Dags att berätta även här

Förra veckan när vi var i Spanien, så friade Christer till mig!😍 23/8 dagen innan vi skulle åka hem så läste han upp en egenskriven dikt för mig, gick ner på knä och gav mig en blå ring som kostat 2 euro!😍😂❤️

Jag som varken bär ringar, halsband, örhängen eller armband är nog inte så lätt att köpa till så han valde denna då både han och jag älskar blått. Sen ska vi välja ut fina riktiga ringar när vi kommer hem. Tänk, att inom en snar framtid är vi inte bara sambos och föräldrar till våra tre barn, utan även man och fru!❤️ Självklart måste vi se över hur och när det ska ske beroende på ekonomiska frågor men ändå, vi får i alla fall visa att vi tillhör varandra med vackra ringar på våra fungerar som symboliserar kärlek.  Denna dikt fick min mage att pirra, leendet att spricka och hjärtat slå ett extra slag❤️

(null)

(null)Tivoli och feber

Igår tog vi en tur in till Ayia Napa med bussen, käkade på McDonalds och gick på tivoli. Barnen fick åka massor av karuseller och även fiska hajar ur en snurrande damm precis som fiskdamm. Så vann dom små leksaker. 

(null)

(null)

Dagen idag har bjudit på bad, sol, lek i lekpark och en liten Elton som tyvärr fått feber.😔 Så nu ligger jag i rummet med honom så han ska få sova där det är svalt. Men han är i alla fall inte allmänpåverkad. Han har både ätit och varit pigg. Tur vi har alvedon med oss.

Christer är vid poolen med de andra två vilddjuren. Jag hann ju i alla fall bada innan lunch och även lyxa med en frappe med vaniljglass vid poolen. När jag kommer hem blir det andra bullar, då måste jag verkligen börja ta tag i min kropp igen. Så less på att känna mig slapp och degig. Köpte en jättefin blå navelpiercing igår inne i stan som jag gärna vet kommer se ännu finare ut med en finare mer muskulös mage. Sen att jag har en bristning rakt genom hela naveln, det är bara ett minne av att jag burit tre underbara barn.

(null)

Nu ska jag också passa på att vila lite. Blev inte mycket sömn i natt så kanske väst att passa på.

Sol, bad å gnälliga barn

Hej från Cypern!
Jag erkänner, just nu ligger jag faktiskt inne på rummet med Elton själva. Jag orkar inte med mitt och Elinas tjafs längre. Hon trotsar mot mig som bara den och jag kände bara att mitt tålamod rann över. Bättre att ta en paus från varandra då än att  jag ska känna mig arg. 

Men igår han vi både bada i havet och snorkla, samt i poolen. Barnen är mer vilda än tama och är i vattnet heeeeela tiden. Skönt med uppvärmd pool så man inte fryser någonting. Elina har ju även hittat massa katter som hon vill gå och klappa. Bland annat en liten orange kattunge. Man önskar vara man kunnat göra mer för dessa stackars katter. Vissa i riktigt dåligt skick. 

Vi åt middag på pizza hut som båda barnen ville. (Inte för att dom åt men ändå🙄) sen promenerade vi hemåt.

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Idag har vi bara varit vid poolen som sagt innan jag gick upp själv med Elton. Snart dags för lunch så bäst att ta 10 djupa andetag nu innan jag ska möta min lilla krigarprinsessa igen. 

Idag säger jag hej från ett ännu varmare Cypern

Veckan i Spanien är över. En jätte bra vecka med bad, bud och massa mat, å då menar jag MASSA! 

Var hemma ett dygn och vände igen, vidare till Cypern. Så nu ligger jag här i en solstol och tittar när Christer badar med barnen. Nu är det hans tur, dom vill ju aldrig gå upp. Vattnet här är mycket varmare än i Spanien och även luften. Elton sover i vagnen och snart ska vi tvinga upp de andra så de också får gå och vila en stund. Vart en sen ankomst igår  så man känner sig rätt trött. 

Vi har även hunnit vara nere vid stranden och kikat idag. Den är typ 100 meter från vår lilla lägenhet. Så här ska vi nu njuta i ytterligare en vecka innan vardagen börjar igen med jobb för Christers del och förskola för barnen. 

Lite bilder först från Spanien.
(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Och nu från idag, här ifrån Cypern.
(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)Hello from Spain

Hola! 
Ligger just nu i en solstol i skuggan medans Elton sover i vagnen. De andra  ungarna är mer vilda än tama i vattnet i poolen och det har varit full rulle non stop. De åker vattenrutschkanor, hoppar, dyker, försöker simma och stänker en hel del. Så skönt att bo på all inclusive där man bara kan gå och hämta mat och dryck som man vill. Det enda jobbiga är min rastlöshet jag känner ibland samt att jag samtidigt känner mig konstant trött. 

Ska försöka att bara slappna av när vi är här men mina hjärnspöken gör sig påminda ganska ofta. 

(null)

(null)

(null)

(null)


God kväll

Denna dagen har vi hunnit med en del. Trotsade regnet och begav oss iväg och både handlade på Ica Maxi, Ö o B och sen även på Skopunkten i port 73. Barnen behövde nya stövlar och Elina även nya foppatofflor inför vår resa som vi bokat. Och jag köpte även nya foppatofflor till mig själv att ta med mig då min ena toffel hemma är spårlöst försvunnen här hemma sen 1 vecka tillbaka. Så typiskt att den bara kunnat försvinna och trots att vi städat och letat så måste jag glömt kolla någonstans. Men men, nu har jag ett par nya så hittar jag den andra så har jag ett par extra.  Köpte även inneskor. Skönt att ha sen när vintern kommer och det blir kallt på golven. 

(null)

(null)

(null)

(null)

Annars denna helgen har det mest blivit massa bus. Charlie och Elina har lekt konstant och Evan hakar ju på bäst han kan. 

Borde ta tag i den enorma tvätthögen som är tvättad och som bara ska vikas och läggas in, men har ingen lust. Bläää! Tar det nog i morgon. Nu vill jag faktiskt bara gå och lägga mig och slappa innan jag somnar. Men först ska ungarna somna. 

(null)

(null)

(null)


Minskat stressen lite

Hej hopp!
Blir ett sent inlägg så här på kvällen. Denna helgen passar vi Charlie, och hunden Snobben som vi haft i två veckor har idag åkt hem. En flyttar ut och en annan in. 

Har nu omplacerat, eller jag har lämnat in två kaniner till föreningen kaninhjälpen. Dom i sin tur omplacerar sen kaninerna i lämpliga hem. Rosetta och Snödroppe fick flytta först.😔 men det är i alla fall en väldigt seriös förening, typ som hundstallet fast för kaniner.  Tråkigt men nödvändigt just nu. Sen har även min finaste gosiga Prinsen fått flytta till sitt nya hem. Han bor numer hos en kvinna som även har tingat två kaninungar av mig. 

Så här hemma är nu bara finaste Blade och mamma Ester med alla bebisar. 5 bebisar är tingade av 7, så nu är det bara 2 söta hanar kvar som söker sitt egna hem. Den till höger på bilden nedan och sen en helsvart. 

(null)

Sen en annan riktigt tråkig grej som jag känner mig väldigt ledsen över även om jag inte visar det utåt är att även min fina, söta, busiga Hilda har fått flytta till nytt hem utan barn. Tyckte så synd om henne som jämnt blir jagad här hemma och hon är för snäll för att bita ifrån. Så svårt när barnen vägrar lyssna och man får skrika åt dom flera gånger varje dag. Nää jag orkar helt enkelt inte med alla bråk som blir och inget djur ska behöva bli lidande. Men det gör ont inuti mig!❤️  Var verkligen inte det här jag ville skulle hända. 

(null)

Harry är kvar i alla fall. Han biter ifrån så honom låter barnen vara för det mesta. Surgubben! Han är i alla fall respekterad av barnen. Och Hilda har fått en ny chihuahuakompis i nya hemmet som är lika liten som hon och ganska jämnårig. Sen bor hon nära så jag kommer kunna hälsa på. Även om det kommer kännas fel. Så nu har jag minskat på några stressfaktorer.

Denna veckan annars har bjudit på både bad, sol, regn, Kolmården, lekparkshäng, slappa hemma mm.. fotade med systemkameran på Kolmården så bilder därifrån visar jag när jag lagt över på datorn. Nu är det sovdags! God natt!

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)


RSS 2.0