Lite juligt var det här

Idag har jag och Elina haft en pyntdag där vi plockad fram massa julsaker, klätt granen och fixat och donat. Sen åkte vi till Mc Donalds och åt lunch efter hennes önskemål. Fortsatte sedan vidare mot jobbet för att köpa lite fler julkulor och lite annat smått och gott som saknades här hemma i allt pyntande. Men nu är det lite juligare här hemma i alla fall.





Elinas lilla gran..


Tänder ett ljus för min älskade, saknade Kira också. <3


Så sen ska det bara pyntas lite mer i köket också så blir det nog bra. 

Nu väntar vi in Christer som är på väg hem från jobbet. Sen ska jag ha lite ensamtid med hundarna ute medans Christer och Elina får vara lite själva här inne. Han har ju knappt träffat henne denna helg. Ska nog ta ett bad sen också när Elina somnat. 

Denna helgen har det varit horseshow och det är nog första gången som jag inte är där och tittar på någonting. Känns tråkigt men samtidigt kanske det är bra. Annars vill jag säkert bara ännu mer. 

Pusta ut en stund

Så nu har jag äntligen fått lite tid till att sätta mig ner en liten stund. Vi har ju varit och ridit i stallet där Elina både skrittade och travade lite på lilla söta Pysen. 

Nöjd tjej!


Sen for vi vidare till affären för att handla lite ingredienser som jag behövde till att kunna göra lite snittar som vi ska ta med hem till Jane och Giri senare på deras glöggkväll. Alla skulle bidra med något och Jag tar med kräft- och laxsnittar och Elina tar med juleskumgodis. :) 





Kommer bli en mysig kväll. Hoppas bara att Christer hinner dit en stund också när han jobbat klart. 

Tänkte slänga mig in i en dusch snart och börja fixa mig lite men först pusta ut en stund i soffan och se om jag kan lyckas få Elina att sova lite sen middag. Lättare sagt än gjort.


God morgon denna stormiga lördag

Idag ska jag och Elina åka till stallet så hon får rida på Pysen. Hon har velat det i flera dagar nu så idag passar vi på när vi är lediga. 

Har försökt borsta ut mitt rufsiga hår som jag struntat i hela veckan. Har bara slängt upp det i en knut varje dag så idag tänkte jag att det var dags att reda ut trasslet. Tur att Elinas balsamspray fanns till hands annars hade det aldrig gått utan att hälften av håret ramlat av. 


Är så slarvig med mig själv och borde skärpa mig. 

Nu ska vi borsta tänderna och sen ge oss ut i blåsten.

Då var det dags för lite jobb

Försöka tagga till då för lite kvällsjobb. Känner mig så omotiverad att jobba när jag inte har någon häst. Känns som att det var hästen som gjorde lite att man orkar slita varje dag. Då visste jag att jag behövde varje krona jag kunde få för att kunna betala allt, men nu när allt ändå skitit sig så är jag omotiverad som bara den. Helst vill jag bara göra ingenting tills jag kan ha häst igen, vilket just nu känns som en evighet till om det ens blir av.
 

Hoppas på att börja tycka att det är roligt att städa och tvätta istället så jag kan roa mig med det här hemma och känna mig nöjd med det. Rolig hobby..
 
Nu måste jag kila iväg.

Undrar om jag börjar bli lite kanintokig igen.. :O

Känner ett litet sug efter att få en kull kaninungar så som jag hade när jag var liten. Men det går ju inte med mina honor som är för gamla tyvärr. Får åka till zooaffären någon dag och sukta lite på de små söta där kanske.
 

Jag är djurgalen jag vet. Älskar att ha djur omkring mig!

En förmiddag med mina kära djur

Efter lite dålig uppdatering här så kommer här ett sent god morgon idag. Sovit som en kratta i natt. Tror jag var vaken mellan halv 3-5 ca och låg och grubblade massa och så vart jag hungrig mitt i allt och var tvungen att äta två bananer. Så i morse när jag och Elina skulle gå upp så var jag jätte trött. Men har gjort rent till kaninerna efter jag lämnat henne på dagis och under tiden så har kaninerna fått vara i sina hagar och har även varit där under hundpromenaden också. Tänkte ta in dom strax innan jag börjar jobba så dom får vara ute länge idag nu när det ändå är lite uppehåll från allt regn. Fotade dom lite idag med systemen.
 
Fina Ralfelina (Rafflan)
 
 
 Och så fluffiga söta Agda (Elinas favvo tror jag, hon är ju så "muk" (mjuk))
 
Vet inte riktigt vad jag ska göra med hennes ögon som rinner. Veterinären har ju bara sagt att jag ska torka men känns ju inte som det blir bättre. Förmodligen har hon rinniga ögon då hon suttit i lite drag innan. Lilla skruttfian. <3 Får hoppas att det ger med sig så småningom nu när hon bor inne i vårt förråd. Där drar det ju inte i alla fall.
 
Mili har som vanligt varit jobbig när kaninerna är ute. Hon vill ju gärna smaka på dom och helst jaga dom så mycket det bara går. Skäller gör hon också men som tur är verkar kaninerna vant sig vid henne nu och är inte så rädda längre för henne. Träna, träna, träna.. Ska börja ha koppel på henne när vi går ut så hon inte får fara fram som en kanonkula.
 
Mitt lilla pucko! :)
 

Gick inte så jätte lång promenad nu med hundarna eftersom jag ska jobba sen och då måste kunna gå en hel del. Får ju så ont hela tiden. Men ingen vara nöjdare än Harry när vi kom hem igen. Han diggar inte detta blöta, kalla väder.
 

Nu ska jag faktiskt lägga mig i sängen och vila en stund så jag orkar jobba sen. Försöka ta igen nån sovtimme från i natt.
 
Vad har ni gjort denna förmiddag??
 

Lyckad uppkörning idag men mår inte helt bra

Yes I Made IT! 


Klarade min uppkörning i morse och sen kom lite feber på det. Så var bara att lägga mig och vila en stund innan jobbet. Sen har jag jobbat mina 5 timmar, plockat varor, kört truck, suttit i kassan och nu ligger jag nerbäddad i sängen med huvudvärk och ont i bihålorna. Dumma förkylning som inte vill släppa. Hoppas på att känna mig piggare i morgon. 


Elina är fortfarande vaken men hoppas att hon ska somna snart. Kommer nog få köra med "Harry väckarklockan" i morgon med annars. Funkar ganska bra när hon inte vill vakna, då sätter jag ner Harry i hennes säng så han pussar på henne och då blir hon glad och sätter sig upp för att klappa honom. :)


Hon tycker om sin lilla hund. <3

Dags att blunda så kanske Elina hakar på. Hon ligger ju precis bredvid så får hoppas att min trötthet smittar av sig. 

God natt

Segstartad dag

Elina ville inte vakna idag och vi låg kvar  i sängen länge. Funderar på om vi ska åka iväg och köpa nya vantar och en halsduk till henne nu när det börjar bli så kallt ute. Måste bara övertala donnan att klä på sig lite kläder först och även få med henne ut på hundpromenad. 





En bra dag igår trots dumma känslor och tankar

De jobbiga känslorna släppte efter ett tag med all morgonstress och allt fix inför Christers födelsedagsfika som vi skulle ha här hemma igår. Jag och Elina fixade tårta och bakade sockerkaka och saffranskaka. Sen kom mamma och lekte lite med henne så jag kunde dammsuga och städa undan det sista. 

När inte Elina når upp så får väl tårtan komma ner till henne :)



Att slicka visparna och smaka smet är det bästa med bakningen tycker Elina.

Glömde fota under själva "kalaset" men det var trevligt och vi fick massa fika över som vanligt. Lyckas alltid göra för mycket, men hellre det än att det inte räcker. 

När alla gått hem tog jag och Elina en tupplur i soffan innan det var dags att äta middag. Sen följde hon med mig till stallet och hjälpte mig att ta in alla hästar. Så blev en sen kväll igår för hennes del så idag är hon hemma med mig och myser. 

En kvällsbild på mig. Hade lockat håret lite. 


Idag tar vi det lugnt tror jag. Laddar inför en kväll på jobbet. Får se om vi gör rent hos kaninerna idag eller om jag tar det i morgon. Börjar bli dags och sen ska klorna klippas också. 


Denna klumpen i magen

Att vakna med en stor klump i magen (inte bebisen) av saknad. Verkligheten gör sig påmind om att min riktiga klump inte står i stallet. 


Jag känner mig så tom på något sätt. Och ja jag sörjer att han inte är kvar. Min älskade Jacson. Tårar i ögonen och jag känner ett stort misslyckande. Kommer jag klara mig utan honom? Vill inte vara ledsen mer. Han betyder så så mycket för mig. 

Går nu upp, bakar inför kommande gäster idag och hoppas på att mina tankar kan styras till annat. Men ikväll måste jag se den tomma boxen igen. Ett insläpp och kvällsfodring väntar i stallet där Jacson inte längre står. 

Full rulle denna förmiddag

Då har man varit och bytt däck på bil nr 2 och sen övningskört med släp som jag hyrde från macken. Backat runt massa hörn och det gick både bra och skitdåligt. Får hoppas att det kommer gå bra på uppkörningen sen.


Nu ska jag dricka lite kaffe och ta en nybakad chokladboll som jag gjort inför Christers födelsedagsfika i morgon. Måste ju provsmaka en. :)


Efter fikat lägger jag mig och vilar en stund tror jag. Är genomtäppt i båda näsborrarna så jag knappt kan andas genom näsan. Ska iväg senare idag och möta upp massa kollegor för middag och minigolf så då vill jag känna mig lite piggare. 

Är så fruktansvärt trött denna graviditet. Känner mig konstant som en zombie. Får väl sminka mig sen så jag ser piggare ut även om jag inte känner mig pigg. 

God natt

Nu blir det avrundning på denna dagen/kvällen med en film i sängen. Men jag kommer säkert somna. 

Bjuder på lite magbilder så här i v. 21+6 




Tänk att det ligger en liten minime eller miniChrister där inne. Lika söt som vår finaste Elina! <3


God natt!

Blöta hundar som säger god natt


Äntligen sovdags. Harry har krypit ner under mitt täcke som vanligt och Mili ligger i sin bädd. Då ska jag bara sluta tänka och försöka sova. Alla andra här hemma sover redan. Hör massa tunga andetag. 

God natt

Ska drömma om min klump..



En kväll med min fina Elina

Efter en trött förmiddag som jag efter att jag lämnat Elina på dagis spenderade i sängen och på en regnig promenad med hundarna så kom jag till slut iväg till jobbet i tid även om det idag var väldigt motigt. 

Regn, regn och mera regn...


Väl på jobbet däremot har det gått bra och jag fick en hel del gjort trots mina få timmar så det känns skönt. Tiden gick fort och jag fick sen åka hem till lagad middag och efte maten ta ett långt bad med favvotjejen. När vi badat klart och hade tvättat håret på båda och tvättat oss ordentligt så vi var alldeles skrynkliga så sa hon, "vet du mamma, jag älskar dig" och kan man känna sig mer älskad än när hon säger det. Jag tror inte det! <3 

Och nu har vi precis tänt ljusbrickan i vardagsrummet då det kom en kille som sålde ljus för röda korset. Så vi köpte ett rött ljus som Elina valde för det goda sakens skull. 


Passar inte alls med de andra ljusen men vad gör det när Elina valt. :)

Så nu äter hon lite blåbär och en kvällsyoghurt, sen är det sovdags. 


Efter nattningen ska jag ut och mata kaninerna och sen ut med hundarna på kvällspromenad så fort Christer kommer hem från sin bandyträning. Sen är det bara tvätten i torktumlaren som ska vikas och läggas in också innan jag kan gå och lägga mig.

Lite morgonsysslor

Ja vad gör man när man inte kan sova längre och Elina fortfarande ligger å gosar in sig i sitt täcke och sover tungt. Jo då tar man tag i tvätten.. 


En tvätt vikt och inlagd i garderoberna och nu är nästa maskin igång. Ska byta sängkläder senare också när jag ändå är igång men måste äta frukost först. Illamåendet börjar kännas av så bäst att  få någonting i magen. Känner mig fortfarande lite nere så ska försöka att peppa mig själv genom att göra det lite fint här hemma (så fint det nu kan bli) 
och sen koppla av i soffan med varm choklad. Men får väl se om Elina är med på mina planer för dagen. Annars får det vara. 

Vissa stunder känns värre än andra


Nu har jag jobbat och sen efter det haft insläppet och fodring i stallet. Har ju två månader kvar där innan mitt kontrakt går ut så är väl bara gilla läget och gå dit och se Jacsons tomma box. :( 

Just nu känner jag bara att om jag inte får ha min Jacson, min bästa vän, min nallebjörn så vill jag f** inte ha någon häst överhuvudtaget. Jag vill inte rida, inte pyssla och inte ha nånting mer med hästar att göra som det känns just nu förutom om Elina vill och får rida nån liten häst. Då kan jag göra det för hennes skull. 

Lägger mig själv bakom mig och försöker ta fram ett nytt jag.. 

Nu ska jag sova. God natt! 

Förkylningen fortsätter

Både jag och Elina snorar ikapp. Eller jag är täppt och hennes lilla näsa rinner. Så idag är hon hemma från dagis. 

Vi har varit ute på baksidan och släppt ut kaninerna i hagarna och så har jag städat i burarna. 


Sen har vi promenerat med hundarna hem till mamma/mormor för lite lunch. Elina fick korvstroganof och jag hade med mig en matlåda chili con carne.

Så nu blir det efterrätt bestående av lussebulle och lite kaffe.


Elina har fått manikyr av mormor så nu har hon nagellack och känner sig fin. :)


Inte det lättaste att måla allt innanför de små naglarna när hon rör fingrarna under tiden man målar. Men hon blir ju nöjd ändå.

Senare ska jag iväg och jobba mina fyra  timmar. Bara kämpa på nu när det är så få timmar. Får ta lite extra nässpray så jag kan andas bara. Sen har jag kvällsfodring i stallet också. Passa på att pussa lite mular. 


en förkyld dag

Idag är jag lika snuvig och täppt som Elina om inte till och med lite mer än henne. Så hon fick vara hemma med mig idag och så har vi varit på kontroll på mvc och lyssnat på bebisens hjärtljud. Sen träffade vi Jenny och Emma här hemma för lite lunch innan vi åkte vidare ut till Emmas föräldrar för att Elina och hennes dotter Meja skulla rida på deras ponny som dom lånar. Men självklart så somnade min lilla skrutt i bilen på vägen dit så för hennes del blev det sen bara lite klappar på hästarna när hon vaknat.
 

Elina fick sitta i en framåtvänd stol på vägen till stallet då vi inte ville ta två bilar. I vanliga fall annars åker hon alltid bakåt.
 
Meja var duktig och pysslade om ponnyn och red lite på deras lilla ridbana.
 

Var bara tvungen att fota mularna också på både lilla ponnyn och på Emmas 1 åring Smulan.
 

Väl här hemma igen sen så har jag och Elina bara lagat middag och plockat undan hennes leksaker som låg överallt på hela golvet. Chili con carne med ris fick det bli idag så nu är jag mätt i alla fall. Elina däremot ville inte ens smaka så hon åt lite yoghurt istället.
 
Så nu vet jag inte om jag ska se om Christer vill ta ut hundarna en stund eller om jag gör det själv. Känner moig ganska hängig nu efter denna dagen. Har ju inte direkt hunnit sitta ner och bara vilat idag. Så nu är jag genomtäppt i näsan igen. Ska försöka lägga mig i tid idag.

Känner mig lite sjuk

Idag har jag gått med snuva och halsont på jobbet hela dagen. Eller gått och gått, suttit i kassan mesta tiden. Så både jag och Elina är nu förkylda. Får hoppas att jag känner mig bättre i morgon. Tänkte sova nu så jag hinner vila ordentligt innan jobbdagen i morgon. Elina ligger i sin säng och kollar på Nicke Nyfiken eller "Nickefiken" som hon säger. :) <3 

Idag gick jag även in i ny graviditetsvecka!


Börjar känna mer och mer rörelser i magen och det är väl typ det enda jag egentligen gillar med att vara gravid. Allt annat är ganska jobbigt tycker jag som haft besvär i båda graviditeterna. Men det är det värt när bebis är ute sen. 

Nä nu säger jag god natt för idag! 
God natt god natt!

Liten sjukling idag samt Christers födelsedag!

Jahapp då börjar snorandet om. Elina är hemma från dagis idag och är sjuk igen. Stackars liten. <3


Hon har sovit jätte oroligt i natt pga att hon hade svårt att andas genom näsan då hon är täppt. Tur vi har massa frost näsdukar som gör snytandet lite roligare. 


Firandet av Christer får tyvärr bli en annan dag då jag jobbar sent idag och vi typ inte hinner ses idag. Tråkigt men tyvärr är det så ibland. Mamma kommer komma hit och vara en stund med Elina tills han kommer hem sen. Men jag har i alla fall fixat en liten surprise till Christer som jag hoppas han blir glad för. 

Nu ska jag äta lite frukost.



 

En liten gåva

Efter en lång jobbdag med läkarbesök som resulterade i en halvtidssjukskrivning från och med måndag så har jag nu både ätit middag, tonat mitt hår, badat med Elina och varit förbi hemma hos Jenny och hämtat en liten present som hon hade till mig för att jag passat hennes kaniner. 



En låda med franska macarones. 
Och gissa vem som kastade sig på lådan när jag kom hem och smet under bordet och tog en tugga på varje och smakade. :) 



Ibland går det undan! Haha! 

Nu ska vi borsta tänderna och sen sova. Kaninerna är nattade, hundarna promenerade och framförallt jag är super trött. Hoppas Elina lyckas somna hyfsat fort bara. 

Ska försöka få håret lite torrare också bara innan jag somnar. 


God natt!

Min lilla kaninhjälpreda

Oj vad trött jag är idag. Kämpar för att hålla ögonen öppna. Ska till läkaren sen också så får vi se vad han/hon säger. Går ju inte speciellt snabbt för mig att varken gå eller lyfta saker.

Igår kväll fick jag proffshjälp med matningen av våra kaniner. Elina styrde upp med både morötter och hö, samt klappade båda kaninerna. :) tycker det är mysigt att ha kaniner hemma igen. Synd bara att Mili blir lite knäpp av dom. Helst vill hon nog äta upp dom. Se med inte röra!!



Igår var jag iväg och bytte två vinflaskor mot två kaninhagar, ett kaninhus, transportbur och en bur som jag tänkte att Agda ska få byta till. Den hon har nu är lite mindre så därför får hon en ny när jag städar nästa gång. 

Nu är lunchen snart slut så ska svepa mitt kaffe och börja vakna till liv igen. 

Lyckad busstur

Då är vi hemma igen efter vår dagsutflykt i Haninge Centrum. Allt har gått jätte bra och vi har haft mysigt med både lek i lekhörnan och ätit lunch på Mc Donalds. Elina har sprungit runt som en tok och varit så snäll hela tiden. Nu blir det en liten vilostund här hemma innan någonting mer görs. Båda är trötta som bara den.




För en gångs skull så vräkte hon i sig maten. Det hör inte till vanligheten. 



En lyckad mor och dotter dag.

Ny dag med nya tag

Idag är jag ledig. Orkade inte gå upp ur sängen i morse när min klocka ringde så jag ringde dagis och sa att Elina får vara hemma med mig. Vi låg länge och drog oss innan vi gick upp. Hon har sovit med mig i min säng i natt efter diverse ledsna stunder mitt i natten.
 
Idag tänkte jag att vi ska åka lite buss som hon längtat efter. Tänkte åka till Haninge centrum och kika runt lite bara för att. Inte för att vi egentligen ska köpa något. Men mest för att göra något tillsammans utan att vara hemma och utan att det kostar massa pengar. Bussen är ju en favorit för henne. Kanske blir det tåget också vi får se. Men först måste vi ut med hundarna.
 
Bjuder på lite fler bilder som jag tog igår. Aningens besviken men tränar jag inte på att fota så kan jag inte bli bättre heller.
 

Nu ska jag byta en bajsblöja och sen måste vi ge oss ut i det fina vädret. :)

Kvällsjobb idag igen...

God morgon tisdag och ännu en jobbdag. Men nu innan har jag varit ute med hundarna i solen och lämnat Elina på dagis. Ska hinna förbi apoteket också och hämta ut mer tabletter mot mitt illamående. Så jobbigt att må illa konstant utan dom. Som sagt ska jag jobba hela dagen sen så händer inte så mycket mer än det idag. Önskar man hade haft orken och styrkan i kroppen att kunna ta sig till gymmet men det får alt vänta tills min kropp mår bättre.
 

Christer fotade oss idag. :)
 
Dags att sätta fart och komma iväg. Ha en bra dag!

Dags att gå och lägga sig

Nu är jag äntligen hemma efter en jobbkväll och matning av Jennys kaniner. Mina kaniner har också fått sin kvällsmat, äpple och lite klappar. Kul med kaniner hemma igen. :) nu hoppas jag bara att dom ska bli lite mindre rädda. 

Måste bara visa fina konstverket som Elina gjort redan i fredags till sin pappa som han tyvärr missat ta hem när han hämtade henne. 


Hon har målat med sin nya favoritfärg orange i farsdagpresent till Christer. Hur gulligt är inte det!? <3 finaste lilla tjejen! 

Ska nog gå upp och lägga mig i sängen bredvid henne nu. Somnar jag så somnar jag. Klockan är ju ändå 22.06 och orkar inte göra nåt mer idag ändå. 

God natt!

Nu blir det lite mer jobb då

Nä men en kopp kaffe på det här då innan man börjar jobba. Fick migrän när jag kom hem från mötet så jag gick och lade mig när jag kom hem. Men nu sitter jag här på jobbet igen och ska strax sätta igång.



Dags att tagga till! 

Liten tröttis

Sitter bredvid Elinas säng och försöker väcka henne. Hon är trött och vill inte säger hon. Samma visa varje morgon när hon ska till dagis. 


Lilla hjärtat. Önskar jag kunde låta henne sova lite till men jobbet kallar ju tyvärr. Jag är också väldigt trött så skulle gärna gosa ner mig under täcket tillsammans med Elina. 

Men nu måste dagen kickas igång. Gäsp!

slapparsöndag

Alltså idag har typ sovit hela dagen. Var så sjukt trött idag så jag ringde min snälla mamma och frågade om hon ville passa Elina här hemma en stund så jag fick vila. Orkade helt ärligt inte hålla ögonen öppna. Så min dag har varit riktigt slapp. Var i zooaffären en snabbis bara och köpte två vattenflaskor till kaninerna så jag kan byta när dom får nytt vatten så jag slipper springa in och ut flera gånger, en varsin kisslåda som jag hoppas dom ska kunna lära sig gå på och sen även en varsin ny matskål. Har även matat Jennys kaniner hemma hos henne, är ju kaninvakt denna helgen.
 
I morgon är det jobb igen som gäller och jag hoppas jag känner mig piggare då. Inget roligt när jag känner mig så här slut hela tiden. Vill bara ligga ner och sova hela tiden. Dessutom har vi personalmöte i morgon så får hoppas jag håller mig vaken. Får dricka några koppar kaffe kanske.
 
Nu måste jag få min kära dotter att somna. Hon vill inte och är inte den lättaste att övertala alla gånger.
 

Min fislisa vid poolen på Kreta. <3
 
 

Nytt kapitel i livet

Då har Jacson åkt iväg till sitt nya än så länge tillfälliga hem. Så får vi se hur allt slutar i slutändan. Jag känner mig tom... Känns som jag är trasig i tusen bitar just nu men ska bita ihop och gå vidare. 

Sitter just nu i hallen hemma och väntar på att mamma ska komma så vi kan åka och köpa allt som behöver köpas och fixa inför kaninernas hemkomst. Transportburarna är laddade med tidningar i alla fall så nu är det bara resten kvar. 


Dags att ge sig ut i regnet. 

God morgon torsdag

Lyxliraren ligger å äter jordgubbar till frukost framför Daniel Tiger. 


Hon är verkligen kräsen när det gäller vad hon äter. Idag dög ingenting utom jordgubbar eller pizza, och pizza har vi ju inte direkt hemma. Haha!

Själv äter jag yoghurt med banan och blåbär.


Lite dålig uppdatering här nu men känner att jag inte har så mycket att berätta just nu. Jacson ska snart flytta och jag jobbar mest hela tiden känns det som. Just nu tar jag bara dagarna som dom kommer. Försöker ställa om mig mentalt igen med att jag ska klara mig utan häst. Vilket ska gå bra denna gång hoppas jag. 

Nu ska vi sätta fart här hemma så vi kommer iväg till dagis, hundpromenad och jobb..

Snart läggdags

Denna dagen har gått åt till hundpromenader, tvättning, en lunch med Jenny och Emma, Jacson har fått nya skor och nu har jag badat med Elina som strax ska nattas. 


I morgon väntar jobb. Så ska lägga mig i god tid tänkte jag. Börjar jobbet kl 7 så måste upp väldigt tidigt. Zombie som man är så krävs all sömn man kan få. 

Dags att borsta tänderna på lillfian. Sen blir det mys med hundarna innan jag själv däckar. 

Kan man ser mer busig ut än Mili?? :)



Fullspäckad helg

Denna helgen har spenderats med att röja ut förrådet på tomten och visat Jacson för en spekulant. 



Så nu kommer man in i förrådet utan att behöva kliva över massa saker. Tänkte flytta kaninerna dit snart. 

Tjejen som tittade på Jacson var väldigt trevlig och kunde erbjuda ett bra hem så om allt går vägen nu så kommer Jacson att flytta till Dalarna inom kort. Sorgligt för min del. 

Elina och jag har även spacklat mer denna helgen. Känns som det aldrig tar slut. Men nu är det bara en liten bit kvar innan vi kan slipa, måla och tapetsera. 




Klippte Jacsons ben nu på kvällen också så han är fri från hår i morgon när hovslagaren kommer. 


Kommer sakna dessa stora hovar.. :( 

Nu ska jag försöka sova, ny dag i morgon.. God natt!

RSS 2.0