Hektisk dagens massa förberedelser

23.54 och NU lägger jag mig äntligen i sängen. Och då har jag inte ens hunnit duscha än. Men det skiter jag i. Tar det på morgonen istället. Har inte pysslat med Jacson idag så som jag hade velat men det har liksom inte funnits tid idag till det med tanke på allt som skulle förberedas idag inför dopet. Så jag tar igen det på söndag sen istället. Anna tar hand om storhjärtat i morgon och sköter allt, men däremot smiterjag nog dit å pussar lite på honom ändå. Kan liksom inte hålla mig där ifrån nu när han äntligen kommit hem igen. Han är så himla fin, fantastisk, gullig, snäll, lugn, ja allt domän bra helt enkelt. PERFEKT!!! Och han har redan charmat in sig hos vissa i stallet som har blivit lite kära i honom. Han är svår att inte tycka om.

Men nu har jag kalla fall fixat det mesta inför i morgon. (Om jag inte glömt nåt.) Kokat pasta, fixat kyckling, bakat bullar och chokladrutor, packat kaffe och sockerbitar, ställt ordning i lokalen och röjt upp i köket som var kaos.

Så i morgon ska vi "bara" skära grönsakerna och blanda ihop allt så det blir färdigt att servera.

Barnen fick slicka av smeten på skedar, vispar och slickepotten. 😊 Evan vart helt lyrisk! Naminamnam!!😋

Nä nu måste jag sova!! God natt!


Jacson!!

Alltså det enda jag behöver berätta nu för att ni ska förstå varför det varit tyst här är JACSON! Han är äntligen hemma igen och jag har redan spenderat mer tid där än hemma dessa dagar. Haha!! Har man saknat nån så länge så blir det så! Och både jag, Anna och Elina har ridit på honom redan i skritt. Han är ju inte helt igång så vi kommer ta det lugnt med honom. Och dessutom är han rätt fet så han behöver banta lite.😂

Välrldens mest fantastiska häst på denna planet!❤️😍

Elina har även fått rida lite på Jacsons boxgranne, en liten shettis på 28 år.

Det är så härligt att vara tillbaka i stallet igen!

Så nu får ni lite mer häst här på bloggen igen. Både jag och mina barn är glada åt Jacsons hemkomst!

Nu ska jag försöka fortsätta baka här hemma inför morgondagen.


Dagens Tisdag

Nämen hallå!

Denna dagen har varit fylld med energigivande saker! Ett möte med Malin för att få lite pepp och tips, en regnig men skön promenad med Jenny för frisk luft och snack, tidig hämtning så vi käkade mellis hemma och hann leka tillsammans lite extra, god middag lagad av Christer, bebismys utspritt över hela dagen och snart är det möte med prästen inför dopet. OCH så har jag och Elina rotat fram lite hästsaker från förrådet och inför Jacsons ankomst i morgon. Spännande, pirrigt, fantastiskt!!! 😍

Evan passade på att "sova i lådan" medan Christer fixade middagen.😂 Christer och sina konstiga idéer. Haha!

Nu måste jag gå och stoppa Elina från att blöta ner hela badrummet. Hon håller på att tvätta händerna men har varit där inne i bra många minuter nu. Hör hur hon leker med vattnet.


Myser framför tvn

Blir inget babycafé idag. Evan har somnat i min famn så vi stannar hemma och myser istället. Kollar serier och bara chillar tills Elina ska hämtas.


Halvfärdigt

Känslan när man börjar göra något men inte riktigt hinner klart.. jobbigt! Men men.. får fortsätta nästa omgång bebis sover. Lite tvätt kvar som ska sorteras och in i garderoberna samt några skruvar i nya hyllan till Elinas rum.

Ska fixa ordning lite lunch nu, sen tänkte jag åka bort till babycafét i Tungelsta med Evan innan Elina ska hämtas. Fast känner mig rätt trött idag som vanligt så vi får väl se om jag orkar åka iväg. Harry är också trött idag, har inte ens klivit ur sängen från varma täcket än. Lilla fryslort!❤️


Fredag, lördag, söndag

Denna helgen har vi hängt med barnen bara. Eller ja idag har vi kört och hämtat en hösilagebal och fraktat den till nya stallet där Jacson ska stå också. Han kommer på onsdag nu istället för tisdag som var bestämt från början. Längtar som tusan! Men onsdag passar faktiskt bättre egentligen ändå så det är bra. Då har jag inget dopsamtal på kvällen och kan därför vara ned honom i stallet hela kvällen.

Elina har hängt med mig idag och Evan med Christer. Igår var Elina också med mig hela dagen och gick mig på nerverna. Hon frestar mitt tålamod nåt fruktansvärt just nu. Trotsig, envis, gnällig you name it!

Men jag försöker i alla fall även om jag får höja rösten några gånger för att hon ska lyssna. Inte lätt alla gånger.

Just det, igår hade vi städdag också i kylan. Höll på att frysa ihjäl. 😂

Har ju inte berättat om när jag var på rock of 80's i fredags heller. Men det var faktiskt bättre ön jag trodde det skulle vara. Riktigt roligt mellan låtarna och jag kände ju faktiskt till några låtar i alla fall. ☺️ En trevlig kväll med mina vänner, och supergod mat åt vi också.

Nu blir det bad med barnen när Evan vaknar igen och sen varma mackor. En mysig kväll inne med regnet smattrande mot fönsterna.


Trött torsdag

Idag är en sömnig dag. 😴😴😴 Evan sover så konstigt och oroligt på nätterna och har gjort det en längre period nu, så idag känns det lite extra. Elina är lämnad och nu sitter jag faktiskt på öppna förskolan med en kopp kaffe. Självklart valde Evan att somna precis när vi klev innanför dörren här.😂

Sen blir det en promenad med lille Harry och Pia. Snacka lite Jacson bl a. ☺️ Nu är det nära och jag längtar!!!

Bara tanken ger lite extra energi faktiskt!


Snart snart snart

Efter en dag med babycafé, långpromenad med Harry, bus hos Emma och Aston, dagishämtning och byggande av nattduksbord så är det nu dag att krypa till kojs. Tidigt jag vet, men sover man som jag på natten (typ ingentingför tillfället) så får man passa på när varaner väl sover.

En bra dag men nu är jag helt slut.

Längtar som en galning nu tills finaste Jacson kommer hem också. Inte långt kvar nu.👏🏻👏🏻👏🏻 Min vackra, snällaste dunderklump!❤️ Mitt hjärta!

Tänk att man kan tycka om en häst så mycket. Och jag tycker faktiskt lite synd om fodervärdarna som faktiskt blir tvungna att släppa honom nu. För jag vet precis vilken fantastisk häst han äro v hur lätt det är att bli förälskad i honom. Underbara Jacson!❤️

Dessa två bilder är fotade av fodervärden. Han har levt som en kung där borta och varit så älskad och så bortskämd. Men eftersom Emelie som haft honom nu ändå flyttat till Stockholm så kan hon ju hälsa på honom hos mig.

Dags att borsta tänderna...
god natt!


Lite mer hund idag

Idag åkte jag och Evan ut till Anna när vi lämnat Elina. Vi skulle få träffa hennes nya hund och få träna lite med honom. Kul med lite utmaning! Casper som han heter är en omplacering som är 11 månader. Blandning schäfer/golden/labbe.

Hundträning och sen kaffe och bulle på det. En perfekt start på dagen!

Och nu är vi hemma hos mamma en stund och ska strax gå och hämta Elina. Sen ikväll så ska jag på Teamträff med flera Forever-kollegor. Lyssna och få mer inspiration och idéer hur jag tar mig vidare.


Sömntutor

En i ena hörnet av soffan, och en i det andra.

Passar på att kolla lite serie då när jag kan sitta i lugn och ro. Christer är och ser fotboll med grabbarna så vi är ensamma härhemma idag. Blir en enkel kväll med färdigrätt till middag då jag inte orkar laga nåt. Men färdig lasagne är faktiskt god.

Får hoppas på att Elina fortsätter sova för natten sen bara. Jobbigt om hon vaknar sen och vill vara upp jätte sent.

Ska försöka göra lite nytta nu när barnen sover också. Planera lite och så.


Nämen hejsan igen

Här har det varit fullt upp med jobb i helgen på Rusta och då har jag umgåtts med mina barn och bara varit i några dagar. Känt mig otroligt trött och har inte riktigt orkat med någonting. Sen fick jag ett tråkigt besked igår.. Min älskade mormor har hastigt gått bort.😔 För tre veckor sen åkte hon in på sjukhuset och konstaterades med akut leukemi, och nu är hon borta. Att allt kan vända så fort och att livet verkligen är så skört. Men nu slipper hon smärtan som denna förbannade sjukdomen för med sig, och hon får äntligen vara tillsammans med morfar igen. Vila i frid älskade mormor!❤️❤️

Elina gjorde ett fint halsband till mig igår. Min fina dotter som är så duktig! Idag ska jag krama min familj extra mycket och verkligen säga till alla att jag älskar dom. Man får alltid en lite tankeställare när någon går bort.

Idag passar jag lilla monstret som inte är så liten längre. Primo.

Blir en lugn dag idag bara. Försöker få ny energi. Massa kaffe och massa mys så ska nog denna dagen bli bra.


Lek och bus

Idag känner vi oss piggare och mer som vanligt. Så vardagsrutinen med lämning gick väl sådär. Haha! Elina är verkligen så envis just nu.

Jag och Evan har varit på babycafét och myst och fikat, lekt och varit på rytmik. Roligt roligt!! ☺️ nu har vi ätit lite lunch och sitter på golvet och busar lite. Ska ta oss ut på promenad om en stund tänkte jag.

Denna lilla killen är verkligen en liten solstråle med ett leende på läpparna nästan hela tiden!❤️ Min älskade Evan!❤️

Mitt städade hem ser inte så städat ut längre. Christer röjde här igår och fick för sig att flytta om massa saker så nu är allt i en enda röra igen. Bara börja om att städa då...

Men först promenad..


Affärspresentation

Igår höll jag i min första affärspresentation. Pirrigt, lite hackigt, läste lite innantill, ja inte helt bra kanske men jag gjorde det i alla fall! 😃👏🏻 jag hade hela två gäster som lyssnade, Yvonne och Jessie. Och det genererade även till en liten försäljning vilket jag inte alls räknat med, så det var kul! Bara öva, öva, öva! Ska öva för Christer som får vara min kritiker. All kritik är bra kritik i detta läge, man kan ju bara bli bättre.

En mysig kväll med fika och lite annat snack också! Tack tjejer för att ni ville komma!! Alltid kul att ses! Och att få fika ihop är ju ett stort pluss i kanten, gottegris som man är.


Lite sjuk

Jahapp, då vaknade man upp av huvudvärk, tjock i halsen och snorig. Och inte bara jag, utan Elina också. Suck! Visserligen kände jag på mig igår att det var något på G så det känns inte så oväntat. Tråkigt att må dåligt. Som tur är så är Christer ledig idag så han kom ner nu och bytte av mig så nu ska jag lägga mig och vila en stund. Evan vaknade tiiidigt idag av att han behövde bajsa. Lille skrutt!❤️

Idag blir alltså en lugn dag för vår del. En krya på oss dag.


Slappa lite

Nu har vi hämtat Elina och ska bra slappa fram tills middagen ska lagas. Eller jag ska slappa samtidigt som jag jobbar lite med Forever och förbereder mig för min lilla presentation ikväll. Pirrigt och lite väl mycket på en gång, men övar jag inte så lär jag mig inte heller.

Har varit med Jaya och Charlie en stund idag och käkat lunch och fikat. Vi åkte till Jennifers jobb och fikade gratisfika. Gratis är godast!!😆

Haha, Jennifer påstod att hon hade ett skäggstrå som vi försökte dra bort.😂

Och nu har Albin kommit hit. Roligt för Elina att ha någon så nära att leka med


Hej måndag!

Avslutade kvällen igår med mackor och en latte hos Pia.❤️ en liten stund "för mig själv" innan sovdags.

Idag vaknade jag upp med en liten tjockhet i halsen. Känns som jag kanske börjar bli förkyld precis som Evan. Min lilla snoris. Har lämnat Elina på förskolan och sitter nu i soffan och väntar in Malin. Vi ska ha ett litet möte här hemma. Sen ska vi eventuellt möta upp Jaya och Charlie för lunch. Men vi får se.

Borde putsa fönstermarkiser här nere. Ser förjävliga ut. Men det är ju så kallt ute idag. Burr!!

En dag med tända ljus och mys!!


Äntligen rent

Känslan när man äntligen fått arslet ur och både dammsugit, moppat golv och tvättat en maskin tvätt. Aahhhh!! Bara lite småplock kvar, ja och övervåningen. Tänk om man hade enplanshus, vad mycket smidigare det vore.

Pia har varit hos oss nästan hela dagen. Vi har fikat och varit ute hos lilla Mackan och hälsat på. Härligt med lite sällskap så man kunde få lite ny energi.

Elina däckade i soffan medan jag städade så hon får sova vidare helt enkelt och jag ska väl försöka göra lite mer nytta innan jag går och lägger mig.


Kontraster

Då var vi på plats för att vara funktionärer på en hästtävling. Barnen väl inbäddade under täcket! Burr!!

Lite skillnad mot igår kväll när man satt inne i en varm lägenhet och spelade spel. Men kontraster är härligt!

Lets do this!


Underbara barn

Idag har vi varit på underbara barnmässan i Älvsjö. Ett litet äventyr med pendeltåget och massa att titta på.

Men nu är vi hos mamma och ska hämta Harry. Han fick var här så han inte behövde vara ensam. Så nu är det bara promenaden hem kvar och sen blir det tjejmiddag hos Camilla. Känns som det var 100 år sen vi sågs så det ska bli trevligt. Och Christer får mysa med barnen själv ikväll.

Elina blev fint ansiktsmålad.

Enda dåliga idag var att jag inte hunnit åka ut till lilla Mackan som jag också hade velat.


Denna trötthet..😴😴

Orolig natt igen och jag känner mig trött. Men startade dagen med min Aloe Vera-shot full av vitaminer. Så kroppen i alla fall får energi därifrån. Testa ni också! ☺️

Sitter just nu i mammas soffa och tittar lite på tv medan Evan sover. Ska nog blunda en stund jag med.


Utbildning

Nu har vi myst på babycafé, gått solig promenad med söta lilla Harry, varit och storhandlat och sen hämtat sessan på förskolan. En bra dag helt enkelt.

Och nu är jag inne stan och ska strax gå på utbildning med Forever, så roligt!😃

Ska suga åt mig massa info och bli inspirerad att kämpa!


Mot babycafét

Elina är på förskolan och vi på väg till babycafét. En uppfriskande promenad dit så nu är man definitivt vaken! Tänk vad lite frisk luft kan göra. Nu är det dags att busa!


Det var denna tisdag

Att starta dagenmed grötfrukost och alienera är fasikeninte det godaste, men väldigt bra för kroppen. Och jag vill ju må bra och bli mer noga med mig själv så jag kan lyckas med mina mål inom fitness och hälsa.

Borsta tänderna med nya tandkrämen- check! Japp, det känns bra!

Elina fick vara hemma idag då hon hade ont i magen när hon vaknade. Så vi tog en tripp till Ikea med Nina och Emma. Köpte endast gosedjur till barnen som dom fick välja och små förvaringskorgar till badrummet uppe. Så nu kan jag ha topsoch bomullsrondeller i dom istället för i originalförpackningarna.ket finare! ☺️

Vi har även varit hemma hos mamma en stund och hjälpt henne lite. Har fått lite planering gjord för Forever så får jag hoppas att jag lyckas få ihop det jag tänkt. Måste öva, öva, öva. Känner du kanske att du vill lyssna när jag övar?? Hör av dig! Jag behöver publik och jag kan bjuda på fika som tack!

Men nu ska jag sova. Har ju en dag i morgon också där jag kan klura lite till.
God natt!


På väg hem igen

Då har man kanske blivit lite klokare och sitter i bilen på väg hem. Äta, sen sova typ. Är trött som vanligt. Men ska fundera lite på vad mitt nästa steg är. Alltid inspirerande på föreläsningar. Kanske dags att kliva ur min comfortzone??😬 Får smida lite planer.

Men först lite sömn för på det planet ligger jag väldigt mycket back just nu.

God natt!


Öppna förskolan vs jobb

Efter vi vilat hemma och ätit lunch så gick vi till öppna förskolan och lekte lite. Evan tyckte det var roligt och fibblade med massa olika leksaker och tittade på de andra barnen.

Så duktig som har börjat sitta själv även om det är lite vingligt. Mammas stora kille.❤️

Sen hämtade vi Elina på förskolan och åkte hem och började med middagen. Fast jag åt soppa själv innan alla andra. För nu sitter jag bilen med Evelina och Sara på väg in till stan för lite jobb. Ska se en föreläsning och försöka utbilda mig lite.😬 Hann inte vänta in riktiga middagen så det fick bli så.

Linda hade varit förbi hemma och lämnat tre par supersnygga freddy-byxor till mig, tusen tack! Strl m satt som en smäck! Har alltid önskat mig såna här fina!😍😍 tack tack tack!!!

Så nu ska jag vara lite koncentrerad här i några timmar. Skönt att få träffa lite folk. Dags att suga åt sig information!


Trött måndag

Då har jag lämnat iväg Elina till förskolan och tänkte nu passa på att sova lite när Evan sover. Är förbaskat trött hela tiden så känns som jag ska ta alla tillfällen jag får idag till att vila.

Var en väldigt jobbig natt för min del. Både Elina och Evan har vaknat flera gånger så det har varit en del spring för mig mellan rummen. Inte lätt att vara småbarnsförälder alla gånger.

Men nu sover Evan efter att ha lekt med en ficklampa så bäst att passa på.
Harry sover också tätt intill som vanligt. Så mysig liten hund vi har! ❤️


Kontraktsskrivning

Idag har vi bara varit hemma förutom en avstickare till centrum för att hämta ut ett paket, samt till nya stallet för att skriva kontrakt. Känns lite overkligt.

En lugn och ganska trött dag i övrigt. Har haft en del huvudvärk.

Startade i alla fall morgonen med en ny vana idag, nämligen med en liten shot aloe-vera. Inte så gott direkt men förhoppningsvis så kommer även jag som så många andra som testat känna av en bättre och lite lugnare mage och känna mig lite lugnare i huden också och kanske slippa mina finnar som dyker upp lite då och då.

Mot ett nyttigare liv helt enkelt! Testa du också! Just nu har jag även dessa otroliga dunkar hemma så ingen väntetid på leverans.

Men nu ska jag sova. Hörs i morgon alla fina!


Ridinspo

Igår, lördag var jag på clinic och såg Carl Hester. Väldigt lärorikt och nyttigt på många sätt. Han gav massor med tips och trix man kan ta till sig av och var verkligen bra på att förklara saker. Han gjorde det dessutom med glimten i ögat och med små skämt här och där som gjorde cliniken extra rolig också.

Väldigt duktiga ryttare med sina otroligt fina hästar. Och tänk vilken skillnad det blev efter Carls små tips. Man såg verkligen förändringen på en gång. Häftigt med så duktiga människor inom häst och vilken inspiration man fick till ridningen. Nu vill man ju bara rida NU, NU, NU!! 😂 men jag får gott ta det lugnt så mitt bäcken kan få läka någon gång. Inget sittande i traven eller så.

1 månad kvar nu, sen kommer min stora kärlek hem igen. Jag längtar!!!

Min blivande dressyrstjärna! Lite tyngre och grövre än de vanliga dressyrhästarna, men vad gör det.


RSS 2.0