Hallå :)

God morgon!
 
Ska snart ge mig ut på morgonpromenad med två trötta hundar som ligger här bredvid och snarkar. Kanske är dom lite extra trötta efter att "kusinen" Zerah varit här igår och röjt. Va ju inte bara Charlievakt utan även valpvakt! Hon är verkligen en virvelvind. Och idag ska jag ha henne igen då det blivit lite strul med dagmatten. Ska hämta henne efter jag och Elina varit på BVC. Idag är det nämligen dags för mätning och vägningen igen. 
 
Tänkte bjuda på lite bilder från igår på vår eftermiddag. 
 
 
Titta på bägaren bilen och Bamse är så spännande. 
Fast Elina ville ju "hoppa" lite emellanåt. :)
 
 
Goda chokladbollar som vi bakade medans Christer bakade sina proteinbars, bärgaren bilen i egen hög person och en haha väldigt söt Elina som gör en jätte rolig min!! Kanske vart hon hög på sockret från chokladbollarna via mjölken.. Haha jag skratta så jag grät när jag såg bilden! <3
 
 
Och så lilla (stora) valpen Zerah! 
 
Fullspäckad eftermiddag helt enkelt och när Charlie och Zerah gått hem så åkte jag även ut till Beauty och tömkörde. Kom fram till stallet så sent som strax efter 21!! Fast å andra sidan är det ju då som ridhuset är ledigt så man kan tömköra. Innan är det ju nästan jämt proppfullt. Beauty var DUKTIG!! 
 
Nu ska Elina ner i vagnen så vi kan gå ut. :)
 
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0