Lite bättre..

Känns lite bättre nu fram mot kvällen. Har lyckats tänka lite på annat. Bland annat Beautys flytt i morgon. Självklart är det snö överallt bara för att vi ska ut å åka.

Tankarna snurrar ganska mycket ändå och jag kommer nog inte uppdatera så jätte roliga inlägg just nu. Har som sagt ingen ork att vara glad och positiv just nu. Vill egentligen bara gömma mig under ett täcke och stanna där.
Vet inte hur jag ska lösa mitt problem men en vacker dag så kanske jag lyckas. Ska försöka få lite sömn nu i alla fall. Ärtan är lite arg på mig tror jag. Dumma mig som inte har skött mig med mat å sömn sista dygnen. Men svårt när man inte har haft matlust alls eller känt någon ro i kroppen.

Vart hittar man glädjen igen när man tappat den? Varför lyckas jag alltid hamna där jag är idag?
Varför kan jag inte bara skaka av mig saker och låtsas att allt är frid och fröjd?
Varför är jag som jag är?

???? Många frågetecken..??


...

Många frågetecken och inga svar.. Jag är tydligen för negativ och tänker för mycket "ifall att"
måste bli mer tacksam och mer nöjd.. Just nu känns allt bajs iaf och jag tänker faktiskt tillåta mig själv att känna så oxå så det så!

Lite extra negativitet just nu oxå kanske med alla hormoner i kroppen så det är jättekul!!Att skriva, eller inte skriva??

Jag väljer nog att inte skriva om det... Men jag kan säga såhär att denna dag är piss rent ut sagt! Så nu har jag varit negativ men det skiter jag i.. Känns just nu som jag vill skita i allt.


Mycket just nu..

Har varit hektiska dagar så har inte orkat blogga. Har varit sjukt trött på kvällarna och bara velat sova.
Julruschen på jobbet har börjat och det är fullt ös medvetslös.
Känner mig lite dum ibland som inte kan göra så mycket mer än att sitta i kassan nu när det finns en miljon grejer som behöver fixas på jobbet.
Försöker att påminna mig själv att man som kassapersonal är lika viktig som övriga men man känner sig mindre duktig på något sätt. Kan ju inte bidra med att få butiken i ordning liksom. Men bara att gilla läget nu när kroppen säger nej.

I morse i stallet så gjorde jag bara allt fix samt ryckte Beautys långa man. Det var verkligen på tiden. Hon började nästan se ut som en islandshäst. :)
Och eftersom jag var så långsam med allt så fick jag sen skynda mig när jag väl kom hem för att hinna till jobbet i tid.

Väl framme på jobbet så fick jag ett jätte gulligt sms av älskling som gjorde mig väldigt glad och varm i hjärtat. Han är verkligen finast!
Uppmuntrande nu när man lätt känner sig oduglig till det mesta.

Nu natti natti...


Fel uppgifter

Kul att dom från mitt lönekontor skickat fel papper.
Har ju skickat in papper till försäkringskassan så jag ska kunna få havandeskapspengar innan men då har dom begärt ytterliggare papper då jag har ob-tillägg å sånt. Så då pratade jag med Chefen och han fixade så dom skulle skicka hem de övriga papper som behövdes. Sen efter någon vecka till kom en påminnelse från försäkringskassan att dom vill ha in det pappret innan typ onsdag nästa vecka. Annars tar dom bort mitt ärende helt så jag får börja om hela proceduren. (lyckat när man redan befinner sig i v. 28 snart) Jag ringer lönekontoret och frågar vad som hänt med pappret å får svaret att dom glömt att skicka det så hon ska skicka det på en gång. Detta var för 3 dagar sen. Igår kom pappret ner i brevlådan men vad står det.. Jo att jag endast jobbar deltid på 26 timmar i veckan vilket är helt galet fel! Jag jobbar heltid och har gjort det i 4 år nu så hur kan detta stå på mitt papper? Gaahh!!!! Blir galen! Så nu måste jag ringa dit igen på måndag för att rätta uppgifterna. Frågan är då bara om det hinner bli klart. Antagligen inte.. Suck! Tur att jag kan få bli sjukskriven som vanligt sen i alla fall för min kropp kommer inte orka jobba ända tills förlossningen.
Lite irriterad så här på morgonen...


God natt

Nu är jag hemkommen från jobbet och har fått i mig lite mat. Är väldigt trött då jag var vaken någon timme eller två i natt och inte kunde somna om. Så fick inte sova hela natten i sträck. Ska snart krypa ner i sängen och det ska bli så skönt. Christer är iväg på Swedish House Maffiakonserten eller vad man kallar det och kommer inte komma hem för ens i natt någon gång. Ska nog be hundarna att sova med mig i sängen tills dess. Det vill dom ju så gärna. :)
Längtar efter min fina grå så bäst att somna fort så att jag kan åka till henne snabbt i morgon.
God natt god natt!!


Godissug

Idag är en sån där extremt jobbig dag när man har både ont och är extremt sugen på typ choklad. Man vill ju äta lite extra också bara för att man känner sig lite ynklig. Men nej!! Jag lyckades stå emot frestelsen av dessa två här hemma. Men visst vore det gott.., mmmm... Nu kommer prövningen på jobbet sen också där man är omringad av godis. Hoppas jag lyckas hålla mig. Försöker intala mig själv att frukt är lika gott men det går inte så bra. Suck!


Nu är det bestämt..

Känns väldigt jobbigt allting men samtidigt hoppas jag att det blir bra i slutändan.
Har beslutat att Beauty ska få byta stall. Vi ska flytta till ett stall där vi kommer ner en del i pris samt att jag kommer spara en del tid också då det ingår mockning och att dom fixar maten på vardagar. Det finns ridhus även på nya stället och belyst ridbana. Dock inte lika bra ridhus som där vi står nu. Är fler som delar där så det lätt blir trångt. Känner mig ganska kluven just nu och är väl inte jätte överlycklig precis just nu. Men är väl så med det mesta som blir nytt och annorlunda. Jag trivs ju så bra där jag står nu men har ju snart ett barn att tänka på också och då måste det bli lite ändringar för att vi ska få allt att gå ihop. Känner mig både ledsen och glad men hoppas bara på att jag kommer trivas där med. Får åka till mitt stall nu å hälsa på ofta så kanske det inte blir så jobbigt. Dom har bra ridslinga där i nya stallet i alla fall när man rider ut.
Kommer nog flytta Beauty i månadskiftet/ början av december redan då den boxen redan står tom. Beauty kommer få gå i en liten stoflock och jag hoppas hon kommer trivas.
Men just nu känns allt lite sorgligt då jag gillar mina stallkamrater. Nu måste jag lära känna lite nya. Ett plus är ju att Camilla har sin medryttarhäst i det stallet så vi kommer ses oftare. Det känns i alla fall bra så man har någon man känner där.
Men jag kommer ju fortsätta hjälpa Corina sen med hennes unghäst inför treårstestet. Ska bli kul att se hur det går för den.
Nu vet ni hur läget är och för att jag inte ska bli ledsen så slutar jag skriva...


Bra start på dagen

Sitter just nu me min lunch på jobbet. Morgonen spenderades i stallet där jag tömkörde min fina grå. Kändes jätte bra och hon lyssnade kanon. Efter det så satte vi på sadeln så att Bella kunde rida lite. Var ju mer än en månad sedan sist som hon hade en ryttare på sig. Även här skötte hon sig kanon. Blev bara en jätte snabbis men tanken var ju bara att hon inte ska glömma hur det är att ha nån där uppe. Bella red lite i alla gångarter och Beauty verkade tycka att det var ganska kul ändå trots att hon var ganska trött. Galoppen var roligast tyckte hon. :)
Bella som bara suttit på henne när hon precis var inriden tyckte att det var stor skillnad. Hon är ju mycket större och mer balanserad nu.
Känns bra att allt gick så himla bra i morse. Min fina duktig häst!
Och hon är inte dum inte. När jag släppte ut henne i hagen igen så gick hon å ställde sig med hovarna där det var minst lerigt, nämligen i badkaret. :) sötnöt!

Älskade häst!! <3


Trasig ljumske..

Aj aj.. Börjar göra ganska ont nu :(


Gårdagens

 Igår var det måndag och både jag och Christer var lediga. Hade tänkt sova ut men vaknade svintidigt som vanligt nu för tiden. Bebis sparkar ju så fort jag öppnar ögonen och sen är det svårt att somna om.
Bestämde mig för att åka ut till stallet på en gång och fixa allt till Beauty så att det var klart. Mili fick följa med så hon busade med Tango och Lilly medans jag gjorde mitt. Var ganska långsam idag men det gjorde ju inget eftersom jag inte hade någon tid att passa. Väl hemma igen så åt jag två mackor och somnade sen på soffan. Va ganska trött trots allt.
Sen åkte jag och Christer till port 73 för att kolla lite bara och efter det åkte han till gymmet och jag till Haninge C. Även här så kollade jag bara, köpte ingenting då jag inte har så mycket pengar. Ville mest ha något att göra förutom att sitta hemma.
Sen följde jag med mamma på lägenhetsvisning och efter det så åkte jag och Christer till stallet (igen) för att tvätta Beautys ben och skritta med henne för att få bort lite stelhet efter söndagens tuffa pass. Eller rättare sagt Christer fick leda runt henne i ridhuset.
Det var min lediga dag :)
 
 
 
 
 
Bara Kira som saknas...
 
 
 

Söndagens longering/tömkörning

Igår hjälpte Janne mig med Beauty. Han började med att longera och kontrollera gas och broms och så att hon lyssnade på minsta vink. Efter det satte han dit tömmarna och återigen JÄDRAR vilken häst!! :) Han fick henne till och med att göra skänkelvikning på tömmen. Och då är det ändå bara 2:a gången som han tömkör.
Han sa även denna gången att Beauty är en otroligt fin häst med massa potential. Han tyckte att hon verkar vara otroligt lättlärd och väldigt duktig för att bara vara 3 år. En fantastisk häst helt enkelt! Enda nackdelen enligt honom är att hon är lite liten för honom som är så lång. Hade han fått välja så skulle hon vara 5-10cm till i manken. Men som tur är det ju inte han som ska ha henne utan jag, och jag är ju inte lika lång så för mig är hon perfekt!
 
 
 

Ogillar..

Att jag inte får rida min fina häst... :( jag vill ju så gärna. I morgon ska hon iaf tömköras av Janne igen och jag vet att jag kommer stå som ett fån å le när jag ser hur fint hon kommer gå. Jag longerade henne lite idag som uppvärmning inför i morgon och jag tycker att det gick bra förutom att hon försökte slå sig fri en gång i vänstergaloppen vilket resulterade i att hon lyckades bita till så en framtand började blöda lite så det kom rosa skum ur munnen. Är som tur var en tand som ska tappas men kändes inte så kul att hon slog sönder den lite för att hon blev frustrerad. :( nåja... Verkar inte som att hon fått ont av det då hon i sekunden senare mumsade i sig godis från min ficka som tröst. Avslutade henne där då jag tyckte det kändes dumt att låta henne springa där med blodsmak i munnen. Ibland är hon riktigt envis min lilla häst. Allt som gått så smidigt innan. Suck!! Ska kolla tanden i morgon igen innan Janne sätter igång. Kanske har hon lyckats tappa hela då förhoppningsvis så den inte stör. Är ju inte första tanden som ploppar ut.
Men som sagt... Jag önskar jag fick rida. Känns tråkigt att vara så här "fast" i sin egen kropp. Kunde inte ens gå normalt på långpromenaden idag med hundarna för att min himla ljumske ska börja göra så himla ont. Dumma knöl!! Hur ska jag stå ut i flera månader till?? Känner mig redan nere.
Usch... Negativa jag.. Ska sova nu och förhoppningsvis kanske nån har trollat bort mitt ridsug...


Lite piggare...

Börjar känna mig lite piggare i kroppen men fortfarande tung i huvudet. Nässprayen är fortfarande i högsta hugg för att kunna andas normalt. Vill bli frisk NU! :)
Tur att jag är ledig denna helgen i alla fall så att jag inte behöver vara borta fler dagar från jobbet. Hoppas att jag hinner vila upp mig ordentligt så att jag blir pigg och kry igen.
Nu ska vi sova så jag säger god natt!


fortfarande sjukling

 
Ungefär så här känner jag mig just nu...
 
Hängig, snorig, huvudvärk, öm i kroppen.. Fy för det här!
Väntar nu på att Christer ska komma hem så vi kan åka iväg till stallet och fixa allt där så att jag sen bara kan få komma hem och vila igen.
 
 
 

Sjuk

Blev inget bloggande igår då dagen var full med saker att göra. Först jobb, sen promenad med hundarna, sen stallet å sist bio för att se sista Twilight. Kände redan igår morse att jag hade lite känningar i halsen och fram mot lunchtid började även kroppen att kännas öm och orkeslös. Gjorde allt som skulle göras ändå men kände mig väldigt trött och varm på bion. Och idag vaknade jag med dunderförkylning, ont i kroppen och allmänt dåsig. Så är hemma från jobbet idag. Ligger i soffan med hundarna och har kollat på film. Funderar på hur jag ska orka allt i stallet men hoppas på att Christer kanske hinner åka med mig innan hans bandyträning ikväll. Jag som ville tömköra idag. Himla pannkaka!! Varför bli sjuk nu? Ska försöka bli bra fort. Ta det lugnt och vila.
En tråkig dag idag helt enkelt.


Christer fyller 30! :)

Idag är ingen vanlig dag för det är Christers födelsedag, hurra hurra hurra!!
Hela 30 år! Stort grattis!!


Natti natti

Denna kväll har avslutats med Betty Boop. Vi gick uppe i ridhuset så hon fick skritta av sig lite träningsvärk från igår. (om hon nu hade nån) Hon var i alla fall på helspänn som vanligt när andra hästar galopperar i ridhuset. Kastade sig några gånger och var allmänt fjantig. Nere i stallet spolade jag benen och smorde på salva, borstade och tvättade ett nyuppkommet sår högt upp på bakbenet. Förmodligen en spark. Hon verkade inte ha ont som tur var. Hennes ena vita bakben börjar nu bli lite tjockt igen, suck!! Denna himla raspen som hon får av geggan gör ju så hon får typ lite lymfangit symtom. Dags att köpa hibiskrubb igen och börja tvätta med några gånger i veckan. Hon har verkligen känsliga ben min donna. Är bara att gilla läget å tvätta, torka, smörja...och om igen..
Nu ska jag sova. I morgon fyller Christer 30 år och jag går in i v. 26 :) ny dag, nya tag! God natt!


Mmm

Färdigtränad för idag. :)


Väntar på Christer

Har hämtat honom från jobbet och väntar nu på att han ska träna klart på gymmet. Konstigt att vara här utan att träna. Här känner man sig verkligen klumpig bland alla träningsmänniskor. :)


Promenadsällskap

I morse kände jag mig trött och låg kvar läääänge i sängen. Ända till klockan 9. Det är länge för att vara mig. :) åt två mackor till frukost då jag inte orkade göra något annat. Brukar ju annars försöka äta gröt som är mer mättande. Klockan kvart över 10 började jag gå mot centrum med hundarna där vi skulle möta upp Magda och hennes lille Vincent. Sen har vi alla gått på en lugn promenad. Och efter det gick vi hem hit och fikade lite. Har ju en del kakor kvar från i lördags.
Nu har Magda och Vincent gått hem och jag känner mig fortfarande trött. Har lite beslutsångest över hur jag ska göra med Christers present också. Hmmm... Jobbigt.
Tänker nog ta det lugnt med en film nu. Passa på när man kan. :) kommer säkert somna men det gör inget.
Ha en bra dag alla!! Smile!!


suddiga bilder (SUCK)

Något som jag verkligen behöver är ju en ny kamera. Min är verkligen värdelös på att ta bilder från ridhuset. Allt blir bara suddigt och dåligt vilken inställning jag än väljer. Den är ju några år så är väl egentligen inte så konstigt men jag vet ju att den tar jättefina bilder när man är ute i dagsljus. Det är så synd för jag gillar den annars. Men blir lite besviken när den inte lyckas fånga det jag vill på bilden. Det är ju djuren som jag vill kunna fota. Nä jag måste nog unna mig en ny kamera nån dag. Fast man blir ju lite snål när man vet att denna inte är trasig än. Den funkar ju hur bra som helst förutom att den inte fotar så som jag vill. Suck! Har verkligen gått i genom alla inställningar som finns på den och ändå blir ingen bild på hästen bra. Och jag som ville få till det nu när hon gick så himla fint idag.
 
Aja.. inte så mycket att göra åt nu ändå så ni får nöja er med suddiga, gryniga bilder... :(
 
 
Hon var i alla fall helt fantastiskt fin att titta på!

Lycklig

Har precis ätit lite lunch efter en förmiddag i stallet hos min fina häst. Fick idag hjälp av Janne att longera och tömköra henne och herregud va hon är FIN! Hon visade verkligen nu hur hon ska och kan gå. Man stod där med ett leende och njöt. Fick höra flera gånger att han tyckte att hon är en riktigt fin och bra häst som säkert kommer ha lätt att komma uppåt i klasserna me tanke på hennes lätta framdel och hennes lyft från marken. Hennes gång när han fick henne att jobba rätt är en fröjd att titta på och då sa han ändå att hon har mer att ge när hon kommer få mer styrka i sin kropp och mer kontroll på det hon gör. Han tyckte att hon var en rolig häst att jobba med med väldigt mycket kapacitet. Så det var jätte kul att höra. Hon fick ju inte sina diplom för ingenting. Hon är verkligen en stjärna. Måste bara lära sig att inte vara så envis.
Svetten rann iaf från henne när Janne var klar med henne så idag har hon verkligen fått jobba. Knäppte några bilder med min dåliga kamera men kommer lägga upp lite sen efter att den laddat. Batteriet tog ju självklart slut. Är så nöjd med min fina häst!
Lycklig att jag har henne och får äran att rida henne sen.
Nu måste bara jag lära mig att bli lite mer konsekvent ändå när jag longerar/tömkör så jag också kan komma till detta läge lite snabbare.
Gav lite extra godis i hennes krubba idag. Hon förtjänar det verkligen! Min snygga häst!


nu var det slut...

Alla har gått hem från kalaset och Christer och jag har nyss ätit lite middag bestående av kinamat och hamburgare från daisys. Har massor med fikabröd kvar som inte gick åt så antar att jag får ta med det till jobbet så att alla där kan få äta upp det till oss. :)
 
Christer fick massa fina presenter men blev bara nån enstaka bild från när han öppnade. Kameran var nästan inte framme någonting under kalaset då jag hade fullt upp med att prata med alla gäster.
 
 
 
Känns som att kalaset blev ganska lyckat iaf och det var många som ville komma och fira min darling.
 
Nu ska vi nog bara ta det lugnt resten av kvällen då båda är väldigt trötta. Och det är även hundarna som har haft koll på alla hela dagen. Många att leka med, pussa på och bara vifta lite extra på svansen åt. Dom fick vars ett ben att knapra på också som kalasgodis.
 
 

mer förberedelser...

Christer stod för att göra tårtor. En med saffran i och en utan.
Vi har även haft MASSA kakor!
 
 
 
 
 
 

bakmorgon

Har startat denna dag med att baka!
Har gjort 4 satser chokladbollar, dubbel sats sockerkaka och 1 sats kärleksmums/mockarutor.
Gjorde även 1 provsats kärleksmums/mockarutor igår kväll för att testa så det blev ätbart. :)
Här är resultatet:
 
En avlång sockerkaka
 
Två burkar med chokladbollar. Ena med kokos på och den andra med pärlsocker.
 
 
En av formarna med Kärleksmums/mockarutor (namnet beror ju på vilket recept man tagit fram)
 
 
Hoppas nu bara att allt smakar bra sen när kalaset börjar. Satte mig precis i soffan men ska nog ta och gå en promenad med dom söta små hundarna istället.
 
 
 
Och sen bjuder jag på en sista bild på en trött men ganska nöjd Jenny! :)
 

Guppeligupp

Så säger min lilla ärta i magen. Eller magen guppar iaf så. En vild liten rackare där inne som verkligen kan röra sig. Någon som också har "guppat" eller snarare hoppat idag är Mili. :) hjälpte nämligen Johanna i stallet idag när hon skulle hoppa familjens häst. Gick väldigt bra tycker jag. Så när vi skulle bygga bort hindrens passade jag på att sänka lite innan så Mili fick träna lite. Hon tyckte det var kul och blev ivrig. Skulle bita i mina vantar. :)

Vi har suttit och kollat på X-faktor samtidigt som jag har bakat. Ska baka mer i morgon också innan Christers kalas. Tycker att fel person åkte ur tävlingen men så är det ju jämt.

Nu ska vi mysa ner oss i sängen för att sova. Så skööönt! Dagen har varit lång.
God natt alla!!

Bild på en suddig Mili som hoppar. Hon va så snabb så kameran inte hängde med :) hihi...


Ändrade planer

Sista timmarna på jobbet gick ganska snabbt så det var skönt. Har ju varit så himla trött idag så jag nästan kunnat somna ståendes.
 
Man blir lite knäpp när man är trött. :) Mongot själv! :)
 
 
 Blev ingen vila för mig efter jobbet. Istället blev det en lite längre promenad med hundarna och efter det en tur till stallet på en gång. gjorde alla dom vanliga sysslorna samt borstade lite på Beauty och försökte få benen rena. Men det var typ omöjligt då dom var fulla med blötlera. Skippade longeringen idag då jag fick en fråga från Camilla om jag ville ses en stund så då prioriterade jag faktiskt det eftersom vi egentligen skulle ha setts en stund i söndags som blev inställt. Får ta longeringen en annan dag. Så kanske jag är lite piggare också. Så kan även Beauty stå och tänka igenom sina synder :)
 
Camilla red sin medryttarhäst Krisse som är ca 180 i manken. ENORM!! typ älgvarning! Efter det så smorde hon alla hans grejer medans vi snackade. Alltid trevligt att träffa vänner mitt på en vardag.
Tog några bilder på Camilla och jätteKrisse!
 
Streching på G
 
 
Tyvärr lite suddiga
 
 
 
Nu ska jag hoppa in i duschen och sen sova.
 

Man vill så mycket

Om jag ska göra allt jag vill idag så kommer jag inte hinna sova sen som jag också skulle tycka vore skönt. Hmmm... Beslutsångest.
Men först ska jag ta mig igenom denna arbetsdag. Lite mer än två timmar kvar. Hinka i mig lite kaffe så ska det nog gå. :)


Här kommer snigeln

Ungefär så känner jag mig. Långsam, orörlig och allmänt trött och seg. Inget tempo, ingen ork.
Ska nog sova middag idag efter jobbet innan stallet. Så kanske jag får energi till att longera. Tror ju att Beauty kommer vara lugnare idag då hon brallade så himla mycket igår. Sen hoppas jag lite på att det ska vara lika mycket hästar i ridhuset idag också så hon faktiskt får ta och vänja sig någon gång att dom INTE är farliga. Haha.. Hon är så knäpp som blir "rädd" för sina grannar. Verkligen helt hysterisk när någon rider förbi. Det är nackdelen med att jag oftast är i stallet på såna tider när ingen annan är där. Svårt att träna hästmöten. Låter precis som man pratar om en hund som är svår i hundmöten men lite så är det. :)
Nä nu ska jag snigla mig vidare bort mot kassan och kolla hur det schemat ser ut för dagen. Hoppas jag får sitta mycket idag.


Vildhäst

Igår hade jag sånt ridsug! Har ju inte ridit på några veckor nu då jag har så ont vissa dagar så har inte vågat chansa. Bestämde iaf att jag och Christer skulle longera igår och sen skulle Christer få skritta lite på Beauty efter det om hon skötte sig. Tji fick vi.. Beauty var mer vild än tam igår. Hon till och med hoppade upp i luften en gång å vände sig så rumpan kom åt mitt håll pga all energi. Jag var tvungen att bli arg! Brukar normalt inte bli arg på henne då det oftast handlar om energi som vill ut och hon måste få bli av med den på nåt sätt. Men när hon går så långt så att hon vänder rumpan mot mig (även om jag inte tror det var avsiktligt) då blir jag ändå arg. Dumfasoner! Så höll hon på, slängde sig så fort en annan häst red förbi, bockade och sparkade hejvilt när jag bara ledde henne!! Tror att kylan och den leriga hagen gör sig påminda nu. Hon är tokpigg!
Kan ju säga att Christer INTE heller fick skritta på henne idag då hon som sagt till och med var svår att bara leda när dom andra hästarna var där. Till slut lyckades vi longera lite med inspänning. Även här kom det vilda protester då och då. Igår va inte min och Beautys dag helt enkelt. Tur att jag inte satt upp. Jag lyckades kämpa emot suget om att rida. Och nu så här i efterhand så kan jag inte påstå att det känns så tryggt att hoppa upp på henne nu med bebisen i magen när hon beter sig på det viset. Knäppa häst! Men jag älskar henne lika mycket ändå och jag vet ju att detta bara är en fas nu. Hon kommer bli lugnare sen. Måste komma på mer hjärngympa aktiviteter till henne bara så jag kan trötta ut henne mentalt.
Vi släppte även henne en stund med Passie i ridhuset igår och jäklar va hon sprang! Ingen hjärngympa där inte...

Allt känns så svårt när man själv inte kan gå normalt att göra något fysiskt. Men får se hur jag gör ikväll. Kanske ska ge mig på en longering till bara för att se om hon lugnat sig.


Allt var bra

Nu har vi varit på MVC och gjort en ny kontroll av bebisens hjärtljud, tagit blodprov mätt magen och pratat lite allmänt om allt man behöver veta. Och allt såg bra ut! Bebisen var inom växtkurvan och hjärtat slog som det skulle. Även mina blodvärden va bra. Behövde än så länge inte äta något extra tillskott. Dock sa hon att jag inte bör gå upp mer än ca 5 kg till under tiden som är kvar. Har ju redan gått upp 9 kg så hon tyckte inte att jag borde gå upp för mycket mer. Är ju svårt när man inte kan röra sig som man brukar. Men ska göra mitt bästa för att hålla mig inom viktgränsen. Äter ju inte mer nu än innan så det måste bero på mitt numera lugnare tempo. Har ju stigit dom sista 3 kg på bara typ 2 veckor. Får äta lite nyttigare ändå kanske. Så blir Christer glad också.
Nästa tid vi ska dit är efter jul så nu är det många veckor innan vi får höra den lille igen. Men tiden går nog fort. Nu ska jag vila lite innan jobbet. Sov lite dåligt i natt. Håll tummarna nu på att jag lyckas och att allt är bra nästa gång också. :)


Inom mig finns du

En liten jag inte träffat. Men ändå så känner jag dig. Du finns där, du rör dig. Jag känner att du är verklig. Jag drömmer inte.
Tänker på dagen då jag får träffa dig. Förmodligen den största dagen i mitt liv. När allt förändras. Då är du min på riktigt. Jag kommer älska dig! Alltid finnas där för dig. Alltid vara din mamma.
Allt känns så overkligt just nu men jag börjar sakta att förstå, sakta att känna.. Du är här inom mig och när du kommer så kommer allt falla på plats. Jag vet inte vem du är men ändå så vet jag..
Vi längtar efter dig!


Kvällspromenad

Klev precis innanför dörren efter en kylig promenad med hundarna och Christer. Va riktigt halt på vissa ställen. Det har frusit på ordentligt. Inte det bästa att ha platta tygskor märkte jag. :) måste försöka hitta ett par bra vinterskor snart. Mili bet ju sönder dom som jag hade fått från mamma innan. Hann använda dom två gånger. Lilla byracka! Kändes ganska uppfriskande med promenaden iaf. Nu kommer jag sova gott. I morgon ska vi starta dagen med ett besök på MVC och lyssna på bebis hjärta och kontrollera allt som ska kontrolleras. Spännande om inte annat. Hoppas att allt är bra. Håll tummarna!
God natt och sov gott!


Gottigottgott!

Mamma och jag mumsade till det med våfflor, grädde och sylt efter visningarna. Mmmmmm.. :)
Nu ska jag hämta Christer från jobbet.


Lunch

Nu är vi hemma igen och Mili är inbäddad i en varm filt då hon var lite blöt. Jag väntar på att min lunch ska bli klar. Är jätte hungrig! Känner mig trött igen men hoppas på att piggna till efter lite mat och en varm dusch. Ska nog åka med mamma på visningen sen. Se om det verkar vara något för henne.
Stalldags

God morgon söndag!
Har precis ätit frukost och ska snart åka mot stallet med Mili. Tänkte ha det klart så jag har dagen fri sen. Får se om jag kanske åker och träffar Camilla en sväng sen eller om jag följer med mamma på en lägenhetsvisning. Är ju även visning på den där gården idag om jag ska sukta mig själv lite. Får se vad som händer.
Mili är redo!


Snart dags för sängen

Kom iväg till stallet efter mycket om och men och fixade allt som skulle fixas. Orkade dock inte ta tag i Beautys leriga ben så dom fick vara lite skitiga. Hon dör nog inte. Min kelfia! Hon skulle vara där jag va hela tiden när jag mockade. Hon hade inte ätit upp sitt hö så därför fick hon vara kvar i boxen så hon kunde mumsa klart. Men ändå så flyttade hon efter mig hela tiden för att se vad jag gjorde. Sötnöt! Eftersom jag inte orkade göra så mycket mer än vad som verkligen var tvunget så gav jag henne massa äpplen och morötter i krubban innan jag gick så hon inte blev så ledsen iaf.

Christer och jag har nu precis kollat klart på en film som vi åt morötter och gurka med dip till. Mums!! Bra lördagsgodis! Lite nyttigare än annat. Nu blir det sovdags för min del iaf då jag är helt slut.
God natt!


Omotiverad

Idag är det lördag och jag är ledig denna helg. Vaknade vid halv 7 i morse för att jag var hungrig. Gick upp och åt lite yoghurt och la mig sen på soffan och somnade om. Hade först tänkt åka till stallet på en gång när jag vaknade men orkade verkligen inte. Följde istället med mamma till Haninge Centrum och gick där och kollade lite. Mamma köpte två tröjor till mig som jag ska prova senare. Orkade inte göra det i affären. Känner mig bara trött och hängig idag. Vi åkte även till Öo.B där mamma köpte lite lördagsgodis. Och vidare till CRT där jag köpte ben till hundarna så dom också får något gott. Nu ligger jag i soffan igen och känner när bebis sparkar och försöker hitta energi till att åka till stallet. Just idag känns det så omotiverat när jag ändå inte kan göra nåt kul som att rida eller så. Känns lite tråkigt. Man tappar ju liksom lusten lite när man känner sig så begränsad. Ska nog kolla på en film så åker jag efter den. Då kanske jag känner för det lite mer. Är ju inte det att jag inte vill träffa min häst men som sagt tråkigt när jag inte kan göra något vettigt med henne mer än att gosa och borsta typ. Mitt dåliga samvete tar över lite tror jag.
Hoppas alla har haft en bra dag iaf och att den fortsätter att vara det. :)


Onyttigt men gott!

Igår när jag slutat jobbet köpte jag hem en chipspåse för att "tröstäta" lite att jag hade så ont. Ibland behöver man få vara riktigt onyttig. Och nu har jag precis kommit hem från en kortare promenad med hundarna och sitter här med den där chipspåsen igen. :) attans va gott det kan vara ibland alltså.
Älskar Lantchips!
Ska bara ta några till och sen in i duschen. Kanske borde göra en smörgås istället.. Äsch hinner jag det så fixar jag en innan jag åker till jobbet så kan jag å ärtan mumsa i bilen. :)


Graviditeten fortsätter och magen växer :)

Som jag nämnde i gårdagens inlägg så knäppte jag några bilder direkt när jag kommit hem från stallet. Ni får ursäkta hundbäddarna på golvet och de skitiga kläderna. :)
 
Vecka 24 + några dagar
 
 
Framifrån :)
 
 
Utan kläder från sidan..
 
 
Utan kläder framifrån.
Lite ledsen att piercingen blivit tvungen att åka ut :(
Hej putnavel! :)
 
 
Bakifrån... Jag som vet hur jag såg ut innan ser att jag även här blivit lite pluffsig i sidorna.
 
 
Som sagt, jag växer och växer och känner knappt igen mig själv. Men antar att man vänjer sig vid alla skavanker som följer med på köpet. Men en vacker dag hoppas jag att jag tar mig tillbaka till mitt vanliga jag igen...
 
 
 

Oj nu är det morgon

Hoppsan hejsan va tiden går. "försov" mig nu på morgonen. Eller egentligen inte då jag börjar jobba klockan 12. Men jag har ju lite annat jag ska hinna innan dess. Trodde att jag ställt klockan igår men tydligen har jag missat att trycka på on så jag vaknade nu. Aja jag hinner nog ändå. Ska slänga i mig lite frukost nu så åker jag och Mili till stallet en snabbis sen. Får typ snabbmocka idag och försöka skynda mig där.
Mili bjuder på en morgonbild idag. Min söta lilla svarta!


mätt och belåten

Idag är det torsdag och det har varit en ganska jobbig dag då jag haft väldigt ont. Har precis ätit middag och duschat. Kassler med ris och bea blev det idag och det var gott! Va jätte hungrig.
 
 
Kira ville gärna smaka hon med!
 
 
Min söta gosegris!

Hos Beauty blev det bara fix och gos. Hon är så kelig! :) Borstade och smorde på lite salva som torkar ut på de fuktiga benen i förebyggande syfte då hon lätt får rasp. Har börjat känna små knottror nämligen på det vita frambenet så vill inte att det ska bli värre.  Är ju lera i överflöd ute i hagarna just nu.
 
Knäppte lite nya bilder på bebismagen idag när jag kom hem från stallet men dom får ni se i morgon. :)
 
Nu ska jag titta på tv en liten stund och sen sova tidigt. Så sköööönt!