Slut för idag 

Nu har jag slutat för dagen. Har varit en mysig dag idag med en långpromenad på förmiddagen och två små korta rundor på eftermiddagen. Känns som att det hänt mer idag på hunddagiset för tiden har gått jättefort. Har börjat komma in i det lite mer nu och håller reda på kopplena lite bättre när jag går med många hundar. Me det är fortfarande mycket att tänka på. Känns ändå inte riktigt som att man jobbar liksom. Fick med mig en unghund idag som behövde mycket fokus och stimulans under långpromenaden för att inte brusa upp och vilja busa. Men det gick bra. Vi tränade lite passivitet och gjorde lite sitt/ligg övningar. Nöjd över dagen iaf! 
Nu ska jag åka tåget hem och eftermiddagen ska spenderas med att köra med grejer till soptippen, gå ut med hundarna hemma, åka till stallet och sen tömma källaren till lägenheten. I morgon kommer städfirman och ska fixa det sista och efter helgen är lägenheten inte vår längre.
Här går det undan! 


Småttingarna

Sitter inne hos småttingarna å myser. Har en hund i knät, en vid benen å en vid sidan om på en dyna.
Ser så skönt ut när lille Teo sover.


En tur i skogen

Igår hade jag fått frågan om jag ville rida ihop med Anna å "gulan" alltid trevligt med sällskap.  Så vi begav oss mot skogen för en mysig liten kortis. Blev mest skritt då Beauty inte är igång å två korta travsträckor där Beauty vart jätte pigg å ville springa fort. Fick bromsa upp henne å lugna henne för att hon inte skulle slängtrava. Blev endast ett bocksprång oxå precis i början. Precis som vanligt då.  hon gör ju så ganska ofta å tror det beror på att hon inte "gått in" den spända sadelgjorden. För efter hon lugnat sig är hon ju hur fin som helst.
Det enda som va synd under ridturen var att jag fick så ont i min ljumske. Har ju ett brock där som eventuellt ska opereras. Va tvungen att gå sista biten hem då det gjorde för ont för att kunna sitta kvar uppe på ryggen. Men jag känner mig ändå nöjd efter turen igår. Så himla mysigt! 

Ha en fin dag alla!


Så trött

Idag önskar jag att jag hade fått somna om igen. Är så fruktansvärt trött. Får gosa med "blondinerna" när jag kommer fram till hunddagiset. Fast risken finns ju att man somnar..


God morgon

Uppe tidigt och på väg mot tåget. Börjar halv 7 idag. Igår fick jag gå med 6 hundar samtidigt, undrar hur många det blir idag. Är så mysigt att möta alla glada hundar på morgonen.
Det är kallt ute idag. Burr... Det märks att det börjar bli höst.
Ha en fin dag allihopa. :)


Stalleftermiddag

Idag har jag återgått lite till det vanliga livet där stallet å mockning ingår. Kändes mysigt men gud va jag mockade långsamt. Kändes som jag aldrig blev klar.
Efter allt fix borstade jag av Beauty, ryckte lite man, klippte hovskägget, borstade svansen med glansspray, kratsade hovar, tog bort 3st fästingar (blä) och bara mös med henne i stallgången. Kändes skönt att kunna pyssla ordentligt. Mätte även hennes mankhöjd då hon vuxit på sig både på bredd å höjd. 165cm vart resultatet. Liten börjar bli stooor!! :)
Nu ska jag hoppa in i en dusch å sen gå å sova. God natt!


Välkommen hem

Så.. Nu är äntligen Beauty på plats i sin box. Hon verkade väldigt nyfiken på alla å lite uppe i varv. Men det lugnar sig nog om en stund.
Nu ska jag å Christer skruva ihop sängen så vi har någonstans att sova inatt. Sen blir det antagligen en pizza tillsammans med Jenny å eventuellt även Jessica.


Flyttkaos

Nu har vi hållit på hela dagen med att flytta grejer från lägenheten. Har fått hjälp av Christers mamma å hennes sambo Thomas. Därför tänker jag nu ta en paus å åka ut till betet å hämta hem Beauty. :) känner mig ganska trött men kommer kännas så skönt när allt e klart.


Texten försvann

Ja det hände igen via telefonen. Fattar inte varför?? :-/ bilden publiceras men inte texten.
Men men... Inlägget tidigare då....
Börjar dagen idag med praktik fram tills kl 18. Efter det ska jag åka iväg till Svärdsjö för att möta upp några hästägare. För i morgon ska jag nämligen visa deras två ston med föl på fölvisning. :) så kul å spännande. Lite pirrig är jag allt.
Sen efter fölvisningen i morgon så är jag å Christer bjudna hem till Camilla på lite födelsedagsfirande med middag å lite festligheter. Vi ska vara hos hennes föräldrar som bor på landet å det härliga med det är att jag kommer se min fina grå hela tiden då det är hos hennes föräldrar som Beauty går på bete hos.
Sen på söndagen ska vi försöka flytta alla möbler från lägenheten så den blir tom. Och efter det ska jag köra å hämta hem Beauty från betet till stallet. Så sen kommer jag kunna rida lite mer igen. :) hon är väldigt rund nu måste jag ju säga.
Fullspäckad helg helt enkelt.
Bilden som kom i tidigare inlägg är på Tessi. En äldre dam som jag fått gå ut me dom senaste två dagarna.


Mycket på G


Min gosegris

Va skulle man göra utan dig din envisa, fega lilla grisekno? I 7,5 år har jag haft dig å du är fortfarande lika sockersöt me din gulliga vickande rumpa när du är gladast av alla. Min pussgurka nr 1!


En av dom finaste

Älskade fina Mili är så himla söt ibland så man bara dör. Busigast och jobbigast av alla men ändå så go. :)


Hostig

Ligger fortfarande i sängen men ska alldeles strax gå upp å göra i ordning frukost. Är lite hostig och irriterad i halsen. Vill inte ge med sig. :(
Idag blir det bara en kort dag på hunddagiset då jag ska till läkaren på eftermiddagen å kolla min ljumske igen. Kommer bli hämtad av Christer redan vid 14 tiden. Ska bli spännande och se vilja sötnosar jag ska promenera med idag. Känner av uppe i axlar å nacke att man gått me en del hundar som drog igår. Okej om en drar lite men när man har tre ganska stora hundar på ena sidan å alla får för sig att dra till en viss buske till exempel då har man lite å hålla tillbaka. Men man vänjer sig antagligen å då kommer man inte känna av ömheten. Ska ta en tur förbi stallet idag oxå tror jag. Måste hämta lite grejer å se om det är nåt som måste fixas innan Beauty flyttar hem igen.
Nä nu ere dags att kliva upp. Här jag kan jag ju inte ligga hela dagen.
Bjuder på en bild på söta lilla valpen Alfons som jag fick gå med igår bland annat.


Blöt häst

Har varit och klappat på finaste grå som nästan såg svart ut då hon var så blöt. Men hon verkade inte frysa iaf och dom har träd som dom kan gå under om dom vill komma ifrån regnet. Hon verkade ganska nöjd trots det blöta. Fick lite morötter å kel.
På vägen ut från hagen stötte jag å Mili på en liten söt groda. :) nu ska jag ladda batterierna inför morgondagens äventyr och försöka bli kvitt huvudvärken. Den är envis just nu.
God natt!


Väntar på tåget

Japp ni läste rätt. Jag sitter just nu å väntar på att få åka tåget hem. Går nästan snabbare att åka tåg än bil till hunddagiset.
Dagen har iaf varit bra och jag fick först gå med 4 hundar på morgonen å sen 3 hundar på eftermiddagen. Bland annat fick jag gå med den coolaste bulldogen. Dock tycker jag lite synd om honom då han så lätt får värmeslag å andningssvårigheter. (varför har människan avlat så det blev så??SJUKT) han får ha en blöt tröja på sig för att kylas ner å så får man gå långsamt så han hinner hämta andan. Och självklart ta femtielva vattenpauser så han får dricka och så man får blöta tröjan mera. Men han är bara sååååå söt!
Ikväll blir det en tur till hagen å Betty Boop. Sen blir det mys med vovvarna hemma å Christer såklart. :)
Är fortfarande lite tung i huvudet men ändå bättre än innan.
Bjuder på en bild på fina Helmut!


Dag 3

Idag är dag 3 på hunddagiset å jag är fortfarande krasslig. :( men går dit iaf i hopp om att det ska ge med sig plus att jag inte vill missa något. Huvudvärken är värst för den gör så jag börjar må illa på eftermiddagarna så jag måste lägga mig ner så fort jag kommer hem. Idag tänker jag bannemej knapra Alvedon hela dagen! Även om jag inte vill proppa i mig massa tabletter egentligen. Dricker nu lite varm oboy innan det är dags att åka. Får se hur många hundar jag får gå med idag. Igår fick jag bland annat gå med en jättesöt bulldog. Coolaste hunden på hela dagiset. Å som han snarkar! :)
Håll tummarna på att jag blir helt frisk snart. För i helgen ska jag på Fölvisning. Å då måste jag va frisk!


Första dagen

Idag smäller det! Ska börja min praktik på hunddagiset idag. Men måste erkänna att jag inte är så peppad som innan. Låg nämligen hela dagen igår med migrän å känner fortfarande av i huvudet att jag inte mår 100% bra. Har även lite ont i halsen. :( men men... Går dit iaf så får jag hoppas att huvudvärken försvinner av den friska luften som jag kommer få idag. Tar med mig några alvedon så jag förhoppningsvis klarar hela dagen.
Hatar att vara sjuk! Har inte tid med sånt trams!
Ha en bra dag!


Nöjd häst

Hemma vid hagen igen. Beauty verkar nöjd och väldigt lugn. Njuter av borstningen å mumsar lite gräs. :-)
Tänk va så lite kan göra så mycket. Älskade häst!


Ännu mera mys

Fortsätter förbi åkrarna som Beauty gärna vill smaka av. :-)


Äntligen

Äntligen blir det en tur på fina grå! :-) Som jag längtat. Ska skritta genom skogen bara och en liten bit till sen hem till hagen igen men ändå så mysigt! Hon har allt börjat bli lite rund om magen nu. Hihi.. :-) min tjockis!

Mot skogen!


Hungrig

Var några timmar sen jag åt och känner att det börjar kurra lite i magen. Undrar vad jag ska äta idag? Vi ska snart börja röra oss ner mot alla restauranter och se vilken som lockar mest ikväll. Igår blev det kinesiskt så idag blir det något annat. En god sallad blir det iaf till. Med massa fetaost! Ledsen att bloggen är lite tråkig för tillfället utan bilder men har inte sladden med mig för att föra över till datorn. den tänkte jag ju inte på direkt när jag packade. Ni får helt enkelt klara er några dagar till. :) Är ju bara några få dagar kvär här nu innan vi åker hem. Kommer landa på natten till fredagen. Sen ska jag på ett läkarbesök på fredag morgon å sen får jag äntligen sova lite om jag inte lyckas på planet hem. Men det blir nog inga problem. Hoppas ni alla äter något riktigt gott idag ni med!

Alla dessa hundar

Igår va en dag helt utan sol och bad. Vi började med att sätta oss på bussen för att ta oss in mot rhodos stad men fick hoppa av efter typ 10 min då jag blev åksjuk. Hahaha.. Ingen hit att försöka sig på att åka kringelikrogvägar på tom mage. Slängde i mig en halv macka och en halv cola burk å hoppade sen på nästa buss. Denna var lite jobbig för den skulle stanna i varenda liten by så resan blev längre än tänkt men inget mer illamående iaf. Hoppade av bussen strax innan vi kom fram till staden för att vi skulle besöka Rhodos Dog shelter. Hemmet som hjälper och försöker att adoptera ut alla dessa stackars gatuhundar. Och även hundarna som människorna här tröttnat på å bara slängt ut. Så många ögon som stirrade på oss, så många svansar som viftade och så många hundar överhuvudtaget som bara längtar efter en egen familj. Det är en sorglig syn men samtidigt är man glad för vad dessa få människor gör som försöker sitt allra bästa för att dessa hundar ska ha en ny chans i livet. Vi hälsade på både små busiga valpar och glada vuxna hundar. Alla med ett eget unikt utseende. Såg två renrasiga shäfrar men dom har förmodligen kommit in med nån som tröttnat. Denna stressade miljö får hundarna att skälla ganska mycket och man fick prata väldigt högt för att kunna höra vad man själv sa.Många av hundarna bor en och en i små ca 2-3 kvm stora galler boxar och sen fanns där även lite större inhängnader som flera hundar fick vara i tillsammans. Valparna hölls inomhus då dom precis blivit vaccinerade. Men alla dessa "kan jag inte få följa med dig" uttryck. Kunde man skulle man ta allihopa. Vissa hundar va lite skygga och dom lät vi bara vara för sig själva. Så många pussar och mycket kel vart det igår. :) En vacker dag ska jag adoptera en hund därifrån. Det finns en hemsida som ni kan kika in på för att få se några av dom vi mötte av drygt 350 hundar. Måste även tillägga att dom hjälper hemlösa katter oxå. www.rhodesanimalswelfaresociety.gr Efter hundmötet med alla söta underbara hundarna fortsatte vi då in till staden för lunch och lite promenader inne i gamla staden. Hälsade på papegojor som var riktigt keliga. :) Jag älskar verkligen när jag omges av djur. En rolig sak som hände sen när vi kom hem till Pefkos (där vi bor) igen var att det dök upp en liten hund precis utanför bussen typ som ville kela så jag klappade lite. Sen följde den efter oss ända till hotelletoch in i vårt rum. :) Vi bjöd den på lite skinka och busade lite. Jätte söt liten filur. Det var min dag igår det. Var för trött för att skriva igår så fick bli nu istället. Idag är det poolhäng som gäller!

Pooldag igen :)

Som rubriken säger så har vi legat å glassat vid poolen hela dagen. Fast hör och häpna, så gick solen i moln en liten stund. Annars har det ju varit helt molnfritt varje dag. Ganska skönt med lite svalka måste jag erkänna. I poolen har Christer roat sig med att köra "kast med liten sweet" som han kallar det när han lyfter upp mig i luften å slänger i väg mig typ 2 meter rakt ut i luften så jag landar med värsta plasket. :) Vi har oxå spelat lite sån där typ tennis med två racket å en liten boll mellan varandra i vattnet. Väldigt roligt!
 
Sitter nu i en bar och Christer har precis kollat på när manchester city spelar mot chelsea. Nu väntar vi på att se resten av handbollsfinalen. Heja Sverige!!
Även fast jag själv spelat handboll så är jag inte ett dugg insatt, men man får hoppas att dom vinner guld!
 
Ha en fin fortsatt dag!
 

god gärning :)

Hejsan allihopa.  :)
Har idag tillbringat dagen nere på stranden och badat i havet. Var ganska mycket vind idag så det kom en hel del vågor som man kunde guppa med i. Va faktiskt riktigt skönt att det fläktade. Har ju varit så himla varmt alla dagar så lite blåst va bara bra. När vi kom upp till hotellet igen så såg vi att en liten killing hade hamnat på fel sida om stängslet som ska göra att dom inte kommer för nära hotellet. Den lät jätteledsen och försökte stånga sig genom staketet flera gånger utan att lyckas. Så jag och Christer gick upp och bände upp staketet på ett ställe så den skulle kunna komma igenom. Sen fick vi mana på den åt rätt håll och till sist så lyckades vi få in den genom öppningen och den blev jätteglad att få komma till sina kompisar på andra sidan igen. Dom andra hade stått å ropat på den hela tiden medans vi försökte få den åt rätt håll. Efter att den gått genom staketet så lagade vi det igen lite provisoriskt och la några stora stenar för det lilla hållet som var kvar så den inte skulle kunna hamna fel igen. så det var dagens goda gärning. :)
 
Igår kväll efter vi hade varit ute och ätit hittade vi tre små kattungar som vi oxå va snälla mot och gav massa kattmat. Klarar inte av att se djur som inte har det bra. Dom va så små. Max några veckor gamla och osäkert om dom ens kommer klara sig. Dom åt iaf tills dom blev mätta och sen la två av dom sig och vilade precis intill mina skor där jag stod. Den tredje va lite piggare och försökte klättra upp på mitt ben för att komma över muren som dom låg gömda bakom.  
 
Har än så länge bara sett två gatuhundar iaf och det tar jag som ett gott tecken. Kanske har dom börjat ta mer anvar för sina hundar och inte låter dom springa fritt och para sig.. Dom få hundar jag har sett annars har haft halsband så dom har ju iaf ett hem.
 
Börjar känna mig hungrig, eller egentligen har jag varit hungrig typ hela dagen idag. :) Vill bara äta å äta, men tyvärr så har jag inte tyckt att maten har varit den bästa. Salladen är iaf hur god som helst så den kan jag äta massor av.
En sak som är lite jobbigt när vi är här bara är att jag saknar mina hundar och min häst så fruktansvärt mycket. Tänker på dom varje minut. Hundarna har jag iaf kunnat prata lite med i telefon. (vet att jag e knäpp) men mamma håller luren åt dom och så pratar jag å då reagerar dom och vrider huvudet på sne. Sen springer dom till fönstret för att dom tror att jag ska komma och står där å tittar i någon minut. Gulle dom!! <3 
Tur att man vet att dom har det bra där hemma iaf.
 
dags å betälla en till kall cola. :) Mmmmm...
 
 

Sämre dag

Grubblare som jag är så kan jag inte låta bli att tänka på massa saker som jag inte borde när jag är här borta i härliga soliga landet. Här finns ju så mycket tid som man bara ligger å slappar å då börjar hjärnan gå på högvarv lite då och då. Varför är vissa saker så komplicerade jämt? Varför kan inte allt bara fungera och sluta krångla?
Vad jag grubblar på tänker jag hålla för mig själv då det känns som en ganska onödigt grej att grubbla på när jag är här egentligen.
 
Vissa dagar känner man sig bara så deppig.Spelar nog ingen roll vart man är eller med vem för när hjärnan väl valt att bråka så gör den det utan hänsyn till nåt annat.
Kan inte göra annat än försöka tänka positivt även fast jag e sämst på det i såna här lägen. Men försöka kan man ju iaf... SUCK!
 
Lite uppdatering här bortifrån. Det är varmt, varmt å lite mer varmt! Idag är en pooldag igen som spenderas solstolen här vid hotellet. Igår va vi vid Lindos med hela 45 grader varmt. Jag typ dog av värmeslag! Fick som små prickar på sidorna vid magen, antagligen värmeutslag. Vi gick iaf upp i borgen där och red på och klappade åsnorna som var hur många som helst. Sååå söta! Fast vissa ägare va dumma å bara drog å putta på sina hela tiden å röt åt dom. Gubbjävel tänkte jag då! testa å springa själv i 45graders stekande sol upp och ner för de branta backarna! Vissa människor borde inte få hadjur! Villa slita åsnorna ur handen på honom å ta me mig dom själv.
På kvällen igår vart jag lite besviken faktiskt. Beställde mat på en kinesisk retaurang ådom kommer ut med fel mat.
Men eftersom jag va vrålhungrig så åt jag det jag fick ändåäven fast det inte ens va så gott. Så jag gick sen hungrig efter det då jag bara lyckades äta upp halva. Vi behövde dock inte betala hela eftersom dom gjort fel. Men fasiken va man blir arg när man inte får det man beställt.
 
Nu ska jag bada lite igen åförsöka att inte tänka på annat än just hur skönt vattnet är. Jag å mina tankar e inte vänner idag!

Frånvaro

Eftersom jag är här borta i det underbart soliga landet så hoppas jag att ni inte tar illa upp av att jag verkar lite frånvarande i mitt bloggande. Är inte det första jag tänker på direkt när jag e här. Men ber om ursäkt ändå och hoppas att ni snälla människor som ändå tar er tid att ibland kika in å kolla min blogg fortfarande vill och kommer att göra det. :)
Ligger just nu nere vid poolen å glassar under ett parasoll. Har tagit några dopp lite då och då för att svalka mig. Vattnet är sådär lagom i temperatur så man precis känner att det svalkar men ändå inte gör så att man fryser när man är i. Bakom oss uppe i bergen hörs bersggetter som BÄÄar och tittar man upp ser man hur dom tar sig fram hur smidigt som helst mellan de olika stenarna. Och djurvän som jag är så vill jag helst av allt klättra upp och försöka klappa dom men eftersom jag vet att dom kommer bli rädda och inte alls kommer vilja bli klappade så avstår jag å håller det i mina tankar istället.
Har för övrigt läst ut en bok som heter Champagneflickan som handlar om en svensk strippas berättelse. Enligt mig en bra bok. :)
Christer ligger här bredvid mig på sin solstol utan ett parasoll och med sitt strandlinne över huvudet och ansiktet. Ser ganska kul ut måste jag säga. Kvällen kommer till hans stora glädje tillbringas i nån bar där storbilds TV finns så han kan se en fotbollsmatch. Själv kommer jag nog ta med min lilla rosa så jag kan surfa lite under tiden.
Nog berättat för stunden. Ska börja läsa lite i min andra hundbok nu snart, men först ett svalkande dopp! :)

dag 2

Idag är det Lördag å vi har varit här i solen i två dagar. Känns längre måste jag säga. Dagarna känns mycket längre här än hemma eftersom man mest slappar i solen. :) Båda dagarna har bestått av strandhäng med bad i det ljumna vattnet. Sitter just nu nere vid poolområdet med en kall cola och har precis skrivit klart en bokrecenssion. Japp ni läste rätt, jag pluggar här borta. Medans vi ligger (läs Christer) i solen å jäser så läser jag (under ett parasoll) mina hundböcker som jag har kvar i min utbildning. Och nu så här på eftermiddagen när vi chillar vid poolbaren så har jag passat på att skriva en recenssion så när jag kommer hem sen å har tillgång till min "stora" dator så är det bara renskrivningen kvar. Har ju bara min lilla rosa dator med mig då den passar perfekt i handväskan. :) Har redan läst ut en till bok igår som ska jag ska skriva om en annan dag här. Måste skumma igenom den igen bara å skriva ner några stödord för minnets skull. Har ingen lust att ligga på stranden me penna å block och allt va jag behöver. Så det får bli så här på eftermiddagarna när vi är närmre hotellet som skrivningen får ske.
 
Även fast vi bara varit borta i två dagar så saknar jag redan mina tre fina tjejer där hemma. Blir ju påmind om hundarna hela tiden när jag läser om olika beteenden som man känner igen sig i hos dom och sen på kvällarna när man möter några gatuhundar som strosar omkring i hopp att bli bjudna på nåt gott. Igår såg vi en jättesöt liten valp.
Har däremot inte sett några hästar men saknar henne ändå. Tänk va nära man kan komma sina djur. Det är verkligen riktiga familjemedlemmar.
 
Funderar redan nu på vad vi ska äta för gott ikväll när det blivit lite svalare. Kanske blir det en god grekisk sallad. :) Vi får se. Nu ska jag nog bara surfa en liten stund medans christer spelar sitt fotbollsspel och bara njuta av de svalka vindarna.
Hoppas ni har det bra där hemma!
 

Regn

Hemma från promenaden med två dyngsura hundar då det började regna mitt i allt. E bara att börja torka då. :-)


Trött dag idag

Känner mig helt slut idag å undrar hur jag ska orka dansa zumba med Jenny senare idag. Skulle kunna sova hela dagen tror jag. Men förhoppningsvis kommer jag igång snart. Kanske behöver lite mat i mig så kanske jag blir piggare. Måste åka å växla lite pengar idag oxå. Åker ju till Rhodos i morgon. :) två veckor sol å bad! Det enda jobbiga är att inte djuren kan följa med. Men dom kommer va i trygga händer. Hundarna hos mamma å hästen kommer ses efter av Anna. Nu blir det promenad med hundarna innan nånting annat.


Sadelprovning

Igår startade vi dagen med en promenad bort till Lillhästen med Beauty för att prova ut en ny sadel då den jag har är lite för vid. Fick även det bekräftat att den gamla inte sitter helt bra så då har jag känt rätt. Fanns bara två sadlar inne som passade Beautys korta raka rygg. En sprillans ny Lippo dressyr för 10000:- och en begagnad wintec dressyrsadel i syntetmocka för 4500:- Å den sadeln som satt bäst av dessa två enligt sadelprovaren var wintecsadeln. Lippon hade en liten tendens till att "guppa" lite mycket baktill vid trav vilket kan störa. Så den fula syntetsadeln va alltså den som passade min fina bäst. Själv tyckte jag ju självklart att Lippon va mycket finare. Sätet va mer skuret efter rumpan men däremot va inte knästöden lika bekväma å stödjande som på wintecen. Wintecen hade inte lika skönt säte men bra stöd för knäna. Kändes dock lite bredare att sitta i oxå än Lippon men ändå så man hade kontakt. Den va skön att trava i lättridning i iaf. Så även fast den va ful så blev det den. Hellre en sadel som är fulare å passar bättre på hästen än en snygg för att jag ska sitta lite mjukare. Kommer ändå ha min mjuka gelépadd på som är för min rygg. Wintecen gick oxå att ställa om i både bom å bossor så den borde kunna funka tills hon vuxit klart. Så kan man satsa på en snyggare "riktig" sadel då. Dessutom kände jag att 10000:- för en ny sadel är lite dyrt me tanke på att Beauty är så ung. Även om sadeln är ombyggbar så är det inte helt säkert att den kommer passa hela tiden ändå. Eftersom jag köpte en begagnad sadel så har jag nu tills i morgon på mig att pröva sadeln ordentligt då jag har öppet köp. Så ikväll ska vi ut å prova å hoppas att den känns lika bra idag som igår när vi bara testade i 2 min. Annars har jag ju chans att lämna tillbaka den å invänta en ny sadel me samma korthet å rakhet. Hoppas den fungerar även om den e ful. :-) hästen är ändå så fin så hon kommer ändå dra blickarna till sig å inte sadeln. Bjuder på en bild när vi väntade utanför butiken. (Beauty har gamla sadeln på sig)


RSS 2.0