Kalas för Julian

Efter en vecka full med jobb så känns det bra att idag få fira Julian på hans 6-års kalas. Vi är hemma hos Christers mamma där kalaset har varit. Nu har de flesta gästerna åkt hem och jag känner mig ganska trött. Full rulle på barnen hela dagen. En tupplur nu skulle inte kännas fel, men kanske är lite sent för det nu. Måste röra oss hemmåt om en stund. 
Ny vagn

Idag efter middagen åkte vi och köpte en ny (begagnad) vagn! En Bugaboo Donkey duo fick det bli då jag hört bra om dom samt att den går att göra till enkelvagn också. Smidigt! Så nu har barnen teståkt lite i den på parkeringen också när vi skulle testa om den fick plats i min lilla bil, vilket den gjorde när man tar isär den. Skönt så slipper jag byta bil. Vi fick såklart med en liggdel också till bebisen. Nu ska jag kasta mig in i duschen. Varmt på jobbet idag så känner mig inte så fräsch. Sen blir det nog en film och kanske lite godis. 
Hej igen

Hej igen, 2 veckor senare..🙄 sitter vid frukostbordet och väntar in Evan som äter och äter. Hungrig kille idag. Både yoghurt och smörgås går ner. Jobbar kväll idag så jag börjar kl 12. Skönt att faktiskt få en lugn morgon där vi inte behöver stressa iväg till förskolan. Lite kämpigt de mornarna jag börjar kl 7. 


Vecka 13 nu i graviditeten och jag mår fortfarande illa framförallt på morgonen. Hoppas det ska vända snart, om det nu gör det. Liten kula har jag redan.


Har tagit brun utan sol för första gången och blev faktiskt ganska nöjd över resultatet. Hoppas på att inte bli fläckig sen bara.Elina är i en jobbig period nu. Hon skriker för allt. Suck! Är på övervåningen och bara skriker saker hon vill. Envis som synden. 


Några dagar med sjuka barn

Dagarna går och jag är trött som vanligt. Sover middag dom dagar jag kan och denna veckan har det blivit lite längre också barnen varit sjuka. Feber och förkylda har dom bytt av varandra. Först Evan och sen Elina. Men nu är vi äntligen friska och sitter just nu hemma hos farmor Lone. 


Denna veckan har jag även varit på KUB ultraljud och fått se bebisenför första gången. Lika fascinerande varje gång. Gick vilse inne på sjukhuset gjorde jag också när jag skulle hem igen. 😂 


Eftersom barnen varit sjuka så har vi inte gjort så mycket i veckan, men igår var vi och hälsade på en liten söt shetlandsponny. Elina fick borsta och klappa och leda in och ut från hagen. Söta lille Folke.😍 är typ kär i denna lilla gosse. Så himla snäll! 

Evan hittade också en liten kompis.


Handlat har vi också gjort och Evan har lyckats ramla hemma på stenplattorna. Snyggt blåmärke!Nu ska jag fortsätta njuta lite av lugnet här.


VAB måndag

Evan vaknade dunderförkyld så jag är hemma halvdag idag. Ska börja jobba kl 16 istället för 12. Smidigt ändå att jag kan göra så när nåt av barnen är sjuka. Elina fick vara ledig idag så vi har alla en lugn dag framför tv:n och barnfilmer. Evan är rätt nära till gråt hela tiden så han sitter mest i min famn. 


Nu har vi i alla fall fått i oss lite mat så nu känns det som att vi skulle kunna vila lite igen. Jag är trött som vanligt. Men kanske efter lite kaffe så ska jag piggna till. 


Sitter och tittar på akvariumet, så fint när det är städat. Hade jag mer tid skulle jag vilja ha flera. Jag och mina djur. Nu har jag ändå väldigt få djur mot vad jag brukar ha. Endast två hundar, lilla Plutten och lite fiskar. Känns fortfarande konstigt utan häst. Vissa dagar känns värre än andra. Man skulle vara rik. 


Nä nu måste jag få Evan att sova lite till. Han är super trött.


Alla djuren nöjda

Då har jag äntligen fixat till fiskarna och till Plutten. Båda akvarierna är rena och lite ommöblerade och Pluttens svit är ren och fin den med. Elina tyckte att Plutten skulle ha en liten tjur inne hos sig också.Nu ska jag bara vika in tvätten också, sen så får jag ta resten av städningen här hemma i morgon. Lite i taget. 
Lördagsfix

Lite nytta gjord här hemma så nu måste jag vila en stund. Har klippt häcken på framsidan och gräset. Samt rensat mellan plattorna. Christer fick kratta upp skräpet och klippa gräset på baksidan. Evan var med och "hjälpte till" och Elina var jag och lämnade hos Jaya och Charlie innan. Tycker det är rätt rogivande att hålla på ute i "trädgården" men nu är jag helt slut. Ska som sagt vila 1 timme eller nåt och sen ta tag i fler saker som behöver fixas. Har skjutit upp det för länge nu. Idag är en riktig fixardag helt enkelt. Huset och tomten sköter sig ju inte själv tyvärr. Och den rena tvätten viker sig inte heller själv. Måste bättra mig på att hålla efter så det slipper bli så mycket på en gång. 


RSS 2.0