Den ena sjuklingen byter av den andra.

Japp nu är Evan krasslig. Hostar och är hes, dock ingen feber än. Jag är ledig idag så han är hemma med mig. Får se hur han mår senare om han ev kan gå till förskolan i morgon eller inte. Mycket vab annars för min del. 


I helgen var jag i Jönköping med Pia på Elmia horseshow. Vi strosade mest runt och tittade på lite av varje och sov sen över på ett jätte mysigt hotell. Älskar hotellfrukost när man kan plocka på sig massa olika saker. 

Barnen var med Christer hos farmor och fick gå på en liten bus eller godisrunda. Evan vägrade sin dräkt och ville inte bli sminkad så läskig heller men lyckades ändå ”skrämma” till sig lite gottis.


Annars har förra veckan mest bestått av mys, vila, filmtittande, kalla promenader och lite lek. 



Nu har Evan precis somnat så jag ska passa på att slappa lite jag med.




jobb, vab, pyssel, allt om vartannat

Snacka om dålig uppdatering igen.. Har verkligen blivit sämst sen jag blev tvåbarnsmamma. Hur ska det då gå när jag har 3 barn sen... GAAAAHHHH!!! Hahaha.
 
Dessa två veckor har rullat på med jobb och vab om vartannat. denna veckan är det vab med Elina som har feber, hostar och är hes. Så Evan får stanna hemma han med. Passar på att pyssla, rita, titta på film och sånt som är mysigt att göra men inte så ansträngande. 
 
 
 
 
 
 
 
 
Tiden går ganska fort nu tycker jag. Man hinner inte alls allt man skulle vilja hinna och det blir inte bättre av att jag är konstant trött heller. Är nu i v. 27, eller 26 + 3 och jag börjar känna mig stor. Ser inte mina fötter längre när jag står vanligt och tittar ner. Drygt 3 månader kvar nu bara sen har vi en till stjärna!
 
Hoppas på att försäkringskassan ska gå med på att jag får gå lite tidigare från jobbet denna gången. Känner att energin att plocka pall och lyfta verje dag inte känns så optimalt just nu. Mitt tempo är långsammare och ryggen börjar kännas mer och mer. Tur är ju i alla fall att jag kan jobba lite extra med min andra business också där jag kan välja precis själv hur mycket jag orkar för tillfället. 
 
Ska börja förbereda lite julklappar snart också. I tid i år tänkte jag så jag slipper bli så stressad. 
Dags att krypa till kojs nu. God natt alla fina!

Ny vecka igen

Då var det måndag igen och den startade vi med ett besök på Bvc med Wvan där han fick mässlingvaccin. Han var jätte duktig och skötte sig kanon. Elina var lite jobbig bara då hon försökte få uppmärksamhet konstant när sköterskan pratade med mig. 


Sen åkte vi till förskolan och efter det for jag vidare mot Sköndal för att fixa naglarna som gått sönder lite. Slutade med att vi gjorde om alla istället.☺️ Så nu är jag fin igen.


Helgen har varit relativt lugn. Ett barnkalas på lördag och sen fick vi träffa nyaste kusinen på söndag eftermiddag. Julian har fått en lillebror, så himla fin!



Sen har vi ju varit ute med hundarna som vanligt och Elina hjälper till att hålla kopplet. 



Denna veckan ska jag jobba alla dagar. Så det är fullt upp. Men först ska jag dricka en kopp kaffe nu innan jag börjar. 


sjukling idag.

Idag har sovit nästan hela dagen med huvudvärk. Varit hemma från jobbet och bara försökt vila upp mig och min onda rygg. Barnen fick gå en kort dag idag på förskolan i alla fall så jag kunde vila. Har verkligen varit helt slut idag. Ska strax sova igen. 
 
I morgon är vi bjudna på ett kalas hos Christers kompis dotter som fyller 3 år. Får hoppas jag känner mig lite piggare då så jag kan följa med. Skulle även vilja orka gå en sväng i skogen med hundarna. Går ju inte riktigt när man har barnvagnen med så man får passa på när Christer är hemma så jag kan gå en sväng själv eller alternatiivt att Elina får hänga med. Så mysigt i skogen. 
 
På söndag har jag en inplanerad hästtävling där jag ska vara funktionär. Lite jobbigt samtidigt som det är kul. Man blir ju så sugen själv på häst när man ser alla andra men jag får bita ihop. En vacker dag kanske det är min tur. 
 
Vad hittar ni på denna helg?
 
God natt och sov så gott!
 
 
 
Mina fina barn!

Slut som artist

Nu har jag både jobbat hela dagen och sen städat hemma. Jag och Elina nedervåningen. Och Christer och Evan övervåningen. Helt slut nu. Somnade en stund inne hos Elina i hennes säng. Så nu har jag precis förflyttat mig till vår säng. Pust!!



Bröt en nagel när jag gjorde rent inne i badrummet också. Så jäkla typiskt mig. Så nu måste jag försöka få tid att gå och fixa den igen. Suck! Vill typ gå en sån nagelutbildning så jag kan fixa på mig själv sen får nog bli ett sparmål. 


God natt!


Regn, regn och mera regn...

Sitter i soffan med mina 4 små hjärtan, både barn och hundar. Kaffekoppen i högsta hugg och hör hur det regnar utanför. Känns som den här senaste veckan bara varit grå och regnig. Insåg även häromdagen att det faktiskt börjar bli riktigt kallt vissa mornar. Evan har inget ordentligt regnställ som är fodrat så idag var vi iväg till port 73 för att titta om lager 157 hade nåt bra inne, men icke. Kom därifrån med 4 nya tights till Elina istället. Samt 5 par vantar, 8 par strumpor till barnen och 3 nya bekväma trosor till mig. Allt detta för 500 spänn, som hittat!!
 
Beställde lite Mc Donalds till Elina och mig. Evan åt matlåda med korv och pasta. Han gillar inte hamburgare så mycket. SEn har jag vilat med Evan medans Elina tittat på film och lekt med sina leksaker. 
 
Så nu ska jag kika runt på lite sidor där det kan tänkas säljas fodrade regnställ. Sen blir det lite småjobb här vid datorn och matlagning. Älskar att vara ledig men ändå kunna jobba när jag vill. Fördelen med Forevers möjlighet. 
Är du också intresserad kanske att höra mer så är det bara att kontakta mig. Dessutom bjuder jag på ett superfint resekit om du vill boka en visning med mig.
På tal om resor, visst vore det skönt med en solresa nu när det bara regnar. Helt klart taggad på att lägga undan lite extra pengar på resekontot vid nästa lön. 
 
Bjuder på lite sol.
 
 
 
 
 
 
 

Denna trötthet alltså

Känns som jag vill sova dygnet runt. Ingen energi i kroppen alls. Igår sov jag på dagen och på kvällen var jag och häll lektion för Anna och Jacson. Sen hem å sov mera. Undrar om tröttheten någonsin släpper denna graviditet.?


Har lämnat barnen på förskolan nu i alla fall och passar på att vila lite innan jag ska iväg och jobba. 


Kvällspass på schemat och jag är inte taggad för fem öre faktiskt. Men bara vita ihop och köra på. 




RSS 2.0