Ridtravare

Idag är det möte i ridtravarföreningen. Ska åka ut norr om stan för att bestämma vilka aktiviteter som ska hända under hösten sen. Ska bli trevligt att träffa alla igen. Även fast jag inte längre äger en travhäst tycker jag det är viktigt att dom också får en chans att visa va dom går för och få tävla å träna på lika villkor.
Jag är ju ganska ny med att äga en fin halvblodshäst och jag känner fortfarande att travhästarna ligger mig varmt om hjärtat. Travhästen är ju ändå en häst med ett väldigt gott hjärta, en vilja av stål och en kämparglöd som aldrig släcks! Dom gör allt för sin ägare/ryttare och alltid sitt bästa i alla väder. Visst, jag har förstått att om man vill uppnå dit jag vill med min ridning så är travhästen inte den bästa kandidaten men det är en perfekt bästa kompis att ha riktigt kul med. sen finns det ju självklart travhästar som kan komma riktigt långt dom me!
Hur som så är jag med i stockholms styresle i denna förening och hjälper till att försöka hitta på roliga aktiviteter till dessa underbara hästar å ägare som kämpar å kämpar.
Ibland har jag tur oxå för då får även min "oäkting" vara med på aktiviteter trots att hon inte är travhäst. Men då utom tävlan såklart. :)
 
En bild på mitt vackra halvblod och polarna i hagen och sen på min förra häst Beda Stursk, en riktig travhäst! <3 Som är väldigt älskad och saknad!
 
 
 
 
 
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0