Natti natti

Nu somnade äntligen Elina. Väldigt sent blev det idag eftersom vi inte kunde åka hem förens vid kvart i 10. Grabbarna vart lite sena ifrån huset.

Jag ska också krypa ner under täcket nu och sova. Är trött som bara den. Man blir rätt seg av såna här slappdagar. Har Kira bredvid mig i sängen så länge tills Christer kommer hem någon gång i natt. Så hoppas jag på att dom inte väcker Elina när han kliver in genom dörren. Har lämnat hallampan tänd så dom i alla fall ska se att det är han på en gång. 

Elina har som vanligt röjt runt hemma hos mamma och så har jag även jagat henne. Hennes favorit just nu. :) Lekt med djuren har hon också gjort.




Harry har använt Mili som kudde när han vilat i soffan, han är smart han. Haha!


Hoppas på en bra dag i morgon! 
God natt!

Nu börjar kvällstankarna som vanligt..


Nu har jag promenerat med hundarna i 25 min. Inte så långt men dom fick i alla fall nosa ordentligt och göra sina behov.

Sitter i mammas soffa igen och funderar på om det kanske går nåt kul på tv snart. En film skulle sitta fint. Har verkligen inte gjort nånting idag, bara slappat. Kan ju behövas det med ibland men måste erkänna att det kryper lite i mig samtidigt som jag skulle kunna somna. Jag och Elina kan inte åka hem förens klockan är nio. Då skulle grabbarna dra sig in mot stan för att gå på nattklubb. 

Mitt liv just nu består typ bara av jobb, Elina, hundpromenader, och sova. Så går det runt så. Ibland hinner jag ta mig en tur till gymmet mest för att jag måste egentligen. Jag tycker inte det är så kul att träna när man inte kan göra det regelbundet och ofta egentligen. Ser inga resultat på mig själv ändå med så lite träning så det känns mest som ett viktigt men ändå ganska så jobbigt måste. 

Om några år kanske jag kan prioritera mig själv lite mer igen om jag har tur. Men tills dess så snurrar dagarna mest likadant. 





Sova lite sen middag




Soffmys

Typiskt! Nu måste jag resa mig från mitt soffmys med Mili för att byta en bajsblöja. :) det luktar skiiiit här! Haha.




Finaste hästen

Idag laddades en ny bild upp på världens vackraste häst! 


Blir så himla glad när jag får uppdateringar och ser att hon har det så bra. Samtidigt som jag gråter inombords för att jag saknar henne och önskar att jag kunde ha henne. 

På bilden ser ni duktiga Emma och Beauty ute i regnet. 



Älskar min nya locktång!

Nu är jag och Elina hemma hos mamma och Jessie. Det vart inge Berga idag då vi tog en långis med hundarna istället. Pluss att Christer hade bilen för att slänga skräp på tippen. 

Har precis gjort fina lockar i Jessies hår med min nya tång och det blir så himla fint! Och framförallt är det så enkelt när den sköter allt själv! 




Så läckert!! :) 
Ett bra köp enligt mig! 

Nu ska vi fika lite här och sen får vi se vad vi gör. 

God morgon lördag

Eller kanske god förmiddag. :) idag har vi fått sovmorgon till kl 9. Ätit gröna pannkakor (karamellfärg) med sylt och grädde till frukost, druckit en stor latte och nu ska vi börja göra oss redo för dagen. 


Jag ska ut med hundarna och sen åker eventuellt jag och Elina iväg en sväng medans Christer stannar hemma och städar inför en fest han ska ha med sina killpolare senare idag. Kanske åker vi förbi Bergadagarna idag med även om vi tänkte åka dit allihopa i morgon. Elina klagar nog inte om hon får titta på kossor två gånger. 

Vädret är väl inte det bästa idag men man kan ju hoppas på uppehåll i alla fall. Regnkläderna får följa med under vagnen annars för säkerhets skull. Sen ska vi spendera tid hos mormor då vi inte får vara hemma under festen. Killfest ni vet.. Bara massa grabbar, öl, fotbollssnack och grillat. 

Ska ta två huvudvärkstabletter nu innan jag går med hundarna så min nedrans huvudvärk kan försvinna någon gång. Den är fortfarande kvar från igår tyvärr. Men jag mår inte illa idag i alla fall.

Ha en fin dag idag! 

Ny header

Tänkte att Harry också skulle få vara med på bild. Och jag gillar denna när alla tre springer i skogen. :)


Känns roligt med förändring lite då och då. Roligare att blogga! :)

Migränanfall idag.. :(

När jag nu skriver dett så har jag fortfarande ont i huvudet men är i alla fall uppe på benen. Fick åka hem från jobbet efter halva dagen idag då jag fick ett migränanfall. Höll på att spy på jobbet och huvudet kändes som att det skulle sprängas. Började må jätte illa och var tvungen att lägga mig ner. Christer fick komma och hämta mig och väl hemma så spydde jag lite grann. Verkligen inte kul!! Bums i säng och släckte ner så att rummet var helt svart. Bara ligga så stilla som möjligt och försöka vila bort huvudvärken från helvetet. Hatar när jag få migrän! Det är inte ofta det händer och oftast brukar jag hinna ta tablett innan det bryter ut men inte denna gången. Har aldrig hänt innan att jag behövt gå hem från jobbet för det då det oftast brukar komma på kvällarna när jag börjar slappna av. Vet inte varför jag fick det så plötsligt nu. Mådde ju bra hela morgonen med bara lite lätt huvudvärk. Hade tagit tablett och druckit mycket vatten. Suck!! 
 
Nu sitter jag i soffan med Elina sovandes bredvid mig och känner mig fortfarande inte helt hundra. Huvudet gör fortfarande lite ont och illamåendet kommer bara lite när jag rör mig så försöker att hålla mig så stilla jag kan. Känner mig tung i huvudet. Blir en lugn kväll för min del med andra ord. Ska försöka vila lite till, slökolla på film och bara jobba bort huvudvärken. Hatar att behöva gå hem från jobbet, skuldkänslor deluxe... Men jag hoppas att dom klarade sig idag ändå.
 
Bjuder på lite blombilder. Det lugnar allt tänkande i alla fall. :)
 
 
 
 
 

Söndag eftermiddag

Efter att vi varit iväg på hästtävlingen och sen fixat lite hemma så åkte vi vidare hem till Christers mamma. Don, Sofia och Julian var också där så Elina och Julian lekte med vatten på altanen. Blev även bad i jacuzzin för deras del tillsammans med Christer och sen grillat till middag. Så gott!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 Världens sötaste bild! Puss puss!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
En mysig eftermiddag/kväll som avslutades med tårta eftersom det var mors dag. :)
Hur var er mors dag?
 
 

Söndag förmiddag...

Söndagen började med hästtävling och familjedag på Skutans gård. Hjälpte Jenny att köra dit hennes häst så hon kunde hopptävla. Hon hoppade 60 cm och kom på en andra plats. :) Roligt!!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Elina fick rida ponnyridning och så tittade vi på de andra djuren som fanns där.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Just nu...



Skojig bowling! 

Äntligen :)

Nu blir det god mat och efter det bowling! Bra avslut på en lång arbetsdag med massa slit.




Sötsuget från ........

Att gå runt här på jobbet bland allt godis är verkligen rena tortyren när sötsuget är högt till skyarna. Det som verkligen är det jobbigaste är den här pallen, 


Choklad i massor och det bara vattnas i munnen. Kommer jag kunna lyckas hålla mig ifrån idag, det är frågan. Känns som mitt sötsug är större än andras för mitt försvinner verkligen aldrig. Spelar ingen roll hur många veckor eller dagar jag är utan socker för jag är jämt sugen ändå. 

Kämpar på och försöker blunda när jag går förbi chokladen. Nu har jag i alla fall mat i magen. Ca tre timmar kvar att jobba bara. Sen blir det god middag också. :)



God morgon

Idag är det röd dag och jobb på schemat. Dubbelt betalt, tackar tackar! Efter jobbet idag ska jag åka vidare mot Heron City för middag och bowling med ett glatt gäng för att fira Jaya som fyller år på söndag. Kommer bli en lång dag utan min lilla trollunge. Har kramat henne nu på morgonen i alla fall innan jag var tvungen att röra mig mot bilen. Får ta igen den tiden i helgen när jag är ledig sen. 

Nu ska jag köra iväg. Ha en bra röd dag alla! 

Det värsta när man ska jobba, en ledsen Elina som inte vill att jag ska gå.. :(





Lördagen som var...

Så bättre sent än aldrig så nu tänkte jag visa lite fina bilder från vår lördag när vi var på namngivningsfest för Decibelle hos Magda och dennis.
 
 
 
 
 
Dennis och Decibelle
 
 
 
 
Magdas och Dennis son Vincent visar Elina hur han blåser såpbubblor.
 
 
De fina tårtorna.
 
 
 
 
Magda och Decibelle.
 
 
 
 
En riktigt härlig sommardag!

Hinner inte med nånting

Känns som att dagarna bara går när man jobbar och att man inte hinner med nånting. På kvällen när jag lyckas få Elina att somna så är jag så trött själv så jag också måste sova för att ens komma upp ur sängen dagen efter. Känns lite som en ond cirkel. Hinner bara gosa med Elina korta stunder innan hon ska sova typ och nåt annat än det hinns liksom inte med. Vill jag träna så hinner jag knappt träffa Elina alls. Och allt annat som jag skulle vilja göra för min egen skull blir inte av för att jag är för trött. Orkar ju inte ens blogga på kvällen nu när jag börjat jobba igen, och jag har massa fina bilder från i helgen på kameran som jag vill visa ju. Ni kommer få se dom så fort jag har ork och hinner. För jag vill visa dom. Det är bilder från när Jenny hopptävlar, från när vi var hos farmor och Elina badade i jacuzzin, och sen även lite fina bilder från när vi var hos Magda på Decibells namngivningsfest. 

Hur gör ni andra mammor där ute som börjat jobba igen?? Hur orkar ni fixa med saker efter barnet somnat? Vad är ert knep för att få energi? Jag känner mig helt slut... :(

Tänker bjuda på lite mobilbilder från när vi var och handlade lite igår. Elina är så duktig på att hjälpa till! Lilla sötrumpan! :)





Provsmaka falukorven lite så vi ser om den är god. :) haha! 



Vi är så stolta över vår duktiga lilla tjej som blrjar bli så stor! Älskade Elina!! 

En solig dag med mycket utevistelse

Började min morgon med lite sovmorgon som var väldigt efterlängtad.  Sen fixade jag i ordning mig och åt frukost. Gjorde lockar i håret och sminkade mig lite. När jag var klar promenerade vi över till Magda och Dennis för att vara med på deras dotters namngivningsfest. Dom höll i allt ute i trädgården och vädret var perfekt. Strålande sol, varmt och skönt! Vi åt pastasallad och sen fika. Har kekt med Elina vid deras sandlåda och hon har gungat och åkt rutschkana. En riktigt trevlig dag! 

Väl hemma igen så har Christer och Daniel skruvat ihop gasolgrillen medan jag påbörjat att klippa gräset. 

Och nu ska jag och Elina snart åka hem från mamma/mormor där vi är just nu. Vi åkte hit för att slippa vara själva hemma när Christer kollar på fotboll med sina vänner. 

En bild på mig från idag. Blomma i håret å allt, somrigt! 



Elina hade också en blå klänning på sig som hon fått av My. Kommer visa fler bilder från dagen vid ett annat tillfälle. Dom är fortfarande inte inlagda på datorn. 

God natt!

En trevlig kväll med alla mammisar

Efter en lååååång jobbdag så åkte jag hem och fixade till mig lite snabbt för att sen bli skjutsad av Christer in till söder och där möta upp alla mammor. Vi har ätit god mat och haft trevligt. Druckit en latte och ätit paj. Mysigt ute i det fina vädret har vi haft och nu skulle de andra fortsätta vidare för alkoholfria drinkar och jag sitter på tåget hem. Är så trött så jag gav mig nu. Vill sova...

Men trevligt har det varit! 


God natt!

Vart är min energi?

Jag vet inte varför men jag känner mig så himla trött hela tiden. Det kan ju vara för att jag inte vant mig vid att jobba än och att jag börjat träna hårdare när jag väl är på gymmet, men det känns ändå som att jag borde ha mer energi. Är helt slut.,, Min kropp vill knappt komma upp ur sängen på morgonen och på kvällen är jag så trött så jag somnar bara jag ser kudden. Därför har det varit väldigt dåligt med bloggningen. Jag har varit för trött för att ens orka gå in här och skriva hej. 

Idag hoppas jag att jag lyckas få lite energi under dagen, för ikväll ska jag ut och äta middag med de andra i mammagänget. Vore kul om man kände sig lite pigg och inte bara längtade efter sängen.

Nu blir det jobb för min del.












Lunchrast i solen

Nu är maten i magen och vi sitter här ute i solen på lastkajen. Så skönt!! Måste ju passa på att vara i solen så mycket man kan när man har chansen. 


Efter jobbet ska jag åka och hämta ut mitt nya pass som kommit och sen blir det träning 1 timme medan Christer tränar med PT och Elina är på minisats. Skulle även behöva åka till apoteket och köpa mer medicin till Mili och till Ica för att hämta ut ett paket som kommit med protein som vi beställt. Får se hur mycket jag hinner. 

Nu ska jag njuta lite till innan min rast är slut. 


God morgon

Har märkt att bloggningen blir lite lidande nu när jag börjat jobba igen. Hinner inte riktigt skriva varje dag så ni får ha lite överseende med det. Prioriterar ju självklart Elina när jag kommer hem från jobbet och inte bloggen. Och när det blir för sent på kvällen så orkar jag helt enkelt inte. 

Ska nu röra mig mot bilen för att åka och jobba. Denna vecka kör jag morgonpass alla dagar fast slutar 15 och 16 varannan dag. Idag är en 16-dag. 

Tränade igår och känner mig lite trött i kroppen idag. Får se om det kanske bli hemmaträning ikväll eller om jag väntar tills gymmet i morgon. Måste försöka boka in nån mer dag till att åka och rida också. Fast det får nog bli till nästa vecka eller kanske nån av dagarna i helgen. Idag kommer eventuellt My hit också så då kanske det inte blir så mycket träning. Mest kaffedrickande, skitsnack och bus med Elina.

Nu måste jag gasa iväg, ska köpa mjölk på macken på vägen. :)

Den här bilden lever jag på idag för att hålla mig pigg och leende. :)




Ridningen igår

Här kommer lite bilder som Christer tog på mig och Ida från igår, och självklart en bild på en trött liten Elina också. :)
 
 
 
 
 
 
 
 
Alltså jag måste verkligen spara pengar till ett mycket bättre objektiv alternativt en helt ny kamera så småningom som är mycket bättre. Vill ju att bilderna ska kunna bli skarpa även när man fotar i ridhus med dålig belysning. Och inte att dom blir så grynige som dessa. Inte helt nöjd över hur dessa bilder blev helt enkelt kvalitetsmässigt.
 

En härlig ledig måndag!

Började denna dagen med frukost tillsammans hela familjen. Sen åkte vi alla ut till stallet där jag fick låna Corinas häst Ida (Indeur) för lite rolig ridning. Red inne i ridhuset då det började spöregna precis när jag skulle börja. Ida är en stor och väldigt stark häst som gärna vill lägga sig lite i handen om hon får chansen, så jag fick kämpa lite. Men tycker det gick bra ändå. Hon hoppa till några gånger vid ingången som hon tyckte var lite läskig men annars lyssnade hon ganska bra. 
 
  
Efter ridning och lite pyssel så släppte jag ut henne i hagen igen och gav henne lunch. 
 
Fortsatte hem och tog en snabb dusch för att sedan hinna bort till öppna förskolan och föräldragruppen. Elina har busat och ritat en fin teckning som tyvärr ligger kvar ute i bilen nu så jag inte kan visa den. Trevligt att träffa mammagänget igen och man önskar ju att man inte behövde jobba så mycket. 
 
Efter föräldragruppen åkte vi och handlade lite och sen tog jag en promenad med hundarna medans Elina hjälpte Christer att packa upp alla påsar. :) 
 
 
 
Så här ser det ut när vi är ute och går, ett midjebälte precis som man har på hunddagis. Och så sitter alla koppeländar fast så man bara behöver ha ett grepp på kopplet på önskad längd och sen låta koppeländan "hänga". Så smidigt och bekvämt tycker jag. Sen får dom självklart vara lösa där det passar också Och springa av sig och busa.
 
 
Sen efter hundpromenaden slängde jag ihop en fruktsallad och åt den tillsammans med turkisk yoghurt Och drack en celsius. Mmmm det vart jätte gott! Elina åt också. :)
 
 
Christer åkte och tränade och jag och Elina fixade middagen som idag blev tacos.
Hon är riktigt duktig på att äta grönsaker vår lilla tös. Bara under tiden som jag skar alla grönsaker så åt hon upp 4 st körsbärstomater. :) 
 
 
Och nu medans jag skriver detta så har jag och Christer fixat vars en kaffe latte från kaffemaskinen och äter sockerfria delicatobollar.  Lite välbehövlig kvällsfika efter denna fullspäckade dag!  
 

En härlig ledig måndag!

Började denna dagen med frukost tillsammans hela familjen. Sen åkte vi alla ut till stallet där jag fick låna Corinas häst Ida (Indeur) för lite rolig ridning. Red inne i ridhuset då det började spöregna precis när jag skylle börja. Ida är en stor och väldigt stark häst som gärna vill lägga sig lite i handen om hon får chansen, så jag fick kämpa lite. Men tycker det gick bra ändå. Hon hoppa till några gånger vid ingången som hon tyckte var lite läskig men annars lyssnade hon ganska bra. 
 
 
Efter ridning och lite pyssel så släppte jag ut henne i hagen igen och gav henne lunch. 
 
Fortsatte hem och tog en snabb dusch för att sedan hinna bort till öppna förskolan och föräldragruppen. Elina har busat och ritat en fin teckning som tyvärr ligger kvar ute i bilen nu så jag inte kan visa den. Trevligt att träffa mammagänget igen och man önskar ju att man inte behövde jobba så mycket. 
 
Efter föräldragruppen åkte vi och handlade lite och sen tog jag en promenad med hundarna medans Elina hjälpte Christer att packa upp alla påsar. :) 
 
 
 
 
 

Min helg vs Christers och Elinas helg.

Då var både jobb och träning på gymmet avklarat. Sitter nu i badet och njuter av det varma vattnet och av en kaffe latte. Hörde precis hur Christer kom hem genom utterdörren. Han och Elina och alla hundar har varit hos farmor (Elinas) hela dagen och badat i hennes jacuzzi och bara haft det hur mysigt som helst. Jag själv har slitit på jobbet, plockat massa varor och hjälpt massa kunder. 



Igår hade Elina och Christer också en riktigt bra dag på djurgården i solen. Nya sandalerna var på och att promenera i gräset var roligt tyckte Elina.



En balong fick hon också och sen somnade hon i glasskön innan hon hann få sin glass, typiskt!


Deras helg har helt enkelt varit roligare än min kan man ju säga. Men men... Jag fick ju gymma idag i alla fall. Körde ben och lite rygg tillsammans med Jessie. 


Men nu ska jag kliva upp ur badet å mysa med Elina innan hon somnar. Hon är fortfarande vaken nämligen den lilla busungen. :)

Såå trött i kroppen

Men god morgon!
Hann inte med nån bloggning igår tyvärr... 

Min kropp är verkligen så trött idag efter 4 dagars jobb och sen hård träning på det igår. Idag ska jag jobba ännu mer och även i morgon. Ska nog äta gröt till frukost idag så jag får energi. Har ju bytt ut den mot turkisk yoghurt hela denna vecka. 

Mitt sötsug är fortfarande kvar och det är lite jobbigt. På jobbet är det värst eftersom man ser allt godis och gott hela dagarna. När man sitter i kassan och blippar förbi den ena godispåsen efter den andra och så lite läsk på det. Hur ska jag klara mig?? 

Ladda upp med lite frukt som inte alls är lika gott och försöka njuta av det istället.  
Nu ska hag skynda mig, blir upphämtad om 30 min. 

Två till som är trötta...





Filmmys istället för kvällsträning

Ja min plan om att träna när jag slutat jobbet sket sig så istället sitter jag här hemma med My och Christer och tittar på "hundraåringen" och dricker latte.




Elina vaknade precis och skrek, så just nu har vi pausat filmen. 

Sen efter filmen är det sovdags och så satsar jag på träning i morgon bitti istället. Har ju fått ett träningsprogram nu som jag ska köra. Träffade en PT i tisdags. 

God natt så hörs vi i morgon! 







En förmiddag hos Corina och alla hästar

Jag och Elina har nu varit hos Corina hela förmiddagen och klappat hästar, hundar och en katt. Vi har fikat och snackat skit och sen somnade Elina i hennes soffa och sover vidare i bilen nu på väg till jobbet. Christer och hon ska sen åka hem igen medans jag fortsätter och jobba. 

Jag och Corina pratade om att jag eventuellt ska få komma ut och rida lite på måndag på hennes häst Ida. Är nämligen ledig då så jag kan åka ut på morgonen. Lite blandade känslor om ridningen då jag egentligen vill rida på min fina B. 

Elina har i alla fall haft kanonkul idag och åkt pirra. :)



Natti natti

Nu känner jag mig helt slut och ska krypa ner i sängen och sova. Busade med Elina innan hon somnade, kagade henne runt i köket och vardagsrummet. Hennes skratt får hela mig att bli varm och det är den bästa avslutningen på en lång dag av jobb. Fina lilla flicka!


Jobbet har gått bra i alla fall. Mycket städning...



Så nu ska jag tagga för en ny jobbdag i morgon. Blir kanske ett besök hos Corina och alla hästar innan jag börjar. Vi får se, skulle vilja träna också men kan ju alltid ställa klockan och gå upp i ottan. :) orkar jag det?? Haha.. Vi får se, vi får se.

God natt! 

Lunch med lite "fika" efter


Eftersom jag inte ska äta så mycket socker och helst inget socker alls så har jag nu smakat på Mys sockerfria choklad efter min lunch. (Har ätit sån förut) En kopp kaffe med massa mjölk till det och jag börjar känna mig som en människa. Fattar inte varför jag är så jäkla trött hela tiden. Min kropp känns helt slut. Me bara att bita ihop, ladda batterierna så gott det går och gå ner och jobba om en halvtimme. 



Okej jag kan inte hålla mig borta så länge....

Hade ju tänkt ta en bloggpaus ett tag men jag erkänner, kan inte hålla mig borta så länge i stöten, så dessa två bloggfria dagar får vara min paus. :) Mitt humör är fortfarande svajigt och jag blir lätt irriterad men försöker att behärska mig. Sockersuget är på max men jag håller mig. Jag går nu in på dag fyra utan sött. 
 
Vi har varit på kosläpp i måndags och där bjöds det på bulle och mjölk, men jag tog bara en bulle till Elina. 
 
 
 
Roligt att se alla kossorna som springer. Och efteråt grillade vi korv på öppna förskolan och Elina busade med de andra barnen.
 
 
Vi har även varit hos mamma/mormor i söndags där Elina provade mormors glasögon. Hahaha!!
 
 
Sen har mina dagar bestått av massa jobb. Idag jobbar jag som resten av denna veckan sent, så jag och Elina tog ett bad tillsammans i morse och busade med badankorna och badfiskarna. Sen har vi promenerat med hundarna så hon somnade i vagnen Och sover än. Åt lite banan innan hon somnade. :)
 
 
Nu väntar vi på att Christer ska komma hem från tandläkaren så jag kan åka till jobbet. 
 
 
 
Haha Harry alltså!! Lite finare bild på mig och Elina än mig och Harry. :)
 
Nu ska jag dricka lite kaffe som är gjort i vår kaffemaskin UTAN socker och försöka uppskatta det ändå. 
Sen blir det bara jobb, jobb och lite mer jobb. 
 
Ha en fin dag!
 
 

Noll motivation

Just idag så bara försvann all motivation. Jag har känt mig irriterad hela dagen och bar längtat efter att jag får gå och sova så det tänker jag göra nu. Hungrig och med huvudvärk.. Suck.. Får se om jag kanske tar en bloggpaus då jag ändå inte har så mycket vettigt att skriva förutom hur mycket jag tycker om Elina. Hon får mig att le även när jag är irreterad med sina påhitt. 

God natt så ser vi om jag skriver imorgon igen eller om jag pausar... 

God dagens

Sitter nu i bilen på Byggmax och väntar på att Christer och Elina ska betala. Har köpt andra lister då Robin sa att dom vi köpt inte var nå bra. 

Idag börjar ett nytt försök av att inte äta så mycket socker och onyttigheter. Lyckades ju hålla upp i en månad förra gången å denna gången ska jag slå det. Kommer förmodligen gå runt och känna mig arg, irriterad och hungrig hela tiden tills min kropp slutar skrika efter socker. Så håll er undan.. 

Nu ska vi röra oss hemmåt. Christer och elina kom nyss och Elina har precis bajsat så vi får skynda så hon får en ny blöja. 


Min lilla gumma *fniss*

 
Tittut!!
 
 
Älskar dig över allt annat!

Bildbomb från tävlingen :)

Tävlingen idag har gått super trots lite dåligt väder med regn och att det vart lite kallt. Jag var domarsekreterare och speaker så har verkligen hängt med i hela tävlingen. Christer och Elina hejade från läktaren. :)
 
Nu kommer en bildbomb från dagen:
 
Lite förberedelser...
 
 
 
 
 
Elina fick klappa och hälsa på snälla hästen Incredible Speed
 
 
 
framridningen..
 
 
Sekretariat och caféterian
 
 
 
 
 
Duktiga ryttare och fina travhästar.
 
 
 
 
 
 
 
 
Och så åkte vi hem i regnet...
 
 
 
 
 
Trött liten tjej.
 
 
En lyckad dag helt enkelt.
 
Väl hemma så har Robin och Micke varit förbi en stund och pratat massa om kost och vad man ska äta och inte. Har promenerat en långis med hundarna och nu är jag jätte trött. Man känner att man varit uppe sen kvart över fem i morse, så jag tänker nu säga god natt!
 

Ridtravartävling

Idag ska vi hela familjen åka ut till Rimbo för att jag ska vara funktionär på en dressyrtävling för enbart ridtravare. Spännande att se så många travhästar som får visa vad dom går för i sin andra karriär som ridhäst. Jag tycker det är så bra att dessa hästar får en andra chans i livet och kan göra så många människor lyckliga. Jag själv har ju tidigare haft 3 st varmblod som jag både ridit och kört. Trevliga positiva hästar som går med på det mesta. Sen är det klart att om man verkligen vill satsa inom dressyren till exempel så faller den lite på att den inte är exteriört korrekt byggd för de svåra uppgifterna och då krävs en annan typ av häst. Men som bästa vän, hobby och lite små tävlingar är dessa fina omskolade varmblod och kallblod perfekta! 

Min fina Beda Stursk (e. Baron Karsk) och jag i galopp. :)



Filmkväll för att varva ner ytterliggare

Nu är jag hemma från jobbet efter en väldigt lång dag känns det som. Men tycker ändå inte att jag hann det jag ville riktigt. Många kundfrågor idag som tog massa tid, men allt har gått bra ändå. 

Nu blir det lite film och snacks efter att ha pussat och nattat Elina. 


Detta fina iPhone-skal hade Christer köpt till mig idag. :)





God morgon!

Utebliven bloggning igår då jag missat att jag jobbade morgon igår och därför kom 1,5 timme sent till jobbet som jag sen då jobbade in. Så hela dagen gick till jobb typ och sen var My här hemma med mig och Elina och tittade på film. 

Idag jobbar jag i alla fall kvällstid. My skulle komma förbi innan jobbet och fika lite idag med. Så samåker vi sen då vi jobbar samma tid. 

Känns som att jag inte gör annat än jobbar och sen myser med Elina. Har liksom ingen tid riktigt till att göra nåt som jag vill för mig själv men det är så det är nu när man är mamma och inte har någon häst. Försöker hinna träna två gånger i veckan och bara det är svårt. Och motivationen är skit när jag bara hinner så lite. Känns inte som att det blir något resultat av den lilla träningen och jag vill ju se att kroppen förändras. 

Känner mig ofta deppig när jag ska sova, tankar som snurrar och känslor som jag inte kan styra. Det är det värsta med att det blir kväll och alla måsten är slut. 

Jag älskar min familj, mina vänner och mina hundar! Men jag saknar ändå något i mitt liv. Känns som den där sista pusselbiten fattas och dessutom skulle jag egentligen behöva ett nytt jobb. Min rygg gör såå ont efter en dag full med slit och att man böjer sig hela tiden och plockar. Jag gillar mina kollegor och jag trivs på jobbet men frågan är hur länge min rygg orkar. 

Mitt hunddagis jag ville starta lär ju inte hända då man inte tjänar några pengar på det och jag vill ändå kunna leva. Ja ni hör ju.. Såna här tankar drabbar mig på kvällarna blnad annat. Så ligger man å grubblar på natten. Sen är många tankar på B också. 

Nää nu ska jag hoppa in i en dusch och starta denna dagen. Försöka koppla bort att alla tankar som sitter kvar denna morgon och lägga på ett leende på läpparna. 

Ha en bra dag!

God natt

Känns verkligen som man inte hinner med nånting när man jobbar. Nu är det dags att sova så man orkar jobba i morgon igen och då har jag inte hunnit med nånting som jag skulle vilja hinna göra. Äta, jobba, va med Familjen och så börjar det om det är så det snurrar. Nåt annat finns inte med i tidsramen. 

Är väldigt trött i alla fall så kommer somna på en gång. 

God natt! 

Tröttis tisdag

Medans jag har suttit här i salongen där Petra jobbar och gjort nya naglar så är Christer och Elina iväg och tränar. Väntar nu på att bli upphämtad för att få lite tid med Elina innan jag måste vidare till jobbet för att jobba stängning 12-20.20. 


Idag känner jag mig som om jag blivit överkörd av en buss, så trött i kroppen och framförallt öm i ryggen. Har sovit som en klubbad säl i natt. Så jag hoppas att jag piggnar till lite när jag kommer fram till jobbet. Men det lär jag göra när jag ser hur mycket som ska göras och jag bara kommer igång. 

Hoppas alla får en fin dag idag och att ni är piggare än mig. :)


Helt slut i kroppen

I morse när klockan ringde 4.45 var jag såå trött. Hade sovit dåligt då Elina skrikit en del i natt. Men väl framme på jobbet piggnade jag till lite och har verkligen slitit som ett djur idag. Min rygg gör nu skit ont och jag är ganska glad ändå att träningen blev inställd idag som jag tänkt göra pga att det var fullt på mini-sats. Så Christer fick träna själv och jag och Elina har åkt hem till mamma/mormor. Vi ska strax börja med middagen. 

Det var trötta hundar som jag åkte ifrån i morse och även Elina och Christer sov så sött. 









Jobb och träning

Nu lider denna dagen mot sott slut. Ligger i badkaret för att värma min onda rygg en stund innan sängen väntar. Har gått bra på jobbet idag pch det kändes faktiskt som jag hann med ganska mycket trots att det var helg. Så nu är det städat på flera avdelningar i alla fall. :)


Åkte direkt till gymmet efter jobbet och tränade med Jessie. Blev ett ryggpass då det är ryggen som känns viktigast att träna upp eftersom jag har ont i den jämt. Körde 7 olika övningar med 3-4 set per övning och gånger 12 repititioner. Allt detta klämde vi in på mindre än en timme. Det gäller att träna effektivt och få upp ett flås. 


Wieeee!!


Väl hemma blev det kramkalas med en liten nakenfis. :) Hon sprang runt och luftade rumpan och åt sen lite clementin. Sen satt hon med mig när jag åt min middag och smakade varannan tugga. Sen var det pyjamasdags och välling. Och nu sover hon sött i sin säng lilla hjärtegrynet. 

Nä dags att tvätta av sig, kissa med hundarna och sen bums i säng. Klockan ringer 04.45 i morgon för job 6-15. Hur ska jag orka gå upp?? Haha! 

Mina hjärtan!




God morgon söndag!

Efter en lugn kväll igår med film och Elinamys så blir det idag lite högre tempo med jobb på schemat. Jobbar 9-18 och efter det blir det ett snabbt pass på gymmet. sitter och äter min frukostgröt med Harry som sällskap innanför tröjan. :)


Han älskar att vara under täcken och på ställen där det är varmt så innanför tröjan var perfekt enligt en liten fryslort som Harry. :) 

Här är min nya hårfärg också. 


Nu ska jag sätta fart här hemma, blir upphämtad av syrran kl 8.40. 
Ha en bra dag!

Hemma igen

Det vart varken Farsta eller Haninge, utan istället åkte vi till Nacka. Och vi hittade även lite saker till Elina som hon behöver, perfekt!
 
 
På vägen hem somnade hon i bilen och sover nu vidare här hemma. Hon känns fortfarande lite varm så bäst att ta det lugnt resten av dagen. Vi köpte även denna färglada jackan som hon har på sig på bilden här nedan. :)
 
 
En tunn sommarjacka! 
 
Nu blir det lite filmmys och popcorn. Passar bra nu när det regnar ute. 
 

Lediga lördag

 Lugnet före stormen idag. I morgon ska jag jobba igen och sen ytterligare fem dagar framåt. Kommer vara skapligt trött på fredag när jag går av jobbpasset. Men det kommer äntligen ge mig lite mer pengar som är mer än välkommet. I morgon jobbar jag åt en annan kollega så det är ett extrapass utöver mina vanliga tider, men en söndag så dubbelt betalt, tackar tackar! Måste komma ikapp min ekonomi igen så får ta nåt extrapass då och då nu i början i alla fall. 
 
Var nyss ute på promenad med hundarna och Kira hittade en rot som hon ville gräva sig under. Undrar vad som varit där?? En hare kanske. :)
 
 
 
 
Elina har haft lite feber i natt och är fortfarande lite varm men väldigt pigg ändå. Vi tänkte åka iväg en sväng till Farsta eller Haninge och köpa några t-shirts till henne som hon kan ha i sommar när det är varmt. Sen ska vi även se om vi hittar några sandaler i hennes storlek.
 
Vad gör ni idag? :)
 

Oj nu är jag trött!

Först jobb 7-16, sen till gymmet en snabbis å träna lite rumpa/ben. Hade tyvärr inte ordentligt med ork där så passet var lite halvdåligt känner jag. Men men... 


Sen skynda mig hem till min lilla busfia och kramas massor! 


Vi har hjälpt till lite med middagen som Christer planerat, potatisklyftor med fetaostfyllda kycklingfiléer i ugn och en smarrig sallad. Sen blev det även efterrätt som bestod av jordgubbar och vispad grädde. :)

På bilden steks först kycklingen lite.


Mums vart det!! Och efterrätten var också god.


Ja varför äta med skeden när man kan äta som hundarna?! :) haha!! Min lilla tokfia! 

En annan rolig sak hon gjorde vid matbordet var att hon lyfte upp sig själv så rumpan inte tog emot stolen längre och la av värsta brakaren! Och sen så pruttade hon med munnen efteråt och flinade. :) Alltså denna lilla tjejen är verkligen så underbar! Mitt lilla hjärta! 

Nu på kvällen efter att Elina somnat har jag färgat håret men det är fortfarande blött så färgen går inte att se så bra än. 

Säger god natt och hoppas på en skön LEDIG dag i morgon. 

God morgon!

Uppe tidigt idag och sitter nu och äter frukost innan jag ska åka iväg för min första "vanliga" dag på jobbet som inte är en helgdag. Vanliga tider idag (7-16) och det kommer plockas en hel del varor. Ska köpa med mig mjölk till kaffet på vägen och sen är det bara att köra på. Jobbigt bara att man nu inte kunde krama Elina hej då eftersom hon sover. Känns så konstigt att det inte är jag som ska vara hemma mer. Vart tog tiden vägen och när blev hon så stor?? 
 
Ha en fin dag alla! 

I made it!

Första dagen på jobbet (på riktigt alltså) efter mammaledigheten avklarad och jag överlevde. I morgon blir det dag 2 med start kl 7. Tidigt morgon och ändå funderar jag nu på om man ska ställa klockan ännu tidigare så man kanske hinner ut på en power walk eller joggintervall innan. Men om jag känner mig rätt så kommer sängen locka mer även fast jag borde ta tag i det här nu. Jag vill ju förändra kroppen och det händer ju inte av sig själv direkt. Men motivationen är noll just nu och det enda jag tänker på är godis. Suck på mig alltså! :)

Kvällen idag har spenderats med min älskade lilla pruttunge och My med film och kvällspannkaka. Klickan är alldeles för mycket och jag kommer känna mig så trött i morgon. Självförvållat och kan därför inte gnälla. 

Nää nu ska jag sova! God natt!





Jobbelijobb

Nu är jag igång igen. Första riktiga dagen på jobbet efter min mammaledighet. Har precis ätit lunch och ska snart sätta fart med varuplock och hjälpa alla kunder. Känns lite tungt men antar att jag vänjer mig vid att jag bara får träffa Elina så lite varje dag. Får passa på att kramas massor när vi ses. Halva dagen kvar, nu kör vi!!




RSS 2.0