Lite bättre nu efter julen

Vi har haft jätte bra julfiranden både här hemma och även hos Taki och Marie. Senare idag blir det ännu mer hemma hos min mamma också. Barnen har varit helt fantastiska hela julen och dom uppskattade alla sina fina klappar jätte mycket. Vi har lekt massor och bara njutit av allting. 

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Jag mår lite bättre nu även om många jobbiga känslor sitter kvar. Lättare att inte tänka så mycket när det har varit fullt hus och massa annat som ska fixas. Värre när jag är ensam.

Jag ska fortsätta ta en dag i taget och jobba med mig själv. Inte långt kvar nu tills bebis kommer heller så snart kan jag börja räkna ner. 

December och stress

Japp nu börjar man känna sig lite lätt stressad inför julafton. Jag är inte färdig än med allt och känns som jag får stryka något på min "att göra"/"att köpa" lista. Jag är även just nu inne i en jobbig period med mig själv där jag bråkar väldigt mycket med mig själv och mina tankar. Jag vill för mycket och det gör att jag blir deppig. Måste öva mig på att acceptera mera och bara finna mig i saker. Min största svaghet tror jag. 

Våra nya familjemedlemmar mår i alla fall bra och Elina tar ut dom en stund varje dag. Alla fem är så gulliga! 

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

I helgen som var så åkte Elina och jag till stora hundmässan. Vi mötte upp Petra och Lennox och så gick vi runt där hela dagen. Massa fina hundar såg vi och Elina ställde även ut sin Vovvis och fick diplom och prisrosett i mjukisdjursutställningen som fanns för alla barn. 

(null)

(null)

(null)

I måndags till tisdags så åkte jag även ner till Skåne en snabbis med min kollega Emma för att hämta hem hennes häst som stått i träning där. En jätte fin häst och en otroligt nöjd Emma som fick sitta upp på en mer avslappnad och harmonisk häst. 

(null)

(null)

Känns bra att man kan hjälpa till ibland. Men nu när jag kommit hem igen så har dessa dumma känslor kommit som jag inte riktigt kan hantera.  Är  faktiskt less på det mesta och har svårt att blicka framåt. Helst av allt vill jag bara gå å lägga mig under täcket och bara vara ett tag. Vara för mig själv. Men det är svårt när man har barnen. Där måste man alltid resa sig igen och fortsätta kämpa. 

Hoppas alla ni andra mår bra där ute i alla fall. 

Utökad liten flock!

Idag hade jag ett ärende i Hägersten. Jag har mött en uppfödare som föder upp möss och nu har jag därför utökat vår lilla flock på två möss till hela 5 st. Dom trivs bäst i grupp så då tänkte jag att då får dom lite fler kompisar. Dessa tre nya tjejerna är lite större i typen och har större öron. Dom är tydligen korsning mellan engelsk typ och svensk typ. Svensk typ är små å engelsk stora. Hur söta som helst i alla fall och väldigt snälla. Redan kär!😍 Namn är ännu ej bestämda då just dessa tre inte var egenuppfödda av henne så hade dom heller inget uppfödarnamn så vi får välja helt själva.  En vit svartögd, en silver röd ögd och en reversed siames berkshire heter tydligen färgerna. En hel vetenskap det där tydligen. 😃 Spännande att få lära sig nåt nytt! 

Svårt att få till någon bra bild på alla samtidigt från buren men här ser ni lite i alla fall. Och lilla Fläckis kom också med på bild.😃  Så nu är denna buren full! 

(null)

(null)

(null)

Alltså kolla de söta öronen!! Man dör ju typ så sött!  

Nu ska dom få vänja in sig med varandra i lugn och ro så får vi se om vi kanske plockar upp dom en stund ikväll. Nu ska jag passa på att vila lite innan jag ska på luciatåg på förskolan.  

Friska igen och jag har fått gå på ledighet

Äntligen!! Nu är jag ledig då jag fått beviljad graviditetspeng. Så skönt då jag är extremt trött hela tiden och kroppen börjar nu även strejka en del och gör ont. Jobbade sista helgen nu som var och självklart hade vi kaos! Så mycket folk nu som ska julhandla så det är helt galet. Själv har jag några julklappar kvar att köpa men det tar jag lite pö om pö som jag orkar. Tar en dag i taget nu. Idag har jag bara legat i sängen typ. Varit så trött i kroppen och mådde även lite illa under dagen. I morgon vankas luciatåg på förskolan där Elina ska vara med och sjunga. Självklart ville hon prova kläderna nu på kvällen och repa lite på sången.

(null)

Jag måste ju även berätta att vi fått två nya familjemedlemmar. Nämligen lilla Loona och Fläckis!❤️
(null)

(null)

(null)

(null)

Två små mustjejer som är hur söta som helst! Vi hade först valt den svarta och en helvit. Men det visade sig att den vita var sjuk så jag fick åka tillbaka med den och så fick vi den här lilla fläckiga i stället. Lite jobbigt att säga hej då när man precis fått hem den men samtidigt kändes det inte rätt att vi fått köpa en sjuk individ. Så nu blev det dessa två istället och dom är helt underbara. Båda barnen är jätteförtjusta i dom. Och till och med lilla Evan kan hålla i dom och säger heeej när han hälsa på dom. ❤️ 

Och nu ikväll tog jag även världens sötaste bild på vår älskade lilla Plutt när han satt i sin nya "mysis"  Alltså hur söt?????

(null)

(null)

Både mössen och Plutten fock en sån mysig bädd. Perfekt då man även kan tvätta dom i tvättmaskinen. Så mjuka och mysiga. Plutten sover till och med i sin i mellanåt.

(null)

Jag älskar verkligen mina och Elinas djur.  Så mysigt att kunna ta upp och kela med dessa små och vilka personligheter dom ändå har för att vara så små.  

Nä nu ska jag sova så jag kommer upp i tid i morgon så jag kan lämna barnen i tid för en gångs skull. 
Natti natti! 


Sjukstuga

Igår lämnade jag en busig lite häxa på förskolan och idag är hon hemma med feber. Som tur är så var jag redan ledig idag så jag slipper vabba men i morgon blir ju värre. Vab igen och det känns som jag inte gör annat. Barnen byter av varandra. Jaja får ta en mysdag till och kanske jobba lite på kvällen bara. 

(null)

(null)

Popcorn, frukt och film är det som gäller idag. Evan sover lite nu och jag tänkte också blunda lite.  Egentligen hade jag lite ärenden att göra idag men de får skjutas upp. Vad gör ni en grå dag som denna? 

Dags att krypa till kojs..

God kväll!
Vi åkte aldrig iväg idag som jag tänkt. Eller vi åkte i och för sig hem till Jaya och Charlie på em så Elina fick leka av sig och jag gosa lite hundvalp. Jaya har ju nu fått hem sin nya hund Elliot!😍 Så gudomligt söt så man dör! 

(null)

Annars idag har vi bara varit hemma. Elina ville baka så vi gjorde supergod saffrans-sockerkaka som blev helt perfekt saftig med massa saffranssmak! Den är slut nu kan jag lova!😂 slank ner illa kvickt! 

(null)

(null)

(null)

(null)

Nu på kvällen efter barnen somnat har jag suttit vid datorn och försökt lära mig lite mer i Lightroom och Photoshop vilket jag tycker är skitsvårt!men en vacker dag SKA jag kunna redigera så bilderna blir magiska! Jag vill och jag SKA! Ska nog spara pengar så jag kan gå en kurs eller nåt. Lekte med två bilder som skulle bli en. 🙈 Jaja, måste ju börja någonstans. 

(null)

Natti natti! Nu ska jag sova så jag orkar gå upp till jobbet i morgon. Börjar kl 7!😴

Vi tar en dag ledigt

Idag är jag ledig så barnen får också vara hemma med mig. Tar en lugn morgon utan stress. Äter frukost framför Daniel Tiger och har första adventsljuset tänt. Sen ska vi tvätta lite och kanske åka iväg en sväng och kolla runt lite. Inget speciellt planerat men mest för att göra någonting. Ha en lugn dag i alla fall utan måsten och stress. Var ganska hektiskt på jobbet igår så det behövs. Barnen har även fått öppna 4:e luckan i sina leksakskalendrar. Evan har fått en början till en bondgård tror jag.

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)



Vad vi gjort och gör just nu

Vad har vi då gjort veckorna som gått?
Jo, vi har som vanligt jobbat och varit på förskolan. Även vabbat lite med små sjuklingar. Vi har bakat pepparkakor och pyntat pepparkakshuset. Börjat julpynta hör hemma med granen, adventsljus, ljusstakar och stjärnor i fönsterna. Vi har även varit och lånat Corinas lille ponny Herman så barnen fick rida. 

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Och just nu så har vi fredagsmys framför en julfilm med gottis och chips.

(null)

(null)

(null)

(null)

Snart läggdags då Elina håller på att somna i soffan, men mysigt med lite tid alla tillsammans. Vi hjälptes även åt allihop innan filmen att städa lite här hemma. Barnen var så duktiga! 

Natti natti!

1 december redan!!

Tiden springer iväg och jag hinner verkligen inte med. Redan december och nu börjar jag bli stressad att jag inte är klar med julklappsshoppingen. La en beställning idag från jollyroom och stor och liten med lite saker till barnen men de andra då?? Christer, mamma; Charlie mf.... Hmmmm måste fundera ut nåt roligt men inte föl dyrt som jag kan ge i julklapp. Vill ju verkligen ge nåt men har inte så mycket pengar över denna månad tyvärr. Man märker tydligt när man har vabbat en del månaden innan. Och snart går jag på mammaledighet igen och då blir det tight budget igen som gäller. MEN jag kan ju alltid försöka satsa mer på min andra business med forever. Det kan ju faktiskt bli min räddning. Just nu har jag den businessen som hobby, liten extrainkomst. Kanske vill du också komma igång?
Eller varför inte beställa en fin julklapp av mig från forever till någon du håller kär? Vi har ju faktiskt två vinnare nu i vårt sortiment bland annat. SÅ roligt! Aloe vera gel som vann som årets hälsoboost i swedish health awards 2017, och infinite serumet som kom på 2:a plats i beauty awards 2017. Kika gärna in på min hemsida http://myaloevera.se/jennysafstrom och se om ni hittar nåt ni vill beställa i julklapp eller till er själv. 
 
 
Ska försöka gåra några inlägg lite senare om våra senaste dagar/ veckor när jag inte uppdaterat så mycket. Så ni får veta vad vi haft för oss.
 
 
 
 

RSS 2.0