Fixardag

Skriv inläggstext 

Goddagens! Vad gör ni alla idag?


Själv har jag fixat ute på tomten hela förmiddagen och tvättat vårt förråd. Japp ibland är det jag som är mannen här i huset. Senare eller kanske i morgon tar jag tag i staketet som också behöver tvättas. Resultatet på förrådet.🌟🙏🏻 En jäkla skillnad!


Igår hann jag vara på jobbet i 3 timmar, sen ringde dom och sa att Evan var dålig i magen. Så det vart en vabbdag igår med fredagsgodis framför tv:n. Inte för att jag märkte nåt på Evan att han verkade dålig men men..


Fixade med lite leveranser på kvällen sen också när Christer kommit hem. 


Nu ska jag lägga mig i ett varmt bad en stund. Sen får jag se om jag gör mer nytta idag eller om det får vänta tills i morgon. 



En sjukdag

Idag fick jag meddela jobbet att jag var sjuk. Migrän, världens ryggvärk och allmänt helt slut. Har sovit nästan hela dagen så nu mår huvudet lite bättre. Ska satsa på att jobba i morgon igen.


Tyvärr har min kropp börjat reagera så här ibland när jag känner mig stressad eller har gjort för mycket fysiskt. Och två dagar i rad har jag lyft massa på jobbet. Fast det har inte bara varit jobbiga dagar. Igår var jag även på utbildning inne i stan. Så roligt att man får möjlighet att utbildas på ett så roligt sätt med så trevliga människor runt omkring sig i Forever. 


  Tänk att så fantastiska produkter finns som är så otroligt sköna att använda. Heat lotion är verkligen min räddning mot min trötta, ömma rygg på kvällarna. Rekomenderas varmt!! 


Men som sagt så har denna dagen spenderats i sängen. Inte många knop här inte. Hoppas på en bättre dag i morgon! 

Igår fick vi även reda på att Christer utvecklat allergi mot hundarna. Även häst, mögel, kvalster... han har ju haft allergi mot katt och pollen innan men nu har lite fler saker lagts till på listan tyvärr, så nu måste vi hitta en lösning med framförallt hundarna. Väldigt tråkigt besked. 

Nu ska jag sova och försöka få bort sista huvudvärken inför i morgon. God natt. 



Oj oj oj vad tiden rusar iväg

Var det verkligen 2 veckor sen sist jag tittade in här?! Ja tydligen! 


Jaja nu är jag här igen och denna helgen har vi spenderat både hemma då båda barnen varit sjuka samt idag hos farmor med skogspromenad, blåbärsplockning mm. Finns så mycket gott runt omkring på farmors tomt. Plommon, morötter, blåbär, grönsaker ja massa!! 


Jag vill också bo så här, på landet med skogen runt knuten. Helst med ett stall på tomten också. Vilken dröm!! 


Barnen har även badat i badkaret och lagom när Elina klivit upp så satte sig Evan på huk och sa bajs! Haha😂 och ut i vattnet flöt en lite bajskorvar. Tur man inte är så känslig. Jag bara skrattade och sa till Elina att det var tur att hon klev upp innan. 

Pannkakslunch och sen så somnade Evan. Vädret är kanon här, solen skiner och det är hur skönt som helst. Denna dagen kompenserar verkligen upp torsdag,fredag, lördag som har varit vabbdagar med feber och snoriga små näsor. 


Fast lite kul hade vi iofs igår när vi promenerade till en lekpark hemma. Och i fredags kväll fick jag även hem en ny begagnad soffa som snälla Omar hjälpte mig att hämta. Hilda hade ju kissat i vår andra. Och denna hittade Omar i en facebookgrupp så det var perfekt. Och gratis dessutom!! Första bilden från annonsen, andra hemma på plats i vardagsrummet. Har lagt kisskydd på och sen täckte jag över med svarta fleecefiltar. Så nu blir den inte förstörd om det händer nån mer olycka. 





Annars dessa två veckor så har det mesta varit ganska lugnt. Jag har ju börjat jobba igen och barnen är på förskolan på dagarna. Allt har rullat på som vanligt med alla vardagliga sysslor. I kväll kommer Christer hem igen också efter en liten grabbresa till Prag. Ordningen återställd och vi kan göra oss redo för en ny vecka med nya möjligheter! 


Ska försöka bättra mig här på bloggen. 


Lite bilder från lekparken också. Älskade ungar!❤️




Kvällsfix-bästa när barnen sover!

En ganska lugn dag idag med fortsatt kortdag på förskolan för Evans del. Jag passade på att vila medans båda barnen var iväg. Sen hämtning, en sväng till CRT för att köpa godis till hundarna, hämtat ut paket i två omgångar då dom missade ett paket, lämnat en stekpanna till Eva och hälsat på hennes dotter söta marsvin, badat med båda barnen ett och ett (=russin😂), och nu när barnen ligger i sina sängar och sover sött så har jag passat på att jobba/utbilda mig lite. Så skönt när jag får det gjort. 





Kanske vill just du låna hem lite produkter och testa. Jag fixar i så fall en låneväska med lite smått och gott så kan du testa i 3-4 dagar. Bara höra av dig så fixar vi det! 


Kika även in på min hemsida! 

http://myaloevera.se/jennysafstrom/

Japp jag är glad att få arbeta med bra produkter!!! Perfekt också att jag väljer själv hur mycket och när jag ska jobba.


Men nu är det dags att sova. 
Bjuder på en bild på stylade Evan från i morse!😍 Och de söta marsvinen så här på slutet. god natt!



Första dagen själv

Idag har Evan varit själv på nya förskolan för första gången. Det hade gått jätte bra och han hade varit jätte duktig. Så skönt att höra!



Vi har precis ätit middag och Charlie är här. Han och Elina röjer här hemma och äter nu morötter till efterrätt. Dom säger att dom är hästar.


Ska strax gå ut med hundarna en sväng. Gäller att passa på att gå lite längre när jag kan gå barnfritt. Blir nog läggdags tidigt för mig idag sen, är väldigt trött. Men vem vet, kanske blir pigg av lite frisk luft. 





Veckorna går

ja dagarna och veckorna går och jag hinner inte med. Halvvägs i graviditeten och idag skolades Evan in på nytt på nya förskolan. Denna veckan som var har gått i ett, jag har varit själv mycket med barnen och hundarna då Christer jobbat mycket. Och idag och i morgon är han också iväg på övernattning med jobbet då det är någon utbildning. 


I morgon måste jag försöka fixa en ny lampknapp till akvariet. Evan har dragit sönder den som är så måste koppla dit en ny. Ska få hjälp av en vän som kan sånt. Stackars fiskarna har haft mörkt i två dagar nu. 




I helgen var vi iväg hos barnens farmor hela lördagen och sen på söndagen så var jag och Elina hos mamma/mormor en stund. Sen köpte vi nya skor till alla. Stadium hade bra erbjudande nu så då passade vi på. Samt ett par stövlar från Inter sport åt Evan. 



Annars har det inte hänt så mycket veckan som varit. Jag försöker jobba lite hemifrån på kvällarna när barnen somnat och fixa det som behöver fixas. Harry har sträckt sig så det måste jag ta tag i i morgon också, ringa å boka en veterinärkoll av gans bakben. Och Hilda som för övrigt blivit stor tjej i helgen då hon börjat löpa behöver dra ut en valptand som inte vill lossna av sig själv. Så jag vet vad jag har och göra i morgon. Full rulle som vanligt. 


Men nu måste jag jobba lite. Gäller att vara lite effektiv när barnen somnat. 😃

God natt!






Full rulle hela helgen

I fredags besökte vi leklandet exploria. Var där i flera timmar och barnen lekte massor, åkte rutschkanor, åkte brandbil, fick släcka en "brand", köra bil, titta på dinosaurier och äta hamburgare. Båda slocknade på en gång när vi åkte hem. Så sen blev det en sen kväll eftersom Elina inte kunde somna på kvällen igen. Men men, kul hade dom.  






Igår var jag och Elina iväg och hjälpte Pia att flytta Confekt från betet till hans mya stall. Och idag ska jag hjälpa Jenny att köra henne och Sammy på dressyrtävling. Så full fart hela helgen. Hoppas på att få se lite fler fina eqipage idag på banan. Dressyrnördig som man är. 


Men först ska jag gå en långpromenad med hundarna innan jag åker för att hämta Jenny. 


En lååååång dag

En tidig morgon med Evan som inte vill sova mer, frukost, regnig kort promenad, sen storhandling. Redan efter det kände jag mig rätt trött. Men eftersom jag lovat Elina en pannkakslunch så var det bara att börja steka. Färgglada blev dom! Elina gillar att man färgar både pannkakorna och grädden men denna gången ville hon ha sirap till så då blev det vanlig vit grädda till oss andra.



Christer åkte sen till tippen med både skräp här hemifrån och från mammas lägenhet. Jag väntade hemma med barnen. När han var färdig så åkte jag ut till Anna där jag fick rida en sväng på världens bästa Jacson!❤️ Så härligt att få sträcka ut i en galopp på ängen barbacka. Underbara häst!😍 


Sen lite fika och kattgos med hennes nya lilla kattunge. Så jäkla söt och hur kelig som helst.

Efter vi tagit in hästarna på kvällen åkte jag hem igen och nattade barnen. Sen har jag suttit med jobb fram tills nu. Ca 2,5 timmars jobb äntligen. Har ju pausat lite i businessen nu när jag varit så trött men jag vill ju egentligen mer. Så idag efter lite ny energi från galoppen, så orkade jag både vika massa tvätt och fixa lite administration för mig själv, samt lyssna på lite utbildning. 


Men ny säger jag god natt, alldeles för sent då jag misstänker att min lille charmis kommer vakna tidigt som vanligt. 


Natti natti! 


RSS 2.0