Igår var en bra dag

Började lite dåligt bara med att jag vaknade på tok för tidigt. Åkte sen till stallet och hjälpte till att fixa en liten provisorisk hage till Beauty som hon ska gå i nu en vecka tills hon lärt sig vart hon bor innan vi släpper ner henne till flocken. Hon var lugn i stallet trots att vi släppte ut henne sist. Väntade så snällt på sin tur.
Efter det så åkte jag in mot Globen för att möts upp Ronny. Sen var vi två å såg på dressyren och familjemartinén. Tack Ronny!!
Så mycket som jag skrattade har jag inte skrattat på hela veckan. Har ju inte skrattat alls va jag kan minnas. Han är så rolig ibland. Bästa kommentaren från honom var nog ändå "den här hästen gjorde ett riktigt bra program, lagom vårt för va den klarade av" å jag skrattade till å han undrade varför. Så sa jag bara "men Ronny, alla hästar rider ju samma program" hahaha.. Å han tyckte genast att det blev lite pinsamt. Han hade inte hängt med så mycket på det 10 första hästarna erkände han sen. Han babbla för mycket. Kul hade vi i alla fall.

Efter Globen åkte jag ut till Beauty igen och borstade å pysslade lite. Hon verkade vara ganska lugn även nu. Stod å tittade ut genom boxdörren.
Sen vart det inte mer för min del än ett varmt bad och sen sova.



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0