Måndag morgon

Denna helgen som varit har bestått av både jobb, mycket stall, personalfest, filmkväll med vänner och inget bloggande. :)
På lördag hade jag bytt jobbtid med Christer så jag kunde vara med i stallet när Beauty skulle släppas ihop med stoflocken. Hon vart lite mobbad och fick stå för sig själv men jag tror ju att det kommer släppa snart. Vid insläppet däremot fattade hon ingenting. Hon förstod inte att hon skulle springa med dom andra in i stallet så hon stod kvar längst bort i hagen och väntade på att bli hämtad. Sen när hon väl kom in i stallet så skulle hon minsann inte gå in i sin box utan ville hälsa på alla andra hästar innan. (dom går ju hem själva från hagen i detta stallet). Det här kommer nog också att ta några dagar innan det blir smidigt. Men hon kommer lära sig.
 
Efter stallet så gjorde jag mig i ordning för personalfest. Eller för min del endast middag och lite skitsnack. Jag följde ju inte med ut på krogen efter som alla andra. Känner mig inte riktigt i form om man säger så. :)
 
 
Söndagen så jobbade jag hela dagen och på kvällen såg vi på film med Danne och Emelie. Mysigt!
 
Det var min helg det och nu är det måndag och jag är ledig. Ska åka ut till Beauty snart och eventuellt longera lite om det är ledigt i ridhuset. Får hoppas på det för hon behöver få jobba lite. Måste bara gå ut med hundarna innan och sen vänta på att Christer kommer hem med bilen.
Det har kommit ännu mer snö så får hoppas på att dom plogat upp vägen till stallet. Är ju så himla halt.
 
I eftermiddag/kväll är det Charliepassning som gäller.
 
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0