veckan som gått

Lugna dagar bakom mig utan något speciellt att berätta. Måndag, tisdag och onsdag hade jag ju Primo. Vi var även en sväng i Farsta centrum på onsdagen eftersom Christer var ledig och ville köpa nya skor. Sen på torsdagen så fick Elina vara ledig så då passade vi på att bland annat besöka öppna förskolan på eftermiddagen. Innan hemfärd fick båda barnen gunga en stund i parken också. Evans premiärtur.
 

Sen på kvällen på torsdag efter att Evan vilat en stund så började han helt plötsligt kräkas. Och sen fortsatte det så hela natten. Fattar ingenting, från att varit pigg hela dagen till att börja spy som en gris. Jäkla magsjuka! Så jag tillbringade hela den natten i badrummet och mesta tiden i duschen med honom. Så Christer fick gå hem tidigt från jobbet på fredagen så jag skulle få vila en stund. Var ju obefintligt med sömn för min del den natten. Sen slutade han kräkas vid kl 5 på morgonen. I med vätskeersättning och vila. Så fredagen var en väldigt lugn dag.
 
 
Och idag lördag har jag varit och jobbat. 9-18.30 Så verkligen hala dagen har gått. Christer och Evan har varit hemma och tagit det lugnt idag med och kurerat sig. Och Elina har varit med sin kusin Julian och hans familj och sett på bio. Hämtade henne på vägen hem från jobbet så hon har varit där hela dagen. Dom hade busat och bytt kläder med varandra och ätit både godis och popcorn.
 
I morgon ska jag jobba igen. Måste typ gå och lägga mig nu om jag ska orka. Känner mig helt slut! Ryggen värker och ögonen går i kors. Önskar så att jag hade ett jobb där jag kunde ta med mig Harry på dagarna. Det vore ju drömmen. Min lilla Tjockowauwa!
 

Skulle vilja börja föda upp små chihuaor i liten skala, det skulle vara kul! Dom är ju så förbaskat söta!
God natt!

6 dagar senare

6 hela dagar sen och jag har lite dåligt samvete. Min ork finns inte riktigt just nu. Är nere i en grop mentalt och kämpar för att ta mig upp igen. Försöker överleva dagarna med trots och gnäll, och bara få tiden att gå i lagom takt. Har passat Jayas hund en del också. Eller jag har rättare sagt gått lunchpromenad med honom då dagmatten varit sjuk. Vardagen har varit som vanligt. Lite snorigt för barnens del och därav lite extra mammiga båda två. Elina har i alla fall premiärcyklat till förskolan idag.
 
 
Denna veckan kör vi på Linas matkasse igen. Idag blev det kycklingklubbor med couscous och rivna morötter och gurka i grädfilsås.
 

Igår var jag och hämtade hem lite nya malar till akvariet också. Eller 1 pytte liten fick bo hos kampfisken. Den får vara där tills den blir för stor för det lilla akvariet. Med i påsen med malar råkade även en pytte pytte liten räkbebis följa med av misstag, men den har nog blivit uppäten nu som alla andra räkor jag köpt. Tog lite vattentester igår också men allt verkar vara bra så det var ju skönt.
 
 
Jag har även gjort rent till lilla Plutten idag och han har fått springa länge i sin nya hage. Alltså han är så söt!! Älskade lilla dvärghamster! Nu kan han både bada i sand, gräva i spånet, gräva gångar under hö och halm, gömma sig i huset och bygga och gräva i bomaterial och toapapper.
 
 
Kom på att jag skulle lägga i två stenar som Elina plockat förut också. Så han kan fila sina klor. Hon har målat lite på undersidan av dom.
 

I stallet håller Anna ställningen med Jacson och han mår finfint. Jag är verkligen helt avtrubbad just nu och behöver verkligen all hjälp jag kan få med honom nu av henne. Guld värt! Förhoppningsvis kommer hon kunna ta hem honom till sin tomt inom en snar framtid också så det kommer bli jätte bra. Är bara lite fler detaljer som måste lösas innan.
 
 
Måste bara visa två bilder på Evan från igår när han somnade vid matbordet när vi åt sen frukost. Hahaha! Ja så kan det gå om man inte sover på nätterna.
 
 
Nu ska jag åka och möta Anna en snabbis. Hon ska få några syrsor av mig som jag också fick med igår när jag hämtade malarna. Hennes son har ju en sån där läskig, stor, hårig spindel som äter sånt äckligt. 
 

God natt

Nu är jag helt slut i mina ben! Klev precis ut ur duschen efter att ha kört ett benpass på gymmet. Fan vad bra jag är som kom iväg!! Heja! Japp jag behöver peppa mig själv för det är då inte kul att träna just nu. Allt känns bara så tungt och otroligt jobbigt så det gäller att vara konsekvent när jag väl är på plats och inte ge upp innan ett set är slut. 

 
Käkade middag från city gross bamsekasse idag, kycklingwok med basmatiris. Jag och Christer tyckte det var gott men våra kräsna barn var inte så förtjusta. 
 
 
 

Båda barnen har badat efter maten och blivit rena och fina. Borde passat på att ta fram rengöringsmedlet och skura hela badrummet då Elina tyckte det var en bra idé att spruta ner hela golvet med duschslangen. Men så duktig var jag inte. Nä det fick vara blött och otvättat. 

 
 
 
Nu ska jag sova.. är trött som få och lär inte få sova mer än några få timmar som vanligt. 
God natt!

Alltså Harry

Världens finaste lilla hund har jag. Min älskade lilla Harry! Kaxpelle nummer 1 och tror han äger världen.
 

Så mycket kärlek i en så liten (lite för rund) kropp!
 
 

Måndag, Tisdag och idag onsdag...

Tiden går fort och det är redan onsdag. En hemmadag idag då båda barnen är snoriga. Elina leker med lilla Plutten och Evan sover för tillfället. Själv ska jag försöka få lite gjort under tiden tänkte jag. Men soffan är också lockande måste jag säga. Igår var både jag och Christer och tränade på sats. Elina var hos mormor och Evan på minisats. Känner av i kroppen idag. Men jag behöver komma igång så det är bara bra. Blev ett ryggpass med lite mage som avslut. Härligt!
 

Tog Forevers härliga Argi + 30 min innan träning för bästa energiboosten. Den är så bra med innehåll av L-argenin och massa nödvändiga vitaminer.
 
Annars igår så hände inte så mycket. hämtade hem lite snäckor/sniglar som snälla Izabelle gav till mig som jag stoppade ner till kampfisken. Så nu får han återigen hjälp att äta upp lite alger. Han åt ju upp räkorna så nu får han dessa som kompisar i stället, lilla vackra surpuppan!
 
 
 Fick höra att min syrra skaffat en blå kampfisk till Charlie nu också. Så roligt! Dom är ju så snygga!
 
 
Elina lekte fotograf här hemma innan idag och tog lite bilder som hon ville visa så här kommer tre. :) Inte illa för att vara 4 år.
 

Nä dags att göra lite nytta...
 
 

Blev en familjedag på Mall of Scandinavia

vår lugna dag blev en heldag på Mall of Scandinavia med en del shopping, god lunch, fika och bus. Och himlar vad stort det är där. Vi gick nog inte ens genom halva köpcentret och då var vi ändå där i 8!! timmar. Helt sjukt. Visst att det tar lite längre tid när man har barnen med sig med allting men ändå. Vi har i alla fall haft en mysig dag tillsammans. Harry fick vara hos min mamma under tiden.
 
Några av dagens fynd till Evan och Elina:
 

Och jag själv hittade en plattång som värms upp av infrarött ljus så att den tar fram den naturliga oljan i håret så man inte behöver ha i massa spray och sånt. Provade att locka lite i Elinas hår nu på kvällen. :)
 
 
Fikade på Espressohouse med god latte och delade en morotsmuffins. Evan fick banan och risifrutti och Elina hade somnat i vagnen.
 

Men roligast av allt enligt barnen var helt klart att få leka i lekhörnan.
 

Men nu är det sovdags. Vi är helt slut allihopa.
Men dagar som denna är verkligen guld värda. När man får umgås hela familjen på samma gång. Händer för sällan.
 
God natt!
 
 
 
 

vad trött jag blir

Ser nu på mitt tidigare inlägg att bilderna hamnat åt fel håll. Suck! Varför blir det så sen jag uppdaterade appen på telefonen. DÅLIGT!! Jaja ni såg kanske bilderna i alla fall. Men tråkigt att man ska behöva fota från ett visst håll med telefonen för att det ska bli rätt här när man bloggar från mobilen. Vilket jag gör oftast då jag alltid har den med mig. Någon annan som har samma problem?
 
Nu ska vi äta frukost. Elina är hemma idag, snorig och lite hostig. Och Christer är ledig så då kanske jag kan hinna göra något ärende som legat och väntat. Eller så tar vi en slappardag idag också. Har i alla fall dammsugit nu på morgonen så det är klart. Ska väl försöka ta mig iväg till gymmet så småningom också. Måste komma igång igen.
 
Denna lilla kille är på gnällhumör idag, eller så är han fortfarande trött.
 
 

God morgon trötta söndag

Känner mig så trött idag och slut på energi. Vill bara gå och lägga mig igen.

Tar hårt på en att först tillbringa fredag kvällen med mina härliga kollegor och sen en dag på leklandet degen efter.😂 Börjar bli gammal tror jag.

Vi hade i alla fall superkul i fredags med jätte god mat, bowling och roligast av allt, rollerblades!! Alltså sjukt kul! 😃👌🏻 Balansen var inte där den borde så blev några vurpor men det var det värt.

Mina kollegor alltså!❤️ all kärlek till dom! Helt underbara!

Sen spenderade jag lördagen med Anna, Timmy och Pontus på leklandet och med middag på Mc Donalds. En super mysig dag med massa bus och glada barn. Åkte även och pussade lite på dunderklumpen.💕

Tid med underbara vänner är oslagbar! I

Idag får vi se vad vi hittar på. Lite städning står i alla fall på agendan. Men först morgonmys med lille söta Plutten. Harry tycker att han är jätte spännande.


En kanonfredag

Minus lite tjafs med Elina. Men så är det ju nästan varje dag. Vi har idag spenderat större delen av dagen med Eva och hennes dotter Julia. Vi var iväg först på Rusta och handlade lite och sen på stadium outlet. Och nu äntligen har jag nya gymskor så jag kan börja träna igen. Har ju slarvat bort mina andra. Typiskt mig... har säkert glömt dom på gymmet och sen har dom väl kastats. Men här är mina nya! 😃

350:- som hittat!! Så nu har jag inga ursäkter längre, är bara släpa mig iväg.

Vi åt pizza till lunch och har snackat massa skit mesans barnen lekt här hemma efter shoppingturen. Sen när de gått hem så har jag passat på att dammsuga och moppa golvet. Så nu är det bara jag själv som behöver fräschas till inför en kväll med god middag och lite bowling med mina fina kollegor.

Har även gjort vattenbyte till Clifford och grävt runt lite i hopp om att hitta nån räka och JAAA jag hittade tre överlevare!😃 så nu får dom tre bo i stora akvariet. Där dom i och för sig inte syns någonting då gruset är samma färg som dom men där är i alla fall förhoppningsvis inga fiskar som äter upp dom. Hittade en halväten räka hos Clifford i tre delar utan huvud.😕 Måste nog skaffa ett räkakvarium till de tre musketörerna istället på 10 l. Snälla Christer, blink blink!!!😉 vill inte att dom också ska dö.

Nu måste jag duscha!


Busstur igen

Då sitter man i busskuren och väntar på bussen som ska ta mig till jobbet. Känns lite lustigt måste jag säga när man är så ovan. Men det ska gå bra!😂 Om inte annat är det ju skönt med lite frisk luft i alla fall.

Har hjälpt mamma att städa lite nu innan också men självklart så stökar väl barnen ner igen. Men så är det ju med barn.

Tänker på Jacson väldigt mycket just nu. Jävla pissrygg jag har alltså. Känns orättvist och jag blir avundsjuk på alla som kan vara ute och rida i det fina vädret just nu. Min dröm om en hästgård känns ganska dum just nu. Måste köpa nya gymskor så jag kan börja träna igen så kanske ryggen mår lite bättre sen i alla fall. Jag hoppas på det.

Nä nu får bussen komma!


Heja mig!

Nämen tjena! Lite tyst igen,😂 sämst jag vet men jag har haft fullt upp med att inte göra något särskillt😉 Hoppade in några timmar på jobbet i måndags och ska även göra detsamma senare idag. Elina är ledig idag också då jag fick släpa upp båda barnen klockan 6 för att åkatill verkstaden med bilen som skulle in på service. Så vi åkte bilen dit och bussen hem. Ett riktigt äventyr för mina barn som jämt åker bil.

Väl hemma igen så gick vi för att hämta en febrig Charlie. Så nu har vi allihopa gått hem till mamma som sen ska passa alla barnen när jag åker iväg till jobbet. Hon får vara avbytare tills Christer och Jaya kommer hem från sina jobb.

Charlie spelar på iPaden, Elina ligger under filten och kollar barnprogram på tv:n, Evan har slocknat och jag dricker min första kopp kaffe. Välbehövligt!! Men måste knata hem och hämta Elinas pysselböcker som jag glömde hemma. Alltid är det nåt man glömmer..

Saknar min Jacson men tur att Anna har hand om honom så bra. Jag har ju i princip gett upp helt så jag får träffa honom ibland när jag kan.


RSS 2.0