Strömavbrott

Igår hade vi strömavbrott i stallet hela dagen. Och hela natten innan. Christer och jag fick gå med pannlampor när vi skulle kvällsfodra igår. Lite mysigt ändå. Alla hjälptes åt att även fylla vatten till alla hästar då vattenkopparna lagt av med strömavbrottet.
På dagen stod jag och gjorde i ordning Beauty i mörkret då en tjej som heter Madde skulle provrida. Hon äger själv en c-ponny som hon tävlar mot stora hästar med i hoppning upp till 110-120 som hon har i grannstallet. Blev tipsad av en annan i stallet att hon var duktig.
Vi började med att longera lite innan hon satt upp. Beauty skötte sig finfint och såg riktigt nöjd och glad ut att äntligen få jobba lite igen. Hon gjorde några små bocksprång och nåt litet skutt åt sidan men inget som inte gick att avstyra. Madde höll sig lugn och då blev även Beauty lugn. Hon red henne lite i alla gångarter för att känna på henne och jag kan inte göra annat än att stå vid sidan och le och bli en gnutta avundsjuk för att jag också vill rida denna underbart fina hästen. Efter ett tag red hon även ut henne ett varv runt rundbanan så hon fick känna lite på henne hur hon är ute och när hon kom tillbaka sa hon att hon var kär. <3 vilken underbar häst! Sa hon och log. Henne ville hon minsann gärna rida flera gånger. Så nu har jag hittat en duktig tjej som ska hjälpa mig att motionsrida lite tills jag kan och får igen. Så blir Beauty glad. Har nog aldrig hört så många komplimanger om en häst förut som under dom senaste två veckorna i nya stallet. Flera som tycker att Beauty verkar vara så himla snäll och fin. Det är kul att höra. :)

Nu är i alla fall strömmen tillbaka så det känns skönt. Då kan man slappna av lite när man vet att vattnet kommer igång som det ska.

Ska äta lite lunch här på jobbet nu.



Kommentarer
Postat av: Jennysen

Härligt att du har hittat någon som kan hjälpa dig! :D

Svar: ja det känns bra. Man får ju lite dåligt samvete när man inte kan göra så som man vill. Vill ju inte att Beauty ska bli lidande.
Jenny Säfström

2012-12-17 @ 17:44:00
URL: http://jennysen.spotlife.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0