Sjukstuga igen

Både igår och idag har jag haft alla barnen hemma då alla är snoriga och hostar. Jäkla förkylningar som inte vill försvinna. Känns vi varit sjuka till och från ända sen Elton föddes. Det går liksom bara runt. 

(null)

(null)

Igår tillbringade vi dagen inomhus nästan hela dagen och bara tog det lugnt. Dock fick Evan och Elina åka med i vagnen på kvällspromenaden. Evan fick ligga i liggdelen😂. Så söt så! 

(null)

Idag har vi i alla fall tagit oss ut till en lekpark för lite mer frisk luft i det fina vädret. Idag är barnen piggare men snoriga. 

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Barnen är så glada i lekparken.😍 

Jag tycker man blir så seg av att bara vara hemma som igår. Vill typ bara sova då, men det går ju inte med tre barn hemma. Har ringt till vårdcentralen idag i alla fall och bokat tid för min onda rygg IGEN. Står inte ut vissa dagar. Mitt humör blir skit när jag har ont och jag känner mig ännu tröttare dom dagarna det är som värst. Känner mig som en 90 åring, stel som en pinne och kan inte röra mig som jag vill.  Och till råga på allt så har diskmaskinen börjat strejka hemma också så jag har fått stå å diska för hand! Hahaha! 

(null)

Men en sak som är bra i alla fall är ju att det finns så man kan beställa mat på nätet nuförtiden vilket har blivit min räddning alla gånger nu när barnen varit sjuka.  Så smidigt att få allt hemlevererat.

(null)

Nu längtar jag efter friska barn, varmt väder och mer energi!

Wow vilken kalashelg

Denna helgen har det varit fullt ös hela  tiden. Först kalas för Elina med massa kompisar som röjde gärnet. Ballongleken, tårta, popcorn, chips, fiskdamm, kakor och massa lek! 

(null)

(null)

(null)

(null)

Sen på söndag så hade vi släktkalas här hemma för Evan som blivit stor han med. Ännu mer tårta, bullar, kakor och kärleksmumstårta med grädde.  Så denna helgen har varit väldigt onyttig och full med socker! 

Denna veckan måste jag börja skärpa mig. Måste ta tag i mig själv och vad jag stoppar i mig. Börjar gå lite överstyr och jag kommer aldrig komma i form igen om jag bara äter massa skit hela tiden. 

Men nog om mig, kalasen var lyckade båda två och barnen var mer än nöjda. Alla trötta efter allt ståhej så jag och Christer avslutatekvällen igår med en film och popcorn. 

Idag är jag trött!! Sovit dåligt och känner mig tom på energi. Behöver hitta nåt sätt att peppa mig själv så jag hittar energin jag behöver för att orka börja träna. Barnen är hemma idag då vi dels försov oss eftersom jag inte ville ställa klockan när jag väl fått bebis att somna, och dels för att Evan är lite snorig. Så vi tar en lugn dag idag och chillar i soffan.

(null)


Idag fyller han år!

Idag är det min charmis födelsedag! Evan blir hela 2 år! Stora killen! 
(null)

(null)

Denna helgen som kommer är det två kalas. Först Elinas kalas med hennes vänner och sen söndag släktkalas för Evan. Fick precis en leverans från mat.se med kalasgrejer samt lite annat. 

(null)

Denna veckan har Christer jobbat väldigt mycket så jag har umgåtts med mina fina vänner Eva, Jenny och Lisa olika dagar. Promenerat, chillat, fikat, lunchat och haft det allmänt kaos med alla bernen. Igår åkte jag iväg själv med alla barn också och köpte lite nya tyger. Måste ju ha lite att jobba med så det blir lite kläder. Men det var lättare sagt än gjort. Fick muta med Mc Donaldsmiddag så dom skulle vara lugna och stilla i affären och inte riva ut allting. Så pinsamt när dom är helt crazy och inte lyssnar. Nu ska tygerna bara torka efter att jag tvättat dom så jag kan hugga i med saxen. Jag hoppas ju verkligen att jag hinner få ihop ganska många plagg till marknaden. Men det får bli som det blir annars får jag kanske ta beställningar helt enkelt.☺️  Har i alla fall fyra par byxor klara i storleken 50/56.

(null)

(null)

Lillemannen här hemma växer så det knakar i alla fall. Hela 58 cm lång och 4770g tung nu! 

(null)

(null)

(null)

Men nu är det dags för mer kaffe och passa på att sitta en stund i soffan medans födelsedagsbarnet och lillknorr sover. Trött som man är! 

Vår helg

Heeeeej! 
Fikat hemma hos Lisa i torsdags var supermysigt. Söta små bebbar och massa snack. Dessutom bestämde vi att vi i morgon måndag, ska gå på babycafét tillsammans och se de nya lokalerna. 

Helgen har varit bra förutom en del tjafs med Elina som är världens trotsigaste och nonchalanta för tillfället. Lördagen spenderades hos farmor Lone och idag har vi varit iväg till port 73 så Christer kunde gå och klippa sig. Sen har Charlie varit här och lekt en stund och jag har lyckats sy tre par baggy pants i strl 50/56. Ett par som Elton ska ha och två som jag ska sälja. Japp ni läste rätt! Jag har nämligen fått erbjudande om att stå på en liten marknad i maj. Så nu måste jag försöka hinna sy ihop lite plagg som jag kan ta med mig dit. Så spännande när man är helt nybörjare. Men nån kanske vill köpa ett hemsytt plagg till sin lille. Är ju ingen annan som har likadan så det kan ju vara lite extra kul. 

Eltons byxa som han fick! 

(null)

Vår tid i port 73 med lite gofika medans vi väntade på att Christer skulle bli färdig i håret. 

(null)

(null)

(null)

(null)

Nu ska jag sova. 
God natt!

Äntligen lite tid

Hej alla och god kväll! Äntligen fick jag lite tid till bloggen och till symaskinen. Färdigställde en body till Elton nu på kvällen som jag blev ganska nöjd med faktiskt trots lite missar. Men det var första gången jag använde en bandkantare och tvillingnål, så då r det helt klart godkänt!

(null)

Ett sött tyg tycker jag!

Innan idag har Jenny varit här och lånat vår tvättmaskin samt att hennes barn har lekt här en stund. Det fick bli pizza till middag enligt alla barnens önskemål. Hjälpte även Eva på förmiddagen och skjutsade henne till doktorn. Hon har haft feber länge till och från så hon behövde ett sjukintyg. 

Hennes dotter fick faktiskt följa med och rida på Jacson i söndags. Alltså den hästen är bara för go!❤️ Vätldens bästa, snällaste Jacson! Så älskad av alla som går träffa honom. Saknar att ha honom jämt, men får nöja mig med så som jag har det nu.  Blev i alla fall två långsidor i ridhuset i galopp för min del också tillsammans med Julia. Hon fick inte fram honom själv så jag satte mig upp bakom sadeln på rumpan och red med henne. Finns någon snällare häst?? Näää jag tror faktiskt inte det.

(null)

(null)

Elina red också en stund, och efter alla var färdiga så fikade vi hos Anna. 

De andra dagarna som varit har rullat på som vanligt. Man tänker att man ska hinna mycket på dagarna när man är hemma men det gör man inte. Bebis vill ha uppmärksamhet nästintill hela tiden så det blir mest mys i soffan faktiskt med en kopp kaffe.  Träffade en gammal kompis här hemma igår också vilken var väldigt trevligt. Lisa som jag ridit tillsammans med när jag var typ 15-16 år. Hon har också en liten bebis som är född ca 2 veckor innan Elton. Roligt att ta upp kontakten igen!😃 Så i morgon ska jag hem till henne och fika lite och se hur hon bor och har det nuförtiden. 

Men nu är det dags att sova. Bjuder på en bild på finaste grabbarna!❤️
God natt!

(null)


Tidig morgon

Jag kan inte riktigt säga att jag gillar Evans nya morgonrutin att vakna vid halv 6. För innan det så är dessutom Elton vaken för mat vid typ halv 5 så jag hinner typ inte sova nåt där emellan heller. Så mina dagar börjar tidigt! Inte så konstigt att man känner sig helt slut på kvällen. 

Sitter med Evan och Elton i soffan och äter lite smörgås. Idag är barnen lediga så vi tar helg nu. Elina sover fortfarande, lyckosten.😂  får se vad vi ska hitta på idag. Men först av allt behöver jag en kopp kaffe innan jag ens gör någonting.

(null)

(null)

Tidigare i veckan har barnen varit på förskolan och jag har varit en del hos min mamma. 



Hello

Hej igen!😃 
Sitter i min mammas soffa med sovande bebis i famnen. Snart dags att hämta de andra barnen på förskolan. Kan inte hjälpa att jag jämt får lite dåligt samvete att dom är på förskolan när dom egentligen kan vara hemma med mig. Men det är inte hållbart alla dagar att dom är hemma då det blir mycket bråk när de blir understimulerade. Och jag kan inte vara på tre ställen samtidigt. Elina tycker dessutom det är roligt att leka med sina kompisar som finns där.

Elton har idag varit på BVC och fått rotavaccin.  Han var så duktig så och han börjar äntligen må bättre efter den hemska förkylningen han haft i flera veckor. 

Många hemmadagar har det blivit och vi har fått besök av mina snälla vänner som kommit och fikat trots med risk att bli förkylda. 

Jag har nu när jag varit hemma så mycket även lyckats sy både en klänning och en kjol till Elina. Och Elton har fått prova flaskan för första gången efter att jag pumpat. Kan ju vara bra att det fungerar om jag behöver vara borta en lite längre stund någon gång.

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)


RSS 2.0