Ahhhh

Att få sova i sin egen säng är verkligen guld!! Även om jag fått gå upp och mata Elina typ 3 gånger i natt så känns det ändå så mycket skönare att vakna i sin säng! Så nu gör hon och jag morgon här hemma. Jag har ätit gröt och ska dricka lite morgonkaffe i min nya fina kaffekopp som jag köpte på Karpathos. 
 
 
Och självklart blir det framför ett Gossip girl avsnitt. Elina ska få bli lite hungrigare innan hon får sin morgongröt då hon åt lite från mig precis innan vi gick upp i hopp om att hon skulle somna om. 
 
Hon sitter så snällt här bredvid med massa leksaker och pratar och leker självständigt. Så söt att lyssna på, hon har värsta konversationen med en plast-bowlingkägla. :) 
 
Idag ska vi gå en powerwalk med hundarna så fort dom vaknat och sen åker vi ut och hälsar på Corina som är mitt nästa hopp för Beauty att få stanna hos mig. Eller rättare sagt i min ägo. Vilket jag verkligen verkligen vill. 
Hon ska prata med en uppfödare som hon känner väl, sen har hon även en proffsryttare som hon känner som hade hört av sig till henne och letade en topphäst att köpa. Hon tipsade då om en annan häst som hon vet är till salu som redan går Intermediere eller hur det stavas, men ska även fråga honom om han eventuellt kan tänka sig att låna Beauty på foder under en längre tid istället för att köpa. Jag menar då får han ju ha en topphäst, utan att behöva betala nåt och dessutom en häst som verkligen har kapaciteten för att kunna tävla i bra klasser. Fast hon har ju självklar en del jobb framför sig men om han är så duktig kanske han tycker det är kul. Så kanske man i framtiden kan ha ett sammarbete. Perfekt egentligen eftersom jag själv inte är en sån tävlingsmänniska. Men nu gäller det ju att han nappar. Vi får hoppas! 
Annars håller vi tummarna på uppfödaren så får hon ett fint föl 2015. 
Jag SKA hitta en lösning som funkar! Jäkla ekonomi att ställa till det! 
 
Helst vill jag ju självklart ha henne hos mig men om det nu inte går under en tid framåt så måste jag hitta en bra lösning. Men om jag råkar vinna på lotto då behåller jag henne hemma!! Så bäst att börja spela! 
 
Nu håller jag bara mina tummar!!
För jag lämnar henne inte till vem som helst! 
 
 
Från det ena till det andra så tycker jag att det borde finnas någon hjälporganisation i grekland för alla hemlösa djur. Utanför vårt hotell var det jättemånga katter och kattungar som inte hade nånstans att bo.. Sorgligt tycker jag. :(
 
 
 
 
Tillbaka till vardagen hemma i Sverige!! God morgon!!
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0