Hej igen

Dagarna går och jag jobbar och jobbar... men idag är jag faktiskt mammaledig. Klämdag på förskolan så då fick vi lösa det på detta sätt. Evan ligger och sover middag här bredvid och Elina och jag tittar på skönheten och odjuret. Disneyfilmer är bäst! Så bra!!! Innan var Pia och lilla Freya här och lekte också och även Albin. 


Annars då, vad har hänt annars..

Jo jag har jobbat nästan varje dag och Evan har blivit mer och mer trygg på förskolan även om lämningen är jobbig. Har varit helt slut på kvällarna när dagarna på jobbet är tunga med många lyft. Min kropp är för svag känner jag och jag skulle behöva ta tag i träningen. Men min energi är verkligen som bortblåst. Är så trött varje dag. 

Har i alla fall tagit tag i och bokat in mig på valpkurs med Hilda. Det ska bli roligt! Älskar hundkurser! Elina har hjälpt till med hundpromenaderna men hon stjälper träningen en aning då hon ger godis hej vilt och låter hundarna göra som dom vill. 


Jag har även varit på mindset utbildning med Forever för Dave O'Connor och Carla Rieger. En hel dag med engelsktalande föreläsning och övningar vi fick göra. Väldigt intressant och trevligt! Och jag fick känna mig som en riktig bussinesswoman för en dag.Christer har förutom att jobba köpt en studsmatta till barnen som vi monterade upp tillsammans. Mitt tålamod alltså börser gäller saker som ska byggas är ju inte det bästa alltid. Men vi fick ihop den och Elina och jag kunde hoppa.Det har faktiskt inte hänt så mycket annars. Man hinner inte så mycket när man börjat jobba igen. Det är liksom jobba, hämta barn å hundar, laga mat, sen sovdags typ och så börjar det om. Riktig vardag!


Man får passa på att verkligen njuta de dagar man är ledig och passa på att göra roliga saker då. Idag är vi ju lediga men ganska trötta hela högen. Ska åka sen och köpa mat till Plutten bara och kanske mer jord så jag kan plantera lite potatis. Det gillar även barnen, att få gräva och fixa med jord och lite små krukor. Saker man kan göra tillsammans. 

Måste verkligen bättra mig med denna bloggen också. Är sämst just nu på att uppdatera känner jag. 

Nä nu ska jag fortsätta titta på filmen.


Lite spa innan jobb

Mycket jobb blir det nu när man är igång igen.  Kvällarna spenderas med barnen och man försöker hinna gosa så mycket man får och hinner. Sen jobbar jag ju även hemifrån, men det är bara roligt jobb! 


Har passat på att ha lite hemmaspa nu innan jag ska till jobbet. Färgat håret, satt en ansiktsmask och tagit en varm, skön dusch i lugn och ro. Sen en promenad med hundarna också som även det är avkopplande. De senaste dagarna har känts så stressiga så jag behövde verkligen en lugn förmiddag idag för att ladda om batterierna. Ha en fin dag! Nu måste jag jobba. 


Nu är hon i himlen.

Fina lilla Pip fick ikväll somna in. Jaya var här och åt middag med oss idag och så hjälpte hon mig att gå bort till veterinärkliniken så jag slapp göra det med två trötta barn. Vi sa hej då till henne här hemma och pussade henne en sista gång och sa att vi älskar henne. Elina var så fin mot henne! Hon sa att "Hej då Pip, nu ska du få åka till himlen" och så pussade hon henne med orden jag älskar dig. Alltså!!!!
 
Tusen tack Jaya för att du kunde följa henne tills hon tog sitt sista andetag. Vi fick som sagt bara en kort tid med henne men man fäster ju sig så fort och det känns sorgligt. Nu står hennes bur tom och väntar på att bli ur städad. Men det tänker jag inte göra i kväll. Barnen har somnat och jag kan tända ett litet ljus för Pip och ändå känna en liten lättnad att hon inte behöver ha ont. 
 
På bilderna nedan hade vi precis hämtat henne. Här ser man en liten knöl bara.
 

Och nu bara några veckor senare...
 

Det har ju gått så otroligt fort.
 
Ska äta en chokladboll nu då det är chokladbollens dag, sen blir det nog sovdags för mig med. Passar på att lägga mig tidigt så jag får sova så mycket det bara går.
 

God natt!
 

Varför hamnar mina bilder åt fel håll här i bloggen??

Kan någon svara på varför bilderna hamnar åt fel håll här när jag bloggar från mobilen?? Någon mer som har samma problem?? Vad gör man åt det??


Känns ju tråkigt att skriva från telefonen när bilderna blir snea. Tar ju mest bilder med telefonen så känns ju jobbigt om jag ska skippa bilder. 

Men men! HEJ!! 
1 vecka sen och jag har borjat jobba igen på riktigt. En tuff första vecka och jag var så slut på fredagen när jag "gick av" så jag somna typ halv 9 på kvällen. Denna veckan har än så länge inte känts lika tuff, men jag får se i helgen när jag ska jobba då. Det är ju helgerna som är tuffast. 

Snart ska jag ut på en härlig promenad med mina två små fina fyrbenta barn, SJÄLV!! Jag är nämligen ledig idag och passar på att ha kvalitetstid bara med hundarna. Känns som det är så sällan jag får det sen barnen kom så jag passar på när jag kan.  Synd bara att det är så kallt ute eftersom båda två är fryslortar som bara vill in igen då.😂 Så skönt att kunna gå och inte behöva tappa fokus på hundarna.
Mina soffpotatisar!❤️ 


Vad skulle jag göra utan mina hundar? 


Senare idag är jag ensam hemma med barnen. Christer ska sova borta idag. Är på Rustadagarna tillsammans med andra chefer. Kommer bli en jobbig kväll idag också då lilla söta Pip ska få somna in.😢 Hennes tumör har växt jätte mycket och är nu så stor att det inte finns någon annan utväg längre även om hon fortfarande verkar må bra då hon äter och dricker. Veterinären jag pratat med sa att hon säkert garanterat har ont men att hon inte visar det då det är ett flyktdjur. Så ikväll kommer bli en sorgens kväll! 

Men vi ska ta oss genom den jag och barnen och kanske tända ett litet ljus för henne. Det var en kort tid vi fick med henne men hon var ändå älskad sen dag 1.❤️ Det värsta med att ha djur är när man måste ta farväl. 

Nä nu ska jag ut och fokusera på hundarna ett tag innan hämtningen av barnen! 


Kvällsträning

Ett lättare ryggpass på 30 min klart! Så jäkla skönt att det blev av! Innan det var jag på produktvisning som hölls av duktiga Malin. För mig var detta tillfälle ren utbildning och det är alltid lika trevligt! Älskar våra teamträffar! 


Så efter både business och träning så ska jag nu ut med hundarna på snabb kissrunda, snabbduscha och sen marsch i säng. Klockan ringer kvart i 5 i morgon.😴 låt vardagspusslet börja på allvar. Heja mig!! 

God natt!


Time to work again

Efter en jobbhelg så kommer mera jobb! Nu börjar jag nämligen att jobba igen efter denna mammaledighet med väldigt blandade känslor. Skönt, sorgligt, tröttsamt, roligt ja väldigt mycket bara. 


Sitter ute på min lunchrast i solen med en kopp kaffe och njuter en stund. Kroppen känns trött efter morgonens varuplock och jag antar att det bara är att vänja sig igen. Måste verkligen få in rutin på träningen nu. Detta går inte med min rygg. 


På tal om min rygg. Jag har ju även bokat in en tid nu för att fixa min tuttar. Något jag velat så länge jag kan minnas så då kräver ryggen också mer träning så det är ju bara att sätta fart! Ikväll måste jag ta mig iväg när barnen somnat. Jag bara MÅSTE! 


Jag har även blivit medlem i både Svemus och svenska hamsterföreningen. Lika bra när man nu har både mus och dvärghamster. Dessutom kostar det knappt någonting. Japp jag är en nörd jag vet!😃 


Håller bara tummarna att Pip inte behöver tas bort. Hon har ju en tumör på nacken. Har pratat med en musuppfödare som även är veterinär, och hon ska komma och kolla på henne. Ev kan det till och med vara så att Pip från början kommer från henne då hon föder upp denna färgen och med det hårlaget som Pip har. 


Nu ska jag passa på att njuta lite till av lugnet innan jag måste bygga om en avdelning igen.


RSS 2.0