Kvällsfodring och lite kärlek med min fina grå

Är så mysigt på kvällen när alla hästarna står och tuggar hö. Ett lugn drar över hela stallet och man känner riktigt hur man själv blir alldeles lugn inombords. Beauty var väl egentligen inte så intresserad av mig när hon hade sin mat men lät sig snällt pussas på ändå. Borrade in hela ansiktet i hennes hals och klappade på henne. Söta häst<3
Längtar mer än nånsin på att få rida henne och känna den underbara hästen under mig som hon var på sitt treårstest. Då var hon verkligen magisk! Så jäkla fin!! 
 
Nu behöver hon bara tid.. Tid och tålamod från min sida, ett steg i taget.. Vill verkligen få bort hennes sadeltvång och känner mig så dum som la på den här sadeln som hade börjat trycka baktill. Att jag inte tänkte på att jag borde tagit ut en sadelprovare innan jag satte igång henne efter hennes långa vila. Det har ju inte direkt hjälpt hennes sadeltvång att få på sig en sadel som varit obekväm och gjort ont. Men men, misstaget är gjort och det är bara att kämpa vidare och göra det bästa som går att göra för stunden.  Är tacksam som ändå har en sån otroligt överambitiös häst i tömkörningen. Hon gör verkligen sitt bästa. 
 
Nu ska jag njuta av en kopp varm oboy framför tv:n en stund innan sängen kallar. Lillan har redan somnat här bredvid i soffan. Ska passa på att ta en dusch också. :)
 
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0