Jobbsöndag

Hann inte med någon bloggning igår då jobbet tog all tid på dagen och på kvällen så skulle jag fira Camilla som fyllt år. 

Idag är en ny jobbdag och sista dagen i augusti. Så i morgon är det verkligen höst! 




Ikväll känner jag mig lite låg

Har ätit pizza till middag, gjort mina 70 squats och har badat och nattat Elina. Och nu känner jag mig ganska låg. Lite ledsen. Tänker på finaste grå och inser att hon inte är min längre på måndag. Tur är ju ändå att hon har det och kommer få det så himla bra. Hon står hos kunniga, duktiga människor och tjejen som ska rida henne vill satsa högt. Bättre kan hon inte få det.


Man känner sig ju inte så mycket gladare när det regnar ute heller. Innan idag satt jag både i bilkö och det regnade! Tankarna börjar då snurra lite extra. 


Nu ska jag sova så kanske jag inte känner mig så ledsen länge. Då slipper jag ju tänka i alla fall.

Vad trött jag blir på mig själv! :(

Helt plötsligt byttes min lugna förmiddag hemma med Elina tills jag skulle få lämna henne på dagis ut på en stressad tur till jobbet. Jag hade kollat fel på schemat och skulle inye alls jobba sent idag utan jag skulle börjat kl 6 i morse. Flyger upp ur sängen när jag ser sms:et där det står vilken tid jag skulle börjat. Har försovit mig i en timme!! Kastar mig in i bilen, skrämmer slag på Elina i all min stress som börjar gråta så jag får trösta henne innan. Åker till jobbet och är framme kvart över 7. 

Ja så såg min morgon ut... Suck! Är ju så van vid att man brukar jobba sent dagen innan man jobbar helg men inte denna fredag tydligen. Jaja... Får stanna en timme extra idag bara så löser det sig men det är ju ändå väldigt irreterande. Hann inte äta nåt hemma innan och knappt ens kolla mig i spegeln. 

Bredde två knäckemackor och tog en kopp kaffe som snälla Berna fixat åt mig och käkade medans jag plockade varor. 


Det blir inte alltid som man tänkt sig! 
Får se om jag får någon lämning av Elina nästa vecka istället. Ska kolla schemat mer noggrant i fortsättningen. 



Ögonen går snart i kors

Så trött är jag så det är ju tur att jag ska sova nu. I morgon är det jag som ska testa att lämna Elina på dagis. Spännande! 

Hennes namnlappar som vi beställt har kommit nu också, så nu kan vi märka upp hennes kläder ordentligt. :)


Innan jobbet idag så var jag ju iväg och tränade med Jessie. Körde bröst och lite mage. Sen blev det några squats utan vikt också bara för att. :) Egentligen hade jag vilodag från dom idag i utmaningen men jag kände att jag ville göra några i alla fall.

Här kommer lite bilder från dagen pass.
Och jag vet att man inte alltid ser så vacker ut när man tar i.. Ser sammanbitet ut minst sagt! :) hahaha!


Jessie är sååå mycket starkare än mig. Helt sjukt vad den lilla kroppen orkar! Hon gjorde sina övningar utan att röra en min och då tog hon ändå mycket tyngre vikter än mig. Själv gör jag fula miner hela tiden när jag tar i. :)

Nää nu får det räcka för idag. Nu ska jag bädda ner mig under täcket och soooova! 

Natti natti!

Keep up, stay strong!


Japp nu blir det en tur till gymmet innan det är dags att kliva på ett kvällspass på jobbet. Elina är lämnad på dagis och hundarna motionerade. En smidig morgon idag måste jag säga. Ska möta upp Jessie pch träna lite med henne. Hon jobbar samma tid som mig idag.


Harry, alltid lika gosig vid frukost! 

Han ska få ha playdate här hemma med Bosse idag, hans chihuahua kompis. 

Dags att svettas! 

Huvudvärk

Nu har jag haft huvudvärk varje dag i en vecka. Den kommer som ett brev på posten och idag har jag tagit migräntabett för att inte må illa. Solade lite efter jobbet och har sen duschat och smort in mig med Dove summer glow som ska ge huden lite gyllenbrun färg efter några gångers användande. Vill ju försöka ha kvar solbrännan från Turkiet lite längre än någon vecka bara. 


Ska hoppa ner i sängen nu och sova. Är supertrött. Fattar inte varför jag har ont i huvudet varje dag. Nu har jag inte ens stressat ju.

God natt!

Full rulle denna morgon!

Var så trött i morse när klockan ringde. Hade varit uppe i natt för att både fixa välling till Elina och sen en vända ut med Harry som var bajsnödig mitt i allt. Låg och drog mig i en halvtimme extra medan Elina och Christer åt frukost. Sen gick jag ner och åt lite snabbt jag med, och sen följde jag dom en bit på vägen mot dagis med hundarna. Slängde in en tvättmaskin och åkte efter promenaden till gymmet en snabbis. Körde mina squats som är i squat challenge med extra tyngd och även ett ryggpass med fyra olika övningar. Gjorde även 60 sit ups och en rumpövning där jag endast använder min egen vikt.


Nu har jag precis kommit in från promenad nummer två med hundarna och har druckit mitt protein. Ute lekte vi med bollen och alla tre fick springa lösa hela tiden nästan. Gick lite i skogen och kastade bollen upp bland allt högt gräs och buskar och ris så att Mili fick använda nosen lite för att hitta den. Nyttigt för henne. Kira har sämre luktsinne så hon hann aldrig först. Harry fick nosa upp godis som jag kastade istället. 

Kastade även bollen och godis när vi var ute på ängarna.


Harry är en riktig liten tiggis. :)
Mer godis??


Nu blir det en snabb dusch, hänga upp tvätten och sen ska jag till jobbet. Christer sköter dagis själv idag. 


Dagis dag två

Dagen på dagis idag har gått bra men Elina vill inte äta nåt. Som vanligt då. :) Kräsna lilla donnan. Hon sov lite för kort idag också så hon var lite kinkig efter vilan men annars har det gått bra. Och i morgon ska Christer vara där själv med henne eftersom jag jobbar. Sen aka vi börja lämna henne några timmar resten av veckan. 

Stora tjejen!



Tänk vad tiden går alltså, sjukt!

Förutom dagis idag så har jag varit ute i regnet me de fyrbenta. Så där lagom roade.. :)



Har hämtat mamma från centralen också samt lämnat en present från Turkiet till Charlie. Är lite kär i min nya bil faktiskt. Jag gillar den och det känns bra att jag har köpt den. Min fina lilla bil! 

Hemma hos Jaya och Charle blev jag även lite kär i denna lilla goding.


Råttan Findus, (som är en tjej) så himla tam. Jätte söt verkligen. 

Nu ska jag natta Elina, sen blir det 55 squats från 30 days squat challenge. Är inne på dag 2 :)


Och avslutar sen dagen med kvällspromenad med hundarna och en dusch. 


På väg till dagis




Dagisstart

Igår var dagen här, när Elina helt plötsligt blivit så stor så hon börjar på dagis. Första inskolningsdagen gick bra och idag är dag två. Sen i morgon ska Christer gå dit själv med henne då jag jobbar. 

Men nu innan ska jag ut med hundarna och låta dom springa i skogen. Det fick dom igår också och dom älskar skogen. 



Känns lite tråkigt att dom valt att vi skulle vara ute en del idag och inte igår, med tanke på att det var sol igår och idag väldigt blött. Men barnen gillar ju som tur är vattenpölar så dom tycker nog att det är roligare än oss. :)

Har i alla fall laddad upp med gröt och jordgubbar. Så nu borde jag klara mig under dagen.






Natti natti

Ganska jobbigt att vara bland hästar idag så jag åkte därifrån så fort jag sett de två från gården som skulle tävla.


Har annars inte gjort nåt speciellt. Dammsugit nedervåningen, gjort rent till fiskarna, promenerat hundarna, badat med Elina, glott på tv:n, läst bok för Elina (eller snarare 6 böcker), och nu ska jag äntligen få sova. 

I morgon ska jag hjälpa en vän vid en fölvisning och sen när det är klart tar jag nog och håller mig borta från allt som har med häst att göra ett tag. 

Nu känns min hals lite bättre så ska nog försöka ta tag i träningen igen och försöka få upp ögonen och intresset mer för det. Försöka kan man ju alltid. Just nu är motivationen på noll när det gäller det mesta. Dagarna går men känner inte att jag får ut så mycket av dom.

Men jag fick ju köpa en ny bil i alla fall....


God natt

Ändring...

Det är ju dressyrtävling jag ska titta på.. :) virrpannan!

God morgon lördag

Har precis ätit frukost och ska nu lämna hemmet en stund för lite hästhoppning på mitt gamla stall hos Corina. Det är lokal hopptävling där idag och jag tänke svänga förbi pch kika lite. Sen ska jag även lämna lite grejer till henne som jag köpt i Turkiet. 

Titta på hästar är ju typ det jag får från och med nu och rida ibland när det funkar om jag lånar nån annans häst. Min häst är snart inte min längre och det känns så sjukt tungt.. :( försöker hålla humör och känslor i styr men ibland går det inte. Ibland kommer tårar även fast jag inte vill och jag känner mig arg och ledsen på samma gång.

Vet att detta är det enda valet jag har i dagsläget, och det suger! Men jag ska försöka fokusera mina tankar på annat så gott det går. 
Men nu vet ni vad jag grubblat på under veckan. Om någon vecka är jag hästlös på riktigt. Finaste B kommer få det kanon och kommer i framtiden visa sig ute på tävlingsbanorna där hon hör hemma och visa vad hon går för. Hon kommer ha det bra men mitt hjärta känns krossat. Och det kommer ta tid för mig att smälta det här så hoppas ni har förståelse om jag ibland verkar deppig och allmänt arg och tråkig. 

Nu ska jag göra det bästa av dagen eller i alla fall försöka. 


Nu är den här, nya bilen..


Bilen är nu hämtad och jag är näjd med mitt köp. Den luktar så ny och det känns overkligt. Har aldrig ägt en ny bil förrut. 

Annars idag så har vi tillbringat massa tid på SÖS igen med Elina som aldrig vill bli frisk. Sänkan var i alla fäll bättre idag och enligt läkaren ska detta virus försvinna av sig själv så hon får vara sjuk ett tag till då antar jag, min stackars lilla flicka.

Hon har i alla fall hejat på fotboll med Christer nu på kvällen innan hon somnade och var faktiskt ganska pigg en liten stund i alla fall.



My har varit med oss idag och även hjälpt till med hundarna när vi åkte iväg med Elina. Sen kom hon in till sjukhuset hon med. Nu ska vi slökolla på en dålig film innan hon ska hem och vi ska sova.

Mina tankar snurrar som vanligt nu på kvällen och även lite extra idag. Jobbigt.. Tänk om vissa saker kunde vara annorlunda. 

God natt!



Piggare på morgonen

I natt har det varit oroligt igen. Elina har hostat och haft feber. Men nu på morgonen har hon varit pigg pch vi har ritat som hon gillar så mycket nu och lekt med hennes åinne som man ska stapla klossar på. 


Nu ska jag skölja ur mitt hår som jag håller på att färga. Hoppas det blir bra denna gången med. Sen ska jag ut med hundarna. 


Idag ska vi hämta hem nya bilen också så det är kul. Och så ska vi få tag i en läkare som vill titta på Elina. Nu vill vi ha hjälp med det här himla viruset. 

Är tung i huvudet idag och känner mig väl inte på topp men aka försöka hålla humöret uppe ändå. Tänker på ett beslut som ska fattas och det känns jobbigt.

Ha en fin dag! 



Kylskåpet fullt och hemmagjord pizza till middag, perfekt!

Nu är mamman min lämnad på centralen och hon bjöd på gofika innan hon åkte. 


Så på tisdag ska jag hämta henne igen.

Vi har även varit iväg och handlat så nu är kylen full igen. Skönt! 


Vi köpte även såna där paket så man kan göra hemmagjorda pizzor. Så det tänkte vi äta till middag idag. GOTT!

Nu ska jag vila min onda rygg i soffan en stund innan middagen ska påpörjas. Titta lite mer i min tidning eller kanske på tv:n. Christer är och tränar och jag funderar på om jag ska försöka göra detsamma senare ikväll trots att min hals fortfarande hör lite ont. Borde ju inte akada om jag bara kör lite lätt. Skulle vilja färga håret också. Och städa akvariet. Något får jag nog skjuta på tills i morgon, frågan är vilket.

Köpte en mapp till nya pärlan också. Bilen snövit. :) Färgen på bilen heter snövit så tänkte att det får bli bilens namn. :)


Nä nu ska jag slappa lite.. 

Promenad i hösvädret

Lite frukost i magen med bästa sällskapet så ska jag nu bege mig ut med de fyrbenta. 






Vädret är höstigt, kyligt, blåsigt och jag tror att jag tar på mig vantar. Sen efter promenaden ska jag skjutsa mamma till centralen då hon ska ner till Skåne i några dagar. Hade gärna också åkt dit och hälsat på mormor. Ska försöka göra det längre fram över någon helg. 

Längtar tills jag får hämta bilen i morgon. Äntligen en bil som drar lite bensin. 

Nää hundarna väntar.. Dags att gå!

Babblarna får distrahera Elina när jag går ut genom dörren. Mammiga flickebarn. <3




Glömde ju...

...visa denna söta bilden på sötaste lilla tjejen från idag. Hon "körde" motorcykel när vi stannat för att äta lite. Gullfis!




På biljakt idag igen

Idag har varit en väldigt lugn dag fram tills klockan vart ungefär 15. Då hämtade vi upp My och gav oss iväg på lite mer biljakt. Idag åkte vi till Kungens Kurva. Innan har jag och Elina bara tagit det lugnt hemma eftersom hon fortfarande hostar lite. Men hon har varit feberfri hela natten och hela dagen idag i alla fall. :)

Nåja... Biljakten fortsatte som sagt och vi har tittat på bil efter bil. Men det är alltid nåt som inte känns bra. Och ska jag ändå lägga så pass mycket pengar så vill jag ju att det ska kännas bra. Även om vi bara är ute efter en billigare bil.

När vi typ tänkt åka hem så sa vi ändå att ähh vi går in där också lite snabbt. Vi hinner.. (Hade en tid att passa då jag ska hjälpa en vän) Vi kollade på först en bil, sen en bil till, en tredje bil.. Jämförde bil 2 och bil 3. Och plötsligt ser My den! En sån vi kollat efter lite titt som tätt men aldrig hittat nån då dom är så billiga trots att dom är nya, och typ omöjliga att hitta begagnade. En vit Dacia Sandero. Helt sprillans men har stått som demobil och därflr är priset nedsatt. Så nu helt plötsligt har jag köpt en ny bil!! :) En ny bil som endast rullat ca 300 mil. För under 100 tusen! Helt otroligt bra! 


Så på fredag får jag hämta hem den nya pärlan! Wiiihooooo!

Efter bilprovning och bilköp så har jag varit och hjälpt min vän och tränat inför en kommande fölvisning på söndag. Spännande och roligt! Och lilla fölisen var såå söt! Sötare än socker och hade en jätte gullig liten pussmule. 



På vägen hem var himlen jättefin och jag känner i det stora hela att dagen idag varit bra! 


Nu ska jag läsa lite i min tidning innan jag ska sova.


God natt!!

Dagisstart uppskjuten

Ja idag skulle Elina ha börjat på dagis. På avdelningen Humlan tillsammans med massa nya kompisar. Men tyvärr är hon fortfarande sjuk så vi får skjuta på inskolningen till nästa vecka. Så nu hoppas jag bara att jag kan lyckas bli av med mitt jobbpass på onsdag nästa vecka så jag kan vara med de tre första dagarna. Så typiskt att hon är sjuk nu när jag tagit semester för det här. Vi var i alla fall på infomötet igår och det känns ganska bra ändå.



Kollar bilar

Just nu glider vi runt och kollar in bilar. Vi behöver ju ha två bilar nu när Elina ska börja dagis så det kanske är dags att hitta en billig liten bensinsnål bil. Svårare än man tror.

Elinas mående går upp och ner. Just nusover hon i bilen. Har tittat mycket på iPaden innan idag i soffan och även ritat lite.


Jag fortsätter att hålla kosten, idag dag två. Svårare det med än vad man kan tro. I alla fall enligt mig. Massa självdisiplin behövs och det är inte min starka sida när det gäller allt som är sött och gott. 


Bär i gröten i morse. Lite lyxigt i alla fall. :) 

Ser inte ljust ut för Elinas inskolning i morgon

God morgon! 
Här är det bara jag som är vaken än så länge efter en orolig natt. Elina fick 40 graders feber mitt i natten och vred och vände sig och var ledsen. Nu känns hon  som tur är inte varm. Känns ju ändå som att vi säkert kommer få skjuta fram hennes inskolning på dagis. Idag ska vi på infomöte i alla fall. Sen var tanken att hon skulle börja i morgon, men tror inte hon hinner bli bra. Det går verkligen upp och ner. Ena stunden är hon pigg pch leker för att i nästa stund ligga utslagen med hög feber. Försvinn äckliga virus!! 

Jobbigt bara att jag tagit extra semester för just hennes inskolning. Hur gör jag sen då när jag ska jobba igen? Får man ta mer ledigt tro? Hoppas det går att lösa. 

Ska ligga och dra mig lite till och se om de andra vaknar snart. 




Kvällsfrukt i soffan

Elina sover nu och jag har innan det hunnit att ha mamma på middagsbesök, dammsugit och skurat golven på nedervåningen, gjort rent i köket, gått igenom massa bilder på datorn och nu äter jag lite frukt framför tv:n i väntan på Paradise hotel. Tyvärr har jag inte hunnit träna som jag tänkt men min kropp behöver nog ändå vila nån/några dagar till kanske med tanke på min onda hals och att jag hostar lite fortfarande. 

Hade i alla fall städhjälp innan.


Harry vill jaga moppen när man skurar, knäppis! 

Säger god natt nu då jag ska bums i säng efter jag tittat klart på Paradise. 
Natti natti!


Hundpromenad med träning och rutchkaneåk

Vi körde en alltiallo-promenad innan idag hela familjen. Hundarna behövde gå ut, Elina behövde få frisk luft och Mili behöver tränas och aktiveras extra nu efter vår utlandsresa då hon är väldigt uppe i varv just nu.

Vi tog med kameran för att knäppa lite bilder när vi ändå var ute allihopa. KUL!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Harry höll sig i bakrunden idag. Han fick godis utan träning :)

Bättre idag

Idag är en lite bättre dag. Intalade mig själv igår att denna dagen skulle bli bra så nu försöker jag att tänka positivt, jobba på och bara skita i känslorna ett tag. Stänga av en lite stund.

Åt en nyttig havregrynsgröt till frukost som en nystart inför träningen och mina mål jag vill nå nu igen efter semestern.


Får se om jag åker till gymmet senare idag och kör ett lätt pass då halsen fortfarande känns av. Ingen kondition då med andra ord och inga tunga vikter. Kanske rent av tar och kör lite hemma bara. Vi får se.

Laddade även upp med extra vitaminer i form av fruktsallad här på jobbet i morse.


Har plockat massa varor på min avdelning och sen även inventerat lite tomma hål i hyllorna. Och nu efter lunch i magen ska jag sätta igång och städa där samt extrabeställa lite produkter för att fylla ut ännu mer.


Än så länge rullar denna dag bra!!


Nu ska jag göra precis det jag skrev innan..

Moffla i mig massa godis och bara glo på tv tills jag typ somnar.




Idag är en sån dag...

En sån där dag när jag inte orkar nånting eller vill nånting överhuvudtaget. En dag när jag vill ligga i sängen och bara ge upp. Moffla i mig godis och bara skita i allt. En dålig dag från morgon till kväll med halsont på det. En dag i en djup svacka igen.. Jag känner mig bara tom. Tom, ledsen, arg, frustrerad, irriterad.. 

Så idag är det dålig uppdatering. Hoppas på att få en bättre dag i morgon på jobbet. Och att energin i min kropp kanske vill komma tillbaka. 



God natt

Säger god natt med en bild på det mest värdefulla jag har som är sjuk igen.. 




Feber igen

Jahapp då var det dags igen.. Febern är tillbaka på Elina som nu ligger i sin säng och inte ens vill ha välling. Hon ville inte äta någon middag heller så febern var nog på väg redan då. Lilla stackarn! :( 

Önskar man kunde göra mer än man kan när de små är sjuka. 


Har gett henne ipren och hoppas att hon sover bort den dumma febern. 

Själv tänker jag nog fortsätta kolla på lite Gossip Girl innan jag lägger mig. 

En eftermiddag hos mamma/mormor

Nu är vi här jag och Elina, hemma hos mamma/mormor. Innan har vi varit en snabbis i Haninge C och CRT zoologiska för att köpa strumpor till Elina och filter till pumpen i akvariet. En långärmat träningströja hänge också med hem och så blev det onyttig lunch på Mc Donalds. Elina åt som vanligt nästan ingenting.


Inte den optimala maten kanske för en 1,5 åring men ibland blir det så när man är iväg. Vi ska i alla fall äta lite bättre mat här hon mamma/mormor om en liten stund. Hundarna är också här.


Christer är iväg på fotbollstadion där dom har nån familjedag. Han skulle försöka få nån autograf på sin djurgårdströja. 

Har köpt halstabletter nu i alla fall så nu håller jag tummarna på att min halsont ska försvinna. Såg föresten en jätte söt kanin i zooaffären. Blev lite sugen då jag dessutom såg att det var en kaninhopptävling i morse när jag var ute med hundarna hemma i vårt område. 

Hej på dig regniga lördag

Regnet smattrar utanför fönstret och vi ska precis duka fram frukost här hemma. Känns som att en varm oboy skulle sitta fint nu när vädret utanför är som det är. Så får det bli, det är ju ändå lördag. i mitt knä sitter lille harry och myser, min lilla guldgosse! <3
 
Min hals känns fortfarande som om jag svalt taggtråd så ska försöka leta fram lite halstabletter eller gå iväg sen och köpa nya. Vill bli frisk nu så jag kan börja träna igen och göra mer ansträngande saker. Ska beställa lite namnlappar till Elinas dagisstart idag också. Hon börjar ju inskolningen nästa vecka. När blev hon så stor?? Tiden går ibland alldeles för fort, mammas lilla tjej.
 
 
 

Nu är det kväller...

Och Elina har nyss somnat efter att vi badat tillsammans hon och jag. Christer fick ta upp henne efter att hon tvättats och schamponerats så att jag kunde duscha vidare en stund till. Lite lyx att få duscha lite längre och sen smörja in sig så man luktar sådär gott! :)

Innan badet vart det pizzamiddag då jag inte orkade laga mat. Och "på vägen" så åkte vi även förbi hos Christers farmor för att lämba en tackpresent gör att hon passat Harry. Så han fick också följa med i bilen. 

Annars idag har vi bara tagit det lugnt och försökt att bli friskare. Min hals gör fortfarande väldigt ont. 

Elina har lekt med sin tågbana en stund och sen hjälpt till att plocka ur diskmaskinen. Så duktig! 


Känns skönt att familjen är på bättringsväg och börjar bli piggare igen i alla fall. Så tråkigt med sjukdom. 

Nu ska jag bara brottas med mina dumma kvällstankar och min sida som saknar en massa innan jag sen kan försöka kolla på Gossip Girls om jag inte lyckas somna innan.

God natt!




God dagens

Idag känner jag mig krasslig. Ont i halsen och är matt i kroppen. Men Elina mår lite bättre idag som tur är så det är bra. Hon ligger just nu och tittar på iPaden på youtube innan hon ska sova. Det får henne att slappna av lite. 


Just nu är det Jenny och hennes häst Sammy som roar henne när dom tömkör. Hon gillar filmer med djur och bebisar. Sen är teletubbies en favorit också. 

Jag själv ska också passa på att sova middag när hon somnat. Så jag kanske kan bli frisk jag med.

Äntligen hemma, igen...

Nu sover sessan i sin säng efter en kväll på barnakuten. Från 19.30-24.00 har vi varit där då hon haft tungt att andas och varit så slö hela dagen. Nu har hon fått inhalera luftrörsvidgande i tre omgångar samt fått kortison nersprutat i halsen. Hon rosslar fortfarande men nu andas hon inte lika tungt i alla fall. 

I morgon ska jag hämta ut en inhalator till henne som hon ska använda tills rosslet försvinner helt och vi ser att hon andas helt normalt. En sån där man använder vid förkylningsastma. Nu trodde läkaren inte att hon hade det men för att vara på säkra sidan så det inte svullnar upp i halsen igen så ska vi behandla henne som om hon har det nu  i alla fall. Så får vi se om det är något som hon utveckat eller om detta var en engångsgrej. Får hoppas på det sistnämda.

Hon blev i alla fall lite pigg en stund på sjukhuset och packade i och ur väskan, "hoppade" från sängen och lekte med sin vovve och sin nya kossa som hon fick av personalen för att hon var så duktig. :)



Ja jag och Elina har satt på kossan en blöja så den skulle kunna kissa. :) Elina ville det.



Äntligen ett litet leende! <3


Nu säger jag god natt och ska försöka sova nån timme i natt i alla fall. Kommer ligga och lyssna på Elinas andetag. 

Stackars min lilla sjukling


Hon har sovit nästan hela dagen. Bara vaknat lite för att dricka saft och lite välling. Hon är helt slut. :( Christer mår lite bättre i alla fall men inte helt bra. Nu börjar han få lite matlust tillbaka så det är ju bra. Känner mig orolig för Elina mest just nu när hon är så trött och rosslar så när hon andas. 

Bli frisk nu lilla hjärtat! <3


Sjukstuga här hemma men väldigt glada hundar :)

Christer är fortfarande dålig så idag är jag hemma och får vabba. Elina är sjuk och jag börjar känna mig krasslig jag med. Så det är en riktig sjukstuga här hemma. Skulle ha jobbat 6-15 idag men vick som sagt stanna hemma,. Hoppas på att kunna jobba i morgon i alla fall men än så är Christers mage fortfarande helt rubbad. Håller mina tummar på att jag inte blir mer sjuk än denna lilla förkylning/halsont jag känner av just nu.
 
Var nyss ute en kortis med hundarna så dom fick springa av sig lite medans Elina sover.
Glada var dom i alla fall att äntligen få springa fritt. :)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Harry kom inte med på någon springbild då han inte ville springa där gräset var högt. :) Så här är en bild när han sitter på vägen innan vi kom in i skogen.
 
 
Kira och Mili spanar..
 
 
 
 
 
Nu ska jag slökolla på film innan Elina vaknar. Slänga in en tvättmaskin och försöka få i mig något att äta.
 

Äntligen hemma!

Shit vilken pers det senaste dygnet varit. Christer åkte på magsjuka på kvällen till vår sista dag och blev så dålig så jag fick fixa så han kom till ett sjukhus/klinik. Väl där fick han ligga hela eftermiddagen och kvällen med dropp för att kunna komma upp på fötter. 


Usch!! Jag har varit så stressad och orolig sista dagen och försökt att få till allt så bra som det gick. Min knackiga engelska som jag knappt gör mig förstådd med och så lilla Elina som måste tas om hand också.

Christer fick i alla fall utskrivet antibiotika, spytabletter och magtabletter så att han klarade att flyga hem idag. Hade vi inte lagt in honom på dropp så skulle vi blivit kvar i Turkiet. Är så glad att vara hemma!

Tyvärr så är Elina nu febrig istället och blev det lagom när Christer var resklar. Så då var det bara att ta hand om nästa sjukling. Hon har två tänder som spruckit igenom så här är anledningen den som tur är i alla fall. Hon har gråtit sovit och gråtit om vart annat hela dagen idag och haft ont i sin mun så hon varken vill äta eller dricka. :( 

Själv har jag "bara" mått illa av stress. Bubblig i magen pga stressen och känt mig allmänt matt i kroppen. Så det ska bli skönt att förhoppningsvis få sova lite nu. 

Men först ska jag gå en snabbis med mina saknade fyrbenta! <3 Älskade hundar som jag saknat så mycket! 

Mer bilder och uppdatering om det bra från resan kommer senare. Är ju Linda som har alla fina bilder och det känns roligare att berätta mer när man kan visa bild också. 

Vi avslutade i alla fall resan med fyrverkerier spyor och bajs. Men nu blir det skönt att få tillfriskna hemma och bara få ordentligt lagad mat. 



God natt!! 

En kväll i Alanya

Igår kväll åkte vi in till Alanya och shoppade lite och åt på restaurant. Tyvärr är det väldigt tråkig mat på hotellet, mest kolhydrater. Ingenting är så där speciellt gott. Elina lever typ på välling. 


Efterrätten gick ner i alla fall! :) "GASS!!" (Glass)
Nu ska jag möta upp de andra på stranden så jag får bada lite! :) 


Hej från Turkiet!

Nu har vi varit här halva tiden och dagarna gå ganska fort tycker jag. Vi solar och badar (springer efter Elina) hela dagarna och har det finfint! Jag blir som ett barn på nytt när jag får åka de roliga vattenrutchkanorna. Så himla kul!!

Klantig som man är så lyckades jag självklart glömma det viktigaste hemma när vi åkte, kameran!! :( suck!! Men som tur är så har ju Robin och Linda med sin kamera så Linda fotar åt oss också. :) 

Nu ska jag strax gå ner till spat och njuta av en timmes massage. Lyx! 
Jag och Christer fick fel rum första natten så då kompenserar fritidsresor oss med lite över 2000 kr. Så då har vi använt dom till att få tre massagebehandlingar var och även provat på turkiskt bad. De andra har åkt ner till stranden nu så jag möter upp dom efter. Det ingår ju ett till vattenland i hotellet som ligger vid stranden så bäst att njuta av allt och testa allt. :)

Elin och Ella är som galna i vattnet. Uppe på land ser man inte röken av dom. :)

Här kommer lite bilder från våra första dagar.


Jag och Elina lyckades även få rida på en dromedar första kvällen. :) 



Turkiet here we come

Nu ska vi börja röra oss mot Arlanda och Turkiet för en veckas semester. Härligt! :) ska släppa av Harry hos Christers mormor på vägen och sen kan vi börja ta det lugnt. Käka nåt på flygplatsen i lugn och ro innan planet går kl 17. Vi är ute i god tid för en gångs skull och det känns så bra! 

Får se hur bloggningen blir under veckan. Ha en underbar vecka ni med i alla fall! 

 

Surare än en citron

Det är vår Elina det! Eller hon har varit det idag i alla fall. Ingenting har varit bra och hon har bara skrikit och varit arg den mesta tiden. Lite tråkigt faktiskt. Men det är säkert värmen som påverkar också. Hon har ätit dåligt flera dagar nu när det är så varmt så energin kanske inte är på top psykiskt. 

Nu sover hon i alla fall så det är skönt. Jag själv ska duscha efter att ha kört Body Jam på gymmet tillsammans med Jenny. Hängde inte med för fem öre. Är så jäkla dålig när det kommer till danssteg och koreografi. Men jag gjorde så gott jag kunde och snubblade bara på mig själv några gånger. ;)

Invigde mina nya träningskläder som jag köpt idag när vi var i Farsta Centrum. 



I centrumet var Elina hemsk med att skrika och leva rövare. Människor liksom stannade upp och vände sig mot oss så mycket som hon skrek och var arg. Jobbigt alltså!

Har käkat middag hos mamma efter träningen och bara tagit det lite lugnt i några minuter också innan vi åkte hem. 

Säger god natt, duschar, hänger lite tvätt och sen ska jag sova och ladda för en jobbdag i morgon. Suck! Hade ju glömt att jag inte alls hade semester hela denna veckan som jag trott. Kom på mig själv att jag lovat att jobba i morgon eftersom jag bara hade 9 dagar att ta ut som var betalda. Suck suck suck!!!! Men men.... Bara bita ihop..

God natt!





Idag blir det en shoppingdag

Har varit iväg på morgonen och fixat mina naglar och invigde även mina nya rosa skor. :)


Så nu är vi på väg för att shoppa lite saker som kan vara bra att ha med på resan. Elina behöver shorts och svala kläder överlag. Jag behöver nåt linne med smala axelband. Vi får se vad vi hittar. 

Elina har fina små toffsar i håret idag och ser ut som en tiktig liten fialotta. <3



Älskade lilla tjej! 

Kräftskiva

Idag började vi dagen med nyttig frukost och sen efter det träning på gymmet. 


Körde biceps och triceps. Tre övningar gånger 3 set på varje. Sen hann jag göra en magövning innan minisats kallade. Elina ville inte vara där mer. Drack en proteindrink och duschade, sen gick vi hem till Mia, Owe och Viola för lite kräftskiva. Perfekt väder, goda pajer och en god kräftsallad. Vi orkade inte ta med hela kräftor eftersom man blir så kladdig och vi måste springa efter Elina hela tiden som inte vill vara still. 

En lyckad dag med trevligt sällskap. Kul att få träffa alla mammor och barn igen. Och självklart hela deras familjer. 



Elina åt falukorv. :)

Nu ska vi röja lite här hemma då Christers kusin med familj kommer över för grillning. Fullt ös hela dagen. Elina har det skönt hon som just nu får sova. 


En dag på Cinderella

Igår vart det inga blogginlägg då vi var iväg på dagskryssning med Christers mamma och hans mormor. Elina har alltså fått åka STORA båten. :)

Vi har ätit alldeles för mycket och även sånt som är onyttigt så idag har varit en lite nyttigare dag i alla fall. 

Här är lite bilder från båten.

Elina säger hej till lilla My. 


Kör bilen vid lekhörnan.


Glasspaus i farmors knä. :) superglad!


Lite lugnare stund i pianobaren.


Hälsade på Mumintrollet gjorde hon också. Även fast han var lite läskig. :)



Sovpaus från allt skoj.


Buffé med lite godis till efterrätt.


Sen avslutade vi kryssningen med en fikapaus på puanobaren igen. Här är Christers mormors Irish Coffee med ett hjärta i. Jag drack en vanlig latte. :)


Vi hade en jätte mysig dag och var sådär härligt trötta när vi kom hem. Båten gick ju kl 7 på morgonen så vi startade redan halv fem hemifrån. 



Snart sovdags

Ska lägga mig tidigt idag. Så fort det bara går. Vi ska nämligen upp ca halv 5 i morgon för att åka iväg på en dagskryssning och båten går kl 7. Ska packa Elinas väska, ut med hundarna, duscha och sen äntligen sova. :)

Träningen med Jenny gick bra. Körde superset i nästan alla övningar för att få upp flåset. Lite flabbigt blev det men hon kämpade! :) så nu är det bara se till så hon fortsätter kämpa också så hon når sitt mål. Hon vill gå ner i vikt och bli lite starkare. Så kommer i fortsättning även kör pass och mer cardio blandat med styrkan. 

Unnade mig själv ett par nya träningshandskar. Det är jag värd faktiskt! Jag kämpar på och ännu mer ska det bli så då känns det kul att få belöna sig själv ibland med lite nytt.


Efter middagen skulle vi äta en efterrätt som Christer så duktigt bakat. Men tyvärr tyckte jag inte om den så åt typ två tuggor bara. Synd. :(



Blåbärssockerkaka med hemmagjord vaniljsås. Allt utan socker och vitt mjöl. Bara nyttiga ingredienser. Men tyvärr är man ju för van med allt socker så den här var inte alls god i mitt tycke. Hade tyckt att en knäckemacka med avokado varit godare.

Lite taskigt mot Christer att säga att jag inte tyckte om men tyvärr var det sanningen denna gång. Mer till honom helt enkelt. 

Nä nu ska jag skynda mig så jag kommer i säng någon gång. 
God natt! 


RSS 2.0