Hjälpreda

Igår kväll fick jag mockningshjälp av Elina. Hon kämpade på väl med grepen som var alldeles för stor för henne. Hon var glad i stallet i ca 20-30 min, sen började hon bli trött och blev då ganska så gnällig och ville inte lyssna på mig så det blev tyvärr inte så mycket pyssel med Jacson som jag hoppats på. En snabb borstning och lite pussar på mulen. Sen fick han gå ut en stund till i hagen me de andra hästarna. 





Lockade ju Mys hår igår också, så snyggt!! Min locktång är superbra! :)


Nu ska jg åka och jobba 6-15. Inte den roligaste tiden på en lördag då ob-tillägget inte börjar förens vid kl 12. Men men.. Bara gilla läget och jobba ändå. :)

God morgon förresten! 

Mörkerpromenad och stallet igår

Promenerade med hundarna och Elina i mörkret igår och självklart ville Elina gå själv = promenaden tar mycket längre tid trots att vi inte ens kunde gå så långt som jag tänkt. Men men.. Hon puttade ju vagnen själv i alla fall och hjälpte till att gå med Kira.



Hon sprang även "fott" :) 

Sen åkte jag ut en sväng till finaste Jacson och pysslade och myste. Och tänk att det kan vara så rofyllt att mocka bajs. All stress man känner bara släpper på en sekund..


Jackson fick även en ny grimma av en stallkamrat som råkat köpa fel storlek till sitt sto. Så nu fick han en grimma med rosa i. :) så fin så!


Idag har jag bara hunnit jobba än så länge. Har massor av varor att plocka och känner att jag måste lägga på ett kol nu efter lunchen. Sen efter jobbet ska jag hämta Elina och sen locka håret på My som ska iväg på fest.

Sen ska jag och Elina åka till stallet tillsammans så hon får klappa och kanske rida lite. Idag gör det ju inget om hon är vaken lite längre då det inte är dagis i morgon. Hon ska däremot till Jaya i morgon då både Christer och jag ska jobba. Men det kommer gå bra. Då kan hon och Charlie busa hela dagen. :)

Hungrig och väldigt sugen på godis


Men jag köpte en påse nötter på jobbet som jag tänker äta på vägen till dagis. Äntligen ska jag hämta min lilla mini me. <3 


Och ikväll blir det stallet och massa Jacson-mys. Får däremot se om jag kan rida då min nacke fortfarande är lite knepig. Dumma nackspärr! Men mys och massa pyssel är inte helt fel det heller. Kan ju ut och gå lite också kanske. 



Dumma nacke

Nu har jag stått ut hela dagen med att ha typ nackspärr. Vaknade i morse och var stek som en pinne och hela dagen har det gjort jätte ont i nacke och vänster skulderblad. Måste ha sovit konstigt eftersom jag inte hade ont igår. Så nu håller jag tummarna på att jag sover bort skiten tills i morgon igen. Irriterande ju när man inte kan vrida huvudet som man vill.

Köpte en liten mini-Jacson till Elina på jobbet idag. Med fluff på benen till och med :) Visst var den lik?! 


Fast den ska hon få i ett paket sen.

Annars har det inte hänt så mycket, har jagat lite klappar medans mamma passade hundar och barn. Och nu ska jag sova. God natt!

Biokväll

Igår var jag med My på bio och såg den ny filmen hunger games Mockingbird. Riktigt bra film även om jag gillade 1:an och 2:an lite mer. Nu längtar man ju efter den fjärde delen. Och att veta att man måste vänta ett helt år känns ju skit jobbigt. :)

Var ute en snabbis hos Jacson innan bion och tog sen ett bad med Elina och gjorde oss rena och fina.


Imorse var det en väldigt trött liten tjej som jag lämnade på dagis. Men hon fick en fin liten stortjejstoffs på huvudet i alla fall. Mammas lilla sötis! <3


Hundarna var sådär lagom pigga att behöva gå ut på morgonpromenad kl 6. :)


Nu blir det en hel dag med jobb!! 

Barbacka! :)

Igår kväll gjorde jag det som jag tänkt vänta med med tanke på att Jacson precis börjat sin inridning. Men jag kunde bara inte hålla mig längre, jag red barbacka! Fy tusan så mysigt! Han är hur bekväm att sitta på som helst och var sådär himla duktig hela tiden. Han lyssnade jätte bra på halter och igångsättningar. Svängde snabbare än han gjort innan och var bara så där go som bara han kan vara. Barbacka kommer jag definitivt rida oftare nu när man har en så rund häst. Hur mysigt som helst verkligen. <3



I mjukisbyxor å allt! :) haha så typiskt mig. 

Fina stora killen!





Gårdagens träning

Efter en regnig promenad igår med hundarna så begav vi oss allihopa till sats för lite träning. Elina lämnades på minisats där hon röjde runt med dockvagnen och jag körde ett benpass och Christer lite ben och jogging. Gick ganska bra tycker jag. Vart väldigt trött i benen så då är det väl som det ska. 

Hundpromenaden var perfekt uppvärmning så var bara för mig att köra på.

Så här regnigt var det.



Fotade lite på gymmet också och jag kan säga att det är med tunga ben jag är här på jobbet idag. Fick endast 3,5 timmars sömn i natt också. Självförvållat så jag får gilla läget! :)




Min alldeles egna Mr. Muscle! 


Sen har vi ju lilla pruttungen som röjde i rutschkanan när vi skulle hämta henne.
Wiiiiieeeeee! :) <3



Älskade Elina! <3 <3 <3 

Ny ska jag äta frukost här på jobbet. 

Ibland finns det så lite tid

Timmarna flyger fram och jag hinner inte alltid blogga som jag tänkt. Dagen idag har varit fullspäckad som vanligt med både nagelfix, julhandling, hundpromenader i regnet, träning på gymmet och sist men absolut roligast för dagen en barbackaritt på finaste Jacson. Tänk vad mycket den hästen ger mig just nu. Han får mig verkligen upp ur mitt inre mörker som jag haft sen finaste Beauty åkte. Och även fast jag saknar henne varje dag och jag tänker på henne varje dag så växer min kärlek till Jacson mer och mer för varje dag också. Han är verkligen en riktig guldklimp. Vem kan motstå att pussa på en så här go mule? ;)


Inte jag i alla fall. :) Som jag njutit nu när jag varit i stallet. Och även om jag knappt kommer få någon sömn i natt då jag jobbar tidigt imorrn och klockan nu är efter 24.00 så är dom timmarna jag spenderat i stallet nu på kvällen med Jacson så värt det. Vi har kelat massor och bara stått och myst efter min barbackaritt som gick hur bra som helst. DUKTIG!! 


Nä nu måste jag sova. Berättar mer om hur träningen gick i morgon.

Nya naglar

Med kaffet i högsta hugg har jag nu varit hos Petra och fixat nya fina naglar. Blått denna gången med lite glitter, så himla nöjd! 



Så nu ska jag åka hemåt och ev kanske stanna på vägen och fixa en eller två julklappar. Vi får se! :) 

Ha en fin dag och klä er varmt. Är väldigt kallt ute idag. 

Ännu en fin bild skickad


Denna supermysiga bilden fick jag nyss skickad till mig från Anna. Ser det inte härligt ut med solen som skiner. 

Så nu har jag min motivationsbild så jag  kämpar vidare här på jobbet. :)


Och så var jobbhelgen igång för fullt

Ska äta lite lunch nu och samla lite energi. Tempot och trycket är betydligt högre på helgen än på en vardag. Men med lite korvstroganoff och spagetti i magen så kommer nog dagen gå smidigt sen. 


Anna tar hand om Jacson i helgen och hon skickade nyss en fin bild. Hon har varit och fyllt vatten i hagen och myst massor. Hon tänkte ev gå en promenad med honom idag och sen rida i morgon. 


Christer och Elina har en lugn dag hemma då Elina fortfarande har feber. Lilla stackarn. :( Så jobbigt när hon mår dåligt. Man önskar man kunde ta bort det onda. 


Sovdags

En sen kväll igen trots att jag inte ens varit i stallet idag. Anna har tagit hand om Jacson idag och skickade en fin bild till mig. <3 


Christer och jag har kollat på film och ätit lite godis. Elina ligger och sover i sin säng med 38,5 i feber. :( Har gett alvedon innan hon somnade och hoppas att den gör sitt jobb.
Har varit hemma idag fram tills klockan var 14 med henne och vabbat, sen bytte jag av Christer på jobbet och jobbade från 15-20.40.

Min lilla goa sjukling! Mammas älskling! 

Hon har ridit sin egen "Asson" idag. :)


Har varit så trött idag. Ska bli skönt att sova nu. God natt!


Helt plötsligt så blir mina kvällar väldigt sena för att vara mig.

Efter en timmes försovning i morse fick det bli en kort lunchrast idag på 30 min och så får det bli samma i morgon. Kommer man inte i tid så får man skylla sig själv att man får kortare rast och längre dagar. Kommer nämligen stanna längre i morgon efter jobbet och och jobba igen lite förlorad tid.

Har haft Elina-gnällspik mys i soffan innan middagen och sen blev det ett bad med en glad liten tjej som älskar att bada och leke med sina fiskar och sin båt.

Nattningen gick väldigt snabbt och när den var klar fick jag åka ut till Lilleman. Bättre sent än aldrig. :) Idag pysslade jag bara med stallsysslorna, gav morötter och kelade. 


De andra i stallet gillar honom jätte mycket. Han är ju en sån kelgris som gärna snor en eller två pussar. :)


Idag har även katten i stallet fått små kattungar. Såå himla söta!





Sen kväll

Ja tiden går fort när man har roligt i stallet. Och nu har jag äntligen krypit ner i sängen efter en sen dusch. Tiden bara sprang iväg i stallet och både Pia och jag fick bråttom mär vi såg att klockan passerat halv 10. 

Det gick i alla fall jätte bra för Pia att provrida idag. Jackson skötte sig exemplariskt och var så duktig så. :) sen har vi myst i stallgången och gett massa morötter i krubban.

I morgon får han en välförtjänt vila och smälta allt nytt. Duktiga Lilleman! 

Hundarna vart jätte glada när jag kom hem och dom äntligen fick sin kvällspromenad. 


Full rulle framåt! :) 

God natt!

Två tankar i huvudet just nu för tillfället.

Det enda jag tänker på under dagarna nu för tiden är först å främst Elina. Henne tänker jag på jämt och efter en sån myseftermiddag som vi hade igår så saknar jag henne lite extra idag här på jobbet. Och sen jag fick hem Jacson så är han också ständigt i mina tankar. Jag vill vara i stallet hela tiden och bara stå och mysa med honom. Jag får Jacson-abstinens så fort det gått mer än 5 timmar sen jag var där. :) Han ger mig energi! Och jag är fortfarande lite chockad över hur snäll han faktiskt är. En guldpojke! <3 


En annan sak som jag saknar är att få gå en ordentlig promenad med hundarna när dom kan få springa lösa. Men det kommer nog dröja eftersom Mili fortfarande har koppeltvång och inte får gå mer än kortisar. 

Nu ska jag titta på lite bilder på Elina och hoppas att tiden här på jobbet går fort resten av dagen. 




En måndag och ny vecka

Veterinärbesöket gick bra och allt såg fin ut äntligen. Dränslangen är nu borta så nu återstår ett återbesök om en vecka för de sista stygnen samt fortsatt sårvård. 

Här är Mili med sitt drän innan veterinärbesöket idag. 


Har tvättat en maskingeväret med massa handdukar bland annat som nu hänger på tork och myser nu i soffan med alla hundarna och bästa Elina! Hon är så mysig, ligger med huvudet i mitt knä medans jag kliar henne i håret. En trött liten tjej efter allt bus på dagis.



Jag har även hunnit träna idag precis som jag ville. Hej gymmet!! Jag har saknat dig typ, och fy vad svag man blir fort.. Suck!


Ja ja är väl bara gilla läget å "börja om" lite igen med träningen. 

Nu ska jag mysa vidare med Elina innan jag måste fixa middagen. En kaffe på det så kanske jag blir lite pigg. Är verkligen supertrött idag. 






God morgon

Just lämnat Elina på dagis och ska nu själv iväg på min KBT. Börjar faktiskt känna mig bättre, piggare (även om jag är toktrött idag), och jag känner mig gladare. Att jag fått den här godingen 


hjälper massor. Stallet är terapi för själen och gör mig lugn. Sen att Jacson är som han är, kelig, lugn, snällheten själv gör ju bara saken ännu bättre. 

Det är ruggigt ute idag. En sån dag då man vill sitta under en varm filt med varm choklad eller en stor kopp latte. Ska nog försöka hinna vila lite idag innan Elina ska hem från dagis. Hon får en kort dag idag tänkte jag. 

Sen vill jag hinna gymma och även göra rent till fiskarna. Mili ska på återbesök hos veterinären och sen kommer jag avsluta dagen hos Jacson i stallet tillsammans med andra medryttaren Pia som kommer ha honom en dag i veckan. 




Grymt bra morgon å nu bara några timmar kvar att jobba

I morse var jag med på utsläppet och fodringen av alla hästar så att jag ska lära mig rutinerna. Enkelt, smidigt och det tog endast 40 min. Sen har jag mockat och fixat ordning allt till Jacson så det skulle vara klart tills Anna kom ut. Hon skulle idag få skritta honom för första gången och även kolla in hur allt runt omkring fungerar. Både jag och Anna red i ca 5 min var i skritt på ridbanan och Jacson var verkligen så duktig. Han förstår ju inte riktigt vad vi menar än och sen tycker han att bettet i munnen är lite konstigt så han går och gapar en del. Ska kolla efter ett stort remontträns så man kan stänga för munnen lite lätt. Så när han vant sig lite mer så kan han gärna få gå utan nosgrimma igen.





Min duktiga fina "lilleman" <3 

Nu ska jag fortsätta jobba. 



Fler bilder på tjejerna










Ikväll blev han behandlad som en kung av tjejerna som verkligen tog väl hand om honom. *bortskämd med pussar* :)

Kvällshäng i stallet

Fick med mig Elin och Ella till stallet nu på kvällen och båda tjejerna blev tokförälskade i Jacson. Båda blev helt tagna av att han var så stor och trodde nästan att han var på låtsas. :) Dom har pysslat en lång stund med honom, flätat man, svans och lugg och bara myst och pussat massor. Jag slängde även upp dom på ryggen så dom fick sitta på honom en stund. Han är verkligen hur cool som helst. Tar allt med ro och ser så stolt ut när han får all uppmärksamhet och när han tar så väl hand om barnen. En riktig guldklimp är vad han är och man skulle kunna stå och pyssla hur länge som helst. Tjejerna ville inte ens åka ifrån stallet. :) Dom frågade på en gång när dom får komma ut och pyssla igen. Bra betyg! hehe..
 
 
 
Älskade Jacson! <3 eller "Lilleman" som han nu har börjat bli kallad av övriga i stallet. Han är ju så liten ;) haha.

Ihopsläpp av hästarna och kalas för Christer

Vilken härlig känsla att gå upp svintidigt för att åka till stallet. Känns ju så mycket enklare än när man ska gå upp tidigt för att gå till jobbet. :) Var i stallet vid kl 7 i morse för att vara med på ihopsläppet av alla valacker. Hände inte mycket alls. Nåt litet skutt men inget mer än så, coola killarna. Jacson hittade i alla fall en kompis i hästen Primo på en gång. Även han en unghäst.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Så himla vacker!
 
 
 Efter stallet så åkte jag och handlade inför massa bakning. Sen skyndade jag hem och bakade massa och duschade. Sen kom alla gäster hit för att fira Christer. En trevlig dag med alla nära och kära.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Nu blir det snart nattning av Elina och sen kommer jag nog åka ut en sväng till stallet igen för att pussa Jacson god natt. <3
 
 
 

Nu är han äntligen "hemma"

Jag pratar så klart om fina Jacson!! Alltså denna hästen är verkligen så vacker med sitt maffiga utseende och den långa manen och luggen, de lurviga benen och hans färg och teckning. Helt perfekt!! Och hans kloka, snälla ögon får nog vem som helst att smälta. Ja, jag är KÄR i min nya stora kompis. Och jag ska göra allt jag kan för att han ska känna sig älskad och uppskattad varje dag. Precis som med mina tidigare hästar. Han kom nu in i mitt liv när jag inte har mått så bra på länge då jag verkligen har tyckt att det var skit rent utsagt att behöva skiljas från Beauty.. Men nu kom han, som en räddare i nöden med sitt alldeles cool-lugna temperament som passar perfekt in i mitt liv jag lever just nu. Han kom som en stor nallebjörn, en ny bästa vän, och jag är helt övertygad om att vi kommer ha mycket kul ihop och skapa fina minnen tillsammans. Aldrig tidigare hade jag kunnat tro att jag skulle stå som ägare till ett kallblod och än mindre till världens största hästras.. HÄFTIGT!! Han är i alla fall helt underbar! Finaste Jacson!



Längtar redan tills i morgon då jag ska få mysa mer med honom. Då ska kameran med helt klart! 

Sen är jag otroligt glad över att älskade Christer är hemma nu också. Familjen samlad och då är det som bäst! Nu kanske jag kommer sova lite bättre när jag slipper sova själv. Elina blev glad att se sin pappa i alla fall och har myst med honom i soffan medans jag var i stallet. 

Nää nu ska jag sova så det kan bli morgon någon gång. I morgon vankas lite kalas här hemma också för Christer som fyllde år i torsdags. Trevligt trevligt! :)

God natt! 



En lite lugnare kväll

Efter långa dagar på jobb och dagis så har jag och Elina passat på att ta en lugn kväll idag. Båda var trötta och behövde vila lite extra så vi har myst i soffan tillsammans och tittat på iPaden. Senaste två veckorna har ju mest bestått av att flänga runt så en hemmakväll i soffan kändes väldigt välkommet. 



Har idag hunnit städa en del på min avdelning vilket kändes väldigt skönt efter två veckor med enbart varuplock.


Har även passat på att tvätta rent alla borstar här hemma i badkaret, samt rensat ut lite dåligt. Kommer behöva köpa en ny ryktborste då den blivit förstörd ute i förrådet. Ryktlådan är nu ren och allt ligger på tork på handdukar i badrummet. 


Tror att horseshow kommer bidra till några nya inköp till Jacson. Där finns ju typ allt och till mässpris. 

Nu ska jag sova tidigt. Har varit så trött hela dagen, pluss att ju fortare jag somnar, desto fortare blir det fredag. Dagen då både Christer kommer hem och Jacson flyttar in i stallet. Wiieeee!! :) Behöver jag ens säga att jag längtar såååå! 


God natt!! 

Stallfix

Efter en ganska lång men ändå bra jobbdag så har jag och Elina varit iväg å köpt en vattenbalja och spån till Jacsons nya box. Sen har vi varit där och förberett lite så att det ska vara lite klart när han kommer. Elina hjälpte till att sprida ut spånet och fick även klappa en liten shettis.




Nu blir det en dusch, hänga lite tvätt och sen sova. :)

God natt!

Längtar...

Två dagar kvar, sen flyttar Jacson "hem" :) oj vad jag ska pussa på honom då! <3 Sen ska jag pussa på Christer också som också äntligen kommer hem då. Dubbel lycka! 

Vår fina familj 


Har några grejer kvar att fixa innan Jacson kommer så att han får det mysigt i sin nya box. Ska försöka ta tag i en del ikväll tror jag. 

3 timmar kvar!

Jahapp, då var Mili inlämnad för en ny operation av sitt dumma sår som inte vill läka som det ska. Stackars liten. :(


Har tre timmar kvar på jobbet med massa varuplock. Vi har fått otroligt mycket varor senaste veckorna så det ibland känns som det svämmar över. 

Elina hade i morse bytt sitt sura kvällshumör mot ett mysigt och glatt morgonhumör i alla fall så det kändes smidigt komma iväg. Busade lite när vi bytte blöja så hon skrattade högt. <3

Hon fick äta lite yoghurt innan dagis. 


Hon är ju så söt när hon sover.. (Taget precis innan jag väckte henne)



Full rulle som vanligt


Efter en jobbdag bestående av massa varuplock och inventeringar så fick jag äntligen hämta min fina lilla tjej på dagis. Väl hemma sen så var hon ganska så sur stora delar av eftermiddagen/kvällen trots att vi fick leksällskap av Charlie som kom hit en stund. Lilla tokfian som är såååå bestämd. 

Vi åt pytt i panna till middag som inte var populärt men med goda våfflor till efterrätt. Så både Charlie och Elina åt en hel våffla var.



Efter bus och lek så vart det en lugn stund i soffan med iPaden, youtube och angry birds spel innan Jaya kom och hämtade Charlie.

Och NU är jag precis hemkommen från veterinären (21.46). Kiras drän är nu borta så nu fortsätter bara vanlig sårvård. Mili däremot måste tillbaka i morgon på morgonen för att eventuellt läggas in igen. Det får vi veta då, suck! Hon har ju komplikationer med sitt sår och är väldigt svullen stackarn. Får ha sin t-shirt på och tratten samt tvättas i badkaret flera gånger om dagen. 

Min stackars Mili.


Kira var jätte duktig hos doktorn och kändes inte lika rädd som hon brukar vara. Satt helt still när de tog bort hennes stygn och nu känns det nog som en lättnad att slippa alla jobbiga slangar.


Snart kryper jag ner i sängen och tackar för mig idag.

God natt! 





Natti natti söndag! I morgon blir det jobbelijobb igen.

När det daga att sova så jag orkar jobba i morgon. Så håller vi tummarna att min röst är bättre så jag kan prata utan att vissa ord försvinner. 

Elina har haft det superkul hos morfar och Marita tillsammans med Charlie och Jaya, även om det är lite läskigt ibland eftersom dom inte ses så jätte ofta. 


Charlie är så duktig med Elina och visar henne allt han kan! <3 älskade barn! 

Så även denna gången fick Elina åka lite tåg och buss till hennes stora glädje.


Nu hoppas jag på en bra vecka som kommer med smidigt jobb, smidiga veterinärbesök och en massa gos och mys med min finaste lilla tjej. Sen hoppas jag även att jag hinner med ett till Jacson-besök innan han flyttar hem. Saknar honom redan söthästen! 


Har tänkt en hel del på Beauty idag också då jag såg massa bilder i min telefon och jag säger då det, finare halvblod får man leta efter och det går inte en dag utan att jag saknar "min" knasiga, studsiga, busiga, envisa, finaste grå! <3 

Hoppas på att få lite uppdaterade bilder på henne snart så jag vet hur allt går. Vem vet, en vacker dag kanske hon kan bli min igen eller en avkomma eller nån släkting. Hon har en speciell plats i mitt hjärta iaf men är glad att hon hamnat så rätt även om jag saknar och tänker på henne väldigt ofta. Emma tar så väl hand om henne. 


Förresten, Jacson har tydligen en son. Han kastrerades ju i år och har innan det hunnit bli pappa till en liten hingst som är korsning halvblod/shire. Häftig blandning och kommer nog bli en kanonhäst. Snygg är han iaf, brun med bläs å fyra vita strumpor upp till knäna. 

God natt! 

Sjuk.... :(

Dunderförkyld idag, suck! Försöker kurera mig med kaffe och lite choklad. Har varit en snabbis med Mili hos veterinären också då hon har lite komplikationer med sitt sår. Ett kostnadsfritt besök som tur är. 

Elina är med Jaya hos morfar så hon slipper vara med mig å ha tråkigt för att jag är sjuk. Måste bli frisk tills i morgon. Behöver jobba! 

Köpte detta snygga schabraket igår från  modevisningen iaf som Jacson ska få. Han kommer bli jättesnygg!






Äntligen är han min på papper!

Jag pratar såklart om Jacson! Idag har vi tillbringat hela förmiddagen i stallet hos honom hela familjen och så även Anna. Elina har ridit och jag har ridit. Wiiiiiiieeee!! Första gången under ryttare och han var så snäll! Anna ledde runt mig i ridhuset några varv innan jag hoppade av och klappade massor. 

Elina fick rida på stallplanen och det gick också hur bra som helst. Min lilla ryttarinna! En riktig liten Mini Me. :)

Nu är papprena påskrivna så från och med nu klassas han som min häst! Såå himla kul och spännande. Längtar nu tills han flyttar närmare här hemma så jag kan åka dit oftare. Nu är ju ungdomsåren slut Jacson och det är dags att börja arbeta lite. :)


Längtar redan efter att få sitta upp igen.

Elina fick även sitta i stora traktorn, himla kul tyckte hon! 



Så nu ska jag njuta av ett varmt bad och sen göra mig i ordning för duktiga Johannas lanseringsfest för equestrian Stockholm inne i stan. Jackson har även viskat att han önskar sig ett schabrak där ifrån! ;) 


Idag känner jag mig sådär löjligt lycklig! Och förkylningen jag dras med tänker jag strunta i. 
 

Ytterligare veterinärbesök

Hämtade Elina på dagis igår och kom hem till hundarna som vanligt. Mamma var där och hade passat dom under dagen och ändå hade Mili lyckats klia bort vissa av stygnen till dränet. Så jag fick ta en till tripp till Bagarmossen för en koll. Som tur var tyckte dom att slangen kunde vara som den var i alla fall men att hon nu måste ha en t-shirt på sig.


När jag hämtade Elina mötte vi även Charlie och gick hand i hand en liten bit. <3 gullkusiner!


Nu blir det massa jobb med en förkylning som är på väg. Suck! Hoppas jag bara blir förkyld å inget mer. Vill och har inte tid att vara sjuk. 

Ha en fin dag!

Wow vilket kaos alltså..

Jag kommer skriva upp några ord som summerar de två senaste dagarna:

Massa jobb
Stress
Hundalagsmål
Veterinärbesök
Operation av två hundar
Svindyr räkning
Ännu mer jobb
Ännu mer stress

Och nu kan jag äntligen sitta på min lunch här på jobbet utan att stressa. Såååå skönt!

Kira och Mili har som sagt bråkat av okänd anledning när jag inte var hemma så det blev operation för båda. Kira har tre drän, och Mili ett. SUCK!!



Men det har även varit några positiva saker och det är att jag har så snälla vänner som ställer upp med hundarna när det krisar. Jag har en snäll mamma och syster som ställer upp med barnpassning i allt kaos. Och den tredje saken som är positiv är att detta nu är över och jag nu kan blicka framåt till något roligt i helgen, nämligen kontraktsskrivningen på min alldeles egna bamsehäst. :)


Sen kommer Christer hem igen över helgen så det blir också skönt. 

Nu ska jag dricka lite kaffe och bara ta det lugnt. 


Elina hjärta Jacson

Åh vilken underbar kväll i stallet! Elina fick följa med idag och hon tyckte om Jacson jätte mycket. Han lät henne borsta och "kama benet" (kramas med benet), pussa på mulen, borsta mulen, borsta hovarna och till och med sitta på hans rygg utan en reaktion. 

Kärlek!! 








Japp, jag är KÄR i denna stora maffiga hästen! 

Sen tog det typ en halvtimme innan jag fick med mig Elina hem. För hon skulle minsann inte åka ifrån stallet å "hättarna" Hon fick hjälpa till att leda Jacson. Och sen pussade hon på mulen å sa "he då asson" innan vi åkte hem och åt pizza. :) 

Fick lite besök på kvällskvisten här också så nu ska jag äntligen få krypa ner i sängen jag med. 

God natt! 

Ingen rast å ingen ro

Med nya fina stjärnnaglar väntar jag nu på att volvon ska få på vinterdäcken. 



Sen ska jag skynda mig hem till hundarna och gå med dom innan jag ska hämta Elina på dagis. Tänkte ta med mig henne ut till Jacson idag en liten stund så hon får hälsa på honom och borsta lite. 

Elina började morgonen med att leka med mina gamla leksaker från när jag var liten som jag hittade uppe på vinden. Hästar för hela slanten såklart med bil och släp och hela köret! :)



Badmorgon

En bra start på dagen som började med ett bad med älskade Elina. Perfekt innan jobbet. Nu blir det en lång dag med massa att göra framför mig innan lite välförtjänt ledighet i morgon. 

Nu jobb, jobb, jobb :)

Ett av dem bästa avsluten på en kaosartad dag

Att få åka ifrån jobbet och direkt ut till stallet är ju något av det bästa som finns. Långkallingarna på och sen har jag ryktat Jackson fin och pussat massa mule. <3 Verkligen bästa sättet att varva ner och koppla bort all stress som jag kännt under dagen. 

Pia var också med och hon blev precis som jag kär vid första ögonkastet. Ja han är fin han "lilla" Jackson.





Och detta med skitiga händer när man åker hem, det har jag saknat! :) Inget stall utan skitiga händer.


Och nu har jag varvat ner ytterligare en stund i soffan med en smörgås och så Harry i knät.


Harry vart helt facinerad av hästlukten på mina händer när jag kom hem och har försökt bita i mina naglar. Lilla knäppisen. Undrar hur han kommer reagera när han ska få följa med till stallet. 

Ska pussa min lilla absoluta favorittjej som redan sover god natt nu och sen sova och ladda för en ny kaosdag i morgon. 

Var det någon som sa kaos??

Ja det är vad man lugnt kan kalla denna dagen!! Megakaos!! Tur att jag ska få åka ut till stallet efter jobbet och bara andas häst och koppla av. Pyssla med Jackson och släppa allt som har med jobb att göra för en stund. 


Behöver få lite egen tid känner jag efter denna veckans kaos. 

RSS 2.0