtur. Önskar jag visste vad jag kunde göra för att få bort smärtan. Är rädd att den till slut ska göra så jag inte kan rida mer. Känner ju redan nu att min sits blir annorlunda på hästen när det gör ont hela tiden. Stor suck på det!! Dumma rygg!
 
Ska mysa med min fina lilltjej nu innan hon ska sova för natten. 

Morrn morrn

Känns som denna dagen redan varit ganska lång då vi gick upp så tidigt idag. Har haft en riktigt jobbig natt med få timmars sömn men Elina är lika glad för det. Hon harctagitcegobilder på sig själv...
 
 
 
 
Och nu sitter hon och leker på golvet. Vi var ute på en riktigt tidig morgonpromenad idag och gräset var helt frostigt. Kira tyckte att det var lite kallt och var inte alls på 
bushumör så Mili vart lite besviken. Gick i raskt tempo så jag fick lite motion jag me. Har märkt att nu när jag i princip slutat amma så börjar jag sakta gå upp i vikt igen. Suck!! Förut hade jag aldrig problem med min vikt och form men nu alltså! Börjar väl bli gammal så ämnesomsättningen inte fungerar lika bra längre. Måste tänka lite på vad jag äter nu och välja mina tillfällen rätt när jag äter vad. 
 
Vågar inte säga att jag ska rida idag även fast det är planerat för då blir det väl nåt som kommer i vägen så jag håller det lite öppet. :) 
 
Nu ska vi försöka göra det bästa av denna trötta dag!

Lekstund

Har varit ute med hundarna nu då akutbesöket för Challe ställdes in det också. Allt ändras tydligen idag. Han skulle få smärtlindring och se om det var bättre i morgon och annars åka in om det inte blivit bättre. 
Så nu leker Elina på mattan här hemma och försöker då och då krypa men det blir mest "juckande" fram å tillbaka tills hon ramlar platt på mage. :) Hon har fått en av mina gamla barbiehästar att leka med och självklart är den grå. ;) 
 
 
Hon har även lekt me de andra sakerna som jag lagt fram, bankat och skakat och sugit på dom och sen har vi också kramats! <3 min lilla mystjej! 
 
 
 
 
Älskade lilla flicka! 

Ändring av dagen

Kommer förmodligen inte bli någon ridning för min del idag tyvärr :( Charlie har blivit sjuk och har ont i sitt öra så han måste åka till närakuten och kolla upp det. Stackarn!! :( Jag ska skjutsa dit dom om en stund.
Får endast bli pyssel i stallet senare då för min del eftersom Christer jobbar och inte kan ha Elina då. Men men.. Så är det nu när man är småbarnsförälder. Allt blir inte alltid som man tänkt eller planerat. Men jag får ju mysa och pussa på Beauty i alla fall. <3
 
Lunchdaten med Jenny var trevlig i alla fall och dit kom även Emma. Jenny hade en väldigt rolig men oväntad nyhet. Hon är gravid och väntar nu sitt tredje barn. Oplanerat men ändå ett barn som hon velat ha. Nu ska bara hennes man vänja sig vid tanken om ett tredje barn också. Hon sa att han fortfarande är lite som i chock. :) Stort grattis till dom!! Nu får vi bara hoppas allt går bra. Lite tufft bara att det hände nu när dom precis flyttat till en lägenhet tre trappor upp utan hiss. Men allt löser sig så småningom och rätt var det är så kanske dom hittar ett radhus istället. 
 
 

God förmiddag

Precis hemkommen från babycafét Och har lämnat Elina i vagnen utanför då hon sover. 
 
 
Ser henne från fönstret. :) 
 
Ska strax åka iväg och äta lunch med Jenny. Hon är och tränar på sats så jag ska möta henne där och det ska bli kul att ses igen. Egentligen ville hon att jag skulle med på zumbapasset som hon bokat in men känner att Elina inte är helt inskolad på minisats än. Vill inte lämna henne så länge än. 
 
Fick lite sovmorgon i morse då Christer börjar klockan 12 idag. Fast jag kunde inte somna om när Elina väckt mig, men det var skönt att ligga kvar i sängen ett tag och bara slappa. 
 
Längtar efter att få rida min häst och jag hoppas på att vi får några fina bilder på mig och Betty Boop ikväll sen som jag kan visa här. Men nu ska jag göra mig klar för min lunchdate. Packa lite grejer i skötväskan till Elina så hon har vad hon behöver.  

En dag med fina vänner

Ett leende på läpparna uppkom snabbt när jag vaknade bredvid världens sötaste lilla leende tillbaka. En pratglad liten tjej som sken upp hela sovrummet. Ett leende från ridturen igår som satt kvar i kroppen, en bra morgon!! 
 
Gröt i magarna och sen en lång promiss med hundarna och Emelie. Vidare till jobbet och hälsade på alla kollegor samt pratade med chefen om att byta jobbhelg då Christer är i Las Vegas just den helgen han hade satt upp mig att jobba på. Sen åkte jag, Elina och My och handlade god lunch som My bjöd på från en liten Italiensk restaurant och medans vi väntade på maten så provade Elina att "köra bilen" = lycklig liten tjej! :) 
 
 
Fika och bus hemma hos Elina och Ture och massa snack. Sen hem för att lite senare hämta Challe på dagis. Det första han sa när han såg oss var "jag har rosa skor på mig" haha söta lilla pojk! Sen frågade han om jag hade ett tåg. Jag svarade att jag hade en bil.. C -"inget tåg??" Jag -"nä" C- "ok!" Haha knäppa unge!! 
 
Han har suttit den mesta tiden här hemma med iPaden och tittat på Thomas tåget och Blixten Mcqeen Med hörlurar i öronen, lättroad. Thomas tåget tror jag han tittar på varje gång han är här. Han älskar tåg! :) Han har även bowlat lite med ett litet plastklot och några plastkäglor. "Jag klarade det!!" Ropade han när han lyckades få ner en kägla. :)
 
Efter middagen har vi även badat Elina Vilket behövdes VÄLDIGT mycket! 
 
Att kladd är så kul!? 
 
När My sedan gått och Jaya hämtat Charlie så har jag nattat en väldigt envis liten dam som bara vill snurra runt hela tiden och försöka ta sig upp i krypställning. Måste be Christer sänka ner spjälsängen nu. Hon kommer ju snart börja klättra tror jag så mycket som hon snurrar och vill se allt. 
 
 
Tittut!! :) 
Kan man låta bli att le när man ser två små ögon som smygkikar på en? 
 
Ska försöka sova nu jag med. Gäller att passa på för i natt lär Elina drömma som de senaste nättarna och då blir det inte mycket sömn för min del då hon skriker i sömnen. Och eftersom det inte blev någon ridning idag då Charlie var här så åker jag ut och rider i morgon och eventuellt följer Jaya och Charlie med då och fotar lite om det inte är dåligt väder. 
 
God natt!! 
 

En liten present

Häromdagen så kom My hit och skulle fika med mig och med sig hade hon då en present till Elina. Så himla gulligt av henne och Elina blev superglad! :) En fin röd dress från Lundmyr som har ett litet hjärta fram där det står busunge. Verkligen jättefin och något som hon får växa i. Den var lite för stor nu. 
 
Hur fin är inte denna? Och såå mysig verkligen! :) 
 
 
 
Superduper tack My!!! :)
 
 

RSS 2.0