Bildproblem

Har nu försökt i två dagar att ladda upp bilder från telefonen till datorn utan att lyckas..
Antingen är det datorn, telefonen eller sladden det är fel på. Står bara att enheten inte känns igen när jag kopplar in sladden. Och eftersom jag inte har något tålamod så har jag nu gett upp!! Eftersom bilden inte ville vara med igår så sket jag helt enkelt i å blogga överhuvudtaget då jag blir så irriterad nör saker inte fungerar som de ska Jag tappar lusten totalt!!
Men men.....
 
Idag e en ny dag å jag har återigen gett upp med mitt försök till att få upp bilderna. Det vill inte fungera.
 
Hur som så har jag å tejerna gått på en skön promenad i solen nu på morgonen. Mili badade i alla diken som vanligt å Kira tittade på. För hon vill minsann inte bli blöt om tassarna om inte en pinne eller boll är inblandad.
Börjar jobba klockan 12 idag å det kommer bli en lång dag. Typiskt att det blev så fint väder idag bara för att jag ska tillbaka på jobbet. Kunde det inte varit så här soligt igår eller i tisdags.
Bara gilla läget antar jag.
 
Fina Linda kom över med en present till mig i förrgår som jag blev jätteglad över. Men vad det är tänker jag inte säga än. :) hemligt hemligt.. hihi...
 
Kvällen igår spenderades hemma hos Jenny som fyllde år. Riktigt trevligt, roligt med god mat å fina människor. Blev så mätt så jag höll på att spricka tror jag. Hahah. Att man inte lär sig sluta äta när man är mätt??: :)
 
Nu kallar jobbet på mig å det är dags att bege sig mot bilen.
Ha en fin å solig dag!
 
Fina Mili njuter i solen


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0