En riktig slapparsöndag

Gick upp, duschade och sen satte jag mig i soffan och käkade frukost. Pang boom efter så somnade jag igen. Sov till typ halv 5 på eftermiddagen. Ooppps. Lagade enkel middag idag, vegetariska "köttbullar" med pasta och efter maten har jag nu promenerat bort till mamma med hundarna för att se någonting annat idag än hemmet. 

3, eller var det kanske 4 nyfikna hundar. ;)





Ska fortsätta slappa en stund här innan jag går hem igen. Elina och Christer har varit mer effektiva idag. Christer har varit två vändor på tippen med allt gammalt köksgolv samt med fyra säckar kaninbajs. Och nu är dom två i affären och storhandlar. Undrar hur bra jag kommer sova i natt, men som det känns nu borde det inte vara några problem så trött som jag känner mig. Inte många knop denna dag! 


Hemma igen.

Nu har jag och Elina gått hem igen från Jaya och Elina tokfäckade i soffan på en sekund.



Suck! Inte bra att hon somnade nu. Kommer bli en jobbig natt. Men men.. Ska väl passa på att dra på mig jackan och skorna och åka till Maxi å köpa blöjor så länge då. Sen hoppas jag på att få titta på serien som försökte oss på att titta på igår utan resultat då Elina inte ville titta på sin film. 

Morgon i stallet

Denna dagen startade med två hundpromenader och direkt efter det hästmys i stallet hos Pias häst. Elina fick rida och det vart nytt rekord idag i hur länge hon red, nästan 30 minuter! 


Sen åkte vi och köpte lunch från Pizza Hut och åkte hem och åt hos oss samt tog en kopp kaffe. Och nu är jag och Elina hemma hos Jaya och Charlie så dom får leka lite.

Christer och hans pappa fortsätter där hemma med att lägga golv i köket så förhoppningsvis är det klart när vi kommer hem igen. 



Jobba igen

Då sitter man här på jobbet igen med en kaffekopp i högsta hugg och nygjorda naglar. :) Hemma är det kaos idag. Charlie kom tidigt i morse och är där och leker med Elina och Christer och hans pappa lägger golv i köket. Grejer överallt och trång som bara den men förhoppningsvis går det fort. Jag har myst med hundarna och barnen. Vi har tittat på film och ätit munkar och smarties. Och nu när jag var tvungen att åka hemifrån så hoppade dom i vår säng. 



Ikväll hoppas jag på lite extra energi så jag kan gå med hundarna en och en. Så mycket lättare att få både Mili och Suki att fokusera på mig då. Harry gör ju som han vill oavsett haha! Lilla "kungen"

Såg en bild idag på finaste dunderklumpen på Facebook och kände bara en klump i magen samtidigt som jag är glad för hans skull att han har det så bra. Just nu har han nya kompisar i hagen också, nämligen får. :) Som jag saknar honom! Hjärtat är liksom inte riktigt helt utan min häst. 


Hoppas, hoppas, hoppas.... Det är det jag kan göra. 

Natti natti

Betalat räkningar - check
Promenerat hundar - check
Tränat lite enkla kommandon inne med Suki -check
Matat kaniner - check

Ja så nu kan jag med gott samvete krypa ner i sängen och sova äntligen. 


God natt! 

Lite kaffe innan kassapass

Försöker piggna till och väcka mig själv lite till nu innan mitt kassapass ska börja på jobbet. Kaffe och macka samt iskallt vatten. 



Hoppas på att Elina kanske har somnat när jag kommer hem ikväll så jag kan träna lite med Suki i köket. Göra kommandona lite mer befästa. Hon är ju rätt "fladdrig" :) haha. 

Nu måste jag svepa kaffet och kila och byta av personen i kassan. Tjoahopp! 

Privatträning med Mili

Idag har jag och Mili varit på äventyr på förmiddagen. En privatträning för Emma Willblad i detta ruskväder. Blev skvallerträning för hela slanten vilket var ett nytt och nyttigt tänk för min del. Ska försöka jobba bort Milis skällande på allting. Så det vart mass godis och belöningar för rätt beteende och ingenting vid fel. Hoppas att polletten som trillade ner lite idag i hennes huvud vill stanna kvar. Så om nån där ute har en hund som också behöver träna på att möta andra hundar eller bara vill vara med och hjälpa mig och Milis träning så hojta! Vi behöver träna mycket mycket mer! :) Så roligt när man får rätt reaktion och bra att få hjälp när man fastnat själv i träningen. 

Bjuder på tröttishundar från igår kväll innan läggdags. 



Och så en busElina som inte alls ville sova igår. :)




Tröttheten vinner

Efter att ha promenerat hundarna och tagit en varm dusch med en äppeldricka i högsta hugg så slog nu den där tröttheten till pang boom. 


Ska lägga mig och vila i sängen tror jag. Bäst att lyssna på kroppen när den säger sitt. Fick precis svar och på Sukis urinprov som visade precis som vi trodde att hon har urinvägsinfektion. Så nu skulle dom analysera det lite mer och höra av sig igen om vi ska byta antibiotikan mot nåt annat. Eventuellt kommer denna klara både för tanden och urinvägsinfektionen men dom var inte helt 100 än. Skönt att få ett svar i alla fall och att vi gissat rätt. 

Borde egentligen sortera in tvätten i garderoberna men skjuter nog på det lite till. Allt är iaf rent som ligger i bamsehögen. 


Dags att blunda lite. Sköööönt! 

Nu blir det en semla framför en serie

Efter några timmars jobb så är det skönt att vara hemma igen och se att Suki är sitt busiga jag igen. Lagade vegetariskt idag till middag och känner mig lite duktig. Alla borde ju egentligen äta mindre kött, men tycker det är svårt att komma på maträtter. 


Nu ska jag äta semla och titta på en serie. Slapparkväll deluxe. 




Snart får jag hämta Suki igen

Sitter just nu i väntrummet hos veterinären och väntar på att få hämta ut Suki igen efter hennes lilla "tandoperation" Åkte aldrig hem igen eftersom dom sa att hon skulle vara klar efter ca 2 timmar så jag gick och åt en kebabrulle under tiden i centrumet i närheten. Lilla hjärtat! Tänk att hon redan behövt blivit sövd. <3



Allt har i alla fall gått bra och nu ska hon bara äta antibiotika i några dagar för infektionens skull. Skönt att få hem henne så snabbt så hon kan vila hemma i stället för här. 

Dags att betala och sen fortsätta vänta lite till. 

Nu har även hund nummer 3 intagit en plats i sängen när inte Christer ligger här


Japp med tre hundar i sängen ska jag nu sova. Suki vid fötterna, Harry vid sidan om mig och Mili med huvudet på sidan av min kudde. :) Och så Elina i sin säng precis bredvid mig förstås. Christer skulle vara vaken ett tag till och titta på tv men jag orkar inte idag. Måste gå upp tidigt i morgon också och åka iväg till veterinären. Fick tid 8.45 och det ska enligt gps:en ta lite mer än 30 min att åka dit så tänkte ta det säkra och åka 1 timme innan. Så får vi se om dom hittar resten av tanden som var trasig i Sukis mun. 

Säger god natt och hoppas allt går bra i morgon både med veterinären och på jobbet. 

God dagens

Har i morse varit på personalmöte på jobbet och ska nu lägga mig å vila lite innan jag börjar jobba igen kl 15. Sovit lite dåligt i natt pga illamående. Igår kväll efter att jag och Elina gjort rent till kaninerna så small illamåendet bara till och jag var tvungen att spy innan jag kunde sova. Så less på illamåendet. Ska bli skönt när det släpper sen.



Ligger just nu i sängen och alla hundar är här uppe med mig. Mina beskyddare! <3 

Hoppas på att somna en liten stund nu så jag orkar jobba sen utan att känna mig som en zombie. 

God morgon söndag

Sitter just nu och äter min frukostgröt efter en skogspromenad med alla hundar. Alla fick vara lösa och busa av sig vilket verkade uppskattas. Christer och Elina sover fortfarande så tänkte passa på att lägga mig en liten stund till i soffan innan jag måste åka till jobbet. Min energi är verkligen lika med noll. Blir andfådd för minsta lilla ansträngning och känner mig konstant trött. Inte ens den friska luften får mig pigg. Suck! 

Jaja bjuder på lite bilder från morgonen i alla fall. :)





På vägen hem igen fick dom ha koppel. 


Ha en fin dag!

Jobblördag och nu slapparkväll

Startade denna dagen med två separata promenader, en med bara Suki och en med Mili och Harry. Tränade på att ha Suki lös för första gången fast med kopplet kvar hängandes. Gick väldigt bra måste jag säga. Hon är ju fortfarande väldigt osäker ute och håller sig då ganska nära. Allt är lite läskigt enligt henne. 




Sen har jag jobbat under dagen och kom precis hem och har gett hundarna vars ett ben att tugga på. Lite lördagsgodis. 


Snart är middagen klar här också och jag är sååååå hungrig. Har inte ätit sen kl 11 idag. Hade ju ingen rast på jobbet idag när jag bara jobbade 5 timmar. Elina har somnat i soffan här efter ha varit hemma hos Jaya och Charlie och lekt och badat. Men som tur är har hon redan ätit så hon får sova en stund lilla tröttfian. <3


Då kan vi passa på att kolla ett avsnitt av Walking dead medans vi äter. :) 

Nu måste jag duka. 

En sån där trött dag igen

När energinivån är på noll så blir jag så lätt irriterad för minsta lilla. Har försökt vila typ hela dagen medans Christer var på leklandet med Elina bortsett från utevistelsen med hundarna, och ändå känner jag mig helt slut nu. 

Hundarna har levt rövare här hemma nu på kvällen och varit på sitt busigaste humör alla tre och Elina har hakat på och varken lyssnat på mig eller Christer. Så nu ska jag njuta när jag äntligen får gå och lägga mig. Torkat säkert 7 kisspölar bara sen jag kom hem från jobbet. Ska nog kolla upp så hon inte har urinvägsinfektion eller nåt för det känns inte normalt att hon går och småskvätter hela tiden. Får ringa på måndag igen och boka en tid. Pluss attjag måste ringa och kolla hur det går med remissen vi skulle få skickad till mälarhöjdens veterinärklinik för hennes tand som var trasig. 

En trött "tjockis" på jobbet idag. Börjar bli tungt nu. 



Elina hjälper till att moppa kiss. :)


Nu säger jag god natt och hoppas på en piggare dag i morgon. Jobbhelg och allt. 


God kväll torsdag

En dag med både läkarbesök och jobb. Så Christer har fått klara sig själv med hundar och barn fram till kl 17.30. Jag gick ut med alla i morse men sen har dom varit själva utan mig. Bra träning om inte annat för honom att vara själv med valpen. Han måste lära sig att uppfostra henne han med. Och nu på kvällen så tog jag med mig Elina och hundarna hem till mamma för hamburgermiddag. Suki var väldigt lugn måste jag säga. Hade trott att hon skulle vara mer ängslig men det gick över förväntan och hon låg så snällt bredvid mig. <3 

Som vanligt så åt Elina nästan ingen mat varken till lunch eller middag så hon får väl fortsätta gå på frukt och vällingdieten. :) tokfian. 

Min lilla busunge vid lunchen innan idag. Försöker prata sig ur situationen så hon ska gå och leka istället för att äta Christers köttgryta. :)




Nu är vi i alla fall hemma igen från mamma och Elina sover sött, så då ska jag passa på att mysa med hundarna en stund innan jag också kryper till kojs. 

Slappardag

God kväll!
Idag har jag typ slappat i soffan hela dagen fram tills jag skulle jobba med undantag för hundpromenad i morse. Somnade en stund på soffan medans Christer och Elina hade tagit med Suki för att möta upp Jane och hennes hund Maja för en playdate. Är så trött hela tiden. 

Och nu efter jobbet så fortsätter jag att slappa med undantag för lite träning med hundarna och mys och godisstund med dom alla tre. 






Ska nog gå och lägga mig snart tror jag.  Elina sov redan när jag kom hem så hon  är redan på plats i sin säng. Ska bara ut till kaninerna först och natta dom. 

God natt

Veterinärbesök

Nu är Suki besiktigad och det visade sig att hon har en liten fraktur på en mjölktand. Förmodligen som skadats under resan nån gång. Så vi skulle få en remiss till mälarkliniken för eventuell tandutdragning. Risken är annars att tanden under inte kommer upp som den ska eller att det samlas bakterier där som kan ge infektion. 

Hon var i alla fall jätte duktig i både väntrum och inne hos veterinären, även om hon tyckte det var läskigt. 


Nu ska jag förflytta mig från soffan gill sängen. Om Harry bara flyttar på sig. :)


God natt!

En liten slapparstund i soffan

Nu är ja hemma från jobbet igen och har gått en promenad med Suki och en med Mili och Harry. Ätit god pasta carbonara och ska nu bara sitta och jäsa en stund i soffan innan jag måste åka med Suki till veterinären för en besiktning. Hon måste nämligen ha ett svenskt veterinärpapper för att få igenom försäkringen. Har lite huvudvärk så ska bli skönt sen när jag kommer hem igen och kan börja varva ner. 







Lite stressad

Ringde precis hem en snabbis och kollade läget med Suki. Hon hade tydligen börjat gnälla en del när jag gick hemifrån och sprungit runt i hela huset och letat efter mig. Lilla skruttan. <3 först nu hade hon lagt sig till ro. Får väl se om hon blir glad sen när jag kommer hem igen. :) Lilla puppylove <3




God morgon

Dags för lite frukost. Funderar på om jag ska äta mannagrynsgröt, filmjölk eller bara rosta lite mackor. Vilket problem! Haha!

Har varit ute med Mili och Suki redan medans Harry fortfarande sov uppe i sängen med Christer och Elina. Hundarna har inte helt respekterat varandra än så nu i början blir det till att hålla ett extra öga öppet hela tiden men det har gått bra hittills. 



Sen kl 13 blir det jobb för min del. Så då får de andra här hemma klara sig själva några timmar. Bra att Christer får träna lite på valpuppfostran också. 

Nä nu måste jag äta innan jag hungrar ihjäl. 

Nu är snart dagen slut

Ett ständigt passande här måste jag säga. Suki är lite kaxigare nu och testar lite. Har påbörjat lite träning på "sitt" idag med ganska bra resultat. Snart så fastnar det nog.
 
Ska strax gå och lägga mig då jag är sjukt trött. Hoppas bara att Elina vill sova hon med. Hon verkar inte så trött än så vi får väl se hur det går. Just nu ligger hon och kollar på "stora" Innan idag har hon kollat på lejonkungen 3 ggr. Att barn inte tröttnar. Igen, igen, igen säger hon. :)
 

Christer har varit duktig och målat här hemma idag också. Tummen upp!!
 

Hoppas verkligen att denna natten blir lite lugnare vad gäller kisseri med valpen. Har moppen redo i alla fall. :) Nu gäller det bara att få henne att ligga lika lugnt uppe som här nere under bordet.
 

Säger god natt och hoppas på lite sömn nu. Natti natti!
 

Första dagen med valp igen

 
Tidningspapper på golven och ett ständigt kisstorkande. Haha! Hon är ju lite nervös så hon kissar på sig lite då och då. Hon har lekt lite med Mili på baksidan och tittat på kaninerna, och strax ska jag gå och hämta Harry hos Christers mormor som har passat honom. Så får vi se hur dom två reagerar på varandra. En i taget. Nu ligger hon och vilar lite här på golvet.
 
 
Känner mig lite trött idag. Fick springa upp några vändor i natt så ska nog bara ta det lugnt idag och bekanta mig med Suki helt enkelt.

Äntligen ligger jag i sängen

Är så trött nu efter allt resande så det ska bli riktigt skönt att få sova, om jag nu får det. Det var en väldigt rädd valp vi hämtade ut på Arlanda men väl här hemma sen har hon sprungit omkring som bara den så får väl se om hon vill sova. 


Lilla skruttan. <3

God natt! 

Zyrisch

Nu sitter vi i en lounge på Zyrisch flygplats och väntar på nästa flyg hemåt som inte går förens 16.35. Segt..

Men bara att gilla läget, snart är vi hemma igen med vår valp och får hämta upp Elina hos farmor. Hon ska få en liten present härifrån när vi kommer, en ny häst till sin samling. :)


Nu är det bara att fortsätta vänta..

Från ett äventyr till ett annat

Ledsen för dålig uppdatering men här kommer en nyhet i alla fall! Förra veckan var vi ju iväg och hämtade hem Pias häst, och denna helg har jag och Christer varit iväg, eller vi är fortfarande iväg. Nu släpper jag bomben! Vi har precis köpt en ny familjemedlem, en valp vid namn Suki. Vi befinner oss nu i Makedonien där valpen är född. Yes en import är det av rasen American Akita. Och hon är så fluffig och söt, men väldigt rädd än så länge. Vi hade tingat en valp men vi valde sen en annan här när vi väl träffat dom då den vi valt från början var mindre och dessutom hade fått diaré nu i veckan. Vågar inte riskera något så vi tog en piggare och friskare valp. :) men denna är också hur söt som helst! Så här är hon, vår nya lilla tjej i flocken SUKI! <3


Nu väntar bara några timmars flygresa hem. Detta är så spännande! Hon är redan så älskad! 

Så söt så jag typ dör

Nu är det snart dags för mig att åka mot jobbet och spendera kvällen där. Känns helt ok faktiskt. Idag har jag fått valpmysa hos Emma ju. Hon har precis fått hem en liten mopsvalp och jag tror att jag dog lite så söt den var, lilla Siri. <3





Som en liten piraya var hon! Skulle bita i allt och var helt sjövild men sååååååå söt! 

Kommer nog leva på den myskänslan resten av kvällen. Valpar är ju underbara!

Svinkallt ute ju

Efter en iskall promenad så ligger jag nu  i soffan och inväntar Jenny som ska komma om en stund. Vi ska åka hem till Emma för lite lunch. Tröttheten slog verkligen till nu när jag kom in. Suck! 


Med Harry på magen tänker jag inte röra mig ur fläcken tills Jenny kommer. Hoppas jag inte somnar bara. 

Hur ska detta gå

En liten sämntuta som INTE vill vakna. Tänkte försöka få iväg henne till dagis en stund idag så hon får leka med sina kompisar men det är inte lätt att få upp henne. Hon är tröttis. <3



Bara försöka lite till och hoppas vi hinner i tid. 

God morgon!

Sket i träningen

Motivationen är som bortblåst i och med min trötthet i kroppen. Ligger nu i sängen istället och ska sova. Lite kvällsgrubblande i vanlig ordning som gör det svårt att koppla av helt. 

Natti natti

Lite kvällspyssel

Efter middagen så tog jag fram pennor och Elinas målarbok till henne så jag kunde fixa i köket. Christer tog ut hundarna och för första gången tror jag så satte sig Elina nöjt och ritade lite medans jag höll på. Sen kom Christer in och då ville Elina att han också skulle måla så då gjorde han det. :)
 

N
 
När jag var färdig med att plocka undan så fick jag också fylla i lite i målarboken, ganska kul faktiskt! Synd bara att jag inte fick göra klart för Elina.

Nu blir det att slappa i soffan en stund så får jag se om jag kanske ska ta mig i kragen och gå bort en sväng till gymmet för lite enklare övningar tillsammans med Jenny sen vid 21.

Leka leka leka

Sovmorgon idag igen för min och Elinas del, tröttmössor som vi båda är. Jag är verkligen som en zombie nuförtiden och tröttheten går liksom inte över. Har köpt järntabletter nu som jag ska ta i alla fall och hoppas att dom ska hjälpa lite.
 
Idag har vi promenerat ute i snön med hundarna tills Elina började frysa och sen varit en snabbis i affären för att köpa lite fikabröd. Magda kom förbi med sina barn så dom har röjt här nu på eftermiddagen och åkte nyss. Elina var glad att äntligen få leka med lite kompisar. Tokfian, hon vill inte gå till dagis men hon vill ha kompisar att leka med. Och kompisarna är ju på dagis.
 
I morse fick jag agera kompis och leka med hästarna som är favoriterna just nu. Varje dag ska vi leka med dom och Elina vill bestämma allt. Vi byggde en hage av lego och lekte.
 

Nu ska jag titta på lyxfällan och sen laga mat. Fiskpinnar och potatis får det bli idag. Mums!!

Lite hästmys idag

Efter en väldigt slapp dag där jag och Elina sov bort halva dagen och sen bara ha varit i affären och köpt mjölk samt bytt däck på Christers bil som han fick punka på igår, så fick jag äntligen mysa lite med en häst. Pias lilla nyköpta Confekt "socker-Conny" Vi tränade lite ledarskapsövningar från marken då han är väldigt ouppfostrad och är som en bulldozer som bara plöjer allt i hans väg. Men det tog ca 10 min, sen gick allt som smort. :)


Väl hemma från stallet så gick jag 1 timmes promenad med hundarna på en gång. Massa frisk luft och sen en dusch på det. Så nu kan jag gå och lägga mig och känna mig nöjd. 




Typiskt bara att Elina vaknade så fort hon hörde att jag gick in i sovrummet. Så nu mutar jag henne att hon får se en film på iPaden så jag kan ligga och slappa åtminstone. 

God natt!

En helg fylld av bilkörning

Hej.. Har inte haft varken tid, ork eller möjlighet till bloggen denna helg. Har nämligen varit Pias chaufför denna snöiga helg för att hämta hem hennes nyköpta häst. Vi har kört i 16 timmar totalt på två dagar då vi fick ligga i ca 60km/h nästan hela vägen både dit och hem då det var halt väglag med dåligt väggrepp. Hästen är en jätte söt liten Tinkervalack på 147cm vid namn Confekt. Supersnäll verkar han vara och tror hon köpt en toppenhäst. Ingen var gladare än Pia när vi äntligen efter så många timmar kommit fram och lämnat av hästen i sin nya box.


Verkligen bra träning för mig att köra släp. Men fy vad mycket skit man tryckt i sig på vägen. Massa godis och Cola blev det som färdkost. Men allt har gått superbra trots vädret emot oss och många timmar bakom ratten. 

Så idag har jag och Elina bara slappat. Har känt att jag behövde ta igen lite sömn och även bara koppla av. Var bara en sväng till mödravården i morse för kontroll där allt var bra utom mitt järnvärde, så blir till att köpa järntabletter. 

Nu ska jag börja med nån middag. Får bli nåt enkelt tror jag. 

Superphoto, en rolig app när man har tråkigt

Idag blev det inte så lång hundpromenad som jag hade velat någon gång. Min högra sida krånglar i fogarna och jag har typ haltat på höger ben idag så allt har fått gå i slowmotion. Och på jobbet satte jag mig i kassan typ hela jobbpasset då jag ändå inte kunde göra nytta någon annanstans. Vissa dagar har jag ondare än andra och idag var en sån dag tyvärr. 

Lekte lite med appen superphoto innan idag och tycker bilderna blir väldigt fina. 




Och så en fin på älskade Jacson som jag saknar varje dag. 


Är verkligen en bit av mig som saknas när jag inte får ha häst. En tomhet inom mig som inget annat kan ersätta. Jag är en riktig hästnörd rakt igenom. 

Men men... Bara gilla läget och försöka acceptera. Ska snart försöka få med mig min otroligt pigga dotter som inte alls vill sova upp till sovrummet i alla fall. Ska muta med att hon kan få titta på film där i stället så kan jag få lägga mig i sängen. Min kropp är helt slut nu trots att jag knappt gjort nåt idag känns det som. Men innan vi går upp ska jag ut till mina små fluffiga kaniner och ge dom lite mat och morötter så dom klarar sig under natten samt klappa dom god natt. Mili ska få sin medicin och fiskarna lite mat. 


I morgon ska jag försöka väcka Elina lite tidigare. 
God natt!

God morgon

Klockan är nu 10.55 och Elina sover fortfarande. :) Jag har varit vaken ganska länge men ligger och myser under varma täcket i väntan på lillfia. Får se om vi tar oss ut för lite pulkaåkning idag i kylan eller om Elina vill leka inne. Hundarna har varit ute i morse och ligger här bredvid mig och myser dom med. Är sugen på att fortsätta träna lite med Mili idag för att se om det fastnade nåt av det vi gjorde igår. Hon är väldigt rolig att träna med faktiskt trots att hon går upp i varv väldigt lätt och kan bli skällig. Svårt bara att hitta på övningar som hennes höfter inte blir överansträngda av med tanke på hennes artros. Inga hopp och studslekar eller tvära vändningar. 


God morgon i alla fall!! 


En dag på husdjursmässan

Go kväll!! 
Idag har jag och Elina tillsammans med Jaya och Charlie spenderat dagen på husdjursmässan i Kista. Den var inte alls lika stor som när man själv var liten. Då var det två stora mässhallar med MASSA djur överallt. Nu var det endast en hall som var rätt liten ändå och inte alls lika mycket djur. Lite tråkigt tyckte vi vuxna men barnen hade väldigt kul i alla fall. Dom fick köpa godis, munkar, ett litet låtsasdjur var, rida ponnyridning två gånger, klappa får, klappa orm, ha papegoja på armen och springa runt bäst dom ville hela dagen. 








Dom fick även köpa med sig varsin ballong hem. Charlie har tydligen lekt med den ända sen han kom hem. Hans ballong blev en Olof från frost, Elina valde en rosa häst med vingar. 


Jag själv shoppade en kaninsele för 10:- och ett 3m långt blått koppel så kanske det blir lättare för Elina att gå med kaninerna när det är lite längre. Det vi har sedan innan är ju så kort.


På vägen hem svängde vi förbi Mc Donalds så vi fick i oss lite mat och sen vidare hem för att lämna Jaya och Charlie. Sen parkerade vi bilen hos mamma och gick in där en stund då hundarna varit där under tiden vi var borta. Drack lite kaffe och åt sockerkaka innan vi åkte hem igen. Sen har Elina fått vara inne med Christer medans jag gick ut på promenad med Mili. Vi körde en träningspromenad med massor av fotgående. Nyttigt för lilla stressMili. Provade även att göra den så kallade "apan" när vi passerade en lekplats. Nästan helt bra. :) Bara ena tassen som åkte ner lite tidigt hela tiden.



Fryslorten Harry fick stanna hemma i värmen. Han fryser ju som bara den nu när det var hela -14 så endast lite snabb-kissrundor för hans del. Men tränade lite med honom också när jag kom in. Håller på att lära honom att "sitta vackert" :) Fick hjälp av Elina att mata fiskarna nu innan läggdags också så nu är nog alla djuren glada.



Och NU har både jag och Elina bäddat ner oss i sängen med hundarna. Dags att försöka sova lite efter denna väldigt lyckade dagen.

God natt!

Nämen hej migrän

Och där kom migränen som ett brev på posten för att jag slappnade av en stund. Så jag släcker nu lampan och går och lägger mig bums. Mörker är det bästa mot denna hemska huvudvärk!

God natt

Aaahhhh


Varmt och skönt! Och sällskapet är det inge fel på heller. :) Min lilla busfia som dragit in hela leksakslådan. :) 




Jobbdag idag

Hej hopp! Idag fick jag köra dagjobb mellan 12-17. Har stressat runt och känt att jag inte hunnit så mycket jag hade velat men gjorde så gott jag kunde. Mycket kunder idag och många frågor. 


På vägen hem svängde jag förbi favvozoobutiken CRT zoologiska och köpte med mig lite nya fiskar. Så nu ligger dom i akvariet och vänjer sig vid temperaturen innan jag släpper ut dom.



Blev även en pizza från Pizza Hut till middag så nu ska jag sitta här och jäsa en stund. 

Elina och Christer har varit hos Christers farmor idag och ätit lunch och busat så dom kom hem för bara en liten stund sen dom med. Blir nog en slapp kväll känns det som. Ska ta en varm dusch eller varmt bad tror jag och bara värma upp min onda rygg. Börjar verkligen känna mig tung nu.

Ett stycke Chihuahua säger hej! :)



Nya naglar

Kör en repris från igår och ligger och slökollar på tvn innan det är dags att jobba lite. Har varit hos Petra och gjort nya naglar innan som jag blev supernöjd med. Fin glittrig blå färg vart det och så kortade jag ner dom så mycket det gick för att underlätta så dom inte går av lika lätt på jobbet.


Elina ligger bredvid och tittar på sin "stora" och är också en slappis. 


Ska ta en kopp kaffe till tror jag så jag förhoppningsvis lyckas ta mig ur denna trötthet med lite energi. 

Verkligen en slapp dag idag..

Idag har verkligen varit en slappardag från morgon till kväll. My tittade förbi en snabbis förut och det är väl typ enda gången fram tills Christer kom hem som jag och Elina inte låg i soffan. 

När Christer kom hem käkade vi middag och sen flydde jag hemifrån en stund till Ica Maxi. Behövde handla lite och jag som egentligen tycker att det är jätte tråkigt att gå i mataffärer valde frivilligt att åka dit för att se nåt annat än huset idag. Och nu har jag precis kommit in från kvällspromenaden med hundarna och ska gå och lägga mig. 

I morgon ska nya naglar göras och sen vet jag inte om det blir jobb eller inte. Chefen har inte skickat nåt schema till mig för denna veckan som kommer så får väl bli en överraskning. 




God natt!

Slappardag

När man känner sig så trött som jag gör idag så går det inte i många knop. Vi slappar i soffan hela högen framför tv:n. Ibland får man lata sig. Har i alla fall tvättat en maskin tvätt och en till är nu igång. Blir mycket att tvätta när man struntat i det i en vecka men är rätt så skönt att ha en eller två tvättdagar istället för att tvätta varje dag. 


Har gått in i ny gravidvecka nu också och därmed in i tredje och sista trimestern.




Robin kommer strax förbi på en kopp kaffe med Adrian. Han var ute och promenerade. Kanske får ta en kopp jag med så jag vaknar till. 

Lite kvällsläsning innan läggdags

1 timmes promenad i sakta tempo med hundarna lösa största delen, lite kvarg och banan som kvällsmål och en kopp varm oboy så slänger jag mig ner i soffan för lite läsning innan sovdags. 


Fick denna tidning på hundmässan men har inte hunnit titta i den än. 

Börjar känna mig väldigt trött nu så blir nog bara lite läsning, så sparar jag lite till senare. Mili och Harry verkar också lite trötta efter promenaden.


Säger god natt redan nu! 
God natt!

Spakväll hos min mamma.

Efter en dag med lite småshopping i Haninge c med lunch på Mc Donalds och kaninshopping på foderboden så avrundar vi nu dagen hemma hos mamma. Lämnade Elina här och så åkte jag hem och lämnade bilen och kaninernas spån mm och promenerade över med hundarna. 


Elina har lekt massor med sina små djur som hon fick köpa i leksaksaffären och jag har passat på att ha spa för mig själv. 



Färgat håret, haft ansiktsmask och även provat att sätta fast lösögonfransar som jag köpt idag. Kände mig faktiskt lite fin trots kladdet i ansiktet, haha!!




Men var ju tvungen att larva mig lite också. :)


Passade även på att köpa lite mineralpuder i två olika nyanser som var för halva priset. Ansiktskrämen jag tänkt köpa var tyvärr slut.


Och så här blev resultatet, ganska jämnt tycker jag. :)



Sen efter spa:andet så fick vi middag här i form av korvstroganof och så kom Christer precis lagom. Så nu ska vi snart börja röra oss hemåt. 


Elina ska nattas och hundarna ska ut på kvällis. Sen blir det nog bara chill i soffan innan den nybäddade sängen väntar. 

Trötta ligan

Startade denna dag med att byta sängkläder och köra igång en tvättmaskin. Har varit vaken större delen av natten då jag var dum och sov alldeles för länge igår på dagen så idag ska jag försöka att bita ihop trots trötthet. Bara hålla igång så man håller sig vaken. Lite jobbigt bara att jag har huvudvärk. 



Idag måste vi verkligen komma iväg och köpa spån till kaninerna och ny pellets. Har skjutit på det nu i flera dagar. Just nu är dom ute och skuttar i snön på tomten.

Ska försöka få på Elina lite kläder snart så vi kan ge oss ut med hundarna också. Så svårt när hon verkligen inte vill klä på sig. Måste liksom tjafsa om kläderna varenda dag och det är lite tråkigt. 

Christer jobbar hela helgen så jag och Elina är solo. Måste försöka vända på hennes dygnsrytm också då hon också precis som jag är vaken halva nätterna och sover för länge på dagarna. Inte lätt när man är ledig. :) vi får kämpa tillsammans idag med att hålla oss vakna helt enkelt! 

God morgon 1 januari!

Då var första dagen på nya året här! Och endast jag är vaken. Ska smyga upp om en stund och ta en tur med hundarna tror jag. Börja dagen med frisk luft och lite egentid för mig själv. 

Trångt i denna sängen nu efter att Elina inte ville sova i resesängen. 


Har inget nyårslöfte som måste hållas och jag tänker försöka ta detta året med en dag i taget. Blir ändå inte så som man tänkt i alla fall så bara försöka släppa så många tankar det går på en gång. 

God morgon! 

RSS 2.0