Skitsida

Alltså ibland hatar jag blogg.se!! Det bara strular hela j*vla tiden..... Appen som jag har på telefonen brukar också krångla och man får aldrig gjort det man ska då det bara hakar sig eller rent ut sagt att man inte kommer vidare på sidan. Så himla irriterande!!
 
Varje gång jag sätter mig och tänker att nu ska jag försöka mig på det här med designen igen (fattar fortfarande nada) så krånglar skiten. Just nu kan jag inte ladda upp bilder t ex... Händer inte ett piss när man trycker på den knappen.. Jag kan inte ens logga ut mig själv från sidan!
 
varför varför varför???
 
 Det är sånt här som gör att jag verkligen börjar fundera på att börja blogga på någon annan sida som dels är enklare att förstå för oss som är helt hjärndöda när det kommer till datorer och HTML koder och dessutom till nåt som FUNKAR!!! Man blir liksom så frustrerad!!
 
Jag som verkligen kände att nu har jag tid och tålamod med att sätta mig och försöka för hundrafemtioelfte gången och så går det inte ens att klicka sig vidare till "design".. Å där rök mitt tålamod på en gång och nu sitter jag här och får räkna till 10 för att inte kasta iväg datorn in i väggen. BLIR SÅ JÄVLA ARG!!!
 
På iPaden funkar vissa funktioner men inte på datorn. Och det som funkar på datorn funkar inte på iPaden.. STOR SUCK!!
 
Jag ger upp IGEN och nu tänker jag återigen att va fan skulle jag ens försöka för.. Varför inbillar jag mig ens att jag ska klara det här?? Känner mig som ett liten barn som vill börja gråta för att jag blir så arg. Varför kan jag inte klara nånting själv för!! jävla pissdatorer å piss blogg.se för att ni bara gör så jag känner mig ännu mer dum...
 
Såå nu har jag svurit lite och jag vet att detta inlägg var sjukt negativt men vet ni...... Det skiter jag i för tillfället.. Tar en choklatbit och försöker skaka av mig min ilska! att en sån liten skitsak verkligen kan förstöra så mycket för mig!! GAAAHHHHHHHH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0