God morgon

Elina vaknade som hon oftast gör strax innan klockan 7 i morse. Vi har tittat på tv pch bara myst i soffan Så vi båda vakna till lite mer. Nu har hon somnat efter en stor portion med gröt och lite fruktpuré. Så medans hon sover frukost så ska även jag få i mig lite gröt med hallon och turkisk yoghurt. Det är sååååå mycket godare än när man har kvarg på. :)
 
 
Till det blir det en kopp kaffe samt c-vitamin brustablett i ett stort glas vatten. Sen är jag i alla fall redo att kicka igång denna dagen! :) Hundpromenad och sen blir det mys med Elina och Ture en sväng. Bebismys helt enkelt. Om jag hinner så blir det kanske en lunch på jobbet också annars tar jag det i morgon.  
 
På tal om hundar.. Igår när vi va hemma hos Jane så kom även hennes son dit med sin flickvän och dom hade för ett tag sedan köpt en valp. Såååå jäkla söt!! Blandning Chihuahua/Toypudel. Men såg ut som en långhårig chihuahua. Snacka om att man blir valpsjuk å vill ha en också. En dag ska jag också ha en sån liten hund. Måste ju testa. Har ju bara haft våra stora, eller mellan kanske man ska säga. Någon som är STOR är Zeerah. :) 
 
Nu måste jag börja äta innan min mage kurrar sönder. :) 
Ha en fin dag å glöm inte att kika in på annonserna lite då och då! De finns faktiskt en hel del intressanta saker. 
 
 


Kommentarer
Postat av: Jennysen

Fast turkisk yogurt innehåller mer kcal än kvarg, och dessutom mindre protein! Brukar ha det som "ursäkt" när jag väljer! ;)

Svar: Jo jag vet.. Kvarg är ju bättre egentligen men inte alls lika gott.
Jenny Säfström

2013-08-06 @ 13:38:09
URL: http://jennysen.spotlife.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0