Härliga onsdag

Trots att denna morgon startade alldeles för tidigt (halv 5) så är denna dagen helt perfekt hittills. Startade med lite yoghurt och banan och tog sen en lång promenad med hundarna I det fina men blåsiga vädret. Sen lämnade jag bara in hundarna lite snabbt, bytte blöja på Elina och rullade vidare vagnen till babycafét. Idag var vi även med på babyrytmiken som dom har där och sjöng och dansade så Elina blev helt trött. Hon älskar ju när det gungar så ögonlocken blev väldigt tunga. 
När hon sen fått lite mat och somnat ordentligt satte jag mig med Linda från min mammagrupp som har sonen Theodor och drack lite kaffe. Väldigt trevligt! Fortsatte sen i lite mer samtal med en till från min mammagrupp som heter samma som Elina :) Fint namn! Haha! Hon har sonen Ture. 
Sen efter en stund klädde vi på bebisarna och så gick vi tre och hämtade upp lilla Zerah och gick sen en liten kort promenad. Svängde förbi daisys och köpte lunch och sen har vi suttit på vår baksida och ätit och babblat I det fina vädret. :) så mysigt!!
 
Känns så kul att man träffat några mammor som man kommer så bra överens med på så kort tid. Dom är några år yngre än mig men ålder spelar ju ingen roll. Jag får va "den gamla" morsan. :) hihi.. Kul att barnen får lite kompisar så tidigt. Theodor är bara någon vecka äldre än Elina och Ture är 4 månader. 
 
Nu sover Elina igen så då passar jag på att skriva här samt mysa lite extra med alla hundarna. Tror hon drömmer nåt kul, ligger och ler i sömnen. <3
 
 
Att lipa när mamma äter frukost är ju kul! :)
 
 
Alltså hur söta är inte dom där små benen??
 
 
inte nog med att man har en bebis i famnen, så har man en valp också. :)
 
 
 
 
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0